Juutalaisjohtaja: Magneettimediasta uusia tutkintapyyntöjä poliisille

Keskipohjanmaalainen Kalajokilaakso-lehti julkaisi 30.1. artikkelin Magneettimedian toiminnasta. Artikkelissa haastateltiin helsinginjuutalaista Dan Kantoria, jonka mukaan vapaa Internet-kirjoittelu ruokkii rasismia ja juutalaisvastaisuutta.

Dan Kantor on jo aiemmin kannustanut suomalaisia boikottisotaan Magneettimediaa vastaan. Viime kesänä hän julisti, että Magneettimedia on ”vakava ongelma”. Hän myös totesi, että on ”antisemitismiä” syyttää kansainvälistä juutalaisyhteisöä Israelin rikoksista.

Kalajokilaakson mustamaalauskampanja ei miellytä kaikkia lukijoita. Kuva lehden tekstiviestipalstalta.
Kalajokilaakson mustamaalauskampanja ei miellytä kaikkia lukijoita. Kuva lehden tekstiviestipalstalta.

Tuolloisessa vastineessamme muistutimme, että julkilausumissaan Suomen juutalaisyhteisö on aina kannattanut erittäin vahvaa Israel-myönteistä linjaa. Samalla esitimme Kantorille haasteen: mikäli hän todistaisi, että Magneettimedian perustavanlaatuiset juutalaisartikkelit eivät pidä paikkaansa, julkaisisimme Kantorin vastineen täysin sensuroimattomana Magneettimediassa. Kantor ei kuitenkaan koskaan ottanut haastetta vastaan.

Kalajokilaakso-lehden artikkeli oli tyyliltään totuttuun tapaan mustamaalaava. Kalajokilaakso vihjasi, että Magneettimedian toiminta on laitonta. Kantor puolestaan harmitteli, etteivät viranomaiset ole vieläkään estäneet toimintaamme. Hän kuitenkin lupasi lukijoille, että juutalaiset ovat lähiviikkoina tekemässä jälleen uusia tutkintapyyntöjä Magneettimedian väitetyistä ajatusrikoksista.

Kalajokilaakson uutisointi ei tullut Magneettimedian toimitukselle yllätyksenä. Lehden toimitus ei ole halunnut aiemmin myöntää Magneettimedialle vastineoikeutta, kun julkaisustamme on kirjoitettu perättömiä väitteitä. Kalajokilaakson päätoimittaja on monikulttuurisuuskiihkoilija Seppo Kangas, jolle vapaa maahanmuuttopolitiikka on sydämenasia (1, 2). Kangas tuli tunnetuksi 2010, kun hän tuomitsi suomalaiset maahanmuuttokriitikot Tampereella sattuneesta pitseriatuhopoltosta. Kun Kangas kirjoitti tekstinsä, mikään poliisin tutkimuksissa ei ollut viitannut tekijöiden rasistiseen motiiviin tai edes suomalaiseen syntyperään. Tämä ei kuitenkaan estänyt Kangasta syyttämästä kaikkia järkevän maahanmuuttopolitiikan kannattajia usean ihmisen kuolemaan johtaneesta rikoksesta. Lopulta kuitenkin selvisi, että tuhopoltto oli maahanmuuttajien tekemä vakuutuspetos. Kangas ei koskaan pahoitellut suomalaisvastaisia valheitaan:

Tampereen järkyttävää kolmen nuorehkon ihmisen hengen vaatinutta kerrostalon tulipaloa tutkitaan nyt tuhopolttona. Palo sai alkunsa ulkomaalaisten omistaman kebab-pitserian tiloista. Tutkinnassa ei ole vahvistunut, että tapaukseen liittyisi rasismia. Olipa kyse sitten ulkomaalaisvihasta tai jostakin aivan muusta, on syytä kysyä, mikä ajaa näin järjettömiin tekoihin? Mitä sellaista pahaa muualta tulleet yrittäjät ovat tehneet, että heidän työnsä pitää polttamalla tuhota?

Suomalaisessa poliittisessa kentässä juuri nyt vellovat muutoksen aallot osittain saavat vauhtia maahanmuuttokriittisyydestä. Kun äänenpainoja kuuntelee, tuntuu siltä, että kriittisyys ja vihamielisyys eivät ole hyvin kaukana toisistaan. Joskus vaikuttaa siltä, että raja on pelottavan hiuksenhieno. Tampereen tapaus tuli lähelle ja pani ajattelemaan, sillä tulipalossa menehtyneet olivat yhden perheenjäsenemme tuttavia. Täysin sivulliset joutuivat kantamaan kovimmat kärsimykset, olivatpa tuhopolton motiivit mitkä tahansa. Tämäkin on tyypillinen seuraus siitä, kun kriittisyys muuttuu vihamielisyydeksi: sivulliset kärsivät.

Tomer Huhtamäki Israelin asevoimissa.
Tomer Huhtamäki Israelin asevoimissa.

Kalajokilaakson haastatteleman Kantorin mukaan Magneettimedia on Suomen ainut juutalaisvastainen julkaisu. Häntä tiukempaa linjaa ajaa kuitenkin Turun juutalainen johtaja Tomer Huhtamäki. Turun Sanomille kirjoittamassaan kolumnissa Huhtamäki toteaa, että Suomessa on yhteensä peräti neljä (!) juutalaisvastaista julkaisua, joista vain yksi (ilmeisesti Magneettimedia) on ”oikeistolainen”. Huhtamäki on juutalaisten HaKehila-lehdessä kannustanut sionisteja osallistumaan sotilaallisille leireille Israelissa, mikä selittänee hänen kovia kantojaan. Lisäksi Huhtamäki väittää, että juutalaisvihaajia on soluttautunut kaikkiin poliittisiin liikkeisiin Suomessa.

Huhtamäen mukaan ensimmäinen askel kohti antisemitismistä vapaata ja aidosti monikulttuurista Suomea voisi olla lasten sukuelinten silpomisen sekä eläinrääkkäyksen salliminen. Lukuisat länsimaiset ihmisoikeusjärjestöt ovat uskaltautuneet viimeinkin ottamaan kantaa poikien epäinhimillisiä ympärileikkausperinteitä vastaan, mikä on suututtanut myös Suomen juutalaiset.

Metzitzah b’peh -ympärileikkaus on puhuttanut viime aikoina Yhdysvalloissa, sillä se on aiheuttanut kuolemantapauksiinkin johtaneen herpesepidemian juutalaisvauvojen keskuudessa. Metzitzah b’peh’ssä rabbi leikkaa palan irti vauvan penikestä, minkä jälkeen hän imee veren pois tämän haavasta. Perinne on herättänyt suuttumusta ja pedofiilisyytöksiä ympäri maailmaa. Yhdysvalloissa lastensuojelu, poliisi ja terveysviranomaiset eivät ole uskaltaneet puuttua ilmiöön, sillä juutalaisilla on huomattavasti vaikutusvaltaa maassa. Alla video puolestaan juutalaisten rituaaliteurastuksesta.

Charlie Hebdon jälkeinen sananvapausbuumi vaikuttaa viimein laantuneen. Eurooppaan mahtuu kerralla vain yksi poliittinen totuus. Me Magneettimediassa emme kuitenkaan luovuta!

 

Lähde: Kalajokilaakso, Turun Sanomat

27 kommenttia

 1. ”EU:n komission ensimmäinen varapuheenjohtaja Frans Timmermans varoittaa, että ääriajattelu ja suvaitsemattomuus ovat kasvussa koko unionin alueella.
  – Jos juutalaiset eivät voi tuntea olevansa kotonaan Euroopassa, Eurooppa on mennyttä. Jos juutalaiset uskovat, ettei heidän tulevaisuutensa ole Euroopassa, Euroopalla ei ole tulevaisuutta.”

  Timmermans sanoo suoraan että Euroopalla ei ole tulevaisuutta! Tarkoittaako tämä Samson optiota? Eli, jos juutalaiset ovat uhattuna euroopan pääkaupungit tuhotaan salkku ydinpommein. Huolestuttavaa.

  http://yle.fi/uutiset/eu-johtaja_suvaitsemattomuus_ja_aariajattelu_kasvussa__kohteina_juutalaiset_muslimit_homot_ja_naiset/7776341

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Koska Suomessa on 70 vuotta vallinnut ajattelun ja käsityskyvyn lukko, selvennän hieman. Ylen uutisen otsikko kuuluu: ”EU-johtaja: Suvaitsemattomuus ja ääriajattelu kasvussa – Kohteina juutalaiset, muslimit, homot ja naiset.” Tässä siis syytetään ei-juutalaisia, ei-muslimeja, ei-homoja ja ei-naisia. KEITÄ IHMEESSÄ SELLAISET OVAT? Normaalit kristityt miehet! Mitä sitten? No sitä, että heitä vastaan tässä hyökätään, ja sitä, ETTÄ TÄSSÄ OSOITETAAN SUVAITSEMATTOMUUTTA ja ÄÄRIAJATTELUA HEITÄ KOHTAAN. Ääriajattelu paljastuu tässä toisessakin suhteessa: Euroopassa on sallittava juutalaisuus (siis perkeleen johtamat väkivalta- ja valehtelujoukot, Joh. 8:44, ja silloin perkele itse [Kristus, perkeleen voittaja, hävitettävä]), muslimisiirtolaisuus (juutalaisten järjestämä Euroopan miehitys Euroopan tuhoamiseksi aiheutuvalla sodalla), homoseksuaalisuus (juutalainen Euroopan demoralisointi ja selkärangan katkaisu) ja feminismi (juutalaisten ajama perheiden hajoittaminen, johon myötävaikuttaa myös juutalaisen velkarahajärjestelmämme aiheuttama väistämätön rahanpuute yhteiskunnassa, mikä ajaa naiset töihin, että pysyttäisiin edes elossa). Seponpojan kommentissa mainittu ydinaseuhka toimii kaiken tämän vauhdittajana, jotta normaali kristitty mies varmasti saadaan tuhottua. Tällaiseen tilaan suomalaiset miehet ovat yhteiskuntansa vieneet; heillähän on KAIKKI VASTUU yhteiskunnastamme (perustuslaki 2§: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”). 70 vuotta suomalainen mies on täysin laiminlyönyt miehisen tehtävänsä yhteiskuntansa ylläpitäjänä, ryypännyt, räyhännyt, katsonut televisiota (aivopesua), harrastanut ajanvietettä (nukkunut yhteiskunnallisesti), elänyt viinan lisäksi myrkkyjen (”psyykenlääkkeiden”) varassa ja elellyt muutenkin kuin sikä perunahalmeessa. Lisäksi murhaa lapsia aborteissa ja äänestää vaaleissa juutalaistuneita puolueitamme. Suomalaisesta miehestä ei ole ollut mihinkään, ja vielä vähemmän on nyt.

   On myös huomattava, että Yle on juutalaistetun eduskuntamme (juutalaistuneen kansamme juutalaistettujen puolueiden edustajien) kontrollissa, siis perkeleen kontrollissa, Joh. 8:44. Samoin kaikki muukin Suomessa. Ja pian perkele lyttää kaiken kasaan (Jumalan sallimus ja Jumalan rangaistus).

   Euroopassa rasminvastaisuus on äärimmäistä rasismia ja jopa perkeleellisyyttä (juutalaisen rodun suojelua ja siten perkeleen, murhaamisen ja valehtelun sujelua, Joh. 8:44). Euroopassa suvaisemattomuuden vastustaminen on kaiken pahan (lueteltu yllä) sallimista jopa lain voimin. Euroopassa ääriajattelun vastustaminen on jopa pahan vastustamisen ajattelemisen kieltämistä. Normaaliksi katsotaan pahuus ja perkele ja perkeleenpalvonta.

   Tällaiseen tilaan eurooppalaiset miehet, ihmiskunnan saatainen pohjasakka, ovat maanosansa vieneet – ja yhä edelleen vievät. Sitä ei voi ikään estää. Ja minä tiedän, mitä näille rääpäleille tapahtuu.

   SUOMALAINEN MIES ON TUHONNUT MAAMME JA KANSAMME.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. EU-johtajat ovat siis rummuttamassa juutalaismedioiden välityksellä juurikin tuota perkeleellisten juutalasruhtinaiden ajamaa uutta lakiesitystä. Iskut heidän saatanalliseen lehteensä ja kosher-kauppaan olivat selkeästi juutalaisten järjestämä falseflag. Koko tämä armonisku Euroopalle on trkasti aikataulutettu ja suunniteltu.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Kommenttini ilmestyivätkin. Hienoa! Perun sanani, ehkä viestini olivat menneet vain ROSKAPOSTIIN, mitä ne eivät ole. Tuon yllä olevan kommenttini loppuosasta totean, että minua ihmetyttää, miksi täällä sallitaan vihollisia ja kaiken maailman hörhöjä, jotka vain sotkevat asiallisten kirjoittajien kirjoittamista ja keskittymistä, jopa vievät tutkimisen ilon? Miksi? Eikö noiden tyyppien salliminen ole eräänlaista maanpetturuutta? Ehdotan: Hörhöt ja päivänselvät vihollisagenti ulos! Perun läävä-sanan, ei tämä ainakaan kovasti läävä ole. Tämä media on suorastaan loistava !

   Terv. Vesku

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Mukavahan tuo on kuulla, kiitos vaan. Tosin en tiedä, kirjoittelenko jatkossa vai en. Näin tämän tulevan tuhon silloin aiemmin ja kirjoittelin siitä, mutta havaitsin kaiken itse asiassa turhaksi kokonaisuutena katsoen (muutamat kyllä havaihtuivat näkemään huijaukset huijauksina, mutta silloin heitä oli vähän). Luovuin jopa internetyhteydestä (liittymästä) ja kävin täällä Kesälahden kirjaston tietokoneilla tallentamassa itselleni tietoa vielä kun sitä internetistä on mahdollista kaivaa, mutta en kirjoitellut mihinkään. Nyt sitten vuoden alusta Kesälahden kirjastosta poistettiin kaikki kuusi tietokonetta (syynä aiemmin tapahtunut kuntaliitos Kiteeseen) ja minulta hävisi mahdollisuus kaivaa tietoa. Niinpä hankin jälleen internetyhteyden ja innostuin vähän kirjoittelemaan varsinkin kun nyt kaikki tuho alkaa kaatua päälle ja maa ja kansa tuhoutua (ymmärrän sen ansaituksi rangaistukseksi). Tahdon vain vähän varoitella ja oikaista eksyttäjiä, mutta sekin on nyt vain satunnaista. Siitä olen iloinen, että totuuden tuntijoita on nyt monissa asioissa huomattavasti enemmän kuin ennen. Sekin vähän innosti jotakin kirjoittamaan. Kunpa mahdollisimman moni pelastuisi Kristuksessa. Maallisessa suhteessa, yhteiskunnan ylläpitoasiassa, maan johto olisi oikeutettu ryhtymään puolustussotaan maatamme vastaan eri tavoin (sähköisesti, rahajärjestelmän avulla, tietojärjestelmien avulla, huijausten avulla jne.) tapahtuvaan aggressioon, mutta, ikävä kyllä, maan johto palvelee aggressoria. Puolueet palvelevat vihollista. Tämänkin koen kansan ansaitsemana rangaistuksena. Kansaa uhkaa jopa kaikkein hirvittävin rangaistus, se, että siltä viedään puhdas Jumalan sana. Silloin kaikkia uhkaa ikuinen helvetti. Tässä mieleen tulee aina Joonan kirjan 3. luku, jossa Jumala peruu tuhoaikeensa jumalatonta Niiniveä vastaan, koska Niiniven miehet tulivat aitoon katumukseen. Suomen kansasta minun on vaikea sellaista odottaa, olen jo tarpeeksi kauan nähnyt, mikä tämä kansa on. Kirjoittelen täällä siis vähän niin kuin sattumalta.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Tuli juuri yllätys. Terrori leviää. Kotikoneeltani en pääse enää Magneettimediaan, tulee vas. yläkulmaan teksti: ”Pääsy estetty”. Kirjoitan vieraalta koneelta. Site down or up -tarkistussivulta kävi ilmi, että Magneettimedia on up eli toimii ja että yhteys on estetty vain minulta.

      Viimeisen puolen vuoden aikana minulta on myös blokattu sähköpostiyhteys USA:ssa sijaitsevan Christian Newsin sp-osoitteisiin (tulee teksti, joka on suomeksi ”pääsy linkkiketjuun kielletty”), ja havaitsin myös, etteivät kirjeenikään mene perille CN:ään. Luin jostakin, että USA:ssa läpivalaisevat ulkomailta tulevat kirjeet, minun tapauksessani varmaan jo CN:n osoite riitti mahd. panemaan sivuun kirjeeni. En saa enää mitään yhteyttä CN:ään, josta olen tilannut lehden ja ajoittain kristillisiä kirjoja.

      Nyt siis pääsyni Magneettimediaan on estetty, tulevaisuudessa mahd. mille tahansa muullekin sivustolle. Internet on osaltani käynyt näköjään tarpeettomaksi, vihollinen säätelee avoimesti yhteyteni. Ehkä luovun taas internetliittymästä.

      Mutta ei tämä minulle tule yllätyksenä. Tämä varmaan tulee tapahtumaan pian muidenkin kohdalla.

      Levittäkää tietoutta tästä uudesta käänteestä!

      Terv. Vesa-Ilkka Laurio

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Kiitos, Jepulisjepsis, tarjoan kahvit! Jälkimmäinen näyttää toimivan, mutta IP:tähän ei voi testata, koska sivusto antaa uuden IP:n vain yhdelle sivulle ja testaussivulle (esim. IP Chicken) mennessä IP ehtii muuttua alkuperäiseksi.

      Ensimmäisen katsoin teknisesti, mutta en uskaltanut kokeilla, koska siinä on kyllä selkeät neuvot IP:n muuttamiseksi uudeksi mutta ei sen muuttamiseksi takaisin.

      Ja onhan niitä IP:n muutto-ohjelmia, olihan minulla sellainen aiemmin (olin unohtanut).

      Näillä eväillä kyllä pärjään. Otan nuo molemmat ohjeet talteen.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Dan kantoria vastaan syytteitä,rasismi,kansanmurhaa,petkutusta,oman intressejien ajaaminen valheellisilla väiteillä,kaksinaamaisuutta,valkoisenväestön kansanmurha ja palesteenialaisten kansanmurhan edistäminen,
  toisin sanoen kantor syyttää muita juuri siittä mitä itse tekee.
  järjestäytynyttä rikollista toimintaahan hän ylläpitää.
  Tämähän näkee ”sokea reettakin”

  all fins Unite!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Tässä toisaalla joku valitteli, kuinka Israelissa on bussi, jossa lukee, että goyim ei mitään muuta tee, kuin odottaa, mitä juutalainen käskee hänen tekemään. Mutta tällainen tilannehan on jo länsimaisissa yhteiskunnissa. Apinan tasolle aivopesty ei-juutalainen massa on kuin karjaa, joka ei tajua, kuka häntä käskee. Vastaus kuului:

  ”Tottahan tuo viisaus on. Aivottomat massat ovat sallineet sen, että kaikki bisnes ja resurssit on annettu muutamalle juutalaispankille tai kv. konsernile. Kakki noudattavat juutalaisten käskyjä ja vain palvelevat juutalaisia. Sellaisiksi juutalaisten pyörittämä yhteiskunta ja media on suomakaisetkin tehnyt. Niiden välityksellä juutalaiset jakavat käskyt ja natavat mallit ja lammasmaine massa tottelee ja apinoi. Kaikki kaikkialla on juutalaisten valmiiksi pureksimaa. Jotkut harvat tosenlaiset äänet netissä ovat jotain ihan kauheaa, jonka valistunut (juutaöiskommunistisen man kansalainen) suomalainen tuomitsee jyrkästi.”

  Jossain sanottiin, kuinka älyllinen epärehellisyys lisääntyy. Keskustelu yhteiskunnassa on todellakin lakannut. Kaikki haukkuvat fasisteja ja natseja. Niin täällä kuin Venäjällä. Kaikki vajoaa paskaan. Mediat ovat täynnä sionismia tai antifan sontaa. Kaikki mediat suoltavat jotain mamumamu lässynlää. Massat yhdenmukaistuvat ja kaiken kommunikoinin taso madaltuu koko ajan häkellyttävällä tavalla. Ei-juutalainen ei ansaitse kuin paskaa näköjään. Toisinajattelu ja erilaisuus halutaan nauraa kumoon.

  Taas oli YLE:n iltanäytelmänä jokin homotarina vai oliko transsun ongelmista ja ihmissuhteista tällä kertaa. Ohjelmaesittelyn mukaan. Kaikki homotus on juutalaisten tänne määräämää, kuten vihapuhelait, jotka todellakin ovat amerikkalainen keksintö. Ne säädettiin tänne ja sieltä Koivistoa ja kumppaneita käsketttiin järjestämään pankkikriisi ja jättivelka ja talouden tuho. Juutalaisseurakunnat saavat täälläkin poliisin erityissuojelua, kuten kaikkialla muuallakin Euroopassa. Magneettimedia sai tuomion juutalaistiedottamisesta. Kaikki on kohta vain juutalaisten valheita. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Jokainen näkee kuitenkin saatanallisen juutalaisvallan esim. holohiax-opetuksesta mediassa ja kouluissa, poliitikkojen päätöksistä, joilla esim. suositaan jättikonserneita, Suomen alasajosta Euroneuvostoliiton osaksi ym. ym. ym.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Hyvä että on ainakin yksi rippumaton media suomessa joka ei juutalaisia kumartele ts Magneettimedia.
  Totuuden vääristelijöinä ja huijareina tiedetyt juutalaiset haluavat vaijentaa totuuden sanan, kaikkea muuta paitsi juutalaisia saa heidän mielestään arvostella. Suomi, eikä koko eurooppa tarvitse tätä rappiota joka on rottien tavoin juurtunut maahamme.
  Sananvapaus pitää olla massamme, totuuden pitää tulla julki nyt ja aina.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Juutalaiset ovat esittämässä EU:lle kaiken antisemitismin kieltämistä:

  http://www.theoccidentalobserver.net/2015/01/the-noose-tightens-on-europe/

  Mukana on paljon avainhenkilöitä Euroopan huipulta ja tietenkin kv. juutalaisuuden korkein johto.

  Tällä lailla juutalaiset alistavat Euroopan ikiajoiksi täydelliseksi orjakseen. Myös homovastaisuus ja feminismin vastaisuus kielletään rekvisiittana ja myös yleisenä totalitarismina.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Eikö olekin riemukasta! Suomen kansalle tämä kaikki on suurta hupia, kun jokin jengi pyrkii orjuuttamaan sen. 70 vuotta Suomen kansa on huvittuneena antanut tuon jengin rauhassa – aluksi kulisseissa, sitten avoimesti – edistää orjuutusagendaansa selkänsä takana ja sillä aikaa viettänyt aikaa ryyppäämällä, rellestämällä, huoraamalla, katselemalla television aivopesutarjontaa, äänestänyt orjuuttajakandidaattia palvelevia puolueitamme, kouluttamalla lapsensa orjuuttajakandidaattimme mädättämissä kouluissa ja yliopistoissa, rimpuilemalla orjuuttajakandidaattimme velkarahahirressä ja olemalla jääräpäisesti irrottautumatta siitä, lukemalla orjuuttajakandidaattimme täällä sallimia kirjoja, käymällä orjuuttajakandidaattimme palvelevan armeijan, veisaamalla orjuuttajakandidaattimme vesittämässä huorakirkossa, riemuitsemalla orjuuttajakandidaattimme suosittelemissa homoakteissa, toivomalla edes jotenkin saavansa oikeutta orjuuttajakandidaattimme kontrolloimissa oikeusistuimissa, yrittämällä voida sanoa edes sanan puolikas, josko orjuuttajakandidaattimme sallii sen, lukemalla ahkerasti orjuuttajakandidaattimme kontrolloimia sanomalehtiämme kannesta kanteen, esittämällä mielipiteitä orjuuttajakandidaattimme kontrolloimassa internetissä, koettamalla saada jotenkin riittävästi rahaa orjuuttajakandidaattimme velkarahajärjestelmässä, josko kandidaatti sattuisi jotakin myöntämään, hoitamalla sieluaan orjuuttajakandidaattimme tänne suomassa psykiatriasysteemissä, jossa jopa pääsee vankilaan (mielisairaalaan) iolman oikeudenkäyntiä, nopeasti siis, heivaamalla vatsoissaan kasvavat pienokaiset orjuuttajakandidaattimme hoidettaviksi aborttiosastoilla, jolloin säästyy rahaa, kun kandidaatti päästää sen elatusvaivoista, kirjoittamalla mielipide- ja totuussivustoilla, kuten täällä, kandidaattimme toimista ja seikkailuista, varmasti valmistautuen siihen, että kirjoittaa orjuuttajakandidaatin toimista vielä ruumisarkussakin. Näin tuo orjuuttajakandidaatti on antoisan ilakoinnin aihe, ja siksi kukaan ei ole tehnyt elettäkään 70 vuoteen estääkseen tuota ilopilkku-kandidaattia orjuuttamasta kaikkea täällä. On pidettävä varmana, että kansan hupi orjuuttajakandidaatista nousee yhä suuremmaksi, kunhan kandidaatti oikein innostuu. Silloin mielipidefoorumit ja ruumisarkut ovat täynnä kandidaatin toimien kuvauksia linkeillä höystettyinä. Oma ehdotukseni on, että torit valjastetaan jokapäiväiseen ilonpitoon orjuuttajakandidaattimme kunniaksi. Sillä mikä olisi Suomen kansa ilman orjuuttajakandidaattia. Ei mitään, ei yhtään mitään!

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Raakkeli on oikeassa.

  Kyseessä on kerrassaan kammottava juutalainen hanke, joka on pitkä askel kohti bolshevistista juutalaishelvettiä, jossa ihmisiä vainotaan mielipiteidensä vuoksi. Lopullinen päämäärä on, todellakin ja kirjaimellisesti, orjuuttaa meidät, valkoiset ihmiset. Meidän pitää muuttua tahdottomiksi ja selkärangattomiksi rotumme luopioiksi.

  Tämä on juutalaisuutta tyypillisimmillään. Rahan ja vallan avulla he ajavat sananvapautta rajoittavia lakeja ylhäältä, monikansallisesti ja byrokraattisesti. Tällä kertaa Troijan hevonen on EU.

  Ymmärrän nyt todella hyvin sitä saksalaista valtiomiestä (kyllä, puhun juuri hänestä), joka puhui ”kansainvälisistä juutalaisista, joilla ei ole kotia”. Nyt heillä on koti ja se on Israel. Meidän maamme ovat heille vain leikkikenttiä, joilla harjoitellaan monikultturismia ja bolshevismia.

  Omassa maassaan he ovat toisenlaisia. Siellä he eivät ole söpöjä herranterttusia, vaan siellä esiripun takaa on jo paljastunut hirviö. Tämä hirviö pommittaa lapsia ja naisia, polttaa ”epiltyjen” sukulaisten asunnot (ilman oikeudenkäyntiä) jne.

  Nyt siis näette, mikä teitä kaikkia odottaa: ”Epäiltyjen” sukulaisten kodit poltetaan. Varoituksena.

  Mitä tämä ”vihapuhe” sitten on?

  ”Vihapuhetta” on kaikki, minkä juutalainen sellaiseksi määrittää.

  Huomatkaa tämä. Tämä on kaiken ydin. Tämä on TÄRKEÄTÄ.

  He määrittävät vihapuheen. He sanovat, mitä ei saa sanoa ja mitä saa sanoa. Heille vihapuhetta on se, joka ei heitä miellytä.

  Miksi minä en saa määrittää vihapuhetta? Miksi minulla ei ole oikeutta loukkaantua, jos minun tärkeiksi kokemiani asioita loukataan tai epäillään?

  Miksi abortinvastustajat eivät saa vaatia abortinhaluajia vastuuseen vihapuheesta? Miksi palestiinalaiset eivät saa oikeutta vaatia EU:n alueella oleilevia Lubavich-rabbeja vastuuseen vihapuheesta?

  Miksi minä en saa vaatia vastuuseen vihapuheesta niitä älyttömiä ihmisiä, jotka vaativat minua hyväksymään holtittoman maahanmuuton?

  Koko vihapuhe on YKSINKERTAISESTI valtaeliitin termi orjuudelle. Meiltä halutaan kieltää oikeus arvostella, oikeus kritisoida, oikeus olla ihmisiä.

  Jos jossakin asiassa valkoisen miehen olisi aika sanoa:

  ”Meitä voi kyllä vaatia, mutta voi olla paha tulla ottamaan.”

  Se aika on nyt.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Lauriolta tuli taas kerran mahtavaa sanottavaa!!! VoiKuin sinunlaisia olisi enemmän! Puhut ihan 100% totta ja taidan tietää mitä tarkoitat, että suomalainen aivopesty paska kasa tulee kärsimään ja myös minä sinä päivänä nauran kun nämä saatanan rääpäleet tulevat kärsimään!!

  Haukutaan ja puhutaan paskaa selän takana vaikka yrittää herättää ja auttaa, kun ei pellet tajua kuinka pahasti tämä jutkujen salakavala juoni tulee osumaan heihin ja heidän perheisiinsä!! mutta kun se saatanan rahoittama paska media, urheilu viihde ja kusi radio ja muut turhanpäiväiset paskat kiinnostavat enemmän kuin oma (Orja tulevaisuus) tulevaisuus, niin saatanan israeli saisi tiputtaa lentokoneesta aivoruton joka tuhoaisi ne viimeisetkin oman ajattelun rippeet!!

  Profetiat täyttyvät aivan sinun silmiesi edessä, päivittäisissä uutisissa!

  Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä ”Uusi maailmanjärjestys” todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

  Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

  Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.

  T:Isä perkele on perseestä!!!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. MITÄ ON VARATTUNA AMERIKKAA VARTEN?

  Tämän kriisin joka kohtaa meidät pian voidaan odottaa ottavan monia muotoja. Me tiedämme että Raamattu ennustaa nälänhätää, ruttoa, tauteja sekä muita vitsauksia. Mikä tahansa, tai kaikki nämä hirvittävät ongelmat voisivat laukaista massiivisia levottomuuksia. [Kirjoittaja käyttää termiä ”pian”. Kuitenkin, tämä kirja on kirjoitettu jo vuonna 1999. Suom. huom.]

  Puheessaan 6.5.1992, josta New York Times ja Associated Press kertoivat, entinen Neuvostoliiton presidentti Mihail Gorbatshov, joka on nykyään Illuminaatin eliitin suosikkipoika, luetteli mahdollisia kriisitilanteita jotka voisivat pakottaa kansalliset hallitukset luovuttamaan itsenäisyyttään globaalille hallitukselle. Hän sanoi: ”Nämä kriisit vaatisivat sitten ’globaalin ratkaisun’ omaksumista…” Hän mainitsi katastrofaaliset ilmastonmuutokset, kuivuuden, tulvat, nälän, epidemiat, kansallis-etniset konfliktit, sekä muut samanlaiset katastrofit.

  Maurice Strong, YK:n ympäristöohjelman entinen puhemies, raportissaan Earth Summitin osanottajille Rio de Janeirossa 1992, varoitti että tämä ”ympäristö-kriisi” itsessään — edes pohtimatta muita potentiaalisia kriisejä — saa pian aikaan suuren muutoksen ihmisten elintavoissa:

  ”On selvää että nykyinen elämäntapa sekä kulutustottumukset, joihin kuuluu suuri lihankulutus, pakastettujen ja teollisten elintarvikkeiden suuri kulutus, moottoriajoneuvojen omistaminen, lukuisat elektroniset kotitalousvälineet, ilmastointi kotona ja työpaikalla, asuminen lähiöissä — eivät ole kestävää kehitystä.” (2)

  Ole hyvä äläkä ajattele hetkeäkään että tämä miljardööri Maurice Strong olisi valmis luopumaan ylellisistä asunnoistaan tai autoistaan. Hänen kommenttinsa ovat tarkoitettu ainoastaan maanviljelijöille sekä maaorjille. Kun talouden romahtaminen alkaa piinata tavallisia kansalaisia, Strong ja hänen kumppaninsa asettuvat maanalaiseen kaupunkiin jonnekin Yhdysvaltoihin, Kanadaan tai Eurooppaan, juhlimaan ja odottamaan savun hälvenemistä. Sitten, he astuvat esiin globaalien ratkaisujensa kanssa.

  MAAPALLO TÄYNNÄ VÄKIVALTAA

  Kun tämä pelottava, äkillinen hätätila iskee, maapallon talous halvaantuu. Pankit ja osakevälittäjät sulkevat ovensa, kaupat tyhjenevät elintarvikkeista sekä muista tarpeellisista tuotteista muutamassa päivässä. Tehtaat ja toimistot ilmoittavat väliaikaisesta sulkemisesta. Liikenne pysähtyy, sähkön ja veden saanti saattaa loppua, ja suurin osa mediasta lopettaa lähetyksensä. Paniikki iskee ihmisten istuessa yksinään asunnoissaan miettien millaisia askeleita he voisivat ottaa sekä pohtien tulevaisuuttaan. [Todellisuudessa ihmiset eivät istuisi yksin kotonaan. He kokoontuisivat kirkkoihin. Suom. huom.]

  Kuitenkaan, tämä järkytyksen ja pohtimisen aikakausi ei kestä pitkään. Pian, alkujärkytys antaa tilaa äärimmäiselle väkivallalle. Maailma palaa siihen pahaan ja veriseen tilanteeseen joka vallitsi ennen vedenpaisumusta:

  ”Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat… Mutta maa turmeltui Jumalan edessä, ja maa tuli täyteen väkivaltaa.” [Genesis 6:5,11]

  Kristus sanoi, että ihmiset söivät, joivat ja avioituivat — ajatellen että kaikki jatkuisi ennallaan:

  ”Sillä niinkuin ihmiset olivat niinä päivinä ennen vedenpaisumusta: söivät ja joivat, naivat ja naittivat, aina siihen päivään asti, jona Nooa meni arkkiin, eivätkä tienneet, ennenkuin vedenpaisumus tuli ja vei heidät kaikki; niin on myös Ihmisen Pojan tulemus oleva.” [Matteus 24:38-39]

  Jeesuksen profetia paljastaa meille että juuri ennen Hänen paluutaan, elämä maapallolla olisi kuten Nooan päivinä. Me tulemme kokemaan ahdistuksen ja väkivallan ajan valtavan suuressa mittakaavassa. Amerikka tulee kokemaan väkivallan tulvan joka peittää alleen koko kansakunnan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. YK:N JOUKOT PUUTTUMAAN USA:N SEKASORTOON

  Rauhoitellakseen kasvavaa levottomuutta sekä palauttaakseen lain ja järjestyksen, Liittovaltio pyytää YK:n väliintuloa. Los Angelesin mellakoiden jälkeen, Henry Kissinger sanoi: ”Tänään amerikkalaiset raivostuisivat jos YK:n joukot astuisivat Los Angelesiin palauttaakseen järjestyksen; huomenna he olisivat kiitollisia.” (14)

  Nyt me ymmärrämme miksi Presidentti Clinton tuki YK:n ehdotettua globaalia veroa, jossa YK:lla olisi meidän IRS:n kanssa yhtäläinen oikeus kerätä veroa amerikkalaisilta sekä kaikilta maailman ihmisiltä. Näitä miljardeja verodollareita tarvitaan ”maailman armeijan” rakentamiseen ja ylläpitämiseen.

  USA:N ARMEIJA VALMISTAUTUU URBAANIIN KONFLIKTIIN

  Se mitä USA:n armeijasta on jäljellä, käsketään myös hillitsemään levottomuuksia sekä partioimaan kaduilla. Yli viiden vuoden ajan, armeija on valmistautunut tätä synkkää hetkeä varten. Chicagossa, Detroitissa sekä monissa muissa amerikkalaisissa kaupungeissa, armeijan yksiköt ovat harjoitelleet ”kaupunki-sodankäyntiä” kansalaisia vastaan.

  Mitä meidän täytyy tehdä suojellaksemme itseämme ja perheitämme, sekä varautuaksemme tulevaan? Tähän meidän seuraava lukumme keskittyy. Se mitä meidän ei tulisi tehdä on jäädä itsetyytyväisyyteen. Meillä ei yksinkertaisesti ole varaa sellaiseen ylellisyyteen.

  Kun kaaos tulvii amerikkalaisten kaupunkien kaduilla, Illuminati on innoissaan. Kuinka monta kertaa he ja heidän edeltäjänsä ovat yrittäneet perustaa maailmanjärjestelmän mutta epäonnistuneet? Lopultakin, heillä on tekosyy sekä keinot saavuttaa haluamansa. Lopultakin, koko maailma on heidän jaloissaan, kerjäten leipää…

  Jos katsotaan menneeseen jokin aika sen jälkeen kun tämä katastrofi on mennyt ohi, me saattaisimme päätellä että jos Kirkosta ei olisi tullut luopiota, jos se ei olisi liittänyt käsiään yhteen Amerikan epäjumalia palvovan kulttuurin kanssa, asiat ehkä olisivat saattaneet mennä toisin. Mutta ilman Evankeliumin voimaa, mitään ei voida tehdä USA:n pelastamiseksi.

  Se oli tämä merkittävä ja kunnioitettu 1800-luvun valtiomies, Daniel Webster, joka kerran kirjoitti mistä voisi tulla eräänä päivänä Amerikan surullinen hautakirjoitus. Pannen merkille korruption etenevät voimat, sekä yhä himmeämmäksi käyvän sekä itsetyytyväisen kristillisen kirkon Webster valitteli:

  ”Jos Evankeliumin voimaa ei tunneta pitkin ja poikin tätä maata, anarkia ja sekasorto, rappio ja kurjuus, korruptio ja pimeys tulevat hallitsemaan ilman lievennystä tai loppua.” (15)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. ”Tampereen järkyttävää kolmen nuorehkon ihmisen hengen vaatinutta kerrostalon tulipaloa tutkitaan nyt tuhopolttona. Palo sai alkunsa ulkomaalaisten omistaman kebab-pitserian tiloista. Tutkinnassa ei ole vahvistunut, että tapaukseen liittyisi rasismia. Olipa kyse sitten ulkomaalaisvihasta tai jostakin aivan muusta, on syytä kysyä, mikä ajaa näin järjettömiin tekoihin? Mitä sellaista pahaa muualta tulleet yrittäjät ovat tehneet, että heidän työnsä pitää polttamalla tuhota? — Suomalaisessa poliittisessa kentässä juuri nyt vellovat muutoksen aallot osittain saavat vauhtia maahanmuuttokriittisyydestä. Kun äänenpainoja kuuntelee, tuntuu siltä, että kriittisyys ja vihamielisyys eivät ole hyvin kaukana toisistaan. Joskus vaikuttaa siltä, että raja on pelottavan hiuksenhieno. Tampereen tapaus tuli lähelle ja pani ajattelemaan, sillä tulipalossa menehtyneet olivat yhden perheenjäsenemme tuttavia. Täysin sivulliset joutuivat kantamaan kovimmat kärsimykset, olivatpa tuhopolton motiivit mitkä tahansa. Tämäkin on tyypillinen seuraus siitä, kun kriittisyys muuttuu vihamielisyydeksi: sivulliset kärsivät. ”- 24.11.2010

  Tässä vielä tämä Seppo Kankaan maailmaa syleilevä kirjoitus, älyllisen ajattelun riemuvoitto.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Miten olisi tutkintapyyntö poliisille tästä kuvasta.

  ”kept in the dark about a nuclear 9-11 — one that included official Israeli participation — we are all taken on a wild goose diversion chase to Iran,”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tämä kuva ei ole täydellinen todiste. Hyvä yritys ja oikeasti oikein. Mutta tämä kuva ei ole varsinainen todiste. Ei ainakaan ilman geologian todisteita.
   Näyttäsi siltä, että ydinräjähdyksellä tornit murrettiin.
   Tämä on laki: mitä suurempi petos, sitä suurempi pahuuden miehihyvä.
   JA TÄMÄ PÄTEE MAAILMAN TAHTUMIIN.
   https://www.youtube.com/watch?v=kPcUrbOhghM
   Tässä video. Katso itse, tämä osoittaa, että totuusliike Herran vihaajien käsissä on itse perkele. He eivät voi irtautua maasta kuten Herran omat. Totuus on Herrassa, ei maailmassa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Katso pahuuttavastaan. Mitä tee. Vastaa ”törkeillä” totuuksilla, yhä syvemmillä totuuksillä. Ja tämä on voitto.
  Totuusliikkeeltä kaipaisin enemmän suuntavuutta. Että totuutta kaipaavat olisivat tyytyväisiä.
  Joo, kun olet ”paineessa”, vastaa törkeillä totuuksilla. Täydellä totuudella. Älä säästele mitään.
  Tekopyhät, jos tiedät luulevat olevansa hyvä. Ja kun heidän pahuutensa tuodaan heidän eteensä totuudessa, he yleensä tietävät, että vastustavat totuutta. Siionistit ovat oikeasti eläimiä tässä suhteessa. He eivät ymmärrä totuudesta mitään. Herra tämän todistaa. Siionistit ovat vaipumassa eläimen tasolle. Niin kuka tämän todistaa: Herra Sanassaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat