Rokoteteollisuuden kaksoiskieli

Hiljattain puhjennut sikotautiepidemia sai monet yllättymään, sillä lähes kaikki sairastuneista oli rokotettu sikotaudin varalle. Suurin osa sairastuneista oli saanut vaaditut kaksi annosta MPR-rokotetta (tuhkarokkoa, sikotautia ja vihurirokkoa vastaan). Ihmeellistä kyllä, paikalliset terveysviranomaiset suosittelivat ottamaan vielä kolmannen annoksen rokotetta, missä ei ole mitään mieltä.

 

Lääkeviranomaisten uskottavuus koetuksella

Jopa Yhdysvaltain tartuntatautikeskusten CDC ylläpitämällä rokotetietosivustolla myönnetään, ettei sikotauti ole vakava sairaus. Sikotautiin sairastutaan vain kerran elämässä, sillä tartunta antaa immuniteetin tautia vastaan!

Vanhoina aikoina maatalousyhteisöissä vanhemmat altistivat lapsensa tietoisesti sikotaudille, tuhkarokolle ja vesirokolle, jotta lapset saisivat immuniteetin kyseisiä tauteja vastaan. Menetelmä toimi yleensä moitteettomasti, eikä lapsia tarvinnut altistaa myrkyille tai niiden sivuvaikutuksille. Nykyään meidän tulisikin pohtia, onko järkevää ottaa riskiä tällä hetkellä tai tulevaisuudessa mahdollisesti syntyvistä negatiivisista sivuoireista, joita rokote voi aiheuttaa. Onhan kyseessä kuitenkin yleensä harmiton lastentauti.

Lapset sairastuvat sikotautiin ja tuhkarokkoon yleensä hyvissä ajoin ennen teini-ikää. Viimeisimmän epidemian uhrit olivat kaikki rokotettuja nuorukaisia, joiden keski-ikä oli 15 vuotta. Tämä viittaa siihen, että he sairastuivat sikotautiin rokotuksen seurauksena.

Kolmannen MPR-rokoteannoksen antaminen vain vahvistaa vamman tai pitkäaikaisen terveysongelman syntymisen todennäköisyyttä, joka seuraa oletettavasti lievän lapsentaudin ehkäisyyn tarkoitetusta rokotteesta. Rokotteet on ladattu täyteen myrkyllisiä ainesosia, kuten tiomersaalia (elohopea), alumiinia ja formaliinia. Immuunijärjestelmä ohitetaan ruiskuttamalla heikennettyjä, eläviä viruksia suoraan verenkiertoon. Monet rokoteasiantuntijat ovat todenneet kolmivaiheisen rokotuksen aiheuttavat suurimman sytokiinimyrskyn riskin, mikä syntyy kun, ylikierroksilla käyvä immuunijärjestelmä reagoi usein vakavin, joskus jopa kuolettavin seurauksin.

 

Kaksoispuhe ja kaksoisajattelu

Novellissaan 1984, George Orwell kertoo kaksoispuheen tarkoittavan merkitykseltään ristiriitaisten asioiden esittämistä yhdessä virkkeessä. Myöhemmin määritelmää muokattiin kyvyksi ilmaista kaksi ristiriitaista asiaa samanaikaisesti.

Esimerkki ristiriitaisia näkemyksiä sisältävästä lausahduksesta: Vastasyntyneille tulee antaa B-hepatiittirokote; B-hepatiitti tarttuu sukupuoliyhteyden tai likaisten neulojen välityksellä.

On ilmeistä, etteivät vastasyntyneet jaa likaisia neuloja tai ole sukupuoliyhteydessä. B-hepatiittirokotteet ovat aiheuttaneet painajaismaisia seurauksia monille aiemmin rokotetuille. Nämä ovat vasta lyhyen aikavälin seurauksia. Pitkän aikavälin sivuoireet ovat vielä näkemättä.

CDC on kertonut sikotautiepidemiasta uutisoineelle valtamedialle, ettei MPR-rokote tarjoa 100 % suojaa sikotautia vastaan, sen tehokkuus on vain 75 – 85 %. Mikä pisti silmään, sikotautiin sairastuneista 75 -85 % oli saanut molemmat MPR-rokotteet! Kaksi valtamedian raporttiin lähekkäin kirjoitettua lausetta ovat räikeä esimerkki kaksoispuheesta.

Mieti. Kun heikennettyjä mutta eläviä viruksia piikitetään suoraan verenkiertoon, itse tauti, jolta rokotteen on tarkoitus suojata, voi tarttua. Jos kolmas pistos annetaan, ehkäpä lähes 100% ”immunisoiduista” sairastuu sikotautiin!

 

Rokoteteollisuutta palvellut tiedemies vuotaa tietoja

Rokotteiden puhdistaminen poistamalla säilytysaineina käytetyt tiomersaali ja formaliini, tai jättämällä pois skvaleeni ja alumiini (molemmat ovat vaarallisia hermomyrkkyjä), ei tee rokotteista yhtään turvallisempia. Immuunijärjestelmän ja rokotteiden toiminnasta ymmärtävät kertovat, miksi rokotetiede perustuu virheellisiin olettamuksiin. Tutkiva journalisti Jon Rappaport haastatteli entistä rokotetiedemiestä. Hän esiintyi pseudonyymillä tri Mark Randall välttääkseen häirinnän ja eläkkeiden menetyksen, sillä hän kuului aiemmin sisäpiiriin. Ohessa lyhyt, paljastava pätkä Mark Randallin haastattelusta:

 • ”Taudit ovat vähentyneet kohentuneiden elinolosuhteiden vuoksi. [Tutkimusten jälkeen] Huomasin työskenteleväni alalla, joka perustuu kasaan valheita. Vaarallisin kaikista? DTP-rokote. MPR. Henkilökohtaisesti pidän kaikkia rokotteita vaarallisina. Ne voivat tartuttaa taudin, jolta niiden tulisi suojella. Niistä voi saada muita sairauksia.”
 •  

  Riippumatta siitä, pidätkö rokotusten vastustajia salaliittohörhöinä, tai onko sinulla mielipidettä suuntaan tai toiseen, tai vaikka tietäisitkin rokotteiden olevan vaarallisia, kannattaa lukea Jon Rappaportin laatima tri Randallin haastattelu. Haastattelu löytyy täältä.

   

  AlignLife

  Lue lisää:
  Sikotautiepidemiaan 2009 sairastuneista lapsista 97 % rokotettuja
  Rokote vai virus: kumpi on suurempi uhka?
  Rokote – pelastus vai surma?
  Rokotekritiikin taustaa

  41 kommenttia

  1. Täysin kritiikittä ”päätoimittaja” julkaisee sepustuksen minkä ainoa sisältö on surkeaa pelonlietsontaa. Asiavirheiden määrää ei voi edes laskea, sillä koko juttu perustuu asiavirheeseen.

   Plusääni(12)Miinusääni(21)
    1. Ei kukaan kykene teidän salaliittoteoreetikkojen virheellisiä käsityksiä rationaalisin perusteluin oikomaan. Jos se olisi mahdollista, te ette olisi salaliittoteoreetikkoja. Nyt teidän kanssa väittelyssä eivät logiikan säännöt päde häiriintyneisyytenne takia.

     Plusääni(8)Miinusääni(7)
    2. 1. Yhtäkään rokotetta ei anneta suonensisäisesti.
     2. Verenkierto ei ohita immuunijärjestelmää.
     3. Alumiini ei ole myrkky.
     4. Artikkeli ei anna tarkkoja viitteitä radikaaleihin väitteisiinsä.
     5. Mikään rokote ei ole 100% varma tai turvallinen. Immunologiaan olennaisesti liittyvä tosiasia.
     6. Immuniosaatio perustuu juurikin kontrolloidun tartunnan aiheuttamiselle.

     Olennainen kysymys magneettimedian ”lukijoille”:

     Miksi poliotapauksien määrä lähti huomattavaan laskuun kun Sabin ja Salk (molemmat eri suunnilla) kehittivät toimivat poliorokotteet?

     Miksi isorokko on äärimmäisen uhanalainen tauti? Se on olemassa vain koska sitä ei ole hävitetty loppuun.

     Plusääni(9)Miinusääni(10)
     1. Vastataan hullulle vielä.
      1. Juu, lihakseen pistetään. Kuitenkin ohi ihon, joka on aika tehokas infektioiden estäjä meidän elimistön kannalta.
      2. Miten verenkierto liittyy immuunijärjestelmään? Eihän verenkierto ole missään tekemisissä meidän immuuunijärjestelmän kanssa…
      3. Yli 50 vuoden ajan on tiedetty alumiinille altistumisen aiheuttavan keuhko-oireita ja sairauksia, kuten astmaa ja aluminoosia, joka on eräs työperäisen pneumokonioosin muoto. Alumiinin tiedetään aiheuttavan myös keskushermostoperäisiä oireita.
      4. Mihin väitteeseen jäit kaipaamaan linkkiä?
      5. Ei todellakaan ole. Ameriikassa kuolee lapsia enemmän rokotteisiin, kuin niihin tauteihin, joilta rokotteiden tulisi lapsia suojata. Vammautuneita onkin sitten jo huomattavasti paljon.
      6. Immuniosaatio on mikä? Immunisaatio (100%) taas tulee ainoastaan sairastamalla itse sairauden, ei mitenkään muuten, koska rokotteet eivät toimi, kuten meille on valehdeltu.

      Poliotapauksien määrät olivat lähteneet laskuun jo ennen rokotteiden käyttöönottoa. Esimerkiksi Ranskassa oli vuonna 1956 vain noin 1300 poliotapausta ja sitten otettiin rokote käyttöön ja vuonna 1957 olikin jo yli 4000 poliotapausta Ranskassa, että hyvin toimii ihan tilastojen valossa tuo rokote!

      Isorokon elinkaari on jo lopussa. Samoin on hävinnyt useat muutkin sairaudet, kuten rutto aikoinaan ja ilman ensimmäistäkään rokotetta! Hitsi vieköön, miten lie nuo sairaudet kadonneet silloin aikoinaan, kun ei ole ollut niitä niin autuaaksi tekeviä rokotuksia? Sitä voi kaikki pienet possut miettiä vaikka kotosalla, jos on millä miettiä.

      Plusääni(6)Miinusääni(3)
      1. Ja luonnollisesti pelkoa lietsova pipipää turvautuu kiukutteluun ja valheisiin kun faktoja ei muuten voi estää.

       1. Juu, lihakseen pistetään. Kuitenkin ohi ihon, joka on aika tehokas infektioiden estäjä meidän elimistön kannalta.

       ”Ja väitteesi liittyy mihin? Sekoiluartikkeli väittää että rokotteet annetaan ”suoraan suoneen” ja korjasin pelkoa lietsomaan tarkoitetun väitteen”.

       2. Miten verenkierto liittyy immuunijärjestelmään? Eihän verenkierto ole missään tekemisissä meidän immuuunijärjestelmän kanssa…

       Olet ilmeisesti täysin tietämätön ihmisen immuunijärjestelmän toiminnasta ja olet jo kertonut haluttomuutesi oppia siitä. En siis valaise sinua.

       3. Yli 50 vuoden ajan on tiedetty alumiinille altistumisen aiheuttavan keuhko-oireita ja sairauksia, kuten astmaa ja aluminoosia, joka on eräs työperäisen pneumokonioosin muoto. Alumiinin tiedetään aiheuttavan myös keskushermostoperäisiä oireita.

       Kerropa mitä oireita ja millaisella altistumisella? Pölyn hengittämisen aiheuttamat oireet ovat eri juttu kuin kemiallisten ominaisuuksien aiheuttamat oireet.

       4. Mihin väitteeseen jäit kaipaamaan linkkiä?

       Kaikkiin. Valideja, luotettavia lähteitä. Ei surkeaa vihjailua tai kiukuttelua.

       5. Ei todellakaan ole. Ameriikassa kuolee lapsia enemmän rokotteisiin, kuin niihin tauteihin, joilta rokotteiden tulisi lapsia suojata. Vammautuneita onkin sitten jo huomattavasti paljon.

       Valehtelet. Ainoa asia mihin kaltaisesi pelottelijat pystytte.

       ”6. Immuniosaatio on mikä? Immunisaatio (100%) taas tulee ainoastaan sairastamalla itse sairauden, ei mitenkään muuten, koska rokotteet eivät toimi, kuten meille on valehdeltu. ”

       Valehtelet jälleen kerran. Lisäksi surkeasti takerrut lyöntivirheeseen, sillä argumenttini oli täydellisen validi. Immuniteetti voidaan hankkia rokotteilla ja ne ovat tarpeeksi turvallisia ollakseen yleisessä käytössä.

       Itse asiassa poliotapauksien määrä oli kasvanut vuosittain ennen rokotteen keksimistä ja kas kummaa – määrä lähti dramaattiseen laskuun ja on pysynyt siellä. Paitsi nyt kun kaltaisesi valehtelijat ovat löytäneet hyväuskoisia höynäytettäväksi.

       http://vaccines.procon.org/view.additional-resource.php?resourceID=005964#deaths

       Isorokko on uhanalainen koska sitä ei ole hävitetty loppuun asti. Ennen rokotteen keksimistä se tappoi ihmisiä vähän väliä uusissa epidemioissa. Musta Surma ei ole hävinnyt minnekään. Eikä tetanuskaan ole kadonnut minnekään. Sama pätee tuhkarokkoon ja kurkkumätään.

       Objektiivisesti olet jälleen kerran hävinnyt. Itse asiassa niin käy aina kun te rokotteista pelottelevat yritätte käyttää tiedettä väitteidenne perusteina.

       Plusääni(2)Miinusääni(2)
      2. Eli Kaaleppi ja vfdbgf ovat sama persoona, ok. =)

       Heitin sinulle kohdassa 2. helpon tehtävän todistaa edes jotain yksinkertaista ja et edes siihen kyennyt. Olet siis puhdas TROLLI! Olisit voinut helposti mainita T- ja B-solut, tulehdusreaktion ja fagosyytit, vaan ei.

       3. Jos ei nuo kelpaa, niin entä nämä: EFSAn tutkijat ovat arvioineet eri elintarvikkeiden sisältämän alumiinin turvallisuutta ja määrittäneet alumiinin siedettäväksi viikkosaanniksi (Tolerable Weekly IntakeTWI) 1 milligrammaa (mg) alumiinia painokiloa kohti. AFC-lautakunnan asiantuntijoiden arvion mukaan alumiinin saanti voi ylittää TWI:n huomattavalla osalla Euroopan väestöä.

       Lisäaineita, aromeja, valmistusaineita ja elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvia materiaaleja käsittelevän EFSAn AFC-lautakunnan arvio perustuu käytettävissä oleviin tutkimuksiin, joista osassa on todettu alumiinin aiheuttavan haittavaikutuksia eläinten hermostolle ja lisääntymisjärjestelmille.

       4.
       a) Sikotauti ei ole vaarallinen tauti: http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00607
       b) Jos immuunijärjestelmää stimuloidaan rokottein ja rokotteen adjuvantit voivat laukaista autoimmuunisairauden, kuten sikarokotteen kanssa todistetusti kävikin.
       c) B-hepatiitin tarttuminen: http://www.hepatiitti.fi/b-hepatiitti/b-hepatiitin-tarttuminen/
       d) Rokotteen teho: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15950329 … näyttäisi olevan 69%, eli alle tuon 75-85%.
       e) Saksa pohtii luopumista poliorokotteesta, kun siellä ei ole ollut poliotapauksia vuosiin ja ainoat ovat peräisin rokotteesta.

       Sitten vähän lisää tavaraa:
       Hinkuyskä elää rokotuksista – http://www.hs.fi/tiede/a1305965184073
       Jokin aika sitten paljastui, että vähintään 40 lasta halvaantui saatuaan uuden meningiittirokotteen. Nyt asiasta on paljastunut lisää likaisia yksityiskohtia.

       http://vactruth.com/2013/01/13/children-paralyzed-by-vaccine/

       Yhdysvaltain liittovaltion tuomioistuin myöntää, että hepatiitti B-rokote aiheutti tappavan autoimmuunihäiriön:
       Elizabeth Renter
       Federal Court Admits Hepatitis B Vaccine Caused Fatal Auto-Immune Disorder

       http://naturalsociety.com/federal-court-admits-hepatitis-b-vaccine-fatal-auto-immune-disorder/

       Seerumin A-vitamiinipitoisuudet romahtavat tuhkarokkorokotteen jälkeen:
       Pediatr Infect Dis J. 1999 Aug;18(8):747-8.
       Sex-specific differences in serum vitamin A values after measles immunization.
       Yalçin SS, Yurdakök K.

       http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10462357

       A-vitamiinitasot ja tuhkarokon vakavuus:
       Am J Dis Child. 1992 Feb;146(2):182-6.
       Vitamin A levels and severity of measles. New York City.
       Frieden TR, Sowell AL, Henning KJ, Huff DL, Gunn RA.
       Source: Division of Field Epidemiology, Centers for Disease Control.

       http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1285727

       Tuhkarokon vakavuus ja seerumin A-vitamiinipitoisuus lapsilla Yhdysvalloissa:
       Pediatrics. 1993 Jun;91(6):1176-81.
       Measles severity and serum retinol (vitamin A) concentration among children in the United States.
       Butler JC, Havens PL, Sowell AL, Huff DL, Peterson DE, Day SE, Chusid MJ, Bennin RA, Circo R, Davis JP.
       Source: Section of Acute and Communicable Disease Epidemiology, Wisconsin Division of Health, Madison.

       http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8502524

       A-vitamiini vähentää lasten kuolleisuutta Nepalissa:
       Lancet. 1991 Jul 13;338(8759):67-71.
       Efficacy of vitamin A in reducing preschool child mortality in Nepal.
       West KP Jr, Pokhrel RP, Katz J, LeClerq SC, Khatry SK, Shrestha SR, Pradhan EK, Tielsch JM, Pandey MR, Sommer A.
       Source: Dana Center for Preventive Ophthalmology, Wilmer Eye Institute, Baltimore, Maryland 21205.

       http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1676467

       Akuutti suolistotulehdus ja akuutti ahtauttava bronkiitti MMR-rokotteen jälkeen.
       Kinderarztl Prax. 1992 Dec;60(9-10):302-3.
       [Acute gastroenteritis and acute obstructive bronchitis after mumps-measles-rubella (MMR) preventive vaccination? The Pediatric Vaccination Counseling Service].
       [Article in German]
       Wiersbitzky S, Bruns R, Wiersbitzky H.
       Source: Ernst-Moritz-Arndt-Universität, Zentrum für Kinder- u. Jugendmedizin, Greifswald Vorpommern.

       http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1289650

       Kävelyhäiriöitä MMR-rokotteen jälkeen:
       Lancet. 1995 Feb 4;345(8945):316.
       Gait disturbances after measles, mumps, and rubella vaccine.
       Plesner AM.

       http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7837872

       Guillain-Barrén oireyhtymä MMR-rokotteen jälkeen:
       Lancet. 1994 Jan 1;343(8888):60.
       Guillain-Barré syndrome after measles, mumps, and rubella vaccine.
       Morris K, Rylance G.

       http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7905077

       Hiustenlähtöä rokotteiden jälkeen:

       JAMA. 1998 Jan 14;279(2):117-8.
       Hair loss after immunization.
       Sepkowitz S.

       http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9440660

       JAMA. 1997 Oct 8;278(14):1176-8.
       Hair loss after routine immunizations.
       Wise RP, Kiminyo KP, Salive ME.
       Source: Center for Biologics Evaluation and Research, Food and Drug Administration, Rockville, Md 20852-1448, USA.

       http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9326478

       Tiomersaali aiheuttaa hermosolujen apoptoosia:
       Int J Mol Med. 2005 Dec;16(6):971-7.
       Thimerosal induces neuronal cell apoptosis by causing cytochrome c and apoptosis-inducing factor release from mitochondria.
       Yel L, Brown LE, Su K, Gollapudi S, Gupta S.
       Source: Department of Medicine, University of California, Irvine, CA 92697, USA.

       Plusääni(2)Miinusääni(1)
  2. Jättäkää toki hörhöt sikotautirokote ottamatta jos siltä tuntuu. Sikotautihan voi aiheuttaa hedelmättömyyttä ja sen seurauksena teidän heikkoälyisyyttä aiheuttavat geeninne poistuvat geenipoolista luonnonvalinnan seurauksena.

   Plusääni(13)Miinusääni(17)
   1. Tanskalainen lääketieteen professori Peter C. Gøtzsche paljastaa kirjassaan ”Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus” lääketeollisuuden korruptoituneisuuden – hän taitaa olla hörhö ja heikkoälyinen!

    Plusääni(19)Miinusääni(5)
   2. Meillä jätetään kaikki rokotteet ottamatta ja ei pelota yhtään. Tietenkin on paljon sairauksia joita vastaan ei ole edes rokotteita, niin pelkäätkö sinä niitä? Jos et pelkää, niin miksi et? Monet sairaudet ovat paljon fataalimpia kuin nämä mitä vastaan rokotetaan. Siinä omassa heikkoälyisyydessäsi voit toki palvoa lääketeollisuutta, vaan kannattaisi ehkä jättää asioihin perehtyneiden arvostelu, niin et näyttäisi ihan niin typerältä, kuin olet.

    Plusääni(17)Miinusääni(10)
      1. Olet levittänyt paikkaansa pitämätöntä hölynpölyä lukuisissa Magneettimediaan kirjoittamissasi kommenteissa. Niiden perusteella on selvää, että sinut voi huoletta luokitella salaliittoteoriahörhöksi, joka ei pysty ymmärtämään virheitään, vaikka ne miten sinulle osoitettaisiin.

       Plusääni(6)Miinusääni(6)
      2. Nimimerkki älijäke kirjoittaa samaa rokotevastaista hölynpölyä myös Kaleva-lehden Juttutupaan ja useille muillekin palstoille, mistä luulee saavansa asialleen kuuntelijoita.

       Hän väittää kategorisesti, että rokotteet eivät toimi, että rokottaminen on huijausta, että koko rokottamisen ajatus on virheellinen. Tämä on todellisuuden kiistävää, perätöntä hölynpölyä.

       Plusääni(8)Miinusääni(7)
      3. vfdbgf olet siis ammatti trolli ja seuraat kaikkia suomenkielisiä keskustelupalstoja. Sinulta ei ole tullut mitään kommenttia minun faktoihini ja en kyllä semmoisia sinulta odotakaan, koska sinulla ei ole mitään tarjottavaa. Olet vain paljon melua tyhjästä ja siitä sinulle myös maksetaan. Ai niin, luulet toki olevasi totuuden asialla, vaan se ei ole muuta kuin luulo.

       Hei, montako henkilöä on Ameriikassa kuollut tuhkarokkorokotteeseen viimeisen kymmenen vuoden aikana? Ja kuinka monta on kuollut itse tautiin samana aikana? Osaatko vastata edes tähän TROLLI???

       Plusääni(5)Miinusääni(6)
      4. Yksityiskohdista on älijäkkeen kanssa turha väitellä, kun et ole perillä edes aivan yksinkertaisista perusasioista. Sama kuin väittelisi holokaustin kiistäjien kanssa jonkin yhden kaasukammion oven saranoista, kun hörhöt samaan aikaan kiistävät koko kuuden miljoonan juutalaisen kansanmurhan.

       Plusääni(8)Miinusääni(5)
      5. ”vfdbgf olet siis ammatti trolli ja seuraat kaikkia suomenkielisiä keskustelupalstoja. ”

       Haluatko tehdä vastatarjouksen? 100 €uroa päivä ja itse määrään minne spämmin ennalta sovittua propagandaa.

       ”Sinulta ei ole tullut mitään kommenttia minun faktoihini ja en kyllä semmoisia sinulta odotakaan, koska sinulla ei ole mitään tarjottavaa. ”

       Sinulta ei faktoja kuule missään yhteydessä ja koko Magneettimedia on samaa sarjaa. Kun joku yrittää saada sinne tosiasioita ne sensuroidaan. Miksi totuus pelottaa teitä niin?

       ”Olet vain paljon melua tyhjästä ja siitä sinulle myös maksetaan. ”

       Toiveajattelua mielisairaalta hörhöltä.

       ”Ai niin, luulet toki olevasi totuuden asialla, vaan se ei ole muuta kuin luulo. ”

       Ai niin, luulet olevasi totuuden asialla, vaan se ei ole muuta kuin valheisiin perustuva harhaluulo.

       ”Hei, montako henkilöä on Ameriikassa kuollut tuhkarokkorokotteeseen viimeisen kymmenen vuoden aikana? ”

       Vähemmän kuin tuhkarokkoon itseensä. Lisäksi kuinka moni EI ole saanut tuhkarokkoa koska heillä on rokote?

       ”Ja kuinka monta on kuollut itse tautiin samana aikana? ”

       Monta kertaa enemmän kuin rokotteeseen jonka riskit ovat tiedossa ja hyväksyttävällä tasolla. Lisäksi on syytä huomata että poikkeuksetta tuhkarokkoon sairastuvat ROKOTTAMATTOMAT lapset.

       ”Osaatko vastata edes tähän TROLLI??? ”

       Osasin vastata. Osaatko vastata miksi poliotapausten määrä lähti jyrkkään laskuun (eikä ole noussut) siitä kun Sabin ja Salk keksivät toimivat poliorokotteet? Olen kysynyt tämän asian monta kertaa ja koskaan ei ole suoraa, luotettavaa vastausta saatu.

       Tätä polio tekee: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8a/Polio_sequelle.jpg

       Plusääni(3)Miinusääni(3)
      6. — ”Hei, montako henkilöä on Ameriikassa kuollut tuhkarokkorokotteeseen viimeisen kymmenen vuoden aikana? ”

       Vähemmän kuin tuhkarokkoon itseensä. Lisäksi kuinka moni EI ole saanut tuhkarokkoa koska heillä on rokote?

       ”Ja kuinka monta on kuollut itse tautiin samana aikana? ”

       Monta kertaa enemmän kuin rokotteeseen jonka riskit ovat tiedossa ja hyväksyttävällä tasolla. Lisäksi on syytä huomata että poikkeuksetta tuhkarokkoon sairastuvat ROKOTTAMATTOMAT lapset.—
       VÄÄRIN, KUTEN KAIKKI MITÄ OLET TÄNNE SUOLTANUT ALKAEN SABINISTA JA SALKISTA!!!
       Tuhkarokkorokotteeseen on Ameriikassa kuollut vuoden 2003 jälkeen ainakin 77 ihmistä, he siis ovat saaneet tuosta korvaukset rokoteyhtiöltä, tapauksia on tietenkin enemmän. Nämä tiedot voi löytää helposti netistä. Samaan aikaan itse tautiin (tuhkarokko) ei ole kuollut yhtään ihmistä Ameriikassa! Joten semmoinen ”hyöty” tuosta rokotteesta!

       Tuossa artikkelissa on lisää Sabinista ja Salkista sekä heidän epäonnistuneista rokotteistaan: https://magneettimedia.com/modernin-laaketieteen-rokotehuijaukset-osa-1-poliorokote/

       Plusääni(0)Miinusääni(2)
   1. Silent Epidemic; The Untold Story of Vaccines – Movie – directed by Gary Null

    Silent Epidemic, by award winning film director Gary Null, is the first documentary to investigate thoroughly the true medical record and the historical evidence about vaccine marvels. Conventional medicine has herald the invention of vaccines as a miracle of modern science. It claims that vaccines have been proven to prevent and eradicate infectious diseases. We are told that vaccines are safe and effective, and that ”herd immunity” can be achieved if a high percentage of a population is vaccinated. However, does the science support these claims and what are the untold consequences?

    https://youtu.be/lJGyN3gCsBg

    Ja.

    How Vaccines Harm Child Brain Development – Dr Russell Blaylock MD

    ”If you are a parent of a baby or young children, expecting a baby or if you are a health professional you need to watch this lecture filmed at a Radio Liberty Seminar in October 2008 in which Russell Blaylock MD discusses the effect of vaccines on the developing brain and his concerns about the increasingly crowded infant vaccination schedule……”

    https://youtu.be/7QBcMYqlaDs

    Plusääni(7)Miinusääni(1)
  3. http://www.prisonplanet.com/mysterious-death-body-of-doctor-who-linked-vaccines-to-autism-found-floating-in-river.html

   Mysterious Death: Body of Doctor Who Linked Vaccines To Autism Found Floating in River.

   Dr. Jeff Bradstreet helped families whose children were believed to have been damaged by immunizations.

   A prominent autism researcher and vaccine opponent was found dead floating in a North Carolina river last week under what many are calling suspicious circumstances.

   A fisherman found the body of Dr. James Jeffery Bradstreet in the Rocky Broad River in Chimney Rock, North Carolina, last Friday afternoon.

   “Bradstreet had a gunshot wound to the chest, which appeared to be self inflicted, according to deputies,” reported WHNS.

   In a press release, the Rutherford County Sheriff’s Office announced, “Divers from the Henderson County Rescue Squad responded to the scene and recovered a handgun from the river.”

   An investigation into the death is ongoing, and the results of an autopsy are also reportedly forthcoming.

   Dr. Bradstreet ran a private practice in Buford, Georgia, which focused on “treating children with Autism Spectrum Disorder, PPD, and related neurological and developmental disorders.”

   Among various remedies, Dr. Bradstreet’s Wellness Center reportedly carried out “mercury toxicity” treatments, believing the heavy metal to be a leading factor in the development of childhood autism.

   Dr. Bradstreet undertook the effort to pinpoint the cause of the disease after his own child developed the ailment following routine vaccination.

   “Autism taught me more about medicine than medical school did,” the doctor once stated at a conference, according to the Epoch Times’ Jake Crosby.

   In addition to treating patients, Bradstreet has also offered expert testimony in federal court on behalf of vaccine-injured families and was founder and president of the International Child Development Resource Center, which at one time employed the much-scorned autism expert Dr. Andrew Wakefield as “research director.”

   The circumstances surrounding Bradstreet’s death are made all the more curious by a recent multi-agency raid led by the FDA on his offices.

   “The FDA has yet to reveal why agents searched the office of the doctor, reportedly a former pastor who has been controversial for well over a decade,” reported the Gwinnett Daily Post.

   Social media pages dedicated to Bradstreet’s memory are filled with comments from families who say the deceased doctor impacted their lives for the better.

   “Dr. Bradstreet was my son’s doctor after my son was diagnosed with autism. He worked miracles,” one Facebook user states. “At 16, my son is now looking at a normal life thanks to him. I thank him every day.”

   “I will forever be grateful and thankful for Dr. Bradstreet recovering my son… from autism,” another person writes. “Treatments have changed my son’s life so that he can grow up and live a normal healthy life. Dr. Bradstreet will be missed greatly!”

   A GoFundMe page has also been set up by one of Bradstreet’s family members seeking “To find the answers to the many questions leading up to the death of Dr Bradstreet, including an exhaustive investigation into the possibility of foul play.”

   Despite his family requesting the public refrain from speculation, many are nevertheless concluding the doctor’s death to be part of a conspiracy.

   “Self-inflicted? In the chest? I’m not buying this,” one person in the WHNS comments thread states. “This was a doctor who had access to pharmaceuticals of all kinds. This was a religious man with a thriving medical practice. Sorry, but this stinks of murder and cover-up.”

   Another commentor had a more definitive conjecture:

   “He did NOT kill himself! He was murdered for who he was speaking against, what he knew, and what he was doing about it. He was brilliant kind compassionate doctor with amazing abilities to heal. He was taken. Stopped. Silenced. Why would a doctor who had access to pharmaceuticals and could die peacefully shoot himself in the chest???? And throw himself in a river?? THIS IS OBVIOUS! MURDER!!”

   Funeral arrangements for Dr. Bradstreet are still pending at the Cecil M. Burton funeral home in Shelby, Georgia.

   Kevennys: Eräässä Yhdysvaltojen etelävaltioiden pikkukaupungissa löydettiin neekerin ruumis riippumassa lihakoukussa. Vainajan kädet ja jalat oli sidottu rautakettingillä selän taakse, hänessä oli 26 luodinreikää ja 44 teräaseen iskujälkeä tai viiltohaavaa. Hänen kasvonsa oli rusikoitu tunnistamattomaksi ja ruumiissa ei ollut yhtään ehjää luuta.
   Paikallinen sheriffi katseli ruumista mietteliäästi ja pukahti lopulta: ”Enpä tiedä, mutta tämän täytyy olla omituisin itsemurha, mitä olen ikinä nähnyt.”

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
   1. Murhat ovat rikolliselle Big Pharmalle ”business as usual”, mikäli niitä tarvitaan sen tolkuttomien (ja ansaitsemattomien) liikevoittojen suojelemiseen. Ks. myös tanskalaisen lääketieteen professori Peter C. Gøtzschen kirjaa ”Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus”.

    Plusääni(5)Miinusääni(2)
   1. Rokotuksien aiheuttamia kuolemia tapahtuu enemmän, kuin rokote ehtii pelastaa.
    mm. Poliorokotteen aiheuttamia poliotapauksia on raportoitu 1950-luvulta asti.
    http://www.elinahytonen.fi/2014/03/rokotusten-haittavaikutuksia-voi-yrittaa-minimoida/

    Tautien väheneminen perustuu parantuneisiin elinoloihin (mm. hygienia) ja valehteluun menneisyyden tapahtumista. Pankkiirit ovat tappaneet ihmisiä enemmän nälkään ja sotiin kuin taudit ! mm. nälkäkuolemilla Irlannissa ja Ukrainassa. kts. http://www.irishholocaust.org ja http://holodomorinfo.com

    Olisiko noita roistoja vastaan olemassa mitään ”rokotetta” ?

    Plusääni(14)Miinusääni(5)
    1. Miksi poliotapauksien määrä lähti huomattavaan laskuun kun Sabin ja Salk (molemmat eri suunnilla) kehittivät toimivat poliorokotteet?

     Miksi isorokko on äärimmäisen uhanalainen tauti? Se on olemassa vain koska sitä ei ole hävitetty loppuun.

     Plusääni(6)Miinusääni(4)
     1. Kaalepin kannattaisi hommata tilastot ajalta myös ennen rokotteita, niin ei tarvitsis kirjoitella Big Pharman kehittelemiä valheita täällä totuutena. Esimerkiksi Ranskassa oli vuonna 1956 vain noin 1300 poliotapausta ja sitten otettiin rokote käyttöön ja vuonna 1957 olikin jo yli 4000 poliotapausta. Näin hienosti se Kaalepin rokote sitten skulasi.

      Ootko Kaaleppi tavannut monta ruttotapausta niin kuin lähiaikoina? Katsoppas, kun taudeilla on se oma elinkaarensa… vaan eihän Kaaleppi tästä mitään tiedä, kun Big Pharma kertoo Kaalepille sen, mitä Kaalepin tarvii koskaan tietää. Autuaita ovat kaikki Kaalepit, kun samaan aikaan Big Pharman pojjaat nauravat koko matkan pankkiin, näiden kaikkien Kaaleppien hyväuskoisuudelle.

      Plusääni(4)Miinusääni(5)
      1. Miksi meillä ei enää kuolla tuohon ruttoon? Kun se ei ole mihinkään kadonnut, hä? Tämä oli se taudin elinkaari kysymys. Samoin poliota on kaikkialla vaan emme enää sairastu siihen tai jos tuon saamme niin sairaus on nuhataudin luokkaa ja jää huomaamatta.

       Siellä missä on sotaa on myös tauteja. Näin on ollut aina ja tulee olemaan. Myös sydäntaudit ovat yleisempiä kriisialueilla ja kaikki muutkin sairaudet. Ja oliko siellä Syyriassa siinä suuressa ja kauhiassa polioepidemiassa todettu peräti 13 poliotapausta! Hui kauhia paikka ja uusissa housuissa!

       Kun elämme stressittömässä ja puhtaassa ympäristössä, saamme riittävästi ravintoa, niin mitkään poliot eivät meitä kaada. On aivan sama oliko sitä piikkiä laitettu eli ei! Esimerkiksi Yhdysvalloissa on hinkuyskä huomattavasti yleisempää rokotetuilla kuin rokottamattomilla.

       Plusääni(1)Miinusääni(7)
      2. Ruttoon kuolee yhä ihmisiä, jos ajoissa annettua antibioottihoitoa ei ole saatavilla. Maailman terveysjärjestön mukaan vuonna 2013 raportoitiin maailmanlaajuisesti 783 sairaustapausta, joista aiheutui 126 kuolemaa. Siis joka kuudes raportoitu sairaustapaus johti kuolemaan. Kyseessä ei ole mikään ”huomaamaton nuha”.

       Olisitko valmis lähtemään rokottamattomana polioepidemia-alueelle lomailemaan?

       Plusääni(6)Miinusääni(0)
      3. ”Olisitko valmis lähtemään rokottamattomana polioepidemia-alueelle lomailemaan?” Kyllä ja helposti.
       Noin 90 % tartuntatapauksista poliovirus ei aiheuta minkäänlaisia oireita. Potilas ei edes tiedä saaneensa tartunnan, mutta hänen eritteissään kuitenkin on viruksia.

       Noin 5 % tartuntatapauksista tauti aiheuttaa lievän flunssan kaltaisen tilan, johon sisältyy kuumeilua (38–39 °C), väsymystä, lihasheikkoutta ja yleisiä vilustumisen oireita. Tätä tilaa kutsutaan abortiiviseksi polioksi, ja ilman laboratoriokokeita sitä on lähes mahdotonta erottaa tavanomaisesta flunssasta.

       4–5 % tartuntatapauksista kehittää ei-paralyyttisen polion. Heillä tauti muistuttaa vakavaa influenssaa, johon liittyy korkea kuume, oksentelua, ripulointia, väsymystä, lihasoireita ja vatsaoireita, ja tauti menee ohi noin 2–7 vuorokaudessa. Virus on aiheuttanut taudin, mutta elimistön immuunijärjestelmä on saanut siitä nopeasti yliotteen, ja tauti paranee ilman halvausoireita.

       Eli, en voi itseasiassa tietää, vaikka olisin tuonkin polion jo sairastanut, koska 90% sairastuneista ei edes tiedä olevansa sairaana. =D

       Plusääni(0)Miinusääni(5)
      4. Se että 90% poliotartunnan saaneista ei oirehdi EI vähennä polion vaarallisuutta yhtään. He silti voivat levittää sitä ympäriinsä ja se yhä rampauttaa ja tappaa ihmisiä. Lisäksi sekoilu ’stressittömästä ja puhtaasta ympäristöstä ja riittävästä ravinnosta’ yrittää johdattaa sivuraiteille siitä että noista asioista HUOLIMATTA polio tappaa ja rampauttaa erittäin tehokkaasti. June Middletonia eivät nuo asiat auttaneet – hän joutui viettämään elämänsä rautakeuhkossa.

       Lyhyesti sanoen älijäke ja muut hänen kaltaisensa aiheuttavat epidemioita ja onnettomuuksia.

       Plusääni(4)Miinusääni(0)
      5. Ei meille mitään polio epidemiaa voi tulla! Vastahakoisesti sitä luonnollista poliokantaa on löydetty meidän jätevesistä, eikä epidemiaa ole. Siksi en voisi mitään epidemiaa tänne tuodakaan. Te olette niin pihalla todellisuuden suhteen, jotta eihän teidän kanssa jaksa juuri kirjoitella.

       Plusääni(0)Miinusääni(4)
      6. ”Ei meille mitään polio epidemiaa voi tulla! ”

       Juuri sitä hörhöjen toiveajattelua jonka ansioista epidemioita tapahtuu.

       ”Vastahakoisesti sitä luonnollista poliokantaa on löydetty meidän jätevesistä, eikä epidemiaa ole. ”

       Ei tietenkään ole epidemiaa rokotusten ollessa kunnossa. Suora osoitus immunisaation hyödystä.

       ”Siksi en voisi mitään epidemiaa tänne tuodakaan. ”

       Epidemiaa ei voi olla alueella missä on immuniteetti taudille mitä roudaat mukanasi.

       ”Te olette niin pihalla todellisuuden suhteen, jotta eihän teidän kanssa jaksa juuri kirjoitella. ”

       Kerroit juuri itsestäsi äärimmäisen tarkasti. Olet äärimmäisen pihalla todellisuuden suhteen.

       Plusääni(4)Miinusääni(0)

  Kirjoita kommentti

  Pakolliset kentät on merkitty *

  Kotimaa

  Ulkomaat