Saksalaisministeri: ”saksalaisten tulee olla suvaitsevaisempia”

Saksan valtiovarainministeri Wolfgang Schäuble on vaatinut saksalaisia ymmärtämään enemmän maahanmuuttajien tarpeita ja tutustumaan heidän elämäntapaansa. Hänen mielestään tällä voitaisiin ehkäistä viharikoksia ja hyökkäyksiä sekä estää ”äärioikeiston” poliittista suosiota kasvamasta.

Videoteksti: ”Minä myös pukeudun hijabiin, koska se on kaunis!” Viimeisimpiä monikulttuurisuuspropagandan tuotoksia Saksassa

Wolfgang Schäuble myös kehotti Saksassa asuvia muslimeita kehittämään saksalaisen tulkinnan islamista, joka perustuisi liberaaleille arvoille ja suvaitsevaisuudelle.

”Epäilemättä, muslimien kasvava määrä maassamme on nykyään haaste yhteisömme suvaitsevaisuudelle.” Schäuble totesi parlementin alahuoneelle pitämässä puheessaan.

Wolfgang Schäuble kuuluu Saksan liittokanslerin Angela Merkelin johtamaan kristillisdemokraattisen puolueeseen. Merkelin ja hänen puolueensa kannatus on romahtanut, sillä saksalaiset eivät ole olleet tyytyväisiä hänen tapaansa hoitaa pakolaiskriisiä. Eräs puolueesta eronnut politiikko väitti, että Merkel toimii Saksan kansan edun vastaisesti, ja on menettänyt ymmärryksen Saksalaisen yhteiskunnan todellisesta tilasta.

Pakolaisten määrän kasvettua räjähdysmäisesti myös rikollisuus on lisääntynyt jyrkästi Saksassa. Varsinkin seksuaalirikokset on herättänyt huomiota. Pakolaisten tulo on myös aiheuttanut raakalaismaisia terrori-iskuja, joiden varjolla on heikennetty kansalaisvapauksia.

Merkelin pakolaispolitiikan ja sen seurauksien takia saksalaiset ovat kääntyneet maahanmuuttokriittisten puolueiden puoleen ja turvautuneet suoraan toimintaan Merkelin harjoittamaa eurooppalaisvastaista politiikkaa vastaan.(1, 2)

Lue myös:

Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille
Suunnitelma Euroopan tuhoavasta pakolaiskriisistä laadittiin jo 1940-luvulla
Seksuaalirikollisuus jo kolminkertaistunut pakolaiskriisin myötä Suomessa!
Haastattelu: “pakolaiskriisi” on George Sorosin rahoittama operaatio
Euroopan pakolaiskriisi: suomennettu dokumentti ja avoin kirje Saksasta

2 kommenttia

 1. Tuolta mieheltä ei puutu kuin aasin korvat!
  Saksan valtiovarainministeri Wolfgang Schäuble.
  … vastaavassa asemassa, jossa Stubido oli ikimuistoisen flopin.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 2. Tämä Saksan valtiovarainministeri Wolfgang Schäuble on Saksan liittokanslerin Angela Merkelin aisapari ja puoluetoveri. Sekä yllätys yllätys…vapaamuurari. Hän on kuten Merkel vahvan ja itsenäisen kansallisvaltion vihollinen.

  Maanpetturi, vapaamuurari Schäuble:

  ”Olemme onneksi luopuneet kansallisvaltiosta kansainvälisen maailmanhallinnon hyväksi. Kriisit saavat hänen olonsa tuntemaan hyväksi koska se antaa mahdollisuuden muutokseen – toisin sanoen: opettaa ihmisiä kumartamaan!(uudelle maailmanjärjestyksen, maailmanhallinnon vaatimuksille).

  Here, Super-Mason Schäuble, tells that we have fortunately given up the the nation state in favour of “international governance”. Crises leave him relaxed because they “give us the ability to make changes” – or in other words: Need teaches people to bow! (to his NWO demands).

  http://new.euro-med.dk/20160609-super-racist-supermason-german-finance-minister-wolfgang-schauble-muslim-migrants-to-save-europe-from-inbreeding-degeneration-enormous-innovative-potential.php

  Tässä suomalainen dokumentti vapaamuurareista. YLE on sittemmin yrittänyt häivyttää pois kyseisen dokumentin netistä.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat