Valtamedia aloitti jo valehtelun itsenäisyyspäivän kulkueista

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama valemedia Ilta-Sanomat aloitti hyvissä ajoin itsenäisyyspäivän kulkueista valehtelun. Lehti valehteli, että 612-kulkueen jäsenet olisivat osallistuneet väkivaltaisuuksiin viime vuonna.

Valtamedia on yrittänyt jo kolmatta vuotta pelotella kansalaisia pois 612-kulkueesta väittämällä, että kulkue toimisi väkivaltaisesti. Pelottelu ei ole onneksi purrut, vaan kulkueen osallistujamäärä on vain kasvanut.

Ilta-Sanomat valehtelee uutisessaan: ”Viime vuonna 612-soihtukulkueen yhteydessä poliisi joutui ottamaan useita ihmisiä kiinni, kun mielenosoittajat ja vastamielenosoittajat ottivat rajusti yhteen.” Näin ei käynyt.

612-tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran 2014. Kulkue sujui alusta loppuun rauhallisesti, mistä suuttuneena juutalaisen Bonnier-suvun omistama MTV3 teki valeuutisen, jossa annettiin ymmärtää, että kulkue olisi uhkaillut maahanmuuttajayritystä.

MTV3:n ”uutisen” otsikko oli ”Äärioikeiston mielenosoitusmarssi lähestyy kohti Helsingin keskustaa”. Uutiskuvassa joukko raskaasti varustautuneita mellakkapoliiseja seisoi kiinalaisen ravintolan edessä, ikään kuin suojellen sitä ”äärioikeistolaisilta”.

Uutista tarkemmin lukemalla selvisi, että kuvan poliisien tehtävänä olikin vartioida kiinteistöä äärivasemmistolaisten ilkivallalta. Kiinalaisen ravintolan ikkunoita ei siis vartioitu isänmaallisten, vaan riehuvien ”rasisminvastustajien” pelossa.

Valtamedia valehteli myös viime itsenäisyyspäivänä kansallismielisten julkisesta tapahtumasta. Mellakkapoliisit olivat paikalla suojelemassa ravintolaa äärivasemmistolaisilta.

Suomen valtamedia jatkaa tutulla linjallaan. Kuvassa kansallismielisten ja vasemmiston itsenäisyyspäivätapahtumat 2014.

Vuotta myöhemmin äärivasemmisto alkoi hyvissä ajoin uhkailla 612-tapahtumaa väkivallalla ”Vapaus pelissä” –kampanjan nimissä.

Äärivasemmisto onnistuikin heittämään muutaman kiven ja palavan soihdun kulkuetta kohti, mutta mellakkapoliisi puuttui hyökkäykseen välittömästi.

Muun muassa Helsingin Sanomat syytti poliisia jälkikäteen liian kovasta voimankäytöstä, vaikka äärivasemmisto oli jo viikkoja ennen itsenäisyyspäivää ilmoittanut hyökkäävänsä fyysisesti kulkueen kimppuun.

Helsingin Sanomien mielestä poliisi toimi väärin, koska monikulttuurisuuden nimissä tehty väkivalta on ilmeisesti parempaa väkivaltaa. Lehden mielestä isänmaallisen kulkueen kimppuun hyökkääminen olisi ilmeisesti ollut moraalisesti oikein.

Toisin kuin Ilta-Sanomat väitti, eivät 612-kulkueen jäsenet kuitenkaan ”ottaneet rajusti yhteen” äärivasemmiston kanssa, vaan kyse oli poliisi ja vasemmiston välisestä yhteenotosta.

Valtamedia pyrkii valehtelun ja uhkailun avulla estämään julkisen isänmaallisen toiminnan. Jokainen meistä voi tehdä käytännön mediakritiikkiä 6.12. marssimalla ylpeästi itsenäisyyden ja suomalaisuuden puolesta!

 

Lue myös:

Kansallissosialistinen mielenosoitus Helsingissä itsenäisyyspäivänä
Itsenäisyyspäivä: valtamedian sota suomalaisuutta vastaan
Itsenäisyyspäivän mediamyräkkä: Kenen väkivalta sallitaan?
Valtamedia jatkaa itsenäisyyspäivän väkivaltaisuuksien valkopesua
Juutalaisdokumentti: itsenäisyyspäivän kulkue syyllistyi rikokseen Suomessa!

5 kommenttia

 1. Kyllähän kaikki muistavat ”kiakkoviaras” tapahtuman jossa vasemiston edustajat terrorisoivat laillisia mielenosoittajiakin. Poliisihevosista puhumattakaan.

  Entäs sitten se yksi uusi vuosi kun ”kuakkaviaras” tapahtumassa Paavo Arhinmäki vetäistiin poliisine sekaan siinä edessä riekkumisesta ja pamputettiin?

  Kyllä ne on aina olleet ne vasemmiston edustajat jotka ovat riehuneet. Ne kun ymmärtää että on tyullut tehtyä loppuelämää rasittavia huonoja päätöksiä ja muilla menee paremmin. Se ketuttaa niin paljon että toisten ympärilleen keräämä varallisuus ja vauraus pitäisi saada väkivalloin itselle. Ja ilman että itse tarvisi tehdä mitään ponnisteluja sen eteen.

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
 2. Typerää!! Äärimmäistä väkivaltaa käytettävä noita sikoja vastaa! Muu on turhaa!! Vaikka tällä aseenteella käännän toisen poskeni mentaliteetillä saakin lisää kansaa puolelleen, on minusta naurettavaa!! Osotteet ja naamat selville ja kotikäynti ja liikunta kyvyttömäksi kaikki asunnossa! Koska sieltähän ei terveitä ihmisiä voi löytää!!

  Pelkuruutta valtiota joka on läpeensä mätä kohtaan!!

  Ja jos poliisi tekee jotain sopimatonta rauhallisia isänmaan kulkuetta kohtaan, niin sama hänelle ja perheelleen!! Poliisi on läpeensä mätä ja kuka tottelee vaapaamuurari poliisin korkeinta johtoa ansaitsee paskaa itselleen ja perheelleen! Hän myi sielunsa ja moraalinsa saatanalle eli talmudille ja ei ansaitse minkäänlaista armoa!!

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
 3. Muistaakseni vasemmisto aloitti sisällissodan v. 1918. Siinä sodassa kuoli n. 1 % Suomen väkiluvusta. Saas nähdä milloin alkaa seuraava sisällissota maassamme.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Ei varmaan koskaan. Nykyään ihmiset tyytyy lähinnä räyhäämään netissä ja tuntee olevansa suuriakin sankareita. Mutta suomalaiset ovat itse kyllä ansainneet tämän tilanteen kun ollaan niin pinnallisia salkkareiden tuijottajia, räyhätään ja ollaan välinpitämättömiä päihdepellejä etc.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat