Perskeko-hallitus: seuraavaksi myymme Suomen tieverkoston!

Perskeko-hallituksen yksityistämisvimma ei vaikuta laantuvan. Caruna-skandaalista innostunut Anne Berner haluaa myydä seuraavaksi Suomen tieverkoston.

Kuten olemme uutisoineet, tahtoo perussuomalaisten, kokoomuksen ja keskustan hallitus muuttaa Suomen afrikkalaiseksi yhteiskunnaksi, jossa yksityiset oligarkit saavat periä suhteettoman korkeita maksuja peruspalveluista ja luonnollisista monopoleista.

Yksityistämisvimman takana on uusliberaali aatemaailma sekä yksityisen keskuspankkijärjestelmän luoma rahan keinotekoinen niukkuus. Kun Suomi liitettiin Euroopan unioniin, valtiota kiellettiin rahoittamasta julkisia hankkeita omalla keskuspankkirahalla. Talouspolitiikan ohjakset annettiin ulkomaalaisille pankeille ja suursijoittajille, jotka kontrolloivat lainaehtojen avulla sitä, millaista politiikkaa Suomessa tehdään.

Nyt Perskeko-hallituksen liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner haluaa myydä myös Suomen tiet ulkomaalaisille oligarkeille, joiden vastuulle jää myös teiden ”kunnossapidosta” huolehtiminen.

Koska suursijoittajat pyrkivät vain maksimoimaan voittonsa, tulisi yksityistäminen johtamaan suomalaisen perusinfrastruktuurin rappeutumiseen. Voittoja ei sijoiteta infrastruktuurin kehittämiseen vaan ne maksetaan sijoittajille osinkoina ja bonuksina.

Tämä on todettu jo muun muassa Isossa-Britanniassa, jossa rautateiden yksityistäminen on johtanut laadun täydelliseen rappioon ja hintojen tähtitieteelliseen kohoamiseen.

Suursijoittajilla ei ole kannustimia pitää huolta julkisen infrastruktuurin kunnosta.
Suursijoittajilla ei ole kannustimia pitää huolta julkisen infrastruktuurin kunnosta.

Valmistautumista TTIP-aikaan

Bernerin suunnitelmaan kuuluu teiden lisäksi myös junaratojen ja meriväylien myyminen. Pankkiirit ja suursijoittajat alkaisivat periä suomalaisilta esimerkiksi kilometriperusteista tiemaksua.

Seuranta suoritettaisiin asentamalla autoihin paikannuslaitteet, mikä tappaisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla: suomalaisilta voisi alkaa kyniä maksua liikkumisesta ja samalla saadaan hyvä tekosyy siirtyä kokonaisvaltaiseen valvontayhteiskuntaan. Sipilä, Soini ja Stubb myyvät suomalaisten yksityisyydensuojan ja liikkumisenvapauden eniten tarjoavalle ulkomaalaiselle.

Kuten olemme uutisoineet, pakkomonikulttuurisuutta kannattava Elinkeinoelämän Valtuuskunta EVA on jo aiemmin vaatinut moottoriteiden kauppaamista. Kuten aina, yksityistämistoimet osuvat kipeimmin suomalaisiin yrityksiin ja tavallisiin kansalaisiin; näiden toiminnasta ja elämisestä tulee entistä kalliimpaa ja hankalampaa, kun jopa liikkumisesta alettaisiin veloittaa kilometriperusteista maksua.

Julkisen infrastruktuurin yhtiöittämishankkeiden avulla hallitus valmistautuu TTIP-Eurooppaan, jossa pieni suomalainen eliitti voi kääriä tähtitieteelliset voitot myymällä kansallisomaisuuden amerikkalaisille monopoleille.

 

Lue myös:

Yksityistäminen, uusliberalismi, juutalaiset
Kansallisomaisuuden ryöstö: viimeinen naula itsenäisyyden arkkuun
”Juudas” Sipilän saarna: rahat pankeille – pakolaiset Suomeen

55 kommenttia

 1. Tosiasiassa käytännössä juutalaisille monopoleille.

  Soinin tärkeimmät puheethan kirjoittaa joki amerikkalainen pohattakerho. Näin hän ainakin sanoi kirjassaan euro-puheen ja velkatalkoo-puheensa osalta. Kaikki merkit viittaavat siihen, että koko PS-puolue on amerikkalaisen rahaeliitin suoraan virittämä. Tietenkin asiantuntemusta on tullut suomalaisilta ammattimaisilta valeopposition rakentajilta.

  Plusääni(32)Miinusääni(1)
 2. Metsät, pohjavedet, kaivokset, tiet, junaradat, teollisuus.. veikkaan, että seuraavana vuorossa on koululaitokset.

  Väärinajattelijoilta ja näiden lapsilta onkin helppo evätä pääsy yhtään mihinkään ammattiin, sillä ilman koulutusta ei voi/saa enää työtä (jos koulutuksenkaan kanssa) ja koska kyllähän ”yritys saa valita asiakkaansa”.

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 3. Mitä seuraavaksi? Koko Suomiko? Minä kutsuisin tätä maanpetokseksi, josta tulisi rankaista kovimman mukaan.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 4. Amerikassahan on jo totaali kontrolli. Tiesulut, kameroita kadun kulmilla, puhelimet täysvalvonnassa. Pedon merkki on jo amerikassa, itsepalvelukassatkin ovat jo suomessa. Tämä on osa antichristuksen petosta, totaalia kontrollia, ja se tulee.

  http://antichristobama2016.webs.com/ ( Lukekaa vaikka onkin yritetty estää )

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
  1. 666 on juutalaisen gematrian luku. Gematristen (eli trigonogmaattisten) lukujen hyvyys-pahuus, mustuus-valkeus, totuus-epätotuus jne. riippuvat täysin katsojan-tulkitsijan katsantokannasta. Eli siitä kenen riveissä seisoo ja kenen uskontunnustuksen lausuu. Jos 666 tulkitaan pedon eli eläimen luvuksi, katsantokanta on sionistinen. Sionistiselta kannalta katsottuna 666 pedon eli eläimen eli elukan lukuna on goyimin eli meitä ei-juutalaisia eli elukkakansoja symboloiva luku. Minä ainakin arvostan itseäni ja siksi olen ylpeä että goyimina kannan lukusymbolia 666 enkä häpeä sitä yhtään.
   Näin rasistisuuden häpeä on yksinomaan juutalaisten eikä meidän goyimien harteilla.

   Monoteistisille ukkosjumala Jahve-YHVHin palvojille israelilaisille luku 6 kombinaatioineen olivat kirottuja pahuuden lukuja.
   Polyteistisille juudealaisille luku 6 kombinaatioineen olivat pyhiä, sillä heille 6 symboloi lukuisten hyvien asioiden ohella mm. Aurinkoa.
   Esimerkiksi myytti 6 000 000 holokaustin uhrista perustuu juuri puuttuvaan kirjaimeen ”Vav” (jonka gematrinen arvo on 6) heprean sanassa ”palata”, ja rabbit tulkitsevat tarkoitushakuisesti tämän puuttuvan kuutosen merkitsevän, että 6 miljoonan täytyy kuolla ennen kuin juutalaiset saavat palata Palestiinaan.
   Eikä tämän 6 miljoonan suinkaan tarvinnut tarkoittaa 6 miljoonaa juutalaista, sillä goyimit kelpaisivat aivan yhtä hyvin — Paremminkin sillä kyse oli massaihmisuhrista ukkosantijumala YHVHin suosiolliseksi hyvittelemiseksi.
   Siksi juutalaiset väittivät että pogromeissa kuoli 6 miljoonaa, ja sitten itse tappoivat holodomorissa saman määrän ja moninkertaisesti Stalinin hallinnossa.

   Ukkosmonoteistit juutalaiset ovat häpäisseet Auringon symbolin kaksoiskolmion (Daavidin Tähti tai Solomon Sinetti) sijoittamalla sen jumalallisesti auktorisoimattoman eli messiaanisesti ei-perustetun roistovaltionsa lippuun Menorahin tilalle.
   Mitä tulee pentagrammiin eli viisisakaraiseen tähteen, se on Venus-planeetan kierron symboli: Venus on taivaan kirkkaimpana tähtenä Valontuoja eli Lucia-Fere eli Lucifer. Valontuonti on Auringonkultin tehtävä (ei se ainakaan pimeyttä tuo, kuten juutalaiset ukkoskultteineen): siksi Pentagrammi kuuluu auringonkultin symboleihin.

   Pukin pään asettelu auringonkultin sisään on symboliopillinen virhe ja lisäksi sionistinen vale, sillä pukki on ukkosenkultin symbolieläin: esimerkiksi viikinkien ukkosjumala Thorin vaunuja vetivät pukit. Siksi pukki on pahuuden symbolieläin, ja samasta syystä kristityt ovat aina kuvanneet Saatanan pukinpäisenä tai pukinsarvisena miehenä. Samasta syystä juutalaisille me goyimit olemme pahoina alistettavia ja paimennettavia lampaita ja vuohia.
   Heprean Saatana tarkoittaa Vastustajaa, ja YHVH on aina vastustanut Auringonjumalaa, eli juutalaisten YHVH on Saatana ja antijumala. Tällainen on totuus auringonkulttien näkökannalta. Lisäksi katolisessa messussa Jeesusta kutsutaan Lusiferiksi, sillä Jeesus-Eshmun on foinikialais-kanaanilaisena parannuksen ja auringon jumalana Valontuoja.

   Juutalaisten sionistiseksi manipuloima kristikunta luulee, että juutalaisten epäjumala YHVH on kristittyjen ja Jeesuksen isä-Kuningajumala eli Abi-Melek. Ei ole. Isä-Kuningas eli Abi-Melek on Molech eli Molok Baal, foinikialaisten ukkosjumala, jonka kanaanilaiset tunsivat nimellä Jahve eli Jehova, siis YHVH. Ja klassisten historijoitsijoiden kuten Strabon, Liviuksen, Caesarin, Herodotoksen jne. todistuksesta tiedämme, että yksinomaan tuolle antijumalalle polttouhrattiin (holocaust) ihmisiä joukottain. Näin se menee.

   Kristittyjen jumala on Jeesus, ja kolminaisuusoppi jolla YHVH ujutettiin Jeesuksen ”isäksi” on juutalaista sontaa.

   Sokea ei näe; sokeampi on se joka pakotetaan näkemään käsketyllä annetulla tavalla; Mutta sokein on se, joka itse haluaa nähdä käsketyllä annetulla tavalla.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
   1. Katolinen kirkko on saatanan palvontaa, ensinnäkin he pitävät paavia jumalana maanpäällä. Tämä loukkaa jo ensimmäistä käskyä. Kannattaa katsoa Marching to Zion, löytyy magneettimedian sivuilta. Jos on ”todistuksia”, niin löytynee linkkejä. Ensinnäkin, kolminaisuusoppi perustuu siihen, että Jeesus on Jumala, Jeesus on Pyhä Henki, Pyhä Henki on Jeesus, Pyhä Henki on Jumala. Muut valheelliset uskonnot vääristelevät tätä asiaa, jotkut vähän, jotkut paljon. Kumminkin sen verran, että pelastusta ei saa. Tämä on saatanallista. Jehovat eivät usko kolminaisuuteen. Mormonit uskovat että Jumala harrastaa seksiä taivaassa josta syntyy henkivauvoja jokaiseen ihmiseen, mitä mustempi ihminen, sitä pahemman henkivauvan saa. Katoliset uskovat että Paavin sana on laki, että teot vievät taivaaseen, ei usko Jeesukseen. Juutalaiset eivät usko Jeesukseen ollenkaan ( eivätkä mihinkään muuhunkaan ). Islamistit uskovat että Muhammad on profeetta, messias, ja odottavat uutta messiasta. Kaikki uskonnot tällä hetkellä odottavat Messiasta, ja se tulee, ensimmäinen sattuu olemaan Antichristus. Budhalaisilla on Dalai Lama, Islam odottaa Imam Mahdia, Juutalaiset odottavat vain ”jotakin mahtavaa”, Kristityt odottavat Jeeusta. Ja ne kristityt, ketkä odottavat että Jeesus voi tulla minä hetkenä tahansa, tulevat menemään lankaan tähän antikristukseen, eli saatanaan. Tämä Messias yhdistää kaikki kansat, rahan, maat = New World Order. Meillä on jo YK, meillä on EU. Meillä on todella kahtia jakautunut maailma, ainoa mitä se tarvitsee on pelastajan, joka yhdistää kaikki. Ja tämä mies, synnin mies, yhdistää kaikki.

    ” Otamme nyt puheeksi Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemisen ja sen, että meidät kootaan hänen luokseen. Me pyydämme, veljet, ettette heti menetä malttianne ja säikähdä, jos joku vedoten Hengen ilmoitukseen tai muka meidän puheeseemme tai kirjeeseemme väittää, että Herran päivä on jo käsillä. Älkää antako kenenkään millään tavoin johtaa itseänne harhaan. Ennen tuota päivää näet tapahtuu uskosta luopuminen ja ilmaantuu itse laittomuus ihmishahmossa, kadotuksen ihminen. Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Muistattehan, että puhuin teille tästä jo silloin kun olin luonanne. Te tiedätte, mikä häntä vielä pidättää, niin että hän ilmestyy vasta kun hänen hetkensä koittaa. ” Toinen kirje tessalonikalaisille

    https://www.youtube.com/watch?v=XPaACVtaZog

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Mistä Euroopan Unionin nimi tulee ?

     https://fi.wikipedia.org/wiki/Europa_%28kuu%29

     https://fi.wikipedia.org/wiki/Europa_%28mytologia%29

     Katolinen kirkko:

     https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fimages.christianpost.com%2Ffull%2F64526%2Fvatican-priests-roman-catholic.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.christianpost.com%2Fnews%2Fformer-catholic-priest-says-celibacy-is-self-destructive-catholic-league-calls-argument-rubbish-109116%2F&docid=ZWUrZqPxcFScpM&tbnid=dmDubQt_wm5QHM%3A&w=1000&h=677&bih=947&biw=1920&ved=0ahUKEwjFjZjRq5vMAhWHEiwKHezBCbEQMwg9KBswGw&iact=mrc&uact=8

     https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.trbimg.com%2Fimg-54beb10e%2Fturbine%2Fla-et-ms-20150120-002%2F650%2F650x366&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.latimes.com%2Fentertainment%2Fmusic%2Fposts%2Fla-et-ms-pope-francis-metal-horns-philippines-20150120-story.html&docid=K1qwVP5a6uuOvM&tbnid=0Nd8L6COkSOcVM%3A&w=650&h=366&bih=947&biw=1920&ved=0ahUKEwit4NiJrJvMAhWKKiwKHVLLDq4QMwgcKAIwAg&iact=mrc&uact=8

     ”Tule, minä näytän sinulle sen suuren porton tuomion, joka istuu paljojen vetten päällä,
     hänen, jonka kanssa maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet ja jonka haureuden viinistä maan asukkaat ovat juopuneet”. Ilmestys 17:1 , Vapauden patsas amerikassa

     ”Ja hän vei minut hengessä erämaahan. Siellä minä näin naisen istuvan helakanpunaisen pedon selässä; peto oli täynnä pilkkaavia nimiä, ja sillä oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea.
     Ja nainen oli puettu purppuraan ja helakanpunaan ja koristettu kullalla ja jalokivillä ja helmillä ja piti kädessään kultaista maljaa, joka oli täynnä kauhistuksia ja hänen haureutensa riettauksia.
     Ja hänen otsaansa oli kirjoitettu nimi, salaisuus: ”Suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti”.
     Babylon on USA, EU on nainen ( eli europa ) purppura, helakanpunainen, on katolinen kirkko.
     ” Tässä on ymmärrys, jossa viisaus on: Ne seitsemän päätä ovat seitsemän vuorta, joiden päällä nainen istuu ” Katolinen kirkko on roomassa, seitsemän kukkulan keskellä.

     ”Siitä alettiin käyttää myös nimitystä seitsemän kukkulan kaupunki; nämä kukkulat olivat Collis Palatinus (Palatium), Collis Aventinus, Collis Capitolinus (Capitolium), Collis Quirinalis, Collis Viminalis, Collis Esquilinus ja Collis Caelius” Wikipedia.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
    2. Nimimerkki San at 19.17, osa 1

     Nimimerkki (kummallista, ettei ihmisillä nykyisin ole omia nimiä – taitaa olla kansaa laajastikin koskevaa luihuutta) toteaa mm. seuraavaa (valikoin kohdat, joita aion käsitellä):

     ”Katolinen kirkko on saatanan palvontaa, ensinnäkin he pitävät paavia jumalana maanpäällä. Tämä loukkaa jo ensimmäistä käskyä. Kannattaa katsoa Marching to Zion, löytyy magneettimedian sivuilta. – – kolminaisuusoppi perustuu siihen, että Jeesus on Jumala, Jeesus on Pyhä Henki, Pyhä Henki on Jeesus, Pyhä Henki on Jumala. – – Kaikki uskonnot tällä hetkellä odottavat Messiasta, ja se tulee, ensimmäinen sattuu olemaan Antichristus. – – Ja ne kristityt, ketkä odottavat että Jeesus voi tulla minä hetkenä tahansa, tulevat menemään lankaan tähän antikristukseen, eli saatanaan.”

     Paavi todella on ”julistautunut Jumalaksi Jumalan temppeliin”, kuten nimimerkin mainitseman raamatunkohdan (2. Tess. 2:1-6) jae 4 kertoo. Vuonna 1870 Paavi julistautui erehtymättömäksi puhuessaan ex cathedra ja määritellessään uskoon tai moraaliin liittyvän opin. Paavi on siis antikristus, laittomuuden ihminen, kadotuksen lapsi. Hän ohittaa Jumalan sanan omilla opeillaan, esimerkkeinä kiirastuli, kirkon traditioon vetoaminen, Raamatun lukemisen kieltäminen, oppi Marian tahrattomasta sikiämisestä, transsubstantiaatio-oppi ehtoollisessa, oppi messu-uhrista, oppi aneista, pyhien palvonta, kristinuskon (uskosta pelastumisen) kiroaminen ja omien tekojen perusteella pelastuminen.

     Sana ”Antikristus” ei viittaa mihinkään yksittäiseen ihmiseen vaan virkaan, paavinvirkaan, jossa ihminen asettuu ”Kristuksen sijaiseksi”, Antikristukseksi. Jo Luther paljasti paavinviran Raamatun ilmoittamaksi Antikristukseksi. Kuten mainitusta 2. Tessalonikalaiskirjeestä (jae 7) käy ilmi, Antikristuksen (laittomuuden) salaisuus oli jo Paavalin aikana vaikuttamassa. Antikristuksen toiminta ja valta eivät tuolloin päässeet vallitsevaan asemaan, koska ”se, mikä pidättää” (jae 7), oli estämässä. Tuo, ”mikä pidättää”, oli todennäköisesti Rooman keisarivalta, joka saattoi tukahduttaa kaikki Rooman piispojen pyrkimykset maalliseen valtaan ja kunniaan. Selvyyden vuoksi esitän Antikristusta koskevan kohdan hieman laajempana (2. Tess. 2:1-12):

     1. Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet,
     2. ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikään kuin Herran päivä jo olisi käsissä.
     3. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennen kuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
     4. tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
     5. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?
     6. Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy.
     7. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää,
     8. niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
     9. tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
     10. ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sen tähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.
     11. Ja sen tähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen,
     12. että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

     Selvää on, ettei ”itsensä korottaminen yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan” ja valheen, ihmeiden ja vääryyden viettelyksillä tuleminen ja väkevän eksytyksen ilmestyminen, niin että totuuden rakkauden hylänneet uskovat valheen, ole yhden ihmisen elinaikana mahdollista saada aikaan. Kyseessä on jo pitkään vaikuttanut paavin, ”Kristuksen sijaisen”, virka. Nimimerkki on siis väärässä, kun hän olettaa, että Antikristus on vasta tulossa. Pieleen menee myös nimimerkin huitaisu: ”Ja ne kristityt, ketkä odottavat, että Jeesus voi tulla minä hetkenä tahansa, tulevat menemään lankaan tähän antikristukseen, eli saatanaan.” Antikristus on jo tullut, ja kun Jeesus ilmestyy, hän heti ”surmaa hänet suunsa henkäyksellä ja tuhoaa tulemuksensa ilmestyksellä” (jae 8). Jeesus voi ilmestyä nyt hetkenä minä hyvänsä.

     Nimimerkin mainitsema video ”Marching of Zion” on baptistisen harhaoppisen Steven Andersonin video, eikä sitä voi suositella. Andersonin harhaoppisuudesta olen kirjoittanut toisaalla eräässä keskusteluketjussa, ja annan asiaa koskeviin puheenvuoroihin linkit:

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg103572#msg103572 (kommentti #142);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg103675#msg103675 (kommentti #143);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg103957#msg103957 (kommentti #154);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg104132#msg104132 (kommentti #157);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg104244#msg104244 (kommentti #158);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg104318#msg104318 (kommentti #159);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg104422#msg104422 (kommentti #162);

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg104430#msg104430 (kommentti #163).

     Plusääni(1)Miinusääni(1)
    3. Nimimerkki San at 19.17, osa 2

     Kolminaisuusopista nimimerkki esittää virheellisiä väittämiä. Jeesus EI ole Pyhä Henki eikä Pyhä Henki ole Jeesus. Kolminaisuusoppi on se, että on vain yksi Jumala, yksi jumalallinen olemus, jossa on kolme itsenäistä persoonaa: Isä, Poika ja Pyhä Henki. Kolminaisuusoppia olen myös käsitellyt samassa keskusteluketjussa kuin past. Andersonin harhaoppia. Seuraavassa kyseinen esitykseni kolminaisuusopista:

     http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg115535#msg115535

     Jumala on Raamatun mukaan yksi olemus (yksi ainoa Jumala), jossa on kolme itsenäistä persoonaa (Isä, Poika ja Pyhä Henki). Tätä kutsutaan Raamatun kolminaisuusopiksi. Se ylittää ihmisen käsityskyvyn, ja siksi tämä Raamatun totuus tulee uskoa Jumalan sanan perusteella. Raamattu on Jumalan oma ilmoitus, Jumalan sana. Sen on kirjoittanut Jumala (Pyhä Henki) apostolien ja profeettojen välityksellä:

     ”Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi…” (2. Tim. 3:16). Tämä suomennos on jäänyt hieman kömpelöksi; paremmin kääntää Biblia: ”Sillä kaikkinainen kirjoitus on Jumalalta annettu, ja tarpeellinen opiksi…”. Pari englanninkielistä käännöstä: ”All scripture is given by inspiration of God, and is profitable for doctrine…” (The King James Bible); ”All Scripture is inspired by God and is useful for teaching…” (The Holy Bible. An American Translation). Jakeen tarkoitus: Kaikki Raamatun kirjoitukset ovat tulleet Jumalalta.

     Toinen raamatunkohta:

     ”Ja tietäkää ennen kaikkea se, ettei yksikään Raamatun profetia ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä; sillä ei koskaan ole mitään profetiaa tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta” (2. Piet. 1:20-21).

     Tässä on hyvä muistaa, että kristityn kannalta, esimerkiksi rukoiltaessa, koko tuo Jumala, jossa on Isä, Poika ja Pyhä Henki, on yksi ”isä”, yksi Jumala. Katumattomien syntisten rukouksiahan Jumala ei kuule: ”Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä” (Joh. 9:31). Ennen kristityksi tulemista ihmisen isä on perkele (Joh. 8:44; Ap. t. 26:18), ja uskossa Jeesuksen Kristuksen sijaissovitukseen kristityksi tulleen ihmisen isä on Jumala. Tässä yhteydessä sana ”isä” ei tarkoita erityisesti Kolminaisuusopin (Isä, Poika, Pyhä Henki) ”Isää” vaan yleisesti Jumalaamme, joka on olemukseltaan yksi (vaikka hänessä on kolme persoonaa). Koska Kolminaisuuden jokainen persoona on itsenäinen minä, myös Jeesus Kristus on itsenäinen Jumala, josta voidaan sanoa: ”Ei ole muuta Jumalaa kuin Jeesus Kristus.” Samoin voidaan sanoa kahden muunkin persoonan kohdalla. Tämä asia menee siis yli ihmisen ymmärryksen, mutta tämä on Raamatun oppi. Rukoukset voidaan osoittaa Isälle, Pojalle (Jeesukselle) tai Pyhälle Hengelle, ja ne kaikki menevät ”isällemme” ja Jumalallemme, jossa kaikki kolme persoonaa ovat yksi olemus, yksi Jumala, ja heidän toimintansakin on yksi toiminta. Niinpä esimerkiksi 1. Joh. 5:13-15 sanoo:

     ”Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte JUMALAN POJAN nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä. Ja tämä on se uskallus, joka meillä on häneen, että jos me jotakin anomme hänen tahtonsa mukaan, niin HÄN KUULEE MEITÄ. Ja jos me tiedämme hänen kuulevan meitä, mitä ikinä anommekin, niin tiedämme, että meillä myös on kaikki se, mitä olemme häneltä anoneet”,

     ja toisaalta:

     ”Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi…” (Matt. 6:9).

     On siis olemassa VAIN YKSI AINOA JUMALA, vaikka hänessä on kolme itsenäistä persoonaa. Sen todistavat sekä Vanha että Uusi testamentti:

     ”Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi” (5. Moos. 6:4);

     ”tiedämme, – – ettei ole muuta Jumalaa kuin yksi” (1. Kor. 8:4).

     Jos sitten katsotaan kolminaisuusoppia Raamatusta hieman tarkemmin, niin suoraan kolminaisuusopin todistavat raamatunkohdat Matt. 28:19, 2. Kor. 13:13, Matt. 3:16-17, Joh. 14:26, Joh. 15:26, Ef. 2:18 ja 1. Piet. 1:2, ja Vanhassa testamentissa Jes. 48:16, Ps. 45:7-8, Jes. 42:1 ja aivan Raamatun alussa 1. Moos. 1:1-3:

     Matt. 28:19 sanoo: ”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen…” Tässä nimet voivat tarkoittaa vain persoonia, ja silloin ne tarkoittavat persoonia muuallakin.

     2. Kor. 13:13 sanoo: ”Herran Jeesuksen Kristuksen armo ja Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen osallisuus olkoon kaikkien teidän kanssanne.”

     Matt. 3:16-17 sanoo: ”Kun Jeesus oli kastettu, nousi hän kohta vedestä, ja katso, taivaat aukenivat, ja hän näki Jumalan Hengen tulevan alas niin kuin kyyhkysen ja laskeutuvan hänen päällensä. Ja katso, taivaista kuului ääni, joka sanoi: ’Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mielistynyt'” (samasta asiasta Joh. 1:29-34).

     Joh. 14:26 sanoo: ”Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun (so. Jeesuksen) nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut.”

     Joh. 15:26 sanoo: ”Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä (so. Jeesus) lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta.”

     Ef. 2:18 sanoo: ”sillä hänen (so. Kristuksen Jeesuksen) kauttansa on meillä molemmilla pääsy yhdessä Hengessä Isän tykö.”

     1. Piet. 1:2 sanoo: ” ja jotka Isän Jumalan edeltätietämisen mukaan ovat Hengen pyhittämisen kautta valitut Jeesuksen Kristuksen kuuliaisuuteen ja hänen verellänsä vihmottaviksi.”

     Jes. 48:16 sanoo: ”Lähestykää minua, kuulkaa tämä: Alkujaankaan minä en ole puhunut salassa; kun nämä tapahtuivat, olin minä jo siellä. Ja nyt Herra, Herra on lähettänyt minut ynnä oman Henkensä.”

     Ps. 45:7-8 sanoo: ”Jumala, sinun valtaistuimesi pysyy aina ja iankaikkisesti; sinun valtakuntasi valtikka on oikeuden valtikka. Sinä rakastat vanhurskautta ja vihaat vääryyttä; sen tähden on Jumala, sinun Jumalasi, voidellut sinua iloöljyllä enemmän kuin sinun osaveljiäsi” (Jumala voidellut Jumalan; voide on Ap. t. 10:38:n mukaan Pyhä Henki).

     Jes. 42:1 sanoo: ”Katso, minun palvelijani, jota minä tuen, minun valittuni, johon minun sieluni mielistyi. Minä olen pannut Henkeni häneen, hän levittää kansakuntiin oikeuden” (minä = Isä, hänen valittunsa = Poika, Henki = Pyhä Henki).

     1. Moos. 1:1-3 sanoo: Alussa loi Jumala taivaan ja maan. Ja maa oli autio ja tyhjä, ja pimeys oli syvyyden päällä, ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä. Ja Jumala sanoi…” (Jumala + Jumalan Henki + Sana, joka Joh. 1:14:ssä on Pojan nimitys).

     Jokainen kolmesta persoonasta omistaa saman yhden ainoan jumaluuden eli olemuksen (yllä 5. Moos. 6:4 ja 1. Kor. 84) kokonaan:

     Isä, Poika ja Pyhä Henki ovat Jumala: Matt. 28:19: ”Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen” (jos kaikkien näiden nimeen kastetaan, kaikki ovat Jumala).

     Isä on Jumala: Joh. 17:1-3 (Isä yksin on totinen Jumala); 1. Kor. 8:6 (Isä on Jumala); Room. 1:7 (Isä on Jumala).

     Poika on Jumala: 1. Joh. 5:20 (Poika on totinen Jumala); Room. 9:5 (Kristus on Jumala); Gal. 4:4-5 (Kristus tehnyt lu8nastustyönsä Jumalan Poikana); Joh. 5:23 (Poikaa kunnioitettava kuten Isää; Pojan ja Isän olemuksellisesta ykseydestä puhuvat myös Juutisen antamat jakeet Joh. 14:8-10); Kol. 2:9 (Kristuksessa asuu jumaluuden koko täyteys ruumiillisesti); Jes. 7:14 (Pojan nimenä Immanuel, ”Jumala meidän kanssamme”); Jes. 9:5 (Poika on Väkevä Jumala); Joh. 1:1 (Sana eli Poika on Jumala; jae 14 ilmoittaa Sanan Pojaksi); Matt. 14:33; 16:16; Joh. 1:49; Joh. 6:69; Joh. 17:1; 5:17-19 (Jeesus on Jumalan Poika); Joh. 20:28 (Jeesus on Jumala); Matt. 22:41-45 (Jeesus osoittaa Ps. 110:1:n avulla, että hän on Daavidin Herra).

     Pyhä Henki on Jumala: Ap. t. 5:3-4: ”Mutta Pietari sanoi: ’Ananias, miksi on saatana täyttänyt sinun sydämesi, niin että koetit pettää Pyhää Henkeä ja kätkit osan maatilan hinnasta? Eikö se myymätönnä ollut sinun omasi, ja eikö myynnin jälkeenkin sen hinta ollut sinun? Miksi päätit sydämessäsi tämän tehdä? Et sinä ole valhetellut ihmisille, vaan Jumalalle'”; 1. Kor. 3:16: ”Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä?” (Jumalan Henki on siis Jumala); 2. Sam. 23:2-3 (Herran Henki on Jumala).

     Edelleen, kaikille kolminaisuuden osille, Isälle, Pojalle ja Pyhälle Hengelle, Raamattu antaa persoonallisia ominaisuuksia ja tekoja, joten niiden täytyy olla persoonia:

     Isä: kaikkitietävä, hän yksin tuntee kaikkien ihmisten sydämet (1. Kun. 8:39), kaikkialla läsnä oleva, näkee kaiken (Jer. 23:24).

     Poika: iankaikkinen (Hebr. 13:8; Ilm. 1:17; Jes. 9:5; Joh. 17:5), kaikkitietävä (Joh. 21:17; 2:24-25; 16:30), kaikkivaltias (1. Piet. 3:22; Ef. 2:21-23; Kol. 2:10; Matt. 28:18); kaikkialla läsnä oleva (Matt. 18:20); tahtoo (Joh. 17:24); kaikki saanut syntynsä hänen kauttaan (Joh. 1:3; Kol. 1:16); hänessä kaikki pysyy voimassa (Kol. 1:17); herättää kuolleita (Fil. 3:21); tuomitsee eläviä ja kuolleita (Ap. t. 10:42); tuomitsee kaikkia (2. Kor. 5:10; Joh. 5:22); korotettu Päämieheksi ja Vapahtajaksi (Ap. t. 5:31); seisoo Jumalan oikealla puolella (Ap. t. 7:55-56; Ef. 1:20); kaikkien polvien tulee notkistua hänen nimeensä, kaikkien tunnustettava hänet Herraksi (Fil. 2:10-11); enkelien kumarrettava häntä (Hebr. 1:6); arvollinen saamaan voiman, kunnian, kirkkauden ja ylistyksen (Ilm. 5:12-13); enkeli kutsuu syntynyttä Jeesus-lasta Vapahtajaksi (Luuk. 2:11); on luona joka päivä maailman loppuun asti (Matt. 28:20); hänen teoistaan nähdään, että Isä on hänessä ja hän Isässä (Joh. 10:38); Isän helmassa oleva Poika ilmoittanut Jumalan (Joh. 1:18); on Isässä, Isä hänessä (Joh. 14:11); tekee eläväksi (Joh. 5:21); herättää omansa viimeisenä päivänä (Joh. 6:39-40); on ylösnousemus ja elämä (Joh. 11:25); maailman valkeus (Joh. 8:12); menee Isän tykö (Joh. 14:28); tekee samaa kuin Isä (Joh. 5:19); Isä tuntee Pojan ja Poika Isän (Matt. 11:27); joka kuulee hänen sanansa, sillä on iankaikkinen elämä (Joh. 5:24); Jeesus kunnioittaa Isää ja Isä Poikaa (Joh. 8:49, 54); joka palvelee häntä, sitä Isä kunnioittaa (Joh. 12:26); antaa, mitä hänen nimessään anotaan (Joh. 14:13); Jumalan perheen kulmakivi (Ef. 2:19-20).

     Pyhä Henki: ”toinen Puolustaja”, siis Pojan veroinen (Joh. 14:16); opettaa, muistuttaa (Joh. 14:26), puhuu (Matt. 10:20); aiheuttaa kääntymyksen (1. Kor. 12:3); Pyhää Henkeä voidaan pilkata, häntä vastaan voidaan sanoa (Matt. 12:31-32); tulee murheelliseksi (Jes. 63:10); omaa mielen (Room. 8:27) ja tahdon (1. Kor. 12:11); Maria raskaana Pyhästä Hengestä (Matt. 1:18); vei Jeesuksen erämaahan (Matt. 4:1); voidellut Jeesuksen julistamaan evankeliumia, lähettänyt (Luuk. 4:18); näyttää todeksi synnin, vanhurskauden, tuomion (Joh. 16:8); johdattaa totuuteen (Joh. 16:13); puhuu totuutta (Ap. t. 28:25); rukoilee (Room. 8:26); tutkii Jumalan syvyydet, on kaikkitietävä (1. Kor. 2:10-11); iankaikkinen (Hebr. 9:14); kaikkialla läsnä oleva (Ps. 139:7); liikkui vetten päällä luomisessa (1. Moos. 1:2); antoi kieliä puhuttavaksi (Ap. t. 2:4); näkee hyväksi (15:28); huutaa sydämissä ’Abba, Isä’ (Gal. 4:6).

     Kolminaisuuden persoonat, joilla kaikilla on jumalallinen olemus kokonaan, ovat erillään toisistaan, itsenäisiä persoonia:

     Isä on eri kuin Poika. Joh. 3:16 (Jumala antoi ainokaisen Poikansa); Gal. 4:4 (Jumala lähetti Poikansa).

     Isä on eri kuin Pyhä Henki. Ap. t. 10:38 (Jumala Pyhällä Hengellä voidellut).

     Isä on eri kuin Poika ja Pyhä Henki. Gal. 4:6 (Jumala lähettänyt Poikansa Hengen).

     Poika on eri kuin Isä, ks. yllä. Jakeessa Joh. 10:30: ”Minä (so. Jeesus) ja Isä olemme yhtä” sana ”yhtä” on neutrimuodossa, mikä tarkoittaa sitä, että Poika ja Isä ovat samaa olemusta, ei samaa persoonaa. Joh. 5:32, 37 (Pojasta todistaa ”toinen”, Isä); 1. Moos. 19:24 (Herra antoi sataa tulta Herran tyköä taivaasta – tässä Isä ja Poika); .

     Poika on eri kuin Pyhä Henki. Joh. 14:16-17 (Henki on ”toinen Puolustaja”). Jes. 61:1 (Herran Henki puhujan päällä; puhuja jakeiden Luuk. 4:17-21 mukaan Kristus, Messias); Jes. 11:1-2 (Iisain kannosta puhkeavan virpin (Pojan) päällä lepää Herran Henki).

     Pyhä Henki on eri kuin Poika ja Isä. Joh. 14:16 (Poika rukoilee Isää ja hän antaa toisen Puolustajan).

     Jumaluuden sisäisissä toiminnoissa (Isän, Pojan ja Pyhän Hengen kesken) persoonat ovat erillään, omia persooniaan (ulospäin, maailmaan, suuntautuvat toiminnat ovat persoonille yhteisiä, lihaksi tuloa lukuun ottamatta): Ps. 2:7 (Herra lausui Pojalle: ”Tänä päivänä minä sinut synnytin”; Poika on siis persoona); Joh. 3:16 (Jumala antoi ainokaisen Poikansa); Joh. 14:6 (Poika rukoilee Isää; Isä lähettää Pyhän Hengen); Joh. 5:20 (Isä rakastaa Poikaa); Hebr. 1:5 (Jumala sanoi Pojalle: ”Tänä päivänä minä sinut synnytin”, ks. Ps. 2:7, ja ”Minä olen oleva hänen Isänsä ja hän on oleva minun Poikani”, ks. 2. Sam. 7:14); Luuk. 24:49 (Poika lähettää Pyhän Hengen, jonka Isä luvannut); Joh. 16:7 (Poika lähettää Pyhän Hengen); Joh. 15:26 (Henki lähtee Isän tyköä); Joh. 20:22 (puhalsi opetuslasten päälle ja sanoi: ”Ottakaa Pyhä Henki”); Joh. 1:14 (Pojalla kirkkaus Isältä); Room. 8:9 (Pyhä Henki on Jumalan Henki; Pyhä Henki on Kristuksen Henki); Fil. 1:19 (Pyhä Henki on Jeesuksen Kristuksen Henki); Jer. 23:5 (Herra herättää Daavidille vanhurskaan vesan, so. Jeesuksen); Jes. 63:10, 14; 4. Moos. 11:25, 29 (puhuu Herran Pyhästä Hengestä); Sak. 12:10 (Poika vuodattaa Daavidin suvun päälle Hengen);

     Kristillisen kolminaisuusopin varmistaa myös se, että joissakin kohdissa Jumala puhuu, kuten nimimerkkikin toteaa, itsestään monikossa, esim. 1. Moos. 1:26 (”Tehkäämme ihminen kuvaksemme”), 1. Moos. 3:22 (”ihminen on tullut sellaiseksi kuin joku meistä”), 1. Moos. 11:7 (”Tulkaa, astukaamme alas”) ja Jes. 6:8 (”Kuka menee meidän puolestamme”).

     Kolminaisuusoppi (ja samalla Jumala sellaisenaan) menee, kuten sanottu, yli ihmisymmärryksen Uskonpuhdistaja Martti Luther kirjoittaa: ”Järkeen ei mahdu, että yksi ainoa tarkoin määrätty olento on kolme tarkoin määrättyä erillistä olentoa.” Kyseessä on Jumalan SALAISUUS, joka ihmisen tulee jättää salaisuudeksi. Jumalan salaisuudet selvittää yksin Pyhä Henki:

     ”Samoin ei myös kukaan tiedä, mitä Jumalassa on, paitsi Jumalan Henki” (1. Kor. 2:11).

     Ihminen voi ymmärtää Jumalasta vain sen, minkä Jumala sanassaan on ilmoittanut.

     Ja sitten tärkeä asia:

     Kolminaisuuden taustalla on ihmisen pelastuminen. Kolmiyhteinen Jumala tarkoittaa ihmisen pelastamista, Joh. 3:16; 2. Kor. 5:18-21. Jumala oli Kristuksessa ja sovitti hänessä maailman. Sanassa Pyhä Henki julistaa tätä pelastusta, Joh. 14:26. Ilman sijaissovitusta ei ole mitään Jumalan rakkautta. Jumalan rakkaus on Kristus, syntien anteeksiantamus.

     Karkean virheen tekevät ne, jotka eivät halua jättää kolminaisuusoppia sellaiseksi kuin Jumala Raamatussa sen esittää.

     Se, että saatanaa sanotaan tämän maailman jumalaksi, ei tee saatanasta oikeaa Jumalaa (saatana on luotu mutta langennut enkeli). Se, mitä tämä syntinen maailma palvoo, on saatana, ja mitä ihmissydän palvoo, se on hänen ”jumalansa”. Epäuskoisten kaikki jumalat ovat epäjumalia.

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
     1. Kuolemanpelkoko se täällä kalvaa, kun kaikkivaltiasta ollaan valjastamassa kirjan rengiksi? Ei Kristus tule, Hän on jo täällä, ilmestyy silloin kun vähiten odotetaan, sille joka Häntä vähiten odottaa. Yhtä vaikea on ”synnittömän” päästä Kaikkivaltiaan kamariin kuin kamelin neulansilmän läpi.

      Turha julistaa syntisyyttään jos ei mitään tekemiään tekoja kadu, turha myös odottaa anteeksiantoa ja tunnetta että Kristus on jossain ja hyvin lähellä. Itsepetoksesta seuraa kuolemanpelko, eikä se pohjimmiltaan miksikään muutu, vaikka puristaisi kirjaa rystyset sinisinä.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     2. JSL at 0.13

      Perkeleen vallassa olemisesta (sellainen on luonnollinen ihminen syntiinlankeemuksen peruina) seuraa kuolemanpelko:

      ”Koska siis lapsilla on veri ja liha, tuli hänkin (Jeesus Kristus) niistä yhtäläisellä tavalla osalliseksi, että hän kuoleman kautta kukistaisi sen, jolla oli kuolema vallassaan, se on: perkeleen, ja vapauttaisi kaikki ne, jotka kuoleman pelosta kautta koko elämänsä olivat olleet orjuuden alaisia” (Hebr. 2:14-15).

      Kristus kukisti perkeleen ja poisti kuolemanpelon. Hän kukisti kuoleman.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     3. Itse näen, koen, uskon, tunnen ( Pyhä henki, jota rukoilen joka päivä lisää ) , että tärkein asia on rakastaa Jeesusta koko sydämestään, luottaa Häneen, Hänen tekoihinsa, että ne ovat lippusi taivaaseen. Säkeessä Joh 8:44 , eikö Jeesus nimenomaan puhu juutalaisille oppineille, jotka tekevät kaiken ”oikein” , mutta sydämessään tuntevat eri tavoin, eivät usko häntä. Laittavat toiset tekemään työt, teot, että itse voivat viettää sapattipäivän. Raamatun tulkintoja on varmasti pilvin pimein, enkä todellakaan ole niin pätevä ( ainakaan vielä ) , että voisin saarnata, ja tietää joka säkeen ( joka päivä niitä tulee lisää ). Mutta sen tiedän, että Jeesus pelasti elämäni, ja suurin valhe siinä välissä, oli evoluutio-teoria ( Johon on myös diktaattori uskonut ). Itse yritän vain saamaan mahdollisimman monta uskomaan Jeesukseen, ja sitä kautta he löytävät koko Sanan. Evoluutio-teoria on todella saatanallinen väline, joka ei anna mitään mahdollisuuksia (koulutusjärjestelmä, tieteet ), jos kukaan ei lähipiirissäsi ole uskossa, eikä etsi Totuutta.

      Ja olen esiintynyt tällä nimimerkillä jo vuosia, jos haluat tietää oikean nimeni, niin ota vaikka yhteyttä

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     4. San at 18.52

      Jos Jeesus on pelastanut elämäsi, niin tarkenna ilmaisujasi. Kristinusko ei ole uskoa Jeesuksen henkilöön tai Jeesuksen rakastamista vaan sydämen uskoa hänen meille hankkimaansa juridiseen syntien anteeksiantamukseen (armoon) Jumalan edessä. Kristinuskossa uskon kohde on Jeesuksen sijaissovitus, ei hänen henkilönsä. Kristinusko ei myöskään ole Raamatun tulkintoja vaan uskoa Raamatun selvään ja kirkkaaseen sanaan, joka kertoo tuosta Jeesuksen Kristuksen meille hankkimasta syntien anteeksiantamuksesta. Jeesuksen rakastaminen on vasta uskon seuraus. Uskon (vanhurskautuksen) seuraus on pyhitys (rakkaus, hyvät teot), kun sanassaan vaikuttava ja uskon myötä sydämeen tullut Pyhä Henki alkaa vaikuttaa kristityssä.

      On paljon ”uskovaisia” ja ”Jeesuksen omia”, jotka eivät usko Jeesukseen syntien anteeksiantamuksen hankkijana (Vapahtajana) vaan jonkinlaisena moraalisena esikuvana. Sellaiset ”uskovaiset” ja ”Jeesus-huutajat” ovat tavallisia pelastumattomia pakanoita ja tekojen opissa (ulkokultaisuudessa) vaeltajia, jotka pettävät itsensä ja toiset koko teeskennellyllä elämällään.

      Mitä nimeesi tulee, kyse ei siitä, että haluaisin kaivaa esiin nimesi, vaan siitä, että julkisuudessa esiintyjän on asiallista ja kohteliasta ITSE esitellä itsensä yleisölleen – jo uskottavuussyistä. Nimimerkillä kirjoittaminen on jo itsessään petos ja sylkäisy lukijoiden silmille. Sellainen ei ole kristityn käytöstä.

      Plusääni(0)Miinusääni(1)
     5. Luin linkkisi tuolta, ja asiallista tekstiä, en kiellä. Itselleni herätys tapahtui Kent Hovindin videoista, jossa hän maalaisjärjellisesti selittää kuinka evoluutioteoria on tyhmä. Olin sitä ennen jo nähnyt muutamia ( esim. Andersonin ) videoita, ja mitä täällä magneettimediassa on esitetty. Tajusin todellakin, kuinka hukassa sitä on oltu, kaikki nämä vuodet. Puhut paljon esivallasta, ja siitä, kuinka esivaltaa ( hallitus ) on toteltava, mutta miten, kun meidänkin esivalta tällä hetkellä hyväksyy lastenmurhaamisen, homouden, aviorikokset, käytännössä kaiken ( Jumalan pilkan ). Maksatko veroja ? Onko pakko maksaa ? Koska samallahan tässä rahoitetaan, sitä touhua.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     6. San at 21.47

      Herätyksen (parannuksen) tulee tapahtua Jumalan sanasta, jossa Pyhä Henki vaikuttaa sekä katumuksen (omantunnon suuren hädän syntien ja helvetinuhan vuoksi) että uskon (sydämen uskon Jeesuksen sijaissovitukseen; hän kantoi syntimme). Katumus + usko = herätys.

      Mitä evoluutioteoriaan tulee, jo Raamatun luomiskertomus osoittaa sen valheeksi. Tarvitsee vain avata Raamattu.

      Mitä esivaltaan tulee, Suomessa kansa (lähes kaikki jumalattomia perkeleen orjia) on julistautunut esivallaksi:

      ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§).

      Suomessa ei siis ole esivaltaa, joka rankaisisi pahantekijöitä, kuten Room. 13:3-4 säätää. Koska kansa itse on Suomessa esivalta, esivalta ei rankaise kansaa pahanteosta tai synneistä. Päinvastoin esivallan välityksellä (verukkeella) kansa hyväksyy maassa nuo luettelemasi synnit. Kansa ei koskaan rankaise itseään.

      Synnit eivät nouse veroista vaan kansan sydämistä, joissa perkele (syntiinlankeemuksen peruina) asuu:

      ”Sillä sisästä, ihmisten sydämestä, lähtevät pahat ajatukset, haureudet, varkaudet, murhat, aviorikokset, ahneus, häijyys, petollisuus, irstaus, pahansuonti, jumalanpilkka, ylpeys, mielettömyys” (Mark. 7:21-22).

      Kun siis kansan vaikutuksesta maassa on olennaisesti oikean esivallan vastainen esivalta (puolustaa pahantekijöitä ja syntejä), se on Jumalan rangaistus. Kyseessä on Jumalan sallimus. Koska kansa on hylännyt Jumalan, Jumalakin on hylännyt kansan himoihinsa ja synteihinsä tuhoamaan itsensä. Tämä on Jumalan teko:

      ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. SILLÄ EI OLE ESIVALTAA MUUTOIN KUIN JUMALALTA; NE, JOTKA OVAT, OVAT JUMALAN ASETTAMAT. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden. Sen tähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten” (Room. 13:1-6).

      Vaikka esivalta on huono ja syntinen, se silti on Jumalan asettama ja ylläpitämä. Jumala käyttää perkelettä ja pahoja ihmisiä pyhien päämääriensä saavuttamiseen. Kaikki koituu aina kristittyjen parhaaksi, mutta kuinka, sitä ihminen ei useinkaan heti näe. Jumalan vaikutus on näkymätöntä ja salaista, mutta hän ohjaa suvereenisti historiaa. Jumala on nykyisenkin huonon esivaltamme takana. Näillä näkymin näyttää, että nykyinen esivalta – kansan tahdon ajamana – johtaa jumalattoman kansan itsensä tuhoon (= Jumalan oikeudenmukainen rangaistus), synnin palkkahan on kuolema, Room. 6:23 – ks. myös 1. Moos. 9:6 (abortit), 3. Moos. 20:13 (homoseksuaalisuus) ja 3. Moos. 24:16 (jumalanpilkka).

      Jumala itse on siis esivaltamme takana. Kun Jumalan sana yllä siteeratun raamatunkohdan lopussa käskee maksaa veroja, häntä on toteltava. Esivalta on, oli se millainen hyvänsä, JUMALAN PALVELIJA. Raamatunkohdassa Paavali kirjoittaa kristityille, joten sen kehotukset koskevat kristittyjä. Jumalaton Suomi tietysti piut paut piittaa mistään Jumalan sanasta ja toimii aivan niin kuin sitä kulloinkin lystää. Kristitty elää Jumalan sanan mukaan. Kun siis maksat veroa, veroa et maksa sinä vaan Jumala. Hänen tuomionsa ja toimintansa ovat usein ihmissilmiltä salassa.

      Jos kieltäydyt maksamasta veroja, sodit Jumalaa vastaan. Esivalta on Jumalan, joten käsittele sitä niin. Ainoastaan silloin, kun esivalta käskee toimimaan Jumalan sanan vastaisesti, esivaltaa voidaan kieltäytyä tottelemasta (Ap. t. 5:29: ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä”).

      Jumalan on annettava olla Jumala. On jumalanpilkkaa, jos ihminen ryhtyy Jumalaksi.

      Kristitty saa esivallan paremmaksi rukoilemalla sitä Jumalalta (katumattomia syntisiä Jumala ei kuule, Joh. 9:31):

      ”Minä kehotan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, KUNINGASTEN JA KAIKEN ESIVALLAN PUOLESTA, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa” (1. Tim. 2:1-2).

      Toinen keino tietysti on julistaa Jumalan sanaa, jolloin uusia kristittyjä (sydämeltään hyviksi tulleita) syntyy ja kansa, ja ehkä esivaltakin, tulee paremmaksi. Silloin Jumalan vihakin kansan yltä alkaa väistyä.

      Plusääni(2)Miinusääni(1)
 5. Joitakin internetistä löytyneitä kommentteja Bernerin hankkeeseen:

  ”Taitaa taas kerran LVM.n virkamiehet hamuta itselleen (sijoittajien siivellä) miljoonaomaisuutta ->

  Miten kävikään katsastuksen yksityistämisessä. LVM:n johtavia virkamiehiä rikastui A-katsastuksen riveissä yhdessä yössä. En kansalaisena hyväksy sitä että virkamiehet haistaa valtion omaisuuden yksityistämisessä itselleen rikastumisen mahdollisuuden. Sama ”miljoonat silmissä kiiluen” ajatus on ollut havaittavissa satelliittipaikannus verotuksessa. Satelliittipaikannusfirmassa on ollut osakkaina entisiä LVM:n virkamiehiä. Olisi tutkivalle journalismille jutunaihetta…” – http://www.tuulilasi.fi/keskustelut/autoverotus/tieverkon-yksityistaminen-lvmn-virkamiehet-hamuavat-itselleen-miljoonia

  *************************

  ”Olemme jopa sairaamman prosessin keskellä kuin koskaan kuvittelin, käynnissä on ennen näkemätön yhteisen omaisuuden tuhoamisprojekti mitä tuskin on nähty missään länsimaassa.

  Tämä yksityistäminen tulee läpivietynä tekemään täysin korvaamatonta taloudellista tuhoa kansalaisille, ja viemään suomalaisilta viimeisenkin uskon niihin kansanvallan rippeisiin joita vielä on jäljellä.

  Hallituksella ei ole mitään demokraattista valtuutusta yksityistää kansalaisten yhteistä infrastruktuuria. PISTE.

  Tämän projektin haitoista on turha edes keskustella.

  Sen sijaan tulisi todella tarkkaan tutkia tätä projektia ajavien poliitikkojen ja virkamiesten taustat ja aloittaa mahdollinen rikosprosessi jos siihen on syytä.

  Suomalaisten hätää talouskriisin keskellä hyväksikäytetään todella kuvottavalla tavalla hallituksen omien poliittisten tukijoukkojen etujen ajamiseen.” – https://valihuomautuksia.wordpress.com/2016/04/17/olemme-taysin-sairaan-prosessin-keskella/

  *************************

  ”Lyhyt kysymys maamme myymisestä/yksityistämisestä

  Minun järkeeni ei mahdu, miten poliitikoilla voi olla valtuudet myydä sellaista, mikä kuuluu kaikille suomalaisille.

  Vesistöt, maaperä ja sen rikkaudet sekä metsät ja pohjavedet ovat suomalaisten yhteistä omaisuutta. Jos niistä kertyy tuloja tai voittoja, niin ne kuuluvat kaikille.

  Jos joku ulkomaalainen haluaa niitä hyödyntää, niin korkeintaan kunnollista ja tuntuvaa korvausta vastaan, mutta hallintaoikeus pysyy suomalaisilla.

  On absurdia, että suomalaiset rakentavat esim. ensin tieverkoston. Sitten paikalle tulevat ulkomaiset ostajat, jotka maksavat siitä miljardin ja sen jälkeen veloittavat suomalaisia omien teidensä käytöstä jatkossa vaikka kahdella miljardilla joka vuosi.

  Tai minkä tahansa muun ”tuotteen” myyminen. Suomi saa hetkellisen kohtuulliselta näyttävä kertakorvauksen, mutta jo muutamassa vuodessa uusi omistaja pystyy nostamaan hinnat pilviin ja rokottamaan korkojen kanssa suomalaisten kukkaroita seuraavat sata vuotta. Kemira GrowHow on tästä tyyppiesimerkki. Sen myymisellä valtio on antanut lähes kuoliniskun maataloudellemme, kun lannotteiden hinnat ovat karanneet käsistä.

  Jokainen selväjärkinen ymmärtää, että tällaisissa päätöksissä myyjä on tehnyt idioottimaiset kaupat eikä ole varmistanut ollenkaan suomalaisten etua. Valtion saaman kertakorvauksen jälkeen suomalaiset maksavat kaameaa ylihintaa kohonneina maksuina, joiden suuruuteen ei enää edes pysty vaikuttamaan.

  Miksi maamme eduskunta on tällä hetkellä täynnä täysi ihmisiä, jotka eivät ymmärrä kaupankäynnistä mitään? Ovatko he puolustamassa suomalaisten vai maamme ostajien etuja? Tämän hetkisten näyttöjen perusteella ostajien.

  Maan myyminen ja valtiollisten monopolien yksityistäminen pitää minusta kieltää lailla, ennen kuin joudumme maksamaan jollekin kiinalaiselle yhtiölle maksua siitä hyvästä, että hengitämme kotimaista happea, kun varmaan sekin kohtaa yksityistetään ja myydään vähiten tarjoavalle.” – http://ilkkawiio.puheenvuoro.uusisuomi.fi/215564-lyhyt-kysymys-maamme-myymisestayksityistamisesta

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
 6. ”MINISTERIN ESITYS EI OLE HALLITUKSEN KANTA
  18.4.2016 TIMO SOINI
  Liikenneministeri Anne Berner on esitellyt näkemyksiään tiedotustilaisuudessa. Nämä ovat ministerin eivät hallituksen kanta,saati Perussuomalaisten kanta.

  Näiltä pohjilta Liikennekaari ei Mene eteenpäin.Perussuomalaiset ovat yksiselitteisesti taksilupien vapauttamista vastaan. Emme hyväksy villin lännen meininkiä.

  Hallitusohjelma ei sisällä Bernerin esityksiä, eikä hallitus ole niitä käsitellyt. Asioita ei voi viedä eteenpäin ilman yksimielisyyttä hallituksessa. Sitä ei nyt ole, eikä Liikennekaari etene.”

  ——————————-

  Tähän lisättynä illan uutisista, joissa Sampo Terho sanoi, että teiden yksityistäminen ei mene läpi tämän hallituksen aikana. Perussuomalaiset vastustavat tätä.

  Plusääni(0)Miinusääni(8)
  1. Arvasin, että sieltä tulee tällaista. PS-puolueen julkisuuskuva edellyttää, että ihan heti ei tällaiseen mennä metsälain jälkeen. Metsien ja vesien osalta PS kuitenkin meni tähän. Lisäksi siis se on selkeästi rahaeliitin feikki. Mutta feikillä on feikin otteet. PS huijaa.

   Hallitus on täynnä tätä väkeä ja samat aatteet. Sipilä otti Bernerin, joten veikkaan PS:n jäävän vähemmistöön kantoineen.Berner ei ala valmistelemaan ihan tuosta noin tällaisia juttuja.

   Tivottavasti ei tehdä ”kompromissia”, vaan että koko juttu todellakin hylätään

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
   1. Tämä on ikivanha taktiikka. Muistui mieleen eräs kunnallisvaltuutettu ,joka vastusti suurempia koulun ryhmäkokoja ja varmasti aivan vilpittömästi, mutta oli aiemmin ollut hyväksymässä kunnan” talouden tasapainottamisohjelmaa”, jossa tämä ryhmäkoko asia oli käytännössä jo sovittu.Se oli hieman nolo hetki kun älysi ,että oli käytännössä kannattanut ja vastustanut asiaa.

    Toki on myönnettävä , että’ on vaikeaa tavallisen tallaajan ymmärtää , että mitä nämä talouden tasapainottamis-käsitteet yms.guggenhaimit pitävät konkreettisesti sisällään ,mutta persujen on turha näillä yksittäistapauksilla pisteitä kerätä.Kyllä persut tietää. He ovat politiikallaan varmistamassa Suomen totaalista romahtamista. Vai mikä se muutoksen piti olla?

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
 7. On se vaan kumma, ettemmekö me elukkakansat (goyim) millään usko, että maan ja taivaan kuningas YHVH on valinnut juutalaiset paimentamaan meitä. YHVH* on määrännyt kaikkien meidän elukkakansojen rahat ja kaiken muun omaisuuden yksinomaan juutalaisten omaisuudeksi sekä meidät elukkakansat juutalaisten orjiksi…
  Eihän sionistien suomalaisia lakeijoita ole sopivaa syyttää tähän asti erinomaisesta pyhän velvollisuutensa suorittamisesta, sillä onhan heidän toimiensa ansiosta kohta koko Suomi juutalaisen valitun eli herrakansan taskussa.
  Kehtaammekin me elukkapakanat nurista sionistien jumalan tahtoa vastaan! 😉

  * ei ole minun jumalani, teistä muista en tiedä

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 8. Sionistit ovat nerokkaita.

  Kaikissa parlamenteissa on sisäänrakennettu korruptio.

  Otetaanpa esimerkiksi Suomi:

  Kansanedustaja saa jo ensimmäisen kauden jälkeen niin tolkuttoman hyvinvointi/eläke/etupaketin, että hän tekee mitä vain saadakseen pitää etunsa ja ”virkansa”. Täällä päin Suomea on, niin kuin kaikkialla, esimerkkejä, ad infinitum. Täälläkin eräs Annina Jandersson päätti eläköityä n. kolmekymppisenä, tämähän on kansanedustajalle helppoa.

  Kuvitelkaa!

  Ihminen voi elää loppuelämänsä tekemättä mitään, jos tulee kerran valituksi! Ja huomatkaa: Näiltä loisilta EI KOSKAAN LEIKATA. Ei senttiäkään, ei mistään, ei koskaan.

  Koko länsimainen ”demokratia” on todellisuudessa vain yksi suuri, kammottava korruptiopersläpi.

  Tottakai kansanedustaja suostuu mihin vain oman etunsa takia, kunhan vain saa pitää kaikki etunsa.

  Ei sillä ole väliä, jos ”pakolaiset” vievät viisi miljardia, kunhan Anniina saa elää lopun elämäänsä tekemättä mitään, vapaana vaikuttajana, ja, tietenkin, patsastelemassa hyvänä ihmisenä. Tämä samaa Anniina nähdäänkin esim. jossakin Sukari-ohjelmassa hymyilemässä maireasti. Se on Anniinan työtä. Siitä hänelle maksetaan.

  Ja tämä kertautuu EU:ssa ja kaikissa erilaisissa suojatyöpaikoissa. Koko ”demokratia” on vain yhtä suurta eliitin suojatyöpaikkaa. Katsokaa näitä erilaisissa EU-suojatyöpaikoissa olevia: Palkat ovat tähtitietellisiä, työ on mitätöntä patsastelua ja koskaan, ei milloinkaan, ei synny mitään hyvää omalle kansalle.

  Entä esim. YLE?

  Sallikaa minun oksentaa ensin. YLE sai oikeuden kerätä omat veronsa eli se sai oikeuden vapaasti riistää kansalta niin paljon rahaa kuin se kehtaa tuhlata. Mitä johto teki? Johto kehitti heti bonusjärjestelmän. Jakoperuste? Viimeisin peruste, jonka kuulin: ”Olimme valinneet niin hyviä ihmisiä töihin, että bonustavoitteet toteutuivat”.

  Tarvitseeko minun vielä sanoa mitään?

  En sano muuta kuin, että poistin juuri konetuliaseesta varmistimen. Voi tulla tarkistamaan, se on nyt varmistamaton. Tervetuloa!

  Plusääni(16)Miinusääni(2)
  1. Osuitpa asian ytimeen – juuri niin meidän kusettajaloisemme järjestävät itselleen kissanpäivät loppuelämäkseen MEIDÄN kustannuksellamme ja siinä ohessa myyvät polkuhintaan so. käytännössä lahjoittavat loputkin kansallisomaisuudestamme ulkomaisille korppikotka-firmoille; ryöstöoperaatioiden kulissientaikaiset junailijat saavat mukavat ’provisiot’ veroparatiisiin pimeille pankkitileilleen ja/tai pääsevät politrukkina nauttimaan Brysselin lihapatojen antimista tms.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 9. No niin, mielipiteillähän ei ole mitään merkitystä, vaan faktoilla:

  1. Perussuomalaiset ovat vähemmistö hallituksessa ja eduskunnassa

  2. Päätökset tehdään enemmistön mukaan, niin hallituksessakin

  Silti Perussuomalaiset ovat jo torpanneet monta asiaa ja tekevät sitä jatkossakin. Ei siitä tietenkään haittaa ole, jos kansa seisoo takana.

  Vaihtoehdothan ovat: vihreät, sdp, kommarit, rkp, kristilliset hallitukseen persujen tilalle.

  Olisiko silloin Berneriä joku vastustamassa? Kannattaa muistaa, että valtiovarainministerinä Antti Rinne (sdp) oli esittelijänä Caruna-kaupoissa. Ja että oppositiossa Perussuomalaiset vastustivat Caruna-kauppoja.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Vasemmisto olisi tietenkin ollut parempi. Saisimme samat mamut, mutta tuskin nuin innokkaita poikia olisivat antamaan kaiken juutalaisille. Soinihan on jo hallitusneuvotteluissa sopinut metsien, teiden, väylien ja taksibisneksen ym. ym. luovuttamisesta. Ilmeisesti hän globaalin rahaeliitin halusikin tätä. Kansalle hän esittää jotain muuta aina vaan. Mitä hän siis on hallitusneuvotteluissa vaatinut tai saanut?Onhan kyseessä 1/3 vallasta.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 11. Soinihan on omin sanoin sanonut olevansa Israelin ylpeä ystävä. Hän on tukenut Gazan kansanmurhaa ym. Hän on suoraan vaatinut sananvapauden kaventamista ja kaikkea mahdollista kyttäystä. Hän ei ole mamutuskriitikko, joten herättää ihmetystä, miksi mamutuskriitikot ovat diktaattori Soinin puolueessa. Israelin ystävyys ja läpinäkyvä petollisuus kertoivat jo, että tämä tyyppi on vihollisen asialla. Soini ontosin avoimesti kertonut samastuneensa republikaanipuolueeseen USA:ssa ym. ym. Kaikki on kerrottu.

  Iltalehti varmaan siis panee sanat Sipilän suuhun. Siis Sipilä ei ole väittänyt Soinin sopineen kaikista ryöstöistä jo hallitusneuvotteluissa?

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 12. Repe: ”Vasemmisto olisi tietenkin ollut parempi.”

  Näinhän se on, ulkomailta tuotu kansallissosialismi ja kommunismi ovat kuin hyvä ja paha poliisi tekniikka – samaa ajetaan.

  Eli ei oteta vastuuta päätöksistä.

  Repe, hyvää illan jatkoa Sinulle.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 13. Soini istuu juutalaisten kanssa samassa hallituksessa Suomea ryöstämässä. Soini kannattaa Israelia, joten siitä näki heti, että on pankkimafian mies. Israel on pankkimafia. Se on kommunismia. Piste. Nykykapitalismi on samaa kuin kommunismi. Kansallissosialismi on näille vastakkainen. Muistuu mieleen persujen oppositioajat, kun ne vastusti pankkitukia ja velkatalkoita. Huuli pyöreänä ihmettelivät, kun totesin Soinin pankkimieheksi. Soini on kommunistiterroristi, kuten Lauriokin jo 2011 totesi. Ja kansalle on kiva suoltaa tuollaista propagandaa kansallissosialismista ja kommunismista. Kun kansaa on aivopesty kymmeniä vuosia. Jo V Vennamo oli itse rötösherra. Rötörherrojen feikki ja kansankiihottaja.

  Juuri kommunismi ryöstää kansan omaisuuden juutalaismafialle ja alistaa kansna orjiksi. Soini on Israelin lakeija. Kommunisti

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 14. Poliitikon tyhjää jauhamista: Ei oteta vastuuta päätöksistä. Soinihan on ulvonut pysäyttäneensä matuvirran ja vastustavansa taksikaappauksia. Todellisuudessa hän ei halua kansan edessä vastuuta siitä, että on luvannut ja tukenut ryöstöjä jo hallitusneuvotteluissa.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Kannatan aloitteita, vaikka nekin valtaapitäville psykopaatti-maanpettureille ja muille rikollisille ovat varmasti merkitykseltään ”vittu mitä paskaa,ei voisi vähemmän kiinnostaa”.

   ”Talouselämä luokittelee Alexander Stubbin psykopaatiksi?”, http://mvlehti.net/2016/04/16/talouselama-luokittelee-alexander-stubbin-psykopaatiksi/

   ”Stubb: “Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa””, http://mvlehti.net/2015/11/30/stubb-vittu-mita-paskaa-ei-voisi-vahemman-kiinnostaa/

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Nimimerkille San tiedoksi ettei kannata ottaa Laurion opetuksia Jumalan sanana, kaiken sen perusteella jonka olen lukenut Laurion juttuja sanoisin että hän on itse sairastunut henkilö, vai pitäisikö sanoa infektoitunut…Laurion esivalta jutut ovat harhaanjohtamista .

  We must obey God rather than man” (Acts 5:29)

  Raamatun niin uuden kuin vanhan testamentin ajoilta löytyy esimerkkejä jossa tosi hardcore Jumalan miehet ovat päättäneet tehdä toisin kuin mitä esivalta käskee. Jos esivallan antamien käskyjen ja Jumalan antamien käskyjen välillä on ristiriita, tulee ihmisen noudattaa Jumalaa ennen ihmistä.

  Mitä kuvittelette että opetuslapset tekivät ? He saivat käskyjä esivallalta lopettaa opettamasta Jeesuksen opetuksia, he eivät totelleet sitä.

  Jumalan sanan vääristeleminen on aika hanurista Laurio, esiinnyt täällä muutenkin ylimielisesti, käytät kieltä muista ihmisistä jota Jeesuksen seuraaja ei käyttäisi, esiinnyt ylimpänä totuutena vaikka puhut puuta heinää…

  Miettikääpä hetki tätä esivalta juttua. Esivalta on tappanut/tapattanut satoja miljoonia viimeisen sadan vuoden aikana. Esivalta tulee myös varmaan jossain vaiheessa vaatimaan että jokainen ihminen ottaa mikrosirun/pedon merkin ym itseensä, Laurio sen varmaan ottaakin koska hän tottelee esivaltaa . Jos siis esivalta käskee Lauriota tatuoimaan otsaansa 666 niin aiotko niin tehdä ?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. BoTW at 5.17

   Tuon esiin ylintä totuutta, Jumalan sanaa – kuinka minä silloin siis esiintyisin ylimpänä totuutena?

   Olen käyttänyt sanoja krpä ja perkeleen orja. Muitakin olisi.

   ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33).

   Otsassani on jo tatuoituna merkki, J + K -merkki:

   Professori Szasz kertoo, mitä psykiatria on

   Hohhoijaa.

   Ai niin, ja mitä esivaltaan tulee, sillä olisi Jumalan sanan valossa oikeus teloittaa (sillä on ”miekan” oikeus, Room. 13:4) koko Suomen kansa: 1. Moos. 9:6 (lastenmurhat eli abortit), 3. Moos. 20:13 (homoseksuaalisuus), 3. Moos. 24:16 (jumalanpilkka). Vanhan testamentin käskyt eivät sido nykyistä esivaltaa, mutta niitä voidaan noudattaa (Vanhan testamentin käskyjen sitovuus on poistunut siten, että niitä voidaan noudattaa tai jättää noudattamatta – Jumalan suhtautuminen joka tapauksessa tulee näistä ns. luonnollisen lain käskyistä selväksi).

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. anders at 9.52

    Luonnollinen eli Kristuksessa pelastumaton ihminen on (syntiinlankeemuksen peruina, 1. Moos. 3. luku) perkeleen orja:

    ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä – – ette ole Jumalasta” (Joh. 8:44, 47).

    ”kaiken, minkä laki sanoo, sen se puhuu lain alaisille, että jokainen suu tukittaisiin ja koko maailma tulisi syylliseksi Jumalan edessä – – kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla – – Joka syntiä tekee, se on perkeleestä ” (Room. 3:19, 23; 1. Joh. 3:8).

    Luonnollinen ihminen on ”lihallinen, myyty synnin alaisuuteen ” (Room. 7:14), hänessä ”asuu synti” (Room. 7:17), ”hänessä, hänen lihassaan, ei asu mitään hyvää” (Room. 7:18), ”paha riippuu hänessä kiinni” (Room. 7:21), hän on ”vangittuna synnin lakiin, joka hänen jäsenissään on” (Room. 7:23), hän on ”käärme, kyykäärmeitten sikiö” (Matt. 23:33), hän on ”kuollut rikoksiinsa” (Kol. 2:13; Ef. 2:1, 5), hän on ”pimeyden vallassa” (Kol. 1:13), hän ”vaeltaa tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan (perkeleen), sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa, joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme LUONNOSTAMME VIHAN LAPSIA niin kuin muutkin” (Ef. 2:2-3), ”perkele on vanginnut hänet tahtoansa tekemään” (2. Tim. 2:26).

    ”Te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te saattaisitte hyvää puhua, kun itse olette pahoja? Sillä sydämen kyllyydestä suu puhuu” (Matt. 12:34).

    Luonnollinen ihminen on saatanan orja, joka elää pimeydessä: ”että he kääntyisivät pimeydestä valkeuteen ja saatanan vallasta Jumalan tykö” (Ap. t. 26:18).

    ”koko maailma on pahan vallassa” (1. Joh. 5:19).

    ”lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan” (Room. 8:7).

    Luonnollisen ihmisen oma omatuntokin todistaa, että hän on perkeleen orja:

    ”Koska siis lapsilla on veri ja liha, tuli hänkin (Jeesus) niistä yhtäläisellä tavalla osalliseksi, että hän kuoleman kautta kukistaisi sen, jolla oli kuolema vallassaan, se on: perkeleen, ja vapauttaisi kaikki ne, jotka kuoleman pelosta kautta koko elämänsä olivat olleet orjuuden alaisia” (Hebr. 2:14-15).

    Se, että perkeleen orjat (esim. Suomen kansa) kykenevät ulkonaisesti esiintymään ystävällisesti ja hyvin, on ns. yhteiskunnallista vanhurskautta, jolla ei ole mitään merkitystä Jumalan edessä. Kyseessä on ulkokultailu, ja luonnollisen ihmisen sydän jää perkeleen pesäksi. Luonnollinen ihminen ryhtyy ulkonaisesti teeskentelemään hyvää vain orjallisesti, joka palkkion toivossa tai rangaistuksen pelossa (ei koskaan vapaasta sydämestä). Sisällä kytee ja vaanii perkele. Ja koska perkele asuu luonnollisen ihmisen sydämessä (ytimessä), luonnollisen ihmisen tahto on perkeleen (käärmeen) pää. SITÄ on Suomi täynnä.

    Juuri siksi, että luonnollinen ihmiskunta on perkeleen orjuudessa, Pojan täytyi tulla ja kuolla (ihminen ei voi omin voimin vapauttaa itseään perkeleestä). Sitä on kristinusko, realismia, konkretiaa, käytäntöä (siis myös esimerkiksi käytännön pelastumista).

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Varmaan on niin, että yksi keino (ainakin apukeino) maamme tilanteen parantamiseksi on maamme aikuisväestölle – myös kirkkojen ja kirkkokuntien jäsenille ja saarnaajille – järjestettävät pyhäkoulut. Pyhäkouluja voisivat pitää vanhemmat naisihmiset ja mummot. Jos olisin esivalta, määräisin pyhäkoulut pakollisiksi suomalaisille miehille ja naisille.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
 16. Ihminen ei ole välttämättä ytimessään paha. Riipppu yksilöstä, mutta usein se pahuus tulee vaikuttaneeksi toimintaamme näiden ulkoisten realiteettien johdosta; kilpailuasetelma, pyyteellisyys, ”pakko selviytyä” jne.. siinä on se ”perkeleen” paikka meissä. Ihminen nukkuessaan, viattomimmillaan on aika neutraali olento. Riippumatta siitä, että solutasolla meissä on jatkuva sotatila. Valkosolut tappavat vieraita bakteereita jne. Mutta sisimmässä voi olla valo eikä pimeys. Siis oikea valo eikä lusiferiaaninen harha. Tämä materiaalinen eli rajallinen taso ei ole se taso jolla ihmisen ydin määritellään. Henkemme ja sielumme ei ole rajoitettu tähän todellisuuteen. Ytimemme on täysin näiden realiteettien tuolla puolen ja se voi ainoastaan ajoittain heijastua tällä tasolla toiminnassamme.

  Aineettomassa todellisuudessa jossa jokainen sielu voi lukea toisensa ajatukset ja tietoisuuden, pahuus palaa puhki kun se ei voi enää piilotella missään. ”Perkele” edellyttää aina piiloa jossa väijyä. Se tuhoutuisi läpeensä avoimessa tilassa ja valossa. Miksi suurin osa väkivaltarikoksista, murhista ja varkauksista tapahtuu pimeään aikaan? Koska perkele haluaa toimia piilossa. Se tietää tulevansa tuhotuksi kirkkaudessa. Siksi ”taivas”, Jumalan valtakunta, nirvana, tai miksi sitä kutsuukin on perkeleestä vapaa. Perkele voi toimia siis vain hyvin alhaisella rajallisella energiatasolla joka sallii sen piilottelun. Sellainen on tämä meidän maailmamme.

  Syyllistäminen on välillä kuitenkin ihan ok, jotta voisi havahtua tämän tason rajallisuuteensa. Nykyään kun on muotia, että ”ei saa syyllistää”. Se johtaa juuri moraalin höllenemiseen kun ei ole mitään syyllisyyden tuntoa enää. Kaikki käy.

  Jukka Hankamäellä on aika hieno teksti aiheesta.

  http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2009/06/oodi-ihmisvihalle.html

  ”Esimerkiksi kirkko on opettanut, että ihminen on syntinen ja paha, mutta toisaalta se on julistanut, ettei ihmistä saisi vihata. Johdonmukainen ihminen puolestaan vihaisi sopivasti kaikkia ihmisyyden varjopuolia aivan riippumatta siitä, nähdäänkö ihmisen pahuus hänen ominaisuutenaan vai onko kyseessä pelkkä vaikutelma, joka johtuu esimerkiksi ihmisten välisestä kilpailusta. Joka tapauksessa ihmisvihan kieltäminen tekisi mahdottomaksi myös itsekritiikin, sillä ihmiset eivät voisi suhtautua vihamielisesti itsessään oleviin heikkouksiin tai omaan pahuuteensa.

  …….

  Ihmisten pitää vihata ihmisyyttä itsessään, jotta he voisivat vapautua siitä pahasta, jota ihmisyys sinänsä edustaa. Ihmisviha on siis yksi jaloimmista asioista, ja vain harvat kykenevät siihen, saati että hekään yltäisivät näkemään, kuinka juuri viha vapauttaa ihmisyyteen liittyvästä painolastista ja edistää kohoamista korkealle eettiselle tasolle. Omaan ihmisyyteen kohdistuva ihmisviha polttaa pois oman itsesäilytyspyrkimyksen ja sitä kautta vapauttaa meidät todellisiin laupeudentekoihin. Aito eettisyys on vapautta ihmisyydestä ja pyyteellisyydestä.”

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Vastaus Kentaurille:

   On aivan eri asia tuomita ihmisten pahat teot ja niitä tekevät yksilöt kuin kollektiivisesti syyllistää kokonaisia kansakuntia vauvasta vaariin, koska he ”ovat perkeleen vallassa”. Tässäkin maassa asuu ihmisiä, jotka vilpittömästi toivovat vain lähimmäisilleen parasta. Jeesus vihasi juuri tuota tekopyhää syyllistämistä, jota fariseukset harrastivat, vaikka moni heistä oli ahneita koronkiskojia, sen ajan piispa Mäkisiä ym.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Meidän hyvyyttämme käytetään räikeästi meitä vastaan.

    Eliitille ei mikään riitä.

    Nyt yhtäkkiä on kestävyysvaje, mutta rahaa ei löydy kantasuomalaisille lapsille. Me maksamme mustille ja arabeille täysihoidosta miljardeja saamatta koskaan mitään vastineeksi.

    Tällä rahalla voisimme tukea jokaista syntyvää lasta kymmenillätuhansilla euroilla ja muutamassa kymmenessä vuodessa olisimme elinvoimainen valkoinen kansa.

    Mutta tähän ei riitä rahaa. Rahaa riittää aikuisten ihmisten makuuttamiseen hotelleissa. Mutta omalle kansalle ei riitä.

    Rahaa voidaan lainat maailman tappiin mustille ja arabeille, mutta omalle kansalle ei voi. Ei voi.

    Jos jokin on tekopyhää, se on nykyisen eliitin maailma. Se on saastainen, kelvoton maailma, joka on täynnä valhetta. Eikä siinä kaikki: He esiintyvät hyvinä ja moittivat riistämiään ihmisiä pahoiksi, rasisteiksi, tyhmiksi.

    Jos joku ihmettelee, mistä sikiää viha niin tästä sikiää viha. Ja se ei enää puhumalla häviä, se on jo joukossamme, sitä oikein vaalitaan joka päivä, kun omaa kansaa nöyryytetään. Ei huolta, se kasvaa, se voi hyvin, siitä tulee tuuhea puu, jonka suojissa kasvaa sukupolvi, joka tasoittaa tilit.

    Plusääni(8)Miinusääni(1)
    1. Pelex eilen at 15.27 + peukuttajat

     No niin, taas tämä kansankiihottaja lietsoo vihaa ja kiihottaa kansaa vihan vallassa ”tasoittamaan tilit” esivallan kanssa (ryhtymään kapinaan ja hukuttamaan maan vereen). Esivalta on kuitenkin Jumalalta, ja sitä vastaan nouseminen tuottaa tuomion (so. perikadon, kansan lopullisen tuhoutumisen), Room. 13:1-2. Kansankiihottaja Pelex työntää kansaa tuhon kuiluun ja ajaa niin vihollisen asiaa. On syytä toistaa tämä asia tässä.

     Nimimerkki toteaa oikein, että raha otetaan lainaksi. Hän nähtävästi tietää, että nykyisessä vihollisen omistamassa velkarahajärjestelmässämme raha tulee kiertoon velkana, ottamalla sitä pankeista lainaksi korkoa vastaan. Pankit luovat lainaksi antamansa rahat tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena (se on siis kokonaan uutta rahaa, jota ei ole aikaisemmin ollut olemassa). Kyseessä on laillistettu rahanväärennystoiminta, ja siinä rahaa siis luodaan sen verran kuin sitä otetaan lainaksi. Korkoon ei luoda erikseen rahaa. Kierrossa on siis rahaa niin paljon kuin sitä on otettu lainaksi, mutta takaisin on maksettava enemmän kuin tuo velka, koska korko tulee lisäksi. Takaisin maksettavaa on koko ajan enemmän kuin rahaa on olemassakaan, ja tämä johtaa – kokonaisuutena katsoen – jatkuvaan lisälainaamisen pakkoon. Syntyy väkisin velkakierre, velkaorjuus, orjuus kaikissa asioissa ja lopulta tuhoutuminen. Velkarahajärjestelmämme on tappoase. Kaikille yhteiskunnan tasoille syntyy väkisin jatkuva rahanpuute, kunnes kaikki tuhoutuu.

     Miksi maassa on tuollainen tapposysteemi käytössä? Kuka on vastuussa? Yhteiskunnastamme ja sen valvonnasta on vastuussa perustuslain mukaan Suomen kansa: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (PL 2§). Kansa itse siis on oma esivaltansa (siis tuo ”eliitti”). Kansa yksin on vastuussa tuhoisasta velkarahajärjestelmästämme ja maan tilan jatkuvasta valvonnasta. Kenelläkään muulla ei ole lain mukaan valtaa ja valvontavastuuta Suomessa kuin kansalla. Kansa on itsevaltiudessaan ottanut maan raha- ja pankkijärjestelmäksi vihollisen velkarahajärjestelmän, joka johtaa väkisin alituiseen rahapulaan ja lopulta tuhoon.

     Jos nimimerkki tietää tämän, miksi hän sitten sanoo, että syntyviä lapsia voitaisiin tukea miljardeilla ja ”muutamassa kymmenessä vuodessa olisimme elinvoimainen valkoinen kansa”. Kuinka miljardien lainaaminen nykyisessä velkarahajärjestelmässä voi johtaa elinvoimaiseen kansaan, kun se väkisin vie velkaorjuuteen, kaikkeen orjuuteen ja tuhoon? Miksi nimimerkki Pelex huijaa? Onko hän tuhoavien voimien agentti?

     Plusääni(1)Miinusääni(1)
   2. anders eilen at 15.07

    Syntiinlankeemuksen (1. Moos. 3. luku) jälkeen kaikki ihmiset syntyvät perkeleen ja synnin orjina sydämissään:

    Perskeko-hallitus: seuraavaksi myymme Suomen tieverkoston!

    Perskeko-hallitus: seuraavaksi myymme Suomen tieverkoston!

    Myrkkykäärme (perkele) makaa kerällä luonnollisen (= Kristuksessa pelastumattoman) ihmisen sydämessä ja säätelee sieltä kaiken ihmisessä: ajatukset, sanat ja teot. Ihmisen tahto mielellään yhtyy perkeleen tahtoon. Niinpä luonnollisen ihmisen tahto on sen myrkkykäärmeen pää. Luonnollisen ihmisen ymmärrys on perkeleen ymmärrys, luonnollisen ihmisen voima on perkeleen voima jne. Luonnollisen ihmisen minuus (”minä itse”) on perkele hänessä. Kristityssä, joka on vapautunut perkeleestä, sen sijaan ei elä enää ”minä itse” vaan Kristus, Jumala:

    ”Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:19-20).

    Jonkin hyvän toivominen jollekulle, yleensä jollekulle, joka on epäuskoisen toivojan kaltainen (perkeleen orja siitä johtuvine elämänlaatuineen) tai sellainen, jolta toivoja mahdollisesti voi saada jotakin hyötyä, ei poista tai tee mitättömäksi sydämen perimmäistä syntisyyttä. Epäuskoisten hyvät teot syntyvät aina orjallisesti, palkkion toivosta tai rangaistuksen pelosta tai muuten vain jonkin olosuhteen jatkumisen halusta. Ulkonaiset hyvät teot (ulkokultaisuus) eivät muuta sydäntä, joka on synnin ja perkeleen pesä. Paavalikin, joka oli kuitenkin kristitty, kuvaa, kuinka hänen lihassaan vielä jäljellä oleva ”luonnollisen ihmisen” synti sotii hänen uskossa syntyneen uuden vanhurskaan ihmisensä (”sisällisen ihmisensä”) tahtoa (toivomista) vastaan niin, että vain Jumala Jeesuksen Kristuksen kautta voi hänet siitä pelastaa:

    ”Sillä me tiedämme, että laki on hengellinen, mutta minä olen lihallinen, MYYTY SYNNIN ALAISUUTEEN. Sillä minä en tunne omakseni sitä, mitä teen; sillä minä en toteuta sitä, mitä tahdon, vaan mitä minä vihaan, sitä minä teen. Mutta jos minä teen sitä, mitä en tahdo, niin minä myönnän, että laki on hyvä. Niin en nyt enää tee sitä minä, vaan SYNTI, JOKA MINUSSA ASUU. Sillä minä tiedän, ETTEI MINUSSA, SE ON MINUN LIHASSANI, ASU MITÄÄN HYVÄÄ. Tahto minulla kyllä on, mutta voimaa hyvän toteuttamiseen ei; sillä sitä hyvää, mitä minä tahdon, minä en tee, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo, minä teen. Jos minä siis teen sitä, mitä en tahdo, niin sen tekijä en enää ole minä, vaan synti, joka minussa asuu. Niin huomaan siis itsessäni, minä, joka tahdon hyvää tehdä, sen lain, että PAHA RIIPPUU MINUSSA KIINNI; sillä sisällisen ihmiseni puolesta minä ilolla yhdyn Jumalan lakiin, mutta JÄSENISSÄNI MINÄ NÄEN TOISEN LAIN, JOKA SOTII MINUN MIELENI LAKIA VASTAAN JA PITÄÄ MINUT VANGITTUNA SYNNIN LAISSA, JOKA MINUN JÄSENISSÄNI ON. Minä viheliäinen ihminen, kuka pelastaa minut tästä kuoleman ruumiista? Kiitos Jumalalle Jeesuksen Kristuksen, meidän Herramme, kautta! Niin minä siis tämmöisenäni palvelen mielellä Jumalan lakia, mutta lihalla synnin lakia” (Room. 7:14-25).

    Pyhäkouluun!

    Plusääni(1)Miinusääni(2)
  2. Kentauri, kirjoitus on hieman harhaanjohtava. Hyvyys ja pahuus niin kuin rakkaus ja viha liittyvät tavanomaisesti keskenään tasa-arvoisten ihmisten kanssakäymiseen. Vaikka näistä ikävä kyllä seuraa toisinaan aika rumaa jälkeä, todellinen perkeleellisyys tulee mukaan siinä vaiheessa kun yksilö tai etninen ryhmä asettaa itsensä toisten ihmisten yläpuolelle, vähän niin kuin jumalan asemaan. Vallanhimo toisen ihmisen päätäntävallan yli. Jumaluuskompleksi ei rajoitu ainoastaan juutalaisiin, jotka kokevat olevansa omaksi kuvakseen luomansa jahven valittuja, vaan sitä on liikkeellä ihan riittämiin kristityissä, muslimeissa niin kuin ateisteissa.

   Ensiapu pahaksi äityneeseen jumaluuskompleksiin kaikissa tapauksissa lienee peräruiske. Siinä vaiheessa kun ihmisten ilmoilla paskat jysähtää housuihin kuin tykin piipusta saavat myös jalat otteen maan pinnasta, vaikka olisivat henkselit olleet vedetty niin tiukalle, etteivät jalat enää maata tavoittaneet. Jatkohoidoksi saattaisi kuvitella Kristuksen opetuksien pohdiskelua, Hänhän vastusti maanpäällistä jumaluutta ja eriarvoisuutta yli kaiken ja maksoi siitä hengellään. Tulee myös muistaa, että Kristuksen sana on ainoaa suoraa Kaikkivaltiaan sanaa koko Raamatussa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. Nimimerkki esittää luonnollisen ihmisen eli perkeleen orjan (syntiinlankeemuksessa koko ihmiskunta joutui perkeleen eli saatanan orjuuteen) viisautta (filosofiaa), joka luonnollisesti sivuuttaa Jumalan sanan. Niinpä nimimerkin viisaus nousee suoraan saatanasta. Luonnollinen ihminen on ”saatanan vallassa” (Ap. t. 26:18), siis saatanan orja, ja saatana ”tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa” (Ef. 2:2), niissä, jotka eivät ole pelastuneet Kristuksessa. Siis täälläkin kaikki, mitä Jeesuksessa Kristuksessa pelastumattomat esittävät, nousee suoraan saatanasta.

   Nimimerkin ”viisauden” kulku on se, että ihmisen pahuus johtuu ulkonaisista ”materiaalisen tason” (”alhaisen energiatason”) oloista ja että tämä on ”perkele” ihmisessä. ”Alhainen energiataso” (jollainen tämä meidän maailmamme on) kuulemma sallii ”perkeleen” väijyä piilosta, jota ”perkeleen” toiminta edellyttää, koska ”valo” (”avoin tila”, ”kirkkaus”) tuhoaisi ”perkeleen”. Tämä ”perkele” kuulemma ei koske ihmisen ydintä (”henkeä”, ”sielua”), koska ihmisen ydintä ei määritellä kyseisellä alhaisella materiaalisella tasolla. Ihminen kuulemma on sisimmässään (”aineettomassa todellisuudessa”) viattomimmillaan ”aika neutraali olento”, jopa sisimmässä voi olla ”oikea valo”. Siinä valossa (”nirvanassa”, ”taivaassa”, ”Jumalan valtakunnassa”) kuulemma ”jokainen sielu voi lukea toisensa ajatukset ja tietoisuuden”, ja silloin ”perkele” tuhoutuu, koska sillä ei ole piiloa. ”Materiaalisen tason” rajallisuudestaan (”moraalin höllenemisestä”) ihminen kuulemma voi ”havahtumisensa” eli ”synnintuntonsa” avulla hankkiutua eroon, ja siksi syyllistäminen voi ”välillä olla ok.”

   Tässä on siis kyseessä puhdas pakanuus, jossa ihminen omien tekojensa avulla (jotka viaton sisin mahdollistaa) pyrkii irti ulkonaisten olosuhteiden aiheuttamista pahoista teoistaan. Syyllisiä pahuuden esiintymiseen ovat muut (ulkoiset olosuhteet). Ihminen itse on sisimmässään perkeleestä vapaa ja kaikkinäkevä, siis itse Jumalan valtakunta! On siis loogista, ettei tällainen filosofia tarvitse Jeesusta Kristusta, syntien anteeksiantamusta. Jos ihminen pelastaa omin kyvyin itsensä, Kristus on kuollut täysin turhaan ja koko kristinusko on täysin turha.

   Saatanallisuutensa nimimerkki täydentää siteeraamalla julkisen homoseksuaalin, Jukka Hankamäen, tekstiä. Hankamäki esittää, että ihminen pääsee synneistään (”ihmisyyden varjopuolista”, ”pahuudesta”, ”heikkouksista”, ”ihmisyydestä”, ”ihmisyyteen liittyvästä painolastista”, ”pyyteellisyydestä”) vihaamalla niitä. Näin ”kohotaan korkealle eettiselle tasolle, todellisiin laupeudentekoihin.” Tässäkin ihminen itse omin voimin vapauttaa itsensä synnistä, joten tässäkin on kyseessä puhdas pakanuus, saatanan oppi. Ja millainen on oppi, sellainen on elämä:

   ”Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niin kuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset” (3. Moos. 20:13) – – ”Eivät – – homoseksuaalit – – saa periä Jumalan valtakuntaa” (1. Kor. 6:9-10).

   Eivät nämä saatanalliset pakanat ole Jumalan valtakunnassa vaan saatanan valtakunnassa.

   Tällainen äärimmäinen mustan valkoiseksi selittäminen on esimerkki ihmissydämen (ihmisen ”ytimen”, sen, jonka nimimerkki selittää ”valoksi” ja Jumalan valtakunnaksi”) äärimmäisestä petollisuudesta, todellisesta huippusaatanallisuudesta:

   ”Petollinen on sydän ylitse kaiken ja pahanilkinen; kuka taitaa sen tuntea?” (Jer. 17:9);

   Juuri ytimestä synnit lähtevät – juuri siellä perkele syntiinlankeemuksen peruina asuu:

   ”Sillä SYDÄMESTÄ lähtevät pahat ajatukset, murhat, aviorikokset, haureudet, varkaudet, väärät todistukset, jumalanpilkkaamiset. Nämä ihmisen saastuttavat” (Matt. 15:19-20);

   ”jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo SYDÄMESSÄÄN tehnyt huorin hänen kanssansa” (Matt. 5:28) – – ”murheellisena heidän SYDÄMENSÄ paatumuksesta” (Mark. 3:5).

   Luonnollinen ihminen sisimmässään ei ole valo vaan pimeys: Hän on ”pimeydessä” (Ap. t. 26:18; 1. Piet. 2:9), hän on ”pimeyden vallassa” (Kol. 1:13), hän on ”pimeys” (Ef. 5:8).

   Jeesus Kristus yksin on maailman valo: ”Minä (Jeesus) olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus” (Joh. 8:12) – – ”minä olen maailman valkeus” (Joh. 9:5) – – ”Minä olen tullut valkeudeksi maailmaan, ettei yksikään, joka minuun uskoo, jäisi pimeyteen” (Joh. 12:46).

   Loogisesti myös kristityt, joissa Jeesus asuu (Joh. 14:23), ovat maailman valkeus: ”Te olette maailman valkeus” (Matt. 5:14).

   Katumattomille luonnollisille ihmisille EI loista valkeus, Kristuksen evankeliumi:

   ”Mutta jos meidän evankeliumimme on peitossa, niin se peite on niissä, jotka kadotukseen joutuvat, niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala (= perkele) on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista” (2. Kor. 4:3-4).

   Jumalan sana myös erikseen tuomitsee nimimerkin edustaman maailmallisen (lihallisen) viisauden:

   ”Kehuessaan viisaita olevansa he (jumalattomat ihmiset) ovat tyhmiksi tulleet” (Room. 1:22);

   ”Onhan kirjoitettu: ’Minä (Jumala) hävitän viisasten viisauden, ja ymmärtäväisten ymmärryksen minä teen mitättömäksi’. Missä ovat viisaat? Missä kirjanoppineet? Missä tämän maailman älyniekat? Eikö Jumala ole tehnyt maailman viisautta hullutukseksi? Sillä kun, Jumalan viisaudesta, maailma ei oppinut viisauden avulla tuntemaan Jumalaa, niin Jumala näki hyväksi saarnauttamansa hullutuksen kautta pelastaa ne, jotka uskovat, koskapa juutalaiset vaativat tunnustekoja ja kreikkalaiset etsivät viisautta, me taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus, mutta joka niille, jotka ovat kutsutut, olkootpa juutalaisia tai kreikkalaisia, on Kristus, Jumalan voima ja Jumalan viisaus. Sillä Jumalan hulluus on viisaampi kuin ihmiset, ja Jumalan heikkous on väkevämpi kuin ihmiset. Sillä katsokaa, veljet, omaa kutsumistanne: ei ole monta inhimillisesti viisasta, ei monta mahtavaa, ei monta jalosukuista, vaan sen, mikä on hulluutta maailmalle, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään, ja sen, mikä on heikkoa maailmassa, sen Jumala valitsi saattaaksensa sen, mikä väkevää on, häpeään” (1. Kor. 1:19-27);

   ”Sillä tämän maailman viisaus on hullutus Jumalan silmissä. Sillä kirjoitettu on: ’Hän vangitsee viisaat heidän viekkauteensa’; ja vielä: ’Herra tuntee viisasten ajatukset, hän tietää ne turhiksi’” (1. Kor. 3:19-20).

   Luonnollisen ihmisen kuolemanpelko osoittaa, että hänen omatuntonsa tietää hänen ytimensä olevan syntinen, perkeleen asunto:

   ”Koska siis lapsilla on veri ja liha, tuli hänkin (Jeesus) niistä yhtäläisellä tavalla osalliseksi, että hän kuoleman kautta kukistaisi sen, jolla oli kuolema vallassaan, se on: perkeleen, ja vapauttaisi kaikki ne, jotka kuoleman pelosta kautta koko elämänsä olivat olleet orjuuden alaisia” (Hebr. 2:14-15).

   Eikä perkele ole mikään ”alhaisen energiatason” paha reaktio ulkoisiin olosuhteisiin vaan Jumalan luoma enkeli, joka lankesi (seuraavassa lankeemus, ja kaiken synnin juuri, isoin kirjaimin):

   ”Alas tuonelaan on vaipunut sinun (Baabelin kuningas, jolla kuvataan perkelettä) komeutesi, sinun harppujesi helinä; sinun allasi ovat vuoteena madot, toukat ovat peittonasi. Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! SINÄ SANOIT SYDÄMESSÄSI: ’MINÄ NOUSEN TAIVAASEEN, KORKEAMMALLE JUMALAN TÄHTIÄ MINÄ ISTUIMENI KOROTAN JA ISTUN ILMESTYSVUORELLE, POHJIMMAISEEN POHJOLAAN. MINÄ NOUSEN PILVIEN KUKKULOILLE, TEEN ITSENI KORKEIMMAN VERTAISEKSI’” (Jes. 14:11-14);

   ”Eedenissä, Jumalan puutarhassa, sinä olit. Peitteenäsi olivat kaikkinaiset kalliit kivet; karneolia, topaasia ja jaspista, krysoliittia, onyksia ja berylliä, safiiria, rubiinia ja smaragdia sekä kultaa olivat upotus- ja syvennystyöt sinussa, valmistetut sinä päivänä, jona sinut LUOTIIN. Sinä olit kerubi, laajalti suojaavainen, ja minä asetin sinut pyhälle vuorelle; sinä olit jumal’olento ja käyskentelit säihkyväin kivien keskellä. Nuhteeton sinä olit vaellukseltasi siitä päivästä, jona sinut luotiin, siihen saakka, kunnes sinussa löydettiin vääryys. Suuressa kaupankäynnissäsi TULI SYDÄMESI TÄYTEEN VÄKIVALTAA, JA SINÄ TEIT SYNTIÄ. Niin minä karkoitin sinut häväistynä Jumalan vuorelta ja hävitin sinut, suojaava kerubi, pois säihkyväin kivien keskeltä. SINUN SYDÄMESI YLPISTYI sinun kauneudestasi, ihanuutesi tähden sinä kadotit viisautesi. Minä viskasin sinut maahan, annoin sinut alttiiksi kuninkaille, heidän silmänherkukseen. Paljoilla synneilläsi, tekemällä vääryyttä kaupoissasi, sinä olet häväissyt pyhäkkösi” (Hes. 28:13-18).

   Perkele on persoonallinen olento, josta käytetään persoonapronominia ”hän”, joka sotii, joka villitsee maailmaa, joka syyttää ja jolla on enkeleitä:

   ”Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä (perkelettä) vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa. Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: ”Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos. Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta” (Ilm. 12:7-11).

   Matteuksen 4. luku kertoo, että Pyhä Henki vei Jeesuksen erämaahan perkeleen kiusattavaksi. Siellä perkele puhui, vei Jeesuksen pyhään kaupunkiin ja korkealle vuorelle ja ilmoitti hallitsevansa kaikkia maailman valtakuntia. Hän on siis persoonallinen olento.

   Edelleen Joh. 8:44 kertoo, että jumalattomat ihmiset ovat ”isästä perkeleestä”, joka on murhaaja ja valehtelija. 1. Joh. 3:8 ilmoittaa, että ”perkele on TEHNYT SYNTIÄ alusta asti. Sak. 3:1 kertoo, että näyssä saatana seisoi syyttämässä Joosuaa. Raamattu ilmoittaa saatanan ”tämän maailman ruhtinaaksi” (Joh. 12:31; 14:30; 16:11).1. Piet. 5:8 ilmoittaa, että perkele ”käy ympäri niin kuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä”. Perkele kylvää lustetta (väärää oppia, Matt. 13:25, 39).

   Perkeleen (käärmeen) viettelyksestä (1. Moos. 3. luku) ihmiskuntaan tuli synti ja kuolema, ja kaikki ovat luonnostaan (ilman Kristusta) perkeleen orjia:

   ”kaikki kuolevat Aadamissa” (1. Kor. 15:22) – – ”Sen tähden, niin kuin yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin kuolema on tullut kaikkien ihmisten osaksi, koska kaikki ovat syntiä tehneet” (Room. 5:12) – – ”jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja” (Joh. 8:34)- – pakanat (eli luonnolliset, Kristuksessa pelastumattomat ihmiset) ovat ”saatanan vallassa” (Ap. t. 26:18).

   Yksin evankeliumi vapauttaa perkeleen vallasta ja synnistä, ja siksi evankeliumin (Jeesuksen, syntien anteeksiantamuksen) kieltäminen on hengellinen riivaustila. Kaikki epäuskoiset ovat perkeleen vallassa, Kol. 1:13. He tekevät mielellään sitä, mikä on pahaa ja syntiä. Koska perkele (ja siten jokainen luonnollinen ihminen) on valehtelija (Joh. 8:44), perkeleen olemassaolon kieltäminen on perkeleen aikaansaannosta. Perkele ei siedä, että opetetaan oikein (kuten Suomen foorumeista ja sivustoista näkyy).

   Pyhäkouluun!

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 17. Meitä, valkoisia ihmisiä, vastaan hyökätään järjestelmällisesti, suunnitelmallisesti ja ilman minkäänlaista sääliä.

  Hyökkääjät ovat profiloituneet ”hyviksi ihmisiksi” ja uhrit ovat nykyään ”pahoja ihmisiä”.

  Hyökkääjä koostuu tietystä etnisestä ryhmästä (juutalaisista) erityisesti ja toisaalta ensinmainittu etninen ryhmä on kyennyt luomaan tilanteen, jossa lähes kaikki muut ”rodut” ja etniset ryhmät hyökkäävät ”oikeutetusti” valkoisen rodun kimppuun. Lisäksi hyökkääjä on kyennyt ostamaan, lahjomaan ja uhkailemaan valkoisen rodun eliitin liittymään tähän oman kansansa kansanmurhaan.

  Tämä ei ole uutta, Historiassa on runsaasti vastaavia tapauksia. Esim. bolshevistinen vallankumous ei ollut ”köyhä vs. rikas”, vaan ”vieras etninen ryhmä vs. venäläinen kansa”. Mm. Solzhenitsyn on tämän kuvannut vastaansanomattomasti. Ja on muitakin, mm. Armenian kristittyjen kansanmurha.

  Nyt on vain yksi ero: Me tiedämme sen, että meidät halutaan murhata.

  Joku voi sanoa, että ei ole murhaamista, jos kansat vain sekoittuvat ja valkoiset ihmiset häviävät kuin tuhka tuuleen liukenemalla neekereihin ja arabeihin. Tätä mieltä voi olla.

  Mutta minä ja muut kansallismieliset näemme oman kansamme, Suomen kansan. Näemme pellavapäiset lapset, suomalaiset lapset, jotka tuhotaan, ahdistetaan nurkkaan, hävitetään. Näemme ihmiset, jotka ovat rakentaneet hyvinvoinnin ja vakaan, hyvän maan ja samalla näemme huoraavan eliitin, joka suutelee neekerin ja arabin jalkoja ja samalla sylkee oman kansan päälle.

  Me vastustamme, kuolemaan asti. Tulkoon tämä aivan kristallinkirkkaaksi kaikille: Kuolemaan asti.

  Ja juutalaisilta voi kysyä:

  Jos tämä on normaalia ja tavoiteltavaa ja inhimillistä niin koska juutalaiskansa avaa rajansa? Onko tämä kysymys jotenkin vaikea? Eikö juutalainen ymmärrä selvää kysymystä? Olenko minä rikollinen, jos kysyn juutalaiskansalta, että miksi hänen kansansa tulee varjeltua neekeri- ja arabimassoilta?

  Jos tämä on rikollista, olen rikollinen ja olen sitä kuolemaani asti.

  Minä näen maailman vauraimman etnisen ryhmän, jolla on kaikki hyvin ja joka on saanut eliitin osan maissamme ja heitä on kiitetty heidän avarakatseisuudestaan ja hyvyydestään. Mutta he toimivat toisin kuin he saarnaavat: He suojelevat omaa kansaansa, mutta kuin kyykäärme he purevat kättä, joka heitä ruokkii ja haluavat tuhota kauniin valkoisen kansan.

  Minä sanon tässä kaikille. Me taistelemme. Kuolemaan asti.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
  1. ”Joku voi sanoa, että ei ole murhaamista, jos kansat vain sekoittuvat ja valkoiset ihmiset häviävät kuin tuhka tuuleen liukenemalla neekereihin ja arabeihin. Tätä mieltä voi olla.”

   Sitä paitsi meidät murhataan ihan fyysisesti ja nopeutetulla aikataululla. Mieti, mikä on meno, kun olemme vhemmistö tai matuja on huomattavast9. Koko ajan on mennyt hullummaksi ja röyhkeämmäksi. Veikkaan suuria joukkomurhia.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
  2. Täkäläinen juutalaisen pankkirismin nimiin pelaava kätyrieliitti on valikoitunut ihan meidän omien kansalaistemme joukosta, kaikkein nilkeimmät menestyvät politiikassa. Tästä valikoitumisesta saatiin juuri todiste, persut. Hyvin moni menikin siten halpaan perussuomalaisten kanssa, koska sinne kelpasi melkein kaikki kansan mieleen olevat ”hyvät” tyypit. Niin, kelpaa perkeleellekkin.

   Minullekin sanottiin, että ”älä huoli, kyllä siellä on ihan hyviäkin tyyppejä joukossa”. Se siinä juuri olikin huolestuttavaa. Miksei ne ”hyvät tyypit” voi sitten perustaa omaa puoluettaan? Miksi pitää tehdä kompromissi ja mennä pro-Israel miesten mukana ? Miksei voi puhua pankkien rahanluonnista ? Vastaus oli : Koska kansa ei sitä ymmärtäisi. ”Siitä puhumalla menettäisimme äänestäjiä.”

   Kansan isoon massaan siis tehoaa vain uho, ei aidot asiakysymykset ja se tykkää sen korvasyyhyn rapsuttajista. Suomen lippuja liehuteltiin kaikenlaisten poppoiden vaalitilaisuuksissa ja hyvin kansallismielistä uhoa toisinaan esitettiin. PS-puolue vastasi erinomaisen hyvin kansan korvasyyhyyn. Varalla niille jotka aavistivat petoksen olivat pienpuolueet asiakysymyksineen. Nuhtelua ja peiliin katsomista tämä kansa ei voi sietää.

   No niin, nyt se kansan haluama ja valitsema eliitti on sitten vallassa. Se sai mitä se tilasi.

   Tämän perusteella ei ole enää vaikeata arvata, että kyllä ne toisinajattelijoiden lahtaajatkin (voivat toki käyttää jotain välikätenään) löytyvät ihan meidän oman kansan joukosta. Se on sitä eliittiä, johtajanaan sillä on kansa.

   1Piet. 5:8 – ”Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä.”

   Se on nielaissut melkein koko kansan.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Jepulisjepsis, en muista oliko äänestysprosentti 70 vai 60, mutta pitää huomioida myös äänestämättä jättäneet, ei heitä oikeastaan voi ainakaan suoraan syyttää nykyisen hallituksen touhuista. En tunne Perustuslakia, onko siellä säännöstö, jos äänestysprosentti jää alle jonkin rajan, niin ”demokratia” lakkaa olemasta ja mitä siitä seuraa. Ehkä joku korruptoituneiden puolueiden asettama virkamieshallitus, mutta tämäkin vaihtoehto tulisi ehkä tutkia, kun puoluekirjo on jo tullut läpikäytyä ja samaa vallanhimoista paskaa kaikki.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  3. Pelex eilen at 14.21 + peukuttajat

   Historiassa on esimerkkejä, joissa Jumala on lähettänyt vieraita kansoja tuhoamaan jonkin synneissä ja jumalanpilkassa rypevän kansan. Itse hän tuhosi Sodoman ja Gomorran virallisesti hyväksytyn homoseksuaalisuuden vuoksi. Syntien vuoksi hän myös hukutti koko muinaisen ihmiskunnan (Nooan väkeä lukuun ottamatta) vedenpaisumuksessa.

   Miten Suomi? Jos suomalaiset, ”kaunis valkoinen kansa”, ovat, kuten nimimerkki kirjoittaa, ”rakentaneet hyvinvoinnin ja vakaan, hyvän maan”, niin ei kai Jumalalla sitten ole mitään syytä lähettää ”muita rotuja” tai ”etnisiä ryhmiä” tuhoamaan kansaa.

   Jos katsotaan, millainen tämä kansan rakentama hyvinvointi ja hyvä maa ovat, niin se on liukuhihnalta tapahtuvia lastenmurhia (abortteja; niiden palkka on kuolema, 1. Moos. 9:6), jumalanpilkkaa (sen palkka on kuolema, 3. Moos. 24:16), virallisesti hyväksyttyä homoseksuaalisuutta (sen palkka on kuolema, 3. Moos. 20:13), kirkon ja sen opin tuhoamista, kristinuskon hävittämistä, Jumalan sanan kieltämää naispappeutta (1. Kor. 14:33-37; 1. Tim. 2:11-12; 3:2), naisvaltaa, vapaata viinanjuontia, huoraamista, vihollisen emansipaatiota, vihollisten suvaitsemista, perheitten tuhoamista, esivallan vesittämistä, kaikkien auktoriteettien alas repimistä, koulujen rappioittamista ja lasten moraalista tuhoamista, yhteiskunnan toiminnan rakentamista väkisin tuhoavan ja vihollisen omistaman velkarahajärjestelmän varaan ja vihollisen historiallisten huijausten puitteisiin.

   Mikä siinä on hyvinvointia? Vakautta? Hyvyyttä?

   On päivänselvää, että Jumala on lähettänyt Suomen kansan kimppuun erilaisia vihollisia, koska Suomen kansa on sen hirvittävillä synneillään ja kaiken tuhoavalla vimmallaan ansainnut. Ei tässä ole mitään ihmeellistä. Ihmeellistä olisi se, jos kansa saisi vapaasti, kenenkään estämättä, jatkaa ja jalostaa syntejään ja perkeleenpalvontaansa. Jumala voi lähettää tänne minkälaisia vihollisia tahansa, tai hän voi itse suoraan tuhota maan ja kansan.

   Nimimerkki tahtoo kuolemaan asti vastustaa näitä Jumalan rangaistustoimia. Tämä on väärä ja jumalaton suhtautumistapa. Oikea suhtautumistapa on poistaa Jumalan viha kansamme yltä. Silloin hän poistaa vitsaukset ja viholliset. Jumalan viha poistuu, kun kansa panee pois yllä mainitut synnit (ja muut, tässä mainitsematta jäävät synnit). Se tapahtuu niin, että kansa tekee parannuksen, siis tulee katumukseen (omantunnon hätään syntien vuoksi) ja tarttuu uskolla Jeesuksen Kristuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen. Silloin saadaan yhteys Jumalaan, ja hän alkaa kuulla omiensa rukouksia ja avunpyyntöjä.

   Vain niin kansa saa rakennettua hyvinvoinnin, vakauden ja hyvyyden.

   Jumalan sana sanoo:

   ”sillä ’Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon’. Nöyrtykää siis Jumalan väkevän käden alle, että hän ajallansa teidät korottaisi, ja ’heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen’ (1. Piet. 5:5-7).

   On myös huomattava, ettei yksityisillä ihmisillä tai kansanliikkeillä ole oikeutta ryhtyä voimatoimiin esivaltaa tai ketään vihollisia vastaan. Jumala itse on luvannut kostaa:

   ”Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: ’Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra’” (Room. 12:19).

   Oikeus voimatoimiin (”miekan” käyttöön) on Jumalan sanan mukaan yksin esivallalla:

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. MUTTA JOS PAHAA TEET, NIIN PELKÄÄ; SILLÄ SE EI MIEKKAA TURHAAN KANNA, KOSKA SE ON JUMALAN PALVELIJA, KOSTAJA SEN RANKAISEMISEKSI, JOKA PAHAA TEKEE. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden” (Room. 13:1-5).

   On toimittava taidon mukaan. Kansan on tunnustettava, että syy on kansassa itsessään, sen jumalattomuudessa. Yhteys Jumalaan ja hänen apuunsa on poikki. Jumala on raivoissaan.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. ”Miten Suomi? Jos suomalaiset, ”kaunis valkoinen kansa”, ovat, kuten nimimerkki kirjoittaa, ”rakentaneet hyvinvoinnin ja vakaan, hyvän maan”, niin ei kai Jumalalla sitten ole mitään syytä lähettää ”muita rotuja” tai ”etnisiä ryhmiä” tuhoamaan kansaa.”

    Onnittelut mainiosta kehäpäätelmästä, Laurio. Koska jotain tapahtuu, niin sen on pakko olla Jumalan tahto.
    Jokainen murhan uhrikin on yleensä varmasti ollut niin syntinen, että on ansainnut kohtalonsa? Siis voi v*ttu mitä pa*kaa!

    Plusääni(1)Miinusääni(2)
 18. Kuten kaikki huomaavat, vihollinen aloitti heti spammauksen, kun tulee selvää tekstiä. Hasbarat on kaikkialla.

  Lisäänkin juuri siksi:

  Joku voi ihmetellä, miksi olen niin jyrkkä mielipiteissäni.

  Koska pidän silmäni auki.

  Koska en sulje silmiäni enkä korviani.

  Kuka voi kiistää seuraavat tosiasiat:

  Ruotsi on kaaoksessa. Esim. Rinkebyn kaupunginosa on selkeästi hyvin vaarallinen kaupunginosa keskellä päivää, arkena. Sitä hallitsevat somalijengit ja se on menetettyä maata.

  Missään maailmassa somalit eivät ole sopeutuneet valkoiseen maahan. Aina on valmiina loputon lista asioita, joita pitää ensin tehdä. Ensin pitää maksaa, maksaa ja maksaa. Perustaa loputtomasti yhdistyksiä, organisaatioita. Pitää loputtomasti kotouttaa, tukea, auttaa, ymmärtää.

  Ja sitten kahdenkymmenen vuoden jälkeen n. 10-30 % on työllistynyt. Tämä on fakta. Se on yksinkertaisesti näin.

  Molenbeek on islamistien kylä. Molenbeekin muslimit suojelivat keskuudessaan puoli vuotta terroristia, joka sitten tappoi kymmeniä. Fakta.

  Israel ei auta yhtäkään arabia, mutta samalla Suomen kaksoispassijuutalaiset, esim. Ruben Stiller etunenässä, ajavat avoimia rajoja meille ja suljettuja rajoja oikealle isänmaalleen. Kuka kiistää? Saa kertoa, kuuntelen tarkoin. Kuka Suomen johtavista juutalaisista on vaatinut Israelia avaamaan rajansa syyrialaisille? Onko yksikään Suomen juutalainen moittinut Israelia xenofobiasta? Onko yksikään Suomen juutalainen nimittänyt israelilaisia rasisteiksi, koska he eivät avaa rajojaan nigerialaisille?

  Itse asiassa paljon helpompi kysymys: Miksi juutalaiskansa ei avaa rajojaan?

  Onko tässä jotakin vaikeata?

  Täsmennän: Milloin (sana kuvaa aikaa) Israel (juutalaisten maa) avaa (vastakohta muureille ja aidoille) rajansa (nyt suljettuja)?

  Onko mahdotonta ymmärtää, juutalainen?

  Ihan kuka tahansa voi vastata.

  Kysyn vielä: Koska juutalainen Soros alkaa tukemaan liikettä, jonka nimi on W2Israel? Hänhän tukee avokätisesti organisaatiota W2EU, joka auttaa koko maailmaa muuttamaan valkoisiin maihin. Miksi juutalainen Soros on itara, kun pitäisi auttaa Israelia auttamaan?

  Jos joku jumalauta viimeinkin vastaisi. Swidu.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
   1. Tottahan tuo kaikki on, mutta mitä vatun väliä kaikella maallisella ponnistelulla lopulta on? Saatana on ja pysyy maanpiirin villitsijänä loppuun asti. Samaan loppuun mihin kaikki muutkin.

    Ihminen nykymuodossaan ei ole alkuperäinen luojan luoma, siksi olemme vajavaisia jo syntyessään, syntisiä mutaatioita toisinsanoen.

    Kun tämän tajuaa niin loppuu uhoaminen ja maalliset ponnistelut mammonan ynnä muun perään vaikka se kuinka tuntuisi oikeudenmukaiselta. Se on hyve että näistä paasaa, jotta tapahtuisi heräämistä.

    Herääminen ei tarkoita miekkaan tarttumista, päinvastoin 🙂

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 19. EKokoomusmafia haluaa myydä valtion omistukset halvalla jotta se saa vahvan pohjoismaisen hyvinvointivaltion sijaan Suomesta heikon valtion. Heikko valtio -> vahva isäntävalta. Näin yläluokka pääsee ylähuonepolitiikalla hallitsemaan läänitysisäntien ominaisuudessa rahvasta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat