Äärivasemmisto pahoinpiteli miehen joukolla – Suomen media ja poliisi painoivat villaisella

Verkossa on levinnyt video Tampereella eilen pidetyistä maahanmuuttomielenosoituksesta. Videolla joukko afrikkalaista siirtolaistulvaa kannattavia äärivasemmistolaisia potkii maahan iskettyä aivovammaista Marko Parkkolaa, koska tämä on eri mieltä maahanmuuttopolitiikasta.

”Rasisminvastustajat” hyökkäsivät Parkkolan kimppuun, kun tämä kuvasi kamerakännykällään tapahtumaa. Aivovammainen Parkkola kaadettiin maahan, minkä jälkeen äärivasemmistolaiset jatkoivat hänen potkimistaan. Samalla kommunistit varastivat uhrinsa puhelimen.

Rajat kiinni mielenilmauksessa naamioituneet rasismin vastustajat (vastamielenosoittajat) varastivat heitä rauhassa kuvanneen, vakavasti vammautuneen Marko Parkkolan puhelimen. Markon pyytäessä/yrittäessä saada puhelintaan takaisin tämä naamioitunut suvaitsevaisto hyökkäsi Parkkolan päälle kymmenen miehen voimin ja pahoinpitelivät häntä.Mutta eihän sillä ole väliä koska heillä ei ollut valkoista kummituspukua (KKK) vaan itämaiset huivit kasvojen peittenä.

Posted by Juha Maenpaa on 2. lokakuuta 2015

 

Tampereen poliisi ei ottanut ensimmäistäkään äärivasemmistolaisia kiinni pahoinpitelyn jälkeen. Poliisi ei myöskään suostunut ottamaan Parkkolan tekemää rikosilmoitusta vastaan.

Sen sijaan poliisilla oli rajattomasti resursseja selvitellä ”Lahden KKK-miehen” henkilöllisyyttä, vaikka tämä ei ollut syyllistynyt mihinkään rikokseen.

Kun äärivasemmistolainen huume- ja väkivaltarikollinen Arto Savolainen häiriköi ystäviensä kanssa elokuussa Jyväskylässä Suomen Vastarintaliikkeen mielenosoituksessa ja sai kurinpalautuksen, monet Vastarintaliikkeen aktivisteista viettivät yli puoli kuukautta tutkintavankeudessa. Tämä on Suomen virkavallan tila Thomas Elfgren –aikakaudella.

Ensimmäinen media, joka uutisoi aiheesta, oli valtamedian parjaama MV-Lehti. Ennen MV-Lehden uutista valtamedia oli ehtinyt valehtelemaan, että mielenosoitus oli edennyt ”rauhallisesti” eikä vakavia välikohtauksia ollut sattunut.

Pisimmän korren jääräpäisen valehtelun kilvoittelussa veti jälleen kerran juutalaisen Erkon suvun omistama Helsingin Sanomat, joka ei suostunut uutisoimaan pahoinpitelystä senkään jälkeen, kun video alkoi levitä julkisuudessa. Sen lisäksi että HS ilmoitti maahanmuuttovastaisen mielenosoituksen osallistujamäärän propagandasyistä alakanttiin, se valehteli lukijoille:

”Sitten maahanmuuttoa kannattava ryhmä lähti Hämeenkadulle, jonka liikenne puuroutui täysin ja poliisisaattueessa he marssivat rytmityhmän rumpujen soidessa Tullintorille runsaan puolen kilometrin päähän. Siellä pidettiin lisää puheita.

Ryhmän henki oli selvästi väkivallasta pidättäytyvä ja rauhaan kannustava.”

Poliisi pyysi äärivasemmistolaisia poistamaan naamionsa mielenosoituksen aikana. Nämä kuitenkin kieltäytyivät. Poliisi kohautti harteitaan ja antoi naamioituneiden väkivaltarikollisten jatkaa marssimista. 2015 poliisi alkaa jahdata kansalaisia, jos nämä sattuvat sonnustautumaan siirtolaisia loukkaavaan lakanaan ja kartonkihattuun. Kulttuurimarxilaisesta väkivallasta ei sen sijaan suostuta ottamaan edes rikosilmoitusta vastaan, vaikka pahoinpitely on videolla.

Magneettimedia on viime aikoina kirjoittanut useita artikkeleita viranomaisten ja Suomen oikeusjärjestelmän poliittisesta alennustilasta: ”Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta”, ”Perussuomalaiset: lisää pakolaisia, enemmän valvontaa, vähemmän sananvapautta”, ”Perussuomalainen kansanedustaja väläyttää ’uusfasististen’ järjestöjen täyskieltoa”, ”Kultaranta: poliisin vakoiltava suomalaisten Internet-käyttäytymistä tehokkaammin”.

Poliisi on viime vuosina syyllistänyt muun muassa suomalaista yhteiskuntaa ja raiskauksien uhreja maahanmuuttajien rikoksista.
Isänmaallinen suomalainen ei voi enää luottaa virkavaltaan.

Kun avoimesti antifasistiksi tunnustautunut Savolainen provosoi tappelun Jyväskylässä, kuvasi Helsingin Sanomat häntä satunnaiseksi ”sivulliseksi”. Kuten olemme kirjoittaneet, on valtamedian asenne radikalisoitunut pakolaiskriisin myötä. Esimerkiksi Journalistiliitto on julkaissut ohjeita, jotta toimittajat alkaisivat vakoilla maahanmuuttovastaisia kansalaisia nykyistä tehokkaammin.

Monet ovat kysyneet, olisiko pahoinpitelystä edes uutisoitu, ellei MV-Lehti olisi pakottanut valtamediaa siihen. On myös pohdittu, miltä lööpit olisivat tänään näyttäneet, mikäli kansallismieliset olisivat pahoinpidelleet Tampereella kommunistin tai maahanmuuttajan.

 

Lue myös: Vasemmistoaatteen valta suomalaismediassa

6 kommenttia

 1. Hienoa, että Magneettimedian artikkelien tuotantotahti on lisääntynyt. On aina ilo lukea teidän uutisianne!

  Plusääni(25)Miinusääni(5)
 2. Videolta näkee ihan selvästi että se on Parkkola joka hyökkää ja kuristaa yhtä vastamielenosoittajaa. Ottakaa silmä käteenne ja katsokaa vielä uudelleen.

  Plusääni(5)Miinusääni(24)
  1. Leikkaamattomalta videolta näkee myös selvästi kuinka suvaitsevainen hupparisetä vie markolta puhelimen, olisiko Markon pitänyt tarjota tälle kiltille sedälle kahvia&pullaa ja kertoa samalla kuinka on pahoillaan aiheuttamastaan mielipahasta?

   Plusääni(21)Miinusääni(2)
 3. Parkkolan Usari-blogissa joku mimmi väittää Hitlerin Saksassa poliisin katsoneeen sivuun silloin, kun juutalaisia pahoinpideltiin. Joku kommentoija heti väitti näin olleen ja että nyt olisi Suomessa tilanne toisinpäin.

  Kuitenkin Saksassa poliisi suojeli juutalaisia pahoinpitelyiltä siinä missä muitakin. Tämä on näytetty sata miljoonaa kertaa ennenkin ja on muistelukirjat ja muut faktat. Tietenkin Hollywood-leffoissa ja muissa saman tason tekeleissä asia on erilainen. Totuus on kuitenkin se, että Saksassa oli ehdoton kuri näissä asioissa ja todellakaan ei saanut juutalaisia höykyttää omin päin. Myöskään viranomaiset eivät höykyttäneet. Halusivat vain maastamuuttoa ja säätivät rotua vaalivat lait.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
  1. Ada Norna raportoi Suomen kuvalehteen haastatelleensa 1933 boikottipäivänä muutamaa SA-miestä, jotka totesivat, että oli erityisesti kielletty vahingoittamasta yhtäkään juutalaista. Nimenomaan oli korostettu, ettei ulkomaalainen lehdistö voisi päästä uutisoimaan pahoinpitelyistä.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Jos tämän artikkelin sisältö voidaan toteennäyttää, niin tämä olisi jo parlamentaarisen tutkimuksen arvoinen.
  Jos valtion väkivaltakoneisto alkaa sortamaan poliittista oppositiota tai muuta ryhmää, on valtio silloin tyrannia ja näin menettänyt olemassaolon oikeutensa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat