Trumpin talousavustaja: ”TTIP on kuollut!”

Donald Trumpin hallituksen uuden kansallisen kauppaneuvoston johtaja Peter Navarro julisti Financial Timesin mukaan, että EU:n ja Amerikan välinen TTIP-pankkivaltasopimus on nyt ”kuollut”!

Trump sai paljon ääniä lupaamalla kaataa niin sanotut vapaakauppasopimukset, jotka ovat todellisuudessa teollisuutta ja työpaikkoja ulos länsimaista ajavia pankkivaltasopimuksia.

Amerikkalaisia on huolestuttanut erityisesti Yhdysvaltojen ja Aasian välinen TPP-pankkivaltasopimus, jonka Trump tappoikin lähes välittömästi virkaan päästyään.

Juutalaista Bernie Sandersia kannattaneet vasemmistolaiset ovat seuranneet hämillään, kuinka rivakasti Trumpin hallitus on alkanut lunastaa lupauksiaan ja tappaa pankkivaltasopimuksia, joita vasemmisto on uskaltanut perinteisesti vastustaa vain retoriikan tasolla.

Siinä missä vasemmisto on vaipunut lamaannuksen tilaan, monikansalliset pankit ja suuryhtiöt ovat alkaneet painostaa Trumpia täydellä teholla juutalaisen Goldman Sachsin johdolla.

Hallituksen viimeisin uhri on TTIP, joka olisi orjuuttanut Euroopan valtiot ylikansallisten pankkien rahoittamien yksityisten ”tuomioistuinten” valtaan. TTIP-Euroopassa valtioilla ei olisi ollut enää oikeutta säätää lakeja, jotka ovat ristiriidassa ulkomaisen suurpääoman etujen kanssa.

TTIP on ollut tekeillä jo vähintään 1990-luvulta lähtien. Sen alkuperäinen nimi oli MAI. Pankkivaltasopimuksen isä on juutalainen pedofiili ”Sir” Leon Brittan, joka perusti myös EU:n voimakkaimpiin lukeutuvan lobbausjärjestön, ESF:n.

Trumpin kauppaneuvoston johtaja Navarro ilmoitti TTIP:n kuolemasta samalla, kun hän hyökkäsi ankarasti Angela Merkelin hallituksen kauppapolitiikkaa vastaan.

Navarron mukaan Saksa on käyttänyt heikkoa eurovaluuttaa röyhkeästi hyväkseen muiden EU-valtioiden ja Yhdysvaltojen taloudellisen hyvinvoinnin kustannuksella. Navarro totesi, että koko eurovaluutta on pelkkä ”naamioitu D-markka”.

fokus_demokratie_1920x1080

Rapistuuko miehitetyn Saksan ylivalta?

Navarro totesi, ettei TTIP-neuvotteluissa ole mitään järkeä siksikään, että Saksa on taloudellisesti täysin epätasa-arvoisessa asemassa muihin EU-maihin nähden. Amerikka suosiikin tästä lähtien kahdenvälisiä kauppasopimuksia.

Olemme kirjoittaneet Saksan taloudellisesta erityisasemasta artikkelissamme ”Keskuspankki: yksityinen vai julkinen loinen?”:

Amerikkalaiset asettivat Euroopan talousjärjestelmän johtoon toisen maailmansodan lopussa miehittämänsä Saksan. Epäisänmaallisen nukkehallituksen uskottiin olevan pankkien luotettavin liittolainen taistelussa eurooppalaista kansallismielisyyttä (1, 2) vastaan.

Kuten muun muassa asianajaja Sylvia Stolz on usein todennut, ei Euroopan talousveturi Saksa ole teknisesti edes oikea valtio, vaan maan hallitus edustaa edelleen vierasta miehittäjävaltaa. Yhdysvaltojen ja Britannian tavoin Saksalle on poliittisista syistä taattu taloudellisia etuoikeuksia.

Valtaansa Saksa käyttää alistaakseen muut Euroopan valtiot rahanlainaajien orjiksi.”

Amerikan kauppaneuvoston hyökkäys paitsi TTIP:tä myös Saksaa vastaan on siis erittäin mielenkiintoinen ja optimismia herättävä ele kansallismielisten kannalta!

Financial Timesin mukaan suuret saksalaiset lobbausjärjestöt ovat ottaneet uutisen TTIP:n kuolemasta erittäin nihkeästi vastaan. Esimerkiksi kemianteollisuuden lobbausjärjestö VCI totesi toivovansa edelleen, että TTIP toteutuisi.

 

Lue myös: Trump, globalistit ja Euroopan tulevaisuus

10 kommenttia

 1. Suomen politikot eivät osaa edes sanoa oikein tätä sopimusta. Raukat lukevat sen vissiin politrukin silmälasein ”T-TIP”. Se ei ole T-TIP vaan TTIP.

  Onneksi Trumpilla oli munaa kaataa koko hanke. Nyt tulevaisuus näyttää taas pikkuisen paremmalta. Kumpa se vielä tekisi kaikki ne asiat jotka vaalilupauksina sanoi. Ja eiköhän se tee. Mm. vedä NATO-joukot pois euroopasta ja maailmalta. Ja lopeta sodat suvereeneja valtioita kohtaan.

  Voi kyllä on Soroksen porukalla itku kurkussa. Ensin hukattiin miljardi rahaa väärään lehmään. Ja sitten vielä pitää kaikin keinoin yrittää kammeta koko ajan kansansuosiotaan kasvattava presidentti pois paikoiltaan.

  Plusääni(27)Miinusääni(1)
 2. Urpo Orpohan ”ihmettili” twitterissään suuren hämmästyksen vallassa, sitä kuin Donald Trumph on laittanut ”hihat heilumaan” ja alkanut lunastamaan vaalilupauksiaan, jotka todella ovat vaalilupauksia, eikä ”vaalilupauksia”.
  Siis Suomen EU:n mädättämät Merkelin ”kenkien lankkaajat” ja vatsastapuhujan ”nuket” eivät voi käsittää, että on olemassa poliitikko, joka on sanojensa mittainen mies. Hän tekee ne teot, jotka hän on luvannut tekevänsä. Meille tutussa poliittisessa ”kulttuurissa” on perin tuttua se, että puheet ovat kuin ”runebergillä” ja ne liitelevät sellaisissa korkeuksissa, jossa kansainvälinen avaruusasemakin kelluu tyhjyydessä.
  On hienoa, että vielä kerran ennen kuolemaansa näkee miehen, jonka sanaan voi luottaa, kuten meille suomalaisille tärkeä arvo onkin. Suomalaisessa kulttuurissa ja tapahistoriassa on aina kunnioitettu miestä, joka on puheilleen. Ja mies on puheidensa mittainen. Wanha suomalainen sananparsi kuvaakin tätä naulankantaan: ”Tyhjä tynnyri se eniten kolisee.”
  Nyt kun olemme liittyneet impivaaralaisesta tapakulttuurista, jota vallankin EU-intoilijat pitivät kusitolppanaan ja halveksuttavana asiana – eurooppalaiseen poskisuutelijoiden tyhjänpäiväiseen suunpieksäntään, jota ennen harjoittivat juoruämmät pitkin kylää ruokapalkalla.
  Tätäkin voi kuvata sananlaskulla: ”Paljon puhetta, vähän villoja.”
  Senkin voi kestää, että Amerikkaa on siunannut tuollainen mies, eikä meitä. Sillä se, että ”demokraattisen” puolueen ”kuolemanlähettiläs” käkikello-clinton olisi tuon suuren maan johtaja. Olisi tuo vaihtoehto ollut paljon pahempi kuin ydinsota. Sen kanssa voi kuolla, mutta Killaryn kanssa EI voi ELÄÄ!!!

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
  1. Näin on, paitsi en näe, että meidän poliittisessa kulttuurissa poliitikkojen lupauksetkaan enää niin kovin ”runebergiläisiä” olisivat. Esimerkiksi sosiaalidemokraattien vuoden 2015 kampanjajulisteessa muistaakseni oli vain isolla kirjaimilla sana ”TYÖ” eikä mitään muuta.

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
  2. Perisuomalaiselle impivaaralaisen tapakulttuurin miehelle, ”jonka sanaan voi luottaa.”

   Jos suomalainen mies on ”puheidensa mittainen mies”, mies, joka on ”lojaali puheilleen”, niin siitä seuraa, ettei suomalainen mies ole ilmoittanut kieltävänsä massalastenmurhia (abortteja) Suomessa, jumalanpilkkaa, oikean evankeliumin (Jeesuksen Kristuksen) opettamisen lopettamista kodeissa, kouluissa, kirkoissa ja yliopistoissa eli lasten hukuttamista ikuiseen helvettiin, homoseksuaalisuutta eikä maata ja kansaa väkisin tuhoavaa vihollisen raha- ja pankkijärjestelmää, joka on korollinen velkarahajärjestelmä. Suomalainen mieshän on maan ylimmän lain määräyksellä maan yksinvaltias: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§; naisen valtaistuin on koti). Jos suomalainen mies ei ole kieltänyt maassaan tuollaisia asioita (samankaltaisia on paljon muitakin), hän on kävelevä perkele, vailla minkäänlaista luotettavuutta: ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (Joh. 8:44). Suomalainen mies on väkivaltainen valehtelija.

   Nimimerkinkin luettelemat ”Suomen EU:n mädättämät Merkelin ’kenkien lankkaajat’ ja vatsastapuhujan ’nuket’”, ”poskisuutelija” ja ”tyhjänpäiväiset suunpieksijät” ovat siis suomalaisia miehiä, vieläpä toisten suomalaisten miesten valitsemia. Seassa myös suomalaisia naisia, koska suomalaiset miehet pitävät yhtenä suurimpana saavutuksenaan naisvaltaa yhteiskunnassa, vaikka naisen paikka on kotona.

   Sitä paitsi Trump on kryptojuutalainen (heimoveljet ovat pelastaneet hänet monta kertaa vararikosta). Hän on täysin lojaali Israelille ja on ympäröinyt hallintansa juutalaisilla, jopa perhekin on nainut juutalaisiin. Trump vain järjestää maailman vähä-älyisiä (= ei-juutalaisia) uudelleen näillä ohjelmillaan – lopullista lahtausta varten (tosin luulen, että Jeesus Kristus palaa nyt aivan pian ja tulee viimeinen tuomio ja tämän maailman loppu – loppu heimollekin, Matt. 23:33). Vähä-älyiset – molempien ”puolten” vähä-älyiset – ryntäävät suoraan ansaan. Kaikki on heimolle helppoa, kun uhrit oikein itse ryntäävät tuhoon ja vetävät itse köyden kaulaansa.

   Asetankin nimimerkin ilmaukset ”Tyhjä tynnyri se eniten kolisee” ja ”Paljon puhetta, vähän villoja” tarkoittamaan kaikkea nyky-Suomessa – varsinkin ”totuussivustoja”, suomalaisen miehen suunsoittokaukaloita ja totuudenkiertämiskaukaloita.

   Melkoisissa ”korkeuksissa” liidellään (Jumala, kaiken totuuden ja luotettavuuden lähde ja ainoa apu, hylätään kokonaan), sellaisissa ”korkeuksissa”, että – nimimerkin sanoja käyttääkseni – se on pelkkää ”tyhjyyttä”.

   Nimimerkki pitää hienona, että ”vielä kerran ennen kuolemaansa näkee miehen, jonka sanaan voi luottaa”. Hän näkee sellaisen ihmeen ulkomailla, ei Suomessa. Näin hän tulee osoittaneeksi todeksi sen, mitä yllä kirjoitan suomalaisesta miehestä.

   Olen ajat sitten – aivan pikkulapsena – lakannut luottamasta suomalaiseen ihmiseen, sekä suomalaiseen mieheen että suomalaiseen naiseen. Kuten yhteiskunnasta näkyy, molemmat ovat sydämessään saatanan palvelijoita, Ap. t. 26:18. Kaikki tuhotaan.

   VILaurio

   Plusääni(6)Miinusääni(8)
   1. Elän tässä maailmassa. Raamattu on sitten oma opuksensa. Mitä tulee suomalaiseen kirkkoon, eli homokirkkoon. Olen eronnut siitä, koska ellei punikit ammu pappeja, vaan palkitsevat heitä. Silloin ollaan kaukana Jumalasta. Lyön pääni pantiksi, ettei Jumala ole muslimi, kommunisti, hinuri eikä pedofiili. Joten Jumalasta ja Jeesuksesta on minulle turha lässyttää, koska hoidan ”suhteeni” sinne henkilökohtaisesti pelkäämättä sitä vaikka tipahtasin penkiltä kesken lauseen.
    Mitä tulee uskontoon ja kirkkoon, ns. uskonto ja pappien saarnat tulevat yhtymään Rooman Katolisen Paavin alaisuuteen yhtenä uskontona ja kirkkona.
    Kuten myös poliittisesti yhdeksi maaimanhallitukseksi ”New World Order” kutsuttuna sekä Bilderberg -kokousten salaseuroissa suhmuroiduissa tuumaustunneilla ovat eliitti ja ”talousnerot” sopineet.
    Se, mitä tulee valtaan äänestykseen suomalaisessa politiikassa ja äänestäjien ”valintojen” virheellisyydestä. ’Tästä on turha syyttää äänestäjiä, sillä heidät on petetty kylmästi puhumalla vaalikiertueilla katteettomilla lupauksilla täytetyillä puheilla. Takinkäännön maailmanennätyksen teki Timo Soini yksin ja ministerinpaikalle päässeet myötäjuoksijat. Hän meni ministeriksi ja hallituspuolueeksi persuineen EU-kriitikkona ja haittamaahanmuuton vastustajana. Kun hän kävi ”harjattavana” silloisen demokraattisen puolueen hallintokaudella Obaman ollessa presidenttinä Yhdysvaltain Suurlähetystössä, hän käänsi kelkkansa ollen myötämielisempi kuin Soros itse Euroopan kansanvaihdolle.
    Sitäpaitsi Suomella ei ole enää itsenäisyyttä, eikä edes haluakaan olla sellainen, vaan täkäläiset sätkyukot ja -akat tukevat globalisaatiota EU:n tahdon ja etenkin Angela Merkelin ”pakolaispolitiikkaa” kylmäverisesti.- Suomi ottaa toiseksi eniten EU:n sisäisessä siirroissa pakolaisia maahan. Ja ne jotka ovat täällä jo olleet ja hylsy annettu, ei heitäkään ole oikeutta poistaa maasta. Prioriteettina ykkösenä on sen sijaan valvoa sitä mitä suomalaiset sanovat ja mitä mieltä he ovat tästä sirkuksesta. Suomalaisen sana ”painaa” niin paljon, että se on vakavampi rikos, kuin maahanmuuttajien tekemät joukkoraiskaukset, murhat, ryöstöt, varkaudet ja yleisen naisrauhan rikkomukset koiran potkimisineen kissoja unohtamatta.
    Enkä edes ymmärtänyt pätkääkään mitä tuo vastaus loppujen lopuksi tarkoittii. Jos joku on nykytilanteeseen tyytyväinen, se on hänen asiansa. Minä en ole, vaikka minut uitettaisiin Persianlahden vesissä tai EU:n vessanpöntössä.

    Plusääni(9)Miinusääni(1)
    1. Hyvä Juha, maailma, jossa kerrot ”eläväsi”, on perkeleen, ”tämän maailman ruhtinaan” (Joh. 12:31; 14:30), vallassa, ja tuo Raamattu, jonka mainitset, ilmoittaa, että KOKO maailma on pahan vallassa, so. perkeleen vallassa (1. Joh. 5:19). Kuvaamasi huonot asiat juontuvat sydämissä olevasta perkeleestä – syntiinlankeemuksessahan (1. Moos. 3. luku) koko ihmiskunta joutui perkeleen orjuuteen – siksi maailma on paha, ja on ollut sitä jo syntiinlankeemuksesta lähtien.

     Onko mieleesi juolahtanut, että sinäkin olet luonnostasi osa tuota perkeleen valtaan joutunutta ihmiskuntaa, kuten jokainen muukin (minäkin olin ennen kuin synnyin uudesti Jumalan sanasta, Kristuksesta)? Oletko puntaroinut sydäntäsi, ydintäsi? Siellä nimittäin luonnollista ihmistä hallitsee perkele, eikä ihminen itse omin voimin kykene irtautumaan hänestä (siksi Jumalan Pojan täytyi tulla ihmiseksi ja lunastaa meidät kuolemallaan ja ylösnousemuksellaan). Koska näet perkele on ytimessä, kaikki, mitä sieltä kumpuaa, on perkeleestä, eikä perkele koskaan halua irtautua itsestään. Luonnollisen ihmisen oma tahto on juuri perkeleen tahto. Luonnollisen ihmisen ymmärrys on perkeleen ymmärrys. Luonnollisen ihmisen ”oma minuus” on perkele hänessä. Jumalan Poika tuli pelastamaan meidät tästä synnin, perkeleen ja kuoleman orjuudesta (kuolema on vain synnin palkka, Room. 6:23, ja kun Kristuksessa meidät pyyhitään puhtaiksi, kuolemakin poistuu ja elämme kristittyinä IKUISESTI). Jumala siis itse uhrasi itsensä pelastaakseen meidät! Mutta niin on syvä ihmiskunnan orjuus perkeleestä, että melkein kaikki vain pilkkaavat Jeesusta Kristusta, Jumalaa – omaa pelastumistaan.

     Ja onko mieleesi juolahtanut se mahdollisuus, että Suomen ja Euroopan kansoja (ja itse asiassa koko maailman kansoja) nyt uhkaava tuhoutuminen on Jumalan rangaistus julkisten syntien vuoksi (lastenmurhat aborteissa, homous, jumalanpilkka, evankeliumista luopuminen, kirkkojen vesittäminen [kuten oikein kuvaat – olen minäkin eronnut kirkosta], huoraaminen ja yleisesti syntinen elämänmuoto)? Hävittihän Jumala aikoinaan jo koko muinaisen ihmiskunnan (Nooan väkeä lukuun ottamatta) syntien vuoksi vedenpaisumuksessa, ja Sodoman ja Gomorran hän hävitti jo pelkän julkisen homoseksuaalisuuden vuoksi – varoitukseksi meillekin. Onko mielessäsi käynyt ajatus, että Kristus palaa nyt koska hyvänsä, tapahtuu viimeinen tuomio ja tämä nykyinen maailma tuhoutuu (omilleen Jumala luo uuden maan ja uudet taivaat, 2. Piet. 3:10-13)?

     Luonnollisella ihmiskunnalla ei ole olemassaolon oikeutta, koska se on syntinen perkeleen orja, Jumalan vihollinen. Ihmiskunta on ansainnut ikuisen helvetin. Siksi Jumala lähetti Poikansa pelastamaan meidät. Jolla ei ole Jeesus Kristus Vapahtajanaan, hän hukkuu ikuiseen helvettiin. Et sinä voi hoitaa suhdettasi Jumalaan henkilökohtaisesti syntymättä uudesti Kristuksessa (uskossa hänen meille hankkimaansa syntien anteeksiantamukseen Jumalan edessä), sillä tuo ”suhteen hoitaminen” omin voimin ei onnistu, koska olet perkeleen orja. Voimme pelastua vain Kristuksessa, Ap. t. 4:12; Joh. 14:6. Siksi usko tappaa (vanha, syntinen ihminen voimineen ja järkineen kuolee eli perkele joutuu kaikkoamaan sydämestä), että ihminen tulisi eläväksi (kristityksi uudestisyntyneeseen ihmiseen tulee Jumala itse asumaan, ja hän alkaa vaikuttaa kristityssä kaiken ja kristitty elää ikuisesti). Jos sinä ilmoitat omine voiminesi hoitavasi suhteesi Jumalaan, silloin ilmoitat Kristuksen kuolleen turhaan ja teet Jumalasta valehtelijan, kun hän ilmoittaa, että ihminen voi pelastua vain uskossa Kristuksen sijaissovitukseen (lunastukseen).

     Muista myös, ettei se, että kirkko on nykyisin luopumuksen kirkko, tee tyhjäksi itse kirkkoa. Väärinkäyttö ei tuhoa itse asiaa. Oikea Kristuksen kirkko on koko ajan olemassa, mutta se on ihmissilmille näkymätön, koska usko on sydämessä, eikä ihminen voi nähdä toisen ihmisen sydämeen. Siihen näkymättömään kirkkoon kuulun, ja siihen sinäkin voit kuulua – tartu siis kommenttisi alussa mainitsemaasi Raamattuun (lähinnä Uuteen testamenttiin), niin siinä vaikuttava Pyhä Henki (= Jumala) vaikuttaa sydämessäsi, ytimessäsi, uskon siihen. Pyhä Henki näet on kirjoittanut Raamatun apostolien ja profeettojen välityksellä.

     Näen kommentistasi, ettet sinä varsinaisesti hyökkää Jumalaa ja evankeliumia vastaan, olet vain omien ajatustesi vanki ja siksi myllerryksen tilassa, kun maailman tapahtumat vyöryvät päälle. Siksi päätin kirjoittaa tämän kommentin sinulle, vaikka aluksi ajattelin jättää kokonaan vastaamatta. Moni täällä hyökkää suoraan Jeesuksen Kristuksen päälle, ja heille on turha kirjoittaa.

     Tartu toki Raamattuun – se on elävän, todellisen Jumalan sanoma, sanoma syntien anteeksiantamuksesta, pelastumisesta ja ikuisesta elämästä ja autuudesta. Muut uskonnot ovat kristinuskon suoria vastakohtia, syntisten ihmisten omavoimaisia pyristelyitä kohti jotakin ”jumalaa”. Kristinusko ei ole ihmisestä vaan Jumalasta. Kaiken tekee Jumala itse, hän myös vaikuttaa uskon (ihminen ei voi omin voimin synnyttää uskoa sydämessään). Muut uskonnot ovat niin ollen perkeleestä (luonnollinen ihminen, niiden laatija, on perkeleen orja), vain kristinusko on todellisesta Jumalasta. Kristinuskossakin on laki (esimerkiksi 10 käskyä), mutta lain tarkoitus ei varsinaisesti ole sen ulkonainen noudattaminen (ulkokultaisuus) vaan katumuksen – siis sydämen hädän ja omantunnon epätoivon – synnyttäminen syntisyyden ja helvetin uhan vuoksi sydämessä (tällöin mainittu vanhan ihmisen kuolema tapahtuu), ja tällaiseen syvään sisäiseen hätään (sitä katumus on) joutunut ihminen tarttuu ilolla Kristukseen, syntien anteeksiantamukseen. Laki siis synnyttää synnyntunnon, Room. 3:20. Kun Jumala esimerkiksi käskee: ”Älä varasta”, niin hän varsinaisesti sanoo: ”Sinä varastat” (sydämessäsi). Laki on annettu joka ikiselle ihmiselle, ja siksi kaikki ihmiset ovat sydämissään luonnostaan kaikkien käskyjen rikkojia; muutenhan Jumala ei olisi voinut käskyjä kaikille ihmisille antaa. Ja kun Jumala sanoo: ”Sinä varastat”, niin silloin hän sanoo: ”Olet matkalla ikuiseen helvettiin, synnin palkkaan”. Siitä sydän kauhistuu ja tarttuu sitten ilolla evankeliumiin Kristuksesta.

     Jos siis et ole tyytyväinen, tartu sydämen uskolla Kristukseen – pelastut (Ap. t. 4:12; Room. 5:9-10; 1. Joh. 4:14).

     Pidä varasi, sillä ”itseäsi” pelastaessasi olet pelastamassa perkelettä, tosin varsinaisesti tätä tiedostamattasi, epäuskossa siis. Luonnollinen ihminen itse on kaikista suurin huijaus.

     Uskonpuhdistaja Martti Luther on kallisarvoinen opas Raamattuun; hänen kirjojensa suomennoksia saa Luther-divarista. On olemassa myös CD Kirkon aarteita, jossa on kaikki Luther-suomennokset ja mm. myös Raamatun hienosti aukaiseva Franz Pieperin ”Kristillinen Dogmatiikka” (siellä on selitetty kaikki asiat opilliseen järjestykseen asetettuina – ja vain Raamatusta, mitään ihmisen omaa lisäämättä).

     VILaurio

     Plusääni(5)Miinusääni(8)
 3. Magneettimediaan kirjoitetuista kommenteista ja ”peukutuksista” (täällä ja muissa artikkeleissa) päätellen Suomen totuusihmiset – erityisesti suomalaiset ”miehet” – ovat yhtenä suurena rintamana totuutta, Jumalan sanaa (Joh. 17:17; Ef. 1:13), vastaan. Suomalainen perustotuus on perkele (ihminen on luonnostaan perkeleen orja, Jumalan sanan vihollinen) ja valhe. Suomalainen totuus on juuri sitä valhetta, joka on sytyttänyt, ja yhä sytyttää, Jumalan vihan tätä kansaa kohtaan ja joka on johtanut maan ja kansan perikadon ja tuhon tielle. Suomen kansa on niin ollen läpikotaisin perkeleen kansa, valheen ja väkivallan kansa. Jumalan apu ei kelpaa; nämä perkeleen orjat haluavat riehua yksin – ja hukuttavat kaiken, kaiken aikaa (nytkin). Lohdutonta on Suomessa kaikki, pelkkää petosta ja hukkumista. Umpijumalatonta riehumista. Koska Jeesus Kristus, tie Isän Jumalan ja kaiken avun yhteyteen, on hylätty, MIKÄÄN EI VOI ESTÄÄ TÄMÄN MAAN JA KANSAN TÄYDELLISTÄ TUHOUTUMISTA. Lopulta kansa hukkuu ikuiseen helvettiin. Täällä eletään ilman Jumalaa, perkeleessä! Hirmuista rikollista uhmamieltä elävää Jumalaa vastaan! Kyllä on röyhkeä ja hävytön kansa.

  VILaurio vielä kerran

  Plusääni(6)Miinusääni(7)
  1. Sanojesi mukaan on Jumalan rangaistus, mitä on nyt tapahtumassa Suomelle ja EU:n kansalle. Siinä tapauksessa sinä kannatat tätä kaikkea vääryyttä, mitä tapahtuu, koska se on Jumalan aiheuttamaa. Kannatat ”Jumalan aikaan saamaa” rahan luomista tyhjästä, valtioiden velkaantumista, elintasopakolaisten tuloa ja heidän tekemiään rikoksia, kaikenlaista vehkeilyä itsenäisyyden menettämiseksi, ”tämän maan ja kansan täydellistä tuhoutumista” jne.
   Raamatun mukaan elämme kuitenkin armon aikakautta. Jumalan viha tapahtuu vasta antikristuksen valtaan nousun jälkeen. Kaikki paha mitä tapahtuu, se tapahtuu Raamatun mukaan paholaisten toimesta ei Jumalan toimesta. Jotenkin sinulla on mennyt asiat pahasti sekaisin…

   Plusääni(3)Miinusääni(3)
   1. Nimimerkille Pekka

    Perkele on täysin Jumalan kontrollissa, koska perkele on Jumalan luoma enkeli (joka joutui sitten lankeemukseen ja tuli pahaksi). Jumala käyttää perkelettä jumalattomien ihmisten (esim. Suomen kansan) rankaisemiseen ja joskus myös hurskaiden kurittamiseen ja koettelemiseen (kristitynkin lihassa on jäljellä vielä syntiä, vaikkei se enää hallitsekaan kristittyä; koettelemukset puolestaan vahvistavat uskoa), 2. Tess. 2:11-12; Job 1. luku; 2. Kor. 12:7. Perkelettä odottaa tuomiopäivänä helvetti, Matt. 25:41; 8:29, ja koska Suomen kansa on syntiinlankeemuksen (1. Moos. 3. luku) peruina perkeleen orjien joukko, myös Suomen kansaa odottaa tuomiopäivänä helvetti, Matt. 25:41.

    Epäuskoiset (esim. Suomen kansa) ovat täydellisesti – syntiinlankeemuksen peruina – saatanan eli perkeleen orjuudessa, Ap. t. 26:18; Joh. 8:44. Epäuskoisten sydämissä asuu perkele, joten kaikkien epäuskoisten ”oma minä” on perkele heissä ja heidän tahtonsa on perkeleen tahto (2. Tim. 2:26) ja heidän ymmärryksensä perkeleen ymmärrys. Jumalaton Suomen kansa on siis Raamatun opetuksen perusteella aivan todellisesti perkeleen orjien joukko, käytännössä perkelelauma. Ja sellainen lauma tuhoaa kaiken väkisin, varsinkin kun sillä on kaikki valta maassa (demokratia, kansan hirmutyrannia). Perkele ohjaa lähes koko maailmaa nyt miltei suvereenisti, kun evankeliumi on miltei kaikkialla hylätty (evankeliumi on ainoa voima, joka sitoo perkeleen, joka on henki). Epäuskoiset, perkele sydämissään, omalla tahdollaan noudattavat kaikessa perkeleen tahtoa, koska heidän tahtonsa on identtinen perkeleen tahdon kanssa. ”Koko maailma on pahan vallassa” (1. Joh. 5:19). Perkele on tämän maailma ruhtinas.

    Pelastuminen (mainitsemasi ”armo) on ollut tarjolla jo heti syntiinlankeemuksesta lähtien: Jumala lupasi silloin ”vaimon siemenen”, joka on Jeesus Kristus ja joka polkee rikki käärmeen (perkeleen) pään eli hankkii meille syntien anteeksiantamuksen:

    ”Ja minä panen vainon sinun (käärmeen, perkeleen) ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän” (1. Moos. 3:15).

    Tämä jae on evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta. Uskoessaan tämän Jumalan lupauksen (evankeliumin) Aadam ja Eeva olivat ensimmäiset kristityt, eivät tällä nimellä mutta asiallisesti (”Jumalan omia” – armahdettuja). Vanhan testamentin ajan ”Israel” ja ”juutalaiset” (oikea muoto olisi ”juudalaiset”, Juudan heimon, myöhemmin Juudan kansan ja valtakunnan jäsenet) olivat tuohon luvattuun Jeesukseen (”siemeneen”) uskovia kristittyjä, ja Vanha testamentti on kristittyjen kirja. Esimerkiksi Mooses oli kristitty (Joh. 5:39, 46; Luuk. 24:27), Aabraham oli kristitty (Joh. 8:56; Room. 4:11 – ympärileikkaus oli siis kristityn merkki eli uskosta tulevan vanhurskauden merkki, ks. myös Room. 2:28-29) ja kaikki Vanhan testamentin profeetat olivat kristittyjä (Luuk. 24:27; Ap. t. 3:18; 10:43; 1. Piet. 1:10-11). Vanhan testamentin aikana uskottiin luvattuun Jeesukseen, ja Uuden testamentin aikana uskotaan jo tulleeseen Jeesukseen, ja molemmat uskot ovat aivan samaa pelastavaa uskoa Jeesukseen Kristukseen eli syntien anteeksiantamukseen.

    Sanasta ”juutalainen” vielä: Nykyisin sana ”juutalainen” tarkoittaa fariseuksia (saddukeukset sulautuivat fariseuksiin), jotka syntyivät lahkona 500-luvulla e.Kr. Baabelin vankeudessa. He ovat luopuneet Raamatusta, ja heidän pyhä kirjansa on Talmud (Jeesuksen ajan ”perinnäissääntö”). Talmud (kohdassa Gittin 57a) ilmoittaa, että Jeesusta keitetään kiehuvassa ulosteessa helvetissä. Jeesus sanoo juutalaisten olevan ”isästä perkeleestä”, valehtelijoita ja murhaajia (Joh. 8:44), jotka ovat matkalla helvettiin (Matt. 23:33). Nykyiset juutalaiset ovat opillisesti fariseusten perillisiä (etnisesti he ovat pääosin juutalaisuuteen kääntyneiden turkkilais-mongolisten kasaariheimojen jälkeläisiä ja juutalaisuuteen kääntyneiden pohjoisafrikkalaisten berberiheimojen jälkeläisiä – geneettisesti nykyjuutalaisilla ei ole mitään yhteyttä Jeesuksen ajan juutalaisiin, ainoa side on oppi, Jeesuksen – ja siten elävän Jumalan – kiroava Talmud).

    Se, että on olemassa mainitsemasi ”armo”, on sitä, että on olemassa – aluksi lupauksena, sitten täyttyneenä lupauksena – ilmainen eli ihmisen tekoja vaatimaton syntien anteeksiantamus Jumalan edessä (Jeesus Kristus). Jeesus = armo. Syntien anteeksiantamus eli armo on ollut tarjolla uskolle heti syntiinlankeemuksesta lähtien, joten asiallisesti ottaen kristillinen kirkko on ollut olemassa heti syntiinlankeemuksen jälkeen.

    Mainitsemasi Jumalan viha myös on ollut olemassa heti syntiinlankeemuksesta lähtien, sillä Jumala vihaa syntiä, joka on hänen käskyjensä rikkomista. Jumalan laki (käskyt) näyttää Jumalan vihan syntiä kohtaan. Koska syntiinlankeemus turmeli koko ihmiskunnan ja vei sen perkeleen orjuuteen, kaikki ihmiset ovat luonnostaan (siis Kristuksessa pelastumattomina) synnin alla ja Jumalan vihan ansainneita. Ihminen on vailla Kristusta Jumalan vihan alainen (”vihan lapsi”, Ef. 2:3; Room. 5:12), kuolemaan, ajallisiin vaivoihin ja helvetin tuleen tuomittu olento. Syntiinlankeemuksen tuoma turmeltuneisuus ja paha himo (johon sydämessä asuva perkele ajaa) ovat sekä syntejä että rangaistuksia, ja kuolema, ruumiillinen onnettomuus ja perkeleen hirmuvalta ovat varsinaisia rangaistuksia. Jumalan tahdon rikkojia (esim. Suomen kansaa) laki uhkaa Jumalan vihalla ja ajallisilla ja iankaikkisilla rangaistuksilla. Jumala viha ihmisen/kansan yltä poistuu vain uskomalla sydämessä Jeesuksen Kristuksen meille hankkima syntien anteeksiantamus, tekemällä parannus. Ei niille tehdä minkäänlaista vääryyttä, joita rangaistaan – heillehän vain maksetaan synnin palkka.

    ”Joonalle tuli toistamiseen tämä Herran sana: ’Nouse ja mene Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin, ja saarnaa sille se saarna, minkä minä sinulle puhun’. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: kolme päivänmatkaa. Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: ’Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään’. Niin Niiniven miehet uskoivat Jumalaan, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin, niin suuret kuin pienet. Ja kun tieto tästä tuli Niiniven kuninkaalle, nousi hän valtaistuimeltaan, riisui yltään vaippansa, verhoutui säkkiin ja istui tuhkaan. Ja hän huudatti Niinivessä: ’Kuninkaan ja hänen ylimystensä määräys kuuluu: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet – raavaat ja lampaat – maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko. Verhoutukoot ihmiset ja eläimet säkkeihin, huutakoot väkevästi Jumalaa ja kääntykööt itsekukin pois pahalta tieltänsä sekä väkivallasta, mikä heidän käsiänsä tahraa. Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku.’ Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä” (Joona 3. luku).

    Muutama raamatunkohta sanojesi ”Jumalan viha tapahtuu vasta antikristuksen valtaan nousun jälkeen. Kaikki paha mitä tapahtuu, se tapahtuu Raamatun mukaan paholaisten toimesta ei Jumalan toimesta” – puhukoot raamatunkohdat puolestaan (viittaan myös yllä jo todettuun):

    ”minä (Herra) – – tuotan onnen ja luon onnettomuuden” (Jes. 45:7) – – ”Puhalletaanko pasunaan kaupungissa, niin ettei kansa peljästy? Tahi tapahtuuko kaupungissa onnettomuutta, jota ei Herra ole tuottanut?” (Aamos 3:6).

    ”Hän (Jumala) korottaa kansat, ja hän hävittää ne” (Job 12:23) – – ”Herra tuomitsee kansat” (Ps. 7:9) – – ”Hän tuomitsee maanpiirin vanhurskaasti, vallitsee kansoja oikeuden mukaan” (Ps. 9:9) – – ”hänen (Jumalan) silmänsä vartioitsevat kansoja; niskoittelijat älkööt nostako päätänsä” (Ps. 66:7) – – ”Joka kansat kasvattaa, hänkö ei rankaisisi?” (Ps. 94:10) – – ”Kiivastuksessa sinä astut maata, puit kansoja vihassa” (Habakuk 3:12).

    ”Ja minä käännän kasvoni teitä vastaan, ja teidän vihollisenne voittavat teidät; teidän vihamiehenne hallitsevat teitä, ja te pakenette, vaikka ei kukaan aja teitä takaa. Jos ette sittenkään kuule minua, niin minä vielä kuritan teitä seitsenkertaisesti teidän syntienne tähden” (3. Moos. 26:17-18) – – ”Kun sinä ihmistä synnin tähden rangaistuksilla kuritat…” (Ps. 39:12) – – ”Älä siis pidä halpana Kaikkivaltiaan kuritusta” (Job 5:17) – – ”Sinun pahuutesi tuottaa sinulle kurituksen, ja luopumuksesi saattaa sinut rangaistukseen” (Jer. 2:19) – – ”kuka on niskoitellut häntä vastaan ja jäänyt rankaisematta?” (Job 9:4) – – ”jos he minun säädökseni rikkovat eivätkä noudata minun käskyjäni, niin minä rankaisen vitsalla heidän rikoksensa ja heidän pahat tekonsa vitsauksilla” (Ps. 89:32-33) – – ”Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat” (2. Moos. 20:5) – – ”(Herra) kostaa sille, joka häntä vihaa, ja hukuttaa hänet. Hän ei vitkastele, vaan kostaa sille, joka häntä vihaa” (5. Moos. 7:10) – – ”Ei kaiketi Jumala ole väärä, kun hän rankaisee vihassansa?” (Room. 3:5) – – ”minua vaivataan joka aika, ja minä saan joka aamu kuritusta” (Ps. 73:14).

    ”Ette vielä ole verille asti tehneet vastarintaa, taistellessanne syntiä vastaan, ja te olette unhottaneet kehoituksen, joka puhuu teille niin kuin lapsille: ’Poikani, älä pidä halpana Herran kuritusta, äläkä menetä toivoasi, kun hän sinua nuhtelee; sillä jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa; ja hän ruoskii jokaista lasta, jonka hän ottaa huomaansa’. Kuritukseksenne te kärsitte; Jumala kohtelee teitä niin kuin lapsia. Sillä mikä on se lapsi, jota isä ei kurita? Mutta jos te olette ilman kuritusta, josta kaikki ovat osallisiksi tulleet, silloinhan te olette äpäriä ettekä lapsia. Ja vielä: meillä oli ruumiilliset isämme kurittajina, ja heitä me kavahdimme; emmekö paljoa ennemmin olisi alamaiset henkien Isälle, että eläisimme? Sillä nuo kurittivat meitä vain muutamia päiviä varten, oman ymmärryksensä mukaan, mutta tämä kurittaa meitä tosi parhaaksemme, että me pääsisimme osallisiksi hänen pyhyydestään. Mikään kuritus ei tosin sillä kertaa näytä olevan iloksi, vaan murheeksi, mutta jälkeenpäin se antaa vanhurskauden rauhanhedelmän niille, jotka sen kautta ovat harjoitetut” (Hebr. 12:4-11).

    ”Sillä jos sinä sorrat heitä (leskeä tai orpoa) ja he huutavat minua avuksensa, niin minä totisesti kuulen heidän huutonsa, ja minun vihani syttyy, ja minä surmaan teidät miekalla” (2. Moos. 22:24) – – ”Älkää kulkeko muiden jumalien perässä, niiden kansain jumalien, jotka asuvat teidän ympärillänne – sillä Herra, sinun Jumalasi, on kiivas Jumala sinun keskelläsi – ettei Herran, sinun Jumalasi, viha syttyisi sinua vastaan ja hän hävittäisi sinua maasta” (5. Moos. 6:14-15) – – ”kun heitä vastaan jo nousi Jumalan viha: hän tappoi heidän voimakkaimpansa ja kaatoi maahan Israelin nuoret miehet. Mutta sittenkin he yhä vielä tekivät syntiä eivätkä uskoneet hänen ihmeitänsä. Sen tähden hän lopetti heidän päivänsä niin kuin tuulahduksen, antoi heidän vuottensa päättyä äkilliseen perikatoon” (Ps. 78:31-33) – – ”Hänen vihastansa vapisee maa, ja kansat eivät kestä hänen suuttumustansa – – Sillä näin sanoo Herra: Katso, tällä haavaa minä linkoan pois maan asukkaat ja ahdistan heitä, niin että saavat tarpeeksensa” (Jer. 10:10, 18).

    ”Sillä me hukumme sinun vihasi voimasta, ja sinun kiivastuksesi voimasta me häviämme pois. Meidän pahat tekomme sinä asetat eteesi, salaiset syntimme kasvojesi valkeuteen. Niin kaikki meidän päivämme kuluvat sinun vihasi alla, vuotemme päättyvät meiltä kuin huokaus” (Ps. 90:7-9).

    ”Jumalattomalla on tuska koko elämänsä ajan” (Job 15:20) – – ”Jumalattomilla ei ole rauhaa, sanoo Herra” (Jes. 48:22) – – ”Jumalattomalla on monta vaivaa” (Ps. 32:10) – – ”Herran kirous on jumalattoman huoneessa” (Snl. 3:33) – – ”jumalattomat ovat onnettomuutta täynnä” (Snl. 12:21) – – ”Syntisiä vainoaa onnettomuus” (Snl. 13:21) – – ”Hän antaa sataa jumalattomien päälle pauloja, tulta ja tulikiveä; polttava tuuli on heidän maljansa osa” (Ps. 11:6) – – mutta niiden osaksi, jotka ovat itsekkäitä eivätkä tottele totuutta, vaan tottelevat vääryyttä, tulee viha ja kiivastus. Tuska ja ahdistus jokaisen ihmisen sielulle, joka pahaa tekee” (Room. 2:8-9).

    ”mutta kun meitä tuomitaan, niin se on meille Herran kuritusta, ettei meitä maailman kanssa kadotukseen tuomittaisi” (1. Kor. 11:32).

    ”Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät” (2. Piet. 2:6).

    ”joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha PYSYY hänen päällänsä” (Joh. 3:36).

    On siis päivänselvää, että se, mitä ”on nyt tapahtumassa Suomelle ja EU:n kansalle”, on Jumalan rangaistus julkisyntisille kansoille (myös juutalaiset ja muut epäuskoiset viholliset, joita Jumala käyttää rankaisuvälineinään, saavat aikanaan omat rangaistuksensa/tuomionsa). En luonnollisesti haluaisi, että mitään pahaa tapahtuu, mutta kun Suomen kansa ei missään (vaikka olen kymmeniä kertoja kehottanut) ole tullut parannukseen, siis sydämen katumukseen (omantunnon hätään) ja sydämen uskoon Kristukseen, syntien anteeksiantamukseen, vaan on halunnut jäädä perkeleen orjuuteen ja synteihin (homous, lastenmurhat aborteissa, jumalanpilkka, väärä opetus, evankeliumin opettamisen lopettaminen kaikkialla eli lasten heittäminen helvettiin, Jumalan järjestysten kumoaminen, viinan ja huumeiden vetäminen, yleinen syntinen elämä), niin silloin MINÄ LUONNOLLISESTI KANNATAN JUMALAN RANGAISTUKSIA, KOSKA SILLOIN OIKEUS TAPAHTUU (vaikka kutsutte sitä röyhkeydessänne ja jumalanvastaisuudessanne ”vääryydeksi”). Ei saatanalaumoilla, jotka tekevät elämisen maan päällä mahdottomaksi, ole mitään olemassaolon oikeutta. Olen tuhat kertaa todennut, että tapahtuu oikeus, kun Suomi ja Eurooppa tuhotaan. Ei mikään tapahdu sattumalta, vaan kaikki on Jumalan kontrollissa.

    Jumala on raivostunut näille saatanalaumoille (sodissakin on lahdattu jo yli 100 miljoonaa ihmistä viime aikoina), ja siinä ei voi muuta olla edessä kuin täydellinen tuho. Olen todennut, että jos parantuminen ei kelpaa, tapahtuu oikeus, kun kansa tuhotaan velkarahajärjestelmällä, maahanmuutolla, rikollisuudella jne. Jumala voi lähettää tänne minkä tahansa tyrannin, vihollisen tai sodan tuhoamaan tämän saatanalauman vaikka heti. Siitä olen VAROITTANUT. Sitä en halua, mutta koska kansa jää saatanaan, tiedän, että on aivan oikein, että kansa tuhotaan (koska se on Jumalan oikeus). Jos jotenkin vihassa tms. haluaisin kansan tuhoutuvan, en toki olisi – lähes ainoana maassa – miljoona kertaa kehottanut kansaa syntien pois panemiseen, katumukseen ja uskoon – Jumalan vihan lepyttämiseen, pelastumiseen. Itse asiassa olen ainoa kansan parhaaksi toiminut, koska tahdon kansan pelastuvan. Pelastuminen vaatii Kristuksessa peseytymistä. Olen ainoa Suomessa, joka on rakastanut kansaa (julistanut parannuksentekoa). Kaikki muut ovat ”vihan lapsia” ja tuhoava maata ja kansaa koko ajan lyömällä laimin evankeliumin julistamisen ja jättämällä kansan Jumalan vihan tuhottavaksi. Kuka on sekaisin, uskontoheittiö?

    Ette voi mitenkään pelastua, ellette saa Jumalan raivoa lepytettyä. Ja se tapahtuu vain nöyrtymällä Jumalan edessä ja tekemällä parannuksen Jumalan sanan voimassa (Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki vaikuttaa sydämissä sekä katumuksen lain saarnan myötä että uskon evankeliumin julistuksen myötä – Raamattuhan on Pyhän Hengen, siis Jumalan, kirjoittama apostolien ja profeettojen välityksellä).

    Miksi nouset sitä ainoaa vastaan, joka haluaa pelastaa Suomen maan ja kansan? Oletko ytimiäsi myöten sekaisin? Saatanan verikoira? Tai vain tavallinen suomalainen saatanan suunsoittaja?

    VILaurio

    Plusääni(2)Miinusääni(4)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat