Vasemmisto hakkasi vammaisen ja poliiseja – valtamedian mukaan vain maahanmuuttokriittiset ”meuhkaavat”

Suomen valtamedia on tunnustanut kovalla innolla väriä tänä viikonloppuna. Väkivaltaiset hyökkäykset maahanmuuttokriittisiä ja virkavaltaa kohtaan on kuitattu joko pikkuotsikoilla tai mediahiljaisuudella.

Sen sijaan rauhalliset protestit Sipilän hallituksen maahanmuuttopolitiikkaa vastaan ovat saaneet hyytävän vastaanoton toimittajilta. Esimerkiksi Kalevan ja Aamulehden mukaan Rajat kiinni! –protestit olivat ”meuhkaamista”.

Lehtien mukaan kukaan, kuka ei kannata vapaiden rajojen politiikkaa, ei ymmärrä mitään historiasta. Vaikka mielenosoittajat eivät kirjaimellisesti ”meuhkanneet”, käyttäytyivät he valtamedian mukaan huonosti, koska he kannattavat vääränlaista – lue: isänmaallista – politiikkaa.

kkkpunikit

”Rasismia” ja rajavalvontaa vastustaneet mielenosoittajat sen sijaan hyökkäsivät aivovammaista miestä vastaan Tampereella ja poliisia vastaan Helsingissä. Tampereella ketään ei otettu kiinni eikä poliisi suostunut ottamaan uhrin rikosilmoitusta vastaan, vaikka isku videoitiin.

Juutalaisen Erkon suvun omistama Helsingin Sanomat ei uutisoinut pahoinpitelystä lainkaan, sillä pahoinpitelijät olivat ”oikealla asialla” kannattaessaan rajavalvonnan lakkauttamista.

Helsingissä naamioituneet rasisminvastustajat iskivät poliisia ja poliisiajoneuvoja vastaan. Iltalehti uutisoi rikoksesta etusivuilla, mutta Helsingin Sanomat sivuutti tapauksen lähes kokonaan.

Poliisin ja valtamedian käytös etenkin Tampereella on herättänyt raivoa kansalaisissa, ja monet tahtovat nyt oma-aloitteisesti selvittää, keitä pahoinpitelyyn osallistuneet äärivasemmistolaiset olivat. Verkossa kiertää kuva ainakin yhdestä hyökkäykseen osallistuneesta vasemmistolaisesta:

Videolta näkee, että tämä kulttuurimarxisti osallistui aivovammaisen miehen joukkopahoinpitelyyn ja jatkoi tämän potkimista, kun tämä makasi jo maassa.
Videolta näkee, että tämä kulttuurimarxisti osallistui aivovammaisen miehen joukkopahoinpitelyyn.

Kuva on herättänyt keskustelua huumeongelmasta, joka on vaivannut kulttuurimarxilaista liikettä jo juutalaisen Magnus Hirschfeldin ajoista (1, 2) saakka.

Viime vuosina mielenosoituksissa ja äärivasemmistoon liittyneissä oikeudenkäynneissä otetut valokuvat kertovat karua kieltään ”rasismia” kiihkeimmin vastustavien ihmisten elämäntavoista:

jkl_oikeudenkaynti2_1 kommari1 kommari2

Rajat kiinni mielenilmauksessa naamioituneet rasismin vastustajat (vastamielenosoittajat) varastivat heitä rauhassa kuvanneen, vakavasti vammautuneen Marko Parkkolan puhelimen. Markon pyytäessä/yrittäessä saada puhelintaan takaisin tämä naamioitunut suvaitsevaisto hyökkäsi Parkkolan päälle kymmenen miehen voimin ja pahoinpitelivät häntä.Mutta eihän sillä ole väliä koska heillä ei ollut valkoista kummituspukua (KKK) vaan itämaiset huivit kasvojen peittenä.

Posted by Juha Maenpaa on 2. lokakuuta 2015

 

 

Lue myös: Vasemmistoaatteen valta suomalaismediassa

5 kommenttia

 1. Propaganda-media näytti taas löyhkäävän mädännäisyytensä.

  Plusääni(34)Miinusääni(2)
 2. Älkääs nyt, nämä punikit vaan purkaa vihaansa kun niitä vituttaa niin kovasti kun tietävät turvapaikanhakijoiden vievän niiden sossurahat ja asunnot. Sitten ku näiltä turvapaikanhakijoiden alta häädetään kämpät alta ja etuuksia leikataan eikä rahat riitä piriin ja kiljuun niin kiukuttaa –> ei voi ilmaista kiukutusta turvapaikanhakijoista –> täytyy purkaa aggressio johonkin.

  Plusääni(22)Miinusääni(3)
 3. Kenen palkkalistoilla nämä punaterroristit ovat ? Epäilen että he ovat supon ja krp:n likainen divisioona, jonka tarkotuksena on provosoida ja terrorisoida laillisia mielenosoituksia. He ovat varmaan pilvenpolttajia ja muuta roskaporukkaa, joilla on pitkä rikosrekisteri. Mutta kun he toimivat supon ja krp:n laskuun heidän huume- ja muut rikostuomionsa mitätöidään ja tämän varjolla he saavat jatkaa rikollista toimintaansa ilman että viranomaiset puuttuvat siihen.

  Plusääni(25)Miinusääni(6)
 4. ”Suvaitsevaiset” syyllistyivät tässä vakavaan rikokseen.

  Suomen rikoslaki:

  5 § (21.4.1995/578)

  Poliittisten toimintavapauksien loukkaaminen

  Joka väkivallalla tai vakavan vaaran toisen hyvinvoinnille käsittävällä uhkauksella estää toista

  1) ilmaisemasta mielipidettään yleisistä asioista niitä varten tarkoitetussa kokouksessa tai muussa tilaisuudessa taikka tiedotusvälineessä tai muuten julkisesti,

  2) osallistumasta yleisiä asioita varten järjestettyyn kokoukseen, kulkueeseen tai muuhun tilaisuuteen tai

  3) perustamasta yhdistyksen yleisiä asioita varten taikka liittymästä tai kuulumasta sellaiseen tai toimimasta siinä,

  on tuomittava poliittisten toimintavapauksien loukkaamisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

  Poliittisten toimintavapauksien loukkaamisesta tuomitaan myös se, joka 1 momentissa tarkoitetulla tavalla saa toisen vastoin tahtoaan ilmaisemaan mielipiteensä yleisistä asioista kokouksessa tai muussa tilaisuudessa taikka tiedotusvälineessä tai muuten julkisesti, osallistumaan yleisiä asioita varten järjestettyyn tilaisuuteen taikka liittymään tai kuulumaan sellaisia asioita varten perustettuun yhdistykseen tai toimimaan tällaisessa yhdistyksessä.

  Yritys on rangaistava.

  Plusääni(21)Miinusääni(1)
 5. Pikkuotsikoilla ja mediahiljaisuudella peitellään suurempiakin asioita!!!

  `Follow the money`

  Lääketeollisuus tahkoaa satumaisia voittoja pakolaiskriisin avulla. Samoin tekevät poliitikot ja media. Tämänkaltainen rahastus hätää kärsivien selkänahasta on kyseenalaista. Muita hyötyjiä pakolaiskriisin aiheuttamassa klusterissa on paljon (kuten maahanmuuttovirastot, pakolaiskeskukset, SPR, asuntojen vuokraajat jne.). Ihmissalakuljettajat hyötyvät tästä kauppatavarasta vähiten. On vähättelyä sanoa, että `pakolaiset ovat uusi Nokia`, koska pakolaisteollisuuden tuottamat nettovoitot saavat edesmenneen Nokiankin näyttämään kioskilta.

  Huomio pakolaiskriisissä on käännytetty esimerkiksi ihmissalakuljettajien pahuuteen tai asunnonvuokraajiin, jotka hyötyisivät pakolaiskriisistä eniten. Tämä on naurettavaa median hämäystä, kirjoittaa saksalainen toimittaja ja bestseller kirjailija Udo Ulfkotte. Tällä pyritään vain peittelemään niitä, jotka hyötyvät pakolaiskriisistä kaikkein eniten.

  Esimerkiksi toimittajat ansaitsevat mukavasti, saavat lahjoituksia ja jopa heitä palkitaan kirjoittaessaan pakolaiskriisistä uutisnälkäiselle yleisölle. Mutta lääketeollisuus hyötyy pakolaiskriisistä kaikkein eniten. Pelkästään yhden taudin (c-hepatiitin) hoitamisesta tulevat nettovoitot ovat merkittäviä, 13 miljardia seuraavan kahden vuoden aikana.

  Esimerkiksi saksalainen hoitoala tarvitsee aina vain uusia turvapaikanhakijoita hoitaakseen omaa talouttaan. Turvapaikanhakijat ovatkin heidän liiketoiminnalleen todellinen kultakaivos. Poliittiset vehkeilijät ovat lähettäneet median ammattilaisia jopa turkkilaisille pakolaisleireille edistämään maahanmuuttoa. He eivät välitä pakolaisista sen enempää kuin paskasta, joka vääntyy perseestä. Heille ei merkitse mikään muu kuin voittoa tuottava raaka liiketoiminta.

  Nämä myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset yllyttävät pakolaisia kuinka heidän tulee käyttäytyä Euroopassa, mihin maihin siellä mennä ja kuinka saada turvapaikkaoikeus jne. Amerikkalais/siionistinen IS, entinen ISIS/ISIL onkin heille melkoinen onnenkantamoinen, joka saa massat liikkeelle. Nyt neukku sotkee suunnitelmia pommittaessaan ISISiä, koska käytännössä se pommittaa amerikkalaisia/siionisteja, jotka pitävät yllä ISISiä. Siitä kireät välit. Ei ole enää mikään salaisuus, että ISIS soluttaa Eurooppaan lähtevät pakolaismassat omilla taistelijoillaan.

  Esimerkiksi Saudi-Arabia hyväksyy miljoonien ja miljoonien pyhiinvaeltajien saapumisen Mekkaan, mutta ei turvapaikanhakijoita nimeksikään. Rikkaiden arabimaiden kieltäytyminen vastaanottamasta pakolaisia osoittaa vain minkälainen uskonto Islam todellisuudessa on.

  Kirjassaan `Asylum Industry` Udo Ulfkotte paljastaa poliitikkojen, journalistien ja sosiaalisen sektorin mädännäisyyden, mitä pakolaiskriisiin tulee ja kuinka sadat tuhannet pakolaiset ovat lähteneet Syyriasta, Irakista ja Afganistanista etsimään parempaa tulevaisuutta Euroopasta. Tilannetta voisi verrata Klondiken kultaryntäykseen, jolloin kaikki kynnelle kykenevät lähtivät vaaroista välittämättä kultakentille.

  Nyt asylumin vonkaajat käyttävät Itä-Euroopan reittiä Unkarin, Serbian ja Kroatian kautta päästäkseen Saksaan ja sieltä muihin Eu-maihin. Kaikkiaan 300 000 pakolaista on ylittänyt Välimeren jo tämän vuoden alusta alkaen. Vuodelle 2016 odotetaan noin 850 000 pakolaisen rantautuvan samaa reittiä Eurooppaan.

  Näin kirjoitetaan `Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä` sivustolla: `Big Bharma odottaajättivoittoja pakolaisten tuomasta c-hepatiitista`:

  `Saksalainen toimittaja Udo Ulfkotte on julkaissut äskettäin kirjan Asylum Industry, jossa tuodaan esille pakolaisaallon salaiset taustat, kuinka suuret poliittiset tahot tekevät sen avulla voittoja. Kirjassa paljastetaan myös se, että kuinka lääketeollisuus (BIG PHARMA) on arvioinut nettoavansa yli 13 miljardia Eurooppaan tunkeutuvien pakolaisten aiheuttaman C-hepatiitin johdosta. Ulfkotten kirjan ilmestyttyä toimittaja sai useita tappouhkauksia ja on joutunut menemään maan alle, että tästä voimme päätellä jo sen, että se koira (BIG PHARMA) älähti jälleen, jonne kalikka kalahti`:
  http://nwohavaintoja.blogspot.fi/

  Udo Ulfkotte:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Udo_Ulfkotte
  Kuvassa Udo Ulfkotte:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3d/Udo_Ulfkotte_bei_Pegida.jpg

  Politicians, pharma companies and media profit from refugee crisis – Udo Ulfkotte:
  http://www.rt.com/op-edge/316337-refugees-germany-isis-ulfkotte/

  Seuraavassa katsaus BIG BHARMAN tunnuslukuihin. Jokainen voi huomata, että nyt ei puhuta pikkurahoista.

  `Lääkemyynnin maailmanlaajuinen arvo oli vuonna 2007 663,5 miljardia dollaria. Yhdysvallat ja Kanada muodostivat 46 % kokonaismarkkinoista. Vuonna 2005 Euroopan osuus markkinoista oli 28 %, Japanin 10 % ja muun maailman 18 %. Euroopassa suurimmat markkinat olivat Saksa, Ranska, Italia, Iso-Britannia ja Espanja. Suomen lääkemyynnin arvo oli vuonna 2005 noin 1,7 miljardia euroa. Lääkemarkkinoiden kasvu on nopeinta kehittyvissä talouksissa: Pohjois-Amerikan, Euroopan ja Japanin markkinat kasvoivat 5-6 %, kun muun maailman kasvu oli yli 20 %. Suomen lääkemarkkinat kasvoivat 7 %. Lääkemarkkinoiden bruttokansantuotetta nopeampi kasvu nähdäänkenen mukaan? Suomessa ongelmallisena, ja viranomaiset ja lainsäätäjät ovat pyrkineet hillitsemään sitä esimerkiksi ns. geneerisen substituution ja KELA:n sairausvakuutusjärjestelmän keinoin`.

  `Kymmenen suurimman lääkeyhtiön yhteenlaskettu maailmanlaajuinen markkinaosuus oli vuonna 2007 noin 45 % ja sadan suurimman yhtiön osuus noin 85 % (vuonna 2005). Jakauma kuvastaa sitä, miten lääketeollisuutta hallitsevat 10-20 suurta, globaalisti toimivaa yhtiötä, mutta näiden jälkeen markkinoilla on runsaasti tilaa myös keskisuurille yrityksille, jotka pääosin toimivat kotimaassaan ja sen lähialueilla. Seuraavassa luettelossa on 12 suurinta lääkeyhtiötä Fortune Global 500:n mukaan`:

  1 Johnson & Johnson Yhdysvallat, 2 Pfizer Yhdysvallat, 3 GlaxoSmithKline Britannia, 4 Roche Sveitsi, 5 Sanofi-Aventis Ranska, 6 Novartis Sveitsi, 7 AstraZeneca Britannia, 8 Abbott Laboratories Yhdysvallat, 9 Merck Yhdysvallat, 10 Wyeth Yhdysvallat, 11 Bristol-Myers Squibb Yhdysvallat, 12 Eli Lilly Yhdysvallat.

  Lääketeollisuus:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/L%C3%A4%C3%A4keteollisuus

  Mutta kohtahan teille tullaan kertomaan kaikkien aikojen satujen äiti, jossa julkaistujen tutkimusten mukaan kuten `Proceeding of the National Academy on Sciences`, kuinka ilmastonmuutos tulisi lisäämään selvästi pakolaisvirtojen todennäköisyyttä. Hei, tämä ei ollut vitsi!

  `Pakolaiset ovat uusi Nokia`, `ei mulla muuta`

  Plusääni(19)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat