Suomen poliisi siirtää vastuun raiskauksista lasten vanhemmille

Poliisiammattikorkeakoulun tilastot osoittavat, että ulkomaalaisten osuus seksuaalirikoksissa on noussut rajusti. Viime aikoina onkin paljastunut tapauksia, joissa ulkomaalaiset miehet ovat hyväksikäyttäneet alaikäisiä suomalaisia tyttöjä.

Tilastojen mukaan viime vuonna epäiltyjen monikulttuuristen raiskausten määrä nousi 42 prosentilla ja seksuaalisten ahdistelujen määrä nousi peräti 153 prosenttia.

Raiskauksia, joissa epäiltynä oli irakilaismies, tapahtui viime vuonna noin 90 kappaletta, kun sitä edellisenä vuonna luku oli 45. Määrä on siis kaksinkertaistunut.

Aiemmin uutisoitiinkin ”ilmiöstä”, jossa ulkomaalaiset miehet ovat käyttäneet hyväksi alaikäisiä tyttöjä.

Lahdessa nuoren tytön äiti löysi lapsensa ulkomaalaisten miesten seurasta. Miehet olivat houkutelleet tytön mukaan alkoholilla. Äidin mukaan ulkomaalaiset miehet retostelevat julkisesti hyväksikäyttötapauksilla. Hän kertoi olevansa tyytymätön siihen, miten yhteiskunta ei pysty suojelemaan suomalaisia nuoria.

Joensuussa paljastui tapaus, jossa useat maahantunkeutujamiehet olivat käyttäneet törkeästi hyväksi alaikäisiä suomalaisia tyttöjä.

kytta

Poliisi pesee kätensä hyväksikäytöistä

Poliisi on myöntänyt yleistyvän ”ilmiön”, jossa ulkomaalaismiehet lähentelevät alaikäisiä suomalaisia tyttöjä.

Rikoskomisario Jari Kiiskinen olikin omien sanojensa mukaan ”yllättynyt” Lahden tapauksesta. Kiiskinen käytännössä siirtää vastuun alaikäisten suomalaisten tyttöjen raiskauksista näiden vanhemmille!

Hänen mukaansa tilanteilta voidaan välttyä vanhempien vastuulla olevilla alkoholi -ja seksuaalivalistuksella. Rikoskomissario muistuttaakin tilanteesta huolestuneita kansalaisia, että ulkomaalaisilla miehillä on oikeus tutustua Suomen ”prinsessoihin”:

”Vanhemmilla on näissä asioissa tärkeä rooli seksuaalikasvatukseen ja alkoholin käyttöön liittyvässä valistuksessa […] Nuoret ovat aina tutustuneet toisiinsa.

Nyt tänne lintukotoomme on tullut myös muualta ihmisiä, mikä aiheuttaa sen, että myös toisista kulttuureista tulevat tutustuvat prinsessoihimme. Tähän myös heillä on oikeus.

Poliisihallitus jätti kanteen Vastarintaliikkeen (PVL) lakkauttamiseksi.

Suomen poliisi on nyt Shomrim – eliitin poliisi

On tragikoomista kuulla poliisin kommentit vanhempien vastuusta, sillä poliisi aiheutti aiemmin keväällä tyrmistystä videolla, jossa käskettiin lapsia vasikoimaan ”vihapuhuvat” vanhempansa parhaaseen Neuvostoliitto-tyyliin!

Politisoituneen poliisin vähättelevät raiskauskommentit eivät yllätä. Poliisi on kunnostautunut palvelemaan maan korruptoitunutta eliittiä ja muuttunut näin eliitin poliisiksi. Eliitin poliisi on hyökännyt niitä suomalaisia vastaan, jotka eivät suostu olemaan hiljaa maamme tilanteesta ja jotka kritisoivat Suomen rikollista eliittiä.

Eliitin poliisi on valmis lisäämään vakoilua, vainoamaan poliittisia toisinajattelijoita ja yksityishenkilöitä, estämään mielenosoituksia, aiheuttamaan ja katsomaan sormien läpi kidutuksia sekä mustamaalaamaan ja kieltämään suomalaisvastaista eliittiä vastustavia järjestöjä.

 

Lue myös: KRP:n entinen poliisi ja virassa oleva KRP:n poliisi tuomiolla pedofiilin auttamisesta!

1 kommentti

  1. Selvä viesti vanhemmille, rangaiskaa maahantunkeutujia ja lastenahdistelijoita.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat