Professori: Suomi liitettiin euroon poliittisista, ei taloudellisista syistä

Professori Sixten Korkman kritisoi uudessa kirjassaan suomalaista talouspolitiikkaa. Korkmanin mukaan poliittinen eliitti valehteli kansalle huijatakseen Suomen EU:n rahaliittoon.

Korkmanin mukaan korupuheet euron tuomista tehokkuuseduista olivat poliittista propagandaa – eivät uskottavaa taloustieteellistä argumentointia. Eliitti esimerkiksi vähätteli epäsymmetristen shokkien aiheuttamaa riskiä; pieni Suomi on usein joutunut kärsimään siitä, että valuuttaan liittyvät päätökset on tehty kokonaan suurten euromaiden ehdoilla.

Rahapoliittisen itsenäisyyden riistäminen on syventänyt Suomen talousahdinkoa, joka on heijastunut esimerkiksi yritysten heikkoon kilpailukykyyn ja rumiin työttömyystilastoihin.

Valuuttaongelmien aikana euro-Suomen ainut talouspoliittinen työkalu on ollut sisäinen devalvaatio eli palkkojen laskeminen. Monikansallisen eliitin luomia kriisejä voidaan toisin sanoen paikkailla vain leikkaamalla kotimaista kysyntää ja suomalaisten hyvinvointia.

lipponen
Suomen-syöjä.

Korkmanin mukaan Suomi ei liittynytkään euroon taloudellisista vaan poliittisista syistä. Suomi tahdottiin liittää entistä vahvemmin kulttuurimarxistiseen länteen. Nyt kansainväliset finanssijätit yrittävät painostaa myös Puolan kaltaisia maita taloudellisesti, jotta nämä alistuisivat ”länsimaisen arvoyhteisön” orjiksi. Erityisen vahvasti Suomen orjuuttamista vaativat Korkmanin mukaan sionistit Martti Ahtisaari ja Paavo Lipponen.

Korkman muistuttaa, että Suomi liitettiin euroon vastoin demokratian periaatteita. Mikäli kansa olisi saanut päättää, olisi Suomi voinut hyvinkin valita Ruotsin tien, mikä olisi pelastanut edes pienen osan maamme itsenäisyydestä.

Korkman ei mainitse kuitenkaan sitä, että Suomessa on jälleen meneillään hanke, jossa itsenäisyyden ja taloudellisen kestävyyden kannalta tappavaa politiikkaa perustellaan köykäisin talousargumentein. Vaikka Afrikasta ja arabimaista tuleva maahanmuutto todistettavasti aiheuttaa enemmän julkisia kuluja kuin verotuloja, väittää eliitti, että vapaa siirtolaispolitiikka on ainut keino torjua ”kestävyysvajetta”.

 

Lue myös: Avoin kirje uudelle pääministerille

2 kommenttia

 1. ”Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella” ”, http://jormajaakkola.fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella

  ”Ahtisaari, Wahlroos, Niinistö…
  Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin”, http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml

  Luettelosta löytyy myös P.Lipponen peräti 5 kertaa Bilderberg-kokoukseen osallistuneena, joka osoittaa hänen kuuliaisesti noudattaneen kokouksissa annettuja ohjeistuksia. Ohjeistusten antajiin tiettävästi kuuluu mm. Bilderberg-sisäpiiriin kuuluva ja yksi ihmiskunnan arkkivihollisista, kasaarijuutalainen johtava sionisti Rotshild, joka hallitsee läntistä velkahuijaus-rahajärjestelmää ja on Yhdysvaltain keskuspankina esittäytyvän YKSITYISPANKKI Federal Reserven (FED) osaomistaja. (Huomaa pankin nimeen harhaanjohtamis-tarkoituksessa laitettu sana Federal, joka kirjaimellisesti tulkittuna viittaisi valtiolliseen omistukseen! Tämä huijaushan on varsinkin amerikkalaisiin tehonnut jo vuodesta 1913 lähtien, koska huijauksen takana oleva maailman pirullisin organisoidun rikollisuuden syndikaatti KASAARIMAFIA, Rotschild keulahahmona, tosiasiallisesti hallitsee melkein täysin juutalaisomistuksessa olevaa Yhdysvaltain valtamediaa.)

  Sama maanpetosrikollinen klikki joka huijaamalla ujutti Suomen Super-Neuvostoliitto-diktatuuriin, on otaksuttavasti myös Yle-lain 7§:n kohdan takana, jonka mukaan Yleisradion tulee ”tukea suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta sekä huolehtia ohjelmatarjonnasta myös vähemmistö- ja erityisryhmille”. Tämän lainkohdan perusteella maanpetturi-vallanpitäjämme voivat propagandakoneekseen kaappaamansa Ylen avulla kaiuttaa nonstoppina Kalergi-suunnitelman mukaista Suomen ja suomalaisten tuhoamista edistävää monikulttuuri-propagandaa: perustelu TODELLISUUDESSA RAJOITTAMATTOMALLE maahantunkeutuja-invaasiolle, ks. ”Olli Pusa: Valehteletko meille, Petteri Orpo?” , http://mvlehti.net/2016/01/17/olli-pusa-valehteletko-meille-petteri-orpo/

  Ks: myös ”Suomen tuhoamisohjelma”, https://magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  Ylewatch-blogisti on varsin aiheellisesti tuonut tämän monikulttuuri-aivopesun/maahantunkeutuja-invaasion edistämiseen tarkoitetun lainkohdan esille artikkelissaan: ”MITEN YLE-LAKI 7§ 5. KOHTA MONIKULTTUURISUUDESTA NÄKYY TÄNÄÄN TV:SSÄ”, http://ylewatch.blogspot.fi/2016/01/miten-yle-laki-7-5-kohta.html

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 2. Kolmen Bilderberg-kokouksen kävijän moraalia: 40 milj. euron lahjukset Albanian mafialta!

  ”RAAKAKÄÄNNÖS. Maanantai 9.7 2007. TIEDOT YK:n erityislähettilään lahjomisesta. Näyttöä siitä, että YK:n erityislähettiläs Kosovossa MARTTI AHTISAARI vastaanotti Albanian mafian lahjuksia Kosovon itsenäisyyden edistämiseksi…”,
  http://alanpetersnewsbriefs.blogspot.ru/2007/07/details-of-bribing-of-un-special-envoy.html (Peter Liskola)”,
  https://ankaratotuus.wordpress.com/2014/04/13/e

  Plusääni(7)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat