Israel vaatii Euroopan hallituksia hyökkäämään ”äärioikeistoa” vastaan

Israelin hallitus julkaisi viikonloppuna raportin, jossa länsimaisia hallituksia syytetään siitä, että ”äärioikeiston nousu” on johtanut ”juutalaisvastaisuuden yleistymiseen”. Juutalaisvaltio vaatii hallituksia puuttumaan tilanteeseen ripeästi.

Israelin mukaan juutalaisvastaiset ”viharikokset” yleistyivät eri puolilla maailmaa vuoden 2016 aikana. Väite ei sinänsä ole yllättävä, sillä sionistinen lobby valehtelee joka vuosi, että antisemitismi olisi yleistynyt ”rajusti” edellisvuoteen verrattuna.

Uutta propagandaraportissa on kuitenkin se, että Israel hyökkää yllättävän kärkevästi Euroopan ja Yhdysvaltojen oikeistopopulistipuolueita- ja poliitikkoja vastaan. Yleensä Israel on pyrkinyt hyökkäyksen sijaan kesyttämään maahanmuuttokriittiset puolueet.

Erityisen huolestuttavina maina Israel pitää Brexitin jälkeistä Britanniaa, rajut presidentinvaalit läpi käynyttä Amerikkaa sekä Saksaa, jossa maahanmuuttovastaisten äänestäjien uskotaan syrjäyttävän Angela Merkelin tämän vuoden vaaleissa.

Israel julkaisi antisemitismiraporttinsa symbolisesti vain muutamia päiviä ennen vuotuista holokaustivalheen muistopäivää, 27.1. Israelin mukaan maahanmuuttovastainen ”äärioikeisto” on syyllinen lännen juutalaisten ahdinkoon.

Sionistit ovat erityisen huolissaan ”uudesta oikeistosta”, jolla viitataan nuoriin, jotka ovat ryhtyneet juutalaisvastaisiksi luettuaan vaihtoehtomedioita Internetissä.

forward-immigration-jewshighlight

Propagandaraportti on vaikea pala nieltäväksi ruotsidemokraattien ja perussuomalaisten kaltaisille kosher-nationalisteille, jotka ovat aina väittäneet, että Israel on ”liittolaisemme taistelussa monikulttuurisuutta ja islamisaatiota vastaan”.

Israel on perinteisesti yrittänytkin pitää Euroopan oikeistopopulistipuolueet aisoissa lobbaamalla puolueiden johtoon juutalaisia mielisteleviä poliitikkoja. Hyvä esimerkki tästä on Itävallan vapauspuolueen kohtalo. Nyt Israel jostain syystä hyökkää tavallista avoimemmin kaikkia maahanmuuttovastaisia voimia vastaan.

Propagandaraportin mukaan Euroopan kirkkain valopilkku on Ranska, jossa korruptoitunut pääministeri Manuel Valls kavalsi 100 miljoonaa euroa veronmaksajien rahaa ”rasismin” ja ”antisemitismin” vastaisiin hankkeisiin. Israel toivoo, että yhä suurempi osa eurooppalaisten verorahoista suunnataankin tulevaisuudessa monikulttuurisuuden ja sionismin propagoimiseen.

Maailman juutalaiskongressi WJC yritti jo aiemmin tässä kuussa sekaantua Saksan sisäpolitiikkaan vaatimalla, että ”uusnatsistinen” NPD-puolue kiellettäisiin. Saksa ei ole toistaiseksi tahtonut kieltää NPD:tä, koska kiellon pelätään paljastavan salaista tietoa puolueeseen solutettujen poliisien toiminnasta.

Kuten viime viikolla uutisoimme, Euroopan neuvoston ”ihmisoikeuskomissaari” Nils Muižnieks on kertonut, että Euroopan juutalaisjärjestöt ovat yhteen ääneen vaatineet neuvostoa hyökkäämään Euroopan ”rasisteja” eli maahanmuuttokriitikoita vastaan.

 

Lue myös:

Eurooppalaishallitus reagoi jälleen salamannopeasti juutalaislobbareiden vaatimuksiin – maahanmuuttovastainen järjestö kiellettiin!
Helsingin juutalaisseurakunta: rajat auki pakolaisille!
Juutalaisaktivisti kertoi, miksi muslimien maahanmuuttoa kannatetaan
Juutalainen Zyskowicz: muslimisiirtolaisia ei tule palauttaa lähtömaahan!

4 kommenttia

 1. Se mitä Palestiinaa miehittävät vaativat on minulle aivan sama. Ei merkkaa tuon taivaallista koska niillä ei ole toimivaltaa euroopassa. Ne voi huudella mitä sylki suuhun tuo mutta sillä ei ole lainvoimaa.

  Aika hauska oivallus on se että kukaan ei huomaa miten nationalisteja (natseja) juutalaiset ovat. Ne vaativat oien etujensa nimissä vaikka mitä. Ja koittavat vielä velvoittaa muut tekemään asiat puolestaan. Mutta kukaan ei uskalla älähtää tästä nationalismista.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 2. Pitäkööt Israel turpansa kiinni. Te jutkut ITSE olette maailman RASISTISIN kansakunta ja lakinne ovat maailman RASISTISIMMAT.
  Jospa ITSE keskittyisitte maassanne olevien KRISTITTYJEN KIRKKOJEN suojeluun ja mätkimään TODELLISIA RANGAISTUKSIA niidet TEKIJÖILLE.
  Te olette ainoastaan KRISTITYILTÄ Länsimailta rahaa KIRISTÄVÄ ROSVOJOUKKIO, vailla ALKEELLISINTAKAAN moraalia. Eli kerran KORONKISKURI. Aina KORONKISKURI!
  Kautta maailman kuleksivat ja asuinpaikka maansa poliittista elämää ja yhteiskuntajärjestystä HORJUTTAVAT jutkut! Menkää perkeleen kyytiä SINNE missä RASISMI kasvaa-.
  Eurooppa eurooppalaisille ja Suomi suomalaisille!!!
  Se, mitä TE jutkut teette on minulle aivan sama kunhan pysytte ”Luvatun maan” rajojen sisäpuolella. Ja tappakaa nyt niitä palestiinalaisia, vai alkavatko nekin jo loppumaan???

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 3. Juuri kukaan näistä joukkohypnoosissa huutavista ei ole edes käynyt Israelissa eikä edes tunne ainoaa juutalaista. Pieni maapläntti toisella puolen maailmaa jolla ei ole tekemistä meidän kanssamme – aivan muut seikat vaikuttavat olemiseemme täällä.
  Heistä on tullut kuin absrakti kasvoton objekti johon purkaa ilman mitään syytä omaa sisäistä ahdistustaan ja aggressioaan.

  Plusääni(2)Miinusääni(17)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat