Juutalaisaktivisti kertoi, miksi muslimien maahanmuuttoa kannatetaan

Viime viikkoina maailmalla on julkaistu jälleen paljon uutisia juutalaisista, jotka valittavat muslimimaahanmuuttajien ”antisemitismistä”.

Monet ovat ihmetelleet, miten on mahdollista, että monet juutalaiset seurakunnat, kansalaisjärjestöt ja sanomalehdet kampanjoivat jatkuvasti vapaan maahanmuuttopolitiikan puolesta, vaikka muslimimaahanmuuttajat eivät useinkaan pidä juutalaisista.

Jopa juutalaiset itse ovat vuosikymmenten ajan kirjoittaneet ja puhuneet aiheesta melko avoimesti.

Aihe on kuitenkin niin suuri tabu, että esimerkiksi Hommaforumin kaltaiset ”maahanmuuttokriittiset” alustat kuitenkin sensuroivat siitä käytävän keskustelun, minkä vuoksi tiedon löytäminen on usein hankalaa.

Klikkaa kuva suuremmaksi!
Esimerkkejä äärimmäisestä kaksinaismoralismista. Klikkaa kuva suuremmaksi!

Juutalainen poliittinen kirjoittaja Lawrence Auster kommentoi aihetta muun muassa 2003 artikkelissaan ”Why Jews Welcome Muslims”:

”Liberaali ajatus siitä, että ’kaikki syrjintä on yhtä pahaa’ perustuu käsitykselle, että ei-juutalaiset tekevät aina väärin jaotellessaan ihmisiä ’meihin ja muihin’. (Kun juutalaiset tekevät jaottelun, asiaan suhtaudutaan täysin eri tavalla.)

’Syrjintää’ vastustavat ihmiset eivät ole valmiita julkisesti myöntämään, että ihmisryhmät eroavat merkittävästi toisistaan, joten ne myös sopeutuvat yhteiskuntaan eri tavalla. […]

Juutalaiset sanovat usein, että heihin itseensä kohdistuva syrjintä ja rasismi voi johtaa uuteen Auschwitziin. Kun tähän yhdistetään ajatus siitä, että ’kaikki syrjintä on yhtä pahaa’, päädytään johtopäätökseen, että kaikki syrjintä voi johtaa uuteen Auschwitziin. Sillä ei ole enää väliä, onko syrjinnän kohde juutalainen vai jonkin muun vähemmistön edustaja.

Tämä on syy sille, miksi juutalaisyhteisöt kampanjoivat länsimaissa niin ahkerasti vapaan maahanmuuttopolitiikan puolesta. Heitä ei haittaa edes se, että suuri osa maahanmuuttajista vihaa juutalaisia. Jos juutalaisia vihaavat islamistit karkotettaisiin [länsimaista], voisi se vahvistaa nationalistista arvomaailmaa valkoisten ei-juutalaisten keskuudessa. Tämä voisi lopulta johtaa juutalaisten holokaustiin.”

Austerin artikkelia kannattaa levittää etenkin pakolaiskriisistä vasta hiljattain kiinnostuneille suomalaisille, jotka eivät ymmärrä julkisionistisen perussuomalaiset-puolueen motiivia pettää kaikki maahanmuuttopoliittiset vaalilupauksensa.

 

Lue myös:

Antirasismin ”ruskea” mannekiini onkin juutalainen
Video: juutalaiset ja vapaa maahanmuuttopolitiikka
Sionismia Israeliin – monikulttuurisuutta Eurooppaan
Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret
Englannin monikulttuurisuuden sionistiset juuret
Video: juutalainen sionisti vaatii monikulttuurisuutta länsimaihin
Koko Hubara ei halua kommentoida juutalaisten roolia mustien orjakaupassa
Juutalaistaustaisen monikulttuurifanaatikon paluu synnytti someraivon!
Rabbi Livson valitti Magneettimediasta Helsingin monikulttuurisuustapahtumassa
Stubb yritti värvätä juutalaisen antirasistin kokoomukseen

8 kommenttia

 1. Tuohan on puhdasta kukkua. Eivät he pelkää holokaustia. Sellaisen pelkääminen on vain vuosituhantinen valhe. Vaikka muinaisuudessa on saattanut olla uhkaa tällaiseenki, kyseessä on tosi kaukainen aika. Todellisuudessa kyse on talmudistisesta tuhopolitiikasta. Vastareaktiona on usein ennenkin ollut karkotus tai sen tapainen. Mutta mitä siitä? Tuhoaminen on tärkeintä. Jos juutalaisuudessa luovutaan tuhoamiosen ajatuksesta, ei kyse enää ole ylivaltapyrkimyksistä, vaan silloin heistä olisi tullut muidne kaltaisia. Tämä on jostain syystä kauhea ajatus, vaikka juuri kaikki muut haluavat vain elää ja antavat sen oikeuden muillekin. Rinnakkaiselo ja normaali nationalismi tai kansallisvaltion muodostus / yhteisöpolitiikka on jostaiun syystä riittämätöntä ja kauhukuva. Ehei, kommunismia vain koko maailmaan eli talmudismia. Ylivaltaa ja tuhoa. Orjuutusta jne.

  Plusääni(23)Miinusääni(1)
  1. ”Tuohan on puhdasta kukkua. Eivät he pelkää holokaustia. Sellaisen pelkääminen on vain vuosituhantinen valhe.”

   Tästäpä syystä toimitus linkittikin Kollerstromin artikkelin tekstin joukkoon. Toki todelliset pelonaiheet ovat karkotus ja yhteiskunnallisen vallan karsiminen – ei uudet 6 000 000 valhetta.

   Plusääni(15)Miinusääni(1)
 2. Eivät juutalaiset pelkää karkotuksia, yhteiskunnallisen vallan karsimisia, ”holokausteja”, vainoja tai mitään pahaa itseään kohtaan pätkän vertaa tässä maailmassa (ikuisuudessa he kylläkin joutuvat Jeesuksen Kristuksen kieltäessään helvettiin). Hehän omistavat maailman rahan, joka heidän systeemissään on velkaa. Kaikki maailman raha on nykyisin pelkkää korollista velkaa juutalaisille. Joka hallitsee velkaa (rahaa), hallitsee kaikkea (esim. kaikkia ihmisiä maapallolla). Jos joku nousee juutalaisia vastaan, hänet eliminoidaan/tuhotaan alta aikayksikön, koska juutalaiset hallitsevat kaikkea Euroopassa (myös Suomessa) ja maailmassa (myös muslimeja). Eikö vieläkään ole tajuttu, mitä olen juutalaisesta raha- ja pankkijärjestelmästä ja mamutuksesta kirjoittanut? Huh!

  Pakolaisvirrat (nekin juutalaisten, siis heidän kontrolloimiensa maiden, sodillaan itse aiheuttamia – Syyriassa esimerkiksi tavoitteena juutalaispankki Syyriaan syyrialaispankin sijaan kuten Irakissa, Libyassa jne. näiden omien pankkien sijaan), siirtolaisvirrat (YK on juutalaiselin – kaikki valtiot ovat juutalaisen raha- ja pankkijärjestelmän vuoksi juutalaisten ABSOLUUTTISIA ORJIA), elintasopakolaiset jne. jne. ovat kaikki juutalaisten järjestämiä KAIKKIEN ei-juutalaisten kansojen identiteettien murtamiseksi, puolustuskyvyn nihiloimiseksi ja näiden kansojen tuhoamiseksi (juutalaiset aikovat jättää maapallolle vain sen verran ei-juutalaisia kuin he tarvitsevat orjia).

  Muslimit ovat juutalaisille työvälineenä arvokkaita, koska islamin uskoon kuuluu vääräuskoisten (ei-muslimien) tappaminen. Muslimit siis tekevät tuhoamistyön juutalaisten puolesta – siksi he rahtaavat heitä (varsinkin sotaikäisiä ja -kuntoisia miehiä) Suomeen ja Eurooppaan. Muslimit, saatuaan riittävän määrällisen aseman, leikkaavat täkäläisiltä kurkut auki. Siitä on kysymys. Juutalaiset murhaavat Euroopan muslimien avulla. Juutalaisilla on kaikki keinot (raha ja kaikki, mitä rahalla saa ja on saatu – esimerkiksi johtavien maiden asevoimat) järjestää niin, että muslimit eivät kajoa juutalaisiin. He voivat rahavallallaan vaikuttaa niin, että muslimit suorastaan palvovat juutalaisia. Ja voivathan juutalaiset, jos haluavat, siirtyä isompien rähinöiden ajaksi mihin tahansa maailmassa.

  Jo vuoden 2000 loppupuolella YK ilmoitti Euroopan valtalehtien kautta, että Eurooppaan (jossa oli 500 miljoonaa asukasta) tulee siirtää vuoteen 2050 mennessä 650 miljoonaa ihmistä Aasiasta ja Afrikasta. Kyseessä on juutalaisten (nyt mm. ”ei-juutalaisen” Coudenhove-Kalergin suunnitelman avulla) jo muinaisuudesta havittelema ”valitun kansan” yksinvalta ja yksinomistus maailmassa – ikiaikainen kommunismi, globalisaatio ja Uusi maailmanjärjestys – vääräuskoisten lahtaaminen.

  Koska ei-juutalaiset OVAT ytimiään myöten idiootteja (”krpiä”, ”ydinkrpiä”), ei-juutalaisen maailman tuhoaminen on juutalaisille äärimmäisen helppoa. Juuri kukaan esim. Suomessa ei tajua, vaikka rautalangalla vääntäisi, millainen orjuutus- ja tuhoamisväline juutalainen (Rothschildien omistama ja johtama) raha- ja pankkijärjestelmämme on (raha on siis siinä pelkkää velkaa jo itsessään). EKP esim. on EU:sta ja kaikesta riippumaton juutalainen keskuspankki, joka kuuluu juutalaiseen keskuspankkien keskuspankkiin BIS:iin Baselissa. Sen omistavat juutalaiset. Suomen Pankki on pelkästään EKP:n haarakonttori, ei muuta. Juutalainen viritys.

  Häkellyin, sitten järkytyin, kun huomasin, ettei kirjoituksiani ole ymmärretty vähimmässäkään määrin. Kaikki ovat pihalla. Ei auta, että asiat selitetään.

  Juutalaiset siis tuovat muslimit Eurooppaan tappamaan Euroopan kansat (koska Jumala tämän sallii, kyseessä on Jumalan rangaistus tällä jumalattomalle heittiökansalle).

  Tämän kommentin kirjoitin äkkiä ja nopeasti, joten ulkoasu saattaa olla sen mukaista, mutta mitä siitä.

  Nyt tiedän, ettei näille Euroopassa viruville joukkioille (kansoille) kannata kirjoittaa mitään. Yksinkertaisesti mikään ei mene perille. Luja on saatanan kuristusote näistä kansoista. Eväkään eurooppalaisessa heittiössä ei värähdä, tapahtui mitä tapahtui ja sanottiin mitä sanottiin. Pystyyn jämähtäneitä perkelepatsaita.

  Vesa-Ilkka Laurio

  Plusääni(27)Miinusääni(1)
 3. Tämä mamutus voi hyvinkin olla Jumalan kosto?

  Tässä vanhan testamentin varoituksia jollekin silloiselle kansalle. Nuo lauseet muistuttavat pahaenteisesti lähimenneisyyttämme ja nykyaikaa ja kantaväestön kohtaloa täällä, rahanlainaajineen.

  http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/5Moos.28.html

  ”Muukalainen, joka asuu keskuudessasi, kohoaa sinun ylitsesi yhä ylemmäksi, mutta sinä painut aina alemmaksi. Hän lainaa sinulle, mutta sinä et voi lainata hänelle. Hän tulee pääksi, mutta sinä hännäksi. ” (5.Moos.28:43-44)

  ”Koska et palvellut Herraa, sinun Jumalaasi, ilolla ja sydämen halulla, kun sinulla oli yltäkyllin kaikkea, on sinun palveltava vihollisiasi, jotka Herra sinun kimppuusi lähettää, nälässä ja janossa ja alastomuudessa ja kaiken puutteessa. Ja hän panee sinun kaulallesi rautaisen ikeen, kunnes hän sinut tuhoaa. Herra nostaa sinua vastaan kaukaisen kansan, joka tulee maan äärestä lentäen niinkuin kotka, kansan, jonka kieltä sinä et ymmärrä; tuimakatseisen kansan, joka ei armahda vanhaa eikä sääli nuorta. Se syö sinun karjasi hedelmän ja maasi hedelmän, kunnes sinä tuhoudut; se ei jätä sinulle mitään, ei jyviä ei viiniä eikä öljyä, ei raavaittesi vasikoita eikä lampaittesi karitsoita, kunnes on tehnyt sinusta lopun. Ja se ahdistaa sinua kaikissa porteissasi, kunnes korkeat ja lujat muurisi, joihin sinä luotit, kukistuvat kaikkialla maassasi. Se ahdistaa sinua kaikissa porteissasi kaikkialla sinun maassasi, jonka Herra, sinun Jumalasi, on sinulle antanut. ” …. ”Jos et tarkoin noudata kaikkia tämän lain sanoja, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan, niin että pelkäät tätä kunniallista ja peljättävää nimeä, Herraa, sinun Jumalaasi,” (5.Moos.28:47-52, 58)

  Ja noiden lain sanojen tarkoituksen on joku täsmentänyt täällä:

  Suomen tuhoamisohjelma

  Että, siinäpähän venkuloitte, good luck !

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
  1. Pakolaistulva on jumalan rangaistus joka on seuraus raamatun käskyjen hylkäämisestä eli jos ymmärtäisimme ja tottelisimme käskyä joka kieltää pakanoiden juutalaisten eli kanaanilaisten päästämisen keskuuteemme ja poistaisimme heidät keskuudestamme niin koko pakolaisaaltoa ei olisi vaan euroopan portit pidettäisiin vahvemman oikeudella suljettuina,Hesekiel 38 lukee kuinka pakolaistulva tulee loppumaan kun eurooppalaiset ryhtyvät toteuttamaan jumalan sanaa ja pelastavat euroopan vääräuskoisten juutalaisten ja muslimien invaasiolta.

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
   1. Lain (Jumalan käskyjen) tarkoitus ei ole se, että sitä ulkonaisesti noudattamalla pelastuttaisiin. Jumala katsoo sydäntä, ei ulkonaisia tekoja, ja kukaan luonnollinen (= Kristuksessa pelastumaton) ihminen ei kykene sydämessään noudattamaan lakia, koska jokaisen luonnollisen ihmisen sydämessä asuu perkele syntiinlankeemuksen peruina. Ihminen on luonnostaan perkeleen orja eikä voi omin voimin poistaa perkelettä sydämestään (synnin palkkahan on kuolema, Room. 6:23).

    Lain tarkoitus on synnyttää synnintunto (= katumus), saattaa siis sydän ja omatunto pelästyksen ja kauhistuksen tilaan syntien ja helvetinuhan vuoksi: ”Lain kautta tulee synnin tunto” (Room. 3:20). Tällainen sydämen hätään joutunut, ytimiään myöten järkyttynyt ihminen voi vain tarttua ainoaan olemassa olevaan oljenkorteensa: syntien anteeksiantamukseen Jeesuksessa Kristuksessa (Jeesus otti päälleen meidän syntimme ja sovitti hengellään meidät Jumalan kanssa, 2. Kor. 5:18-21). Laki siis vie meidät kohti Kristusta: ”Niin muodoin on laista tullut meille kasvattaja Kristukseen, että me uskosta vanhurskaiksi tulisimme” (Gal. 3:24). Ihminen pelastuu yksin uskosta Kristuksen sovitustekoon, ei lain teoista.

    Jumalan lailla on kaksi muutakin käyttöä: lain avulla pidetään kurissa pahantekijöitä ja kurittomia ihmisiä, ja laki on myös elämänvaelluksen ohjenuorana jo pelastuneille (kristittyjen lihassa on vielä jäljellä syntiä, ja siksi syntistä lihaa tulee alati kuolettaa).

    Kun ihminen pelastuu uskossa Kristuksen lunastustekoon puolestaan, sydämeen tulee evankeliumin sanan myötä Pyhä Henki (Jumala), evankeliumin ja koko Raamatun kirjoittaja apostolien ja profeettojen välityksellä. Perkele joutuu kaikkoamaan sydämestä, ja tilalle tulee Jumala. Tällöin ihminen uudestisyntyy Jumalan lapseksi. Hänen uudestisyntynyt tahtonsa alkaa automaattisesti Jumalan ohjauksessa toimia lain mukaan. Ihmisestä tulee hyvä ytimiään myöten. Hänen sydämensä ja tahtonsa elää lain mukaan vapaasti, sydämen halusta, jolloin hän ei ole enää lain alla vaan armon alla. Jeesus täytti lain, Matt. 5:17, ja hänen vanhurskautensa luetaan meille uskon kautta, armosta: ”Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia, se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat” (Room. 3:21-22). Siksi Poika tuli: ”Sillä mikä laille oli mahdotonta, koska se oli lihan kautta heikoksi tullut, sen Jumala teki, lähettämällä oman Poikansa syntisen lihan kaltaisuudessa ja synnin tähden ja tuomitsemalla synnin lihassa, että lain vanhurskaus täytettäisiin meissä, jotka emme vaella lihan mukaan, vaan Hengen” (Room. 8:3-4).

    Plusääni(7)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat