Juutalainen Zyskowicz: muslimisiirtolaisia ei tule palauttaa lähtömaahan!

Israel-myönteiset ”maahanmuuttokriitikot” väittävät usein, että juutalaiset vastustavat muslimien maahanmuuttoa Eurooppaan. Tämä ei ole kuitenkaan totta.

Olemme kirjoittaneet juutalaisten suhteesta muslimimaahanmuuttoon useissa artikkeleissamme, kuten ”Miksi kirjoitamme juutalaisista”, ”Suomen juutalaislehti myötäilee Magneettimedian Brexit-analyysiä” sekä ”Helsingin juutalaisseurakunta: Rajat auki pakolaisille!

Suuret juutalaisjärjestöt ovat poikkeuksetta kannattaneet monikulttuurisuutta ja vapaata maahanmuuttopolitiikkaa länsimaissa, koska ne pelkäävät, että voimistuessaan eurooppalainen nationalismi tulisi johtamaan jälleen myös juutalaisvastaisuuteen.

Viimeisin vahvistus ilmiölle saatiin tänään, kun kokoomuksen juutalainen kansanedustaja Ben Zyskowicz hyökkäsi rajusti perussuomalaisia nuoria vastaan. Syynä oli PS-nuorten puheenjohtajan vaatimus, että kaikki Suomen kansalaisuutta vailla olevat Irakista, Afganistanista ja Somaliasta tulleet islaminuskoiset ihmiset tulisi palauttaa lähtömaihinsa.

Zyskowiczin mukaan vaatimus ”demonisoi kokonaisen uskontokunnan” ja kiihottaa kansanryhmää vastaan.

Kokoomuspoliitikko on myös ällistynyt siitä, että nuorisojärjestö tahtoo poistaa ”kansanryhmän vastaisen kiihotuksen” kieltävän lain Suomesta.

Muun muassa Magneettimedia on tuomittu kymmenientuhansien eurojen sakkoihin, kun orwellilaista kiihotuslakia on tulkittu erittäin heppoisin perustein.

Kiitos vieraanvaraisuudesta.
Kiitos vieraanvaraisuudesta.

”Pakollista vapaaehtoisuutta” maahanmuuttopolitiikkaan

Zyskowiczin ohella lukemattomat muut juutalaisvaikuttajat ovat vaatineet maahanmuuttokeskusteluun liittyvän poliittisen sensuurin säilyttämistä tai jopa tiukentamista eri puolilla Eurooppaa.

Viime syksynä puhjenneen pakolaiskriisin yhteydessä Zyskowicz teki itsestään naurunalaisen ehdottamalla, että EU-maat voisivat soveltaa maahanmuuttopolitiikassaan ”pakollista vapaaehtoisuutta”.

”Pakollinen vapaaehtoisuus” on sitä, että Suomea ei tarvitse erikseen käskeä ottamaan tuhottomia määriä syyrialaisia ja somaleita; Suomi tekee sen ”vapaaehtoisesti”, koska EU-liittovaltio käskee.

PS-nuoret tuskin uskaltavat ryhtyä kamppailuun Zyskowiczia vastaan, sillä nuorisojärjestö on vuosien ajan ollut vakaumuksellisten sionistien ohjaksissa.

 

Lue myös: Juutalaiset ja rasismi, osa 4: monikulttuurinen aivopesu Suomessa

3 kommenttia

 1. Niinpä niin. Mitä hyötyä meille on juutalaisista? Ei mitään. Ei sen enempää kuin Muslimeistakaan; arabeista. Juutalaiset eli nämä ”kaksoiskansalaiset”, jotka tässä tapauksessa vaikuttavat ja vaikuttaa Suomen korkeimmassa päättävässä elimessä kansaedustajana.
  Juutalaiset ovat kuin desantteja, jotka touhuavat ainoastaan Israelin politiikkaa ajaen ja sen etuja vaalien. Samalla kun järsivät ”isänmaataan” (Suomea) ja tekevät reaalista ja henkistä hallaa sen turvallisuuspolitiikalle ja kantasuomalaisten elämän vastaisen menestyksen ollesssa primäärikohteena toiminnassa kansainvälisellä ja sisäpoliittisella kentällä.
  Ben Zyskowicz on lisäksi Kokoomuksessa äärioikealla (hovikelpoinen) suhteessa Suomessa harjoitettavaan kylmään ainoastaan rahassa mitattavissa arvoissa politiikan sisältönä. Luonnollisesti tämä tarkoittaa sitä, että Suomen ns. kansallisomaisuus kaikkineen tulee lahjusrahojen saattelemana kenkätä ulkomaisille ylikansallisille korporaatioille ja pankkimaailmalle, jota pyörittää juutalainen omistuspolitiikka kiertyen yhteiskunnallisesti joka alalle kuin se kuristava liaanipuu Etelä-Amerikan sademetsissä, joka kiertyy rehellisellä työllä itsensä aurinkoon asti kasvaneen isäntäpuun ympärille kuristaen sen hengiltä ja käyttäen sen ravinteet loppuun ja lopulta tämä loiskasvi valtaa tämän onnettoman jättiläisen tilan latvustossa ja näin saa ”paikan auringossa”.
  Kaunista, eikö totta!

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
 2. MV-bloggaaja on löytänyt mielenkiintoisia puheenvuoroja Suomen päättäjiltä:

  http://blogit.mvlehti.net/eurostokolhoosi/2016/07/28/suomen-juutalainen-ongelma/

  Lähde on tämä:

  https://tampub.uta.fi/bitstream/handle/10024/97293/GRADU-1433742126b.pdf?sequence=1

  Codreanun kirjassa For my Legionaries on vastaavia puheenvuoroja Romanian päättäjiltä, kun maassa keskusteltiin juutalaisten kansalaisoikeuksista 1800-luvun lopussa. Tuolloin suurvallat vaativat juutalaisille oikeuksia ehdoksi Romanian itsenäisyyden tunnustamiselle.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat