Yhdeksäsluokkalaisille tuputetaan feministipropagandaa – opettaja nousi vastarintaan

Valtamedia uutisoi tänään, että kaikille suomalaisille yhdeksäsluokkalaisille annetaan veloituksetta afrikkalaistaustaisen feministin kirjoittama kirja nimeltään Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä. Tuusulalainen opettaja ilmoitti, ettei aio olla mukana propagandahankkeessa.

Feminismi on aate, joka pyrkii kiistämään biologiset sukupuolierot ja tuhoamaan näin perinteiset eurooppalaiset kulttuurit ja perhearvot.

Historiallisesti feminismi on kasvanut aina kommunistisen liikkeen rinnalla, sillä perhearvojen vastaisen taistelun avulla kommunistit uskoivat voivansa tuhota ”porvarillisen luokkayhteiskunnan”.

Tuhoamalla valkoisen ydinperheen juutalaisen Emma Goldmanin kaltaiset feministit uskoivat voivansa tuhota myös valkoisen ”antisemitismin”, joka oli historian aikana johtanut juutalaisten häätämiseen lukemattomista maista.

Juutalainen Forward-lehti julkaisi 2005 artikkelin ”Miksi juutalaisia feministejä on niin paljon?”. Tekstissä todettiin: ”Meillä on pitkä poliittinen historia, jonka juuret ovat sosialistisessa liikkeessä, jossa naiset järjestivät usein mellakoita.”

Juutalainen Forward-julkaisu siis julisti, että sekä marxismi että feminismi ovat leimallisesti juutalaisia aatteita, joiden tavoitteena on lietsoa kapinamielialaa kantaväestön rakentamaa yhteiskuntaa kohtaan.

Helsingin Sanomien mukaan feminismin tuputtaminen lapsille on ”tasa-arvokasvatusta”.

”Kirjalahjoitus on osa valtakunnallista hanketta, jota rahoittavat mm. opetus- ja kulttuuriministeriö, Otava, Jyväskylän yliopisto, Tampere-talo ja ajatushautomo Hattu,” lehti kirjoittaa.

Kuvakaappaus: Ilta-Sanomat.
Kuvakaappaus: Ilta-Sanomat.
Juutalaisfeministi Emma Goldman.
Juutalaisfeministi Emma Goldman.

Vastarintaa lasten aivopesua vastaan

Uutisoimme aiemmin syksyllä, että Suomen opetushallitus pyrkii vastaisuudessa taistelemaan perinteistä perheinstituutiota vastaan myös transupropagandalla.

Opetushallituksen mukaan biologian tunneilla nuorille täytyy alkaa puhua ”trans-” ja ”intersukupuolisuudesta”, vaikka ne ovat kulttuurimarxistisia huuhaaoppeja, joilla ei ole lainkaan biologista pohjaa.

Maailmankuulun Johns Hopkins –sairaalan entisen johtavan psykiatrin, tohtori Paul R. McHughin mukaan koulut tekevät vakavan virheen, mikäli ne alkavat väittää nuorille, että on mahdollista syntyä ”transsukupuoliseksi” tai ”väärään kehoon”.

Tohtori McHughin mukaan ”väärään kehoon syntyneet” ihmiset kärsivät mielenhäiriöistä, joita tulisi hoitaa eikä suinkaan lietsoa opetushallituksen tavoin.

Tuusulalainen historian ja yhteiskuntaopin lehtori Juho Mäenpää otti tänään julkisuudessa kriittisesti kantaa uuteen feministikirjahankkeeseen kirjoituksessaan ”Meidän kaikkien ei pidä olla feministejä”.

Mäenpään mukaan on pöyristyttävää, että kansalaisten verovaroilla tuetaan hankkeita, joilla nuorisolle pakotetaan poliittista propagandaa.

”Kuvittelin, että luokkakantaisuutta 1970-luvulla oppilaille syöttänyt niin sanottu Pirkkalan moniste olisi opettanut jotakin, jos ei oppilaille, niin ainakin viranomaisille,” Mäenpää kirjoitti viitaten hankkeeseen, jossa suomalaisnuorille tuputettiin kommunismia.

”Yhteiskuntaopin opettajana en ryhdy minkään kiistanalaisia ideologioita propagoivien tahojen mainoshenkilöksi,” Mäenpää painotti. Toivottavasti mahdollisimman moni muukin opettaja ottaa suorasanaisesti kantaa lasten aivopesua vastaan.

 

Lue myös:

Voit suojella lapsiasi koulun homolobbaukselta Seta-kiellon avulla
Feministisen liikkeen kommunistiset juuret
Ruotsin fanaattiset feministit – miesten silpomisen puolesta?

4 kommenttia

 1. Saas nähdä milloin youtubeen tulevat ensimmäiset videot joissa poltetaan tämä feministikirja. Vähän samaan malliin kuin USA:n lippuakin.

  Tämä neekerinainen on saanut sen verran vahvat tukijoukot että niillä saatiin mädätyskirja julkaistua. No, onneksi sen voi polttaa eikä sitä tarvitse lukea. Kenenkään kun ei tarvitse olla femnisti. Parempi olisi jos jokainen ajattelisi omilla aivoillaan.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 2. Joku herättäköön minut tästä painajaisesta.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Eikös Israelissa naisilla on myös pakollinen asevelvollisuus.

  Suomalaisten feministien mielestä naisten asevelvollisuus on täysin sovinistinen ajatus.

  Itse olen sitä mieltä että naisten asevelvollisuus olisi yhteiskunnallisesti hyödyllinen, olen siis väkivaltainen misogynisti.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat