Juutalaisomisteiset lehdet: vaihtoehtomediat tuhottava taloudellisesti ja tuomioistuimissa!

Juutalaisen Ochs Sulzbergerin omistama New York Times ja juutalaisen George Sorosin rahoittama Project Syndicate vaativat jälleen vaihtoehtomedioiden tuhoamista. Keinovalikoimaan ehdotetaan taloudellista sabotaasia sekä uusia ajatusrikoslakeja.

NY Times ei kainostele vaan julistaa, että vaihtoehtomedioiden rahoituskanavat on ”murskattava”. Artikkelissa kerrotaan kulttuurimarxistiaktivisteista, jotka lähettävät painostus- ja uhkausviestejä vaihtoehtomedioissa mainostaville yrityksille.

NY Timesin haastattelemat kulttuurimarxistit kertovat olevansa ”tyytyväisiä” vain, kun yrittäjät vetävät mainoksensa pois kaikista ”vihauutisia”, ”valheita” ja ”valkoista ylivaltaa” markkinoivista medioista.

Mediamonopoli tahdotaan säilyttää Sulzbergereillä, Eisnereillä, Weinsteineilla, Rothsteineilla ja muilla pitkän linjan viestintämoguleilla.

Artikkelin pääosassa on The Sleeping Giants (SG) –niminen sosiaalisen median kollektiivi, joka järjestää painostuskampanjoita ”väärissä medioissa” markkinoivia yrityksiä vastaan.

NY Timesin mukaan suurin osa SG-johtajista tahtoo pysyä anonyyminä. Lehti sai kuitenkin haastattelun SG:n – yllätys yllätys – juutalaiselta markkinointistrategilta, Ezra Englebardtilta. Juutalaisen mukaan SG:n tehtävä ei ole helppo, mutta mainossodassa ei aiota luovuttaa.

Sulzbergerin julkaisu ilakoi siitä, että useat monikansalliset jättiyhtiöt ovat vetäneet jo mainoksensa pois länsimaihin kohdistuvaa maahanmuuttoa kritisoivista vaihtoehtomedioista.

Boikottikampanjasta ilakoiva Sulzberger ei kuitenkaan muistuta siitä, että samaan aikaan järjestelmälliseen palestiinalaisvastaiseen rasismiin syyllistyvän Israelin boikotoinnista on tehty esimerkiksi Britanniassa laitonta! Kaksinaismoralismi ei voisi olla röyhkeämpää.

NY Times myöntää, että boikotoinnilla ja uhkailulla on varjopuolensa, sillä maahanmuuttovastaisuudesta on viime vuosina tullut paljon yleisempää. Kun yhtiöt pakotetaan tunnustamaan väriä, voivat ne menettää maahanmuuttokriittisiä asiakkaita.

Monet yhtiöt eivät tahtoneetkaan antaa haastattelua NY Timesille, koska ne pelkäsivät maahanmuuttokriitikoiden ja vaihtoehtomedioiden reaktiota.

”Aiemmin yhtiöiden ei olisi tarvinnut huolehtia siitä, että uusnatsien vastustamisesta olisi koitunut kielteisiä seurauksia,” Sulzbergerin lehdessä kirotaan.

Lehti kannustaa kulttuurimarxisteja ”käyttämään korporaatioita” jatkossakin ”kilpenä” maahanmuuttokritiikkiä vastaan. Vasemmisto, valtamedia ja monikansalliset yhtiöt taistelevat tässä sodassa samalla puolella globalismin nimissä.

jew-york-times

Vaihtoehtomediat kieltävä laki?

Myös Project Syndicatessa ”valitun kansan” ääni kuuluu kovaa. Juutalainen Peter Singer vaatii artikkelissaan tuomioistuimia puuttumaan vaihtoehtomedioiden toimintaan. Singerin mielestä ”sananvapaus” on nimittäin vanhentunut arvo.

Singer on erityisen vihainen siitä, että Amerikan presidentinvaalien aikana Goldman Sachsia palveleva sionisti Hillary Clinton joutui vaihtoehtomedioiden silmätikuksi. Erityisesti Clintonin sidokset korruptioon, prostituutioon ja sotarikoksiin nousivat vaihtoehtolööppeihin presidenttikampanjan myötä: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Singerin mielestä on hälyttävää, etteivät edes Ochs Sulzbergerin NY Times eikä juutalaisen Martin Baronin The Washington Post kyenneet suojelemaan Clintonia vaihtoehtomedioiden kritiikkiryöpyltä. Valtamedian perikatoon on Singerin mukaan reagoitava lainsäädäntöä kiristämällä.

Vaikka sananvapaus onkin perustuslaillinen oikeus, voi vapautta Singerin mukaan rajoittaa silloin, kun ”demokraattiset instituutiot” (eli pankkialisteinen eliitti) ovat vaarassa.

Sorosin Project Syndicate on liittynyt siis alati kasvavaan kuoroon, jonka mukaan länsimaiden ”kansallinen turvallisuus” on uhattuna, minkä vuoksi maahanmuutto-, EU- ja pankkikritiikki on vaiennettava väkisin.

Singerin mielestä on turha pohtia sitä, aiheuttiko joku aidosti valheellinen uutinen esimerkiksi Clintonin vaalitappion. Akuutimpaa on se, että kansalaisilla on ylipäätään oikeus vaikuttaa yhteiskunnalliseen ilmapiiriin kirjoittamalla sensuroimattomia poliittisia tekstejä.

Singer toteaa, että esimerkiksi Amerikassa sananvapaus kirjattiin perustuslakiin siksi, että ihmisiä pidettiin ”vapaina, pelottomina ja rationaalisina”. Koska kansa on alkanut nyt äänestää ”väärin”, ovat sananvapauden ennakko-oletukset Singerin mukaan kaatuneet; eliitillä ei ole enää velvollisuutta suojella ilmaisunvapautta, koska kansa on niin vietävän typerää.

Singer ehdottaakin, että vaihtoehtomedioita vastaan hyökättäisiin tulevaisuudessa kaivamalla vanha ”rikollisen kirjoittelun” kieltävä laki naftaliinista. ”Rikollinen kirjoittelu” (Criminal libel) oli muutamissa englanninkielisissä maissa aiemmin kattokäsite, joka sisälsi muun muassa kunnianloukkauksen, jumalanpilkan ja kapinaan yllyttämisen.

Liberalismin myötä esimerkiksi jumalanpilkasta ja kapinaan yllyttämisestä on kuitenkin useimmissa länsimaisissa tuomioistuimissa luovuttu. Kulttuurimarxistien mukaan kapinointi ja herjaaminen olivat nimittäin suoranaisia kansalaisvelvollisuuksia taistelussa ”rasismia”, ”sovinismia”, ”patriarkaattia”, ”antisemitismiä”, ”militarismia” ja perinteisiä sukupuolirooleja vastaan.

Onkin ironista, että nyt ääriliberaalit kulttuurimarxistit tahtovat lakkauttamansa lain takaisin, kun yhteiskunnallinen ilmapiiri ei enää miellytäkään heitä. Nyt vaaditaan totalitarismia.

 

Lue myös:

Euroopan komissio vihainen Suomelle, koska ”holokaustin” epäily on laillista!
Saksan oikeusministeri: vaihtoehtomedioiden kannattajat on vangittava!
Jokainen meistä voi painostaa suomalaisvastaista eliittiä
Amerikanjuutalaiset mediamogulit: pankkivastaisuus ei saa olla vaaliteema!

8 kommenttia

 1. Sellainen on perin kummallista ”liberalismia”, joka tahtoo tukkia suut. Siispä Pohjois-Korea on liberalismin kärjessä oleva maa.
  Kas kummaa, taas juutaliset touhuavat sitä mikä pysyy heissä kuin ”paska seinässä”. Vain idiootti hengailee juutalaisten kanssa. Me ”pakanat” olemme kuin kaivoja, josta vain otetaan, tarkoittaen tietenkin tavallista kansaa. Herrat ja rouvat käärivät rahaa, mutta pää tulee heillekin vastaan. Ja varsin ”konkreettisesti.”

  Plusääni(35)Miinusääni(1)
  1. Mä näin viime yönä unta juutalaisista:olivat hauraita, jo köykäisiksi käyneitä….arvaahan sen kun looseissa vain makailevat eivätkä tee mitää …parasiitteinä elävät….sortuvat omaan näppäryyteensä…ei tartteiskun vähä tuupata…

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
 2. ”Holokausti”oppi on vanhentunut sionistinen (Niinistö, Sipilä, Soini, Stubb) arvo.

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 3. The concept of terrorism: A Swiss army knife for domination by TPTB
  Terrorism is an awesome conceptual construct.  We instinctively hate “terrorists” and would have no problem if “those monsters” were killed.  Terrorists are so despicable that we tolerate legislation violating the US constitution allowing arrest and imprisonment without charges or due process.  If they were “accidentally” shot during arrest, we would all (secretly) be relieved.
  But who exactly are these monstrous terrorists?

  This is the beauty of the concept.  Everyone can be designated a terrorist.  No evidence is required or expected.

  Just issue a news release:
  “Today, law enforcement officials raided the based of a domestic terrorist cell with links to ISIS/Saddam/Putin/Hitler/Genghis Kahn.  All of the suspects were killed while resisting arrest.  The mayor of _____ thanked the law enforcement team conducting the raid for ensuring the safety of the citizens of our fine town.”
  TPTB are now enabled to execute those who challenge the status quo to “fight terrorism.”
  Such is the beauty of this ultra-flexible concept.  The Swiss army knife for domination by TPTB.   (This assumes sufficient control of federal law-enforcement, congress and the media and that the public doesn’t think too deeply on this process.)
   

  TPTB= The Powers That Be = Eliitti

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Now get this: London calling!

  Jos eli Englannissa -70 puolivälin jossa hallitus oli täysin ulkona olla yhteydessä maan nuorison kanssa millään lailla ymmärtää paremmin esim tämän biisin. Eikö sama päde tähän meidän aikaan 2017 ? Missä on meidän ajan Clash yhtyeet ????

  Nukutteko? London calling!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. In short, there is no great risk for the Israeli regime. And if any nation attempts to use the moral and political law to reign them in, they will pull the anti-Semitism card out of their pockets. As the late Israeli politician and Minister of Education Shulamit Aloni said in 2002, anti-Semitism is

  “a trick; we always use it. When, from Europe, if someone is criticizing Israel, we bring up the Holocaust. When, in this country (USA), people are criticizing Israel then ‘they are anti-Semitic’. And the organization is strong and has a lot of money and the ties between Israel and the American Jewish establishment are very strong and they are strong in this country…

  “They have power, money, media and other things and their attitude is Israel my country right or wrong… They are not ready to hear criticism. It is very easy to blame people who criticize certain acts of the Israeli government as anti-Semitic and to bring up the Holocaust and the suffering of the Jewish people and that ‘justifies’ everything we do to the Palestinians….”

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. Kuinka moni on huomannut jutkumafian koventuneet otteet psyykkisessä sodankäynnissä arjalaista rotua kohtaan? Viimeisen parin kuukauden aikana olen löytänyt facebookista useita profiileja joista suurin osa on rekisteröity juuri 2016-2017 vuoden vaihteen tiimoilla. Useat elementit toistuvat näissä profiileissä, suurin yhdistävä tekijä on juuri, se että he ovat kaikki jutkuja (juutalaisen tunnistaa ulkonäöstäkin helposti), muita toistuvia elementtejä ovat: ”green machine” ja ”maskit” tai videoeditointi tapa jolla he ovat käsitelleet joko ulkonäköään tai itse kuvaa/videota jonka jakavat sosiaalisessa mediassa, yksi toistuva elementti, josta ne vihjailevat jatkuvalla syötöllä on suomalaisen Ior Bockin kertoma mytologia ja Väinämöisen temppeli, jota jutkut ovat kutsuneet nimillä esim: ”paganhill -mall cellars”, ”birds nest” jne. vielä tämän lisäksi he viittaavat usein tyyliin: ”the old bum was telling the truth afterall and we should investigate the ”gi”.

  Jos muut ovat huomanneet samankaltaisia asioita, kommentoikaa ja jatketaan keskustelua. Olen pähkäillyt ja tutkinut asiaa muutamia kuukausia erittäin aktiivisesti ja minulla on ”todisteita” asiasta paljon. Esim. fb-profiileja, ”green machine” -matskua, jutku aivopesu kanava TED-talk on myös iso osa tätä kuten myös jewtube ja nk. ”ASMR” (katso youtube) ja paljon muuta. Lisäksi huomasin, että suuri osa näistä fb-profiileista, hehkutetaan esim. mv-lehteä, vastarintaliikettä ja muutenkin viljellään ”isänmaallista” tekstiä niin paljon, että tuli mieleen onko jutkuilla menossa jokin ”soluttautumis” operaatio?

  Ehkä olen vain kuvitellut kaiken…. yeah right 😀

  Kiitos asiallisista kommenteista!

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 7. Suurin osa vaihtoehtomedioista ja lehdistä EI ole keskittynyt juutalaisvastaisuuteen, vaan lukuisiin muihin kysymyksiin ja ongelmiin ja eri näkökulmista – tämä moniäänisyys on hyvä asia !

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat