Sionistit syyttävät kehitysapujärjestöä ”juutalaisvihasta” Suomessa

Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepa ajaa muun muassa maahanmuuttajien, seksuaalivähemmistöjen ja kehitysmaiden asiaa. Onkin mielenkiintoista, että Suomen juutalaisjulkaisu HaKehila syyttää Kepaa nyt ”rasismista”.

Helsingin juutalaisseurakunnan HaKehila-lehden numerossa 1/2015 kerrotaan, että Kepan järjestämä Maailma kylässä –tapahtuma on syyllistynyt karkeaan juutalaisvihaan. Kepa estää sionistisen Keren Kayemet LeYisrael –järjestön suomalaissiipeä osallistumasta tapahtumaan.

Keren Kayemet LeYisrael tunnetaan yleisemmin nimellä Jewish National Fund (JNF). Maailma kylässä järjestetään loppukuussa Helsingissä. Kulttuuritapahtumassa esiintyy erilaisia ryhmiä muun muassa Aasiasta, Lähi-idästä ja Afrikasta. Musiikin ja näytösten lisäksi Maailma kylässä markkinoi monikulttuurisuusideologiaa esimerkiksi puhe- ja elokuvatilaisuuksien kautta. HaKehilan haastattelemat juutalaisaktivistit kokevat, että sionisteja kuitenkin syrjitään tapahtumassa.

jewish national fund
HaKehila 1/2015.

 

Vakavia ihmisoikeusrikoksia

Jewish National Fundin suomalaishaaran hallituksen Shani Rantalainen (rahastonhoitaja), Ethel Salutskij (pj.) ja Iakov Dondych (vpj.) ovat pöyristyneitä Kepan päätöksestä. HaKehilan haastattelema Salutskij kertoo, että Kepa kielsi järjestön osallistumisen tapahtumaan, sillä JNF on syyllistynyt vakaviin ihmisoikeusrikoksiin miehitetyssä Palestiinassa. Kepan mukaan sionistijärjestö on osallistunut etnisiin puhdistuksiin häätämällä arabeja kodeistaan ja tuhoamalla näiden asuntoja metsäistutuksilla ja tukemalla juutalaista uudisasutusta. Kepa oli omien sanojensa mukaan saanut tietonsa suomalaisilta viranomaislähteiltä.

JNF:n suomalaishallitus ei pidä Kepan perusteita ”uskottavina”. Salutskij kertoo, että JNF:n Jerusalemin osaston mukaan järjestön toiminta on laillista (Israelin lakien mukaan!), joten suomalaisilla ei pitäisi olla aiheita valittaa. Palestiinalaisten sortaminen on Israelin lakien mukaista, joten JNF täytyy päästää mukaan ihmisoikeustapahtumaan. Salutskij’n mukaan kristillisdemokraattien Jouko Jääskeläinen sekä juutalaisseurakunnan Dan Kantor ja Yaron Nadbornik kävivät puhuttelemassa Kepan ohjelmajohtajaa, mutta palasivat tyhjin käsin. JNF:n mukaan Kepa ”syyllistyy” Israelin vastaiseen boikottikampanjaan.

stop-jnf

 

”Israel-vastaisuus on juutalaisvihaa”

HaKehilan artikkelin kirjoittanut Leena Eronen toteaa tapaukseen liittyen, että ”antisionismi on antisemitismiä”. Toisin sanoen Kepa ja Maailma kylässä –festivaali syyllistyvät rasismin muodoista kaikkein pelätyimpään – juutalaisvihaan. Salutskij’n mukaan Kepan toiminta tuo mieleen 1940-luvun juutalaisvastaiset boikottikampanjat. Taustalla kummittelee ”holokaustin” haamu.

HaKehilan haastatteleman sionistin mukaan todelliset rasistit löytyvät Maailma kylässä –festivaaliin osallistuvien palestiinalaisten riveistä. Samassa lehdessä HaKehila siteerasi Helsingissä juhlapuheen pitänyttä Mordechai Kedaria, joka on ehdottanut kuolleiden palestiinalaissotilaiden omaisten raiskaamista. Kedar vertasi palestiinalaisia mafiaperheisiin, jotka eivät ole tarpeeksi kehittyneitä ylläpitämään kansallisvaltiota.

HaKehila 1/2015.
HaKehila 1/2015.

 

Luonnonsuojeluksi naamioitua rotusortoa

Jewish National Fund perustettiin jo 1901 ja se on yksi maailman ensimmäisistä kansainvälisistä ympäristöjärjestöistä. Perustamisensa jälkeen JNF alkoi ostaa maata Lähi-idästä, mutta palestiinalaiset ymmärsivät pian, että järjestön tarkoituksena oli valloittaa alueet vain juutalaisten käyttöön. Siksi monet kieltäytyivät myymästä maata järjestölle.

JNF valjastettiin jo varhain sionistien propaganda-aseeksi, jonka tehtävänä oli peitellä palestiinalaisten etnisiä puhdistuksia. JNF alkoi istuttaa puita tuhottujen palestiinalaisasuntojen raunioille. Kuvat vehreistä alueista levisivät maailmalle; sionistit kertoivat, että Palestiinaan saapuessaan ”juutalaiset saivat aavikon kukkimaan”. Kauniit puut peittivät alleen palestiinalaisten teurastuksen ja rasistisen vainon. JNF on vuosikymmeniä kestänyt taitava poliittinen silmänkääntötemppu.

JNF:n avulla Israelille on rakennettu moderni kestävän kehityksen brändi. Propagandalla peitetään esimerkiksi se, että Israelin juutalaiset ahdistelevat palestiinalaisia kaatamalla jätteitään ja jopa ulosteitaan arabien asuinalueille. Israel kertoo maailmalle ylpeänä olevansa uusiutuvan energian edelläkävijä, mutta riistää samalla palestiinalaisilta veden ja jopa aurinkopaneelit. Palestiinalaisten sorron peittelyä puunistuttamistoiminnalla on kutsuttu Israelin rasistisen politiikan ”viherpesuksi”. JNF on asiantuntijalähteiden mukaan osallistunut satojentuhansien palestiinalaisten karkotuksiin, jotta Israelista saataisiin ”rotupuhdas” juutalaisvaltio.

 

Lue myös: Suomen juutalaisyhteisön julkaisuilta tuki rikollisvaltio Israelille

5 kommenttia

 1. Hah hah haa kun yhdistyksessä on mukana Salutskij, ei ole epäilystä, minkälaisella toiminnalla varoja hankitaan 😀

  Plusääni(16)Miinusääni(4)
 2. Kehtaavatkin vielä itkeä asiasta. Kannattaisi olla hiljaa vaan. Siionistit ovat kyllä niin läpeensä mätiä ja hävyttömiä ihmisen irvikuvia, että voin ihan fyysisesti pahoin heidän takiaan. Vihaan heitä koko sydämestäni.

  Plusääni(7)Miinusääni(4)
 3. If it’s raining, if it’s sunny
  If you’re freezing or dripping sweat

  ( 0:30 ) Go blame the Jews
  The Jews are guilty…
  You don’t need brains to read the clues
  The guilty party always is the Jews
  So blame the Jews, if we have flaws
  It’s not our fault because the Jew’s the cause
  For all our flaws
  Oh, it’s a shame
  But true, whatever is wrong the Jew’s to blame

  So blame the Jews
  Go blame the Jews
  You don’t need brains to read the clues
  The guilty party always is the Jews

  So blame the Jews, if we have flaws
  It’s not our fault because the Jew’s the cause
  For all our flaws

  Oh, it’s a shame
  But true, whatever’s wrong the Jew’s to blame

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 4. Btw en kehtais kutsua itseäni kristityksi jos en koko sydämestäni rakastaisi Jeesuksen kotimaata joten…

  Am Yisrael Chai!

  Plusääni(1)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat