Suomessa lukuisia hyökkäyksiä mielipiteenvapautta vastaan

Suomessa poliisi ja hallitus ovat kuluneen viikon aikana hyökänneet erityisellä innolla maahanmuuttovastaisten kansalaisten kimppuun.

Eliitti valmistautuu ilmeisesti poliisin ennustamaan kesän maahanmuuttajarikosaaltoon. Poliisi ilmoitti huhtikuun alussa pelkäävänsä, että ”turvapaikanhakijat” tulevat aiheuttamaan tänä kesänä ennätyksellisen paljon kaaosta erityisesti raiskausrintamalla.

Savon Sanomat uutisoi poliisin synkistä ennusteista artikkelissaan ”Poliisi varautuu poikkeukselliseen kesään: Ensimmäinen kesä, kun Suomessa on näin paljon turvapaikanhakijoita”:

”Poliisitarkastaja Marko Savolainen vahvistaa, että poliisissa tiedostetaan kevään tuovan lisää riskejä mukanaan.

Seksuaalinen ahdistelu on varmaan keväällä käsillä. Poliisi pyrkii puuttumaan asiaan ensinnäkin sillä, että pyytää ihmisiä ilmoittamaan tapahtuneista. Jos esimerkiksi uimarannalla tai muualla aiheutuu häiriöitä turvapaikanhakijoista, siitä pitää heti ilmoittaa poliisille, että asiaan päästään kiinni, Savolainen muistuttaa.

Hän pelkää, että vastakkainasettelu kärjistyy kevään ja kesän aikana entisestään, jos seksuaalista ahdistelua ilmenee. Poliisi onkin varautunut myös kantasuomalaisten aiempaa rajumpiin reaktioihin.

Uhkailemalla maahanmuuttokriittisiä suomalaisia poliisi pyrkii ennaltaehkäisemään suomalaisen alkuperäisväestön vastarintaa rikollisia siirtolaisia vastaan.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen julistikin huhtikuussa, että virkavalta alkaa painostaa myös sellaisia maahanmuuttokriitikoita, joiden ei edes uskota syyllistyneen rikoksiin. Näin pyritään estämään se, että maahanmuuttovastaisuudesta tulisi nykyistä merkittävämpi poliittinen voima.

afrikka

Sananvapauspäivänä sananvapautta vastaan

Poliisi päättikin juhlistaa Suomen sananvapauspäivää tiedottamalla julkisesti, että maahanmuuttajien rikollisuudesta kirjoittavaa MV-lehteä vastaan on aloitettu laaja tutkinta.

Koska eliittiä nuoleskelevien poliittisten nuorisojärjestöjen kampanja MV-lehteä vastaan ei tuottanut toivottua lopputulosta, ottivat monikulttuurisuusfanaatikot esiin astetta järeämmän aseen: poliittisen poliisin.

Suomen hallitus on aiemmin suojellut huumetaustallaan ja poliittisilla väkivallanteoillaan rehvastellutta äärivasemmistolaista ”pakolaista” Pjotr Silaevia Venäjän viranomaisilta. Silaevia on pidetty ”poliittisena pakolaisena” äärivasemmistolaisuutensa vuoksi. Eliitin kanta maahanmuuttajien rikollisuudesta kirjoittelevaa MV-lehden päätoimittajaa vastaan on kuitenkin päinvastainen, vaikka hänen ei edes epäillä Silaevin tavoin syyllistyneen poliittiseen väkivaltaan.

Jotta kenellekään ei jäisi epäselväksi, mikä poliisijohdon maahanmuuttopoliittinen kanta on, teki keskusrikospoliisin järjestäytyneen rikollisuuden seurantaryhmän johtaja Rabbe von Hertzen tällä viikolla harvinaisen kannanoton Iltalehdessä. Von Hertzen vertasi Suomen Vastarintaliikettä Cannonball-moottoripyöräkerhoon. Valtamediassa Cannonball esiintyy yleensä huumausainerikos- ja kiristysuutisten yhteydessä.

Sen sijaan Vastarintaliikkeen ainoat tuomiot liittyvät lähinnä poliittiseen aktivismiin ja katutapahtumien suojaamiseen väkivaltaista vasemmistoa vastaan.

Kummallisella vertauksellaan von Hertzen viestitti, ettei maahanmuuttovastaisten kansalaisaktivistien kannata odottaa poliisilta tippaakaan armoa. Jo aiemmin keskusrikospoliisin rikosylikomisario Thomas Elfgren on kummastuttanut kansaa jakamalla sosiaalisessa mediassa tekstejä otsikoilla ”Valkoinen roskaväki” ja ”Valkoisten miesten luonneviat”.


Video: KRP pitää Vastarintaliikkeen arvoja ”rikollisina”.

Timo Soini politikoi ”vihapuhetta” vastaan

Poliisin lisäksi myös hallitus on aktivoitunut ”väärinajattelijoiden” vastaisessa vainossa. Opetus- ja kulttuuriministeriö ilmoitti tällä viikolla tuhlaavansa veronmaksajien rahoja uuteen ”rasismin ja vihapuheen vastaiseen” hankkeeseen.

Käytännössä hankkeen tehtävä on aivopestä suomalaislapset luulemaan, että kaikki liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa vastustavat suomalaiset ovat epäinhimillisiä petoja, joilla ei ole oikeutta puhua julkisesti mielipiteistään.

Myös perussuomalainen ulkoministeri Timo Soini muistutti suomalaisia vappuna siitä, mikä on puolueen kanta kansallismielisyyteen. Soini otti kantaa yhteiskunnassa tapahtuvaan radikalisoitumiseen. Hän antoi ymmärtää, että syyllisiä poliittiseen kuohuntaan eivät ole väkivaltaiset siirtolaiset tai petturipoliitikot, vaan ”vihapuhujat”.

”Vihapuhujalla” tarkoitetaan valtamedian jargonissa aina valkoisia maahanmuuttovastaisia suomalaisia. Iltalehti kirjoitti:

”Soini luki puheessaan myös Kyösti Kallion rukouksen vuodelta 1939 ja puhui sen yhteydessä vaikeista ajoista, jolloin natsismi ja kommunismi näytti vievän kaiken mennessään. Soinilla oli sanansa sanottavana myös pahuudesta.

– Oli epäinhimillinen natsismi ja kauhea kommunismi. Missä ne ovat nyt? Ne ovat kuolleet ja kuopatut ja niin pitääkin olla. Mutta Kyösti Kallion rukous elää vieläkin. Ja tästä on kysymys nyt. Valtakunta, joka rakentuu väkivallalle ei voi kestää. Mutta ennen kuin se sortuu, se tekee paljon vahinkoa ja niin tekivät nämä aatteet, Soini sanoi ja jatkoi.

Pitäisikö vihapuhetta vastustaa entistä voimakkaammin?

– Totta kai täytyy. Kaikkea mahdollista epäinhimillisyyttä täytyy vastustaa ja kaikkea valhetta ja valheellista leimaamista. Vihapuhetta ei myöskään saa käyttää kytkynä ajaa poliittista agendaa. Kaikki vihapuhe on yksiselitteisesti väärin, mutta siitä ei saa tehdä poliittista keppihevosta myöskään, Soini vastasi ja tähdensi, että viesti on suunnattu kaikille.”

Kesän siirtolaislevottomuuksien lähestyessä köysi maahanmuuttovastaisen liikkeen kaulan ympärillä kiristyy. On kuitenkin tärkeää, ettei kansa anna eliitin säikytellä itseään hiljaiseksi.

 

Lue myös: Poliisipäällikkö: maahanmuuttoaiheinen sensuuri käytössä koko maassa

12 kommenttia

  1. tiedättekö mitä _ en usko että maahanmuuttajat olisivat tavalisempa maailman miehiä raiskavampia … mutta jos täällä nusitaan suomalais naisia, syynä on se , te suomalaiset miehet olette menetäneet miehikyydestänne pitkään antautumiseen valtioon ja poliisiin jälkeen ja nyt kun teille ei ole jäänyt tai jäätety miesvoima, tietysti teisän maan naisia turvautuu tai mene hankimaan oma tarpeet kuten seksikin ,uualta … tietysti ulomaalais miehiä on ottaneet osa tästä painavasta kuor,asta ja teidän pitää olla kitollinen sekä iloinen kun ulkomaalaisia miehä ovat avustaneet naistanne …! olkaa rohkea ja kovia miehiä, silloin varmasti ei tule tarveta ulkomaalais miesten voimia …!

   Plusääni(2)Miinusääni(6)
 1. Repe:

  ”Soini marssii vastaavien marsseilla ja saarnaa vihapuehtta vastaan, joka on juutalisten keksimä käsite. Mutta uskooko Soini oikeastiu mihinkään? Tuskin mitään kahjoa otettaisiin päähuijariksi. Olisiko joku saatananpalvoja?”

  Tämä on todettu aikaisemminkin: kova olet valehtelemaan.

  1. Ole hyvä, todista, missä Soini on marssinut?

  2. Ole hyvä, näytä toteen vihapuhe, aikaisemmin tässä ketjussa on linkki Timo Soinin vappupuheeseen.

  3. Timo Soini saatananpalvoja? Repe, yllä on linkki vappupuheeseen, Sinun saatanan (eli pelon) palvonnasta olen enemmän vakuuttunut.

  Plusääni(0)Miinusääni(8)
 2. Soini osallistui TV7:n ja muidenvastaavien tahijenJeesus-marssille ja hyökkäsi ”vihapuhetta” vastaan. Tämän voit lukea kaikista lehdistä. Hän on toistuvasti vaatinut sananvapauden rajoittamista. Jo vuonna 2011 ennen vaaleja vaaliohjelmassa. Jonka ensin kiistit ja sitten, kun oli linkattum yritit väittää, ettei se olisi merkinnyt sitä, mitä siinä sanottiin. Viime valien edellä oli lehdessä Perussuomalainen artikkeli, jossa Soini halusi valtion pääsevän urkkimaan suljettujen nettiiyhteisöjen toimintaa ja puuttumaan siihen. Tähän pyrkii ja ”trollijahtiin” myös netin massavalvonta, jota Soini ja SKL kannattivat silloin ja varmasti edelleen.

  Juutalaisia palovana Soini palvoo kristinopin mukaan Saatanaa (Joh. 8:44). Mutta klassinen saatananpalvonta on oletukseni, koska hän on huijari enkö usko aitoon hihhulointiin. MV-lehti sanoi, että käsi ei ollut Raamatulla vannomistilaisuudessa. Sekin on kummallinen piirre.

  Soini lupasi jo hallitusneuvotteluissa tiemme ”amerikkalaisille” pihatoille muiden hallitusmiesten kanssarr

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Nykyisin huippupoliitikot ovat järjestään homoja, pedofiilejä, usein saatananpalvojia tai muunlaisia murhaajia. Ihmisraunioita, koska tehtävänä on ryöstää jatuhota oma kansa. Soini voidaan laskea huippumieheksi, koska on avainhuijari SUomenvaleoppositiossa ja pääsi oikein hallitukseenkin. Siis todennälöisyys on aika vahva.

   Plusääni(5)Miinusääni(2)
   1. ”Luciferian Freemasonry the Reason of Sweden´s (and Europe´s) Demise – Told by Swedish Freemason”, http://new.euro-med.dk/20160511-freemasonry-the-reason-of-swedens-and-europes-demise-told-by-swedish-freemason.php

    ”Luciferian Masonic Goal for Europe´s Future: No-Go-Zones for Whites in Denmark, Sweden, and for Christian Immigrants in Germany´s Asylum Homes.”,
    http://new.euro-med.dk/20160512-luciferian-masonic-goal-for-europes-future-no-go-zones-for-whites-in-denmark-sweden-and-for-christian-immigrants-in-germanys-asylum-homes.php

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
 3. Jos poliisi ei tule antamaan meille armoa, miksi ihmeessä mekään antaisimme poliiseille?
  Pallo on toki aluksi poliiseilla… Suomen poliisin tulisi suojata ensisijaisesti Suomen kansaa ja estää rikoksia. Jos poliisi käyttää voimaa mennessään oikeutta vaativien omien kimppuun, ovat he rasisteja/rikollisia omaa kansaansa kohtaan, ja näin ollen heidän arvonsa on pyöreä nolla.

  Poliisi joka valehtelee ja suojelee rikollisia ei ole poliisi, vaan susi lampaitten vaatteissa. Poliisi joka tekee kaiken kyseenalaistamatta mitään, on myös vaaraksi kansalle.

  Täytyy toivoa että jos tilanteet lävähtää käsiin, niin mahdollisimman moni poliisi alkaisi taas harjoittamaan ihan maalaisjärjen käyttöä, eikä nielisi kaikkea paskaa mitä media meille suotaa!

  SUOMI NOUSUUN VAIKKA SISÄLLISODAN KAUTTA!!!! JOS EI ALA JÄRKI PIAN JOHTAJILLA JUOKSEMAAN!

  Rikolliset eivät pukeudu löysiin housuihin eikä huppuun, vaan mittatilaustyönä tehtyyn liituraitapukkuun!!

  Plusääni(3)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat