Helsingin Sanomat, EU ja Liisa Jaakonsaari vaativat Googleen poliittista sensuuria

Helsingin Sanomat on julkaissut viime päivinä jo kaksi artikkelia (1, 2), joissa vaaditaan hakukone Googlea sensuroimaan poliittisesti ”vääräoppisia” hakutuloksia. Toisen tekstin takana on europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari.

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama HS järkyttyi, kun yksi lehden toimittajista päätti etsiä tietoa kansallissosialismista Googlen avulla. Heti toinen hakutulos tarjosikin kansallissosialistien oman näkökulman asiaan tyypillisen juutalaisen holokaustipropagandan sijaan.

Erkon lakeijoita järkyttänyt teksti ”Mitä kansallissosialismi on” on julkaistu myös Magneettimediassa laina-artikkelina. Artikkelissa esimerkiksi todetaan: ”Nykyinen yhteiskuntamalli ei kuitenkaan palvele kansan vaan globaalin eliitin etua, joten kansallissosialistin on vastustettava tätä järjestelmää.”

Globaalia eliittiä edustavaa Helsingin Sanomia artikkelin viesti ei tietenkään miellyttänyt. Teksti meni toimittajan ihon alle niin pahasti, että hän päätti alkaa painostaa Googlea sensuroimaan koko hakutuloksen. HS kirjoittaa:

”Linkistä aukeava sivu näyttää päällisin puolin asialliselta. Se on kuitenkin propagandaa uusnatsijärjestöltä, jonka poliisihallitus haluaa lakkauttaa, koska pitää toimintaa lakien ja hyvien tapojen vastaisena.

Suuri osa sivulle päätyvistä lukijoista varmasti osaa suhtautua kriittisesti tällaiseen tekstiin, osa ehkä ei.”

”Siksi tulosten järjestyksellä on suuri merkitys. Harva selaa hakutuloksia jatkosivuille, hyvä jos viitsii vilkaista lainkaan muutaman kärkituloksen alapuolelle.

Siten Google muokkaa vahvasti kuvaamme todellisuudesta.”

”’Toivottavasti Google osaisi vääntää algoritmiaan niin, että hakutulosten kärki alkaisi vastata yleistä mielipidettä. Mieluummin niin kuin että Googlella olisi joukko ihmisiä pääsensoreina, jotka päättäisivät hakutulosten järjestyksestä.'”

”’Sama kuin menisi kirjastoon, kysyisi henkilökunnalta juutalaisuudesta ja saisi kymmenen vihakirjaa. Tässä tapauksessa Google suoriutuu kamalan huonosti vastausten toimittamisesta. Se pystyy parempaan ja sen pitäisi suoriutua paremmin.'”

HS vaati Googlen Suomen-maajohtajalta Antti Järviseltä selitystä sille, miksei kansallissosialismiin liittyvää hakutuloslistausta ole manipuloitu vastaamaan ”yleistä mielipidettä”.

Järvinen ei kuitenkaan lämmennyt sensuurivaatimuksille, joten painostusyritys lässähti. ”Sensuuri ei tietenkään edistä demokratiaa millään tavalla,” Järvinen valisti Erkon lakeijoita.

Edesmenneen juutalaisen Aatos Erkon säätiö omistaa edelleen Helsingin Sanomat, ja lehden linja on sen mukainen.
Edesmenneen juutalaisen Aatos Erkon säätiö omistaa edelleen Helsingin Sanomat, ja lehden linja on sen mukainen.

EU aloittaa uuden sensuurihankkeen veronmaksajien kustannuksella

Muutamaa päivää myöhemmin HS palasi asiaan Sdp-europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaaren tuella. Jaakonsaari osoitti tekstinsä selvästi Järviselle, jonka nimeä poliitikko toisti useaan otteeseen.

”Googlen hakukoneen algoritmit nostavat Suomen vastarintaliikkeen uusnatsipropagandan hakutulosten kärkeen,” Jaakonsaari kauhisteli ja jatkoi: ”Missä ovat nyt puheet yritysten yhteis­kuntavastuusta?”

Jaakonsaari jatkoi Järvisen sättimistä ja kutsui tämän demokratia- ja sananvapauskeskeistä bisnesetiikkaa ”huolestuttavaksi”. Jaakonsaari muistutti, että usein tyhmä kansa (”kuluttajat”) ei tiedä mikä on näiden omaksi parhaaksi, minkä vuoksi Googlen kaltaisten yhtiöiden on suojeltava kansaa vaaralliselta tiedolta.

”­Eettistä tarkastelua ei kuitenkaan voi jättää pelkästään voittoa tavoitteleville yrityksille,” Jaakonsaari totesi ja kertoi, että eliitti on valmistelemassa uusia lakeja hakutulosten sensuroimiseksi:

Euroopan parlamentin vuoden 2017 budjettiin hyväksyttiin esitykseni pilottiprojektista, jonka tarkoituksena on luoda puitteet näille algoritmien vastuu-, läpinäkyvyys- ja moraalikysymyksille.

Projekti sai 600 000 euron rahoituksen. Vastuu koneiden tekemistä päätöksistä ei voi langeta pelkästään yksittäisen kansalaisen harteille.”

Jaakonsaari ei ole suinkaan ainut eliitin edustaja, joka pyrkii tappamaan Internetin vaihtoehtomediat lainsäädännön avulla. Eilen uutisoimme esimerkiksi juutalaisesta Peter Singeristä, joka tahtoo säätää ”rikollisen kirjoittelun” kieltävän lain vaihtoehtomedioita vastaan.

Joulukuussa uutisoimme, että Tekniikka & Talous –niminen valemedia on yrittänyt painostaa Googlea sensuroimaan Magneettimedian suosittuja holokaustinkiistämisartikkeleita.

Lokakuussa Yleisradio puolestaan järjesti viikkojen mittaisen painostuskampanjan Osuuspankkia vastaan, koska kansallissosialistinen verkkokauppa Kadulle.com oli käyttänyt yhtiön maksupalveluita.

 

Lue myös: Euroopan komissio vihainen Suomelle, koska ”holokaustin” epäily on laillista!

12 kommenttia

 1. Hitleriläinen, vahvasti rotumystiikkaan ja omituisiin okkulttisiin oppeihin nojautuva kansallissosialismi ei todennäköisesti saavuta koskaan suurta suosiota, vaikka sitä mainostettaisiin valtamedian ja googlejen etusivuilla. Rotumystiikasta ja muusta natsiromusta riisuttuna kansallissosialismi voisi hyvinkin toimia aidon oppositioliikkeen opillisena ohjenuorana. Tosin nykymuotoiseen EU-vetoiseen uusliberalismiin verrattuna jopa hitleriläisyys on ihan OK, mitä nuo demarityranni-Jaakonsaaret eivät pysty käsittämään.

  Plusääni(11)Miinusääni(25)
  1. Olet Erkon trolli. Ei Hitlerin Saksassa harjoitettu mitään okkultismia. Vapaamuurarien okkultismi oli siellä kielletty. Tietenkään tuollaisen lähes aukottoman valhemyyllyn alta ei ole helppoa nousta. Totuus on kuitenkin Hitlerin puolella. Romu on valehtelua.

   Plusääni(31)Miinusääni(5)
   1. Ei pidä paikkaansa. Vapaamuurarius oli kielletty mutta salatieteet kukoistivat Saksassa.

    Natsi-johtajista kuten Hitlerillä , Göebbelsillä ja Heinrich Himmlerillä oli kiinnostusta salatieteisiin. Johtaja itse ,Hitler, oli kiinnostunut muun muassa ariasofiasta.

    Plusääni(4)Miinusääni(19)
 2. Juutalaisten maailmanpankkien loputonta valtaa ja häikäilemätöntä riistoa vastustava Hitler ja kansallissosialismi on RasistiReppanan mielestä omituista okkultismia?

  En tiedä minkä lahkolaisuuden edustaja rasistireppana on mutta muut kutsuvat Hitlerin ja kansallissosialismin ajamia asioita politiikaksi.

  Mistä näitä mielikuvitusmaailmassa eläviä omituisia höpisijöitä riittää.

  Plusääni(31)Miinusääni(1)
 3. Ulkoministeri Timo Soini on osallistunut suurlähettiläspäiville Ankarassa, Turkissa. Siellä hän ilmoitti että Suomi tukee Turkin EU-jäsenyysneuvotteluja!

  Ulkoministeri Timo Soini ilmaisee siis tukensa poliittiselle sensuurille!

  Soini totesi että Suomi on Turkin ystävä “ilman ehtoja” ja että kummatkin maat jakavat yhteiset demokraattiset arvot. Mitäs helvettiä tämä tarkoittaa? Ulkoministeri rinnastaa Turkin Suomen demokratiaan! Turkkihan on käytännössä Erdoganin diktatuuri. Eli Soini katsoo että Suomelle sopisi tällainen Turkin malli.

  Soinin mukaan Turkki ja EU hyötyvät molemmat Turkin jäsenyysneuvottelujen jatkamisesta. Ei Suomi hyödy tästä mitään. Vain Soinin läskikasa hyötyy kun häntä kestitään turkkilaisten serkusten nussimilla lampaankyljyksillä.

  Ja mitä tarkoitaa ilman ehtoja?

  Totta helvetissä pitää olla ehdot. Ehdot on sellaiset että Turkista ei koskaan tule osa Eurooppaa.
  Kaukana on ne ajat jolloin valloitettu, muinainen Turkki oli osa Rooman valtakuntaa. Se aika on mennyttä. Tämä nykyinen karvaisten mongolien asuttama Turkki – siihen, vanhaan Konstantinopolin seudulle kuuluu rakentaa muuri joka erottaa Euroopan Aasiasta.

  Suomessa on mies ja naisvirkamiehiä jotka tykkäävät turkkilaisista miehistä. Etenkin kun persereikään tunkee vähän lampaannahkaa. Tämä taitaa olla se ainoa todellinen syy miksi Suomen ulkoministeri on perse pystyssä nuolemassa sandaaleita.

  Soinin maanpetturuudella ei ole rajaa. Hän sopisikin paremmin turkkilaiseen haaremiin rattopojaksi.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
  1. Ei ainakaan Suomen! En ihmettele ollenkaan miksi
   Kekkonen ei ottanut kokoomusta koskaan hallitukseen;on tuo jo nyt nähty:aina kun kokoomus on hallituksessa, niin silloin tulee aina eniten ”persnettoa”Suomelle!
   stupido, orpo ja sitä ennen katainen ovat varmaan eniten valtionvarainministereinä olleet hirttämässä Suomea tähän korko-ja velkavankeuteen!
   Eikös joku sanonutkin, että heidän logonsa näyttää enemmän rotshildien vaakunalta, kuin ruiskukalta, vai mikä se oli! Kokoomus on se puolue, joka eniten ajaa sen rodun etua, joka hallitsee kansainvälistä koronkiskontaan perustuvaa pankkitoimintaa!

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. Blogisti Ebolakani kirjoittaa:
  ””Kestävyysvajeena” kerrotun valheen ainoa tarkoitus

  ”Helsingin Sanomat – Kestävyysvaje uhkaa Suomen luottoluokitusta

  Suomessa ollaan melko yksimielisiä siitä, että julkisen talouden tulot ovat jäämässä pitkällä aikavälillä pienemmiksi kuin menot. Tämän vajeen laskeminen on kuitenkin vaikeaa, ja arviot kestävyysvajeen suuruudesta vaihtelevat.

  Mistä kestävyysvaje johtuu?
  Kestävyysvajeen keskeisenä syynä on pidetty väestön ikääntymistä. Kun yhä suurempi osa väestöstä on vanhuksia, muun muassa julkisten palveluiden tarve kasvaa. Tämä on omiaan kasvattamaan julkisia menoja.
  …”
  Ebolakani kirjoittaa edelleen:

  Mutta silti meillä on ongelma, jota kutsutaan ”kestävyysvajeeksi”. Julkisen talouden tulot ovat jäämässä pitkällä aikavälillä pienemmiksi kuin menot.

  Miksi näin? Miten voi olla mahdollista, ettei tällaista ongelmaa ollut olemassakaan esimerkiksi Toisen maailmansodan aikana? Yksinkertaiseen kysymykseen yksinkertainen vastaus: siksi, koska keskuspankki rahoitti valtion alijäämät (PDF). Mutta nyt – tänään – Suomi on EMU:n jäsen, jossa:

  Anteeksi, Kani toistaa tuon tummennetun alueen [ks. artikkelia], koska se on (melkein) tärkein kohta ko. kuvassa:
  JULKISEN SEKTORIN KESKUSPANKKIRAHOITUS KIELLETÄÄN.
  Ja tämä tässä on ”kestävyysvajeen” aiheuttaja.

  On siis aivan täysin turhaa ja ennen kaikkea valheellista selittää ”kestävyysvajetta” esimerkiksi väestön ikääntymisellä, julkisen menojen kasvulla tai työttömien laiskuudella. Tämä on täyttä valhetta. Mikään edellä mainituista ei ole ongelma! Ongelmana on se, ettei tällä hetkellä käytössä oleva taloudellinen järjestelmä ole yhteensopiva demokratian kanssa…”

  Koko artikkeli: ebolakani blogspot fi/2013/11/kestavyysvajeena-kerrotun-valheen-ainoa.html
  [Laite tyhjiin väleihin pisteet, koska tämä kommentti ei mene automaattisesta sensuurista pistein varustettuna läpi]

  Kuinka sinetöitiin demokratian kanssa yhteensopimaton järjestelmä eli se, että Suomen pankki ei enää voi harjoittaa keskuspankkirahoitusta:
  ” Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä ”A-nelosella””,
  jormajaakkola fi/EY-vaalipetos%20A-nelosella
  [Laite tyhjään väliin piste, koska tämä kommentti ei mene automaattisesta sensuurista pisteellä varustettuna läpi]

  Vielä sivumennen sanottuna: Bilderberg-Erkon BRYSSELIN Pravda on PRAVDA eli ”totuus” vaikkahan voissa paistaisi – vastaavassa merkityksessä kuin neuvostoaikainen Moskovan Pravda oli ”totuus”!!
  (Neuvostoaikana Virossa eläneet ja Suomeen muuttaneet ihmettelevätkin kuinka suomalaiset näyttävän uskovan lähes kaiken mitä sanomalehdissä (ja tietysti valtamediassa yleensä) kerrotaan!)

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 5. Perkele.
  Kokoomus ollut hallituksessa kolmekymmentä vuotta. Kolmekymmentä vuotta takaperin Suomen ulkomaan velka oli lähes 0. Nyt se on noin 115 miljardia eli yli kaksi kertaa valtion vuotuinen budjetti.

  Juutalaisten kätyrit (koirat tai huorat) eli vapaamuurarit ovat järjestelleett Suomen asiioita aina 1920 luvulta lähtien. Sotien jälkeen olikasvua ja rapparit valtasi paikkoja ja aloittivat hyvä-veli pelin. Nyttemmin kaikki hyvinvointi on globalisoitu (juutalaisille) ja rapparit on olleet koirina jakusettajina.
  Osaatteko edes hävetä

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Perkele.
  Kokoomus ollut hallituksessa kolmekymmentä vuotta. Kolmekymmentä vuotta takaperin Suomen ulkomaan velka oli lähes 0. Nyt velka ulkomaille on noin 115 miljardia eli yli kaksi kertaa valtion vuotuinen budjetti.

  Juutalaisten kätyrit (koirat tai huorat niinkuin he itse käyttävät näitä kuvaamia termejä) eli vapaamuurarit ovat järjestelleett Suomen asioita aina 1920 luvulta lähtien. Sotien jälkeen oli kasvua ja rapparit valtasi työpaikkoja ja aloittivat hyvä-veli pelin. Nyttemmin kaikki hyvinvointi on globalisoitu (juutalaisille) ja rapparit on olleet koirina ja kusettajina.

  Vapaamuurarikikka 1: manipuloi epäilemäsi vihamiehen 40-vuotias tyttöystävä raskaaksi lupaamalla tälle avioliitto vihamiehesi kanssa. Seurauksena tuo tytöystävä voi syntyneen lapsen lisäksi saada rintasyövän korkean iän ja raskauden seurauksena ja menehtyä tuohon sairauteen. Näin olet voittaja, olet saanut epäilemäsi vihamiehen elinikäiseen isyyteen tuon hänelle epämieluisan tempun seurauksena.
  Vapaamuurarikikka 2: estä epäilemäsi vihamiehen pääsy pois yrityksestäsi muiden vapaamuurariveljiesi avulla. Valehtele heille tarkoituksesi ja määränpääsi. Vihamiehesi tuntee olevansa vankilassa syyttömänä.
  Vapaamuurarikikka 3: manipuloi epäilemäsi vihamiehen tytöystävä tai aviovaimo riitautumaan vihamiehesi kanssa. Tämä onnistuu takuu varmasti niinkuin on onnistunut satoja kertoja ennenkin Suomessa. Olet voittaja, olet kaunis, olet mahtava, olet juutalainen sielultasi.
  Vapaamuurarikikka 4: mene vielä manipuloimaan epäilemäsi vihamiehen eronnuttta vaimoa, jotta tämä hukkaa kaiken omaisuuden, joka muutoin olisi jäävä lapsillesi.
  Vapaamuurarikikka 5: aiheuta vihamiehellesi hermoromahdus, mieluiten siten, ettei hän tiedä, että se on sinun syytäsi. Heti sen jälkeen ole tiiviisti vihamiehesi kanssa kahdestaan, näin hän leimautuu sinuun ja hänestä tulee sinun oma pieni kesy koirasi. Testaa aika ajoin koirasi uskollisuutta ja muista moittia riittävän usein taataksesi koirasi vankkumaton uskollisuus. Vertaile koirasi ominaisuuksia vapariveljiesi kanssa ja hanki heiltä parempia tietoja koiran kasvatuksesta. .

  Kaiken noiden kikkojen jälkeen epäilemäsi vihamies on lähellä pohjaa. Rahat on loppu ja usko huomiseen on lähes nolla. Kiitos vapaamuurarien, juutalaisten kätyrien

  Osaatteko edes hävetä. En usko.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat