Unkarin pääministeri kutsui laittomia siirtolaisia ”myrkyksi”

Unkarin pääministeri Viktor Orbán kutsui hiljattain maahan tunkeutuvia laittomia siirtolaisia ”myrkyksi”, josta ei ole lainkaan hyötyä vaan ainoastaan haittaa.

”Jos joku tarvii siirtolaisia, ottakoot. Mutta älkää pakottako meitä ottamaan niitä vastaan, sillä me emme tarvitse niitä,” Orbán jyrähti lehdistötilaisuudessa Unkarin pääkaupungissa Budapestissä. Orbánin mukaan siirtolaiset ovat ”myrkky, jota Unkari ei aio niellä”.

AFP-uutistoimiston mukaan Unkariin on pelkästään tämän vuoden aikana saapunut 18 000 uutta laitonta siirtolaista.

Kuten eilen uutisoimme, Bayern Kurier –lehden mukaan vuoden 2016 ensimmäisellä puoliskolla Eurooppaan on Välimeren kautta saapunut vähintään 230 000 tunkeutujaa. Luku on 20 000 kappaletta suurempi kuin viime vuonna samalla aikajänteellä.

Orbán tyrmäsi pankkiirien ja äärivasemmiston kuluneet propagandaväitteet, joiden mukaan Euroopan talous tarvitsee siirtolaistyövoimaa: ”Unkarin talous ei tarvitse yhtään maahanmuuttajaa. Kansamme tulee erittäin hyvin toimeen ilman niitä!”

Hungary Migrants-4

Pakkomonikulttuurisuutta vastaan

Unkarissa tullaan lokakuun alussa järjestämään kansanäänestys EU:n maahanmuuttopoliittisesta ”taakanjakojärjestelmästä”. EU tahtoo lisätä väkisin ”monikulttuurisuutta” sellaisissa maissa, jotka ovat eliitin mielestä tällä hetkellä liian valkoisia.

Orbán vastustaa taakanjakojärjestelmää: ”Meille maahanmuutto on ongelma eikä suinkaan ratkaisu ongelmiimme […] Emme tarvitse euroopanlaajuista maahanmuuttopolitiikkaa.”

Suomi, Ruotsi, Saksa ja muut Länsi-Euroopan maat ovat juoneet auliisti monikulttuurisuuden myrkkyä, mutta niin sanotut Visegrád-maat (Puola, Unkari, Tšekki ja Slovakia) ovat päättäneet panna hanttiin.

Kapinalliset hallitukset ovat rakentaneet menestyksekkäästi raja-aitoja ja säätäneet uusia lakeja, joilla kulttuurimarxistit pyritään eristämään tärkeistä viroista. Edes monikansallisten pankkien painostusyritykset eivät ole ainakaan toistaiseksi kyenneet murtamaan kapinahenkeä.

Hiljattain Tšekin presidentti Miloš Zeman kannusti kansalaisia aseistautumaan siirtolaisrikollisuutta vastaan.

Zeman painotti, että lopulta ainut tapa torjua terrorismia ja väkivallan leviämistä on sulkea rajat ja lähettää tunkeutujat kotimaahan. Zemanin mukaan kansalaiset voivat tehdä oman osansa kantamalla käsiaseita julkisilla paikoilla, jotta he kykenevät puolustamaan itseään.

 

Lue myös: Tietopaketti Suomen pakolaiskriisistä aloittelijoille

8 kommenttia

 1. Hunajaahan nämä maahantunkeutujat ovat Suomea alasajaville maanpettureille!

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 2. ”Hiljattain Tšekin presidentti Miloš Zeman kannusti kansalaisia aseistautumaan siirtolaisrikollisuutta vastaan.”

  Hieno mies. Tälläistä miestä minkä tahansa maan kansakunta kiittää vielä hänen hautansa äärelläkin. Meillä on vain lauma kusipäitä, jotka suunnittelevat vain oman kansan kansanmurhaa lahjuksista eli muutamasta lasisesta helmestä. Tyhmyys ei kasva puussa, vaan jokaisen omassa päässä. Kun on oikein tyhmä, luulee päinvastoin olevansa viisas. Se ei ole tyhmä, joka tietää olevansa tyhmä. Ainut lohtu on se, että ”ylpeys käy lankeemuksen edellä”. Se on varmaa, että omat petturi johtajamme heitetään ensimmäiseksi pedon kitaan kun todellinen ”pudotuspeli” alkaa. Saappaan nuoleskelijoita ei kunnioita edes isäntä, vaan he ovat ruumenia, jotka tuuli vie mennessään jo ensihenkäykselläl.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 3. Vaikuttaa fiksulta maalta tämä. Saattaa olla valkoisen miehen viimeisiä turvallisia pakopaikkoja eläkepäivinä. Ruotsi on nyt jo siinä pisteessä että sinne en mene edes päivän vierailulle.
  Ja suomi 20 v päästä.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 4. Meidän tulee ottaa oppia Visegrad-mailta ja tehtävä omat vastaavanlaiset kansalliset ratkaisumme.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 5. Siellähän murhattiin saksalaisia suuren kansanjuhlan omaisesti. Maa on tukenut Israelia ilmeisesti vahvemmin kuin Ranska ja juutalaisjärjestöjen politiikkaa. Holohoaxista ei saa puhua luonnollisesti. Tuo maa on kakkaläjä.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 6. Ottakaa Suomen maanpetturi päättäjät esimerkkiä Unkarin pääministerin suoraselkäisestä ja omaa kansaa puolustavasta linjasta! Pääministeri Sipilä Perkele! Maanpetturi nuolee matujen sandaalit.

  Maanpetturit ulos Suomesta!

  Kuunnellaan ja katsellaan mitä Suomen kansa oikeasti ajattelee Suomen vaarallisesta tilanteesta:


  https://www.youtube.com/watch?v=6D3bTMKoTTE

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 7. Unkarin pääministeri on oikeassa. Kysymys on todellisesta myrkystä! On kyse järjestelmällisestä toiminnasta yrittää tuhota ja hävittää valkoinen kantaväestö Euroopasta. Tämä on estettävä!

  Tosiaan, katsokaa Brasiliaa! Siellä näette monirotuisen ja monikulttuurisen helvetin mitä se on. Edes olympiamitalisteja ei jätetä rauhaan, vaan ryöstetään ja kaulasta revitään mitalit irti kirjaimellisesti.
  Tulee ikävä Hitlerin isännöimiä Saksan olympialaisia 1936.

  Me emme voi alistua emmekä antautua. Se ei ole vaihtoehto.

  Valkoisten on otettava valta Euroopassa ja ajettava maahantunkeutujat pois ja rangaistava maanpettureita.

  Lessons of Babylon Race mixing
  https://www.youtube.com/watch?v=3GdBze7E4RI

  The Endgame – Full White Genocide Documentary

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat