David Deesin taidetta

Lähes kaikki itsenäisiä medioja lukevat ovat törmänneet yhdysvaltalaisen David Deesin provokatiiviseen ja äärimmäisen tarkkanäköiseen taiteeseen.

Deesin kuvasto käsittelee samoja ilmiöitä, joista myös Magneettimedia säännöllisesti kirjoittaa: velkaperusteista rahajärjestelmää ylläpitävien keskuspankkien korruptio, Israelin nimissä käydyt sodat Lähi-idässä, tappava lääke- ja GMO-teollisuus, kulttuurimarxismi, länsimaalaisten poliittinen apatia, holokaustirevisionismi sekä ”terrorismin vastaisen sodan” nimissä rakennettava poliisivaltio.

Päätimme kesän kunniaksi koota muutamia Deesin parhaita teoksia hänen uransa eri vaiheilta. Suomessa ilmaisunvapautta rajoittavat lait ovat huomattavasti tiukemmat kuin Amerikassa, minkä vuoksi kaikkia Deesin kuvia ei julkaista tässä. Koko gallerian löytää kuitenkin kätevästi Deesin kotisivuilta.

Grafiikassa usein esiintyvä Daavidin tähti ei tässä yhteydessä symboloi juutalaisia kansana eikä juutalaista uskontoa, vaan Israelin valtiota sekä äärisionistista aatetta.

Tämä artikkeli ja julkaisemamme kuvat eivät väitä, että kaikki juutalaiset olisivat sionisteja tai että mistään kansanryhmästä voisi tehdä rasistisia yleistyksiä. Se olisi Suomen lain vastaista.

4th-2 ANC Burn cleaver Dollar Eiffel Helm-6 Liberty-3 Mossad Netenyahoo-3 pile-3 store Syria Syria-3 Thing-3 TPP-3 Trans USarmy-2

7 kommenttia

 1. Jokainen näistä taideteoksista kertoo järkyttävän totuuden Nato/länsiliittoutuman petollisesta toiminnasta, dropsit Magneettimedialle!

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 2. Selkeitä, koruttomia kuvia siitä todellisuudesta, jossa joudumme elämään.

  Magneettimedia on viimeinen puolustuslinja ennen täydellistä tuhoa.

  Juuri nyt globaali sionistieliitti työskentelee täydellä teholla viedäkseen viimeisenkin sananvapauden länsimaista. Tämä eliitti ei lepää ennen kuin kaikki ihmiset on alistettu orjiksi.

  Kiitos magneettimedialle taistelusta.

  Plusääni(19)Miinusääni(2)
 3. Juutalaisuuden ydin taitaa olla orjuudessa. Maaorjuudessa tai velkaorjuudessa. Nyt ne ovat onnistuneet tekemään koko Euroopan kansoista velkorjia, kaikki Euroopan valtiot ottavat mielettömiä määriä lisää velkaa ja lainaa, jotta saavat elätettyä nämä sorosin rahoittamat ja siirtämät muslimit.

  Ja samalla kait tarkoitus saada Euroopan väestö islamin alaisuuteen ja alamaisuuteen. Paljon saa verta virrata ennen kuin Eurooppa saa vapautensa takaisin.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat