Pariisin iskun varjolla vaaditaan poliisivaltiota ja poliittisia kuolemantuomioita

Kuten arvata saattoi, käytetään Pariisin joukkomurhaa tekosyynä eurooppalaisen kantaväestön vainolle. Poliittinen eliitti ei tahdo rajoittaa siirtolaistulvaa vaan tehdä EU-maista täysiverisiä poliisivaltioita.

Perussuomalainen oikeusministeri Jari Lindström on vastuussa syksyisestä lakiuudistuksesta, joka määritteli maahanmuuttovastaisuuden järjestäytyneen rikollisuuden muodoksi (1, 2). Hieman tämän jälkeen hän osallistui eduskunnan ”rasismikeskusteluun”, jossa hän antoi tukensa kaikille tiedotusvälineille, jotka ovat alkaneet sensuroida maahanmuuttokriittistä keskustelua uutisten kommenttiosioissa.

Nyt Lindström jatkaa taisteluaan poliittisia toisinajattelijoita vastaan vaatimalla kuolemantuomiota ”terroristeille”. Ehdotuksesta tekee erittäin vaarallisen se, että Lindströmin ja muun EU-eliitin lakitulkinnat ja kielenkäyttö ovat vähintään hämäriä. Lindströmin ministeriön mielestä pelkkä maahanmuuton vastustaminen on mafiatoimintaa. Ranskassa Charlie Hebdon jälkeen on voinut saada terrorismituomioita vain kertomalla juutalaisvastaisia vitsejä. Ketkä kaikki Lindström oikein tahtoo ohjata teloitusjonoon?

paairti

Hallituksen sylikoira Yleisradio onkin tehnyt kaikkensa yhdistääkseen islamistimaahanmuuttajien terrorismin ”äärioikeistoon” mitä kummallisemmilla aasinsilloilla.

Myös Ruotsissa vaaditaan poliisivaltiota, mutta hieman pehmeämmin keinoin. Pariisin iskujen ja länsinaapurin oman terroristijahdin jälkeen pääministeri Stefan Löfven totesi, että ”Ruotsi on ollut hieman naiivi” politiikassaan. Löfven ei ”tietenkään” tarkoittanut Ruotsin pahamaineista maahanmuuttopolitiikkaa vaan poliittisten toisinajattelijoiden vainoa.

Löfvenin mukaan hallitus on kohdellut mielipiderikollisia liian lempeästi. Hänen mielestään Ruotsin on säädettävä uusia terrorismilakeja, jotka antavat viranomaisille oikeuden asentaa viruksia kansalaisten tietokoneille ja vakoilla mielivaltaisesti kaikkia väärinajattelijoita.

Agendalla on myös valvontakameroiden määrän lisääminen entisestään ja erilaiset biometriset tunnisteet, joiden avulla ”isoveli” voisi seurata kansalaisten jokaista liikettä. Koska maahanmuutostahan Ruotsin terrorismiongelma ei johdu.

Mielipiderikollisten jahti on käynyt kuumana myös Saksassa, jossa on Pariisin iskujen jälkeen tehty ratsioita maahanmuuttoa vastustavien Internet-kirjoittajien koteihin. Ranskassa on puolestaan julistettu poikkeustila, minkä turvin kansalaisten oikeusturvaa ja yksityisyydensuojaa on rajoitettu. Koko Euroopasta on tehty maahanmuuttajarikollisten sijaiskärsijöitä.

Pollardin vapauttamiseksi kampanjoineiden juutalaisjärjestöjen mukaan vakoilusta ei tule rangaista, kun se tehdään Israelin hyväksi.
Pollardin vapauttamiseksi kampanjoineiden juutalaisjärjestöjen mukaan vakoilusta ei tule rangaista, kun se tehdään Israelin hyväksi.

Samalla kun länsi kiristää ”turvatoimiaan”, päätti Yhdysvallat antaa symbolisen lahjan rikollisvaltio Israelille. Amerikan historian vaarallisimmaksi vakoojaksi kutsuttu juutalainen Jonathan Pollard (1, 2) vapautettiin vankilasta juutalaisten lobbausjärjestöjen vuosikymmeniä jatkuneen kampanjoinnin päätteeksi.

Etenkin WTC-iskujen jälkeen amerikkalainen oikeusjärjestelmä on tunnettu ankaruudestaan vakoojia ja terroristiepäiltyjä kohtaan, mutta juutalainen Pollard nauttii terrorismihysterian riivaamassa lännessä harvinaisesta etuoikeutetusta asemasta. Pollard kertoi vakoilleensa Israelille, koska tunsi juutalaisen verenperimänsä velvoittavan siihen.

 

Lue myös:

Ratkaisu Pariisin katastrofiin: lisää maahanmuuttoa ja verkkourkintaa!
Pariisin terrori-iskut – 9/11 Ranskan tyyliin
Analyysi: ISIS Pariisin terrori-iskujen takana?

17 kommenttia

 1. Pollard oli tuhoisin vakooja USA:n historiassa. Hän antoi kaikki ydinsalaisuudet ja kaiken mahdollisen muun aran tiedon Israelille, joka myi kaiken N-liitolle. Tuhannet CIA-miehet ja ulkomaalaiset, jotka auttoivat USAa, pääsivät hengestään. Netanjahu oli Pollardin ohjaaja.

  Pollardia ei siis teloitettu. Juutalaiset ovat vuosikymmeniä vaatuneet hänen vapauttamistaan. Tämä vapautus merkitsee lopullista naulaa ja on merkki siitä, että juutalaisten valta on nyt täydellinne. Voi meitä.

  Israelissa hänestä tulee kai kansallissankari.

  Plusääni(33)Miinusääni(0)
 2. https://totuusbloki.wordpress.com/2014/01/06/uusi-maailmanjarjestys/comment-page-1/#comment-1766

  ”Hallitus suunnittelee tiedustelulainsäädännön uudistamista terrori-iskujen varalta. Sisäministeri Petteri Orpon mukaan uudet lait ovat kansalaisten turvallisuuden kannalta välttämättömiä. Uudistus asettaisi internetin käytön luvanvaraiseksi. Luvan saannin edellytyksenä olisi tietokoneelle ja älypuhelimiin asennettavan valvontaohjelman käyttöönotto.

  – Nykyinen lainsäädäntö on selvästi puutteellinen. Tällä hetkellä viranomaiset eivät pysty valvomaan Suomen kansalaisia tehokkaasti, Orpo perustelee.

  Asiantuntijat pitävät uudistusta perustuslain vastaisena. Orpo ei näe asiassa ongelmaa, sillä ”perustuslakia voidaan muuttaa”. Hän kertoo massavalvonnan tuovan myös lisää työpaikkoja turvallisuusalalle.

  – Aluksi internet-lupia joudutaan todennäköisimmin säännöstelemään, jotta kaikkea liikennettä ehdittäisiin valvoa. Tavoitteena on kuitenkin Yhdysvaltain mallin mukainen järjestelmä, jossa valvonta ei rajoita kansalaisten verkon käyttöä.

  Kriitikot sanovat uudistuksen uhkaavan yksityisyydensuojaa ja sananvapautta. Orpo vakuuttaa, että aihetta huoleen ei ole.

  – Lakimuutos ei kosketa tavallisen ihmisen elämää. Lainkuuliaisella kansalaisella ei pitäisi olla mitään salattavaa.”

  Lähde:
  http://tietoinfo.net/2015/11/17/hallitus-uudistaa-tiedustelulain-internetin-kaytto-luvanvaraiseksi/

  Ilmeisesti valvotuiltakin blokataan sivustoja pois käytöstä?

  Hirteen nuo joutaisivat…

  Plusääni(19)Miinusääni(3)
  1. Siirrän Totuusblokille kirjoittamani viestin tänne (viestini on vastaus Jepulisjepsiksen kommenttiin; ks. Totuusbloki alla olevasta linkistä),

   https://totuusbloki.wordpress.com/2014/01/06/uusi-maailmanjarjestys/comment-page-1/#comment-1769

   Ei ihminen tarvitse muuta kuin Raamatun, Luuk. 10:41-42; Matt. 16:25; Joh. 12:25. Oheen voi hankkia selitysteoksia, esim. Luther-divarista ”Kirkon aarteita”-CD:n (jossa Luther-suomennokset, Tunnustuskirjat, Pieperin Kristillinen Dogmatiikka jne.). Tietokone/internet ei ole ihmiselle tarpeellinen vaan nykyisin, täyteen valheeseen/väkivaltaa (so. perkeleeseen) syöstessään, haitallinen ja kartettava.

   Mitä tämän blogin otsikkoon ”Uusi maailmanjärjestys” tulee, sekin on ilmoitettu Raamatussa: ”Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä” (Joh. 3:36) – – ”me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu” (2. Piet. 3:13).

   Jos Internet suljetaan totuudelta, Herra tahtoo, että hänen sanaansa julistetaan niille, jotka Herra kristityn eteen johtaa. Koko maailma on edelleen avoin.

   Kristillisten kirjojen tilaukset ehtii tehdä ennen kuin netti suljetaan totuudelta ja kristillisiltä ja muuta totuutta julistavilta kirjoilta (myöhemmin netti suljetaan kristinuskolta, onhan se maailmalle ”valheitten valhe”). Verkkopankkeja/sähköposteja ei tarvita, tai niitä voi hoitaa esim. kirjaston tai jonkun sukulaisen/tuttavan koneelta. Asioida voi pankkikonttoreissa ja tavallista postia/puhelinta voi käyttää.

   Lause ”Lainkuuliaisella kansalaisella ei pitäisi olla mitään salattavaa” tarkoittaa, että kaikki totuus suljetaan verkosta pois; totuus ei kuulu lainkuuliaiselle kansalaiselle. Kuka sellaista nettiä tarvitsee?

   Oma kokemukseni sanoo, että nettien foorumeilla on vain yksi tai kaksi (tai kolme) kristittyä, muut ovat jumalattomia, jotka EIVÄT ota sanaa vastaan. He yrittävät vain pelastaa kuolemanpelon orjina – Hebr. 2:15 – oman syntiinlankeemuksen alaisen elämänsä ja tämän syntisen maailman (sitä parantamatta; esim. ”isänmaan” nimissä). Netin väki on PAATUNUT, eikä Jumala varmasti haluakaan, että hänet hyljänneille paukutetaan turhaan sanaa, Matt. 10:14. He tietävät jo, että Raamattu on olemassa, mutta he eivät piittaa siitä sielunsa pelastumisen kannalta.

   ”Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä. Sillä kaikki, mikä maailmassa on, lihan himo, silmäin pyyntö ja elämän korskeus, se ei ole Isästä, vaan maailmasta. Ja maailma katoaa ja sen himo; mutta joka tekee Jumalan tahdon, se pysyy iankaikkisesti” (1. Joh. 2:15-17);

   ”Ettekö tiedä, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen” (Jakk. 4:4).

   ”Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän pelastaa sen” (Luuk. 9:24).

   Internetin voi irtisanoa jo tänään. Aikaa vapautuu Jumalan sanalle:

   ”Autuas se mies, joka ei vaella jumalattomain neuvossa eikä astu syntisten teitä eikä istu, kussa pilkkaajat istuvat, vaan rakastaa Herran lakia ja tutkistelee hänen lakiansa päivät ja yöt!” (Ps. 1:1-2).

   Tämä maailma internetteineen hukkuu.

   Vesa-Ilkka Laurio

   Plusääni(5)Miinusääni(5)
   1. Todellisuudessa ei tietenkään suljeta nettiä massoilta ja vähän kerraööaan myönnetä oikeuksia. Mitään lupia ei valvonnalle kysellä. Kaiki muu on totta ja siis oikeastaan varmasti paljon pahempaa kuin satiirissa. Ja tuonhan nuo aina sanovat: Lainkuuliaisell akansalaisella ei olisi mitään pelättävää.

    Persupetturit ovat äänekkäimmin ajaneet netin massavalvontaa

    Plusääni(11)Miinusääni(1)
 3. ”Mistä löydämme vanhanliiton tutkivia jornalisteja?

  Suomen kansa haluaa tietoa sensuroinnin ja valehtelun sijaan.
  Tämän hetkinen valtamedian journalistinen impotenssi on häpeäksi koko Suomen sananvapaudelle ja historialle. On aika toimia.
  Mitä haemme ja mitä tutkiva journalismi on?
  Journalistisille tutkimuksille on luonteenomaista, paitsi tutkittavien asioiden yhteiskunnallinen merkitys, myös niiden arkaluonteisuus julkisuudelle. Tutkimuksellisesti kiinnostavia asioita joko tietoisesti salaillaan, tai ne ovat julkisuuteen päätyessään vähintäänkin kiusallisia tutkimusten kohteille…”

  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/11/21/mista-loydamme-vanhanliiton-tutkivia-jornalisteja/

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. Rodun jalostaja ”Adolf” Sarcozy jo 2008: ”Sekarotuisuus on tulevaisuus ja jos ei hyvalla niin sitten pahalla”.
  Jessus, jo 2008 juutalais Sarcizyn suusta totuus mita juutalaisilla on valkoiselle rodulle varattuna.
  Suomessakin alkanut toimimaan hyvin hyodyllistem idioottien kuten soini, niinisto, orpo , sippila ja mika sen hevosen naaman nimi taas olikaan. Odotan koska Suomessa herataan, itse en voi kuin kauhulla atlatin takaa katsella ja kuunnella tuota madness. Taisi isani menettaa 1941 jalkansa turhaan, anteeksi minun voimattomuuteni.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 5. Juutalainen Sarkozy sanoo, että ”meidän on muututtava”. Todellisuudessa juutalaiset eivät muutu, vaan hän tarkoittaa, että ”teidän on muututtava el valkoisten ranskalaisten ja eurooppalaisen. Juutalainen Stiller on toivonut myös suoraan uomalaisten muuttuvan ruskeammiksi.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
  1. Stillerhän kuuluu Ylen propagandakomppaniaan, jonka aivopesu-toimintaa johtamaan maanpetturi-vallanpitäjät ovat asettaneet bilderbergit, päätoimittaja Jääskeläisen ja tóimitusjohtaja Kivisen.
   Ks. myös ”YLEN PROPAGANDAKOMPPANIA TUKEE FANAATTISESTI SIIRTOLAISOFFENSIIVIA”, http://ylewatch.blogspot.fi/2015/09/ylen-propagandakomppania-tukee.html
   Bilderberg-agendaan kuuluu mm. kansallisvaltioiden hävittäminen.

   Tässä eras suomalaisen kansallisvaltiomme ja kansamme tuholainen: ”Ministeri Stubb kannattaa avoimesti kansallisvaltioiden tuhoamista ja Euroopan liittovaltiota”, http://mvlehti.net/2015/11/21/ministeri-stubb-kannattaa-avoimesti-kansallisvaltioiden-tuhoamista-ja-euroopan-liittovaltiota
   ”Stubb: “Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka”
   ”Olen käynyt siellä ja kyllä tuntui ihan siltä, että olen kotona”, Punavuoren vastaanottokeskuksessa oleskeleva somalialaisäiti vastasi hymyillen.
   Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.) kävi yhdessä sisäministeri Petteri Orpon (kok.) kanssa tutustumassa turvapaikanhakijoiden tilanteeseen Punavuoren vastaanottokeskuksessa Helsingissä….”,
   http://mvlehti.net/2015/08/29/stubb-itakeskukseen-kun-menee-se-on-kuin-somalia-se-on-hieno-paikka/
   Ks. myös ”Bilderbergiin Suomesta Alexander Stubb, Leena Mörttinen ja Matti Apunen!
   Marionettien vuosittainen aivopesusessio alkamassa…”,
   http://mvlehti.net/2015/06/08/bilderbergiin-suomesta-alexander-stubb-leena-morttinen-ja-matti-apunen

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
   1. Stiller kuuluu itsensä ylentäneeseen Herrarotuun. Tietenkin heidän verkostoissaan on kaiken tasoisia arvoaskelmia. Tietenkin joku lihavampi kala käski aikoinaan ottaa nuoren Stillerin nuorisotoimittajaksi eri medioihin. Mutta hän on edennyt varmasti verkostossaan.

    Bilderbergin agenda on juutalainen agenda. Stubb ei ole tietääkseni juutalainen, mutta on ilmeisesti nainut juutalaisen. Stubbin otteet panevat tosin epäilemään, mutta vastaavat otteet ja puheet on kaikilla puoluekoneiston toimijoilla. Ne kaikki ovat pettureita ja rikollisia.

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
 6. France Responds To Paris Attacks By Rushing Through Internet Censorship Law

  from the always-good-to-legislating-while-freaking-out,-huh? dept

  The attacks in Paris were a horrible and tragic event — and you can understand why people are angry and scared about it. But, as always, when politicians are angry and scared following a high-profile tragedy, they tend to legislate in dangerous ways. It appears that France is no exception. It has pushed through some kneejerk legislation that includes a plan to censor the internet. Specifically the Minister of the Interior will be given the power to block any website that is deemed to be ”promoting terrorism or inciting terrorist acts.” Of course, this seems ridiculous on many levels.

  First, there are the basic concerns about free speech. Yes, I know this is France and it doesn’t value free speech in the same way as the US, but it’s still rather distressing just how quickly and easily the French government seems willing to adopt censorship measures. Second, what good does this actually do? If ISIS sympathizers are expressing their views publicly, doesn’t that make it easier to track them and to find out what they’re doing and saying? Isn’t that what law enforcement should want? Focusing on censorship rather than tracking simply drives those conversations and efforts underground where they can still be used to influence people, but where it’s much harder for government and law enforcement ot keep track of what’s being said. It also only confirms to ISIS supporters that what they’re saying must be so important and valuable if the government won’t even let them say it. It’s difficult to see how it does any good, and instead it opens up the possibility of widespread government censorship and the abuse of such a power.
  https://www.techdirt.com/articles/20151119/19003432869/france-responds-to-paris-attacks-rushing-through-internet-censorship-law.shtml

  -Ranskan pressa saa siis blokata minkä tahansa nettisivun turvallisuusuhkana. Turvatakuuyhteistyö varmaan vaatii käytäntöä muuallekin…

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 7. ”Terrorismi on päästetty valloilleen läntisessä maailmassa ja se on läntisten hallitusten terrorismia läntisten maiden ihmisiä vastaan.” (”Terrorism has been unleashed in the Western World, and it is the terrorism of Western governments against Western peoples.” — Paul Craig Roberts
  Paul Craig Roberts toimi Ronald Reaganin hallituksessa apulaisvaltionvarainministerinä.)

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 8. http://grizzom.blogspot.fi/2015/11/incendiary-radio-with-robert-reyvolt_23.html

  Huhhuh. Kaavaillaan kv. ilmastolakia ja kv. poliisivoimaa taistelemaan kaikenlaista ”ekstremismiä” vastaan.

  USA:ssa kaikenlaista terrorismia vastaan on perustettu yhdistyneet poliisivoimat, joissa eri elimet tekevät yhteistyötä ”kaikenlaista terroriuhkaa” vastaan. Mukana SPLC ja ADL. Kohteena ovat ”ääriajattelua” edustavat ryhmät ja ihmiset. Toisinajattelijat, amerikkalaiset patriootit, juutalaisten ja Israelin arvostelijat ym. Yleismaailmallisesti ollan siirtymässä ”kaiken ääriliikehdinnän” vstaiseen taisteluun. Jo tammikuussa SPLC vaati kirkkopalojen ja Roofin juttujen jälkeen maailmanlaajuista sotaa ”rasisteja” ja ”antisemitistejä” ja nationalisteja vastaan pääosana globaali8sta terrorismin vastaista sotaa. Nyt vaatimuksiin on suostuttu. Amerikkalaiset patriootit ovat vihollinen, kun taas miljoonat pakolaiset pitäisi sada maahan vapauden nimissä. Mamutuskritiikki on nujerrettava, sananvapaus lakkautettava, valvontaa lisättävä ym. Tätä kaikkialla

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 9. Varataan suomalaiset aseita jemmaan. Poliisiin ei ole luottamista. Se on demlapoliisi. Kun sota syttyy niin aseitten luvallisuutta tai luvattomuutta ei kysellä…

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat