Finlaysonin Jukka Kurttila jatkaa Magneettimediasta valittamista

Suomen nuorisolle sadomasokistista homokuvastoa markkinoivan tekstiiliyhtiö Finlaysonin nokkamies Jukka Kurttila ei ole vieläkään päässyt Magneettimedian keväisen paperiversion yli.

Viime keväänä Magneettimedia julkaisi satoihintuhansiin koteihin jaetun paperilehden, joka päätyi myös Finlaysonin tuoreen toimitusjohtajan kouraan. Piinkova kulttuurimarxisti Kurttila kiukustui lehden isänmaallisesta sisällöstä.

Koska Kurttila ei osannut kuitenkaan argumentoida lehden sisältöä vastaan (mikä selvisi hänen lukuisista radio- ja lehtihaastatteluistaan), päätti hän pyrkiä hiljentämään toisinajattelijat tavarataloyhtiö J. Kärkkäiseen kohdistetulla boikottikampanjalla.

Kampanja epäonnistui valtamedian Kurttilalle tarjoamasta vetoavusta huolimatta. Kiistan taustoista ja Kurttilan lapsellisesta käytöksestä voi lukea tarkemmin artikkelistamme ”Korkein oikeus asettui sionismin puolelle sananvapautta vastaan”.

Kurttilan valinta päästellä höyryjä jälleen julkisuudessa voi johtua siitä, että Finlaysonin homomallisto on ollut kansainvälisesti taloudellinen floppi. Omistajat ovat iskostaneet pärstänsä koko Suomen tietoisuuteen, mutta bisnes on jäänyt siinä sivussa retuperälle.

finlaysonhesarihomo

Yksityistämistalkoilla hyvinvointia lapsille?

Tempauksellaan Kurttila lunasti ihmisoikeussankarin roolin suomalaisten liberaalitoimittajien silmissä. Tällä viikolla hänet kutsuttiin jälleen Yleisradioon Leinonen ja Rislakki –ohjelmaan puhumaan viimeisimmistä ponnisteluistaan ihmiskunnan hyvinvoinnin puolesta.

Kurttilan resepti maailman parantamiseksi on virtaviivainen: lisää yksityistämiskapitalismia ja monikulttuurisuutta yhteiskuntaan. Kurttila kehuskeli Ylen kuuntelijoille olevansa aktiivinen peluri Helsingin lastensairaalahuijauksessa. Lastensairaalasta on tullut tekopyhän oikeistopolitiikan irvokkain symboli Suomessa.

Projektia pyörittävä säätiö kerää alkupääomaansa lahjoituksina sekä veroina tavallisilta suomalaisilta ja käärii sitten yksityisen sairaalan tekemät voitot omiin kirstuihinsa.

Lastensairaala on suoranainen onnenpotku perustajilleen, sillä hankkeella on muutakin välinearvoa kuin pelkkä voitontavoittelu. Kurttilan mukaan lastensairaalahanke on tervetullut paluu hyvinvointiyhteiskuntaa edeltäneeseen talkootalouteen.

Käytännössä ”talkoot” merkitsevät leikkauspolitiikkaa, yksityistämistä ja poliittisen vallan keskittämistä pääoman ympärille. ”Talkootaloudessa” suursijoittajat ostavat itselleen vaikutusvaltaa järjestämällä kansalaisille palveluita, joiden kuuluisi olla julkisen vallan vastuulla. Talouskuria vaativat kansainväliset pankit kiittävät, ja Kurttilan kaltaiset yksityistämisestä hyötyvät ”hyväntekijät” saavat siinä sivussa sädekehän päänsä ympärille. Todella eettistä.

aivokoko

”Pakolaisten ja homojen puolesta”

Hallituksen leikkausohjelmien myötä talkoo-Suomen tulevaisuus näyttää Kurttilan silmiin varmasti valoisalta. On vain yksi ongelma – Magneettimedia. Kurttila kertoi Ylellä taistelevansa ”pakolaisten ja homojen puolesta” sekä järkyttyneensä keväisestä Magneettimedia-paperilehdestä.

Kurttila valehteli, että lehti olisi syyllistynyt kiihottamiseen kansanryhmää vastaan, vaikka apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske nimenomaan totesi viime kuussa, ettei lehden sisällössä ollut mitään rikollista. Säälittävää, Jukka.

Kurttila ja ohjelmaa juontanut Jani Leinonen asettelivat sanansa taitavasti yrittäessään mustamaalata tavarataloyhtiötä ja samalla välttää mahdolliset kunnianloukkaussyytteet.

Ensin toimittaja Leinonen kertoi Finlaysonin boikotin alkaneen Kärkkäisen ”omistajien suvaitsemattomuuden ja rasististen mielipiteiden vuoksi”. Nyt leimattiin Magneettimedian entisen päätoimittaja Juha Kärkkäisen sijaan siis koko yrityksen omistajakunta.

Kurttila rientää korjaamaan, ettei kyse ollut vain rasismista vaan ”laittomuuksista”, kuten kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tavarataloyhtiöllä ei ollut mitään tekemistä uuden paperilehden kanssa (lehden julkaisi Pohjoinen Perinne ry, kuten Kurttila hyvin tietää) eikä lehdessä ollut apulaisvaltakunnansyyttäjän mukaan laitonta sisältöä. Tästä huolimatta Kurttila ja Yleisradio syyttivät kaikkia tavarataloyhtiö Kärkkäisen omistajia käytännössä rikollisen toiminnan tukemisesta.

Huomionarvoista on, että juuri Yle – ei Kurttila – nosti Kärkkäisen omistajat esiin. Yleisradio oli kesällä Kärkkäisen boikottikampanjan ahkerin jäsen ja yritti saada mukaan hankkeeseen kaikki Fiskarsista Fingerporiin. Yle myös hiillosti Keskisuomalainen-yhtiön johtoa puoli vuotta, kunnes nämä lupasivat, etteivät enää tule painamaan paperilehteämme. Tämän jälkeen Yle julkaisi vielä liudan toinen toistaan hölmömpiä valheita Magneettimediasta ”vastamedioita” koskevassa artikkelisarjassaan. Kampanjointi alkaa vaikuttaa jo päähänpinttymältä.

Kurttila kertoi olevansa erityisen pöyristynyt Magneettimediassa esitetystä tiedosta, että valkoisten keskimääräinen älykkyysosamäärä on noin 100 ”ja muiden rotujen 70”.

Mikäli Kurttila kärsii lukihäiriöstä, annamme mielellämme anteeksi hänen pikkumaisen käytöksensä. Emme nimittäin ole koskaan väittäneet, että kaikkien ei-valkoisten keskimääräinen äo olisi 70; 70 on nimenomaan mustien afrikkalaisten keskimääräinen älykkyysosamäärä. Useilla tutkimuksilla vahvistettua lukua ei voi kiistää vain siksi, että tieto sattuu surettamaan homolakanoita lukiolaisille kauppaavaa helsinkiläisliberaalia (1, 2, 3).

Kurttila valitti Yleisradiossa myös paperilehden Hitler-artikkeleista, sillä hän ilmeisesti luulee, että on rikollista kirjoittaa kansallissosialistisessa Saksassa vallinneesta hyvinvoinnista (1, 2).

Rotututkimuksen, Hitlerin ja uusliberaalin talouden lisäksi Kurttila puhui tietysti lempiaiheestaan, homoista. Hän puolusteli liberaalia kantaansa toteamalla, että ”kukaan ei voi kieltää rakkauta”. Niinpä niin. Nyt kun ”sukupuolineutraali avioliittolaki” on saatu runnottua maaliviivalle, ovat homolobbaajat jo alkaneet soveltaa samaa iskulausetta eläintenraiskaajiin.

Homojen etua ajavan Sexpo-säätiön toiminnanjohtaja Tommi Paalanen nimittäin kohautti tänä syksynä vaatimalla eläimiinsekaantumisen hyväksymistä. ”Eläimen voi joissakin tapauksissa katsoa olevan aktiivinen seksuaalisessa toiminnassa ja tällöin antavan suostumuksensa toiminnallaan,” Sexpo-johtaja perusteli vaatimustaan.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Magneettimedia, Finlayson ja rikosilmoitus
Uudistunut Finlayson on oire kansallisesta masokismista

5 kommenttia

 1. Pimpelipompeli.

  Taas rotua ja älykkyysosamäärää…

  Mutta ennen kaikkea taas hinttikuvaa ja hinttimainosta lasten ja nuorten silmille…

  Tilulilu. Heikunkeikun.

  Heikkulikeikkuli.

  Pilipumpelipeippuli.

  Plusääni(11)Miinusääni(17)
  1. Nyt tarkoitetut ja lähes koko muukin Suomen kansa (ne, jotka vain hyväksyvät hintit, ovat sielultaan hinttejä, puhtaita hinttejä hekin) pääsee hinttiurheilemaan julkisesti, suojelijana sniinistö. Tämä hinttijuhla on ensi kesänä Helsingissä yhtaikaa hinttimarssin kanssa. Sinne vain hinttialapäätä tuulettamaan, heiluttamaan ja vilauttelemaan!

   http://yle.fi/urheilu/seksuaalivahemmistojen_eurogames_ensi_kertaa_suomessa__jotkut_eivat_voi_olla_omassa_lajissaan_avoimesti_ulkona/8461759

   Jumala: ”Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niin kuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset” (3. Moos. 20:13).

   Siis kuolemalla. Ja j-ihmiset ja heidän ISIS-ihmisensä tulevat! Ovat jo täällä! Ja eiväthän sniinistö & muut Jumalaa pelkää!

   Nauravat Jumalalle.

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
 2. ”…päätti hän pyrkiä hiljentämään toisinajattelijat tavarataloyhtiö J. Kärkkäiseen kohdistetulla boikottikampanjalla.”.

  Tarvii antaa Kurttilan maistaa omaa lääkettään.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat