Soros-paljastukset jatkuvat: korkeimman oikeuden manipulointia monikulttuurisuuden nimissä

Juutalainen talousrikollinen ja suursijoittaja George Soros joutui hiljattain suuren tietovuodon kohteeksi. Uudet paljastukset alleviivaavat hänen painavaa rooliaan lännen pakolaiskriisin arkkitehtinä (1, 2).

Amerikkalaiset ovat olleet raivoissaan vuotaneesta asiakirjasta, joka todistaa, että juutalaismiljardööri on pyrkinyt manipuloimaan korkeinta oikeutta vahvistaakseen laittomien siirtolaisten tulvaa.

The Daily Caller uutisoi Sorosin Open Society –järjestön hallituksen pöytäkirjasta, jossa manipulointiyrityksestä kerrottiin. Hallitukseen kuului pöytäkirjan laatimishetkellä muun muassa Sorosin perheenjäseniä, vasemmistolaisia aktivisteja, eliittiyliopistojen professoreja sekä The Washington Postin ja Foreign Policyn kolumnistit.

Talousrikollinen Soros on palkannut palvelukseensa siis median, politiikan ja korkeakoulujen kerman maksimoidakseen vaikutusvaltansa. Sorosin lakeijat panivat suuren määrän rahaa likoon yrittäessään taivutella Yhdysvaltojen korkeimman oikeuden asettumaan entistä vapaamman maahanmuuttopolitiikan kannalle.

Tapaus koski oikeudenkäyntiä, jossa puitiin presidentti Obaman vaatimusta antaa miljoonien laittomien siirtolaisten jäädä Amerikkaan. Open Societyn hallituksen pöytäkirjassa todettiin: ”Rahoitustamme saavat ihmiset pyrkivät vaikuttamaan tuomareihin […], jotta nämä tekisivät positiivisen [sic!] päätöksen.”

”Positiivisella” päätöksellä Open Society tarkoitti sitä, että tuomarit antaisivat tukensa Obamalle. Samassa pöytäkirjassa puhuttiin myös yhteistyön tiivistämisestä ”arabi-, muslimi- ja eteläaasialaiskumppaneidemme kanssa”.

soros-leaks-575x575

Tietoista mediavalehtelua ja vasemmistolaisia käsikassaroita

Myös kriittinen talousjulkaisu Zero Hedge on uutisoinut Soros-vuodoista. Zero Hedge kiinnitti huomionsa Verkkouutistenkin noteeraamaan asiakirjaan, jonka mukaan Soros tahtoo tehdä Euroopan pakolaiskriisistä ”uuden normaalin”.

Samassa asiakirjassa todettiin, että kriisi tarjoaa Open Societylle tilaisuuden vaikuttaa kansainväliseen politiikkaan entistä tehokkaammin. Jo tätä ennen Open Society on omien sanojensa mukaan kyennyt ”vaikuttamaan menestyksekkäästi kansainväliseen pakolaispolitiikkaan”.

Toisessa Zero Hedgen esille nostamassa asiakirjassa Sorosin lakeijat antavat toisilleen ohjeita siitä, millaista mediapropagandaa järjestön tulisi tehdä Ukrainan kriisin yhteydessä.

Sorosin Ukraina-oppaassa myönnetään, ettei tavoitteena ole tehdä ”kunnollista itsenäistä journalismia” ja että Sorosin työ saattaa ”tuhota” hänen seuraajiensa ”uskottavuuden todellisten journalistien silmissä”.

Vaikka Sorosin järjestö tiedostikin valheelliseen propagandaan liittyvät riskit, päätti se silti aloittaa mediakampanjan ukrainanjuutalaisen ammattirikollisen Petro Porošenkon hallituksen puolesta. Järjestö alleviivasi sitä, että mikäli sen palkkaamat ”tutkivat journalistit” törmäävät ilmiöihin, jotka eivät tue Sorosin ideologiaa, Sorosilla on ”veto-oikeus” uutisten julkaisussa.

Breitbart nosti puolestaan esille asiakirjan, jonka mukaan Soros (joka itse on rikolliskapitalistin arkkityyppi) käyttää eurooppalaista vasemmistoa työkalunaan taistelussa nationalismia – eli ”muukalaisvihamielistä populismia” – vastaan.

Asiakirjassa todetaan, että Open Societyn eurooppalainen haara ”järjestää sosialistisille europarlamentaarikoille koulutuskursseja, joissa näitä opetetaan torjumaan muukalaisvihamielinen populismi parlamentissa”. Kuten aina, vasemmisto toimii kansainvälisen suurpääoman käsikassarana.

Peter Sutherland.
Peter Sutherland.

Yhteistyötä valkoisia vihaavan rotuhygieenikon kanssa

Kuin sokerina pohjalla, Soros tekee myös aktiivista yhteistyötä juutalaisessa Goldman Sachs –rikollispankissa työskennelleen YK:n siirtolaisasioiden erityisedustajan Peter Sutherlandin kanssa.

Sutherland on pahamaineinen vuonna 2012 antamansa lausunnon vuoksi. Tuolloin hän totesi, että Eurooppa tarvitsee maahanmuuttoa siksi, että olemme rodullisesti ”liian yhtenäisiä” – olemme toisin sanoen liian valkoisia.

Lisäksi Sutherland on julistanut, että kansallisvaltioiden itsenäisyys on pelkkä vaarallinen ”illuusio”, josta on päästävä eroon.

Frontpage Magazine uutisoi, että Sorosin järjestö pyrkii tekemään ”institutionaalisia muutoksia kansainväliseen siirtolaispolitiikkaan”. Saavuttaakseen tavoitteensa järjestö on ryhtynyt tekemään yhteistyötä Sutherlandin kanssa.

Sorosin lakeijat olivat innoissaan Sutherlandin antamasta tuesta, jota he kuvasivat ”eliittitason kulissientakaiseksi vaikuttamiseksi”. Open Society uskoo voivansa vaikuttaa entistä tehokkaammin YK:n päätöksiin ”Sutherlandin kautta”.

Frontpage Magazine muistutti, että Sutherland on verrannut maahanmuuttovastaisuutta juutalaisten ”holokaustiin”.

 

Lue myös: Sutherland ja Soros kampanjoivat jälleen laittoman siirtolaisuuden puolesta

4 kommenttia

 1. ”Helvetti on tyhjä. Kaikki pirut ovat täälllä.”
  – :tuntematon.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 2. Kuinka paljon pahaa mm. soros, goldman-sahchit, rockefellerit jne. ovat tehneetkään…

  Entäpä väärä juutalaisuus…? (Onko talmudia luettu?) Toki 1 Mooses 12:1-3 oikein ymmärrettynä on voimassa, mutta en kyllä siunaa sielunsa myyneitä, jos on isästä perkeleestä… Fariseuksia ja/tai 33* loosi väkeä… Tutkikaa em. mediaa, itse yllätyin. Toki virheitä on kaikissa medioissa. On siis juutalaisuutta ja sitten on juutalaisuuta, joka ei ole aitoa. Sama pätee muuten kristillisyyteenkin.

  Johanneksen evankeliumi:
  8:44 Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

  Ilmestyskirja:
  3:8 Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.
  3:9 Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.
  3:10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.
  3:11 Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.

  Aitoa juutalaisuutta (eikä aitoa kristillisyyttä) vastaan minulla ei ole mitään, päinvastoin… http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=room.+9-11&kirjat=kr

  http://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/onko-suomen-syrjaytetty-oma-kansa-n-40.html

  Israel on minulle rakas <3 historian ja tulevan kautta…

  Plusääni(4)Miinusääni(7)
 3. Tiina Wiikin mielestä tämä on ihan kosheria. Koska juutalaisuus.
  Myös Kuru, Lokka, Tajukangas ja kumppanit lyövät Kosher-sinetin päälle.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat