Trump, globalistit ja Euroopan tulevaisuus

Vuosi sitten vaihtoehtomedioissa alkanut Trump-hype muuttui vuodenvaihteessa karvaaksi Trump-krapulaksi, kun tuleva presidentti alkoi tehdä vähintäänkin arveluttavia nimityksiä Valkoiseen taloon. Perjantaina virkaan astuvan miehen lupaukset pannaan heti puntariin, sillä hän on vannonut tappavansa TPP-”vapaakauppasopimuksen” heti ensimmäisenä työpäivänään!

Trump-hypen aikana presidenttiehdokkaan suosio perustui siihen, että hän hyökkäsi ennennäkemättömällä tavalla pankkiireja, rajatonta maahanmuuttoa ja globalisteja vastaan. Osa uskoi Trumpin lupauksiin, mutta osalle oli tarpeeksi jo se, että näkyvästä asemasta nauttiva amerikkalainen antoi rikollisen eliitin kuulla kunniansa.

Samalla miljoonat tavalliset amerikkalaiset (ja eurooppalaiset!) huomasivat, etteivät he olekaan mielipiteineen yksin ja että on täysin hyväksyttävää vaatia rajoja kiinni ja Goldman Sachsin kätyreitä vankilaan.

Vaalitaistelut on kuitenkin nyt sodittu, ja perjantaina sanoista siirrytään tekoihin.

Vaihtoehtomedioiden ja poliittisten aktivistien onkin nyt alettava analysoida Trumpin toimintaa kokonaan uudesta vinkkelistä: Tuleeko Israelin alistama Amerikka vastaisuudessakin olemaan itsenäisyysmielisten eurooppalaisten pahin vihollinen – monikansallisten pankkien Nato-aseenkantaja sekä kulttuurimarxismin myrkyllisin likakaivo?

Monet menettivät toivonsa heti kättelyssä, kun Trump alkoi nimetä väkeä hallintoonsa ja avustajakaartiinsa. Amerikan johtoon on nimetty jo viisi juutalaisen rikollispankki Goldman Sachsin pahinta lobbaajaa, joista eniten huomiota on saanut tuleva valtiovarainministeri, juutalainen Steven Mnuchin. Juuri Goldman-vastaisuus oli Trumpin tärkeimpiä valttikortteja vaalikisassa, joten äänestäjät ovat syystäkin raivoissaan.

Trump on luvannut ”purkaa pankkisääntelyä”, mikä heijastui välittömästi esimerkiksi JPMorganin ja Bank of American ennätyssuureen liikevaihtoon. ”Pankkisääntelyn purkaminen” on vähättelevä kiertoilmaisu vakavien talousrikosten laillistamiselle. Toisin sanoen tavallisesta kansasta sekä pienistä ja keskisuurista yrityksistä tehdään entistäkin haavoittuvaisempia pankkien uhreja.

Mikäli Trump lunastaa pankkiireille antamansa lupaukset, tulee hänestä finanssieliitin kannalta todennäköisesti George Bushia ja Barack Obamaakin mieluisampi presidentti, mikä on jo itsessään korruption ennätys.

Kun Obama astui valtaan 2009 Wall Street –vastaisten mielenosoitusten ollessa voimakkaimmillaan, kutsui hän maan johtavat pankkiirit maaliskuussa Valkoiseen taloon. Kuuluisassa kokouksessa Obama kertoi pohatoille olevansa ”ainut henkilö, joka seisoo pankkiirien ja lynkkausjoukon välissä” ja että hän ”aikoo suojella [pankkiireita] kongressin ja kansan vihalta”.

Sekä Trump että Obama lupasivat vaalikampanjassaan ”muutosta” ja korruption kitkemistä. Toistaako historia nyt jälleen itseään?

161130103541-trump-goldman-sachs-780x439

Trumpin toiminnalla on väliä

Monet ovat puolustelleet tulevan presidentin kompromisseja jo ennakkoon: ”Mitä väliä! Trumphan on populisti, joka pukee kansan syvien rivien vihan vain sanoiksi! Ei häneltä tarvi muuta edellyttää!”

Kyllä Trumpin toiminnalla on väliä. Goldman-hallituksen muodostaminen merkitsee sitä, että Euroopan vaarallisin vihollinen – kansainvälinen finanssieliitti – tulee olemaan entistä voimakkaampi.

Vaikka peli onkin jo menetetty suhteessa pankkisääntelyyn, voi Trumpin mahdollisessa ulko- ja kauppapolitiikassa nähdä pieniä toivonpilkahduksia, kuten olemme jo aiemmin kirjoittaneet artikkeleissa ”Trump lupaa tuhota TPP:n ja lobbarit – miten käy TTIP:n” sekä ”Jos Trump uudistaa ulkopolitiikkaa, Israel voi kävellä tappavaan ansaan”.

Mikäli Trump tekee lupaustensa mukaista ulkopolitiikkaa, tulee Amerikka karsimaan kovalla kädellä sotilaidensa sekä terroristioperaatioidensa määrää Lähi-idässä. Tämä taas tulisi vahvistamaan niin sanottua Vastarinta-akselia, eli Syyrian kaltaisia valtioita ja Hizbollahin kaltaisia sissijärjestöjä, jotka käyvät päättäväistä taistelua Israelia ja sionismia vastaan.

Yhdysvallat on pyrkinyt tuhoamaan Vastarinta-akselin tukemalla esimerkiksi al-Qaidaa. Mikäli Trump lopettaisi terroristien ja ”kapinallisten” tukemisen Lähi-idässä, tulisi Israeliin kohdistuva sotilasuhka unelmatapauksessa kasvamaan huomattavasti, kun arabit ja persialaiset yhdistävät voimansa juutalaisvaltiota vastaan.

Trump voi välillisesti tukea nationalistisia sekä Israel- ja pankkivastaisia liikkeitä myös pystyttämällä tullimuureja sekä tyrehdyttämällä kansainvälisiä rahavirtoja, joihin eliitin valta viime kädessä perustuu. ”Vapaakauppa-” eli pankkivaltasopimusten vastaiset teemat olivat yksi Trumpin suosion tärkeimmistä salaisuuksista.

Trump on luvannut lopettaa TPP-neuvottelut heti virkaanastujaispäivänään. Obaman hallitus teki kaikkensa, jotta pankkivaltasopimukset oltaisiin saatu voimaan ennen presidentin vaihtoa. Yhdysvaltojen lainsäädäntö mahdollistaa sen, että Trump todellakin voi lunastaa lupauksensa ja tahtoessaan tappaa TPP:n ensimmäisenä työpäivänään. Päätös ei nimittäin vaadi kongressin hyväksyntää.

Perjantaina on siis totuuden hetki. TPP:n tappaminen ei tietenkään riitä, vaan seuraavaksi Amerikan tulisi purkaa myös NAFTA ja haudata TTIP-hanke. Tämäkin olisi vasta alkusoittoa todelliselle taistelulle kansainvälistä finanssieliittiä vastaan, mutta jo näillä meriiteillä Trump ansaitsisi suuren osan saamastaan hypestä.

tpp1022865275

”Historian pahimmat ihmishirviöt”

Pessimistit kuitenkin voivat muistuttaa, että Trumpin hallinnon nimekkäin ”protektionisti” on kansainvälisestä kaupasta vastaava Robert Lighthizer, jonka taustat eivät päivänvaloa juurikaan kestä.

Vaikka Lighthizer onkin puolustanut amerikkalaista terästeollisuutta ulkomaista tuontitavaraa vastaan, on hän myös pitkän linjan sionisti ja juutalaisen Skadden Arps –lakitoimiston kasvatti. Skadden Arps kartutti rikkautensa roskalainoilla, rikollisilla yritysvaltauksilla ja muilla mahdollisimman alhaisilla ja vastenmielisillä petoksilla.

Varovaiseen optimismiin antaa aihetta kuitenkin se, että Trump tukee Britanniaa Brexit-hankkeessa ja on luvannut, ettei EU-ero tee maasta taloudellista hylkiötä. Ei ihme, että juutalainen pitkän linjan talousrikollinen Lawrence Summers pitääkin Trumpin voittoa uhkana EU:n ”demokratioille”.

On symbolista, että Trump astuu virkaan samalla viikolla, kun Sveitsin Davosissa järjestetään vuotuinen World Economic Forum (WEF) –globalistitilaisuus.

Historian pahimmat ihmishirviöt Sorosista aina Rothschildiin ovat pitäneet Davosia perinteisesti pankkivallan, liberalismin, kansainvälisyysaatteen ja kulttuurimarxismin pyhäkkönä. WEF alkaa tänään ja päättyy Trumpin virkaanastujaispäivänä.

Politiikan tutkija Samuel Huntington on kirjoittanut maailmankuulun kuvauksen ”Davos-ihmisestä”:

”[He] eivät ole lojaaleja isänmaataan kohtaan. He pitävät valtioiden rajoja pelkkinä esteinä, jotka ovat ’onneksi’ nyt häviämässä.

Heidän mielestään kansalliset hallitukset ovat reliikkejä menneisyydestä. Heille hallitukset ovat parhaimmillaankin pelkkiä kansainvälisen eliitin työkaluja.”

Ikävä kyllä, Trump on lähettänyt WEF-edustajakseen Goldmanista Valkoiseen taloon hypänneen Anthony Scaramuccin, joka on Davosissa varmasti kuin kotonaan. Sveitsissä ei siis tulla näkemään vastarintaa.

Talousdemokraattisista kannanotoista tunnettu Martin Wolf julkaisi eilen mielenkiintoisen ennustuksen siitä, mihin Trumpin taloudellinen nationalismi voisi johtaa.

Wolfin mielestä Trumpin talouspolitiikka on tällä hetkellä sekava sillisalaatti, koska se lupaa amerikkalaisille pankeille lisää vapauksia kotimaassa mutta uhkaa samalla rajoittaa pankkien kansainvälistä toimintaa. Koronkiskojilla on siis kärjistetysti ilmaistuna lupa sikailla, kunhan karsinaa ei siirretä kokonaan pois kotoa.

Wolfin mukaan ”Trump voisi tuhota kansainväliset markkinat”, mikäli tämä aloittaisi tullisodan Kiinaa vastaan. Tällöin EU:n täytyisi ”seurata Amerikan esimerkkiä, jotta paikallista tuotantoa voitaisiin suojella räjähdysmäisesti kasvavalta kiinalaiselta tarjonnalta”. Tämä johtaisi puolestaan Kiinan kostoon ja ainakin osittaiseen kansainvälisen vapaakaupan kuolemaan.

Wolfin mielestä kyseessä on painajaisskenaario, mutta kansallismielisille kehitys voisi merkitä uuden aikakauden alkua. Ulkomaisen rahan virtaus tyrehtyisi ja tuotanto palautettaisiin asteittain takaisin Eurooppaan ja kansallisvaltioille – itsenäistyminen voisi alkaa ja globalistien norsunluutorni luhistuisi.

soros

Kansainvälisen talousromahduksen kultti

Vaihtoehtomedioissa ennustetaan vuodesta toiseen ”talousromahdusta”, jonka toivotaan johtavan kansannousuun ja globalistien tappioon.

Koska finanssieliittiä hännystelelevien sanomalehtien Trump-artikkelit vaikuttavat usein paniikkikohtauksen kourissa kirjoitetuilta, monet toivovat, että Trumpin presidenttiys johtaa ”talousromahdukseen” ja kansojen automaattiseen vapautukseen. Tämä on liian yksinkertainen ja optimistinen asenne.

Trump saattaa hyvinkin synnyttää taloudellista epävakautta purkamalla esimerkiksi pankkisääntelyä eli laillistamalla rikoksia. Historia kuitenkin opettaa, että usein romahdukset johtavat vain entistä armottomampaan orjuuteen, sillä konkurssien ja velkakriisien myötä kotitalouksien, yritysten ja kokonaisten kansakuntien varallisuutta siirretään velkojille eli pankeille. 1990-luvun lama ei johtanut suomalaisten vapautukseen vaan kiristyneeseen pankkivaltaan.

Kuten artikkelissa ”Juutalaiset, pankit, koronkiskonta” totesimme, pankit voivat tarkoituksella luoda kriisejä antamalla ensin aggressiivisesti luottoa ja sulkemalla sitten rahahanat äkkiarvaamatta. Juuri tällä periaatteella Trumpin väki Valkoisessa talossa ansaitsi rikkautensa.

Mikäli Trump alkaa purkaa pankkisääntelyä, voivat finanssihämähäkit alkaa punoa velkaverkkojaan juuri samalla tavalla kuin ne tekivät ennen 2007–2008 kriisiä. Kriisiä edelsi vuosia jatkunut velkakuplan rakentaminen. 2000-luvun alussa kupla puhallettiin äärimmilleen juutalaisen Ronald Arnallin kehittämien ”valehtelijoiden lainojen” avulla.

Kun kupla oli täydellinen, pankkieliitti puhkaisi sen äärimmäisen laskelmoidusti kaatamalla Bear Stearns- ja Lehman Brothers –pankit myymällä pankkien osakkeita katteettomasti lyhyeksi, mikä johti osakkeiden arvon romahtamiseen. Tämä käynnisti kansainvälisen dominoefektin, joka johti lopulta finanssi-, euro- ja velkakriiseihin.

Tekniikan englanninkielinen nimi on Naked Short-selling ja kansankielellä se tarkoitti vedonlyöntiä väärennetyillä osakkeilla. Väärennetyillä osakkeilla käyty ”kauppa” todellakin oli vielä tuolloin laillista Amerikassa, kunhan väärennöksiä käytettiin pörssivedonlyöntiin.

Edellisen talousromahduksen salattuja taustoja tutkinut Matt Taibbi on kuvannut, kuinka finanssikriisin johtanut tapahtumasarja käynnistyi siitä, kun tuntematon suursijoittaja löi pörssissä vetoa Bear Stearnsin osakkeita vastaan 1,7 miljoonalla dollarilla. Väärennetyillä osakkeilla käyty uhkapeli ajoi markkinat paniikkiin, ja paniikki tuhosi nopeasti Stearnsin ja Lehmanin. Kyseessä oli sisäpiirioperaatio, jota viranomaiset eivät ”jostain syystä” koskaan tutkineet kunnolla.

lehmanpain

Vain päivää ennen operaation alkua, 11.3., kaikki New Yorkin tärkeimmät pankkiirit olivat kokoontuneet yhteen Amerikan keskuspankin juutalaisen johtajan, Ben Bernanken, kutsusta. Kokous oli salainen, ja tieto siitä vuosi myöhemmin vahingossa, kun amerikkalainen taloustoimittaja sai käsiinsä Bernanken kalenterin.

Velkakuplan puhkaisemisesta ja Bear Stearnsin uhraamisesta päätettiin ilmeisesti juuri tuolloin, sillä Stearns oli ainut merkittävä pankki, jonka edustajaa ei oltu kutsuttu paikalle. Lehman uhrattiin hieman myöhemmin täsmälleen samalla tavalla.

Kansainvälinen finanssikriisi käynnistettiin siis täysin tietoisesti Amerikan keskuspankin ja suurimpien monikansallisten pankkien päätöksestä. ”Talousromahdus” ei johtanut kansojen vapauttamiseen, vaan yritysten ja valtioiden velkaorjuuttamiseen.

Olisi siis naiivia toivoa, että Trumpin aiheuttama ”talousromahdus” johtaisi vaikkapa Suomen itsenäistymiseen. Jokaiseen maahan tarvitaan myös vahva ja määrätietoinen kansallismielinen liike, joka kykenee käyttämään hyväksi yhteiskunnan ja talouden epävakautta. Ja juuri siksi EU pyrkii nyt määrittelemään nämä liikkeet ”terroristijärjestöiksi”.

Päätöksiä ei tehdä Washingtonissa vaan Tel Avivissa ja Wall Streetilla

Trumpia edeltää joukko painajaismaisia presidenttejä. Vaikka valtapuolue on välillä vaihtunut, ovat päättäjät olleet kuin toistensa hiilikopioita. Tämä todistaa, ettei päätöksiä tehdä demokraattisen teorian mukaisesti Valkoisessa talossa vaan Tel Avivin ja Goldman Sachsin pilvenpiirtäjissä.

Bill Clinton esimerkiksi armahti Mossad-vakoojan, mahdollisti 2007–2008 finanssikriisin ajamalla läpi juutalaispankkiirien lobbaaman Commodity Futures Modernization Act –lakipaketin sekä tuhosi Serbian rangaistuksena siitä, että maa tahtoi suojella verenperintöään monikulttuurisuudelta sekä kansallisomaisuuttaan finanssieliitiltä.

Clintonia seurasi Bush, joka hyökkäsi Irakiin suojellakseen Israelin sekä dollarivaluutan kansainvälistä ylivaltaa. Lisäksi Bush sytytti pitkän ja verisen sodan Afganistanissa suojellakseen kansainvälistä huumekauppaa, josta suuret pankit ovat kokonaan riippuvaisia.

Kymmenetmiljoonat Hollywoodin monikulttuurisuuspropagandan aivopesemät liberaalit luulivat, että mustan presidentin valinta pelastaisi Amerikan. Toisin kävi.

Finanssikriisi ja rikollispankkien pelastusoperaatio osoitti, että Obama oli vähintään yhtä korruptoitunut kuin Bush. Obaman perintöä ovat kansainvälistä kauhun tasapainoa rakentavat siviilien lennokkimurhat. Lisäksi ”herra muutos” järjesti Libyaan ääri-islamistien vallankaappauksen rangaistukseksi siitä, että Gaddafi tavoitteli taloudellista itsenäisyyttä kunnianhimoisella pankki- ja rahauudistuksella. Obama johdatti ääri-islamistit myös Syyriaan, koska Israel ei pitänyt Bashar al-Assadin ulkopolitiikasta.

us-drones-in-pakistan

Nykytiedon valossa vaikuttaa siis siltä, että esimerkiksi Goldman Sachs tulee Amerikassa vain voimistumaan Trumpin aikana. Trump tuskin tulee myöskään pysäyttämään valkoisten kansanmurhaa, sulkemaan rajoja tai lähettämään ei-valkoisia takaisin kotimaahansa.

Sen sijaan Trump voi vielä erota edeltäjistään edukseen vastustamalla Amerikan kansainvälisiä sotilasoperaatioita. Lisäksi hän voisi halutessaan käynnistää kansainväliseen tullisotaan johtavan dominoefektin, mikä olisi erittäin positiivista erityisesti Euroopan valtioiden itsenäisyyden kannalta.

Kävi miten kävi, Trumpin voitto ei ole tekosyy jäädä lepäämään laakereillaan. 2007–2008 kokemukset osoittavat, ettei edes kansainvälinen talousromahdus merkitse tyrannian loppua.

Vain aktiivinen kansallismielinen toiminta voi vapauttaa Suomen ja muut eurooppalaiset valtiot. Juuri siksi EU hyökkää kansallismielisiä vastaan päivä päivältä ankarammin.

 

Arvi Pihkala

21 kommenttia

 1. Olihan se nyt selvää että ukko on pelkkä jutkujen huora. Veikkaan lisää sotia ja amerikkalaisten kansalaisten kurjistamista lähitulevaisuudessa.

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
 2. No on Trump silti parempi kuin H.Clinton tai moni muu vaihtoehto, jos on pakko valita niin Trump. Jotain pienen pientä lohtua, en toki silti luota Trumppiin pätkän vertaa.

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 3. Demokratiassa piip-valta voittaa aina. Kansa tyytyy pienenpieniin murusiin, jotka nekin ovat lumetta. Vaikka pitäisi olla kansanvalta….

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. Trump on kryptojuutalainen (salajuutalainen). Juutalaiset ovat pelastaneet hänet neljästä konkurssistakin (tällaista juutalaiset eivät saa tehdä ei-juutalaisille – heidän uskontonsa kieltää sen). Kaikki Trumpin lausunnot ovat linjassa juutalaisten (ja Israelin) etujen ajamisen kanssa. Hän on ympäröinyt itsensä juutalaisilla. Myös Merkel Saksassa on juutalainen, lieneekö Suomen SNiinistökin, joka on esiintynyt kipa päässä.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 5. Juuri kuuntelin livenä Trumpin puheen, hmm olen täällä magneettimediassa aiemmin esittänyt aika voimakkaan varaukseni , ja jopa sanonut hänen olevan huijari ym.

  Nyt en ole enää niin varma, puhe oli loistava , tosin puheet voivat aina olla loistavia , mutta otan huomioon 3 asiaa .

  1. Trump on sotajalalla valtamediaa vastaan

  2. Trump on sotajalalla nykyistä rokotus käytäntöä vastaan

  3. Trumpin puhe oli kaikin puolin loistava, en kuullut mitään virhettö tai ongelmaa puheessa.

  Joko eliitti on tehnyt U-käännöksen käskien Trumpia toimimaan kuten hän tekee TAI Trump on aito patriootti. Hmm aika näyttää mutta ensimmäinen noin 30 minuuttua näyttää todella hyvältä. America first….nationalistista ja siis tietenkin ”normaalia” ajatusta , niin pitäisi Suomenkin ajatella.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 6. Silmänkääntätemppu.. hän ei piittaa ollenkaan työväestä ja syrjäytyneistä. Hänhän itse on syntynyt yläluokkaiseen sukuun ja ei tehnyt edes muita töitä kuin bisneskeinottelua. Hänellä on omat bisnekset pitkin maailmaa – ja veroja kiertävänä rahaa veroparatiisessa ilmeisesti – vaikka julistaa nationalismia. Hänellä on etuoikeudelliset omat lakinsa. Koko kabinettinsa on Usan presidenttien vastaavista ylivoimaisetsi rikkain, miljardöörejä. Opetusministeri aikoo kehittää yksityiskouiluja. Totuus päinvastoin on että köyhien asiat huononee. Miten ihmiset on niin tyhmiä että uskovat valheita ja populistista manipulaatioa, kykenemättä tekemään omia johtopäätöksiään ja näkemään tosiasioita!
  Valkoisen talon websivbuilta jo poistetty kaikki asia, kuten ihmisoikeusjulistus yms, ja tilalle Melanien valokuvamallin urasta. Kuulostaa melkein pilailulle.

  Plusääni(4)Miinusääni(9)
  1. Ja mihinkähän yhteiskuntaluokkaan ovat syntyneet Clintonit tai muslimi-obama?
   Voi typeryyksien typeryys taas tuotakin vuodatusta.

   Obama on yksi vihatuimmista USA:n presidenteistä koskaan, siellä on mennyt tavallisilla ihmisillä kaikki aivan perseelleen, sitä todellakin vihattiin. Ihan ovat sen moneen kertaan ääneen sanoneet, mutta propaganda-laitos yle ja muut suomen valehtelija-valtamediat eivät tätä tule koskaan kertomaan.

   Plusääni(7)Miinusääni(3)
   1. Työttömyys on laskenut, terveydenhoito parantunut juuri huono- osaisimpien kohdalla!! Hän EI ajanut rikkaiden asioiuta kuten Trump( joka tulee laskemaan eniten rikkaimpien verotusta ja haluaa yksityiskouluja!)
    Obama tuli Bushin raunioiksi tuhoamaan Usaan pressaksi, ja suuriin taloudellisiin vaikeuksiin( voi katsoa asiadokumentteja asioista!!)ja oli tosi vaikeat lähtökohdat siksi. Trump tulee helpommalle pohjalle!!Silti Trump kaatamassa nyt heti kaiken. Parempaa ei ole tulossa. Jo nyt ajanut kaaokseen kaiken, ei osaa käyttäytyä edes ja valehtelee koko ajan, saa huomautuksia omiltaankin siellä.. yksimielisyyttä ei ole
    edes oman kabinettinsa sisällä koska Trumpilla ei ole mitään poiliittista kokemusta edes.
    Obama ollut suosituin presidentti kaikkien tutkimusten mukaan. Nyt Trumpin virkaanastujaisissa alle puolta vähemmän ihmisiä ja vain 40 pros. kansaa suhtautuu myönteisesti häneen nyt kautensa alussa. Obaman suhteen prosentti oli 80.
    Valkoisen talon sivustolta on nyt poistettu heti ihmisoikeusasiat ja luonnonsuojelu,
    tilalle Melanien korumainoksia ja valokuvamallin urastaan – kummatkohan arvot ovat sopivampia ja tärkeämpiä ja inhimillisempiä! Käyttäkää omia silmiänne ja älyänne! Ei mene tosiasiat läpi vaikka ne oilisi kaikkien nähtävissä vaan eletään ennakkoluulojen sokeaksi maalaamassa asenteellisuudessa vailla objektiivista havainnointia! Trumpiin sopii satu kuninkaaasta ilman vaatteita – typerä alistuva lakeijalauma kannattelee tuon narrin viittaa( eli viittaa ei ole ollenkaan.)
    Aika tulee tämän näyttämään, tosiasiassa saakelin narisijat täällä demokraattisten arvojen suhteen saatte sitten fasismia maailmassa ja näette mitä se saa aikaan!
    Netanjahu, Putin, Trump: heidän yksinvaltias romanssinsa ja sensuuri!
    Suomessakaan ei kelpaa kaikki tämä hyvä, vaikka juuri misssään muualla ei ole edes näin hyvin asiat ja näin vapaata.

    Plusääni(0)Miinusääni(5)
 7. Onhan Trumpin hallinnossa tiedettävästi kristittyjä miehiä, jotka kannattavat esim. perinteistä avioliittoa. Vuosia sitten saatu profetioita että trump nousisi presidentiksi.
  Ihmetyttää kun puhutaan pankeista, velkaantumisesta. Onko kuluttajalla mitään vastuuta? Vaikka rahaa luodaankin tyhjästä, vaikka taustalla olisi illuminati-pankkiireja, siitä huolimatta ihmiset ottavat ite lainaa. Onko ihmisten tilanne niin kurja että tarvitsee lainaa? No mielestäni taannoin yksi sotaveteraani sanoi lehdessä hyvin että nykysuomalaiset eivät tiedä köyhyydestä mitään, eikä me tiedetäkkään ( yleisesti). Suomi on moraalisesti hyvin kuollut paikka, ja siksi kansa velkaantuu. Suomi tarvitsee hengellistä herätystä ja moraalia, sillä tämä maa nousee. Amerikassa on toivottavasti näin tapahtumassa.

  Kumminkin valitettava tosiasia, ihan todettu tosielämässä. Keskivertosuomalaisen miehen suurin stressi tässä lamassa on ollut se, että ei voi käydä niin paljon baarissa/juoda kaljaa. Joutunut luopumaan parista kanavapaketista, ostamaan ehkä halvemman auton. Joutunut ruveta lämmittämään takkaakin talvella. Ja ei voi käydä kattomassa lätkäpeliä joka kerta. Mielestäni ei voida tässä vaiheessa puhua köyhyydestä.

  Voidaanhan me tietysti syyttää harvoja elitistejä kaikesta kehityksestä, että nuoret syövät sipsiä, pelaavat pelejä ja elävät fantasia maailmassa. No mikä on vanhempien rooli? Kyllä tässä meidän suomalaisten, itse myös, tulisi ottaa vastuuta omasta tontistaan. Kun me tupataan kattomaan muiden napoja oman sijasta, niin kehitystä ei tapahdu.

  Raamattu kertoo että lopunaikoina ihmiset elävät yltäkylläisyydessä, ja ovat unohtaneet Jumalan. Tämä on täysin totta. Jeesus on kuollut kaikkien täällä olijoiden puolesta, toivottavasti Herra vetää täältäkin porukkaa kotia kohti. Näin kävi minullekkin. Siunausta kaikille.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Trump on myös sanonut lopettavansa ilmastonmuutos höpötyksen, sen jota esim Al Gore on vuosikausia höpöttänyt ja joka on yksi eliitin projekteista. Katsotaan pitääkö lupauksensa.

  Toinen asia jota seuraan on miten Trump aikoo suhtautua kemikaalivanoihin, chemtrails. Joko Trump lopettaa kemikaalien levityksen tai paljastaa syyn niiden levittämiseen. Jos kaikki jatkuu kuten tähän asti eikä Trump ota mitään kantaa kemikaalivanojen levitykseen hän silloin antaa tukensa niiden levittämiseen, joka merkitsee ihmisten myrkyttämisen jatkumista.

  Onko yksi ellei jopa tärkein syy kemikaalivanojen levitykseen se että kaikki suojaamattomat puolijohde mikrosirut ovat vaarassa kärventyä säteilystä , ja noilla kemikaalivanoilla luodaan taivaalle metalli verkko joka estää säteilyn. ?

  http://chemtrailsmuststop.com/2016/01/theres-a-lot-more-going-on-with-chemtrails-than-youll-ever-know/

  Jos tuo puolijohde siru teoria pitää paikkansa , niin senkin voisi ratkaista valmistamalla kaikki laitteet suojauksella kuten armeijan laitteet suojataan, kallista joo mutta jos toinen vaihtoehto on koko maapallon eliöstön tappaminen alumiini ,barium ym muilla myrkyillä niin onko asiassa edes miettimistä.

  Niin tai näin, puheet on puheita ja teot tekoja. Jos Trump toteuttaa oikeita asioita se on hyvästä, ja jos toteuttaa vääriä asioita kuten Obama on se pahasta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Juuri nyt tiedote miten lämpeneminen voimakkainta viime vuonna.. koko palaneetta huomioiden.. tähän kuuluu äärisäät, epästabiilisuus, myrskyt, laidasta toiseen.. vaarallisen suuri jäälohkare on irtoamassa ja nopeassa aikataulussa. Nämä ovat faktoja! jos pitää inttää periaatteesta kuin sokea paikoilleen patsaaksi jähmettynyt aasi että syy ei ole ihimisen.. jos niin olisisikin ja syy luonnollinen, tämä muutosprosessi eteen todella kiihtyvää vauhtia silti! Merien lämpötila on noussut, kaloja kuolee, suurilla alueilla korallien tuhoutumista… koko tasapaino on vaakalaudalla ja se pahenee pysäyttämättömästi!
  Tässä vaikuttavat kaikki myrkyt myös ja sodat, metsien kaataminen, ssademetsien..
  tämä sivusto esiintyy luonnonmukaisuuden äänitorvena( joka vain trikki) mutta samaan aikaan ei tosiasiassa piittaa luonnon tuhoista kaikkialla vaikka asioista on faktatietoa vaikka tutkittavaksi taukoamatta! Merien pinnat ovat nousemassa, vaikeuksia asua rannikoilla..
  Asioita ei täydy abstraktisti spekuloida koska jokainen alkaa nähdä itse!!!
  On idioottimaista että jääräpäisen pakkomielteisen vastaaninttämisen sijaan ei katsota puolueettoman vapaasti tosiasioita. Planeetta on kokonaisuus.. ei kyse ole vain paikallisista säistä( joiden heittelehtiminen äärestä toiseen kuuluu juuri tähän ” muutokseen”)
  Tulevaisuuden suunta on ekovaihtoehdot, biovaihtoehdiot, uusiutuva energia, lapsemme tahtovat sitä ja meillä on oikeus se suoda tulevaisuudelle! Vaikkapa Trump takapajuisesdti( pian 71 v mies!!) koettaa ajaa asioita 50- luvulle.. kauemmas.. raskaaseen saastuttavaan teollisuuteen takamailla..
  vaikka suunnat ovat vastakkaiset kaikkialla maailmassa, myös meillä!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Juutalaisilla ei ole todella mitään tekemistä joka hiton asian kanssa tällä planeetalla. Täällä on lukemattomia muitakin tahoja!
  Voisit katsoa Teemalta Totuus keskitysleireistä joka tuli lauantaina ja on areenassa.. Yö js usva- dokumentti samoin. Siellä kuoli juutalaisten lisäksi 3 miljoonaa muuta ihmistä kuin jiuutalaisia!

  Tuntuu olevan pakkomielteinen egon kysymys, päähänpinttymä samoin tämä ilmastonmuutoksen faktan kielto: näemme radikaalit muutokset ennusteiden mukaan jo 20 vuodessa eli itse näkee kukin!
  Mutta nämä todellisuudelle sokeat ei tajunne asiaa vaikka puolet Helsinkiä olisi meren alla, ja lapissa kasvaisi saarnimetsä ja limntulajistomme eteläEuroopasta.
  Trump ja kabinettinsa EI kiellä ilmastonmuutosta. He vain kiistävät ettei sen syy ole ihminen!

  ja on muitakin ” vaihtoehtoisia” medioita ja näkökulmia yhteiskuntaan kuin tämä näillä sivustoilla, kannattaisi tutustua edes alkeisiin. Ihmisen tulisi kasvaa ja uusiutua elämässään kuten maailmakin muuttuu ympärillä!

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 11. Ja ilmastonmuutosta EI kiellä edes kriitikot enää eli ainoa vastustus kohdistuu siihen ettei uskota ihmisen olevan aiheuttaja vaan että kyseessä on luonnollinen prosessi !
  Oletettavasti silti ihminen voi asiaas HIDASTAA tai nopeuttaa!
  Kannattaa tutustua jo yksinomaan merien tilaan ja korallien kuolemaan yms! Kun tämä sivusto on olevinaan niin luonnonmukaisen terveyden äänenkannattaja! Outoa ettei se ulotu luonnon ja merien ja tämän planeetan tilaan. Merien ja sademetsien tila vaikuttaa nekin ilmakehään!
  Jos joillekuille on niiin suuri uroteko ja kunniakas gloria että päästetään myrkkyjä, saasteita ja savuija ilmakehään oiken kilvalla niin paljon kuin sielu sietää ja hallelujaa, mikä hyvä teko, sitä ei saa missään nimessä rajoittaa,, voisi ajatella edes ruoan tilaa jota syömme, maaperän tilaa, ja ilmaa jota hengitämme keuhkoimme ja kalaa mitä syömme! Jo Itämeren kalassa on sataa eri kemikaalia!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 12. Olen kuusikymppinen ihminen ja elänyt täällä ja näen että ilmasto EI kylmene!
  Naurettavaa joidenkin inttäminen asiassa josta eivät tiedä kuin mitä joku propagandistinen ryhmä heille saarnaa ja SITEERAAVAT sitä ilman omaa kokemusta ja ajattelua ja olematta alan asiantuntijoita! Voi etsiä aidosti tietoa asiasta, sitä todella riittää! Jos 0, 01 prosentti tiedemiehistä kieltää ihmisen aiheuttaman muutoksen, he juuri ovat niitä maksettuja.. heille maksavat öljybisnekset, kaikki missä suurin ahnein raha joka ei halua yhtään menettää voittojaan jols niiden tulisi huomioida luonto, niinpäin on totuus!
  Tex Tillersonin maailman suurin öljy- yhtuö on lahjonut sen ainoan ihmisensä aintamaan lausunnon..
  koska he haluavat ehdoiitta porata Antarktisella.. siellä juuri nytkin ajelehtii aikoihin suurin jäävuori joka lohjennut,, tietoa löytyy!
  Jos kiinalaiset kehittää ekovaihtoehtoja, luontoa suojelevia laitteita, uusiutuvaa energiaa, ties mitä.. on todella hienoi juttu: sensijaan että jatkaisivat vain rihkamanm krääsän luomista( jota ostamme täälläkin) ja erilaisia koneita ja tekniikka jota aina olemme ostaneet täällä!
  Ihmisten ajattelu ja teoriat ovbat absurdeja, erlaiiset täysin mielettömät syyt kiistää vaikka ilmaston muutokset( vaikka tällä planeetalla aiemminkin oli vain ” alkumeri ” ja on ollut” vedenpaisumus” ja ” jääkaudet” . yhtä muutosta koko ajan aina! Lisäksi tämä vainoharhaisuus että mikään fakta ei mene perille vaan eletään kuin paranoidisessa skitsofreniassa koko ajan. sama koskee juutalaisia.. joiden kanssa meillä ei ole mitään tekemistä edes! Samankaltainen harhaisuus kuin joidenkuiden humanoidijutut ja teoriat heistä. Mikään järkipuhe ei mene perille jos uskoo humanoidien suunnittelevan maan valtaamista jne!

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 13. Hyvä jos kiinalaiset siiis kehittelee illmaa puhdistavaa ja luontoa suojelevaa.. me tulemme tarvitsemaan sitä!
  Kaiken krääsän ja turhan teknoligian sijaan jota kyllä ostamme kotimme täyteen aasiasta!!!.
  Kiinassa ilma on niin saasteista ettei eteensä näe. Harmaata ettei auringonvalo enää pääse läpi kaupungeissa ja tehdään tukehtumista hengitysssuojainten kanssa.

  Samoin Euroopan suurlkaupungeissa savusumu on kroonisesti terveydelle haitallisella tasolla!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 14. Usa:ssa on jo esitetty nyt Trumpin tullessa valtaan lakiehdotus joka toteutuessaan merkitsisi usa:n lähtemistä YK:sta ja kaikista sen toimielimistä. Toivon hartaasti että näin myös käy, samalla varmaan häätävät YK päämajan New Yorkista ja koko maasta.

  YK on New World Order toimija, sen alainen World Health Organization on alusta asti ollut Big Pharman uskollinen rokotus promoottori, ja vuosikymmeniä ovat lapset ja aikuset kärsineet kovan kovan hinnan siitä.

  Vuonna 2015 YK esitteli New World Order suunnitelman , ns 17 Global Goals for Sustainable Development.

  http://www.charismanews.com/opinion/52333-did-the-united-nations-just-introduce-a-new-world-order

  YK on Globaalin kommunismin esille viejä, Globaalin tyrannian , ja sen kaikki agendat 21 , 2030 & Sustainable Development. ovat kaikki yhtä ja samaa New World Orderia puettuna raflaaviin sanoihin kuten köyhyyden poistaminen ja muu joka on kaikki vain sanoilla leikkimistä ja täydellistä kusetusta alusta loppuun.

  https://christiantruther.com/end-times/nwo/united-nations-offical-new-world-order-globalization-communism/

  Agenda 2030 Decrypted

  Goal 1: End poverty in all its forms everywhere
  Translation: Centralized banks, IMF, World Bank, Fed to control all finances, digital one world currency in a cashless society

  Goal 2: End hunger, achieve food security and improved nutrition and promote sustainable agriculture
  Translation: GMO

  Goal 3: Ensure healthy lives and promote well-being for all at all ages
  Translation: Mass vaccination, Codex Alimentarius

  Goal 4: Ensure inclusive and equitable quality education and promote lifelong learning opportunities for all
  Translation: UN propaganda, brainwashing through compulsory education from cradle to grave

  Goal 5: Achieve gender equality and empower all women and girls
  Translation: Population control through forced “Family Planning”

  Goal 6: Ensure availability and sustainable management of water and sanitation for all
  Translation: Privatize all water sources, don’t forget to add fluoride

  Goal 7: Ensure access to affordable, reliable, sustainable and modern energy for all
  Translation: Smart grid with smart meters on everything, peak pricing

  Goal 8: Promote sustained, inclusive and sustainable economic growth, full and productive employment and decent work for all
  Translation: TPP, free trade zones that favor megacorporate interests

  Goal 9: Build resilient infrastructure, promote inclusive and sustainable industrialization and foster innovation
  Translation: Toll roads, push public transit, remove free travel, environmental restrictions

  Goal 10: Reduce inequality within and among countries
  Translation: Even more regional government bureaucracy

  Goal 11: Make cities and human settlements inclusive, safe, resilient and sustainable
  Translation: Big brother big data surveillance state

  Goal 12: Ensure sustainable consumption and production patterns
  Translation: Forced austerity

  Goal 13: Take urgent action to combat climate change and its impacts*
  Translation: Cap and Trade, carbon taxes/credits, footprint taxes

  Goal 14: Conserve and sustainably use the oceans, seas and marine resources for sustainable development
  Translation: Environmental restrictions, control all oceans including mineral rights from ocean floors

  Goal 15: Protect, restore and promote sustainable use of terrestrial ecosystems, sustainably manage forests, combat desertification, and halt and reverse land degradation and halt biodiversity loss
  Translation: More environmental restrictions, more controlling resources and mineral rights

  Goal 16: Promote peaceful and inclusive societies for sustainable development, provide access to justice for all and build effective, accountable and inclusive institutions at all levels
  Translation: UN “peacekeeping” missions (ex 1, ex 2), the International Court of (blind) Justice, force people together via fake refugee crises and then mediate with more “UN peacekeeping” when tension breaks out to gain more control over a region, remove 2nd Amendment in USA

  Goal 17: Strengthen the means of implementation and revitalize the global partnership for sustainable development
  Translation: Remove national sovereignty worldwide, promote globalism under the “authority” and bloated, Orwellian bureaucracy of the UN

  And don’t forget the One World Religion under the One World Pope!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 15. Kuinka moni teistä on ikinä kuullut organisaatiosta nimeltä ICLEI ?

  Jos ette ole niin herätkää, ICLEI ajaa YK:n agenda 21 ohjelmaa ,ja on vaivihkaa levittäytynyt laajalti ,myös Suomeen jossa hölmöt kaupungit ovat menneet mukaan siihen se on juuri sitä YK:n Sustainable Development potaskaa . Kuka muuten on päättänyt että esim helsinki on mennyt mukaan tuohon ICLEI ? onko päätös tehty demokraattisesti kysyen liittymisestä Helsinkiläisiltä ?

  https://www.youtube.com/watch?v=trG_Bn6R9iA

  Suoraan ICLEI Europen sivulta :

  About ICLEI

  Global challenges require local solutions and global governance , huomatkaa sanat GLOBAL GOVERNANCE .

  Suomessa jäseniä ovat :

  Association of Finnish Local and Regional Authorities
  City of Espoo
  City of Hämeenlinna
  City of Helsinki
  City of Jyväskylä
  City of Kuopio
  City of Lahti
  Mariehamns Stad
  City of Oulu
  City of Pori
  City of Riihimäki
  City of Tampere
  City of Turku
  City of Vantaa

  What is U.N. Agenda 21?

  Perhaps a better question would be, ’What isn’t Agenda 21?’
  That’s because, as anti-U.N. Agenda 21 activist Rosa Koire says, ’It is the blueprint, it is the action plan, to inventory and control all land, all water, all plants, all minerals, all construction, all animals, all means of production, all energy, all information and all the human beings in the world. It is a completely comprehensive plan, it’s global and it’s implemented locally… It is in every single town all across the United States and across the world.’
  It is run by the United Nations via an NGO (Non Government Organization) called ’International Council for Local Environmental Initiatives’, commonly known as ICLEI (pronounced Ik-lee), Local Governments for Sustainability.
  This is paid for by you, the taxpayer, without your consent – because you have not had a vote on its implementation.

  http://www.endagenda21.com/

  Lopettakaa YK ja EU , samaa Globaalia tyranniaa alusta loppuun .

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat