Juutalaisdelegaatio toivotettiin ”lämpimästi tervetulleeksi” pahimpiin ääri-islamistimaihin

Israelin hallitus ja kansainvälinen juutalaisyhteisö lämmittelevät entistä rohkeammin välejään Lähi-idän pahimpiin ääri-islamistivaltioihin, vaikka virallisessa propagandassa Israel kuvaa itseään edelleen ”muslimiterrorismin vahvimmaksi vastustajaksi”.

Vaikutusvaltaiset juutalaislehdet Algemeiner ja The Jerusalem Post uutisoivat sionistijuutalaisten sekä ääri-islamistien ystävyysvierailuista. Algemeinerin mukaan al-Qaidan ja Isisin tukivaltiot toivottivat Amerikasta saapuneet juutalaiset ”lämpimästi tervetulleiksi”.

Algemeiner kirjoittaa, että joukko amerikanjuutalaisia ”liikemiehiä” on vieraillut hiljattain Persianlahden pahamaineisissa hirmuhallinnoissa Bahrainissa, Dubaissa, Omanissa, Qatarissa ja Kuwaitissa.

Rikkaat juutalaiset saivat maissa paljon parempaa kohtelua kuin esimerkiksi kristityt tai ”väärää” lahkoa edustavat muslimit. Esimerkiksi Bahrainin lainsäädäntö perustuu shariaan ja maan ihmisoikeustilanne on ”painajaismainen”. Silti Algemeiner kirjoittaa:

”Videot ja valokuvat juutalaisista vierailijoista bahrainilaisten isäntiensä luona osoittavat, että kokouksissa solmittiin lämpimiä ystävyyssuhteita ja jopa tanssittiin yhdessä. […]

Delegaatioon osallistunut Solomon Eisenberg totesi, että ’tarvimme nyt kipeästi suoraa dialogia [juutalaisten ja ääri-islamistien välillä], joka ei ole riippuvainen hallituksista, mediasta, ihmisten syntyperästä tai näiden uskonnosta’.”

Algemeiner muistuttaa, että ”kulissien takana” Israel on viime vuosina lisännyt merkittävästi yhteistyötään Lähi-idän ääri-islamistivaltioiden kanssa.

Jopa Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu totesi YK:n yleiskokouksen puheessaan syyskuussa, että Lähi-idässä on paljon muslimivaltioita, jotka eivät enää pidä Israelia vihollisenaan.

Puheellaan Netanjahu viittasi juuri Persianlahden ääri-islamistisiin sunnivaltioihin, jotka kohtelevat paikallisia kristittyjä vähemmistöjä äärimmäisen julmasti – toisin kuin Israelin arkkiviholliset Syyria, Iran ja Hizbollah.

”Veljeilyn sionistivihollisen kanssa on loputtava”

The Jerusalem Post puolestaan kirjoitti, että Bahrainissa ääri-islamistihallitus juhlisti tänä vuonna jo toista kertaa juutalaista hanukkaa:

”Bahrainin kuningaskunta järjesti hanukan kunniaksi kynttiläseremonian, jonka aikana kuvatulla videolla keffiyeh-päähineisiin pukeutuneet [islamistit] tanssivat yhdessä ortodoksijuutalaisten kanssa.”

Iranin, Syyrian ja Hizbollahin kanssa yhteistyötä usein tehnyt sunnijohtoinen vastarintaliike Hamas pöyristyi öljymiljardien korruptoimien bahrainilaisjohtajien toiminnasta. Hamasin mukaan kyseessä oli ”häpeällinen spektaakkeli”.

Hamas julisti, että Bahrainin on välittömästi lopetettava ”veljeily sionistivihollisen kanssa”.

Myös Isisin ja al-Qaidan kaltaisia ääri-islamistisia terroristijärjestöjä tukevan Nato-maa Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan mielisteli juutalaisia hanukkana, The Jerusalem Post lisää.

Isisin aseistaja lähetti juutalaisille lämpimän juhlatervehdyksen: ”Parhaat terveiset kaikille hanukkaa juhliville juutalaisille, erityisesti Turkin juutalaisille, jotka ovat erottamaton osa kansakuntaamme.”

Israelin tiedustelupalvelu Mossadin entinen johtaja Efraim Halevy myönsi televisiossa viime kesänä, että Israel tukee al-Qaidan ääri-islamisteja mutta ei harkitsisikaan tukevansa esimerkiksi Libanonin rajoja suojelevaa Hizbollahia.

 

Lue myös:

Raportti: perussuomalaisten tukema Saudi-Arabia rahoittaa Saksan ääri-islamisteja
Tuki Israelille merkitsee tukea ääri-islamistiselle terrorismille
Juutalainen ajatushautomo: ISIS:n tuhoaminen olisi suuri virhe
Israel raivoissaan Isisin tappioista Syyriassa – sionistit pommittivat Damaskosta!
Juutalaistoimittaja raivoissaan Syyrian hallituksen menestyksestä Aleppossa
Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta
Jos Trump uudistaa ulkopolitiikkaa, Israel voi kävellä tappavaan ansaan
Miksi perussuomalaiset tukevat ääri-islamisteja?

2 kommenttia

 1. Köh. Mitähän sanottavaa Sika-Soinilla ja suomalaisilla intomielisillä kristityillä on tuohon. Minulle tuo ei ollut mikään yllätys. Juutalaiset ”kaveeraavat”, vaikka pää-pipun kanssa – jota he jo tekevätkin – jos vain siitä on heille hyötyä.
  Tämä tietää yksinkertaisesti sitä, että juutalaiset ja islamistit tulevat heittämään yhä kiihtyvällä tahdilla keskitetysti valkoisia kiristittyjä eli länsimaalaisia ihmisiä. Mutta valitettavan umpi-tyhminä lampaina eivät nämä tahot ymmärrä tätä selvää viestiä, eikä vielä sittenkään kun tämä tulee realisoitumaan varsin ”konkreettisesti”.
  Tämä ”uusi” avaus kielii myös Yhdysvaltain presidentinvaalien suuresta juutalaisten mielipahasta, kun amerikkalaiset äänestäjät äänestivät ”väärin” eli tekivät sen mitä juutalaiset ovat aina itse tehneet. Eli ajatelleet ensisijaisesti omia etujaan ja tavoitteitaan.
  Amerikan juutalaiset tukivat demokraattien mielipuolista sekopäistä Killarya presidentinvaaleissa, olivathan he maksaneet siitä hänelle ja tuo hullu akka olisi syössyt valkoisen Amerikan ikuiseen orjuuteen omassa maassaan, jota olivat hallinneet verisesti kuin Etelä-Afrikassa ”maahanmuuttajat” ja feministit sekä muut häiriintyneet luonnonoikut.
  Valkoisten on herättävä! Ainakin heidän, jotka eivät nuku ”nurkka-jumalansa” ääressä kuvitellen, että ”maa makaa” samalla tavalla kuin aina ennenkin.
  On aika toimia. EI pelätä ”maineensa” puolesta. Elämme aikoja jolloin, jos sinua kehutaan ”yhteiskunnan tukipylvääksi”. Tiedät olevasi rikollisten puolella ja lataavasi sen kiväärin, jolla sinut ammutaan-

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 2. Ikävä tosiasia minun käsittääkseni on, että merkittävimmät pää uskonnot ovat solutettuja, ainakin Islam, Judaismi ja Kristinusko….Hindu väen touhuista minulla ei ole mitään tietoa, sen tiedän nyky budhalaisuudesta että Dalai lama oli ja on CIA:N / usa:n puoluslustuministeriön palkkalistoilla ,siis saanut rahaa jo jostain -50-60 luvuilta lähtien….

  https://www.henrymakow.com/2013/09/the-dalai-lama-a-CIA.html

  http://www.theage.com.au/news/business/behind-dalai-lamas-holy-cloak/2007/05/22/1179601410290.html

  https://www.facebook.com/notes/guillem-belloc-carri%C3%B3/tenzin-gyatso-14th-dalai-lama-cia-puppet-nazi-sympathizer-and-pop-buddhism-icon/10150441483629967/

  http://www.veteranstoday.com/2016/12/23/mainstream-media-confirm-dalai-lama-is-a-cia-asset/

  Sinänsä tietenkin iso tragedia että Tiibetin hengellinen johtaja onkin jotain ihan muuta, koska itse olen aina arvostanut Budhalaisuutta .

  Joten onko tuon uutinen niin yllättävää ? Jos sekä Islam että Judaismi ovat saman tahon soluttamia on se yhtäk uin= sama taho , simple as that.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat