Puolanjuutalainen pankkiiri: nationalismin ja EU-vastaisuuden nousu pysäytettävä!

Puolan entinen valtiovarainministeri ja keskuspankin talousneuvoja, juutalainen Jacek Rostowski hyökkää tuoreessa artikkelissaan täydellä voimalla nationalismin nousua vastaan.

Rostowskin artikkeli julkaistiin juutalaisen talousrikollisen George Sorosin rahoittamassa Project Syndicate –liberaalilehdessä. Rostowskin mukaan maahanmuuttoa ja talouden globalisaatiota vastustavat liikkeet uhkaavat kaikkia arvoja, joiden eteen hän on työskennellyt.

Rostowskin kritiikin kohteita ovat muun muassa Puolan ja Unkarin hallitukset, joita on syytetty julkisuudessa ”rasismista” ja taloudellisesta protektionismista.

Kansainvälinen luottoluokittaja Standard & Poor’s rankaisi Puolan hallitusta hiljattain laskemalla maan luokitusta eli kiristämällä maata taloudellisesti. Liberaalien pankkiirien mukaan demokraattisesti valittujen hallitusten uhkailu menee yksiin demokraattisten arvojen kanssa, mikäli kansa on ”äänestänyt väärin”.

Rostowski on erityisen huolissaan Euroopassa yleistyvästä separatismista sekä EU-vastaisuudesta. Esimerkiksi Britannian mahdollisen EU-eron pelätään hajottavan koko unionin.

siat

Rahan hallittava politiikkaa – ei päinvastoin!

Rostowki uskoo, että rahan on hallittava politiikkaa – ei päinvastoin. Hän syyttää maahanmuuttovastaisia hallituksia ”leninismistä”, koska ne ovat pyrkineet tekemään demokraattisia ja rahoittajista riippumattomia päätöksiä.

Suomalaisten monikulttuurisuusfanaatikkojen tavoin Rostowski vaatii ”kansainvälisten sopimusten” pilkuntarkkaa noudattamista vastalääkkeenä nationalismille.

Hänen mukaansa ylikansallinen päätöksenteko hyödyttää erityisesti suuryrityksiä, joiden liikevaihtoon kansallisella ja demokraattisella päätöksenteolla voisi olla arvaamattomia vaikutuksia. Implisiittinen viesti on, että vain suursijoittajilla tulisi olla poliittista valtaa.

Rostowski toteaakin, että monikansallisten suuryritysten selviytymisen kannalta on välttämätöntä, että ne kehittävät tulevaisuudessa ”uusia strategioita”, joilla nationalismin riskit kyetään torjumaan.

 

Lue myös:

Miksi kirjoitamme juutalaisista, osa 1
Pankkiirit jatkavat laittoman maahanmuuton lobbaamista Suomessa

2 kommenttia

  1. Antikristuksen ja Pedon henki vaikuttaa näissä rikollisissa juutalaisissa!

    Plusääni(9)Miinusääni(0)
  2. ”Rostowki uskoo, että rahan on hallittava politiikkaa – ei päinvastoin.”

    Mistään ei taaskaan näy onko Rostowski todella sanonut noin uskovansa vai onko jälleen kyse siitä miten magneetit vääristävät jonkin asetelman ja pistävät sen jälkeen ajatukset ja uskomukset ihmisten päähän, sekä sanat suuhun.

    Tuollaisen kieroilun jälkeen magneetit kuitenkin julistavat, että kukaan ei voi osoittaa heidän valehtelevan. No, juuri sehän on kieroilun idea ja sen magneetit tietävät vallan mainiosti. Ei siis liene yllätys miksi magneetit eivät haasta ketään (ke-tään) osoittamaan että magneetit ovat kovia kieroilemaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat