Ruotsi: feministit pakenevat maahanmuuttajalähiöistä – ahdistelua ja uhkailua

Ruotsalaiset kulttuurimarxistit ovat joutuneet jälleen kiusalliseen välikäteen – mitä ajatella feministeistä, jotka pakenevat maahanmuuttajalähiöistä kohti valkoisempia asuinalueita? Trendistä uutisoi Ruotsin yleisradioyhtiö Svt.

Ruotsin kulttuurimarxistit niittävät nyt satoa, jota he ovat kylväneet usean vuosikymmenen ajan. Yhä useammasta kaupunginosasta on muuttumassa suljettuja maahanmuuttajalinnakkeita, jonne esimerkiksi viranomaisilla ja liberaaleilla ei ole mitään asiaa.

Saudi-Arabia ja muut wahhabisti-islamistivaltiot rahoittavat Pohjoismaissa toimivia äärijärjestöjä, jotka saarnaavat naisten vapauksia vastaan sekä uskonnollisen väkivallan ja shariapoliisin puolesta. Yhä useampi lähiöasukas on vastannut wahhabistien kutsuun.

Mikä ironisinta, niin feminismin, wahhabismin kuin ruotsalaisen monikulttuurisuusliikkeenkin juuret ulottuvat lopulta Israeliin ja sionistiseen aktivismiin. Ruotsalaiset ovat toivottaneet vieraat ideologiat tervetulleiksi, ja nyt maasta on tulossa vihamielisten aatteiden sisällissotatanner.

Svt:n mukaan feministit pakenevat nyt muun muassa Husbyn ja Tenstan ”värikkäistä” kaupunginosista levittämään kulttuurimarxismia turvallisemmille alueille.

Julkaisu haastatteli muun muassa Sosiaalidemokraattien entistä kansanedustajaa, Nalin Pekgulia, joka päätti jättää Tenstan asuttuaan siellä yli 30 vuotta. Monikulttuurisuus ei tehnytkään Tenstasta tasa-arvoista utopiaa; Pekgul kertoi pelkäävänsä alueella liikkuessaan.

Sosiaalidemokraatin mukaan ”muslimifundamentalistit” ovat saaneet kaupunginosan rautaiseen otteeseen, minkä vuoksi poliitikko joutuu aina ahdistelun kohteeksi käydessään Tenstan keskustassa.

Pekgulin mukaan naisten turvattomuus johtuu maahanmuuttajamiesten radikalisoitumisesta. Feministi yritti ensin torjua radikalismia perustamalla kulttuurimarxistisen kahvilan, mutta hän tajusi pian, että suunnitelma oli naiivi ja tuhoon tuomittu.

Kuva Ruotsin feministipuolueen kokouksesta.
Kuva Ruotsin feministipuolueen kokouksesta.

Kulttuurimarxistista toimintaa jatketaan valkoisemmilla alueilla

Svt haastatteli myös Vasemmistopuolueen entistä poliitikkoa, joka joutui häipymään Husbysta. Maahanmuuttajien perustama yksityinen ”moraalipoliisi” ilmoitti feministeille, ettei näillä ollut enää asiaa julkisiin tiloihin.

Maahanmuuttajien moraalipoliisi otti vasemmistopoliitikon silmätikukseen erityisesti sen jälkeen, kun alueella alkoi liikkua huhuja, että tämä vastusti naisten hunnuttamista. Nainen kertoi, ettei hän tunne oloaan enää turvalliseksi Husbyssa.

Nyt naiset asuvat valkoisemmissa Tukholman osissa, joissa liberaalit ruotsalaiset antavat kaikkien kukkien kukkia. Jos ja kun kehitys jatkuu nykyistä tahtia, joutuvat liberaalit muutaman vuoden päästä siirtymään jälleen uuteen kaupunginosaan, kun kotikulmista tulee liian turvattomia.

Harva tuntee sympatiaa Ruotsin feministejä kohtaan, sillä nämä ovat tunnettuja äärimmäisen militantista ja ruotsalaisvihamielisestä asenteestaan. Kuten olemme uutisoineet, maan johtavat feministit ovat vaatineet muun muassa miesveroa sekä kutsuneet miehiä ”eläimiksi”.

 

Lue myös:

Kuka toi muslimit Eurooppaan?
Kuvakokoelma: juutalaiset olleet vahvasti kehittämässä feminismiä
Yhdeksäsluokkalaisille tuputetaan feministipropagandaa – opettaja nousi vastarintaan
Feminismi merkitsee kansan kuolemaa
Feministisen liikkeen kommunistiset juuret

4 kommenttia

 1. miksei YLEN Uutsia tuoteta tällä formatilla
  jossa keskustelussa ovat kaikki osa puolet
  ei vain yksi pirkko pöntisen mielipide
  jota kukaan ei voi kyseenalaistaa esim toisesta näkökannasta
  toisessa ruudussa haastatelu tilantessa
  eli olla pirkon kanssa *erimieltä *
  sen typerään thrumph täysin avoimeen viha perse kipuiluun
  siis miksei suomessa tehdä uutisia kaikki näkö kannat huom suorassa lähetyksessä huomioon ottaen
  * 3 ruudun haastetelut*
  kuin tässä amerikan uutisten formatissa
  https://www.youtube.com/watch?v=xLAIx-pvGOw
  tämä on paljon rehelisempää ja kaikki saavat sanotua mielipiteensä
  mikä ei todellakaan toteudu ylen *yksi *puhuva pää
  *yksi näkökanta
  totuus poliitinen ideologia asioihin uutisissa
  se on juuri keino kontronloida ihmisiä
  * siihen yhteen*
  Retro taistolais puna viher vasuri ääri liberaali suvakki sosialismin ihanuuteen YLESSÄ MTV 3
  muita tevee uutsia tuottavia tahoja ei sitten olekaan
  media toimii todella laajalla ja tervellä pohjalla
  tai sitten ei suomessa

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 2. Tarja Halosen ja Pentti Arajärven roustaus

  Tarja on kuin vanha lehmä jonka nahkaan on polttomerkitty tähti, vasara ja sirppi.

  Tarjalla on yksi lehtolapsi ja yksi runkkari tohtori puolisona. Tohtori vaikuttaa siltä kuin olisi kypsynyt vanhaan lehmään.

  Kun Tarjaa katsoo kyrpä laskee.

  Tarja ja Pentti esiintyvät pride kulkueessa. Pentti on kahleissa ja Tarjalla on piiska.

  Presidentinlinna on täynnä Tarjan piilottamia tekokyrpiä.

  Tarja on kiinnostunut itämaisesta tanssista – eli omasta navasta jonka ympärillä muut saavat tanssia.

  Kun Tarja katsoo peiliin se menee rikki.

  Tarja syö Pentin parrasta ruuan jämät. Se on luomua sanoo Tarja.

  Kun Tarja kävi Turkissa häneltä kysyttiin miten hän aikoo ottaa esille Armenian kansanmurhan. Tarja vastasi : – annan ottaa mua edestä ja takaa ja Pentti katsoo vierestä.

  Pentti on frakkiin tärkätty Tarjan sylikoira.

  Tarja kilpailee huoraamisessa Angela Merkelin kanssa. Ellei Merkeliä olisi Saksa lainaisi Tarjaa antamaan persettään matuille.

  Tarja ja Pentti sopisivat Sirkus Finlandiaan. Eivät tarvitse edes maskeerausta. Punanuttu Tarja ja Frakki Pentti aasin selässä.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 3. Naisten ja muslimien epäpyhä liitto

  Kun Englannissa, Rotherhamin kaupungissa paljastui järjestelmällinen ja kauan jatkunut lasten seksuaalinen hyväksikäyttö jossa uhreina oli toista tuhatta lasta, iltapäivälehtien sivut täyttyivät kuvista joissa oli iljettäviä, rottanaamaisia muslimimiehiä.

  Sitävastoin toisesta tärkeästä asiasta vaiettiin.

  Miten oli mahdollista että näiden hyväksikäytettyjen lasten äidit päästivät omat lapsensa raakalaispetojen kynsiin? Ja missä olivat miehet jotka olisivat ensin rankaisseet rottanaamaisia muslimimiehiä ja sen jälkeen vaimojaan jotka eivät katsoneet lastensa perään.

  Naiset eivät vain petä omaa perhettään ja altista lapsiaan hengenvaaralle vaan tuhoavat sen yhteisön joka on antanut naisille vapauden ja itsenäisyyden.

  Emme voi ottaa pois naisilta heidän äänioikeuttaan, mutta me voimme häpäistä heidät kun he ovat sen ansainneet.

  Look, it doesn’t matter if these sluts are craving brown dick, whether they have misplaced maternal instincts for an army of aggressive 20-something males, or if they’re just fucking stupid.

  It doesn’t matter if it is some combination of all three of those things.

  What matters is that white women are serving as footsoliders for the filthy kikes trying to genocide our race – and they are doing this willingly. Enthusiastically.

  Obviously, they have political power now and the state gave them that power and we can’t take it away. However, we can start shaming these whores.

  https://www.dailystormer.com/women-and-moslems-the-unholy-alliance/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat