Englannin yliopistoissa herättiin: kulttuurimarxistit veivät sananvapautemme!

Englannin yliopistojen professorit niittävät satoa, jota ”kommunistisiksi”, ”feministisiksi” ja ”juutalaisiksi” itseään kutsuneet järjestöt ovat kylväneet 1900-luvun alkuvuosikymmeniltä lähtien. Professorien mukaan kulttuurimarxistit eivät suostu rationaaliseen keskusteluun ja loukkaantuvat erittäin helposti eriävistä mielipiteistä. Tämä on johtanut korkeakouluissa ilmaisunvapauden kriisiin.

Magneettimedia kiittää lukijaa juttuvinkistä!

The Telegraph –lehden mukaan akateemikot ovat huolissaan siitä, että Britannian yliopistoista on tullut poliittisesti liian korrekteja. Heidän mukaansa maahan on kasvamassa ”kokonainen sukupolvi kansalaisia, jotka eivät ole oppineet käymään älyllistä keskustelua näkemyseroistaan”.

”Avoin ja demokraattinen yhteiskunta edellyttää, että ihmiset kykenevät argumentoimaan sellaisia ajatuksia vastaan, joita he eivät allekirjoita tai joita he pitävät jopa vastenmielisinä. Nyt on suuri riski, etteivät opiskelijat enää pääse osallistumaan tällaisiin väittelyihin.”

Kulttuurimarxilaiset ovat kieltäneet avoimen keskustelun julistamalla yliopistot ”turvallisiksi tiloiksi”. Tämä on erityisesti homo-, feministi- ja monikulttuurisuusaktivistien suosimaa uuskieltä; ”turvallisilla tiloilla” tarkoitetaan paikkoja, joissa on kiellettyä kannattaa esimerkiksi perinteisiä perhearvoja tai puhua avoimesti maahanmuuton ongelmista.

Kauan pinnan alla kiehunut aihe nousi julkisuuteen, kun Oxfordin yliopisto alkoi suunnitella Cecil Rhodesin patsaan siirtämistä.

Äärivasemmisto ja mustat maahanmuuttajat vaativat muistomerkin hävittämistä, sillä Rhodes oli kehittämässä Etelä-Afrikan apartheid-järjestelmää. Apartheidin kaaduttua mustat ovat teurastaneet vähintään 70 000 valkoista ilman, että kommunistinen valtapuolue ANC olisi puuttunut kansanmurhaan.

patsas
Rhodesin patsas.

Äärivasemmistolaisia dilemmoja

Vaikka kieroutunut kehitys on jatkunut Britannian yliopistoissa jo vuosikymmenten ajan, uskovat akateemikot, että uusliberaali politiikka on pönkittänyt entisestään kulttuurimarxistien ylivaltaa.

Yliopistot eivät ole enää tiedon, tieteen ja avoimen keskustelun kehtoja, vaan yrityksiä, joille opiskelijat ovat maksavia asiakkaita. Professorit ovat puolestaan ”asiakaspalvelijoita”, joiden tehtävänä on pitää nuoret tyytyväisinä eikä kiusata näitä esimerkiksi kannustamalla näitä perustelemaan omaa maailmankatsomustaan.

Äärivasemmisto on siis hyötynyt kapitalismista.

Mielipidesensuuria vaativat vasemmistolaiset opiskelijaliikkeet ovat joutuneet muutenkin melkoisten ristiriitojen silmään, The Telegraph kertoo. Kun kommunistit vielä 100 vuotta sitten polttivat kirkkoja ja vaativat pappien hirttämistä, ovat nyt ensisijaisia kohteita muun muassa ateistit, joiden kokoontumiset yritetään estää ”turvallisiksi” julistetuissa tiloissa.

Tälle on kaksi todennäköistä syytä. Kulttuurimarxistit ovat viimeisten vuosikymmenten aikana ehtineet tehokkaasti soluttaa valtavirtaiset kirkot ja seurakunnat. Lisäksi ei-uskonnollinen opiskelijatoiminta loukkaa muslimeja, jotka ovat monikulttuurisuusintoilijoiden tärkeimpiä maskotteja. Vasemmisto on siis valmis myymään periaatteensa edistääkseen haittamaahanmuuttoa.

Sama kuperkeikka on tehty myös Suomessa. Turussa evoluutiopsykologi Markus Rantala on joutunut toistuvan vasemmistolaisen ilkivallan ja uhkailun kohteeksi siksi, että feministit pitävät hänen tutkimuksiaan ”epätasa-arvoa” ruokkivina.

Englannissa kulttuurimarxistit ovat esimerkiksi yrittäneet estää feministisen liikkeen pioneeri Germaine Greerin pääsyn yliopistolle, koska Greerin mukaan miehestä ei tule naista, vaikka tämä leikkaisi sukuelimensä irti. Modernien feministien mukaan Greer loukkasi lausahduksellaan ”transseksuaaleja”. Lisäksi feministit ovat yrittäneet estää miesten pääsyn ”naisille tarkoitettuihin” keskustelutilaisuuksiin. The Telegraph ei kerro, oltaisiinko miehiä päästetty osallistumaan, mikäli nämä olisivat suostuneet kastroimaan itsensä.

Opiskelijoita on myös kielletty käyttämästä Tex-Mex-ravintolan mainoskampanjassa jaettuja sombrerohattuja, koska ne voivat ”loukata” latinoja. Sombrerot tekevät ”turvallisista” tiloista ”vaarallisia”.

Varo vaaraa.
Vaarallinen tila?

Sensuurin eturintama

Englannin yliopistot vaikuttavat menneen sekaisin. On selvää, ettei vuosituhansia vanhasta yliopistoinstituutiosta voida muutamassa vuodessa tehdä ajatuspoliisien valvomaa hirmuvaltaa. Muutos on tapahtunut asteittain vuosikymmenten aikana. Englantilainen äärivasemmistolaisblogi Hatful of History (HOH) ylpeilee, että nykytilanteesta on erityisesti kiittäminen juutalaisten ja kommunististen järjestöjen ”antifasismia”.

HOH:n mukaan ”turvallisten tilojen” filosofia perustuu No Platform –liikkeeseen (suom. ’Ei alustaa’). Liikkeen tarkoituksena oli – kuten nimikin kertoo – varmistaa, ettei kulttuurimarxistien vihaamille poliittisille järjestöille tarjota julkista alustaa, jossa esittää omia mielipiteitä. Yliopistoista tuli liikkeen keskeinen pelikenttä, sillä liike tahtoi puhdistaa yhteiskunnan tärkeimmät virat vääräoppisista ihmisistä. No Platform –väki otti silmätikukseen erityisesti National Front –puolueen, sillä se vastusti pakkomonikulttuurisuutta, kansainvälisiä pankkeja ja kommunismia.

Kulttuurimarxistien väkivalta väärinajattelijoita vastaan yliopistoilla kasvoi 1970-luvulla, kun National Frontin kannatus alkoi paisua. HOH:n mukaan opiskelijaliike ammensi innoitusta 1930-luvulta, jolloin ”Ison-Britannian kommunistipuolue sekä lukuisat juutalaisryhmät” pyrkivät puhdistamaan julkisen tilan ei-toivotusta aineksesta:

”Tämä jatkui sodan jälkeen, kun eri ryhmät – muun muassa 43 Group, juutalaisten sotaveteraanien yhdistys sekä Vallankumouksellinen kommunistipuolue yhdistivät voimansa Ison-Britannian kommunistipuolueen kanssa taistellakseen [Oswald] Mosleyn Union Movement –järjestöä vastaan.

[…] tärkeä osa strategiaa oli painostaa kunnanvaltuustoja, jotta ne eivät tarjoaisi julkisia tiloja Union Movementin tai vastaavien ryhmien käyttöön.”

HOH:n mukaan No Platform –iskulausetta alkoi ensimmäisenä käyttää juutalaisen Lev Trotskin oppeja kannattanut International Marxist Group. Trotskilaiset alkoivat propagoida myös ajatusta, ettei kulttuurimarxismia pitäisi yrittää juurruttaa yhteiskuntaan ”rationaalisilla argumenteilla” vaan voimankäytöllä ja vastapuolen sananvapauden tukahduttamalla.

kommarilehti
Klikkaa suuremmaksi.
Juutalainen mielenosoitus Mosleyn puoluetta vastaan.
Juutalainen mielenosoitus Mosleyn puoluetta vastaan.
israel nollatoleranssi
Nollatoleranssi toisinajattelijoita kohtaan.

Nollatoleranssi brittinationalismille – ilmaisunvapaus sionisteille

HOH:n mukaan No Platform –yhteisrintama alkoi murentua 1970-luvun lopulle tultaessa. Tämä johti alkuperäisen kommunistisen ideologisen kärjen tylsistymiseen. Nyt myös ei-kommunistiset liberaalit opiskelijaryhmät ovat omaksuneet strategian, jossa ”rationaalisille argumenteille” viitataan kintalla.

Alkuperäinen rintama hajosi ideologisiin erimielisyyksiin. Juutalaiset äärivasemmistolaiset suuttuivat HOH:n mukaan siitä, että osa kommunisteista halusi soveltaa No Platform –periaatetta myös palestiinalaisten teurastamista puolustelevien sionistien tapahtumiin. Esimerkiksi juutalainen opiskelijajohtaja Alan Elsner piti tätä kuitenkin antisemitistisenä – Englantilaisen nationalismin vastustamista ei voinut verrata sionistisen imperialismin kritisoimiseen.

Englannin kokemukset kuulostavat hyvin tutuilta Magneettimedian suomalaisten lukijoiden korvaan. Kuten viime viikolla paljastimme, perustuu suomalaiskoulujen monikulttuurisuuspropaganda juutalaisen psykologi Karmela Liebkindin oppeihin, joiden juuret puolestaan juontavat Kommunistiseen manifestiin asti. Myös ”oikeistolaiset” juutalaisryhmät, kuten Amerikan Anti-Defamation League on ollut sananvapauden vastaisen kampanjan kärjessä jo vuosikymmenten ajan.

Useat maltilliset ”maahanmuuttokriitikot” eivät vieläkään suostu uskomaan, että juutalaisilla opiskelijajärjestöillä voisi olla jotain tekemistä monikulttuurisuuspropagandan pakottamisen kanssa. Tutustumalla esimerkiksi Karmela Liebkindin esikuvien sekä No Platform –liikkeen taustoihin epäilysten tulisi jo kaikota.

Berliinin monikulttuurisessa hanukkajuhlassa 2015 juutalaiset ja laittomat siirtolaiset yhdistivät voimansa.
Berliinin monikulttuurisessa hanukkajuhlassa 2015 juutalaiset ja laittomat siirtolaiset yhdistivät voimansa.

Ei siis ihme, että The Times of Israel uutisoi kaksi viikkoa sitten, että Saksassa syyrialaispakolaiset osallistuivat Berliinin juutalaisyhteisön hanukkatapahtumaan. Jättiläismäinen menora ja Daavidin tähti saksalaiskaupungin sydämessä julistivat paikallisen rabbin mukaan suvaitsevaisuuden ja monikulttuurisuuden ilosanomaa.

Monikulttuurisuutta vastustavien mielipidevaino saa eri puolilla Eurooppaa alati hurjempia muotoja. No Platform –liikkeen kotimaassa Joshua Bonehill –niminen mies sai tässä kuussa lähes 3,5 vuoden vankeustuomion ajatusrikoksesta, kun hän oli pilkannut puolisotilaallista juutalaisjärjestöä Internet-meemillä.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös: Juutalaistaustainen professori raiskasi kehitysvammaisen afrikkalaisen

9 kommenttia

 1. Per**esuomalaiset aina huutavat, kuinka Suomeen virtaa muka antisemiittejä muslimeja. Kunpa virtaisikin. Silloin mamutus voisi olla eräässä mielessä onni onnettomuudessa. Valitettavasti antisemitistejä ei tule, vaan nimenomaan kaikki pakolaistsunamin tulijat liittoutuvat juutalaisten kanssa.

  Plusääni(35)Miinusääni(0)
 2. Suomessa on vielä mahdollisuus taistella vierasta agendaa vastaan! Herää Suomi!

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
 3. Pakkosiirtolaisista suurin osa on samaa rotua kuin juutalaiset ja siksi juutalaiset kannattavatkin heidän tuloaan Eurooppaan. Mustat afrikkalaiset ovat taasen heidän renkejään, uskonnon avulla. Monet mullahit ovat näet samoja kuin juutalaiset, vain hatut ovat hiukkasen isompia.

  Näin Eurooppa valloitetaan vähä-vähältä. Maansa myyneet maanpetturit saavat siirtolaisbisneksestä rahaa ja siksi kannattavatkin sitä. Tämä korruptio luultavasti ulottuu jopa kansanedustajiin, elleivät ole sitten Natziman tapaan samaa rotua.

  Sananvapaus viedään ja on jo viety, näin kansalaiset alistetaan ja vaiennetaan. Toisena keinona on jatkuvasti jankuttaa samasta asiasta, niin että kansalaiset väsyvät siitä keskustelemaan. Samaan aikaan ei toimita millääntavoin pakkosiirtolaislaumojen tulon estämiseksi. Päinvastoin heitä suunnitellaan lennätettävän jopa lentokoneilla Suomeen. Kun kansa on väsynyt keskustelemaan asiasta, niin kohta siitä ei edes keskustella.

  Samaan aikaan Suomessa on asevelvollisuus, mutta mitä suomalaiset tekevät armeijalla, koska rajan yli voi kävellä ja sääliäkerjäämällä valheellisilla tarinoilla saa asunnon ja muut etuudet.

  Siirtolaisten väkimäärän kasvaessa, kasvaa heidän valtansakkin. Näinhän nämä samat ihmiset valloittivat Intiankin aikoinaan ja pääsivät sinne ylimpään kastiin.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
  1. Kansallissosialismi puolusti kristinuskoa ja lakkautti okkusltismin, jota taas edustaa sinun ihailemasi ja palvelemasi juutalaisuus, joka taas on kristinuskon pahin viholinen. Saarnaat täällä juutalaisten giganttisia ja röyhkeitä valheita holohoaxista ilmastohuijjaukseen. Todellisuudessa juutalaiset murhasivat ja murhauttivat yli 20 miljoonaa saksalaista yksin 2. msotaan liittyen. Tämän sodan juutalaiset järjestivät ja aloittivat orjakansakuntiensa välityksellä. Sotaa ei Saksa aloittanut eikä halunnut.

   Plusääni(28)Miinusääni(1)
  2. Hitlerin aikainen Saksa oli kaikkea muuta mitä sinä telzza annat ymmärtää. Miksi jatkat valehteluasi, vaikka juutalaisten okkultismista ja saatanallisista opeista on vaikka ja kuinka paljon näyttöä? Miksi paiskaat kättä satanistien kanssa? Kansallissosialistinen Saksa edusti täysin vastakohtaisia arvoja, kuin mitä tämän päivän läntinen maailma käsittää. Hollywood kaikkine sarjoineen, elokuvineen, lastenohjelmineen ja musiikkiteollisuus on täynnä satanistista okkultismia! Elokuva- ja musiikkiteollisuus ovat molemmat täysin juutalaisten hallinnassa, jotka kabbalaansa ja muuta moraalin ja hyvien arvojen mädätystä ajavat. Esim:

   http://www.youtube.com/watch?v=qgViFSiItuU

   http://www.youtube.com/watch?v=MH8B-Cx3qFQ

   http://www.youtube.com/watch?v=-G2I2VQpeo4

   http://www.youtube.com/watch?v=dmHtn3PP66Q

   Musiikkia nuorisolle:

   http://www.youtube.com/watch?v=DfwJA0f0UTg

   http://www.youtube.com/watch?v=LDZx4ooRsWs

   http://www.youtube.com/watch?v=nxtIRArhVD4

   http://www.youtube.com/watch?v=NOubzHCUt48

   Kuten näkyy, täynnä okkultismia ja muuta sontaa kasvavien nuorten silmille. 30- ja 40-luvun Saksassa ei vastaavaa materiaalia levitetty lasten silmille. Saksassa vaalittiin korkeaa moraalia, perhe-arvoja ja kansan yhteishenkeä. Kaikki oli siis kutakuinkin terveellä pohjalla – aivan kuten pitäisi olla nytteki, mutta puolustamasi satanisti-lahko ei salli mitään tervettä, vaan levittävät kaikkea saastaa ja myrkkyä kaikkien silmille päivästä toiseen erinäisistä valtavirtaisista tuuteista. On pedofilian ja raiskaamiskulttuurin hyväksyntää, homostelua ja perhe-arvoja ei suosita.

   Saksa ei toteuttanut myöskään mitään sytemaattista juutalaisten kaasuttamista, kuten linkkeinesi väität. Leirit olivat työleirejä, joilla ruokittiin sotakoneistoa. Juutalaiset taas sen sijaan polttouhrasivat saksalaisia siviilejä puoli miljoonaa esim. Dresdenin palopommituksissa. Tämä oli sanan varsinaisessa merkityksessä HOLOKAUSTI! Samaten NL:n murhaamisorgioista et puhu mitään, vaikka niissä kemuissa murhattiin kymmeniä miljoonia (pääosin kristittyjä) eurooppalaisia. Tosiasiassa suojelet jutuillasi massamurjaajia ja pidät kaiken saatanallisuuden ennallaan kertoillen valheita ja juutalaisten satuja historiallisista tapahtumista. Ei taida telzzalla olla edes omaatuntoa. Pelkkää kylmyyttä, pimeyttä ja myrkkyä sydän täynnä.

   Plusääni(18)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat