Euroopan neuvosto määräsi: Euroopasta tehtävä parempi juutalaisille ja maahantunkeutujille

Euroopan neuvosto antoi hieman ennen vuodenvaihdetta eurooppalaisvaltioille kylmää palautetta, jonka mukaan Euroopasta on tehtävä vielä nykyistäkin monikulttuurisempi ja juutalaisystävällisempi.

Neuvoston mielestä eurooppalaiset ovat syyllistyneet vakavaan rikkeeseen laiminlyödessään juutalaisten ja maahanmuuttajien edun. Ilmeisesti alati koventuvat sananvapauslait sekä maahantunkeutujille taatut ilmaiset sosiaalipalvelut eivät olekaan globalisteille tarpeeksi.

Neuvoston ”ihmisoikeuskomissaari” Nils Muižnieks jyrisi useille tiedotusvälineille, kuinka antisemitismi on jälleen ”nostamassa päätään” eri puolilla Eurooppaa. Monet esimerkiksi kiistävät juutalaisten ”holokaustin” sekä yleisesti juutalaisten historiallisen erityisaseman, jonka ympärille ”eurooppalaiset arvot” on rakennettu.

Muižnieksin mukaan Euroopasta on tulossa kovaa vauhtia ”inhottavampi paikka juutalaisille”. Ennen nykyistä ”ihmisoikeuskomissaarin” virkaansa Muižnieks työskenteli kulttuurimarxistisen juutalaismiljardööri George Sorosin latvialaisessa säätiössä.

Komissaari varoitti, että ”antisemitismin huomioimatta jättäminen” voi johtaa ”Euroopan tuhoon”. Komissaari antoi eurooppalaisvaltioille käskyn, jossa viranomaisia määrättiin käymään ”rasistien” ja ”holokaustinkiistäjien” kimppuun.

Muižnieks yritti motivoida viranomaisia vainoamaan holokaustinkiistäjiä toteamalla, että ”juutalaisviha johtaa myös aina vihaan muita ihmisryhmiä kohtaan”. Monikulttuurisuus ja juutalaisrakkaus kulkevat komissaarin mukaan käsi kädessä.

Deutsche Wellen (DW) haastattelema komissaari kertoi, että hän on viime vuosina tutustunut jokaisen valtiovierailun yhteydessä ”järjestelmällisesti” paikallisiin juutalaisyhteisöihin.

Juutalaiset ovat anoneet komissaarilta turvaa ”terroristeja, äärioikeistoa ja holokaustinkiistäjiä vastaan”, ja nyt komissaari on täyttänyt juutalaisten toiveet aloittamalla Euroopan-laajuisen hankkeen, jossa ”mielipiderikollisia” vainotaan.

remember-the-holocaust-mq

Neuvoston, EU:n ja Naton painostus ei enää toimi tarpeeksi hyvin?

Muižnieks pitää erityisen vaarallisena maita, jotka pyrkivät isänmaallisesti ”romantisoimaan toisen maailmansodan aikaisia hallituksiaan”.

Komissaarin mukaan kehitys on mennyt viime vuosina täysin väärään suuntaan. Berliinin muurin kaatumisen jälkeen Euroopan unioniin, Euroopan neuvostoon ja kulttuurimarxistiseen sotilasliitto Natoon liittymisestä haaveilevat hallitukset välttelivät isänmaallista retoriikkaa kuin ruttoa. Nyt kansallismielisyys on tehnyt kuitenkin paluun.

Muižnieksin mielestä sananvapautta täytyy rajoittaa, koska ”puheet johtavat tekoihin”. Komissaari väittää, että esimerkiksi Brexit-kansanäänestys johti ”viharikosten” jyrkkään nousuun Britanniassa. Jotta ”viharikokset” eivät yleistyisi entisestään, tulisi holokaustinkiistäjien suut tukkia nyt komissaarin mukaan keinolla millä hyvänsä.

Komissaari kehottaa Euroopan valtioita ottamaan ”kaikki työkalut käyttöön” taistelussa ”vihapuhetta ja antisemitismiä vastaan”:

Rikoslait on säädetty sitä varten, että ihmisiä voidaan rangaista. Myös opettaminen on kuitenkin tärkeää. On opetettava holokaustista ja holokaustin muistamisesta. Euroopan neuvosto, OSCE ja EU ovat tässä erittäin hyviä.”

Komissaarin mielestä holokaustin opettaminen on ”elintärkeä suojakilpi” kansallismielisyyttä vastaan. Kaikessa koulutuksessa maahanmuuttovastaisuus ja holokausti tulisikin Muižnieksin mukaan linkittää yhteen. Hän vaatii myös kovaa Internet-sensuuria, jossa yhteistyötä tekevät ”hallitukset, yksityiset IT-yhtiöt sekä kansalaisjärjestöt”.

Muižnieks on perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin kanssa yhtä mieltä siitä, että tärkeä osa maahanmuuttajien kotouttamista on se, että myös maahanmuuttajat koulutetaan nöyrtymään ”holokaustin muiston” edessä. Kuka tahansa voi olla ”eurooppalainen”, kunhan hän tunnustaa juutalaisten historiallisen erityisroolin.

remembrance_website

Lisää rahaa somaleille ja ajatusrikostuomioita suomalaisille

Jo vuonna 2012 komissaari hyökkäsi suoraan Suomea vastaan, koska hänen mukaansa yhteiskuntamme sortaa erityisesti ”nuoria somalialaisia”. Somalien alisuoriutuminen ei Muižnieksin mielestä voi tietenkään olla somalien oma syy.

Sittemmin Euroopan neuvosto on vaatinut Suomea toistuvasti järjestämään enemmän poliittisia oikeudenkäyntejä maahanmuuttokriitikoita vastaan, kuten kirjoitimme artikkelissa ”Euroopan komissio vihainen Suomelle, koska ’holokaustin’ epäily on laillista”:

”Euroopan neuvoston rasismin ja suvaitsemattomuuden vastainen komissio (ECRI) on jo useiden vuosien ajan valittanut siitä, ettei Suomessa ole ”tarpeeksi oikeudenkäyntejä”, joissa kansalaisia syytettäisiin esimerkiksi kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

’Sinänsä [oikeudenkäyntejä] on, mutta ei erityisen paljon,’ Melander kommentoi ECRI:n kantaa Suomen tilanteeseen.

Eurokraattien mielestä Suomi tarvitsisi siis ”erityisen paljon” ajatusrikosoikeudenkäyntejä. Sillä ei ole väliä, moniko suomalainen on todellisuudessa rikkonut esimerkiksi kansanryhmän vastaisen kiihottamisen kieltävää lakia.

Tärkeää on vain se, että oikeudenkäyntejä on paljon ja että poliittiset tuomiot ajavat säikyn kansan itsesensuuriin!

Vaikka tuomioiden määrä ei ole vielä ampaissut historiallisen jyrkkään nousuun, on esimerkiksi Suomen poliisihallitus nöyristellyt viime aikoina Euroopan neuvoston jalkojen juuressa.

Kun Euroopan neuvosto vaati Suomen valtiovaltaa tappamaan maahanmuuttokritiikin, vastasi poliisihallitus ilmoittamalla, että joka puolelle Suomea perustetaan uusia ajatuspoliisiyksiköitä.

 

Lue myös: ”Holokausti” on maailmanpoliittinen ase

2 kommenttia

 1. Kuinka moni on huomannut jutkumafian koventuneet otteet psyykkisessä sodankäynnissä arjalaista rotua kohtaan? Viimeisen parin kuukauden aikana olen löytänyt facebookista useita profiileja joista suurin osa on rekisteröity juuri 2016-2017 vuoden vaihteen tiimoilla. Useat elementit toistuvat näissä profiileissä, suurin yhdistävä tekijä on juuri, se että he ovat kaikki jutkuja (juutalaisen tunnistaa ulkonäöstäkin helposti), muita toistuvia elementtejä ovat: ”green machine” ja ”maskit” tai videoeditointi tapa jolla he ovat käsitelleet joko ulkonäköään tai itse kuvaa/videota jonka jakavat sosiaalisessa mediassa, yksi toistuva elementti, josta ne vihjailevat jatkuvalla syötöllä on suomalaisen Ior Bockin kertoma mytologia ja Väinämöisen temppeli, jota jutkut ovat kutsuneet nimillä esim: ”paganhill -mall cellars”, ”birds nest” jne. vielä tämän lisäksi he viittaavat usein tyyliin: ”the old bum was telling the truth afterall and we should investigate the ”gi”.

  Jos muut ovat huomanneet samankaltaisia asioita, kommentoikaa ja jatketaan keskustelua. Olen pähkäillyt ja tutkinut asiaa muutamia kuukausia erittäin aktiivisesti ja minulla on ”todisteita” asiasta paljon. Esim. fb-profiileja, ”green machine” -matskua, jutku aivopesu kanava TED-talk on myös iso osa tätä kuten myös jewtube ja nk. ”ASMR” (katso youtube) ja paljon muuta. Lisäksi huomasin, että suuri osa näistä fb-profiileista, hehkutetaan esim. mv-lehteä, vastarintaliikettä ja muutenkin viljellään ”isänmaallista” tekstiä niin paljon, että tuli mieleen onko jutkuilla menossa jokin ”soluttautumis” operaatio?

  Ehkä olen vain kuvitellut kaiken…. yeah right 😀

  Kiitos asiallisista kommenteista!

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 2. Kuinka moni on huomannut jutkumafian koventuneet otteet psyykkisessä sodankäynnissä arjalaista rotua kohtaan? Viimeisen parin kuukauden aikana olen löytänyt facebookista useita profiileja joista suurin osa on rekisteröity juuri 2016-2017 vuoden vaihteen tiimoilla. Useat elementit toistuvat näissä profiileissä, suurin yhdistävä tekijä on juuri, se että he ovat kaikki jutkuja (juutalaisen tunnistaa ulkonäöstäkin helposti), muita toistuvia elementtejä ovat: ”green machine” ja ”maskit” tai videoeditointi tapa jolla he ovat käsitelleet joko ulkonäköään tai itse kuvaa/videota jonka jakavat sosiaalisessa mediassa, yksi toistuva elementti, josta ne vihjailevat jatkuvalla syötöllä on suomalaisen Ior Bockin kertoma mytologia ja Väinämöisen temppeli, jota jutkut ovat kutsuneet nimillä esim: ”paganhill -mall cellars”, ”birds nest” jne. vielä tämän lisäksi he viittaavat usein tyyliin: ”the old bum was telling the truth afterall and we should investigate the ”gi”.

  Jos muut ovat huomanneet samankaltaisia asioita, kommentoikaa ja jatketaan keskustelua. Olen pähkäillyt ja tutkinut asiaa muutamia kuukausia erittäin aktiivisesti ja minulla on ”todisteita” asiasta paljon. Esim. fb-profiileja, ”green machine” -matskua, jutku aivopesu kanava TED-talk on myös iso osa tätä kuten myös jewtube ja nk. ”ASMR” (katso youtube) ja paljon muuta. Lisäksi huomasin, että suuri osa näistä fb-profiileista, hehkutetaan esim. mv-lehteä, vastarintaliikettä ja muutenkin viljellään ”isänmaallista” tekstiä niin paljon, että tuli mieleen onko jutkuilla menossa jokin ”soluttautumis” operaatio?
  Amalek, tammipuun lapset, ja Agag… hmm, Akka 🙂

  Ehkä olen vain kuvitellut kaiken…. yeah right 😀

  Kiitos asiallisista kommenteista!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat