Video: 90 % suuren pankkikriisin yhteydessä tuomituista oli juutalaistaustaisia

Internetin videopalvelut pyrkivät sensuroimaan TV-haastattelua, jossa kerrotaan, että 90 % Yhdysvaltojen säästöpankkikriisin yhteydessä tuomituista talousrikollisista oli juutalaistaustaisia.

1980- ja 1990-lukujen vaihteessa Yhdysvaltoja ravisti merkittävä säästöpankkikriisi, jonka syyllisiä olivat tuhannet rahoitusmarkkinoilla keinotelleet pankkiirit. Kriisi aiheutti valtiolle yli 150 miljardin dollarin (inflaatiokorjattu nykyarvo 256 miljardia) kulut ja sen yhteydessä kaatui toistatuhatta pankkia.

Pankkiirit rahastivat ennen kriisin puhkeamista luottavaisin mielin, sillä valtio lupasi vastata pankkien talletussuojasta. Mikäli rikollishanke kaatuisi, saapuisivat veronmaksajat siis apuun. Ja näin kävikin.

Säästöpankkikriisiä muistellaan Suomessa usein kotimaisen laman yhteydessä. Kriisiin liittyy kuitenkin myös piirteitä, jotka on poliittisen korrektiuden vuoksi lakaistu lähes kokonaan valtavirtaisen historian sivuilta. Finanssianalyytikko Joachim Martillo muistuttaa kuitenkin Press TV –kanavan haastattelussa, että 90 % kaikista säästöpankkikriisiin liittyvästä korruptiosta tuomituista pankkiireista olivat juutalaisia. Silti suuret juutalaisjärjestöt väittävät, että tuhansia vuosia säilynyt stereotypia juutalaisista talouskeinottelijoina on pelkkä irrationaalinen rasistinen myytti.

Martillo on itse työskennellyt Wall Streetillä ja saanut paljon henkilökohtaista kokemusta juutalaisten verkostoitumisesta rahoitusmaailman huipulla. Usein ensimmäinen finanssikeskuksen uusille tulokkaille esitettävä kysymys on, ovatko he juutalaisia. Mikäli vastaus on myöntävä, ovet avautuvat sisäpiiriin. Martillon mukaan Wall Streetiä hallitsevat etniset verkostot, mutta länsimaissa aihe on tabu. Julkinen keskustelu asiasta olisi kuitenkin tärkeä aloittaa, sillä lobbaamalla upporikkaat juutalaisverkostot vaikuttavat lännen ja koko maailman poliittiseen tulevaisuuteen (1, 2).

Martillon mukaan juutalaisia talousrikollisia on ollut erittäin vaikea saada vastuuseen teoistaan, sillä heidän sisäiset sääntönsä velvoittavat rikoskumppanin suojelemiseen. Juutalaisen lain mesira-periaate kieltää juutalaista ”vasikoimasta” toisen juutalaisen tekemistä rikoksista ei-juutalaiselle poliisille ja tuomioistuimelle. Mesira-käytäntö on vaikeuttanut huomattavasti esimerkiksi länsimaissa asuvien juutalaisten talousrikollisten ja muun muassa myös pedofiilirinkien saattamista oikeuden eteen. Kuten artikkelissamme ”Juutalaiset ja järjestäytynyt rikollisuus osa 3: Juutalainen mafia Amerikassa” kirjoitamme, ei myöskään finanssimaailman ulkopuolinen juutalaisyhteisö ole sulkenut pankkihuijareita ulkopuolelleen – päinvastoin. Petoksella ansaittuja rahoja on sijoitettu juutalaisten lobbausjärjestöjen toimintaan:

1980-luvun ehkäpä tunnetuin Wall Streetin saalistaja oli aiemmin mainittu juutalainen huijari nimeltä Michael Milken. Amerikkalainen asianajaja ja kirjailija James B. Stewart on kirjoittanut Milkenistä ja hänen rikoskumppaneistaan kirjassa Den of Thieves. Stewartin mukaan 1980-luvun katalin talousrikollisryhmä, jota ’roskalainojen kuningas’ Milken johti, oli kokonaan juutalainen.

Kirjailija Albert Lindemannin mukaan jopa 90 % Wall Streetin pahimmista huijareista 1980-luvulla oli juutalaisia. Juutalainen yhteisö ei ole sulkenut Milkeniä ja hänen roistokumppaneitaan ulkopuolelleen. Sen sijaan juutalais- ja sionistijärjestöt ovat riemuiten ottaneet vastaan petoksilla ryövättyjä rahoja Milkeniltä ja hänen kohtalotovereiltaan, kuten Ivan Boeskyltä ja Marc Richiltä. ADL:n lisäksi he ovat rahoittaneet monipuolisesti juutalaisia ryhmiä, tunnetuimpana Jewish Theological Seminarya sekä Birthright Israelia.

Lisäksi juutalaisjärjestöt painostavat aktiivisesti Yhdysvaltoja armahtamaan törkeistä rikoksista tuomittuja ’valitun kansan’ edustajia. Sionistit onnistuivat esimerkiksi taivuttelemaan presidentti Bill Clintonin armahtamaan Richin. Clintonin päätökseen vaikutti varmasti myös se, että hän sai hämärämiehiltä lahjoituksia presidenttikautensa aikana.

 

Lue myös:

FED on manipuloinut dollaria jo sata vuotta
Video: Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia
Globaali velkakriisi ja rahan valtiaat
Yksityiset pankit rahoittavat huumekauppaa, murhia ja sionismia
Juutalaisen pankin entinen johtaja vankilaan
Rahanluontioikeus tahdotaan pois yksityisiltä pankeilta
Vieraskynä: Myös Venäjä on globaalien pankkien vallassa
Muutama pankki omistaa kaiken

3 kommenttia

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat