Silmitöntä poliisiväkivaltaa Israelissa – media ei noteeraa

Valtamedia kirjoittaa jatkuvasti Yhdysvaltojen valkoisista poliiseista, jotka joutuvat puolustautumaan väkivaltaisia mustia vastaan ja käyttämään samalla voimaa. Sen sijaan todellinen poliisiväkivalta esimerkiksi Israelissa on tabu, josta ei mediassa kirjoitella.

Israel joutui vaikeaan tilanteeseen tänä kesänä, kun 15-vuotias Amerikan kansalainen Tariq Abu Khdeir saapui Itä-Jerusalemin palestiinalaisosaan vierailemaan sukulaistensa luona. Juutalaiset viranomaiset kävivät pojan kimppuun ja hakkasivat tämän ylivoimalla, kun tämä oli osoittamassa mieltään. Poliisit laittoivat pojalle ensin käsiraudat, minkä jälkeen he alkoivat potkia ja hakata tätä armottomasti. Juutalaiset eivät vielä tällöin tienneet, että heidän avuton uhrinsa oli Yhdysvaltojen kansalainen.

Khdeir oli protestoimassa, sillä joukko Israelin juutalaisia oli kidnapannut ja murhannut hänen 16-vuotiaan serkkunsa heinäkuussa. Juutalaiset murhasivat Khdeirin serkun polttamalla tämän elävänä.

Oli onni onnettomuudessa, että pahoinpitely kuvattiin salaa, ja pian video levisi ympäri Internetiä. Israel pyrkii kiistämään ihmisoikeusrikoksensa aina viimeiseen asti, mutta edes sionisteilla ei ollut otsaa väittää videota väärennökseksi. Erityisen nolon tapauksesta teki se, että pahoinpitelyn uhri oli Yhdysvaltojen kansalainen. Tariq Abu Khdeirin amerikkalainen perhe tukee veroja maksamalla Israelin väkivaltaa omia Palestiinassa asuvia sukulaisiaan vastaan. The Jerusalem Postin mukaan amerikkalaiset veronmaksajat ovat jo vuosien ajan tukeneet Israelin väkivaltakoneistoa jopa enemmän kuin israelilaiset veronmaksajat itse!

Tariq Abu Khdeir.
Tariq Abu Khdeir.

Counter Current Newsin mukaan Gazan kesäisen kansanmurhan aikana Israelin poliisi teki jopa yhteistyötä Jewish Defense League (JDL) –terroristijärjestön kanssa. Kun kansalaiset osoittivat mieltään palestiinalaisten murhaamista vastaan, Israelin poliisi usutti JDL-terroristit protestoijien kimppuun. Poliisi katsoi vierestä, kun JDL heitteli mielenosoittajia kivillä ja lasipulloilla huutaen ”Kuolema arabeille!”.

Epäilemättä Hollywoodissa on valmistumassa liuta uusia Gestaposta ja kristalliyöstä kertovia fantasiaelokuvia, jotta länsimaisen yleisön huomio saadaan käännettyä pois todellisista ihmisoikeusrikoksista miehitetyssä Palestiinassa.

 

Lue lisää Palestiinan tilanteesta:

Professori: Juutalaiset pakottavat Palestiinan köyhyyteen
Kuinka sionistit valehtelevat Gazan kansanmurhasta
Juutalaissotilaat ryöstelivät ja ulostivat pakolaisten asuntoihin

2 kommenttia

 1. JDL teki yhteistyötä Edgar Hooverin FBI:n kanssa, kun FDR oli päättänyt kaikkien saksalaisten siirtämisestä keskitysleireille 1939. Tavallisista ihmisistä teetettiin panetteluita ja niiden nojalla koko sksalaisväestö ja saksalaistaustaiset kaikista Pohjois-, Väli- ja Etelä-Amerikan maista koottiin saksalaistaustaisia miehiä, naisia ja lapsia ankeille keskitysleireille USA:ssa 1941 alkaen yli 10 000.

  Jo tuolloin 30-luvulla ADL oli fuurioitunut FBI:n kanssa ja se apujärjestöineen vakoili kaikkia amerikkalaisia FBI:lle, sittemmin tietysti Mossd jakoi kaiken tiedon.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Israel, ”Lähi-Idän ainoa demokratia”, polttaa tulella polun sydämiimme.

  Uusinta uutta Israelista, Lähi-Idän ainoasta demokratiasta:

  Armeija polttaa terrorismiin ”syyllisten”/epäiltyjen sukulaisten rakennukset (kodit)!

  Hienoa, nyt tästä mallia meillekin.

  Ajatelkaas!

  Uutisia Skandinaviasta:

  Norjan armeija tuhosi räjähteillä Breivikin sukulaisten kodit.

  Suomen armeija räjäytti minun ja sukulaisteni kodit, olenhan arvostellut siionisteja, ja olen siis terroiristi.

  Vielä parempaa tulossa:

  Armeija tappoi raiskauksiin syyllistyneiden somalien sukulaiset? Armeija otti kiinni Helsingin maahanmuuttajajengin ja viimeisiä hirtetään parhaillaan?

  Israel näyttää Hammurabin lain: SILMÄ SILMÄSTÄ, HAMMAS HAMPAASTA.

  Ottakaamme oppia juutalaisvaltiosta. Kosto on raju, kosto on kiivas. Ei sääliä, suoraan ytimeen. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat