Video: ”urhea” juutalaissotilas kiusaa pikkulapsia

Rikollinen juutalaisvaltio Israel syyllistyy järjestelmällisesti rasistisiin rikoksiin alueen ei-juutalaisia vastaan, olivatpa uhrit sitten kristittyjä tai muslimeja.

Internetiin hiljattain vuotanut video osoittaa, kuinka turhamaista sionistinen sorto voi hölmöimmillään olla. 8-vuotias palestiinalaistyttö Anwar Burqan pikkusisarineen sai juutalaissotilaat kimppuunsa, koska he leikkivät ”vain juutalaisille tarkoitetulla” tiellä.

Burqan ajoi pikkuveljensä pyörällä, kun virkaintoinen aseistautunut juutalainen juoksi hänen luokseen, repi pyörän 8-vuotiaan käsistä ja paiskasi sen pusikkoon. Omistajat eivät päässeet hakemaan pyörää takaisin, koska pusikko kuuluu siirtokunta-aktivisteille – toisin sanoen se on vain juutalaisten aluetta.

Kyseessä ei ole yksittäistapaus vaan ei-juutalaisten karu arki sionistien miehittämässä Palestiinassa. Väärään rotuun syntyneillä ei ole asiaa ”valitulle kansalle” varatuille alueille; sortopolitiikkaa pönkitetään jatkuvalla väkivallan uhalla.

Israelin sotilaat pystyttivät tielle suuren aidan vuonna 2012. Asfaltoitu hyväkuntoinen päätie annettiin juutalaisten käyttöön, kun taas ei-juutalaisille jätettiin kapea päällystämätön kävelytie.

Lukuisilla Internetiin päätyneillä videoilla sionistit vahvistavat, että tiet on jaettu sillä perusteella, ketkä ovat juutalaisia ja ketkä eivät:


Hebronin kaupunki on ollut jaettuna sionististen oppien mukaisesti siitä lähtien, kun juutalainen Baruch Goldstein murhasi 29 ei-juutalaista paikallisessa moskeijassa 1994.

Hebron on jaettu kahteen vyöhykkeeseen, joista ”H2” kuuluu juutalaisille ja ”H1” muille. Koko vanha kaupunki on osa juutalaisvyöhykettä.

Juutalaiset saavat liikkua kaupungissa vapaasti sotilassaattueissa, mutta arabien elämä ja yritystoiminta on jakolinjojen vuoksi erittäin vaikeaa. Tuhannet ei-juutalaisten kotitaloudet ja yritykset on pakotettu häipymään juutalaisten tieltä.

Juutalaiset ryöstivät esimerkiksi vanhassa kaupungissa asuneiden palestiinalaisten kiinteistöt. Tämä ei ollut kuitenkaan tarpeeksi; miehityksen ja vyöhykejaon jälkeen sortoa jatketaan kiusaamalla vaikkapa alle 10-vuotiaita ei-juutalaisia pyöräilijöitä.

 

Lue myös:

Video: Israel hyökkäsi suomalaisia rauhanturvaajia vastaan Libanonissa
Video: juutalaisvaltion sotilas kiduttaa itkevää pikkulasta!
Video: israelilaiset pelastavat jihadisteja
Goldman Sachs rahoittaa järjestelmällisesti sionistien terrorismia Palestiinassa

5 kommenttia

 1. Tämä saattaa olla serausta siitä kun tarpeeksi pitkään hankitaan samojen dna-ketjujen kanssa jälkeläisiä. Olisi mielenkiintoista tietää kuinka moni syntyvistä lapsista omaa uuden, ennen tapaamattoman dna-ketjun. Tätä taustaa vasten tarkasteltaessa Suomi on vielä kehittyvä kansa. Sen jälkeläisisät yli 60% omaa uuden ennen tapaamattoman ketjun. Kun ns. vanhat euroopan maat, ne kuuluvat jo taantuviin kansoihin. Puhumattakaan lähi-idän kansoista.

  Toisaalta, traumoja jättää sekin jos sinua on käytetty seitsemän vuotiaaksi asti seksualisesti hyväksi. Se ei voi olla jättämättä jälkiä.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
  1. Olet asian ytimessä.israelin perustaja suvullahan on pitkät perinteet sukurutsauksessa kuten myös pyramidipankkihuijauksesta.

   Siihen kun lisää traumatisoivan ympärileikkauksen ja rabbin suorittaman veren imemisen leikatusta
   siittimestä niin ei ehkä enää ihmettele miksi käyttäytyvät niin hysteerisesti.

   Lisäksi oman tunnon puute joka johtaa ylimielisestä ”valittu kansa” kuvitelmasta.

   Plusääni(16)Miinusääni(0)
 2. Suomalaisten niin sanottujen kristillisten sionistien olisi erittäin terveellistä katsoa tämä video…!

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. Sionisti kristityt on alinta paskaa mitä maa päällään kantaa.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Tämän luulisi kiinnostavan magneettimediaa lukevia. The Saker siis julkaisee venäjän tärkeimpiä uutisia sekä analysoi tilanteita. Uusin artikkeli koskee Rion olympialaisia jota turvaa israelista lähtöisin oleva turvallisuusyritys. Analyysi linkittää miksi venäjä haluttiin sulkea ulos, ja mikä on mahdollinen juonikuvio. Toivotaan että koko juttu on vain floihattuilua…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat