Uusi apulaisvaltakunnansyyttäjä vaatii kovempia rangaistuksia ”vihapuhujille”

Viime viikolla Suomen poliisi kannusti pieniä lapsia ilmiantamaan ”vihapuhuvat” vanhempansa. Nyt Yle esittelee uuden apulaisvaltakunnansyyttäjän, joka tahtoo hyökätä entistä raivokkaammin ajatusrikollisia vastaan.

Viime kesänä apulaisvaltakunnansyyttäjäksi noussut Toiviainen on julkisilla ulostuloillaan herättänyt kysymyksen siitä, saiko hän virkansa poliittisena palkintona tiukasta kulttuurimarxistisesta linjastaan. Toiviainen on kampanjoinut ahkerasti ”vihapuhetta” vastaan suomalaisessa mediassa.

Toiviainen on esimerkiksi väittänyt mediassa toistuvasti, että ”vihapuheella ei ole sananvapaussuojaa”. Toiviainen kuitenkin valehtelee, sillä termiä ”vihapuhe” ei ole määritelty lainkaan juridisesti. Lakikirjoissa ei lue mitään ”vihapuheen” sananvapaussuojasta.

Nopeasti yleistynyt termi ”vihapuhe” on kulttuurimarxistien keksimä kattonimitys kaikille ”poliittisesti epäkorrekteille” mielipiteille.

Puhumalla kovaan ääneen ”vihapuheesta” apulaisvaltakunnansyyttäjä pyrkii välittämään kansalle valheellisen mielikuvan siitä, että kyseessä olisi jo nyt aito rikosnimike. Toisin sanoen kansalaiset pelotellaan itsesensuuriin, kunnes globalistien kaavailemat uudet ajatusrikoslait astuvat voimaan.

Yleisradion haastattelussa Toiviainen kertoo aikovansa ottaa ”erityiseen tarkkailuun tuomioistuinten antamat rangaistukset niin sanotuista vihapuherikoksista”. Apulaisvaltakunnansyyttäjä antoi kansalle median kautta signaalin, että maahanmuuttokriitikot ovat Suomen akuutein ongelma.

Ylen toimitus on tietysti innoissaan politrukin kovista otteista: ”Toiviainen on toiminut vasta puoli vuotta apulaisvaltakunnansyyttäjänä, mutta hän on ehtinyt tehdä jo monta syyteharkintaa poliitikkojen harjoittamasta vihapuheesta. Ja tuomioitakin on tullut.”

Toiviainen antaa haastattelun aikana ymmärtää, että hän pitää ajatusrikoksista nykyisin saatavia rangaistuksia liian matalina. Esimerkiksi Magneettimedian oikeusjuttu johti kymmenientuhansien eurojen sakko- ja korvausmaksuihin. Millaisia maksut olisivat olleet Toiviaisen utopiassa?

”Jos havaitsette, että rangaistusten taso on liian alhainen, lähdettekö te syyttäjät vaatimaan kovempia rangaistuksia oikeudessa vihapuheesta?

Kyllä se sitä tarkoittaa. Mutta myös tässä sakkokategoriassa syyttäjä voi lähteä esittämään tiettyä tasoa. Lopulta tietysti tuomioistuin päättää, Toiviainen sanoo.”

MTV3:lle Toiviainen on aiemmin kertonut olevansa erityisen huolestunut maahanmuuttopoliittisen retoriikan koventumisesta Suomessa.

Toiviaisen kanssa samaa mieltä ovat muun muassa Euroopan juutalaisjärjestöt ja Israelin hallitus, jotka ovat apulaisvaltakunnansyyttäjämme tavoin vaatineet kovia otteita ”rasisteja” eli maahanmuuttokriitikoita vastaan.

 

Lue myös:

Poliisi: Alamme painostaa myös lainkuuliaisia maahanmuuttokriitikoita!
Poliisihallitus: Suomi tarvitsee lisää ajatuspoliiseja rajoittamaan sananvapautta

10 kommenttia

 1. Minä ihmettelen kyseisen henkilön lausuntoa. Eikä hänllä todellakaan ole mitään muuta tekemistä tai miettimistä yhteiskunnassa jossa poliisi ei pysty mitenkään kontrolloimaan huumeiden käyttöä tai jakelua. Vaan kaikki tupsahtaa käsiin jonkun toisen asian, esim. ylinopuden, kanssa. Poliisi sanoi jo parivuotta sitten että ”Ne käyttää jotka käyttää. Ei sille mitään voi”.

  Ehkä yhteiskuntarauhan ja yksilöturvan puolelta olisi prioriteetissa muutakin ajateltavaa.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 2. Huolestu vaan ÄMMÄ kovalla palkkaisella palkintovirallasi, joka on jälleen poliittisen virkanimityksen RIEMUVOITTO!
  Mitä tyhmempi KALKKUNA, sen parempi KYYLÄ syyttämään kansalaisia siitä, mitä HE (kansalaiset) vähiten tekevät.
  Vaikka Jihadisti mestaisi suomalaisen Senaatintorilla. Tämä KANANAIVO olisi huolissaan siitä ”vihapuheesta”, jota ”kirveellä katkaistu pää” aiheuttaa.
  Ja tällä saa sen korkeimman Soroksen KÄRSIMYSKRUUNUN ja maallisen mammonan ilon.

  Plusääni(31)Miinusääni(0)
 3. Apulaisvaltakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen linja on kuin suoraan Kärsämäen sikalasta. Ja jälki on sen mukaista kun 250 kiloinen karju tai useampi yhtyy Toiviaisen linjalle.

  Valtakunnansyyttäjänviraston(VKSV) erikoisalaan kuuluu virkarikostapausten tutkinnan järjestelmällinen estäminen. Poliisien virkarikoksista tehdään vuosittain 300-400 rikosilmoitusta (ja saman verran muista poliisien rikoksista). Niiden tutkinnan ratkaisee valtakunnansyyttäjänvirasto (VKSV), joka estää lähes kaikkien virkarikostapausten tutkinnan.

  Viisi (5) valtakunnansyyttäjänviraston syyttäjää, kihlakunnansyyttäjä Heli Haapalehto, apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske, valtionsyyttäjät Jorma Äijälä, Raija Toiviainen ja Mika Illman oli valmis valehtelemaan, peittääkseen rikoskomisario Susanna Arppeen rikoksen, josta, jos se olisi tuomioistuimeen päätynyt, seuraus olisi ollut 10 päiväsakkoa tai varoitus.

  Tästä kansalainen osannee päätellä kuinka vikkelästi ja laveasti valtionsyyttäjät valehtelevat silloin, kun poliisia on syytä epäillä vakavasta virkarikoksesta.

  Nämä syyttäjät sekä Sipilä kieroine ministereineen ym. virkamiehet yrittävät turhaan vakuutella että he olisivat Suomen toivo. Päinvastoin, he lähettävät terveisensä samasta sikalasta ja pelaavat yhteen kuin rikolliset. Nämä ovat vihatekoja Suomen kansaa vastaan.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 4. Näin valtionsyyttäjät valehtelevat

  http://www.mikkoniskasaari.fi/node/105

  LÄHDEVIITTEET:

  1) http://www.mikkoniskasaari.fi/node/80

  2) VKSV / Heli Haapalehto 17.3.2010 päätös 10/20, asiannro R 10/71.

  3) Susanna Arppen selitys VKSV:lle v. 2010. Päiväämätön.

  4) Pirkanmaan poliisilaitos, 8330/R/5220/10.

  5) Esimerkki: rikoskomisario Petri Juvonen, Helsinki, hävitti rikosilmoituksen ja kaikki sen mukana todisteeksi toimitetut asiakirjat. Juvosen väärentämä etpk 6070/S/305844/05. Jorma Kalskeen päätös Juvosen rikoksesta, esittelijä Ritva Sahavirta 6.9.2005: Poliisilla on oikeus hävittää rikosilmoitus ja todisteet, ja näin väärentää esitutkintapöytäkirja. Kas. http://www.mikkoniskasaari.fi/node/92

  6) Mikko Niskasaaren tutkintapyyntö 8.4.2010 VKSV:lle. Liitteinä mm. kaikki Varsinais-Suomen poliisilaitoksen lähettämät kirjeet.

  7) VKSV / Jorma Kalske 29.4.2010 päätös, dnro 161/21/10.

  8) Anne Kiviniemen sähköposti Susanna Arppelle, VKSV:n päätöksen dnro 161/21/10 liite.

  9) Heli Haapalehdon selitys VKSV:lle 23.4.2010, VKSV:n päätöksen dnro 161/21/10 liite.

  10) Heli Haapalehdon selvitys VKSV:lle 27.1.2011.

  11) VKSV / Raija Toiviainen 28.2.2011, dnro 100/62/10.

  http://www.mikkoniskasaari.fi/node/105

  (google masonic tyranny, kuvahaku)

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 5. Olen täällä tuonut esille ehdotuksia, jotka eivät lähitulevaisuudessa toteudu Suomen valtion piilokorruption, ’de facto’ -tyrannian ja poliittisen järjestelmän lamaantumisen vuoksi. Silti on pakko ehdottaa rinnakkaisen oikeusjärjestelmän eli kansantuomioistuimen perustamista, jossa harjoiteltaisiin toimintaa sen varalle, että valta joskus Suomessa vaihtuu ja oikeudenmukaisuus pääsee vallalle. Nämä VKSV:n korruptoituneet hirviöt ja heidän hengenheimolaisensa ovat sen jälkeen ihan muissa tehtävissä.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 6. Me ei koskaan saada todellista muutosta aikaiseksi ellei vapaamuurariuteen ja siitä sikiäviin ongelmiin puututa.

  Vapaamuurarius on se norsu lasihuoneessa jota ei olla näkevinään ja josta vaietaan.

  Sitä pelätään niin paljon että yksikään kansanedustaja ei ole tehnyt laki-aloitetta vapaamuurari toiminnan lopettamiseksi.

  Niin kauan kuin tämä saa jatkua, mitään todellista muutosta ja tervehtymistä ei voi tapahtua.

  Hyvä-veli järjestelmä on kietounut yhteiskunnan pikkusormensa ympärille. Kaikki korkeat virat, koko julkishallinto, oikeusjärjestelmä tuomioistuimineen, syyttäjänvirastoineen ja poliisilaitoksineen ovat vapaamuurariuden tiukassa otteessa.

  Kaikki on siihen asti vain teatteria, kunnes ohjakset ottaa sellainen valta joka tekee lopun tästä valtajärjestelmästä.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 7. On mopo karannut käsistä joillakin , syyttäjä haluaa käyttää aikaa ja rahaa vihapuhujien metsästämiseen , samaan aikaan Suomen poliittinen eliitti on mokannut täysin niin Suomen ulkopolitiikan kuin talouden hoidossa. Suomen poliitikot, valtamedia , UPI , ovat nyt sekä anti-Venäjä ja anti-Usa , ja sen sijaan suitsuttavat ”kolmatta” voimaa joka on vasemmistolainen kulttuurimarxistinen vihervasuri kommunismi .

  Tuskin koskaan aiemmin on Suomen politiikka ollut näin skitsofreenista kuin nyt, esim UPIN Mika Aaltola on kirjoitellut negatiivis sävytteisiä kirjoitelmiaan sekä Putinista että Trumpista , näin siis Pienen Suomen Pieni UPI:n pieni ohjelmajohtaja Aaltola hoitaa Suomen ulkosuhteita kahteen Mailman supervaltaan julkaisemalla kaunaisia viestejään molempien Trumpin ja Putinin henkilöistä. Näin se Suomi hoitaakin hyvin suhteitaan Itään ja Länteen. Ei Suomalaisten tarvi eikä pidä olla aina samaa mieltä Venäjän/usa:n kanssa, tai heidän johtajien, mutta nyt ollaan jo menty sen rajan yli jossa normaali suhtautuminen on jo jäänyt taakse, ja sen sijaan käydään systemaattista sotaa viestinnän tasolla, ja esim Venäjän tapauksessa myös taloudellista, koska Suomi meni mukaan kauppapakote sotaan .

  Kekkonen kääntyisi haudassaa jos olisi näkemässä tätä idiotismia miten Suomen asiantuntijat seilaavat jossain omassa ”ihanne” kolmannessa ulottuvuudessa kommunismin saastuttamina, ihannoiden kulttuurimarxistista paskaa , tärveltäen Suomen ulkopoliitikan suhteet Itään ja Länteen koska heidän ”unelma” on heille paljon tärkeämpi kuin Suomen etu.

  Pitäisikö alkaa puhua kolmannesta kolonnasta , koska sen läsnäolo on niin ilmeinen Suomessa tällä hetkellä. Kolmas kolonna inhoaa sekä Trumpia että Putinia ja haluaa rakentaa ”unelmaansa ” vasemmistolaista kommunismiaan, New Worl Orderia,

  Että siinä arvon apulaisvaltakunnansyyttäjällä vinkkiä mitä asiaa oikasti pitäisi tutkia, Suomen poliitikot ym vaikuttajat ovat seilaamassa irti reali todellisuudessa, vieden Suomea eristyksiin koska ” unelma ” vaatii niin, näin sitten esim talous asiat sössitään kunnolla , sehän tosin ei harmita näitä ”unelman ” rakentajia koska ”unelmassa” vain pieni eliitti on oikeutettu elämään yltäkylläisyydessä.

  Kolmas kolonna , tuo Suomea tuhoava voima.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 8. Nykyinen oikeusjärjestelmä Suomessa on tullut tiensä päähän.

  Oikeus ei toteudu. Eikä ainakaan toteudu silloin kun esitutkintaviranomaisen kontrolloitu oppositio, eli syyttäjänvirasto tekee liukuhihnalta syyttämättäjättämis päätöksi hyvistä veljistään.

  Syyttäjänvirasto toimii poliisilaitoksen oikeana kätenä. Tai toisinpäin. Korppi ei toisen korpin silmää noki.

  Valheenpaljastuskone savuaa punaisena mutta syyttäjänvirasto sen sijaan että se toimisi kuten todellisen syyttäjänviraston kuuluu toimia se toimiikin poliittisena ennakkosensuurilaitoksena.

  Oikeusvaltion savuavilla raunioilla syyttäjät ovat kuin hautaustoimiston tanssiryhmä joka tanssii ja pissaa elävältä haudattujen päälle.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 9. On vain ajan kysymys kunnes tyranninmurhan kriteeristö täyttyy. Valtion oikeusviranomaiset ovat ensimmäisiä kohteita. Toivottavasti saavat sitä mitä ovat nyt tilaamassa.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat