”Vasemmistojuutalainen” Sanders tukee nyt Goldman Sachsin presidenttiehdokasta!

Pankkivastaisella ja ”sosialistisella” retoriikalla presidenttikisassa suosiota kalastellut Bernie Sanders on ilmoittanut antavansa tukensa Goldman Sachsin omalle ehdokkaalle, Hillary Clintonille.

Sanders toivoo, että mahdollisimman moni hänen seuraajistaan äänestää tulevissa vaaleissa Clintonia, joka on myös Wall Streetin oligarkkien suosikki. Kukaan ei ole saanut Yhdysvalloissa yhtä paljon vaalirahaa Goldman Sachsin kaltaisilta rikollispankeilta kuin Hillary Clinton.

Monet Sandersin entisistä kannattajista ovat viimein ymmärtäneet, että heitä huijattiin pahemman kerran. Suuri määrä pankkeja vastustavista amerikkalaisista ei kuitenkaan harkinnutkaan äänestävänsä Sandersia, koska tämä on pakkomonikulttuurisuutta kannattava sionisti, joka tahtoo viedä aseet lainkuuliaisilta valkoisilta.

Sandersia kannattaneista vasemmistolaisista kulttuurimarxisteista monet ovat ilmoittaneet, etteivät aio edes äänestää, sillä Hillary Clintonia pidetään koko maan kannalta historiallisen vaarallisena ehdokkaana.

Amerikkalainen, Sandersia näkyvästi tukenut vasemmistojulkaisu Counterpunch ilmoitti olevansa tyrmistynyt idolinsa päätöksestä:

”Bernie tukee Hillarya. Eikö olekin vastenmielistä?

Ei tosin yllättävää. Pikemminkin ennalta-arvattavaa. Vastenmielistä silti.

En ole kovin ylpeä siitä, mutta viimeisten kuukausien aikana olen haastanut naiivit liberaalit ystäväni, jotka todella luulivat, että Bernie tulisi toimimaan itsenäisesti, vaatimaan puoluekokouksessa muutoksia ja uudistamaan koko demokraattiliikkeen. […]

Niin he toimivat. Ensin he rakentavat ”kansanliikkeen”. Sitten he polttavat sen maantasalle.

Toisessa artikkelissa vasemmistojulkaisu kuitenkin syyttää demokraattipuoluetta Sandersin pilaamisesta – ei Sandersia itseään tietoisesta valehtelusta.

Kulttuurimarxistit eivät kykene joko ymmärtämään tai myöntämään, miksi juutalainen ”sosialisti” sabotoisi pankkivastaisen kansanliikkeen ja valjastaisi sen lopulta Goldman Sachsin palvelukseen.

 

Lue myös: Lista Donald Trumpin tärkeimmistä juutalaisista yhteistyökumppaneista

1 kommentti

  1. Niin he toimivat. Ensin he rakentavat ”kansanliikkeen”. Sitten he polttavat sen maantasalle.”

    Eipä Halla-ahon, Turkkilan ja Soinin (laumoineen) toiminta tuosta paljoo poikkea. 1000 päivää vaaleihin. Mielenkiintoista nähdä silloin miten moni onkaan niitä joita voi huijata kaiken aikaa.

    Plusääni(18)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat