IMF:n juutalaistaustainen johtaja kiristää Irania

Kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n johtoon kuuluva juutalainen David Lipton vaatii Irania alistumaan ulkomaalaisille pankeille ja lopettamaan Hizbollahin tukemisen.

Al-Monitor-julkaisun mukaan Iranissa vieraillut Lipton tahtoo, että Iran tekee ”perustavanlaatuisia muutoksia” pankki- ja rahoitusjärjestelmäänsä.

Liptonin mukaan Iranin tulisi toimia nyt samalla tavalla kuin Itä-Euroopan maat toimivat Neuvostoliiton romahdettua. Tuolloin Liptonin kaltaiset (usein juutalaistaustaiset) oligarkit yksityistivät julkisen omaisuuden ja rakensivat kansalaisilta ryöväämillään sadoillamiljardeilla dollareilla kansainvälisen mafiaverkoston (1, 2, 3, 4).

Lipton ei tietenkään puhu suoraan mafiasta tai rikollisuudesta. Sen sijaan hän kutsuu orwellilaisittain Itä-Euroopan rosvoparonimallia ”talouden modernisoinniksi”.

IMF vaatii, että Iran siirtyy valtiojohtoisesta ja protektionistisesta taloudesta järjestelmään, jossa ulkomaalaiset pankit ja suursijoittajat voivat vapaasti keinotella iranilaisen kansallisomaisuden ja teollisuuden (sekä sitä myöten kaiken poliittisen vaikutusvallan) omiin osakesalkkuihinsa.

Tavoitteena on toisin sanoen sitoa Iran ulkomaalaisten pankkien velkaorjaksi sekä tuhota maan omavaraisuus ekonomisti John Perkinsin kuvaamalla tavalla.

Pankkisotaa ja tekaistuja terroristilistoja

Al-Monitorin mukaan sionistivaltio Yhdysvallat on käytännössä kieltänyt länsimaisia pankkeja tekemästä yhteistyötä Iranin kanssa.

Iran nimittäin tukee Hizbollahin kaltaisia Israelin laajentumispyrkimyksiä vastustavia itsenäisyysliikkeitä.

IMF ja Lipton ovatkin nyt tehneet tarjouksen: mikäli Iran alistuu Israelin vaatimuksille ja tunnustaa sionismin ylivallan Lähi-idässä, voivat Iranin hallituksen ja pankkien johtajat saada huomattavan summan ulkomaalaista lahjusrahaa. Mikäli Iran sen sijaan ei suostu korruptioon, tulevat taloudelliset pakotteet jatkumaan.

Yhdysvallat käyttää ylikansallista Financial Action Task Force (FATF) –järjestöä taloudellisena aseenaan sionismin vihollisia vastaan. FATF:n ”terrorisminvastaisella” mustalla listalla on tällä hetkellä vain kaksi maata: Iran ja Pohjois-Korea. Sen sijaan kansainvälisen terrorismin tärkein tukija Saudi-Arabia ei ole mustalla listalla, koska se on Israelin ja Yhdysvaltojen liittolainen.

Liptonin uhkavaatimus on jatkoa kiivaana käyneelle Hizbollah-vastaiselle pankkisodalle. Koska aseellinen väkivalta ei ole onnistunut kukistamaan Hizbollahia, ovat Yhdysvallat ja Israel päättäneet tukeutua nyt poliittisista aseistaan tappavimpaan – kansainvälisiin finanssimarkkinoihin.

Yhdysvallat on vaatinut libanonilaisia pankkeja sabotoimaan Hizbollahin toimintaa ja jäädyttämään vastarintamiesten tilit.

Yhdysvallat tuhosi Hizbollahiin liitetyn Lebanese Canadian Bankin.
Yhdysvallat tuhosi Hizbollahiin liitetyn Lebanese Canadian Bankin.

Kuukausi sitten Libanonin keskuspankki antoi maan liikepankeille käskyn totella Yhdysvaltojen määräyksiä lammasmaisesti.

Keskuspankin mukaan on parempi pettää isänmaa kuin ”joutua eristetyksi kansainvälisestä pankkiverkostosta”. Keskuspankin mukaan Yhdysvallat voi helposti horjuttaa luottomarkkinoita maissa, jotka eivät suostu noudattamaan sen määräyksiä.

Hizbollah on todennut, että Yhdysvallat pitää pankkisektoria yhtenä tehokkaimmista tavoista manipuloida Libanonin sisäpolitiikkaa. Järjestö on kuitenkin painottanut, ettei Libanonin tule itsenäisenä valtiona totella vihollisten määräyksiä.

Hizbollahin mukaan petolliset pankkiirit syyllistyvät yhtä vakavaan rikokseen kuin ne, jotka yrittävät tuhota Libanonin sotilaallisesti.

Libanonin johtavat pankkiirit ovat julkisesti myöntäneet, että Yhdysvallat voi ajaa konkurssiin rahoituslaitokset, jotka eivät alistu Amerikan sanelemalle politiikalle. Varoittavana esimerkkinä tästä toimii Lebanese Canadian Bank, jonka Yhdysvallat tuhosi. (Tämän vuoksi Libanonin tulisi irtaantua kansainvälisiltä finanssimarkkinoilta ja kansallistaa rahoitusjärjestelmänsä.)

Keppi vaihtui porkkanaan

Länsi aloitti ankarat talouspakotteet Irania vastaan, kun Israel valehteli, että Iranin ydinenergiahankkeen lopullinen tavoite oli juutalaisten joukkotuhonta radioaktiivisilla aseilla.

Toisin kuin jättimäisen laittoman ydinasearsenaalin omistava Israel, Iran kuitenkin on tehnyt yhteistyötä IAEA:n kanssa ja osoittanut noudattavansa kansainvälisiä sääntöjä, mistä pakotteiden purkaminenkin kertoo.

Amerikan sionistisesta lobbystä kirjoittanut politiikan tutkimuksen professori John Mearsheimer on kuitenkin muistuttanut hiljattain, että ydinsopimuksen vuoksi Iran voi aloittaa laillisesti ydinaseen rakentamisen reilun 10 vuoden päästä, eikä ole mitään merkkejä siitä, etteikö maa niin tulisi myös tekemään. Tämä on raivostuttanut juutalaisjärjestöjä kautta maailman.

Valtamediassa on esitetty toiveikkaita arvauksia siitä, tuleeko Iranin talouspakotteita purkava tuore sopimus lähentämään Irania Yhdysvaltojen kanssa sekä tekemään Iranista lopulta kulttuurimarxistisen ja sionistisen ”demokratian”.

Hizbollahin johtoa ja libanonilaisia politiikantutkijoita haastatellut Al-Monitor on kuitenkin todennut, ettei merkkejä Iranin ja Hizbollahin heikentyvästä siteestä ole ilmassa. Iran ja Bashar al-Assadin Syyria ovat perinteisesti olleet libanonilaisjärjestön tärkeimmät taloudelliset, sotilaalliset ja diplomaattiset tukijat.

Al-Monitorin haastattelemien libanonilaisten mukaan Iranin taloudellisen ja maailmanpoliittisen aseman koheneminen tulee vain vahvistamaan Hizbollahia. Kun Iran kävi kansainvälisiä neuvotteluita pakotteiden lopettamisesta, ei se suostunut edes harkitsemaan muuttavansa suhtautumistaan Israelia vastustaviin aseellisiin järjestöihin.

Aiemmista neuvottelutuloksista turhautuneena IMF yrittääkin tarjota nyt pakotekepin sijasta korruptioporkkanaa Iranin pankkiireille.

 

Lue myös:

HS: Suomen talouspolitiikkaa johtaa IMF-lobbaaja
Palkitseeko IMF Kreikan hallituksen maanpetturuudesta?
Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset
Juutalaiset, pankit, koronkiskonta
Keskuspankki – yksityinen vai julkinen loinen?

3 kommenttia

  1. Olisi hyvä jos Kiinan suunnattomat pankit ottaisivat Libanonin pankkimarkkinat siipiensä suojiin — niin kuin kaikkien muidenkin maiden. Kiinan pankit ovat todella jättiläismäisiä. Nehän pyörittävät noin 1,5 miljardin ihmisen kansantalouksia käytännössä vain Itä- ja Kaakkois-Aasian kiinalaislähtöisen väestön parissa Tosiasiassa paljon aiheestakin parjattu Goldman-Sachks on omaisuusmassaltaan vasta neljäntenä tai viidentenä Kiinan kolmen tai neljän suurimman Valtion suurimmalta osaltaan omistaman pankin jälkeen. Valitettavasti Kiinan pankit ovat kansainväliseltä vaikutusvallaltaan lilliputteja, koska kiinalaisia vain ei kiinnosta tehdä kansainvälistä valtapolitiikkaa pankkivaltansa avulla, niin kuin sionistien. Kunpa tekisivätkin. Kiinan pankit pystyisivät pistämään sionistipankit nurin parissa vuodessa. Mikä toiveuni…!

    Plusääni(8)Miinusääni(1)
  2. teki kuka teki ydinpommin, mutta osoite sille on selvä, siviilit pois ja paslestiina kaskeksi, sitten kun kaskisammunut, palestiinalaiset saaa palata, ei käet.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. juutalaiset ovat kaikkialla ja varsinkin rahamaailmassa seuraava sota jota juutalaiset haluavat vahvistaa juutalaisten raharikkainen asemaa jos niitä saastoja ei tuhota

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat