Poliisihallitus: kansallissosialismi kiellettävä, huumejengit saavat jäädä

Suomen poliisihallitus aikoo reagoida pakolaiskriisin kärjistämään yhteiskunnalliseen ilmapiiriin kieltämällä maan aktiivisimman kansallismielisen järjestön, Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen.


Poliisin mielestä Vastarintaliike on syytä kieltää, koska järjestö on ”rasistinen”. Toisin kuin esimerkiksi hallituspuolue Perussuomalaiset, Vastarintaliikkeen jäseniä ei ole koskaan kuitenkaan tuomittu kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Poliisi siis valehtelee.

Vuosi sitten poliisi teki oma-aloitteisia rikosilmoituksia Vastarintaliikkeen vastaanottokeskusjulisteista. Poliisi joutui nöyryytettynä lopettamaan esitutkinnan, kun selvisi, että julisteissa esitetty informaatio olikin peräisin suoraan poliisin omista tilastoista.

Vastarintaliikkeen Studio 204 –radio-ohjelma reagoi kieltokanneuutiseen nopeasti Twitterissä: ”Suomessa on vain yksi oppositiojärjestö, jota eliitti pelkää niin, että #Shomrim/@SJKolehmainen päätti nostaa kieltokanteen! #EläköönVoitto”.

Shomrim on alunperin juutalaista katupartiota tarkoittava sana, jolla monet kansallismieliset viittaavat nykyään politisoituneeseen poliisiin ja ”oikeusjärjestelmään”. Briteissä juutalaiset lobbausjärjestöt painostivat tuomioistuimen hiljattain kieltämään National Action –kansallissosialistijärjestön.

Itsenäisyyspäivänä poliisi raudoitti Vastarintaliikkeen aktivistin ja vei tämän maijaan raudoittamattoman äärivasemmistolaisen pahoinpideltäväksi. Välittömästi tämän jälkeen poliisi ilmoitti, ettei se aio tutkia tapausta.

Lisäksi poliisi on ahdistellut muita kansallismielisiä järjestöjä, Internet-kirjoittajia ja mielenosoittajia aktiivisesti (1, 2, 3).

Isänmaallisuus huolettaa poliisia huumekauppaa enemmän

Huvittavinta poliisin korruptiossa on kuitenkin se, ettei poliisihallitus ole yrittänyt kieltää Suomessa toimivia rikollisjengejä, joita on tuomittu esimerkiksi järjestäytyneestä huumekaupasta. Tämä kertoo poliisin täydellisestä moraalisesta perikadosta.

Vastarintaliike käsitteli kieltokanteen mahdollisuutta aiemmin syksyllä artikkelissaan ”Voidaanko Vastarintaliike kieltää”:

Poliisihallitus ei ole yrittänyt aiemmin kieltää moottoripyöräjengejä tai muita ’prosenttijärjestöjä’, vaikka nämä olisivat syyllistyneet tuomioistuimen mukaan toistuviin törkeisiin rikoksiin aina huumekaupasta ja murhista lähtien.

Vuonna 2015 Helsingin käräjäoikeus sovelsi jopa rikollisjärjestöpykälää moottoripyöräkerhoa vastaan. Poliisihallitus ei kuitenkaan alkanut kampanjoida kerhon kieltämiseksi.

Tämä osoittaa, että hanke Vastarintaliikkeen kieltämiseksi on puhtaasti poliittinen eikä liity todellisuudessa rikollisuuteen; kieltohankkeen tarkoitus on pelotella ja painostaa koko Suomen maahanmuuttovastaista liikettä.”

Poliisiko on ystävä?

 

Lue myös:

Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta
Eliitti värvännyt armeijoita ”rasisminvastaiseen taisteluun” – miksei Halla-aho vastusta tätä?
Video maahantunkeutujan hyökkäyksestä vuosi julkisuuteen – poliisi metsästää vuotajaa eikä hyökkääjää!
Suomen kulttuurimarxistipoliisi Berliinin iskusta: valvontaa tullaan lisäämään!

21 kommenttia

 1. Huumeethan ovat erityisessä suojelussa. Muutenhan USA suuttuisi, koska sen on saatava Afganistanissa viljelemänsä heroiini ym. kaupaksi.

  Suomalaisen on oltava kohta lakisäääteisesti pelkkä sontakasa. Muu on kiellettyä. Eli sinun on kannatettava sitä, että maa pyörii sionisteille eikä suomalaisille ja että suomalaisilta on ryöstettävä kaikki kv. pankkimafialle. Suurkonsernien on saatava tulla kilpailemaan kaikki kotimaiset pienyrittäjät kumoon. Venäjän mafia ottaa haltun lopun pienyritystoiminnan. Suomalaiset ovat toisen luokan kansalaisia tai paarioita omassa maassaan, jos heitä nyt ei tuhota pian kokonaan. Muu on pöyristyttävää natsismia. Tällaisen suojelemisestahan on kysymys. Oppositiota ei voi hyväksyä, koska se heti olisi kohta suosituin ja murskaisi rosvousprosessin. Ehei, kaikki loppukin valta Suomessa pois suomalaisilta ja sananvapauden rippeetkin.

  Plusääni(36)Miinusääni(0)
 2. Maailma on kieltoja täynnä, kuten niitä ”rikkovia” ihmisiäkin. Todella surkeaa ”Tenaa” luotiliiveinään käyttävien suvakkien plöröjä!
  Tosimiehet ovat aina tienneet milloin on aika toimia. Ei siihen ”kellokorttia” tarvita.
  Jo riittävän paljon ihmisiä tietävät, mistä todella on kyse. Suomen sätkyukot heiluvat kuin ”heinämiehet”, kun käsky EU:sta käy.
  Kun kyse on vallasta ja ennen kaikkea rahasta, joka pyörittää kasaari juutalaisten maailmaa, on ilmiselvää, että Seppo Kolehmainen, tuo ”nukkuvan rukous” saa ”pontta” ja tuntee itsensä ensikertaa mieheksi edes vähän aikaa.
  Poliisi maata jalkojensa alta, ja tuo ”maa” on kansalaisten luottamus ja kunnioitus poliisiin sekä heidän työtään kohtaan.
  Kun arvostuksen ja luottamuksen saa kansan taholta, se on kuin Egyptin pyramidit, jotka seisovat alaspäin laajenevan peruspilarin päällä.
  Jos toiminta – niin politiikkojen ja viranomaisten – perustuu ylhäältäpäin annettuun valtaan, silloin pyramidi seisoo kärjellään. Silloin ollaan aika huterolla pohjalla.
  Valta ja sen voima perustuu siihen yksinkertaiseen asiaan. Se joka ”saadaan” (ylhäältä) tai joko se ”ansaitaan” (alhaalta eli kansalta).
  Ensimmäisessä kyse on diktatuurista, jälkimmäisessä demokratiasta, jossa kansa valitsee edustajansa vaaleissa ja vaalien tulosta KUNNIOITETAAN. Vrt. USA 2016 presidentinvaalit Trump vs. Clinton.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 3. Aiheesta huumeet ja viranomaiset tuli mieleen , usa:ssa CIA on vuosikymmeniä ollut maan suurin huume diileri, se on hommannut esim Afganistanista jättimäisiä eriä heroiinia , ja sitten ”välikäsien ” kautta toimittaa ne usa väestölle. Sillä rahoitetaan mm lukuisia black-ops juttuja jotka eivät saa näkyä virallisissa kirjanpidoissa.

  Onkohan Suomen poliisilla ja ns prosentti kerholaisille samantapaista YYA sopimusta kuin CIA:lla, sopimus ystävyydestä, yhteistoiminnasta ja keskinäisestä avunannosta ? Itse voisin helposti mielessäni kyllä kuvitella että näin voisi hyvinkin olla, ja se myös selittäisi miksi poliisi on selvästi ollut aina haluton puuttumaan prosenttikerhojen olemassaoloon, sen sijaan ihkuvat innosta saaden orgasmin jo pelkästä ajatuksesta että voitaisiin kieltää vastarintaliike . Tässä on selvästi tupla standartit nähtävissä ja hommaaniin sanotusti haisee.

  Prosenttikerholaiset ovat suojeluksessa, miksiköhän ? Ei ole muuten myöskään mikään salaisuus että eliitti on halunnut että Mailmanlaajuisesti ihmiset tuhoutuvat huumeita käyttäen, eli se rappio joka seuraa huumeista on ennenkaikkea lähtöisin eliittien kämmenistä, he ovat järjestäneen niin huumeiden tuotannon kuin myös niiden jakelun kaikkialla. Yhdistäkää pisteet niin alkaa näyttää aika hurjalta .

  Plusääni(33)Miinusääni(0)
 4. Rauhallisesti, rauhallisesti, Joulu on tulossa.

  Nämä päätökset ovat täysin loogisia. Valtaa pitävä (((eliitti))) ja sen perskärpäset eivät voi enää tehdä muuta kuin kieltää mielipiteet ja kaiken toiminnan, joka uhkaa tätä perkeleellistä (((eliittiä))), jonka ainoa agenda on valkoisten kansojen kansanmurha.

  Tällaiset päätökset tuovat kauniin ulkokuoren takaa esille (((eliitin))) diktatuurisen luonteen.

  Tällaisella päätöksellä on vain yksi vaikutus: Kansallismielisyys ja kansallissosialismi saavat uutta puhtia ja runsaasti uusia kannattajia.

  Päätös ei muuta mitään, päinvastoin. Nyt vasta poliittisesti korrekti maanpetturieliitti saakin vastaansa paljon vahvemman, paljon määrätietoisemman joukon ihmisiä, jotka EIVÄT TINGI.

  Mitä he oikein kuvittelevat saavuttavansa? Miten he kuvittelevat voivansa lopettaa kansallismielisyyden? Tai kansallissosialismin?

  Jos sana ”vastarintaliike” kielletään, mitä se muka auttaa? Jos logo kielletään, mitä se muka auttaa?

  Ruotsissa toimii (ainakin toistaiseksi) kuitenkin Pohjolan Vastarintaliike ja sen sivuilta voi niin kuin nytkin käydä hakemassa kaiken oleellisen tiedon. Lisäksi sieltä käsin voidaan vallan mainiosti levittää suomenkielisten sivujen kautta kaikki se informaatio, joka nytkin on saatavilla. Mikään ei muutu, päinvastoin, nyt asia on PALJON KIINNOSTAVAMPI, onhan se kielletty. Tämä on klassinen totuus. Jos olet aito kapinallinen, olet, tietenkin, vastarintaliikkeen mies/nainen. Kuka haluaisi olla pelkkä nolla, vastenmielisen (((eliitin))) käsikassara, sätkynukke, tahdoton ei-mitään.

  Ehei, sanan ”vastarintaliike” tilalle voidaan ottaa muita sanoja: Vastarinta Nyt!, Isänmaallinen Vastarinta! Isänmaallinen Vapautusliike (IVL), you name it. Voidaan perustaa urheiluseura nimeltä Suomen Vastarinta. Kukaan ei voi sitä kieltää, kaikki saavat urheilla. 🙂

  Nyt sana ”vastarinta” on (((eliitin))) toimesta legitimoitu merkitsemään juuri sitä, mitä sana sanoo: VASTARINTAA. Nyt kaikki tietävät, että eliitin perskärpäset, korruptoituneet mätäpaiseet, vihaavat VASTARINTAA, koska VAIN VASTARINTA seisoo kansan puolella.

  Tämä on (((eliitiltä))) valtaisa virhe, joka itse asiassa maksaa sille sen tuhon.

  Nyt ei ole mitään kiirettä, ei pidä hosua, antaa (((eliitin))) upota tähän juoksuhiekkaan kaulaansa myöten ja sitten voikin lopuksi lyödä sitä pesäpallomailalla, kun se yrittää viimeisillä voimillaan pitää nenäänsä pinnan yllä.

  Tämä nykyinen asiainkulku on klassinen kuvaus tuhoutuvasta mielivallasta. Ylimieliset nollat tulevat saamaan täsmälleen sen, mitä he tilasivat: Surkean lopun, ceaucescumaisen lopun. Sitä odotellessa, lunkisti, lunkisti.

  Joulu tulee. Se pysyy, se elää.

  Hyvää Joulua kaikille Veljille ja Siskoille!

  Plusääni(33)Miinusääni(1)
 5. Melkoinen kumous Suomessa vuoden sisällä. Itsenäisyyspäivänä ennen oli aina jokin dokkari isänmaallisista ihmisistä. Nyt leikkeitä rintamamiesten kirjeistä ja politrukit Kirves, Jokisipilä ja co. puhumassa sontaa mm. Kolmannnen valtakunnan jo rauhan aikana 30-luvulla tappamista miljoonista uhreista.

  Nyt siiis kielletään kansallissosialismin kannattaminen ja aletaan seuloa kannattajat terroristeina keskitysleireille. Mamumassoja vyöryy joka vuosi maahamme.

  Mielenkiintoista, että uutisissa puhuttiin ”yhteiskuntajärjestyksen kumoamisesta”. Mikä on ”yhteiskuntajärjestys”? Esim. se, että valta on jollain ulkolaisella juutalaisklikillä? Ja miten demokratiassa ei saisi muuttaa järjestelmää ylipäänsä, jos se on kansalaisten tahto esim. demokraattisessa prosessissa`? Ehei, kaikkea ohjaa diktaattori kulisseissa. Tai oikeastaan jo puolijulkisesti. Jos jokin puolue ei miellytä, se kielletään mahtikäskyllä.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 6. Ruotsissa vihervasemmisto hallitus ei halua kieltää vastarintaliikettä.Suomessa taas oikeisto hallituksesta annettu kiellolle tukea…Saksassa myös yrityksiä kieltää mm.NDP.
  Myös Briteissä oikeisto hallitus kieltäny äärioikeisto järjestön vastikään.
  Pelkääkö oikeisto äärioikeistoa nyt oman asemansa puolesta ja haluaa tehdä kiellolla pesäeron?
  Mikähän on todellinen syy siihen miksi Ruotsin vihervasemmisto ei halua kieltää vihaamaansa ”natsijärjestöä”…
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201612202200043722_ul.shtml

  Natsijärjestöjen kieltäminen puhuttaa – Britanniassa kiellettiin, Saksassa odotetaan, Ruotsissa ei harkita

  Britannia kielsi tässä kuussa ensimmäisen kerran äärioikeistolaisen järjestön toiminnan.

  Kansallissosialismia ihailevan Saksan kansallisdemokraattisen puolueen (NDP) kieltäminen on puhuttanut Saksassa jo pitkään.

  Vuonna 2013 perustettu National Action -liike määriteltiin terrorismilakien nojalla terroristiseksi järjestöksi, johon kuuluminen tai toiminnan tukeminen voi johtaa enimmillään 10 vuoden vankeustuomioon.

  Valkoista ylivaltaa julistavan liikkeen kieltäminen sai lisävauhtia työväenpuoleen kansanedustajan Jo Coxin murhasta viime kesänä. National Action iloitsi berxitiä vastustaneen Coxin tappamisesta.

  Britannian hallituksen mukaan National Action on 71:s maassa kielletty järjestö.

  Saksassa kansallissosialismia ihailevan Saksan kansallisdemokraattisen puolueen (NDP) kieltäminen on ollut puheena pitkään.

  2000-luvun alussa yritys kieltää puolue kaatui siihen, että suuri osa puoluetta vastaan kerätyistä todisteista perustui siihen soluttautuneiden viranomaisten laatimiin aineistoihin.

  Parhaillaan on käynnissä uusi yritys: suulliset kuulemiset pidettiin maaliskuussa ja perustuslakituomioistuimen päätös on määrä antaa 17. tammikuuta.

  Kynnys puolueen kieltämiseksi on Saksassa korkea. Yhteiskuntajärjestystä uhkaavina on kielletty edellisen kerran 1950-luvulla natsien perillinen sosialistinen valtakunnan puolue sekä kommunistien puolue.

  Ruotsissa vaikuttaa Suomeen läheisessä kytköksissä oleva Pohjoismainen vastarintaliike.

  Ruotsissa pitkään vakiintuneen ja sananvapautta korostavan linjan mukaan yksilöitä rangaistaan mutta järjestöjä ei kielletä.

  – Tämä on ollut hallitusten ja viranomaisten linja jo pitkään, eikä muutosta ole näköpiirissä, sanoo suvaitsevaisuuden puolesta kampanjoivan Expo-järjestön toiminnanjohtaja Daniel Poohl STT:lle.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 7. Poliittinen ja taloudellinen eliitti on kauhun vallassa, kun lähtevät näin epätoivoisiin hankkeisiin. He pelkäävät tosissaan kansan lopullista heräämistä. Valitettavasti suurin osa kansaa elää vielä valtamedian oksennukseen uskoen, mutta onneksi yhä useamman kansalaisen tietoisuus on herännyt.
  Isänmaatamme on mädätetty Koiviston konklaavista alkaen. Globaalistien satanistinen klikki on käyttänyt tehtävään lobbaamiaan poliitikkoja, virkamiehiä ja muita psykopaatteja. He ovat imeytyneet yhteiskunnan rakenteisiin kuin sienirihmasto levittämään sairauttaan. Valtakunnat onkin helpointa valloittaa ja tuhota sisältä käsin.
  Onneksi Suomen kansa onkin kansa, joka nousee lopulta totaaliseen vastarintaan havaittuaan että sitä yritetään pakottaa ja orjuuttaa. Sitä poliisihallitus ja poliitikot laidasta laitaan ja kansainvälinen pankkiirieliitti pelkäävät.
  Suomalainen on sotilaana maailman paras. Totesi jo Mannerheim. Suomalaiset ovat kuriin tottuneita, isänmaataan rakastavia, tarvittaessa sodan järkytyksiä kestäviä, tehtävänsä loppuun saakka suorittavia ja parhaimmillaan juuri kun tilanne näyttää epätoivoiselta.
  Yksi suomalainen vastaa kymmentä globalistia.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 8. Poliisihallitus syyllistyy esityksessään selvästi kansanryhmää vastaan kiihottamiseen!
  Kerrassaan törkeää populistista vihapuhetta poliisihallitukselta!
  Poliishallituksessa istuvien nimet ja kuvat esiin. Heidän uransa on tuhottava, kuten globalistit ovat tehneet usealle kansallismieliselle kansalaiselle.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 9. http://humansarefree.com/2015/02/overwhelming-evidence-that-cia-is.html

  http://www.globalresearch.ca/the-real-drug-lords-a-brief-history-of-cia-involvement-in-the-drug-trade/10013

  http://www.csun.edu/~hfspc002/news/cia.drug.html

  http://www.substance.com/meet-the-cias-10-favorite-drug-traffickers/13896/

  CIA …Mailman suurin huume välittäjä. Se kuka kontrolloi CIA:ta on uskoakseni samainen taho joka kontrolloi Suomen supo / poliisi , hmmm…eikai sama huume kuvio myös suomessa ???? Aineiden välittämiseen he tarvitsevat ”tahoja” eli rikollisia . Ongelma siis poistaa ”tahot” koska kuka sitten jakaisi kaiken kaman ? Jari aarniokin jo jäi kiinni …

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Kuulemma suurimmat huume- ja hormoni diilerit ovat yleensä poliisin vasikoita, vasikoivat muita kilpailijoita markkinoilta samalla kun myyvät itse tavaraa. Ja provikat juoksee.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 11. Näkee jo, mitä tapahtuu. Kun liikkeet Suomesssa, Englannissa ym. on kielletty ja julistettu terroristisiksi, niin alkavat tiedustelupalveluiden suorittamat pommi-iskut tms. Näitä väitetään maanalaisen natsisolun teoiksi ja aletaan surittaa laajoja pidätyksiä ja eliminointeja.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 12. Kuinkahan monta PoHan jäsentä kuuluu vapaamuurareihin?
  Saaneet käskyn ylempäätä lopettaa juutalaisten uhkaaminen, saattaa vielä paljastua koko kansalle.
  Huume- ja rikollis jengit taas on agendan mukaista toimintaa.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 13. Uutisvihje

  Israelin El Al lento 1862 ja sen tuhoisa syöksy kerrostalon läpi Amsterdamissa. Tämä tapahtui vuonna 1992.

  Lentokone oli Boeing 747 rahtikone. Sillä oli lastina kemiallista ja radioaktiivista materiaalia. Siitä ei kuitenkaan mitään ilmoitettu Hollanin viranomaisille. Sama lentoyhtiö oli kuljettanut vaarallista materiaalia tällä samalla reitillä jo kauan ennen tätä tuhoisaa päivää. Lukuisat ihmiset sairastuivat alueella mihin kone iskeytyi.

  Käyttääkö Israel muita lento-asemia yhtä härskisti hyväkseen vaarallisen materiaalin salakuljetukseen?
  Esim. Helsinki-Vantaan lentoasemaa?

  https://www.youtube.com/watch?v=YYe1tXW16vw

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 14. Sellanen kunnon militantti kansallisliike tekis terää tälle peräpohjolan takahikijälle. Tommosille paskapoliiseille ja niiden kätyreille kuulat kalloon + suvakeille, vihreille ja vasureille. Loisivat haisevat matut hiiteen.

  Ja tarkoitan tällä pelkästään hyvää.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 15. El Al Crash Exposes Israel’s Chemical Weapons Arsenal

  On Oct. 4, 1992, an Israeli cargo jet carrying three of the four components of the nerve gas Sarin, as well as other hazardous materials, crashed into an apartment building in Holland. The known facts of the crash of El Al Flight 1862, the worst air disaster in Dutch history, reveal that Holland’s government engaged in a ”huge cover-up” and lied to its citizens to help conceal Israel’s unlawful chemical weapons arsenal and the international network that supports it.

  The Israeli cargo plane, a Boeing 747-200F, with three crewmen, one non-paying passenger and 114 tons of freight, left Amsterdam’s Schiphol airport at 6:21 p.m. en route to Tel Aviv. Seven minutes later, both starboard engines ripped loose from the wing. The pilot circled back to attempt an emergency landing and crashed into a high-rise apartment complex in Bijlmer, 10 miles east of Schiphol.

  While only four people died on the plane, the crash of El Al Flight 1862 became the worst air disaster in Dutch history because it killed scores of people on the ground and destroyed the health of thousands of others by exposing them to the toxic chemicals on the plane. The exact number of dead is still not known.

  In the immediate aftermath of the crash, Dutch government officials lied to the public saying the plane was only transporting flowers and perfume. It took six years before the Dutch newspaper NRC Handelsblad revealed the true contents of the crashed plane and their destination. ”The cargo documents show that the aircraft carried dimethyl methylphosphonate (DMMP) and two other substances needed to make the deadly nerve gas Sarin. The DMPP was destined for the Israeli Institute for Biological Research (IIBR),” the paper reported in October 1998.

  I interviewed Pierre Heijboer, a senior editor with the Dutch Volkskrant newspaper, who lives a mile from Bijlmer and was one of the first reporters on the scene. ”I was in Biafra and Vietnam, but I never saw anything like that crash. It was like looking into a steel smelter,” Heijboer said. ”The concrete of the flats was glowing red.”

  Heijboer despises the cover-up: ”I just get angry that they lied. It wasn’t that the Israelis were flying cargoes of ugly stuff above my head. What angers me is that my government lies to its citizens.” Tapes of phone conversations between El Al and Schiphol Air Traffic Control (SATC) reveal collusion to conceal the plane’s contents.

  In one tape, recorded minutes after the crash and hidden in a safe for more than six years, an El Al employee tells an SATC employee: ”There is poison on board: ammunition and flammable liquids.” The SATC official responded: ”We will keep these things under the lid.”

  Dutch authorities sent workers to clean up the contaminated area without the benefit of protective clothing. Even Holland’s Queen Beatrix, despite being a long-time Bilderberg participant, was not informed of the danger when she made a visit to the crash site the next day. ”For the government and authorities of the Netherlands the safety of its own citizens is less important than the security of El Al military cargo planes,” Heijboer said.

  Heijboer says 30 eyewitnesses saw Israeli agents in white chemical outfits at the crash scene, sifting through the debris and removing critical evidence. A 1998 Dutch police report says officers on the scene recognized the men in white suits who absconded with evidence as Israeli agents. ”As they came near, I thought I recognized them. They looked just like the young men from the Israeli security service who regularly practice shooting at our police school,” one officer said. ”I’ve often said to people: ’Mossad was there first.'”

  http://whale.to/a/bollyn02oct9.html

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 16. An estimated 3,000 Dutch residents suffer health problems as a result of the chemical and radioactive poisoning that occurred when El Al 1862 crashed. Today there is growing awareness in Holland of Israel’s privileged and unregulated use of Amsterdam’s Schiphol Airport to transport dangerous military cargo, a practice that clearly puts the health of the Dutch people at risk.

  ”El Al has its own security force at Schiphol,” Heijboer said. ”But they don’t work for El Al — they are all from Shin Bet (Israeli secret service) and are paid by the Israeli embassy. The Israelis run the airport like a little Haifa.” Dutch Attorney General Vrakking testified on Jan. 29, 1999, that the El Al security detachment at Schiphol was a branch of Mossad!!!!!!!!!!!!

  ”Schiphol has become a hub for secret weapons transfers,” charged Henk van der Belt, an investigator working with the Bijlmer survivors. ”Dutch authorities have no jurisdiction over Israeli activities at the airport.” A TV Amsterdam (TVA) report identified Schiphol as one of several European airports that allows El Al to transfer cargo without supervision.

  TVA said Belgian politicians now fear that ”a disaster like the crash in Holland in 1992 is possible at [Belgium’s] Zaaventem. This airport is, like Schiphol, under control by the secret police of Israel.”

  !!!!!!!!!!

  http://whale.to/a/bollyn02oct9.html

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 17. Venäjän kansallismieliset: ”Olemme huolissaan tilanteesta Suomessa”
  https://www.nordfront.se/ryska-nationalister-vi-ar-bekymrade-situationen-finland.smr
  http://www.vastarinta.com/venalaisnationalistit-protestoivat-vastarintaliikkeen-kieltohanketta/

  Venäläisnationalistit protestoivat Vastarintaliikkeen kieltohanketta

  Andrej Saveljevin johtama puolue Великая Россия on yhdessä Venäjän Kansallisen Rintaman (useiden nationalististen järjestöjen yhteenliittymä) kanssa jättänyt kirjeen Suomen Venäjän-suurlähetystöön. Kirje on osoitettu Suomen pääministeri Juha Sipilälle. Kirjeessä venäläisnationalistit ilmaisevat huolensa Suomen poliittisesta kehityssuunnasta. Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsenet joutuvat sietämään järjestelmän painostusta ja uhkailua kieltää järjestö.

  Kirjeessä mainitaan muun muassa, ettei Vastarintaliike ole syyllistynyt rikoksiin, vaan se käyttää ainoastaan oikeuttaan levittää poliittisia mielipiteitä, jotka enemmistö Suomen kansasta hiljaa mielessään allekirjoittaa. Kirjeessä mainitaan myös, kuinka tärkeää on, että Vastarintaliike tuo julki ja kumoaa eliitin levittämiä myyttejä ja fobioita. Tämän venäläisnationalistit näkevät tärkeänä osana Suomen ja Venäjän suhteen parantamista.

  Kirje päättyy sanoihin: ”Toivomme, ettei Suomi ole matkalla autoritääriseen itsevaltiuteen, jossa kansa heitetään telkien taakse poliittisten mielipiteidensä vuoksi, vaan että se pysyisi avoimena sananvapaudelle, vapaana poliittisesta diktatuurista ja pakotetusta ideologisesta aivopesusta.”

  Kirje on Andrej Saveljevin itse 6.2.2017 allekirjoittama ja Venäjän Kansallisen Rintaman tukema. Sen voi lukea venäjäksi TÄÄLLÄ.
  http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2017/02/Premyer_Ministru_Finlyandii.pdf

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat