Valtamedian sota kansallismielisyyttä vastaan jatkuu

Reilu puoli kuukautta sitten muun muassa huumausainerikoksista tuomittu äärivasemmistolainen joutui tappeluun Jyväskylässä. Vaikka samana viikonloppuna kaupungissa sattui lukuisia raaempia väkivaltatapauksia, on kansallismielisiä arvoja vihaava valtamedia keskittynyt vain yhteen.

Kyseessä oli noin minuutin kestänyt ”mellakka”, josta syytetään Suomen Vastarintaliikettä. Magneettimedia muistutti pian tapauksen jälkeen, että nujakan ”uhrina” lehdistölle esiintynyt Arto Savolainen ole suinkaan puhdas pulmunen, vaikka toimittajat ovat parhaansa mukaan yrittäneet asetella sädekehää hänen päänsä ympärille.

Savolainen on saanut tuomioita huumausaine-, väkivalta-, ampuma-ase- sekä omaisuusrikoksista ja joutunut istumaan kylmäveristen tekojensa vuoksi vankilassa. 4.8. julkaisimme kuvakaappauksen Savolaisen Facebook-sivuilta, jossa ilmeisesti polttopulloiskun kohteeksi joutuneiden poliisien vaatteet ovat ilmiliekeissä. 2012 Savolainen puolestaan jakoi Facebookissa uutisen, joka käsitteli murhattuja poliiseja. Savolainen kommentoi henkirikoksia: ”ei surettanut sillon eikä vittu tänäänkään.”

arto savolainen urheana

Tosipaikan tullen jo keski-iän rajapyykkiä tavoittelevan Savolaisen lapsellinen uho on kuitenkin karissut. Laatu-uutisoinnistaan tunnetun Iltalehden mukaan Savolainen ”pelkää” nyt ”perheensä puolesta”. Poliisimurhilla hekumoiva huumerikollinen vetisteli myös toimittajille, ettei tietenkään ”halunnut provosoida” ketään. Kulttuurimarxistinen aate tekee tässä maassa paatuneimmastakin diileristä automaattisesti pyhimyksen, joten toimittajat söivät suoraan Savolaisen kädestä. Mikäli Savolaisen perhe joutuu jotain pelkäämään, liittyvät todelliset uhkatekijät miehen huume- ja aserikoksiin, ei politiikkaan.

Mikä tärkeintä, Savolainen kertoo avoimesti Iltalehdessä, että hän hakeutui Jyväskylän keskustaan nimenomaan siksi, että oli kuullut Vastarintaliikkeen olleen paikalla. Tämä vie pohjan väitteiltä, että ”isku” olisi ollut kansallissosialistien etukäteen suunnittelema. Savolainen meni keskustaan Vastarintaliikkeen vuoksi – ei toisin päin. Tämä ei estänyt juutalaisen Erkon suvun omistamaa Helsingin Sanomia valehtelemasta, että ”Vastarintaliikkeen mielenosoitus karkasi hallinnasta, kun osa marssijoista astui sisälle tavarataloon ja alkoi pahoinpidellä sivullisia”.

 

Iltalehti panee parastaan

Luulisi, että tapaus olisi sillä selvä. Muun muassa Iltalehti on kuitenkin jatkanut hysteeristä vuodatustaan. Tänään julkaistun ”Tällainen on Suomen uusnatsien organisaatio” –artikkelin väitteet ovat naurettavia jo siksi, että ne ovat ristiriidassa aiemmin lehdessä julkaistun Savolaisen haastattelun kanssa. Vaikka Savolaisen mukaan hän itse hakeutui paikalle, tänään julkaistussa artikkelissa pohditaan, oliko ”mellakalle” haettu etukäteen lupa järjestön johdolta. Kömpelöä propagandaa.

Varsinaisen pohjanoteerauksensa Iltalehti teki kuitenkin pari viikkoa sitten. Toimittaja Marko-Oskari Lehtinen (joka on aiemmin tullut tunnetuksi siitä, että hän on pyrkinyt piilottelemaan maahanmuuttajarikollisten etnisiä taustoja) sai idean väärentää Vastarintaliikkeen puheenjohtajan haastattelun, kun tämä oli vangittuna eikä pystynyt siksi kertomaan omaa näkemystään tapahtumasta.

Taktiikka on yleistynyt viime vuosina suomalaislehdissä. Ensin kirjoitetaan valheellinen uutinen ja annetaan sen levitä verkossa ja painetussa paperilehdessä kaikkien tietoisuuteen. Kun valhe on saanut toimittajan mielestä tarpeeksi näkyvyyttä, päivitetään artikkeliin pieni ”oikaisu”, jota käytännössä kukaan ei lue. Näin poliittisesti vääräoppisista kansalaisista voi valehdella mediassa mitä tahansa ja samalla kiertää kunnianloukkaussyytteet.

Kuin sokerina pohjalla Iltalehti julkaisi vielä Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen kuuluvan Pär Öbergin julkilausuman. Uutiskuvituksena ei käytetty kuitenkaan Öbergin valokuvaa vaan amerikkalaisen pekkasiitoinmaisen ”Hollywood-natsi”-järjestö NSM:n pilottitakkista miestä. Näin luotiin mielikuva, että Vastarintaliikkeen Öberg on kiljunpöhnäinen ”skini”. Onnittelut Iltalehdelle täysin rajattomasta chutzpah’sta! Ei ihme, että jo 2013 tehdyn tutkimuksen mukaan peräti 69 % suomalaisista ilmoittaa menettäneensä luottamuksensa valtamediaan.

hollywood natsi
Kuvan henkilöllä ei ole mitään tekemistä pohjoismaalaisten kansallissosialistien kanssa.

 

Kansallismieliset ”mellakoivat”, kommunistit ”osoittavat mieltä”

Myös muut lehdet ovat pelanneet poliittisesti erittäin avoimin kortein. Kuten uudelleenjulkaisemassamme Yle Watch –artikkelissa todettiin, paljastavat uutisissa käytettävät sanavalinnat kaiken oleellisen toimittajien ideologisista motiiveista. Kun anarkistit tuhoavat kauppoja ja pahoinpitelevät poliiseja sairaalakuntoon itsenäisyyspäivinä, uutisoi valtamedia ”mielenosoituksista”. Kun huumeista tuomittu provokaattori saa kansallismielisiltä selkäänsä minuutin kestäneessä välikohtauksessa, on kyseessä ”mellakka”.

Itsenäisyyspäivien jälkimainingeissa toimittajat voivottelevat ”nuorten pahoinvointia” ja selittävät vasemmiston päätöntä väkivaltaa parhain päin esimerkiksi ”protesteina leikkauspolitiikkaa vastaan”. Kun huumeista tuomittu vasemmistolainen saa pari ruhjetta, julistaa Yleisradio, että ”Uusnatsismin rikkaruoho on kitkettävä nuorena”.

Kuluneiden viikkojen aikana valtamedia on haastatellut aiheen ”asiantuntijoita”, kuten ”marxismi-leninismin” puolesta marssivaa Vesa Puurosta ja äärivasemmiston väkivaltapropagandaa verkossa jakavaa Dan Koivulaaksoa.

Mitä Jyväskylässä sitten tapahtui? Poliisi ei ole löytänyt lainkaan viitteitä siitä, että kyseessä olisi ollut suunnitelmallinen isku. 19.8. poliisi totesi Helsingin Sanomille: ”Muuten kuulustelut alkavat olla tehty. Poliisille ei ole selvinnyt, että epäilyillä olisi ollut motiivia teolleen.” Tästä huolimatta Helsingin Sanomat on kirjoittanut kansallismielisyydestä ”järjestäytyneenä rikollisuutena”. Valtapuolueiden pamput ovat kalastelleet irtopisteitä vaatimalla Vastarintaliikkeen kieltämistä.

Jos esimerkiksi Eero Heinäluoma oikeasti tahtoo suojella suomalaista yhteiskuntaa järjestäytyneeltä rikollisuudelta, miksei hän ole ihmiskauppiaiden ja huumeliigojen kimpussa? Politikointi löyhkää kilometrien päähän.

Suomen valtamedia jatkaa tutulla linjallaan. Kuvassa kansallismielisten ja vasemmiston itsenäisyyspäivätapahtumat 2014.
Suomen valtamedia jatkaa tutulla linjallaan.

 

Vastarintaliikkeen versio tapahtumien kulusta

Jos Helsingin Sanomien ja Iltalehden poliittinen oksennus ei vakuuta, voi Jyväskylän tapauksen taustoja selvittää kuuntelemalla Vastarintaliikkeen tuottaman radio-ohjelman aiheesta. Paikalla olleiden aktvistien mukaan noin 40 hengen marssilla alkaneesta tapahtumasta oli tehty poliisille etukäteen ilmoitus, joten kyse ei suinkaan ollut salaisesta yllätysiskusta.

Marssin jälkeen osallistujat olivat levittäytyneet keskustan alueelle jakamaan lentolehtisiä ja keskustelemaan paikallisten kanssa yhteiskunnallisista aiheista. Suurin osa aktivisteista ei kuitenkaan ollut ydinkeskustan kävelykadulla vaan läheisessä puistossa lippuineen ja muine tunnuksineen. Ennen välikohtauksen alkua paikallislehti oli jo ehtinyt uutisoida, että aktivistit käyttäytyivät rauhallisesti eivätkä suinkaan aiheuttaneet järjestyshäiriöitä. Paikalla oli valvomassa useita poliisipartioita.

Tunnelma oli alkanut aktivistien mukaan tiivistyä vasta, kun Savolainen ja joukko muita tunnettuja ”antifasisteja” oli saapunut kävelykadulle. Äärivasemmiston uhmakkuutta oli ruokkinut osaltaan se, etteivät he tienneet kuinka paljon kansallismielisiä aktivisteja oli todellisuudessa paikalla. Vasemmiston provokaatiot jätettiin kuitenkin ensin omaan arvoonsa, ja kävelykadulla lentolehtisiä jakaneet kansallismieliset jatkoivat rauhanomaista keskustelua ohikulkijoiden kanssa. Yhteenotto tapahtui vasta, kun varsinainen tapahtuma oli ohi ja aktivistit olivat lähteneet paluumatkalle.

"Mellakoivia uusnatseja" Jyväskylässä.
”Mellakoivia uusnatseja” Jyväskylässä.

Silminnäkijöiden mukaan keskustassa parveili tapahtuman aikana paljon enemmän äärivasemmistolaisia kuin vain kolme varsinaiseen yhteenottoon osallistunutta. Kun tilanne eskaloitui, pakenivat muut ”antifasistit” paikalta jättäen Savolaisen ja kaksi muuta henkilöä kansallismielisten armoille. ”Mellakointiin” liittyvät rikosepäilyt johtuvat siitä, että aktivistit pyrkivät pitämään yhtä ja auttamaan toisiaan siinä vaiheessa, kun sekavasta tilanteesta hämmentyneet poliisit ylireagoivat ja alkoivat kaasuttaa kaikkia paikalla olleita.

Valtamedian lisäksi esimerkiksi monet perussuomalaiset ja Sarastus-lehden päätoimittaja Timo Hännikäinen ovat antaneet välikohtauksesta hölmöjä ja hysteerisiä lausuntoja. Hännikäisen mukaan poliittinen voimankäyttö on – vaikka se olisi itsepuolustusta – ”typerää ja tuomittavaa”. Hännikäinen levitti artikkelissaan linkkiä kokoomuslaisen Verkkouutiset-roskalehden artikkeliin ja väitti, että Vastarintaliike edistää venäläistä imperialismia.

Todellisuudessa liike on julkaissut useita Venäjän nykyhallintoon erittäin kriittisesti suhtautuvia artikkeleita (1, 2, 3). Lisäksi toukokuussa Kansallisessa Vastarinnassa uutisoitiin, että Venäjän ulkoministeriö on erittäin huolissaan Vastarintaliikkeestä. Sen sijaan Hännikäisen projekteja venäläiseliitti ei ole noteerannut. Putinisti-syytökset olivatkin ala-arvoista kiemurtelua, sillä ilmeisesti tänä vuonna paljon lokaa niskaansa saanut Hännikäinen pyrkii putsaamaan henkilökohtaista imagoaan myötäilemällä valtamediaa.

Artikkelissaan Hännikäinen tuomitsee voimankäytön ja kertoo pitävänsä Lapuan liikettä varoittavana esimerkkinä. Lapuan liike oli kuitenkin Akateemisen Karjala-Seuran ohella aikansa menestyksekkäimpiä kansallismielisiä projekteja. Juuri Lapuan liikkeen toiminnan vuoksi Suomessa säädettiin 1930 Neuvostoliiton imperialismia torjuneet kommunistilait, jotka kielsivät äärimarxistisen toiminnan maassamme.

lapuanliike

Hännikäisen artikkeli vaikuttaa pikemminkin opportunistiselta väistöliikkeeltä kuin vilpittömältä kannanotolta. Osallistuihan hän tänä kesänä poliittisesta surmatyöstä tunnetun Eugen Schaumanin muistotilaisuuteen!

Hännikäistäkin hurjempi oli kuitenkin perussuomalainen Israel-fanaatikko Simon Elo. Elon mukaan kansallissosialistisen Vastarintaliikkeen tavoite on ”silkalla suomen kielellä pahuus”! Kun suomalaiset vaativat valkoista kotimaata ja kansallisten perinteiden säilyttämistä, on se perussuomalaisen sionistin mukaan ”pahuutta”. Kun Israel sen sijaan vaalii rotupuhdasta juutalaisvaltiota teurastamalla muutamassa viikossa satoja gazalaislapsia ja -naisia, on se ihailtavaa ja oikeutettua väestöpolitiikkaa.

Myös Magneettimedian kommenttipalstalla tapaus on herättänyt vilkasta keskustelua puolesta ja vastaan. Voimankäyttöä ja itsepuolustusta kritisoivien kommenttien taustalla on kuitenkin paistanut välillä tietämättömyys. Kuten Vastarintaliikkeen radio-ohjelmassa todettiin, oli paikalla alkujaan enemmän kuin vain kolme äärivasemmistolaista. Äärivasemmisto on aiemminkin yrittänyt käyttää väkivaltaa ja provokaatioita pyrkiessään tukahduttamaan kansallismielistä katutoimintaa. Viime syksynä suuri joukko aseistautuneita kommunisteja yritti hyökätä Helsingin katupartioita vastaan. Tuolloin kirjoitin:

”Mannerheimin patsaan kohdalla joukko jonkin sortin kommunistinuoria yritti hyökätä partiomme kimppuun heittelemällä lasipulloja meitä kohti. Käsissään osalla heistä oli rautaputkia. Hyökkäykseen reagoitiin ainoalla mahdollisella tavalla, itsepuolustuksella.

Naamioituneet hyökkääjät eivät osanneet käyttää ylivoimaansa ja yllätyksen tuomaa etulyöntiasemaa kovin tehokkaasti hyväkseen. Myöhemmin Nordfront-verkkojulkaisu haastatteli paikalla ollutta partioon osallistunutta kansallismielistä. Hänen mukaansa yksi kommunistihyökkääjistä loukkasi jalkansa pahoin ja pulloja viskoneet vasemmistolaiset saivat ’maistaa omaa lääkettään’.

Aggressiivinen vastaus hyökkäykseen ilmeisesti säikäytti vasemmiston, sillä seuraavana lauantaina partio sai liikkua rauhassa, vaikka sen kulkureittiä pystyi seuraamaan reaaliajassa sosiaalisessa mediassa.”

Kun Jyväskylän tapausta tarkastelee jatkumona vuosia kestäneelle äärivasemmistolaiselle provokaatio- ja väkivaltapolitiikalle, on vaikea syyttää kansallismielisiä aktivisteja ylireagoinnista.

 

Lue myös: Yle Watch: Median natsijahti käy jo ylikierroksilla

14 kommenttia

 1. Kirjoituksen perusteella siis kansallissosialistit eivät menneetkään äärivasurien perässä tavarataloon? Tavarataloon siirtyminen tapelemaan olisi tietenkin ollut järjetöntä.

  Enemmän minua ihmetyttää tämä:

  http://www.patriootti.com/aktivismia-pirkanmaalla-119/

  Välimeren eteläpuolella asuu siis vain eläimiä? Asiasta tiedustelu ei tuonut selvyyttä:

  http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=136.135

  Kyse olikin siis huumorista. Vai oliko sittenkään? Eikö kansallissosialisti esittäisi asiansa siten, että siitä saisi selvää. Myös sitten seisoisi sanojensa takana.

  Plusääni(10)Miinusääni(6)
 2. Hännikäinen on saamieni tietojen mukaan ollut vielä aivan hiljattain ihan Takku-väen riveissä anarkistina. Alkoholikin kuulemma maistui. Hän on varsin juutalaismielinen ja holohoaxeri. Sarastus on melkoista juutalaispaskaa sisällöltään. Minusta hän tuntuu lehtineen vedätykseltä eli kontrolloidulta oppositiolta. Hän saa myös vahvaa mainosta vastapuoleltaan. Heti alusta saakka sai, kun tuskin kukaan oli huomannut vielä koko lehteä. Kovasti on mukana kohuissa ja kahinoissa kuitenkin.

  Plusääni(21)Miinusääni(6)
 3. Jos muutama kommunistiveteraani mätänee tai on vanhuudenhöperö, ei se tarkoita, että kaikki veteraanit olisivat tuollaisia.

  Plusääni(19)Miinusääni(5)
   1. Niin. Enemmistö suomalaisista on kommunistisia ääliöitä. 40-luvulla heitä oli vähemmän. Suåmessa on varmasti enemmän homojakin kuin uusnatseja. Samoin aivokuolleita ääliöitä. Enemmistöjutut ovat demokratiaa. Totta kai juutalaiset ovat nussineet aivot pihalle valtaosalta kansalaisista. Ihmisissä arvostan enemmän laatua kuin määrää. Emme tosin tiedä, ovatko nuo veteraanit Heinäveden juutalaisyhteisön jäseniä. Juutalaisiakin veteraaneja oli tuolloin.

    Plusääni(22)Miinusääni(4)
 4. Ruåtsista johdettu pellekerho ei ole aidosti kansallismielinen. Lähinnä kiljunnatsien tasoa…

  Plusääni(3)Miinusääni(16)
 5. SVL on tosiaan joutunut ylimitoitetun ajojahdin kohteeksi. Tässä kommentti.

  Kulttuurimarxistien ensisijaisena tavoitteena on tuhota länsimaisten yhteiskuntien hyvinvointi ja toisena tavoitteena hävittää Islamin uskonto. Tuhotyö toteutetaan suvaitsevaisuuden ja monikulttuurisuuden avulla. Islamin todelliset viholliset eivät kansallismielisten piiristä, koska juuri he edustavat monikulttuurisuutta parhaimmillaan eli pyrkimystä säilyttää oma alkuperäiskulttuuri.

  Liberaali oikeisto ja radikaali vasemmisto (kulttuurimarxistit = `kansainvälisen siionismin` nyrkki) yrittävät vastakkainasettelun keinoin kylvää vihamielisyyttä Islamin kannattajien ja kansallismielisten kannattajien välille. Esimerkiksi Suomessa ns. vihervasemmistolaisuus on todellinen islamilaisuuden ja suomalaisen kansallismielisyyden vihollinen.

  `Mutta, typerys saattaa väittää vastaan, meillä on media joka suojelee meitä korruptiolta. Meitä ei voida pettää niin kauan kuin on vapaa lehdistö joka toimii meidän vahtikoirana. Ah, mutta siinä on ryppy. Ei ole vapaata lehdistöä! Christopher Mark lisää: `Uutiset ovat farssi. Kuten on asia myös rahoitus-instituutioiden kanssa, jotka ovat keskittyneet muutamien käsiin, jo kauan sitten media ostettiin ja siitä maksettiin… Se mitä sinä luet ja mitä sinä näet päivittäin on suurelta osin väärennettyä. Sinulle valehdellaan joka päivä` (viimeisen linkin ensimmäisestä luvusta).

  Mutta Suomalainen valtamedia kirjoittelee parhaillaan vilpillisellä uutisoinnillaan omaa negrologiaansa. Lukeva, katseleva ja kuunteleva yleisö on saanut tarpeekseen heidän agitaatiostaan. Aikaisemmin menestyneittenkin lehtitalojen tuotot paukkuvat nyt pakkasella. Ajatteleva lukijakunta on kääntymässä vaihtoehtomedian lähteisiin.

  MV-lehti
  http://mvlehti.net/

  Montesquieun vallan kolmijako-opin mukaan vallan väärinkäytön estämiseksi lainsäädäntövalta (Eduskunta), toimeenpanovalta (Valtioneuvosto) ja tuomiovalta (Oikeuslaitos) on erotettava toisistaan, jonka tämän pitäisi olla perustava osa länsimaisten demokratioiden hallintomuotoa. Nykyään nämä kolme vallan käyttäjää mielletään yleisesti liittoutuneen keskenään omia kansalaisiaan vastaan. Vallan turmeleva eli korruptoiva vaikutus on saanut kansalaiset ajattelemaan, ettei valtiollisen vallan kautta voisikaan enää vaikuttaa: `Jos äänestämällä voisi vaikuttaa, meidän ei annettaisi äänestää` (Mark Twain).

  Joukkotiedotusvälineiden kuten esimerkiksi mediassa poliittisten toimittajien, uutispäälliköiden ja taloustoimittajien tulisi tuottaa ohjelmiaan sitoutumattomasti ikään kuin neljännen valtiomahdin tavoin, vahtien kolmea edellä mainittua valtiomahtia, mutta nykyään virallinen media on vieraantunut vapaasta, itsenäisestä ja riippumattomasta uutisten toimittamisesta.

  Esimerkiksi YLEn sääntöihin on kirjattu populistinen periaate suvaitsevaisuuden ja monikulttuurisuuden edistämisestä mikä on poliittinen linjaus jo sinänsä. Kaiken taustalta voidaan havaita vaikutusvaltaisten `kansainvälisten siionistiliikkeiden` ohjailu.

  Esimerkiksi harhaanjohtavaa valtamedian propagandaa kolmannesta valtakunnasta eli ns. `natsisaksasta` viljellään median koko voimalla. Propagandalla pyritään mielenhallintaan, jolloin katsoja lukija tai kuulija muodostaa median avulla kansallissosialistisesta Saksasta tietynlaisen käsityksen. Median tarkoituksena on istuttaa katsojan, lukijan tai kuulijan alitajuntaan viesti, jossa kansallissosialistinen Saksa olisi edustanut äärioikeistoa, rasismia ja natsismia, jolle sitten annetaan `pahuuden valtakunnan` leima.

  Sitten tämä alitajuntaan piirretty käsitys siirretään joukkotiedotusvälineen voimalla nykypäivään, jolloin suvaitsevaisuuden ja monikulttuurisuuden rakentavatkin kritisoijat (ei vastustajat) voidaan leimata viharikollisiksi, äärioikeistoksi, rasisteiksi, fasisteiksi ja natseiksi eli pahoiksi. Sen sijaan suvaitsevaisuuden ja monikulttuurisuuden kannattajat samaistetaan `vapaus- ja vastarintataistelijoihin` eli hyviksi.

  Samoja propagandalähetyksiä toistetaan mediassa tarkoitushakuisesti vuodesta toiseen. Median ylläpitämä valheellinen tiedottaminen jakaa parhaillaan kasaa kahtia, jolloin harhautetut samaistuvat median vilpilliseen tiedottamiseen kun taas valveutuneet ovat alkaneet vastustaa sitä avoimesti. Mediassa vuosia jatkunut propaganda on kuitenkin tehnyt tehtävänsä monen harhautetun katselijan, lukijan ja kuuntelijan kohdalla, jotka muodostavat käsityksensä yksinomaan valtamedian tarjoaman sanoman kautta.

  Median luomat käsitteet suvaitsevaisuus ja monikulttuurisuus ovat toimiakseen saaneet tuekseen liudan kiertoilmauksia, joista seuraavissa linkeissä muutamia. Tämä on valtamedian harjoittamaa kaksoiskielistä ja petollista ohjelmapolitiikkaa.

  Positiivinen syrjintä:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Positiivinen_syrjint%C3%A4
  Poliittinen korrektius:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Poliittinen_korrektius
  Sukupuolineutraali kielenkäyttö:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Sukupuolineutraali_kielenk%C3%A4ytt%C3%B6
  Kiertoilmaus:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Kiertoilmaus
  Itsesensuuri:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Itsesensuuri
  Sosiaalinen tasa-arvo:
  http://jouniflemming.puheenvuoro.uusisuomi.fi/54018-vapaus-tasa-arvo-ja-kapitalismi

  Poliittisesti korrektit liberaalin oikeiston ja radikaalin vasemmiston käsitykset voidaan juontaa kulttuurimarxilaisuudesta. Nämä molemmat ideologiat ovat jo hyvän aikaa lähentyneet toisiaan kunnes nyt he voivat toteuttaa samaa ohjelmaa. He esiintyvät avoimesti, mutta varsin petollisesti Islamin liittolaisina taistelussa yhteistä vihollista vastaan. Yhteisenä vihollisena pidetään kansainvälistä siionismia ja länsimaista kulttuuria. Esimerkiksi vihervasemmistolaiset, tuhotakseen länsimaiset yhteiskunnat, kannattavat holtitonta massamaahanmuuttoa, jonka savuverhona toimii ajatus suvaitsevaisuudesta ja monikulttuurisuudesta. Mutta heidän lopullinen päämääränsä on hävittää Islam.

  Sekä Islamilla että liberaalilla oikeistolla ja radikaalilla vasemmistolla on yhteisenä tavoitteena tuhota länsimainen kapitalistinen talousjärjestelmä ja sen kulttuuri. Tuhotyön yhtenä tehokkaimpana keinona toimii siirtolaispolitiikka, joka on naamioitu ihmiskilvellä (pakolaiset ja turvapaikanhakijat). Pitäessään yllä yhteistä visiota siirtolaispolitiikasta kumpikin edellä mainittu ideologia luulee hyötyvänsä yhteisestä agendasta toistensa kustannuksella. Osa ruohonjuuritason poliittisesti korrekteista toimijoista näyttää olevan täysin pihalla omasta agendastaan tai sitten he eivät välitä.

  Kulttuurimarxilaiseen poliittiseen ideologiaan ei kuulu ainoastaan länsimaisen kapitalistisen- ja kulttuurijärjestelmän hävittäminen. Siihen sisältyy myös joukko muita arveluttavia kulttuurimarxilaisia hankkeita kuten kestävä kehitys kaikkine vivahteineen, ilmastonmuutos, agenda-21, sukupuolineutraalin avioliittoinstituution voimaansaatto länsimaissa, shoaismi, pedofilian hyväksyttäminen, eugeniikka, lasten seksuaalistaminen, perhesuunnittelun edistäminen (abortit), feminismi ja monikulttuurisuus, jonka viimemainitun päämääränä näyttää olevan roturutsa.

  Myös Islamilaiseen ideologiaan kuuluu länsimaisen kapitalistisen- ja kulttuurijärjestelmän syrjäyttäminen Islamin poliittismilitanttisella invaasiolla, mutta muilta osin islamilainen oppi on liberaalin oikeiston ja radikaalin vasemmiston aatteen negaatio. Islam ei suvaitse länsimaisella moraalikoodilla tulkittuja naisten ja lasten oikeuksia, ateisteja, seksuaalisesti poikkeavien sateenkaariliikettä, harhaisten uskontojen sanomaa, Islamin luopioita eikä aina edes toisiaan (sunnat ja shiiat). Sharia-lakien voimaantullessa edellä mainitut ryhmät tulevat menettämään todella paljon.

  Mikäli Islamin kannattajat eivät lankeaisi liberaalin oikeiston ja radikaalin vasemmiston asettamaan ansaloukkuun, vaan voittaisivat ideologisen kilpajuoksun, niin nämä eivät joutuisi ainoastaan jihadistien vainoamiksi, vaan myös kunkin maan kantaväestön vihanpidon kohteiksi.

  Islamin opin ja kulttuurimarxilaisen aatteen yhteensovittaminen on mahdoton tehtävä. Edellä mainitut aatteet ajautuvat törmäyskurssille heti kun islamistit voimistuvat, jolloin viimemainitut ensiksi ghettoutuvat (no-go zone, zus), sitten anargosyndikalisoituvat ja lopuksi julistavat avoimen jihadin kulttuurimarxilaisia vataan.

  Seuraava linkki sisältää artikkeleita ja videomateriaalia Islamin opetuksesta ja tavoitteista. Hyödyllistä luettavaa, johon kannattaa tutustua ajan kanssa.

  Islamin aikapommi:
  https://aikapommi.wordpress.com/

  Seuraavassa muutamia Liberaalin oikeiston ja radikaalin vasemmiston (kulttuurimarxilaisten) käyttämiä ilmaisuja. Ilmaisut ovat niin läpimätiä kuin niiden käyttäjätkin. Näin he ajavat suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan alas.

  Suomessa `sosiaalinen tasa-arvo` on ajettu onnistuneesti hyvinvoipaan yhteiskuntaan. `Sosiaalisella tasa-arvolla` tarkoitetaan karkeasti sanottuna varallisuuden uusjakoa. `Sosiaalisen tasa-arvon` mukaan kaikilla ihmisillä tulisi olla sukupuoleen tai uskontoon katsomatta yhtäläiset oikeudet saavuttaa elämässään samat tavoitteet. Kysymyksessä on ns. laajennettu tasa-arvo, jota voidaan tehostaa esimerkiksi `positiivisella erityiskohtelulla` eli `positiivisella syrjinnällä`, `yhdenvertaisen kohtelun periaatteella` eli `tosiasiallisella yhdenvertaisuudella` ja `poliittisella korrektiudella`.

  `Sosiaalisen tasa-arvon` periaatteen mukaan pyritään tiettyjä ihmisryhmiä kuten esimerkiksi islamilaisten maiden maahanmuuttajien, siirtolaisten, asemaa korottamaan kantaväestön saavuttamaa hyvinvointia tinkimällä. Siirtolaisille sallitaan saavuttaa samantasoiset tai paremmat etuudet kuin valtaväestöllä on entuudestaan. Samaan aikaan valtaväestöä `sosiaalisesti tasa-arvoistetaan` esimerkiksi leikkaamalla heidän saavuttamiansa etuisuuksia. Todellisuudessa `sosiaalinen tasa-arvoisuus` johtaa alkuperäisen ja oikean tasa-arvon ja vapauden menetykseen.

  `Sosiaalisen tasa-arvon` menetelmässä alkuperäisväestön saavuttamat etuisuudet syrjäytetään yksi toisensa jälkeen maahanmuuttajien hyväksi. Tämän tiedetään johtavan vääjäämättä kantasuomalaisten sosiaaliseen toisarvoisuuteen, radikalisoitumiseen, vastakkainasetteluun, korruptioon, syrjäytymiseen, katkeroitumiseen, anarkiaan ja yleensä yhteiskunnan alkuperäisväestön pahoinvointiin. Juuri tähän pyritään, jotta saadaan kiristettyä ruuvia entisestään.

  Monikulttuurisuus, `poliittinen korrektius` ja `sosiaalinen tasa-arvoisuus` nostattaa kansassa luonnollisen ja ennalta arvattavan reaktion, jota `kansainvälinen siionismi` ja heidän kulttuurimarxilainen nyrkkinsä pyrkivät nyt ohjailemaan. Kodin, isänmaan ja uskonnon kannattajat, sinivalkoiset, nationalistit, patriootit, isänmaalliset ja kansallismieliset pyrkivät järjestäytymään ja nousemaan vastarintaan. Myös historiallinen revisionismi ja denialismi yleistyvät.

  Taistelu on epäsuhta jo alun alkaen, koska kosmopoliittisilla kulttuurimarxilaisilla on puolellaan sekä lainsäädäntö (viharikoslait), järjestäytyneisyyttä, varallisuutta, instituutioita että media, jotka kansallismielisiltä lähes tyystin puuttuvat. Lisäksi kansallismieliset ryhmittymät on pyritty tuhoamaan jo lähtökohdiltaan valheoppositiollisin keinoin.

  Juutalaiset uusnatsit:
  https://totuusbloki.wordpress.com/2015/01/27/juutalaiset-uusnatsit/

  Suvaitsevaisuuden ja monikulttuurisuuden kannattajat ovat avanneet länsimaisten hyvinvointiyhteiskuntien ovet avoimelle massamaahanmuutolle, joka nähdään islamilaisissa maissa mahdollisuutena tuoda Islam sinne missä sitä ei ennen ole ollut. Islamin tavoitteena on saattaa voimaan Sharia-lait. Kansainvälisen siionismin ja heidän eturyhmänsä kulttuurimarxilaisten suvaitsevaisuuden ja monikulttuurisuuden aate edistää tehokkaasti islamistien ekspansiota. Gaddafin sanoin: Islam valloittaa länsimaat laukaustakaan ampumatta ja Välimerestä tulee kaaoksen meri.

  Suvaitsevaisuutta ja monikulttuurisuutta kannattavat liberaalit äärioikeistolaiset ja radikaalit vasemmistolaiset eli kulttuurimarxistit ovat uskonnoltaan pääosin ateisteja. Tämä ei ole ihme, koska heidän ideologiansa oppi-isät, kulttuurimarxismin perustajat, olivat lähes yksinomaan juutalaisia.

  `Toisin sanoen heidän täytyi päästä kulttuuriin sisään ja MUUTTAA tapa, jolla ihmiset ajattelevat. Ja jos ihmiset ajattelivat patriotismia ja kansaa ja Jumalaa ja maata, se oli mekanismi, joka oli liian vastustuskykyinen marxismille, eikä se koskaan voisi juurtua. Joten sinun täytyi rapauttaa ja tuhota se yksilöissä. Tuo on se, mikä aloitti sen, mitä kutsutaan pitkäksi marssiksi instituutioiden läpi; seminaarien läpi, kirkkojen läpi, median läpi, Hollywoodin ja kaiken sen muun; luodakseen antikristillisen kulttuurin, joka tuhoaisi ne kristilliset uskomukset ja vakaumukset ihmisten suuressa enemmistössä, jotta he syleilisivät marxismin ajatuksia ja he syleilisivät ajatuksia, jotka olivat torjuneet aiemmin – ja he olisivat avoimia valloitukselle, yksinkertaisesti, marxilaisten toimesta. Siis ei poliittisten marxilaisten, vaan kulttuurimarxilaisten`:
  Frankfurthin koulukunnan kulttuurimarxismi ja sen yhteys Suomalaiseen kulttuuriin:
  http://rauta-aika.blogspot.fi/2012/04/frankfurtin-koulukunnan.html
  Kuinka kulttuurimarxilainen henki täytti valtionkirkon:
  http://sarastuslehti.com/2013/02/07/totuuden-henki-johda-sina-meita-harhaan-eli-kuinka-kulttuurimarxismin-henki-taytti-valtionkirkon/
  Mikä on Demla?:

  Mikä on Demla?

  `Sosiaalisen tasa-arvoisuuden` saavuttamiseksi käytetään mm. `positiivista syrjintää`. `Positiivisella syrjinnällä` puolustetaan siirtolaisten asemaa kaikin tavoin kuten esimerkiksi rajoittamalla valtaväestön sanan- ja ilmaisunvapautta lainsäädännöllisin keinoin, jolloin tervehdyttävästäkin kritiikistä on saatu onnistuneesti tehtyä viha- ja ajatusrikos.

  Vallalla oleva länsimainen kulttuuri heikennetään kansainvälisen siionistiliikkeen ohjaileman kulttuurimarxistien liikkeen toimesta lukemattomilla tavoilla edistämällä vähemmistöjen kuten islamilaisten maahanmuuttajien edustamaa kulttuuria länsimaisen kulttuurin kustannuksella `sosiaalisen tasa-arvoisuuden` ja `poliittisen syrjinnän` ym. keinoin kunnes nämä ovat tasavertaisia ja siten kypsiä hävitettäväksi kumpikin. Monikaan islamisteista ei ehkä tule ajatelleeksi, että kulttuurimarxistien tavoitteeseen tuhota länsimainen yhteiskunta on sisäänrakennettu hanke tuhota myös Islam.

  `On joka tapauksessa selvää, että nykypäivän poliittinen korrektius ja monikulturismi edustavat kulttuurimarxismia ja siten pohjimmiltaan samanlaista maailmankatsomusta kuin perinteinen sosioekonominen marxismi, ja niinpä, kuten Lind toteaa, näillä ideologioilla onkin selvät yhtäläisyytensä: totalitarismi, joka edellyttää totuuden kieltämistä utopistisen ideologian nimissä, yhden tekijän selitysmalliin perustuva historiankäsitys, ennalta määritellyt uhrien ja syyllisten stereotyyppiset ryhmät, analyysimenetelmä, joka tuottaa halutut, ideologian mukaiset vastaukset ja turvautuminen pakkolunastukseen`:

  `Mistä tämä kaikki, mistä olemme tänä aamuna kuulleet, – uhrifeminismi, homoseksuaalien oikeuksia ajava liike, tilastojen peukalointi, historian uudelleenkirjoitus ja valehtelu – on saaneet alkunsa? Ensimmäistä kertaa historiamme aikana amerikkalaiset saavat olla peloissaan puheidensa, kirjoitustensa ja ajatustensa johdosta. He joutuvat pelkäämään, että he eivät käytä väärää sanaa – sanaa, joka on julistettu loukkaavaksi tai tahdittomaksi, rasistiseksi, seksistiseksi tai homofobiseksi`:
  Poliittisen korrektiuden synty:
  https://monikulturismi.wordpress.com/tag/kulttuurimarxismi/

  Seuraavassa linkissä kritiikkiä kulttuurimarxilaisuuden käsitteestä ja tulkinnasta:

  `Kenties hedelmällisempää olisi yhteiskuntailmapiirin vasemmistolaistumisen sijaan puhua siitä, miten radikaalin vasemmiston ja liberaalin oikeiston arvomaailmat ovat alkaneet muistuttaa toisiaan`:
  Paljon puhuttu kulttuurimarxismi:
  http://sarastuslehti.com/2014/11/01/paljon-puhuttu-kulttuurimarxismi/

  Edellisen linkin kirjoittajalla on hakusessa kuinka syvälle kulttuurimarxilainen rappioittava henki on juurtunut länsimaisiin yhteiskuntiin. Kulttuurimarxilaisuutta ei voida lassota kuin vasikkaa ja näytellä sitä kuin saalista. Se on kaikkialla (tieteessä, taiteessa, musiikissa, mediassa, politiikassa jne.) läsnä oleva, väijyvä rappiotila, joka saa yleensä ensiksi otteen kaikkein pahimmista ihmisyhteisön ilkiöistä.

  Codex Magica (Texe Marrs):
  http://www.heinola.org/~patato/Codex.html

  Plusääni(21)Miinusääni(1)
 6. ”Viron ex-ulkoministeri räväyttää: ”Neekerit ja muslimit uhkaavat Viron olemassaoloa”
  Viron ex-ulkoministeri ja EU-parlamentin ex-jäsen Kristiina Ojuland käy omaperäistä ja ilmeisen menestyksekästä taistelua Viroon mahdollisesti tuotavia pakolaisia vastaan, uutisoi Tallinna24.
  23.08.2015 20:28, 704 lukukertaa

  Ojuland ja hänen puolueensa, Kansan yhtenäisyyden puolue, kiertää ympäri Viroa keräten nimiä adressiin, jolla on tarkoitus estää pakolaisten tulo Viroon. Puolueen kanta on, ettei Viroon oteta ainuttakaan pakolaista…”

  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/08/23/viron-ex-ulkoministeri-ravayttaa-neekerit-ja-muslimit-uhkaavat-viron-olemassaoloa/

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 7. Talmudisti-juutalais-pankkigansterien NWO-supertyrannia-agendaan ei kuulu sananvapautta:

  ”Sanoma-konserni sensuroi kaiken keskustelun!!
  Sanoma-konserni on tämän päivän sensuurilaitos!!

  Lukijamme otti yhteyttä:

  Jos ette tiedä, kuinka paljon Sanoma-konserni estää ajankohtaista keskustelua niin katsokaa alle. vauva.fi on eräs Sanoma konsernin lehden keskustelupalsta. Sieltä poistetaan käytännössä KAIKKI maahanmuuttopolitiikkaa tai tapahtumia kritisoivat ja kommentoivat keskusteluketjut. Näitä poistettuja keskusteluja on SATOJA…”,

  http://mvlehti.net/2015/08/23/sanoma-konserni-sensuroi-kaiken-keskustelun/

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
  1. Kylläpä tuota sensuuria tapahtuu muuallakin.

   Esim allekirjoittanut ei pääse iltalehden keskustelupalstoilla lukeen mitää, saatikka edes vastaamaan mihinkään tai laittaan omaa kommenttia/mielipidettä.

   Samoin on tehnyt, ns. 100% kansalaisten puolella oleva MV-lehti estämällä minulta kommentoinnin seuraavalla tekstillä: ”Virhe” ”sinulla ei ole oikeuksia tälle alueelle”.

   Olisin laittanut janutskiinille vastineen hänen omaan ylvästelevään kirjoitukseensa julkaisuvapaudesta ja kuink se ymmärretään täysin väärin. Teksiti on tässä: ”Jaa jaa, näinköhän se on Janutski? Julkaisuvapaa = kenen tahansa kopioitavissa ja julkaistavissa.

   Julkaisuvapaus tarkoittaa hieman eri asiaa kuin annetaan ymmärtää ja verrataanpa sitä vahvempaan lakiin kuin laki sananvapaudesta, eli perustuslakiin, (Ps. ethän sinäkin ole niitä rakentajia jotka et rakenna ensin perustuksia, vaan ensin talon ja sitten katselet sinne millaisethan perustukset saisin taloni alle.

   Lakien lähtökohtahan on perustuslaki ja mitä siinä on, sen jälkeen tulee muut lait ja nekin niisä rajoissa mitä perustuslaki sallii, eli lakien pitää pystyä tukeutuun omiin perustuksiinsa eli perustuslakiin ja jos perustuslaissa sallitaan perustuslaista poikkeava laki, niin tällöin sellainen voidaan laatia, (Ps. nykyinenhän perustuslakihan ei salli moniakaan lakeja edes laadittavan tai jo olemassa olevat lait ovatkin muuttuneet perustuslainvastaisiksi. johtuen siitä, että nykyisen perustuslain säätämisessä ja sen muuttamisessa laatijat tekivät aikamoisia virheitä jos verrataan aikaisempaan perustuslakiin ja joka oli voimassa vuoteen 2000 asti.

   Perusoikeuksiin kuuluva sanavapaus ilmaisee selkeästi, ”KENENKÄÄN ENNAKOLTA ESTÄMÄTTÄ” = kukaan ei voi, ei saa, eikä muutoinkaa estää julkaisemasta kenenkään kirjoittamaa mielipidettä, eli tarkoittaa silloin sitä, että toimituspäällikkö ei voi sanoa, ”tuota ei julkaista, mutta tämä kirjoitus julkaistaan, koska se on minun linjani kanssa yhtenevä”.

   Mitä sitten julkaisuvapaus eli toimituksellinen julkaisuvapaus sitten oikeastikkin tarkoittaa? Yksinkertaisesti sitä, että toimituspäälliköllä on vapaus julkaista uutisia oman valintansa mukaan, eli kukaan ei voi toimitusta pakottaa julkaiseen vain määrätynlaisia uutisia ja niihin liittyviä muuta materiaalia, esim. uutinen pohjois-koreasta josta käy ilmi Kim jon ung on homo, niin ei Kim jon ung voi soittaa suomalaiseen/saksalaiseen/sveisiläiseen toimitukseen ja sanoa että uutista ei saa julkaista ja jos toimitus jättäisi julkaisematta tuon soittamisen johdosta, niin tällöin olisi puututtu julkaisuvapauteen.

   Sama asia kuin jos somaliraiskaaja soittaa suomalaiseen toimitukseen ja kieltää hänestä tehdyn uutisen julkaisun, myöskin julkaisuvapaus tarkoittaa sitä, että päätoimittaja voi jättää uutisen julkaisematta jolla hän katsoo olevan erittäin vähäinen merkitys yleiseen järjestykseen tai muuhun asiaan liittyvään, esim. uutinen ”jossa rauhanmarssi sujui hyvin, vain yksi marssijoista hieman kompuroi” eli tuolla pienellä asialla ei ole mitään merkitystä ja voidaan siis jättää aivan hyvin julkaisematta eli käytetään julkaisuvapautta.

   Eli tosiasiassa ei julkaisuvapaus tarkoita sitä, että toimituspäällikkö voi oman valintansa mukaan jättää jotain asiaa julkaisematta jonka on joku kirjoittanut mielipiteenään vaan vastuu kirjoituksesta/kuvasta on sen kirjoittajan/kuvanjakajan/lähettäjän.

   Se että on joku sananvapauslaki, joka osittain on perustuslainvastainen koska se rajoittaa perusoikeutta ja perusoikeuksien rajoittamiseen on oikeus vain ja ainoastaan perustuslain 23§ mukaan.

   Eli julkaisuvapaus ei voi rajoittaa perusoikeuksia ja tarkoittaa noita yllä mainittuja asioita ja sitä, että kukaan ei voi puuttua tai kieltää/määrätä mitä toimitus julkaisee, mutta toimitus ei voi myöskään itsenäisesti rajoittaa kenenkään oikeuksia, vaan kuten rikoslaissakin on että vastuu on kirjoittajan ja vaikkakin laki delegoi vastuun myös toimitukselliseen toimintaan, se rajoittaa tällöin perusoikeuksia”.

   Sitten mistä sain ilta-lehden keskustelupalstalle täyskiellon, on luettavissa tästä linkistä: http://www.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?p=18384108&posted=1#post18384108 .

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Vihervasemmistolaisten ja heidän liittonsa Suomalaisen velton (hedonistisen) median yhteisestä agendasta, homosaatiosta (esim. `sukupuolineutraali avioliitto`), alkaa saada kuvottavia piirteitä. Ns. `sukupuolinen kattavuus` sisältää käsityksen, jossa feminiinisiä ja maskuliinisia piirteitä ei tunnusteta.

  Tullessaan voimaan laki `sukupuolineutraalista avioliitosta` määrittää perinteisen lain perheinstituutiosta täysin ja mahdollistaa esimerkiksi huostaan otettujen lasten sijoittamisen homopariskunnalle. Itse asiassa homopariskuntia on suosittu tässä asiassa muualla maailmassa.

  Perinteinen avioliittoinstituutio pitäytyy heidän mielestään sukupuolistereotypioihin, joista pitäisi päästä irti (kulttuurimarxilainen hanke). Tilalle asetetaan ns. `ei-binäärinen sukupuoli-identiteetti`, joka sallisi ns. `sukupuoliekspansiivisen ympäristön`.

  Kulttuurimarxistit tulevat tuottamaan Suomeen `Sukupuolineutraalin opetussuunnitelman`. Siis kouluihin ,,, hei kirjoitin ,,, siis kouluihin. Bonjaattex! Vai ettekö usko! He ovat tavoitteissaan jo pitkällä. Teidän läpimätä medianne tulee jatkossa kertomaan tästä hankkeesta yksityiskohtaisemmin.

  Tässä tulos: Älkää oksentako, vaikka siltä tuntuisikin, vaan vaatikaa järkeviä tahoja (jos heitä on) Suomessa kumoamaan tulevan `sukupuolineutraalin avioliittolain` käsittelyn jo alkuunsa ja lisäksi valtamedian tiedottamisen tässä asiassa.

  TransNorway:
  https://www.youtube.com/watch?v=5mF3ihYfYcw

  Ritarien aika on ohi! Heidän omien oppiensa mukaan vaikka pieksäisitkin vihervasemmistolaisen naisen, niin et pieksäisi vihervasemmistolaista naista, vaan vihervasemmistolaisen henkilön.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 9. Tietävätkö todella Euroopan eri maissa islamin imaamit mitä esimerkiksi Suomessa vihervasemmistolaiset kannattavat? Seuraavassa videossa jotkin tietävät vihervasemmistolaisten salahankkeista mädättää Islamin uskonto.

  Leftists Clowns go to a Muslim ghetto in Rosengard, Sweden, expecting to be welcomed
  https://www.youtube.com/watch?v=hwh6Hq0tHRA

  Tämä on saatava ehdottomasti kaikkien Euroopan imaamien tietoisuuteen. Vihervasemmistolaiset häpäisevät teidän uskontonne esiintyen muka teidän ystävinänne. Ne islamistit, jotka kuuluvat vihervasemmistolaisiin puolueisiin, ovet Islamin todellisia pettureita.

  `Ei mulla muuta`!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat