Helsingin Sanomat: Maahanmuutosta puhuttava äärivasemmiston keksimillä huuhaatermeillä

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama valemedia Helsingin Sanomat vaatii pääkirjoituksessaan, että Suomen on alettava keskustella maahanmuutosta äärivasemmiston huuhaatermeillä. Näin Suomeen luodaan nykyistä kulttuurimarxistisempi ilmapiiri, lehti toivoo.

Suvi Aholan laatiman pääkirjoituksen otsikko on ”Miksi pitää tietää, mitä rodullistettu-sana tarkoittaa?”. Sana ”rodullistaminen” on tällä hetkellä kuuma uutuus Suomen kulttuurimarxistipiireissä, mutta maailmalla sitä on käytetty jo jonkin aikaa.

Sana ”rodullistaminen” on jo satakunta vuotta vanha, mutta se sai siivet vasta muutama vuosikymmen sitten, kun feministit ja juutalaisen Franz Boasin jalanjäljissä kulkeneet liberaalit sosiologit alkoivat Amerikassa pohtia, miksi esimerkiksi monet mustat ja latinot käyttäytyvät niin ”stereotyyppisesti”.

Juutalainen Boas propagoi yliopistoilla aatetta, jonka mukaan ”rotuja ei ole olemassa”. Näin hän pyrki suojelemaan juutalaisia heimotovereitaan, joiden hän koki olevan ”valkoisen rasismin” uhreja.

Boasin seuraajat rakastuivat ajatukseen ihmisten samanlaisuudesta ja samanarvoisuudesta. Pian he kuitenkin alkoivat ihmetellä, että mikäli rotuja ei ole olemassa, miksi mustat ovat virallisten tilastojen mukaan valkoisia keskimäärin selvästi vähemmän älykkäitä sekä taipuvaisempia esimerkiksi rikollisuuteen (1, 2).

Kiusallinen ongelma ratkaistiin ”rodullistamisen” huuhaaopilla: mustien älykkyysosamäärä saattaa olla montakymmentä pistettä matalampi kuin valkoisilla, mutta tämä on pahojen valkoisten syytä. Valkoiset ovat ”rodullistaneet” mustat matalaälyisiksi rikollisiksi.

Kun valtamedia haluaa tietoa maahanmuuttokriittisyydestä, kääntyy se Vesa Puurosen puoleen. Kuvakaappaus Puurosen kotisivuilta.
Kun valtamedia haluaa tietoa maahanmuuttokriittisyydestä, kääntyy se Vesa Puurosen puoleen. Kuvakaappaus Puurosen kotisivuilta.
Kuvakaappaus Shirley Hubaran Facebook-sivuilta.
Kuvakaappaus Shirley Hubaran Facebook-sivuilta.

Valkoisia syytettävä maahanmuuttajien ongelmista

Huuhaaoppi pysyi pitkään kulttuurimarxistien ja feministien akateemisten julkaisujen sisäpiirikulttina, mutta maahanmuuttokysymyksen poliittisen painoarvon kasvun myötä myös sana ”rodullistaminen” on ponnistanut valtavirtaiseen keskusteluun.

Vähemmän yllättäen Suomessa ensimmäinen ”rodullistaminen”-sanaa näkyvästi viljellyt tutkija oli juutalainen monikulttuurisuuskiihkoilija Karmela Liebkind. Kirjoitimme Liebkindin aatteellisista taustoista laajasti artikkelissamme ”Juutalaiset ja rasismi, osa 4: Monikulttuurinen aivopesu Suomessa”. Juutalaisten sosiologien ohella Liebkindin rotuoppi pohjautuu voimakkaasti marxilaiseen eli äärivasemmistolaiseen perinteeseen.

Liebkindin jälkeen rodullistamiskultin soihtua on kantanut erityisen näkyvästi toinen juutalainen, Shirley ”Ruskea tyttö Koko” Hubara. ”Rodullistamisesta” puhuu äänekkäästi myös kommunisti Vesa Puuronen, joka esiintyy säännöllisesti radikaalivasemmiston järjestämissä tilaisuuksissa.

”Rodullistaminen”-sana on siis marxilaisjuutalaisten ja radikaalikommunistien suosima poliittinen leimakirves, jolla he leimaavat valkoiset syylliseksi siihen, että monet ei-valkoiset kansat eivät ole kyenneet rakentamaan eurooppalaistyylisiä sivilisaatioita.

Ei siis ihme, että Helsingin Sanomien mielestä ”rodullistaminen”-sana täytyy runnoa suomalaiseen valtavirtaan. Lehden mielestä maahanmuuttajien epäonnistumisesta pitää syyttää suomalaisia. Maahanmuutto ei ole ongelma – suomalaiset ovat.

 

Lue myös:

Helsingin Sanomat suojelee väkivaltaskandaalissa rypevää äärivasemmistolaista
Mustat riehuivat vaalitilaisuudessa – Yleisradio syyttää David Dukea!
Psykologiset syyt valkoisten syrjäyttämiselle
Helsingin Sanomat johti harhaan maahanmuuttouutisellaan
Helsingin Sanomat: kotimaisen talouden suojelu voi johtaa ”holokaustiin”!
Helsingin Sanomien Petri Korhonen: En halua kirjoittaa uutisia ”hyvien ihmisten” rikoksista

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat