YleX: Eikö holokaustin kiistäviä nettisivuja voisi kieltää?

Kuten olemme tänään uutisoineet, on Jimi Karttusen tapaus linkittynyt kummallisella tavalla holokaustikeskusteluun Suomessa. Nuortenkanava YleX jatkoi aiheesta tänään aamulla.

Henry Tikkasen ja Eve Väyrysen juontamassa YleX Etusivu –ohjelmassa pohdittiin, miten kansallismielisten mielenosoitukset voitaisiin tulevaisuudessa estää.

Tikkanen väitti useaan otteeseen, että perjantaina kuollut Jimi Karttunen olisi joutunut pelkkään ”sanakopuun” kansallismielisten kanssa, vaikka todellisuudessa Karttunen on myöntänyt sylkeneensä mielenosoittajia päin.

Vastarintaliike muistutti omassa vastineessaan, että syljen – ja erityisesti narkomaanien syljen – mukana voi kulkea vaarallisia tartuntatauteja, minkä vuoksi kenenkään ei tarvitse alistua sananvapautta rajoittamaan pyrkivien kiihkoilijoiden sylkykupiksi.

Esimerkiksi 2014 C-hepatiittia sairastanut mies sai ehdottoman tuomion syljettyään vartijan kasvoille.

Valtamedia levittää Karttusesta vain yli 10 vuotta vanhaa rippikuvaa.
Valtamedia levittää Karttusesta vain yli 10 vuotta vanhaa rippikuvaa.

Väärinajattelu pois Internetistä

Suomalaisten veroeuroilla elävät toimittajat pohtivat, voitaisiinko yhteenotoilta tulevaisuudessa välttyä kieltämällä kansallismielisiltä ilmaisunvapaus:

”Mua ei sinänsä ihmetytä, että näillä ihmisillä on joku tällanen utopia tällasesta valtiosta, koska näissä piireissähän esimerkiks kielletään systemaattisesti holokausti. Ja väitetään, että koko maailma valehtelee siitä, että juutalaisia tapettiin natsi-Saksassa. […]

Ja tällanen tietohan leviää netissä aika nopeesti, tai netistä löytyy paljon sivuja, joilla tollast propagandaa on. Niin pitäiskö tällaset sivut esimerkiks kieltää, jotta ihmisille ei leviäis väärää tietoo?

”On myös joitain oikeusoppineita, jotka ovat sitä mieltä, että on vaikea puuttua tähän SVL:n toimintaan. Ja mä itsekin mietin sitä, kun tää liike kertoo olevansa juuri tällanen kansallissosialismia tavoitteleva järjestö, se ei toimi nytkään avoimesti ja demokraattisesti […]

Jos [järjestö] kiellettäis, niin sittenhän ei ainakaan tällasia tapahtumia… tai niitä ois ainaki vaikeampi järjestää. Sellasia että nyt johonkin Helsingin keskustaan tultas jakamaan jotain flyereita… Niin se ei ois niin helppoa, jos se järjestö ei toimisi lain suojissa.

Ja toki ku puhuttiin järjestön levittämästä propagandasta, niin sen pystys poistaan netistä. Siis pystys sulkemaan nää saitit, joilla tällasta selkeää propagandaa on […]

Samalla tavalla poliisi vois puuttua siihen avoimeen viestintään, joka tällä järjestöllä on. Ja sitten jos näkis vaikka, ihan tämmönen taviskansalainen julkisella paikalla jotain valkosen ihmisen ylivaltaa, valkosen rodun ylivaltaa fiilistelevät ihmiset jotka jakaa… niinkun… pamfletteja.

Nii vois ainakin ite soittaa poliisille et hei tääl on tällasta pelleilyä menossa.

Holokaustirevisionismi ja maahanmuuttovastaisuus olisi siis kiellettävä yksiselitteisesti lainsäädännön avulla, jotta kulttuurimarxistit voisivat hälyttää ajatuspoliisit välittömästi paikalle, kun vääriä mielipiteitä ”fiilistelevät” kansalaiset jakavat kaduilla pamfletteja.

Yle: ”Kunnon kakkua” toisinajattelijoille

Myös Roman Schatzin Yle-ohjelma Maamme kirjassa vieraillut Leena Malkki totesi lauantain tapahtumiin liittyen pitävänsä erittäin kielteisenä sitä, että Internetissä ihmiset voivat vapaasti kyseenalaistaa valtamedian kertomuksen Karttusen kohtalosta.

Toissaviikolla Yle-toimittaja Jessikka Aro ehdotti ”kunnon kakkua” eli vankeustuomiota maahanmuuttokriittiseen ajatusrikollisuuteen syyllistyneille suomalaisille.

Saksassa Yle-toimittajien haikailema malli on jo käytäntö. Esimerkiksi 87-vuotiasta isoäitiä Ursula Haverbeckia odottaa ”kunnon kakku”, koska hän ei usko juutalaisten joukkotuhontaan.

 

Lue myös: Valtamedian ”uusi” strategia: sensuuria ja entistä törkeämpää valehtelua

13 kommenttia

 1. Jaa jaa… Miksi ne sivut pitäisi kieltää?? Eihän holokaustista kertoviakaan sivuja kielletä.

  Jos ihmiset pikkuisenkin ajattelisivat sitä miksi on ryhmä ihmisiä jotka ovat sitä mieltä että holokaustia ei ollut, niin mikä olisi vastaus? Onko argumentointi täysin tuulesta temmattua kuten se että maapallon keskuksessa asuu viisas sivilisaatio? Vai voisiko heidän väitteilleen olla jotain perää??

  Ja jos tullaan sitten siihen pisteeseen että kaikki holokaustin kieltäjät ovat tärähtäneitä niin miksi sitten Saksan laissa holokaustia ei tarvitse todistaa ja miksi anti-holokaustien tutkimukset eivät kelpaa oikeudenkäynneissä? Aivan kuten se että joulupukki tuli ja raiskasi Suomi-neidon ja kaikki jotka kiistävät sen joutuvat vankilaan. Ja jos koitat esittää argumentointina että eihän joulupukkia edes ole, niin sitä ei voi käyttää todisteena ja sinut passitetaan vankilaan.

  Onko tällainen valtiomuoto demokratia? Ei se on diktatuuri.

  Plusääni(60)Miinusääni(0)
 2. Suomi ja Suomen media on tulossa aivan sairaaksi. Sananvapaudesta kyllä jauhetaan mutta sen toteuttamnen on kaukana sananvapaudesta. Itsekin pidin vuosia sitten holokaustin kieltäjiä hulluina, kunnes sitten itse aloin tutustumaan asiaan. Nyt en enää millään pysty uskomaan siihen 6 miljoonaan kaasutettuun jota minulle on ala-asteelta saakka kerrottu.

  Plusääni(51)Miinusääni(1)
  1. Ennen itsestään selvinä pidettyjen totuuksien epäilijöitä pidettiin höppänöinä ja niille naureskeltiin. Vakavammissa tapauksissa epäilijä saattoi saada mielenterveysongelma-diagnoosin. Skitsofreniaan tällaiset tapaukset liittyivät hyvinkin usein. Nykykehityksestä kertoo kuitenkin aika paljon, että väärien mielipiteiden esittämistä aletaan kriminalisoida. Kyseenalaistajat koetaan vaarallisiksi ja yhteiskuntajärjestystä uhkaaviksi. Nykyaikainen maailmanjärjestys perustuu valheille ja valheiden kierrättämiselle. Koko pankkihuijaukseen perustuva talousjärjestelmä heijastaa tätä ja huojuu nykyään romahduksen partaalla. Romahtamisen uhka saa hallitsevat tahot pelkäämään kaikkea, mikä voisi paljastaa koko systeemin valheellisen (ja itse asiassa rikollisen) perustan. Siksi nekin teoriat, joita olisi aikoinaan pidetty naurettavina, ovatkin muuttuneet vaarallisiksi. Vallitsevan totuuden epäileminen ja kyseenalaistaminen on torjuttava vaikka äärimmäisin keinoin.

   Plusääni(30)Miinusääni(0)
  2. Tästä holokaustiinfosta kuuluu kyllä kunnia Magneettimedialle. Täällä minunkin silmäni aukesivat. Nyt epäilen lähes kaikkea painettua sanaa ja median vouhkaamista. Totuus on kuitenkin jossain muualla.

   Plusääni(13)Miinusääni(0)
 3. YLE edistää monikulttuurisuutta. Se on kiellettävä!

  YLEn tehtävä ei koskaan saa olla se että pyritään muokkaamaan kansalaisten mielipiteitä ja ajaa tiettyä poliittista agendaa. YLE ei saa edistää kommunismia, ei globalismia eikä myöskään monikultturismia eikä mitään muutakaan ideologiaa! Monikulttuurisuusideologian kannattaminen ei kuulu poliittisesti neutraalin median tehtäviin. Mutta tätä kaikkea YLE tekee veronmaksajien kustannuksella!

  YLE on salajärjestön jäsenien tiukassa otteessa!

  YLEn mädätystoimintaa johtaa vapaamuurari Lauri Kivinen ja hänen luottomiehenä häärää toinen vapaamuurari Atte Jääskeläinen.

  YLEn johtamiseen ja toimintaan on tultava muutos!

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
 4. Melkoinen kiilusilmä kaksikko, mitähän etnisyyttä mahtavat edustaa..

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 5. Suomesta on jo nyt aikamoinen muuttovirta muualle. Tällainen pienen, erittäin ahdasmielisen klikin koelaboratoriossa on hyvin vaikea elää.

  Joskus tuntuu kuin valtaeliitti pitäisi meitä koekaniineina tyyliin että tehdään niille nyt näin ja katsotaan miten ne reagoi.
  Annetaan tälle ryhmälle nämä etuudet ja toisille ei mitään, valehdellaan mediassa, poistetaan sananvapaus,langetetaan mielivaltaisia tuomioita, tehtaillaan tuhansittain uusia lakeja kansalaisille ja muutetaan vanhoja vähänväliä,kielletään itsensä elättäminen työnteolla ja jaetaan valtion kassasta almuja fiksuille nuorille ihmisille, seisotetaan leipäjonoissa, mutta annetaan kaikki leipä takaovesta maahanmuuttajille, pakkohuostaanotetaan lapsia mielivaltaisesti,ajatetaan autolla 30km/h keskellä korpisuoraa ja varustetaan tie kameroilla että voidaan sakottaa…

  Tulen kohta hulluksi täällä ellen heti muuta pois.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 6. jaahas, onko ”joillakin” teillä aivoja ollenkaan? Uskooko joku tosiaan, että holukaustia ei ollut olemassakaan. Ei missään muodossa? Väitättekö ettei karttunen ollut ihminen, jolla ei olisi ollut oikeutta elää? Uskotteko että syvät voidaan parantaa kääpää syömällä?

  Plusääni(0)Miinusääni(11)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat