Ursula Haverbeck kutsuu sisäministerin kriittiseen holokaustikonferenssiin

86-vuotias saksalainen sananvapausaktivisti rouva Ursula Haverbeck on tehnyt uusia aloitteita tuodakseen kriittisen holokaustikeskustelun julkisuuteen. Tämän kuun lopulla hän järjestää Saksi-Anhaltin osavaltiossa konferenssin Auschwitzin todellisesta luonteesta. Saksan sisäministeri on kutsuttu kunniavieraaksi.

Joulukuussa uutisoitiin, että Haverbeck haastoi Saksan juutalaisneuvoston oikeuteen holokaustiin liittyvistä valheista sekä holokaustirevisionistien laittomasta vainoamisesta. Haverbeck on itse aiemmin joutunut juutalaislobbaajien ja Saksan sionistisen ”oikeusjärjestelmän” hampaisiin lausuntojensa vuoksi. Loppukuun konferenssissa hän aikoo julkisesti kiistää sen, että Auschwitzissa oltaisiin toteutettu kansanmurha.

Haverbeck järjesti hiljattain myös pienimuotoisen esitelmätilaisuuden Auschwitzista ja valtamedian valheista. Esitelmässään hän muistutti, ettei Auschwitz ole edes valtavirtaisen historian mukaan enää ”holokaustin” keskus. 1990-luvulla Auschwitzissa ”murhattujen” lukumäärä putosi kuin varkain neljästä miljoonasta ensin puoleentoista miljoonaan ja lopulta 1,3 miljoonaan. Tästä huolimatta valtamedia ja juutalaiset painostusjärjestöt väittävät edelleen, että ”6 000 000 juutalaista” murhattiin järjestelmällisesti toisen maailmansodan aikana. Valtavirtaisen holokaustilaskuopin mukaan mikään ei voi horjuuttaa maagisen kuuden miljoonan asemaa. Haverbeck kysyy esitelmässään, missä juutalaiset sitten tarkalleen ottaen murhattiin, jos Auschwitzin uhrien määrä putosi yhdessä yössä miljoonilla. Missä rikos sitten tapahtui? Kukaan ei osaa vastata tähän.

Hamm6

Saksan ihmisoikeusrikoksista tuominneen Nürnbergin näytöstuomioistuimen tuomarit eivät koskaan vaivautuneet edes tutkimaan joukkomurhaväitteitä tieteellisesti, vaan saksalaiset tuomittiin Neuvostoliiton levittämän sotapropagandan perusteella. Neuvostoliitto syytti saksalaisia myös muun muassa puolalaisupseerien joukkomurhasta Katynin metsässä. Koska Nürnbergin tehtävä ei ollut jakaa oikeutta, vaan tuhota kansallissosialistinen Saksa, nieltiin kommunistien hurjimmatkin valheet purematta.

Esimerkiksi Ranskassa on kommunistien ja juutalaisten säätämän ”Gayssot-lain” nojalla laitonta kyseenalaistaa edes niitä Nürnbergin tuomioita, joiden todenperäisyyden valtavirtainen historia on sittemmin kumonnut. Liittoutuneiden kertoma versio toisesta maailmansodasta on niin pyhä, että sitä täytyy suojella sulkemalla toisinajattelijat vankiloihin. Haverbeckin mukaan holokaustin kiistämisestä vangitut tulisi vapauttaa välittömästi. Saksan tuomioistuin on tuhonnut tuhansien saksalaisten elämän, koska nämä ovat tahtoneet puolustaa isänmaataan historiallisia valheita vastaan.

Ursula Haverbeck on viime vuosina kirjoittanut lukemattomille saksalaisille poliitikoille, juutalaisjärjestöille, tuomareille, asianajajille ja viranomaisille kirjeitä ja vaatinut selvitystä siitä, mitä ”holokaustilla” virallisesti tarkoitetaan. Kukaan ei tahdo määritellä ”holokaustia”, mutta jo ”holokaustin” vähättelystä voi Saksassa joutua vuosiksi vankilaan. Eikö tämä ole mielivaltaa? Haverbeck toteaa, että mikäli ”holokaustia” ei voida määritellä, ei Saksaa ole oikeudenmukaista syyttää kansanmurhasta. Viime vuoden lopulla hän latasi verkkoon videon, jossa hän kertoo työstään ”holokaustin” parissa. Jää nähtäväksi, kuinka Saksan viranomaiset reagoivat siihen. Haverbeck kertoo olevansa kyllästynyt nöyristelyyn: eurooppalaisten on aika vaatia sanan-, omantunnon- ja kokoontumisvapautta, vaikka heidän ajatuksensa eivät olisikaan ”poliittisesti korrekteja”.

Haverbeckin uusimman videon alussa hänen ystävänsä Richard Edmonds vetoaa myös Venäjään, jotta se alkaisi tutkia Neuvostoliiton 1945 levittämää sotapropagandaa, jolle Nürnbergin tuomiot pohjautuvat. On Venäjän päättäjien vastuulla, että totuus Euroopan historiasta tuodaan viimein julki. Kun neuvostojoukot saapuivat Auschwitziin 27.1., ottivat sotilaat paljon kuvia leirillä olleista ihmisistä. Kuvia näytetään julkisuudessa kuitenkin harvoin, sillä niissä esiintyy paljon hyvinvoivan näköisiä ihmisiä. Valtamedian holokaustidokumentteihin valikoidaan mieluummin kuvia sodanajan kulkutautien näännyttämistä vangeista.

Kummallista kyllä, neuvostosotilaat eivät ottaneet ensimmäistäkään valokuvaa ”kaasukammioista”, joilla saksalaisten väitettiin murhanneen järjestelmällisesti juutalaisia. Kuten Robert Faurisson on todennut, kukaan ei ole toistaiseksi esittänyt teknisesti oikeaoppista kuvaa tai pohjapiirrustusta saksalaisten väitetyistä ”joukkomurhakaasukammioista”. Kun Pravda julkaisi ensimmäiset uutiset juutalaisten ”joukkomurhista” ja Auschwitzista, väitettiin saksalaisten murhanneen ihmiset sähköllä ja hävittäneen ruumiit masuuneilla. Myöskään tunnettu ”holokaustiselviytyjä” Elie Wiesel ei kirjoittanut sanaakaan kaasukammioista kirjassaan Yö.

Anti-Defamation Leaguen Abraham Foxman.
Anti-Defamation Leaguen Abraham Foxman.

Kansainväliset juutalaisjärjestöt ovat päättäneet käyttää Auschwitzin lakkauttamisen 70-vuotispäivää hyväkseen. YK:n yleiskokouksessa viime torstaina juutalaiset vaativat, että Euroopan sananvapauslakeja olisi tiukennettava entisestään. Juutalaisille tulisi taata uudella lainsäädännöllä erityisasema. Muun muassa järjestäytyneeseen rikollisuuteen sotkeutunut juutalainen painostusjärjestö Anti-Defamation League (ADL) piti kiitettävänä kehityksenä, että juutalaisten erityisasema on otettu YK:ssa huomioon. ADL:n julkilausuman mukaan ”joka neljäs maailman ihminen sairastaa juutalaisvihaa”. Syy tähän ei tietenkään ole juutalaisten omassa toiminnassa.

ADL:n mukaan YK:n on nyt tartuttava toimeen ja pakotettava valtiot säätämään lakeja, joilla juutalaisten kritisoiminen tehtäisiin entistä ankarammin rangaistavaksi. Samaa mieltä oli myös The Times of Israel: EU:n tulisi säätää lakeja, jotka kieltäisivät juutalaisvastaisen ajattelun ja juutalaisia loukkaavan materiaalin levittämisen. Vastaavia lakeja toki on jo säädetty eri puolilla Eurooppaa, joten nyt vaaditaan kovempia rangaistuksia.

Suomessa juutalaiset ovat puolestaan ”vainojen uhrien muistopäivää” hyväksi käyttäen vaatineet lisää veronmaksajien rahoja ”turvallisuutensa” kohentamiseen, vaikka Suomessa ei ole (vähintään) kymmeniin vuosiin tapahtunut vakavia juutalaisvastaisia rikoksia. Poliisiylijohtaja Mikko Paatero joutui toppuuttelemaan juutalaisia ja muistuttamaan, että päätökset poliisin määrärahojen käyttämisestä tehdään ministeritasolla. Suomen juutalaisjohtaja Yaron Nadbornik kertoi ymmärtävänsä tämän, muttei pitänyt asiaa silti hyväksyttävänä. Joskus demokratiasta pitäisi ilmeisesti tinkiä.

Justice 4 Germans

27 kommenttia

 1. Ei voi muuta kuin nostaa hattua tälle suoraselkäiselle vanhalle rouvalle! Mahtavatkohan tämänkin sulkea kaltereiden taakse tästä ”vaarallisesta ajatusrikoksesta” vai kenties tehdä poliisin avulla rynnäkön kotiin keskellä yötä?

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 2. Tällaiset vanhukset ovat usein sattuneet sopivasti kuolemaan tiettyjen tahojen näkökulmasta. Kuolinsyy tietenkin luonnollinen. Niin kuin vanhuksilla usein on…

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 3. Tässä informaatiosodassa on tärkeintä paljastaa siionistit. Oikeastaan hyvä nyrkkisääntö uskottavia ”totuusmedioita” etsiessä on se että kaikki ne toimijat jotka eivät sanallakaan mainitse siionisteja paasatessaan omaa ”totuutta”, vaan käyttävät vain sanastoa kuten ”illuminati, globalistit, eliitti”, (mm. Alex Jones ja Mark Dice sekä koko Infowhores poppoo) ovat kontrolloitua oppositiota ja harhauttajia.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. Kyllä varsin moni valeopposition harhautus on alkanut puhua sionisteista. Esim. NWO-havainnot. Juurikin sellaiset etenkin, jotka koettavat tehdä eron sionisminja juutalaisuudne välille. On kyse äärimmäisen tärkeästä ja massiivisesta harhautuksesta. Minusta kannattaa yleensä kuunnella vain sellaisia tahoja, jotka puhuvat juutalaisista. Juuri juutalaiset tulee paljastaa. Tässä on kaiken ydin. Kyse on Talmudin sodasta ihmiskuntaa vastaan.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
   1. Kaikkein naurettavinta noissa on se, että nuo NWO-harhannot sanovat natseiksi ja fasisteiksi sellaisia jotka eivät sitä ole. Esim. EU ja Nato ovat kuulemma osa natsien salaista suunnitelmaa. Melkein kaikessa on taustalla jokin natsien salaliitto. Jepjep. 🙂

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Joo, olen huomannut saman. Usein noissa NWO-harhoissa höpistään vielä jostain galaxien rotujen välisistä taisteluista.:D

     Yksi valeopposition harhautus saattaa olla myös, että todetaan: ”holokausti on totta, mutta pitäisihän sitä nyt vähän muitakin uhreja muistella”. Kysehän on juuri siitä, että juutalaiset saavat aiheetonta tai ainakin liiallista sympatiaa ja toiset eivät saa yhtään.

     Kuten tässä:
     http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/01/totuus-holokaustista

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Onpas maailman huipputason johtajissa paljon ”NWO-harhaisia”: ”37 Quotes on the New World Order, the Coming One-world Government and One-World Religion”, http://beforeitsnews.com/conspiracy-theories/2013/06/37-quotes-on-the-new-world-order-the-coming-one-world-government-and-one-world-religion-2451934.html

     Kyllä olisikin muutamilla tämän sivuston ”selväjärkisillä” kaikkitietävillä kommentoijilla paljon viisautta kerrottavana linkissä siteeratuille johtajille, jotta nämä NWO-harhoistaan vapautuisivat! Voisivat koettaa roviolla polttaa kaikki kappaleet Daniel Estulinin kirjasta ’The True Story of the Bilderberg Group’, jonka sisällöstä kirjan esittelijä T.Ahola toteaa mm.: ”Maailmaa hallitsee todellisuudessa pienen valtaeliitin muodostama
     ydinjoukko, jota ei ole vaaleilla valittu ja joka kokoontuu
     säännöllisesti keskustelemaan salassa maailman tulevaisuudesta. Tämä
     salainen maailmanhallitus muun muassa päättää, kenestä tulee USA:n
     seuraava presidentti, minne EU laajenee, missä soditaan, paljonko öljyn
     hinta on tai paljonko asuntolainasi korko on. Lopullisena päämääränä
     sillä on alistaa koko maailma yhden hallinnon alaisuuteen. Tässä uuden
     maailmanjärjestyksen hirmuvallassa ei ole keskiluokkaa, vaan vain
     eliitti ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä
     on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa
     poliisivaltiossa. Tämä on tiivistettynä Daniel Estulinin
     maailmanlaajuisen menestyskirjan väite. Hänellä on myös perustelut
     väitteensä tueksi.”, http://keskustelu.diabetes.fi/index.php?topic=1718494.850;wap2

     Ilmeisestikin joukko suomalaisia ”selväjärkisiä” korkean johtotason henkilöitä katsoi Estulinin niin ”harhaiseksi”, että sensuroivat kirjan suomenkielisen painoksen: ”Kataisen viides kolonna”, http://paavosaariranta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/70309-kataisen-viides-kolonna
     Em. kommentoijien kanssa ilmeisesti yhtä ”selväjärkiset” sensuroijat löytyvät todennäköisesti seuraavasta luettelosta: ”Ahtisaari, Wahlroos, Niinistö…
     Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin”, http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. Ehkä NWO havaintoja ei ole varsinaisesti valeoppositiota. Ihan hyviä juttuja se välillä paljastaa mutta on se poikarukka kyllä ihan totaalisesti hurahtanut kaikkee new age skeidaan joka nimenomaan on tätä ”opposition hallintaa”. Ehkä uusi tuleva maailmanuskonta tulee perustumaan juuri näihin David Icken ja muiden saturnuslahkolaisten hourailuihin 😀

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Nykyinen läntinen maailma muistuttaa jo ERITTÄIN vahvasti bolshevistista Neuvostoliittoa.

  Esimerkkejä:

  1. Totaalinen valvonta. Esim. NSA (johtajana juutalainen Dianne Feinstein) vakoilee avoimesti kaikkia kaiken aikaa. Vrt. kommunistinen juutalaisutopia. Täysin sama.

  2. Sosiaalinen paine uhkailujen kautta. Neuvostoliitossa ihmiset opetettiin nöyrinä painamaan päänsä, kun naapurista vietiin. Nythän kaikki ”kyseenalaistajat” ovat ”natseja”. ”Jos et ole joukossamme, olet meitä vastaan”. Tyypillistä juutalaisutopiaa: ”Eihän kunnon ihmisellä ole pelättävää.”

  3. Manipulointi. Kaikki media pitää olla juutalaisten tai juutalaisia myötäilevissä käsissä. Pointti on, että kaikki muu kuin juutalaisia myötäilevä media on ”antisemitististä”, ”rasistista” jne.

  4. Pelon ilmapiiri. Ihmisen pitää aina pelätä tekevänsä väärin. Tämä on tyypillisintä juutalaisutopiaa. Fariselaiset määrittävät oikean ja kaikkien pitää koko ajan päivittää tämä oikea. Kukaan ei kerro, mikä on oikein, ihmisen pitää koko ajan pelätä olevansa ”väärässä”. Vain juutalainen on aina oikeassa.

  5. Sivistyneistön ja ajattelevien ihmisten loputon ajojahti. Ihminen on sopiva, vain jos hän aivottomasti tottelee sionisteja, joka maksettuna (ostettuna) tai pelon vallassa. Yliopistoihin, hallituksiin ja kaikkiin virkoihin hyväksytään vain ”poliittisesti korrektit”. Olet saastunut, jos et aseta juutalaisten kärsimyksiä muiden edelle ja jos rohkenet kyseenalaistaa minkä tahansa juutalaisten pyhittämän.
  Et missään tapauksessa saa kyseenalaistaa heidän oikeuttaan hallita mediaa, Wall Streetiä, Hollywoodia. Juutalainen ei ole sotarikollinen vaikka tappaisi 10000 lasta. Se on näin ns. ”by definition”. Sen sijaan, jos katkaiset hiuksenkin juutalaisen päästä: Vankilaan ja mieluummin teloitettavaksi.
  Kaikkia muita ryhmiä voi pilkata, solvata ja arvostella, mutta ei talmudintallaajaa. Talmudintallaaja on jotakin muuta, jotakin pyhempää.

  Ihmiset eivät näe sitä, mutta me olemme jo 1930-luvun kommunistisessa Neuvostoliitossa.

  Me emme enää voi emmekä uskalla puhua ja kirjoittaa. Emme uskalla enää kyseenalaistaa ja ihan kohta saamme pelätä henkemme edestä.

  Tälläkin foorumilla eri nimimerkit voivat vääntää jostakin joutavasta, mutta hekään eivät edes yritä enää kiistää tätä.

  Olemme hiuskarvan päässä vankileirien saaristosta, kokonaisen kansan kuolemasta.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 5. Jepulisjepsis 28.1.2015 at 15.49:
  Paljastit taas tietämättömyytesi: et näköjään tiedä etkä ymmärrä hölkäsen pöläystä bilderbergeistä ”pienen valtaeliitin muodostamasta
  ydinjoukosta”. Daniel Estulin toteaa esim. ” keitä bilderbergit
  ovat. Ensinnäkin paikalla ovat aina vakiojäsenet (tai heidän
  edustajansa), jotka koostuvat eurooppalaisista ja amerikkalaisista
  eliittisuvuista ? kuten öljyllä rikastuneista Rockefellereistä,
  pankkitoiminnalla rikastuneista ROTSCHILDEISTA sekä kuninkaallisista…”
  http://keskustelu.diabetes.fi/index.php?topic=1718494.850;wap2

  Kun kerran ROTSCHILDIEN edustaja on vakiojäsen (sisäpiiriläinen) bilderbergeissä, niin kuvitteletkos, että hän KASAARI-JUUTALAISENA ja koko läntisen velkaponzi-rahajärjestelmän hallitsijana haluaisi bilderbergien paljastavan holokausti-huijauksen?!

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Tyyppi joka kirjoittaa tälläisiä kirjoja :

   TRANSEVOLUTION: THE COMING AGE OF HUMAN DECONSTRUCTION By Daniel Estulin
   http://opentrolley.com.sg/BookDetails.aspx?BookID=7605578

   ja
   http://www.trineday.com/paypal_store/product_pages/9781937584115-Deconstructing_Wikileaks/

   ja tubesta löytyy saman tyypin videoita joissa hän meuhkaa juutalaisella RT-kanavalla aiheesta ”Remote Neural Monitoring Daniel Estulin and Magnus Olsson on Russia Today”

   Ei voi olla kovinkaan uskottava.

   Siksi annan piutpaut myös hänen Bilderberg kirjoilleen.
   Selvää valeoppositiota. Luotu sellainen. Näitä riittää.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. En ole Estulinin transevoluutio-kirjaa lukenut, mutta seuraavassa oleva amazon.com’in lukija-arvostelu viittaa viittaa siihen, että Estulin lähtee vahvasti monien eri tieteenalojen luomalta pohjalta liikkeelle. Aika vasta näyttää, missä määrin hän on pystynyt ennakoimaan niitä tieteen kehitysmahdollisuuksia, joihin hänen viittaamansa transevoluutio perustuu.
    Tässä on eräs amazon.com’in lukijaarvio kirjasta:

    By nigel bloom on January 20, 201
    ”Using a UK government report, Strategic Trends 2007-2036, Daniel Estulin creates a 3D image of the future explaining how scientific and technological advances, economic destruction, overpopulation, space conquest and race for immortality collide in a mortal combat between the super rich and the rest of humanity.

    Without a doubt, we are witnessing an unparalleled explosion in scientific knowledge. Because of the synergy, the interplay of three great revolutions: quantum, computer and biotech revolution, we have learned more in the past 50 years than in all of human history. The marvels of science like the Internet, telecommunication satellites, laser beams, radio, television, microwaves, even a structure of a DNA molecule, and biotechnology. All of it, ultimately, comes from the quantum theory.

    Estulin explain how we have the means through genetics, robotics, information technology and nano technology to control matter and energy and life itself. We have never seen anything like this before and it is raising profound questions about what it means to be human. The intense cross pollination between the computer, biotech and quantum revolutions will give us unprecedented power in the twent-first century.

    With the advent of new science and technology related to the genetic revolution, we can literally rewrite our genetic construct. In a span of a generation, we have gone from genetically modified plants, to genetically modified animals. Is the next step genetically modified humans? In fact,” genetic engineering and nanotechnological military applications are the next arms race.

    So much so, that the elite feel that today they are the Gods. An amazing book from a visionary author. Without a doubt, this is the first book in the world to put all of these elements together and create a life model of the future. ”

    Jokainen voi jo tällä perusteella arvioida, onko kysymyksessä ”Tyyppi joka kirjoittaa TÄLLAISIA kirjoja”!

    En ole lukenut Estulinin ’Deconstructing Wikileaks’-kirjaa, mutta paljon kertoo kirjasta jo yksi lause sieltä: ”The CIA created Wikileaks in order to justify the closure of free access to the Internet” .
    Vapaa internethän on yksi tärkeimmistä esteistä juutalais-pankkigangstereiden Uuden Maailmanjärjestyksen toteutumiselle – tälläkin perusteella Estulin juutalaisten asialla?!!

    En ole koettanut ottaa selville onko mahdollisesti rt.ru juutalaisten määräysvallassa. Ihmetyttää vain, kuinka heidän sivustollaan kerrottaisiin sellaisista tieteen ja huipputeknologian menetelmistä, joilla pyritään kansalaisten orjuuttamiseen heidän johtamassaan NWO-super-tyranniassa ja jo siihen pyrittäessä – ja kuinka HEIDÄN(?!!) miehensä olisi siitä ylimpänä kertomassa!
    ”Remote Neural Monitoring Daniel Estulin and Magnus Olsson on Russia Today” löytyy myös sivustolta ’European Coalition Against Covert Harassment’, eucach.wordpress.com/2013/07/14/mind-control-remote-neural-monitoring-daniel-estulin-and-magnus-olsson-on-russia-today/

    Videoon liittyen sanotaan mm.:
    ”Very few people are aware of the actual link between neuroscience, cybernetics, artificial intelligence, neuro-chips, transhumanism, the science cyborg, robotics, somatic surveillance, behavior control, the thought police and human enhancement.
    They all go hand in hand, and never in our history before, has this issue been as important as it is now. One reason is that this technology, that begun to develop in the early 1950s is by now very advanced but the PUBLIC IS UNAWARE of it and it goes completely unregulated. There is also a complete amnesia about its early development, as Lars Drudgaard of ICAACT, mentioned in one of his interviews last year. The CIA funded experiments on people without consent through leading universities and by hiring prominent neuroscientists of that time. These experiments have since the 50s been brutal, destroying every aspect of a person’s life, while hiding behind curtains of National Security and secrecy but also behind psychiatry diagnosis.”

    Edellä esitetyn – vaikkakin hyvin pintapuolisen perehtymisen – perusteella en näe mitään syytä luokitella Daniel Estulinia joksikin juutalaisten kätyriksi tai foliohatuksi. Koen juutalais-pankkigangstereiden ja heidän lakeijoidensa suunnitteleman NWO-super-tyrannian ehkä suurimmaksi uhkaksi maapallolla, mutta en ole jatkuvasti juutalaisvihaa kiehuva fanaatikko, joka näkee valeopposition edustajan tai juutalais-pirun joka kadunkulman ja pensaan takana – kuten jotkut tämän sivuston kommentoijat näyttävät tekevän. Kun asiaperusteita ei ole, avataan trolli-työkalupakki ja kaivetaan sieltä esille – tässä tapauksessa valitettavasti tylsäksi osoittautunut – työkalu ’transevoluutio’ toivoen että se ajaa saman asian kuin esim. ’foliohattu’, ’lisko’, jne.
    Trollimenetelmiin turvautuvien kanssa keskusteluni loppuu tältä erää tähän.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Ei kukaan voi olla noin tyhmä oikeasti, ettei muka pystyisi ymmärtämään valeopposition ideaa. Tai että ei voisi uskoa hujariksi sitä, joka uskaltaa jopa syyttää eliittiä internetin sensurointihankkeista. Pitääkä kaikki vääntää rautalangasta? Ja juutalaisvisyytökset ja valeoppositiojahdista suivaantuminen paljastavat sinut heti. Aika matalan tason trollaamista.

     By the Way of Deception… Eivät juutalaiset muuten valtaa saa. Siis kaikki on täydelliseen valtaan asti piilossa ja petosta. Ehkä osaksi sen jälkeenkin saatetaan olla osin näkymättömiä. Tämän pitäisi olla selvää. Site kaikea ei sanota suoraan. Maailma ei ole mustavalkoinen. Paras huijaus on leikkiä oppositiota ja puhua 95 % totta. Hurmata toisinajattelijat ja johta aharhaan. Ottaa kaikki kuppikunnat haltuun. Kun valta ja mmmonan hllinta ovat täysin käsissä, voi luoda helposti farssin, jossa hallitsee kaikkia kuppikuntia. Näin eräs juutalaisuudesta kääntynyt kuvasi Saksan poliittista elämää jo 1800-luvulla.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
    2. Hyvässä valhepropagandassa pitää olla aina ripaus totta, että se toimii.
     Kuitenkin tuokin Estulin jättää liki varmasti tiety asiat juutalaisten maailmanherruuspyrkimyksistä mainitsematta.

     Uuteen maailmanjärjestykseen liittyen ei mistään muista tahoista kuin juutalaisuudesta ja juutalaisista löydy selvää dokumentaarista todistusaineistoa.

     Tässä vaikkapa blogi josta voi aloittaa.
     http://moranen.blogspot.fi/2010/01/ei-juutalaiset-juutalaisuudessa-6.html

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Daniel Estulinin sensurointi saattoi olla vain mainos. En ole vielä lukenut häntä, mutta pari seikkaa ihmetyttävät. Ensinnäkin Verkkomedia mainosti hänen kirjaansa, joten mies tuntuu olevan valeoppositio, joka aiheen ympärille on rakennettu ennen kuin aitoa on päässyt syntymään ja sitten tätä on mainostettu muiden vastaavien valhegurujen kanssa. Paljon asiaa, mutta ei tarpeeksi lähellekään.

  Ja kuinka Verkkomedia mainosti Estulinia? Se kirjoitti, että maailmaa ei uhkaisi juutalaissalaliitto, vaan Bilderberg, joka siis olisi jokin USA:n ja sionismin ja banksterien juttu. Myös siis muita kuin juutalaisia mukana ja juurikin eri asia kuin juutalaisvaara. Juutalaissalaliitot olivatVerkkomedian ja siis ilmeisesti Estulininkin mukaan juuri naurettavuuksia, joilla muka haluttiin peittää todelliset vaarat. Miksi sitten vain juutalaisista puhujat joutuvat linnaan, mutta Estulin saa meuhkata ympäri maailmaa?

  Myös tämä nimimerkki on outo. Samaa juutalaisuutta kasaarit, Mizrat ja sefardit ovat.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Järjestetään kansanliike tämän hyvän mummon puolesta. Kuka haluaisi olla vihattu. Lähdetään pienoisbusseilla kannattamaan tätä ihmistä. Sydän kunnossa …
  On selvää tietääkseni, että jos Herra on germaaneissa niin, se on onnen päivä Suomelle.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Niinhän he ovat aina tehneet. Heidän kaksinaamaisuudestaan voi saada jotain ymmärrystä lukemalla esim. mitä (palvomansa) Israelin kansallissankari Ovadia Josef sanoi ei-juutalaisista:

     “With gentiles, it will be like any person: They need to die, but God will give them longevity. Why? Imagine that one’s donkey would die, they’d lose their money. This is his servant. That’s why he gets a long life, to work well for this Jew.”

     (“Sephardi leader Yosef: Non-Jews exist to serve Jews,” Jewish Telegraphic Agency, Lokakuu 2010.)

     Hänen asemastaan Israelissa kertoo ehkä se tosiasia, että valtiollisiin hautajaisiin osallistui vajaa miljoona ihmistä, n. 10 % Israelin väestöstä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Hän kuolee vanhuuteen luonnollisen kuoleman, toisin kuin ne miljoonat ihmiset, jotka natsit murhasivat kaasukammioissa, ampumalla, nälkään näännyttämällä ja monilla muilla tavoilla. Ursulahan nämä tapahtumat kiistää.

     Plusääni(0)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat