Jussi Halla-aho äänesti TTIP:n ”sijaissopimuksen” puolesta EU-parlamentissa

Kuten olemme uutisoineet, Donald Trumpin hallitus tappoi hiljattain TTIP-pankkiylivaltasopimuksen. Ikävä kyllä, TTIP:n takaporttina toimiva CETA-sopimus on edelleen hengissä. Perussuomalainen Jussi Halla-aho lobbaa nyt ahkerasti CETA:n puolesta europarlamentissa.

TTIP herätti valtameren molemmilla puolilla raivokasta vastustusta, sillä sen tarkoituksena on siirtää lainsäädäntövalta valtioilta pankeille sekä kupata paikallisten yritysten ja veronmaksajien rahat monikansallisille megayhtiöille.

Lisäksi TTIP pyrki yksityistämään julkiset palvelut ja kansallisomaisuuden. Sopimus hyökkäsi myös ruoan lähituotantoa, kotimaista maataloutta ja kansallisvaltioiden huoltovarmuutta vastaan, sillä se olisi antanut verrattoman etulyöntiaseman ulkomaalaiselle tehotuotannolle.

TTIP-lobbaukseen perehtyneet arvasivat, että vastaavien sopimusten ajaminen jatkuisi TTIP:n kuolemasta huolimatta, sillä pankkiirit ovat tottuneet aina saamaan lopulta haluamansa.

TTIP:n kuolinuutisten jälkeen arveltiin, että sopimusta tultaisiin tekohengittämään TiSA:n kautta. TiSA on TTIP:n ”palvelutalousvastine”; mikäli teollisuus brändätään palveluiksi, voidaan TTIP:n pahimmat puolet saattaa voimaan TiSA:n kautta.

TiSA:n lisäksi pankkieliitti voi ajaa TTIP:n sisällön voimaan CETA-sopimuksen kautta. CETA on EU:n ja Kanadan välinen vastine TTIP:lle. Amerikkalaiset pankit ja muut megayhtiöt voivat CETA-järjestelmässä riistää Eurooppaa esimerkiksi kanadalaisten tytäryhtiöidensä kautta.

Kuten olemme jo aiemmin uutisoineet, valheellista ”kansallismielistä” imagoa hyväksikäyttävä perussuomalainen Jussi Halla-aho on lobannut järjestelmällisesti TTIP:n puolesta. Halla-ahoa ei vaikuta lainkaan haittaavan se, että TTIP siirtäisi poliittisen vallan Suomen kansalta ulkomaalaisille jättiyhtiöille.

Kuvakaappaus: Vapaakauppa.fi
Kuvakaappaus: Vapaakauppa.fi

TTIP:n kuoleman jälkeen Halla-aho on jatkanut suomalaisvastaista politiikkaansa EU-parlamentissa kannattamalla CETA:a. Pankkiylivaltasopimuksiin kriittisesti suhtautuva Vapaakauppa.fi uutisoi, että Halla-aho on äänestänyt parlamentissa CETA:n puolesta.

Vapaakauppa.fi uutisoi helmikuussa, että CETA-sopimus hyväksyttiin Euroopan parlamentissa 15.2.2017. Ennen kuin CETA astuu mahdollisesti voimaan, täytyy sopimus kuitenkin ratifioida 38 kansallisessa ja alueellisessa parlamentissa.

Halla-aho on ilmoittanut palaavansa Brysselistä takaisin kotimaan politiikkaan. Hän on alkanut kalastella kannatusta ottamalla viime viikkoina julkisuudessa aiempaa jyrkemmän ”EU-kriittisen” äänensävyn. Tämä on kuitenkin äänestäjien harhauttamista.

CETA:n kannattaminen todistaa, että Halla-aho on valmis luovuttamaan Suomen itsemääräämisoikeuden rippeetkin ulkomaille heti tilaisuuden tullen.

 

Lue myös:

Eliitti värvännyt armeijoita ”rasisminvastaiseen taisteluun” – miksei Halla-aho vastusta tätä?
Helsingin Sanomat riensi Halla-ahon apuun – eikä ihme!
Jussi Halla-aho liittoutui ääri-islamistien kanssa EU-parlamentin äänestyksessä!
Alexander Stubb levittää korruptoituneen juutalaispankkiirin TTIP-propagandaa
Trump tappoi TPP-”vapaakauppasopimuksen”!

8 kommenttia

 1. ROTTA MIKÄ ROTTA!! Vaan valitettavasti kymmeniä ellei satoja tuhansia lampaita ja aivokuolleita putouksen ja tanssii tähtien katsojia menee TAAS kerran lankaan yhen maanpetturi valehtelijan puheista! Surullista huomata kuinka vähän magneettimedialla edelleenkin luku kertoja vaikka tärkein sivu internetin media mailmassa jos tahtoo ymmärtää nykymenoa!!

  Plusääni(31)Miinusääni(3)
 2. Jussi Halla-Aho – maanpetturi

  Se että ”Trumpin hallitus” ”tappoi” TTIP-sopimuksen on pelkkää teatteria, kun varasuunnitelma oli koko ajan valmiina.

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
 3. Suomen kuuluu nyt tukea Hollantia!

  Erdoganin mafiaa ei kuulu päästää Suomeen!

  Sipilä, maanpetturi kuuletko!

  Erdoganin kaikille ministereille ja lakeijoille porttikielto Suomeen.

  Turkin Erdogan rakentaa kalifaattia jonka yksi päätavoite on valloittaa ja tuhota Eurooppa.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 4. Nyt on Helsingissä ainakin yksi varteenotettava ehdokas.

  Karoliina Topelius 615. Hän on sitoutumattomana Terve Helsinki- listalla. Kansallishenkeä vaaleissa!

  Ammatiltaan hän on lääkäri.

  Hänet otettiin Kristillisdemonit(KD) listalle mutta sen jälkeen kun selvisi että Karoliina Topelius oli julkaissut kriittisiä kommentteja talmudisteista hänet haluttiin erottaa Kristillisdemonien listalta.

  https://www.facebook.com/notes/karoliina-topelius/kunnallisvaalit-2017/10154896011365499

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
  1. Eiköhän Väyrynen pian potkaise hänet listaltaan. Mielenkiintoista katsoa. mitä tapahtuu muutenkin, kun noin avataan suu oikein ehdokkaan toimesta. Ennustan, että seuraa vaalien sijaan reissu raastupaan. Joko Seurakunnat ja B asialla taas tai Kantor tai sitten joku suomalainen taho jonkun käskystä.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. Halla-Ahon uusi vaaliteema – Syökää paskaa saatanat.

  http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703132200084759_pi.shtml

  Velkaperusteinen raha ja sitä hallitseva pankkikartelli tässä lamassa on se ongelma – siitä Hjallis vaikenee visusti – kaikki muutkin vaikenevat siitä. Täysin tietoisesti.

  Kansa saa ilmeisesti näitten pankkikätyreiden puolesta vaikka kuolla.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 6. Parlamentit ja vaalit.

  Hollannissa on vain 150 edustajaa parlamentin toisessa kamarissa ja 75 edustajaa ensimmäisessaä kamarissa, senaatissa!

  Mutta Hollannin väkiluku on noin 17 miljoonaa!

  Suomessa on 200 kansanedustajaa mutta vain 5,5 miljoonaa asukasta!

  Jokaisen varteenotettavan ehdokkaan on seuraavissa eduskuntavaaleissa vaadittava että kansanedustajien määrä puolitetaan!

  100 kumileimasinta on enemmän kuin riittävästi näin pienelle maalle. Varsinkin kun näiden kumileimasinten tekemä työn jälki on kuin juosten kustua.

  Seuraavien vaalien jälkeen kansanedustajien määrä puolitetaan. 200 –>100

  Puolet pois!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat