Suomen media ruokkii tekopyhää Clinton-”murhakohua”

Valtavirtainen valemedia tarjoaa tänään tavallistakin laaduttomampia sirkushuveja kansalle. Tuoreimman ”kohun” mukaan sionistinen presidenttiehdokas Hillary Clinton joutui Donald Trumpin tekemän tappouhkauksen uhriksi.

Trump otti tuoreessa puheessaan kantaa aseiden hallussapito-oikeuteen ja siihen, että etenkin demokraattipuolue vaatii usein kansalaisten riisumista aseista.

Trump varoitti, että mikäli Clinton pääsee valtaan, on peli pelattu, eivätkä kansalaiset voi enää suojella perustuslaillista oikeuttaan omistaa ampuma-aseita. ”Tosin perustuslain toisen lisäyksen kannattajat – ehkä he voisivat [tehdä jotain asian eteen], en tiedä,” Trump sanoi lopuksi.

Yhdysvalloissa erityisesti juutalaiset toimittajat tarttuivat heti viimeiseen lauseeseen ja väittivät, että Trump kannustaa kaikkia aseiden omistajia murhaamaan Clintonin.

Naurettava kohu rantautui pian myös Suomeen; täälläkin toimittajat alkoivat spekuloida, kannattaako maahanmuuttovastaisilla lausunnoillaan kuohuttanut Trump poliittisia salamurhia.

Valheita ja harhaanjohtavia mielikuvia

Kohu on oppikirjaesimerkki valtavirtaisen valemedian kyvystä harhauttaa politiikan uutisointia seuraavaa kansaa.

Trump ei puhunut mitään Clintonin murhaamisesta. Ja miksi olisi puhunutkaan, kun molemmat presidenttiehdokkaat ajavat samoja intressejä: Israelin, ökyrikkaiden talousrikollisten ja suurten pankkien etua (1, 2).

Valtamedia on myös maalannut valheellisen kuvan Trumpin suhteesta aseiden omistusoikeuteen. Vaikka hän on vaalikampanjansa aikana kalastellutkin aseaktivistien ääniä populistisilla heitoillaan, on hän silti vaatinut aseiden takavarikointia ihmisiltä, jotka ovat Amerikan vainoharhaisen tiedustelukoneiston alati paisuvalla seurantalistalla (1, 2).

Koska Amerikan poliittinen poliisi vakoilee tiiviisti esimerkiksi rotunsa tulevaisuudesta huolissaan olevia valkoisia, Israel-vastaisia aktivisteja sekä pankkialisteista liittovaltiota vihaavia survivalisteja, merkitsisi Trumpin linja sitä, että kaikilta korruptoituneen hallituksen vastustajilta evättäisiin itsepuolustusoikeus.

Käytännössä Trump ei siis ole lainkaan demokraatteja parempi vaihtoehto myöskään asekysymyksessä.

Ehkäpä tökeröintä ”kohussa” on kuitenkin se, että presidenttikisan verenhimoisempana sotahaukkana tunnetusta Hillary Clintonista on maalattu nyt väkivallan uhri ja rauhaa rakastava marttyyri.

Clinton todellakin haluaa aseet pois tavalliselta kansalta, mutta samalla hän uhkailee jatkuvasti murhauttavansa Yhdysvallan hallituksen viholliset, asuivatpa nämä missä päin maailmaa tahansa. Juuri tämän vuoksi monet demokraatit äänestävät mieluummin Trumpia kuin Clintonia.

Clintonin sosiopatia on koitunut suureksi imago-ongelmaksi presidenttikisassa. Esimerkiksi haastattelu, jossa hän naureskeli kylmäverisesti Muammar Gaddafin murhalle, on inspiroinut lukuisiin Clinton-vastaisiin vaalimeemeihin:


 

Lue myös:

Orlando ja ”Feinstein-laki”: aseet pois kansalta!
Aselait Saksassa 1928–1945
Juutalaisille vaaditaan erivapautta kantaa aseita Euroopassa
Aseet eivät ole ongelma – monikulttuurisuus on
Ted Nugent pakotettiin liittymään juutalaiseen järjestöön ja pyytämään anteeksi

1 kommentti

  1. Viimeisimpien videoiden mukaan Hillary Clinton (sotarikollinen, maanpetturi ja totaalisesti korruptoitunut) on pahasti dementoitunut ja hänen terveydentilansa on äärimmäisen epävakaa. Tämä kuvaakin hyvin USA:ta. Se muistuttaa päivä päivältä enemmän sionistista unelmaa eli Neuvostoliittoa: sielläkin hädin tuskin pystyssä pysyvä nukkehallitsija, kuten Brezhnev, hallitsi vuodesta toiseen, ja taustalla hääri aina väsymätön sionistidemoni.

    USA on jo vajoamassa valtioterrorismiin. Jos katsoo uusimpia kuvia USA:n suurkaupunkien poliiseista niin näkee jo kilometrin päähän, että poliisi ei enää suojele kansaa, vaan eliittiä. Sionisti rakastaa aina diktatuuria, kunhan se on juutalainen diktatuuri. Vahva valtio, kunhan valtio on juutalaisissa käsissä. Jos valtio on muissa käsissä, silloin sen pitää olla heikko, ja huudetaan poliisia natsiksi. Jos se on omissa käsissä, poliisin halutaan olevan natsi.

    Jos et usko, katso Israelia. Ei mitään epäselvää.

    Plusääni(16)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat