Helsingin Sanomat: kotimaisen talouden suojelu voi johtaa ”holokaustiin”!

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama valemedia Helsingin Sanomat julkaisi eilen Donald Trumpin vaalivoitosta artikkelin, jossa rajojen sulkemisen vihjataan johtavan ”holokaustiin”.

Artikkelissa haastateltiin holokaustiaiheista fantasiaa kirjoittavaa ”historiantutkijaa” Timothy Snyderia, joka kertoo olevansa järkyttynyt maahanmuuttovastaisista lausunnoista tunnetun Trumpin vaalivoitosta.

Snyderin mielestä juutalaisten ”kansanmurha” toisessa maailmansodassa on tosiasia, vaikka tutkijat eivät olekaan voineet todistaa, että yhtäkään ihmistä olisi murhattu Zyklon-B-kaasukammioissa.

HS ja Snyder käyttävät perinteiseen tapaan ”holokaustia” poliittisena lyömäaseena, jolla he pyrkivät oikeuttamaan globalisaation, pakkomonikulttuurisuuden ja kansainvälisten suuryhtiöiden vaikutusvallan kasvun.

HS ja Snyder kutsuvat globalisaation vastustamista ”kaikenlaiseksi protektionismiksi” ja toteavat, että ”monet nykyään muodikkaat uskomukset huokuvat samantapaista ekologista paniikkia, jota Hitler lietsoi 1920-luvulla”.

Protektionismi tarkoittaa taloudellista nationalismia eli kotimaisen tuotannon ja työpaikkojen suojelua ulkomaisia monopoleja vastaan.

HS:n ohella myös Ylen Politiikkaradiossa esiintynyt pankkiirikaksikko Heidi Schauman (Aktia) ja Lippo Suominen (Nordea) esittivät huolensa nationalismin noususta. Haastattelun ironisimmassa osuudessa pankkiirit syyttivät kotimaisen tuotannon ja tiukemman rajakontrollin kannattajia ”valtavasta itsekkyydestä”!

trump-lloyd

Trump ei ole uusi Hitler

Protektionismin ja eurooppalaisten työpaikkojen suurin vihollinen on tällä hetkellä Amerikan ja Euroopan välinen TTIP-pankkivaltasopimus, jota Helsingin Sanomat ja muut valtavirtaiset valemediat kannattavat kiivaasti.

Trump on ainakin puheiden tasolla vastustanut TTIP:tä ja muita ”vapaakauppasopimuksia”.

HS-artikkelin implisiittinen viesti on, että mikäli suojelemme suomalaista tuotantoa ulkomaisilta monopoleilta, olemme kuin uuteen holokaustiin valmistautuvia hitlereitä.

Kuten olemme todenneet artikkeleissa ”Tietopaketti holokaustin kiistämisestä aloittelijoille” sekä ”Holokausti on maailmanpoliittinen ase”, valtavirtainen valemedia käyttää jatkuvasti ”holokaustia” suomalaisvastaisen politiikan oikeuttamiseen, minkä vuoksi itsenäisten mediojen on osoitettava, että holokausti on valhe.

Trumpin ja Hitlerin rinnastaminen on kuitenkin naurettavaa, kuten osoitimme jo uutisissamme ”Israel ja suurimmat juutalaisjärjestöt onnittelivat Trumpia vaalivoitosta” ja ”Nimittääkö Trump valtiovarainministeriksi Goldman Sachs –juutalaisen?”.

Elokuussa Trump ehdotti, että Amerikan kansalaisuutta hakeville tulisi tehdä ideologisia testejä, joiden perusteella esimerkiksi ”antisemitistit” voitaisiin pitää maan ulkopuolella.

Israelin sisäministeri Aryeh Dery totesi jopa, että Trumpin vaalivoitto paitsi vahvistaa Israelia myös enteilee ”Messiaan saapumista”.

 

Lue myös:

Brexitin ennustanut blogisti: eliitti tahtoi Trumpin voittavan
Pankkiirit jatkavat laittoman maahanmuuton lobbaamista Suomessa

7 kommenttia

 1. Laitan vielä paremmasksi: ”Holokaust löytyy jokaisen sängyn alta.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. ”Holokaust löytyy jokaisen sängyn alta” Juuri näin!

   Onhan tuolla MÖRÖLLÄ pelottelussa se hyvä puoli, että sitä kun vain jatketaan ja jatketaan, niin se kasvattaa toleranssin sellaiseksi, että lopulta holokaustiin vetoaminen aiheuttaa pelkkää haukottelua—jopa sionisteilla. Ken elää sen näkee…

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Onneksi euroopan päättäjät ovat viisaita ja nyt näyttää siltä että koska Trump voitti vaalit, niin eurooppa ei jatka TTIP-neuvotteluja.

  Loistavaa!! Hienoa!! Upeeta!! Trumpin ensimmäinen historiallinen teko eikä mies ole vielä edes virassa. Mitä kaikkea se vielä ehtiilkään tehdä virkansa aikana meidän hyväksi.

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
  1. Fasistin?

   Soinin paremminkin.
   Samanlainen jytky ja samanlainen äänestäjiensä pettäminen tulossa,

   Näin ennustan, ja ennustuksillani on paha tapa toteutua.

   Sionismi tulee vain vahvistumaan USA:n politiikassa, koska Trumpetti on riippuvainen hallintokoneistosta, ja se on totaalisesti juutalaisten sekä sionistikristittyjen hallussa.

   Valitettavasti.

   Plusääni(4)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat