Kaikki on huijausta: nämä 40 asiaa ovat huijausta

Nyky-yhteiskunnassa kaikki on huijausta – tai ainakin erittäin monet asiat. Maailmassa on suunnaton määrä valheita, harhaanjohtamista, disinformaatiota, misinformaatiota, väärennöksiä, petosta, fasadeja, harhoja, propagandaa ja aivopesua. Onneksi, herättyäsi kerran valheesta, voit hyödyntää sitä ymmärryksesi laajentamisessa. Ajatus siitä, että kaikki on valhetta, voi enemminkin voimauttaa kuin rampauttaa. Tietysti jokainen meistä tuntee olonsa ajoittain ylirasitetuksi, surulliseksi, vihaiseksi ja heikoksi, kun huomaamme, kuinka helposti (harhaan)johtajamme huijaavat massoja lipevien puheiden ja tyhjän retoriikan voimin. Kuitenkin, heidät on nostettu korokkeelle vain haastaakseen meidät heräämään nopeammin ja kokonaisvaltaisemmin sekä perimään maailma takaisin.

 

1. Valeuutiset

Aloitetaan valtamedialla ja heidän “uutisillaan”, jotka käytännössä ovat yritysten infotainmenttia [englanninkielinen termi tulee sanoista ’info’ ja ’entertainment’, jolla viitataan ohjelmasisältöön, joka yhdistää tiedon ja viihteen. Suom. Huom.]. Valtamedia vesittää uutiset tekemällä niistä viihdettä. Tarkoituksena on kiinnittää ihmisten huomio kaikkialle muualle paitsi oikeasti oleellisiin asioihin. Valtamedian uutisoinnissa ei ole mitään tasapainoa, puolueetonta tai reilua. Yhdysvalloissa, Australiassa ja monissa muissa Länsimaissa uutisointia hallitsevat muutamat, voittoa tavoittelevat yritykset, jotka lainvelvoittamia maksamavat tuottoa investoineille osakkeenomistajille. Tämä tarkoittaa sellaisten “uutisten” esittämistä, jotka hyödyttävät yritysten omistajia (erityisesti aseteollisuutta) tai sensuroimalla juttuja, jotka voisivat vahingoittaa poliittisia liittolaisia ja mainostajia (kuten lääketeollisuus on suurin mainosten rahoittaja, Yhdysvaltain entisen senaattori Robert Kennedy Jr. mukaan).

Lisäksi uutiset ovat kirjaimellisesti valetta – muistatko, kun CNN-kanavan lavastetun otoksen, jossa he teeskentelivät olevansa pommituksen kohteena Saudi Arabiassa, mutta he olivat oikeasti studiossa? Entäpä valehtelevat uutisankkurit, kuten Brian Williams ja Bill O’Reilly?

 

2. Valejournalismi

Valejournalismi kulkee käsi kädessä valeuutisten kanssa. Valtamedian journalistit eivät edes yritä etsiä totuutta. On tietenkin olemassa poikkeuksia, kuten journalistit, jotka ovat olleet jonkin kuuden suurimman mediatalon palkkalistoilla, mutta sittemmin ryhtyneet itsenäisiksi (eroten itse tai tulleena erotetuksi) kuten Ben Swann ja Sharyl Attkisson. He ovat kuitenkin harvassa. Suurin osa journalisteista on käytännössä puhuvia päitä, jotka toistavat suuryrityksen hyväksymiä mantroja. He pelkäävät menettävänsä työnsä, mikäli he uhmaavat yleistä linjaa. Valkoinen talo valikoi tiukan seulan läpi ne, jotka saavat tehdä juttuja presidentistä ja muista virkamiehistä. Yleisesti ottaen, jos haluat vapaammat kädet, sinun täytyy noudattaa sovittua linjaa ja kysyä helppoja kysymyksiä, jotka saavat poliitikot näyttämään edustavilta. Lisäksi hallitus on myöntänyt tekaisseensa uutislähetyksiä tai valmiiksi räätälöityjä uutisia valtamedialle, jotka on lähetetty autenttisina uutisina, kertomatta katsojille että kyseessä on hallituksen valmiiksi räätälöimä otos!

 

3. Valeviihde

Kun puhutaan tiedotusvälineistä, tarkastellaan Hollywoodia ja viihdeteollisuutta. Jos etsit valheita ja pintaliitoa, olet oikeassa paikassa. Hollywood ja tietyt osat eteläisestä Kaliforniasta ovat pinnallisuuden huipentuma. Paikallisessa valtakulttuurissa se, miltä näytät, on tärkeämpää kuin se, mitä todella olet. Tärkeämpää on se, keiden kanssa vietät aikaa, kuin se, mitä osaat. Suuret botox-huulet tai silikonirinnat ovat tärkeämmät kuin se, kuinka hyvä ihminen olet. Ja kaikkein tärkeintä on se, mitä omistat ja kuinka muhkea on pankkitilisi sisältö, kuin se, miten olet antanut maailmalle.

Hollywood-elokuvat ja musiikkiteollisuus ovat satanismin kyllästämiä. Ilmiön havaitsee helpoiten raskaassa musiikissa, rockissa, hip hopissa ja näinä päivinä myös popissa (huomaa Illuminati-symboliikkaa, jota esiintyy Madonnan tai Kate Perryn musiikissa ja videoissa). Näyttelijättäret, kuten Rosanne Barr sekä monet muut sisäpiiriläiset ovat paljastaneet kuinka mielenhallinta, prostituutio ja pedofilia rehottavat Hollywoodissa. Potentiaaliset ja tulevat tähdet painostetaan seksiin, jotta “heidät hyväksytään”. Michael Jackson kärsi mielenhallinnasta, ja yritti kertoa maailmalle tästä ennen kuin hänet tapettiin. Monet muut, kuten Mariah Carey ja Britney Spears osoittavat selkeitä merkkejä mielenhallinnasta.

 

4. Yritysten valheellinen viestintä ja mainonta

Geneeriset mainokset ovat yksi syy sille, miksi visuaalinen media (TV) saa voimaan pahoin. Yritysten lipevät markkinointiyksiköt haluavat luoda mielikuvan onnesta, välittämisestä, antamisesta, tasa-arvosta tai mistä tahansa muusta arvosta, joka on merkitty listalle. Heille markkinointi on aseistettua psykologiaa. Oletko koskaan miettinyt, miksi lääketeollisuus käyttää kauniita malleja, onnellisia eläkeläispariskuntia, iloisia koiria tai hymyileviä vauvoja välittäessään myrkyllisiä, sivuvaikutuksia aiheuttavia lääkkeitä? Yritykset ovat sieluttomia toimijoita ja oikeushenkilöitä – siis valheen ruumiillistumia monessakin mielessä, sillä niillä on oikeiden ihmisten oikeudet, mutta ei velvollisuuksia.

 

5. Lääkkeet ovat huijausta

Big Pharma on länsimaisen lääketieteen takana, ja Rockefeller on näiden molempien takana. Pöydän täydeltä synteettisiä lääkkeitä, rokotteita, kirurgiaa, kemoterapiaa ja sädehoitoa. Länsimainen lääketiede tai allopatia on niittänyt kyseenalaista mainetta, aiheuttamalla vuosittain satoja tuhansia kuolemantapauksia. Tri Barbara Starfieldin, MD, tutkimuksessa (2000) havaittiin että allopatia tappaa Yhdysvalloissa 225 000 ihmistä vuodessa, , kun taas tri Gary Nullin, MD, tutkimuksessa vuodelta 2003 havaittiin että allopatia tappaa Yhdysvalloissa 783 000 ihmistä vuodessa. Starfield tuli johtopäätökseen, että länsimainen lääketiede aiheuttaa Amerikassa:

 • 12 000 kuolemantapausta tarpeettomien kirurgisten toimenpiteiden takia
 • 7000 kuolemantapausta sairaaloissa lääkitysvirheiden takia
 • 20 000 kuolemantapausta sairaaloissa muiden virheiden takia
 • 80 000 kuolemantapausta sairaalainfektion takia
 • 106 000 kuolemantapausta, jotka johtuvat FDA:n hyväksymistä, oikein määrätyistä lääkkeistä

Null et al. mukaan länsimainen lääketiede aiheuttaa:

 • 37 136 kuolemantapausta hoitovirheiden takia
 • 32 000 kirurgiaan liittyvää kuolemantapausta
 • 98 000 kuolemantapausta virheellisen lääkinnän takia
 • 115 000 kuolemantapausta, jotka johtuvat makuuhaavoista
 • 88 000 kuolemantapausta infektioiden takia
 • 108 800 kuolemantapausta aliravitsemuksen takia
 • 199 000 avohoitoon liittyvää kuolemantapausta
 • 106 000 lääkkeiden haittavaikutuksiin liittyvää kuolemantapausta

Nyt, kun superpöpöjen myötä antibiooteista on tulossa hyödyttömämpiä, on todellakin aika kysyä, onko hoitojärjestelmä, jonka tarkoituksena on oireiden peittäminen, taudin “hallinta”, ja potilaiden pitäminen oravanpyörässä syöttämällä pillerin toisensa jälkeen, todellakin kykeneväinen parantamaan – vai onko kyse vain lisävalheista.

 

6. Valetutkimukset

Rockefellerin länsimaista lääkekartellia tukee huomattava määrä valheellisia tutkimuksia. Kuten kaikki muutkin valheet, ulkopuoli on kiiltävä, ja saa ajattelemaan että kaikki kansien väliin kirjoitettu on luotettavaa ja maineeltaan hyvää. Todellisuudessa kyseessä ovat puolueelliset ja sepitetyt tutkimukset, joiden päälle on lyöty ’vertaisarvioitu’-leima. Entiset lääketeollisuuden edustajat, arvostettujen lääketieteellisten julkaisujen toimittajat ja jopa sisäpiiriin kuuluvat tiedemiehet ovat tunnustaneet tosiasian, että järkyttävän suuri osa julkaistusta tieteellisestä tiedosta on virheellistä eikä siihen yksinkertaisesti voi luottaa. Lue kymmenen yleisimmästä kikasta, joilla yritykset huijaavat tieteellisissä tutkimuksissa.

 

7. Valeimmuniteetti

Muuan ajatus siitä, että rokotteiden aiheuttama immuniteetti tai hankittu immuniteetti voisi olla identtinen luontaisen immuniteetin kanssa, joka syntyy kun elimistö päihittää taudin (esimerkiksi vesirokon). Rokotusten kannattajat menevät niinkin pitkälle, että väittävät rokottamattomien vaarantavan rokotetut jättämällä piikit väliin (laumaimmuniteetti-argumentti) – mikä on järjenvastainen väite, sillä jos rokotteet todella toimivat, rokotettujen ei tarvitsisi olla huolissaan tartunnan saamisesta rokottamattomalta. Artikkelissani Herd Immunity vs. Viral Shedding: Who’s Infecting Whom? keskustelin siitä, kuinka monimutkaisempi ja hienostuneempi ihmisen immuunijärjestelmä on, ja kuinka se koostuu spesifeistä ja epäspesifeistä osista. Rokotteen antama immuniteetti ei ole lähelläkään luontaista immuniteettia, se saa aikaan vain tietyntyyppisen vasteen, sisääntulokanava on aivan toinen, se ei anna elinikäistä immuniteettia ja niin edelleen.

Sitä paitsi, rokotteet ovat täynnä myrkkyjä ja karsinogeeneja, myös sikiön kudosta. Eliitti on myöntänyt, että rokotteita käytetään väestön määrän pienentämiseen. Varsinainen ongelma ei ole laumaimmuniteetti, vaan viruksen tarttuminen rokotetuilta rokottamattomiin. Rokotteet ovat jälleen yksi esimerkki suuren luokan valheesta, joita aikamme yhteiskunnassa esiintyy.

 

8. Valeruoka

Todellinen immuniteetti on peräisin elämäntavoista ja ruokavaliosta. Liikunnan, unen ja ravitsemuksen laatu vaikuttaa. Tästä pääsemmekin ruokaan. Tämän päivän ruoka on niin prosessoitua ja paketoitua, täynnä säilöntäaineita ja muoveja, että sitä voidaan kutsua valeruoaksi. Ruokaa suolletaan ulos tehtaista, sen sijaan että kasvatettaisiin maatiloilla ja pelloilla. Se on täynnä keinotekoisia makeutusaineita ja aromeita – osa on jopa valmistettu abortoitujen sikiöiden kudoksesta, kuten Pepsi joutui myöntämään. Osa on niin käsiteltyä ja ylikuumennettua, että niiden ravintoarvo on tuskin parempi kuin pahvilla. Kun sekaan lisätään vielä GMO (geenimuunnellut organismit), lopputuote on kaikkea muuta paitsi sitä, mitä esivanhempamme kutsuivat aidoksi ruoaksi. Muuten, jos et ole kuullut, GM-organismit voivat aiheuttaa elinten toimintahäiriöitä, hedelmättömyyttä ja syöpää. Ne voivat muuttaa perimääsi, kun GM-proteiinit ohittavat ruoansulatuksen ja siirtyvät suoraan verenkiertoon (mikä onkin niiden perimmäinen tarkoitus).

GM-organismit on suunniteltu kestämään valtavia määriä kemikaaleja ja vaarallisia torjunta-aineita. GM-organismien tarkoitus on käytännössä Monsanton ja Dowin kemikaalien myynti, sillä niitä tarvitaan muokatun valeruoan kasvatuksessa. WHO julisti hiljattain, että Monsanton glyfosaatti ja Dow:n 2-4,D torjunta-aineet ovat todennäköisesti ja mahdollisesti karsinogeenejä.

 

9. Vesi ei ole puhdasta

Kuten on valeruokaa, on myös valevettä. Todellinen vesi virtaa ja liikkuu, kuten joissa tai vuoristopuroissa. Valitettavasti suurin osa juomavedestämme on elotonta, kulkenut 90º asteen mutkien kautta putkissa, sitä on käsitelty kloorilla ja fluorilla (molemmat myrkkyjä), sisältää antibioottijäämiä, glyfosaattia ja Big Pharman lääkkeitä. Sen avulla pysymme ehkä elossa, mutta se ei todellakaan ole hyväksi.

Vedellä on muisti ja se kantaa mukanaan informaatiota, kuten Masaru Emoton uraauurtavat tutkimukset ovat osoittaneet. Se imee itseensä sen mitä ajattelet ja tunnet, muuttaen rakennettaan sen mukaisesti. Jos yhteisönä jatkamme synteettisten lääkeaineiden käyttöä, ja huuhdomme ne viemäristä alas, vesi tulee muistamaan sen. Jatkossa samaa vettä juovat saavat lääkeaineiden “muistijäljen” elimistöönsä huolimatta siitä, käyttävätkö he lääkkeitä vai eivät.

Kaikki vesi ei ole samanlaista. Sen hyötyvaikutukset riippuvat siitä, kuinka se on strukturoitunut. On rohkaisevaa kuulla ihmisten puhuvan strukturoidun veden puolesta, sillä se palauttaa veden vety- ja happiatomien elinvoiman, jotka yhdessä muodostavat vesimolekyylin. Olemme vettä. Mitä tahansa teemme vedelle, teemme sen itsellemme. Pääsemme irti petoksen ja salajuonten kynsistä ottamalla veden hallintaamme ja hankkimalla puhtaan veden lähteen, tai varmistamalla, että vesi suodatetaan ja strukturoidaan niin elinvoimaiseksi kuin mahdollista.

 

10. Valinnanvapaus on harha

Yhdysvallat (ja muut länsimaat) vaalii kuvaa itsestään vapaana, avoimena ja mahdollisuuksien maana. Pitääkö paikkansa? Mitä valinnanvapautta on se, että voit valita haluamasi yli tuhannesta kaapeli-tv:n kanavasta tai 25 erimakuisesta jääjugurtista, mutta kun kyseessä on yhteiskunnalliset asiat, kaikilla keskeisimmillä poliittisten virkojen ehdokkailla on identtinen kanta asioihin? Onko olemassa oikea valinnanvapaus, kun yksi ehdokas suhtautuu hieman tiukemmin maahanmuuttoon, mutta molemmat tukevat nykyistä, parasiittimaista rahajärjestelmää (joka on Rotschildien yksityisomaisuutta, kuten Federal Reserve), Yhdysvaltain valta-alueen laajentamista jatkuvilla sodilla ja sotilastukikohtien perustamisella, sekä hyvävelikapitalismilla, jossa poliitikot palkitsevat yrityksiä tavallisten ihmisten kustannuksella. Todellista valinnanvapautta on mahdollisuus vaikuttaa yhteiskunnan kehitykseen, ei se, mitä voit valikoida kaupan hyllyltä.

 

11. Valeraha

Kansakunta ei voi olla oikeasti vapaa, reilu ja tasa-arvoinen, jos sen rahajärjestelmä perustuu huijaukselle. Nykypäivän raha on yksityisesti hallittu luomus. Hallitsijat, jotka omistavat lähes kaikkien maiden keskuspankit, ovat saaneet hallitukset vakuutetuiksi siitä, että heidän käyttämänsä leikkiraha on laillinen maksuväline. Kyseinen leikkiraha on valerahaa, koska sillä ei ole itsessään mitään arvoa. Ne ovat vain paloja musteella merkattua paperia – ja nyt, kasvavassa määrin, vain tietokoneelle syötettyjä lukuja. Kyseessä on fiat-valuutta. Sana fiat merkitsee “hallinnon hyväksymää”, eli leikkiraha on arvokasta vain koska hallitus sanoo näin!

Rothschildin imperiumin perustaja, Mayer Amschel Rothschild, totesi kerran ”Antakaa minun hallita kansakunnan rahaa niin en enää välitä kuka säätää sen lait”, kun taas hänen poikansa Nathan Rotschild totesi, ”En piittaa siitä, mikä nukke on asetettu Englannin valtaistuimelle hallitsemaan imperiumia. Se, joka hallitsee Britannian rahavarantoa, hallitsee Brittiläistä imperiumia, ja minä hallitsen Britannian rahavarantoa.” Maailmamme ei todennäköisesti muutu ennen kuin ihmiset ymmärtävät mahdin, jonka rahan luominen antaa, ja vaativat sen saattamista julkiseen hallintaan. Joko valtion hallintaan, tai muulla tavoin ilman keskittämistä. Ensimmäinen vaihe on saada ihmiset ymmärtämään, millaiseen valheeseen rahamme perustuu.

 

12. Talous perustuu valheelle

Etkö rakastakin tapaa, jolla Yhdysvaltain presidentit pitävät Kansakunnan tila –puheensa, ja kirkkain silmin väittävät kansakunnan ja talouden olevan vahvoja? Jokainen, joka on nähnyt Yhdysvaltain nopean ja lähes hyperbolisesti kasvavan valtiovelan sekä lainat viimeisen 10 vuoden ajalta, tietää että Yhdysvallat on syvissä ongelmissa. Velkaa on huimat 18 biljoonaa dollaria, ja monet muut kansakunnat kautta maailman (kuten UK, Espanja, Italia) ovat velkaa kansainvälisille pankkiireille. Minkälainen talous ottaa jatkuvasti lainaa huomiselle, vain pysyäkseen pinnalla tänään? Vain silkkaan valheeseen perustuva talous, joka tulee romahtamaan ennemmin tai myöhemmin, kun velkojen perintä aloitetaan.

 

13. Vapaiden markkinoiden valhe

Uuden maailmanjärjestyksen eliitti rakastaa puhua vapaiden markkinoiden tärkeydestä – silloin kun se sopii heille, tietenkin. Vapailla markkinoilla he tietenkin tarkoittavat markkinoita, jotka ovat vapaat kaikesta säätelystä, joka estäisi heitä käyttämästä hyväkseen ketä tai mitä tahansa, tai vaihtoehtoisesti pakottaisi hallituksen tekemään valintoja, joita tavalliset ihmiset eivät tekisi. Käytetään esimerkkinä Kalifornian tuoretta linjausta rokotuspakosta, ja liittovaltion kieltäytymistä GMO-myyntikiellon asettamisesta tai edes GMO-merkintöjen sallimisesta. Hallitus tuhoaa tietoisesti vapaat markkinat terveydenhuoltoalalla (Obamacare) ja suosii rokotteita Big Pharman herrojen eduksi. Samalla kieltäytyen suojelemasta ihmisiä niiltä vaaroilta, joita vastaan hallitus on luotu.

 

14. Vapaakauppasopimus on valhetta

Yksi näkökulma vapaiden markkinoiden valheeseen on “vapaakauppa”sopimukset, jotka tarkoittavat Orwellilaisella uuskielellä rajoitetun kaupan sopimuksia – eli rajoitettu kaikilta muilta paitsi jättiläisyrityksiltä. Katso vaikka NAFTA, CAFTA ja muita vapaakauppasopimuksia, jotka ulkoistivat keskiluokan työt Kiinaan, Intiaan ja muihin kehittyviin maihin, tuhoten monet amerikkalaiset työpaikat. Viimeisin salaisten sopimusten kierros (TTP, TTIP ja TISA) tarjoaa vanhan toistoa. Kuten kirjasin artikkelissani “How the TPP is Going to Affect You”, mikäli TPP-sopimus menee läpi, minimipalkka tulee laskemaan ja sensuuria lisätään. Tulee laajemmat tekijänoikeukdet ja vähemmän ilmaisunvapautta. Pystytetään yksityisiä välimiesoikeuksia kuten ISDS, jotka korvaavat kansallisen suvereniteetin. Luodaan vahvempia patentteja, annetaan lisää valtaa Big Pharmalle ja ympäristöä suojellaan vähemmän.

 

15. Kirjanpidossa huijataan

Vilpilline kirjanpito pönkittää valetaloutta. Muistetaan syyskuun 10. 2001, jolloin puolustusministeri Donald Rumsfield ilmoitti että 2,3 biljoonaa dollaria on kadonnut eikä niitä löydy kirjanpidosta. Ihan totta – hän ei löydä 2,3 biljoonaa dollaria! Koska ihmisten muisti on lyhyt, ja seuraavana päivänä (sopivasti) päädyimme syyskuun 11. päivän väärän lipun hyökkäyksen kohteeksi, koko asia lakaistiin maton alle. Vaikka luku on järkyttävän suuri, se ei ole mitään verrattuna yhdeksän biljoonan dollarin summaan, jonka on “kadonnut”, kuten yksi harvoista suoraselkäisistä ja periaatteellisista kongressiedustajista, Alan Grayson, paljasti.

Tietenkin rahan digitalisointi sallii suurempien summien väärentämisen, aivan kuten fiat paperiraha … sekä massiivisia määriä rahaa syötetään kirjanpidon ohi salaisiin sotilasoperaatioihin ja salaiseen avaruusohjelmaan.

 

16. Hyvinvointivaltio on valhetta

Monikansalliset yhtiöt omistava eliitti, joista suurin osa on miljonäärejä ellei miljardöörejä, tykkää valittaa Yhdysvaltain sosiaalitukijärjestelmästä ja -ohjelmista, kuten SNAP:sta tai ruokakupongeista, kuten niitä arkikielessä kutsutaan. Samaan aikaan yritysten auttaminen vie miljardeja dollareita hallituksellisten sopimusten, tukiaisten ja veronkevennysten muodossa, korruptoivan ja huonon vaikutuksensa vuoksi (pääasiassa lobbaamalla). Tukien tarkoituksena on auttaa kaikkein heikoimpia ja eniten apua tarvitsevia – ei varakkaimpia. Yritysten tukeminen ja vallitseva korporatokratia ovat selkeimpiä merkkejä siitä, että Yhdysvallat ovat fasistinen yhteiskunta – fasistinen samassa mielessä kuin Mussolinin aikana, kun hallitseva luokka kontrolloi asioita yhdistämällä valtion ja yritysten vallan.

 

17. Valehallitus

Hallitus on kaiken valheen keulakuva, ei siis ihme, että hallitus itsessään perustuu valheelle. Yhdysvalloissa monet lakiasiakirjat, kuten Arizonan perustuslaki, toteaa että hallituksen olemassaolon ainut tarkoitus on “… suojella hallittujen oikeuksia”, samalla asiakirjoissa, kuten itsenäisyysjulistuksessa, todetaan että hallitus toimii hallittujen suostumuksella.

Nyky-hallitukset kaikkialla maailmassa perustuvat valheelle – niiden olemassaolo perustuu enemmän kansan hyväksikäytölle kuin suojelulle. Hallitukset eivät ole de jure toimijoita, vaan enemmänkin de facto. Niistä on tullut salaa (kuten Yhdysvaltain hallitus teki vuonna 1871), ja nyt laillisesti, yrityksiä, joiden ainoa tarkoitus on maksimoida voitot. Valehallituksia johtavat, asiaan kuuluvalla tavalla, vilpilliset johtajat, tai täsmällisemmin ilmaistuna harhaanjohtajat. Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta, he ovat ostettuja marionetteja, jotka palvelevat todellisia kulissien takaisia herroja.

 

18. Valetasavalta

Yhdysvallat luotiin tasavallaksi, ei demokratiaksi. Mikä on ero kahden välillä? Tasavalta suojelee yksilöä ja yksilön oikeuksia. Ei ole merkitystä, kuka hallitsee. Perusoikeudet ovat loukkaamattomia. Demokratiassa enemmistön mielipide määrittelee politiikan. Jos enemmistö (joiden tunteita ohjaavat massapsykologian tuntevat median hallitsijat) äänestää vähemmistön hallinnasta, asiat menevät niin.

Yhdysvaltojen perustuslaillinen tasavalta on muutettu suuryritysten demokratiaksi. Kyseessä ei ole oikea tasavalta.

 

19. Lumedemokratia

Edellä esitetyt tasavaltaa ja demokratiaa koskevat pointit käsittelivät termien teknistä tai lainopillista merkitystä. Laajemmassa mielessä, sanalla “demokratia” tarkoitetaan järjestelmää, jossa normaalit ihmiset voivat päättää yhteisistä asioista. Yhdysvallat pullistelee, kuinka he vievät demokratian maailmalle. Mutta kuten useimpien miehitettyjen maiden tapauksessa nähdään, toisen maailmansodan päättymisestä tähän päivään, Iranista Guatemalaan ja Kuubasta Chileen ja Panamaan ja Kuwaitista Libyaan ja Irakiin ja moneen muuhun maahan, maahan ei ole tuotu demokratiaa vaan panssarivaunuja, taistelukoneita, hävittäjiä, ohjuksia ja pommeja. Oikealla demokratialla ei ole mitään tekemistä vieraiden maiden valloittamisen, ja heidän resurssiensa varastamisen suuyritysten käyttöön, kanssa.

 

20. Huijausvaalit

Monissa yhteisöissä äänestyksestä on tullut farssi peukaloitujen, elektronisten, paperijälkiä jättämättömien äänestyslaitteiden myötä. Mikäli emme voi luottaa äänten laskentaan, kuinka voimme ajatella tavan kansalaisella olevan minkäänlaista vaikutusmahdollisuutta julkiseen päätöksentekoon? Stalinin huhutaan todenneen, ”sillä ei ole merkitystä, kuka äänestää, vaan sillä, joka laskee äänet.” Tilanteesta on tullut niin absurdi, että vuoden 2012 presidentinvaaleissa käytettiin äänestyskoneita, jotka kuuluivat ehdokas Mitt Romneyn omistamalle yritykselle! Dokumenttielokuva Uncounted osoitti loistavasti, kuinka peukaloituja ja huonosti toimivia Diebold-merkkiset äänestyskoneet ovat.

Peukaloitujen äänestyskoneiden lisäksi, mieti, kuinka monta mukaväittelyä valtamedian TV-lähetyksissä esitetään. Eliitin suosikkiehdokkaille esitetään vain helppoja kysymyksiä. Vallitsevan järjestelmän haastavat ehdokkaat sivuutetaan, heille annetaan vähemmän julkisuutta, esitetään kiperiä kysymyksiä, ja heihin kohdistetaan henkilöön käyviä hyökkäyksiä tai perusteettomia syytöksiä.

 

21. Kansallinen turvallisuus on valhetta

Kansallinen turvallisuus on eliitin lempikeppihevonen, jonka nojalla he voivat salata asiakirjat sekä toimintansa. Samalla he valloittavat itsenäisiä valtioita ja rajoittavat kansalaisoikeuksia omissa maissaan. Kansallisella turvallisuudella ei kuitenkaan ole mitään tekemistä turvallisuuden kanssa; tarkoitus on turvata eliitti (vahvistamalla asevoimien toimintaedellytyksiä ja salamyhkäisyyttä) ja pitämällä kansa epävarmuudessa (riistämällä oikeudet ja vapaudet). Ajatelkaa sitä turvallisuusluokitellun informaation määrää, mikä pidetään lukkojen takana. Kaikki UFOista ja maan ulkopuolella asuvista olennoista syövän parannuskeinoihin ja ilmaista energiaa tuottaviin laitteisiin – kaikesta, mistä ihmiset ansaitsevat ja mistä heillä on oikeus tietää. Tästä huolimatta tieto kielletään heiltä, kansallisen turvallisuuden nimissä.

 

22. Näennäispuolustus

Yhdysvalloissa ja Australiassa puolustuksesta vastaa Department of Defence. Yhdistyneissä kuningaskunnissa Ministry of Defence. Kanadassa taas Department of National Defence. Israelilla on IDF (Israelin puolustusvoimat). Ei ole merkitystä, minkä maan valitset: sotaosastot kutsuvat itseään aina puolustajiksi, sillä puolustus on huomattavasti helpompi oikeuttaa kuin hyökkäys. Kun tarkastellaan, mitä kyseiset valtiot tekevät, huomataan, että ne hyökkäävät tasaisin väliajoin muiden maiden kimppuun mitä heppoisimmin tekosyin, ansaitakseen enemmän geopoliittista vaikutusvaltaa, asettaakseen nukkehallitsijoita valtaan, varastaakseen maata ja luonnonvaroja. Israel kertoo mielellään oikeudestaan puolustaa itseään, mutta milloin Israel on ollut todellisen uhan alla – jos ei puhuta heidän kuvittelemistaan uhista? Ehkä he ovat huolissaan muutaman palestiinalaisen kivistä ja kepeistä, jotka läpäisevät miljardeja dollareita maksaneen puolustusjärjestelmän, jonka Yhdysvaltain veronmaksajat ovat niin auvoisasti lahjoittaneet.

Milloin Yhdysvallat on ollut todellisen hyökkäysuhan alla? Ei milloinkaan. Pearl Harborin isku oli lavastettu – he tiesivät siitä etukäteen. Sen varjolla Yhdysvallat liittyivät toiseen maailmansotaan. Siitä lähtien Yhdysvaltain sotavoimat ovat osoittaneet peittelemätöntä aggressiivisuutta, suorittaneet ennaltaehkäiseviä iskuja ja hyökkäyksiä, kiitos hallitsemattoman sotilaallis-teollis-tiedustelukompleksin. Kyse ei ole vähäisessäkään määrin puolustuksesta.

 

23. Valekoulutus

Oikean koulutuksen tavoitteena on tuoda sisäiset kykymme esille. Tämä käy järkeen, kun pohditaan saman etymologiaa. Sanan education etymologia tulee latinankielisistä sanoista “e” tai “ex”, mikä tarkoittaa “ulos jostakin” ja “ducare” tarkoittaa johtaa tai piirtää. Todellinen koulutus on indoktrinaation täydellinen vastakohta. Kuten sanastakin voi päätellä, tarkoituksena on asettaa dogma, uskomusjärjestelmä tai doktriini henkilön mieleen. Valitettavasti koulutusjärjestelmämme on indoktrinaatiojärjestelmä, jonka eliitti loi 20. vuosisadalla. Järjestelmä perustuu varhaisempaan preussilaiseen teolliseen koulutusjärjestelmään, jonka tavoitteena oli luoda kuuliaisia kansalaisia, työläisiä ja sotilaita – ei luovia vapaa-ajattelijoita, jotka haastavat vallitsevan järjestelmän.

Monet henkilöt, kuten Norman Todd, ovat paljastaneet, kuinka laajalti verotuksesta vapaat järjestöt, kuten Rockefeller, Carnegie ja Ford Foundation, ovat kaapanneet vallan Yhdysvalloissa. He keskittävät voimavaroja opetusjärjestelmän muokkaamiseen, minkä avulla he vaikuttavat nuorten mieliin. John D. Rockefeller totesi, ”En halua ajattelijoiden kansakuntaa. Haluan työläisten kansakunnan.”

 

24. Valelaki

Kuten monet muutkin asiat yhteiskunnassamme, järjestelmässämme vallitsee valelaki. Koko oikeusjärjestelmämme muuttunut eräänlaiseksi merioikeudeksi, jota käytettiin aikoinaan kauppiaiden välisten kiistojen selvittelyssä. Tavan kansalainen on alakynnessä kaupallisessa oikeudessa, (toisin kuin tapaoikeudellisessa järjestelmässä) jossa monet oikeudet eivät ole voimassa, sillä asiat käsitellään sopimuksin.

Monet nykyisistä laeista eivät ole oikeita lakeja vaan näennäislakeja: asetuksia, säädöksiä, sääntöjä, käytäntöjä, yhtiöjärjestyksiä ja koodistoja. Kaikki pätevät vain yksityisiin toimijoihin, kuten oikeushenkilöihin, jotka toimivat ikään kuin sovittimina tai siltoina tapaoikeudellisen järjestelmän ja kaupallisen oikeuden välillä. Hallitus ja oikeusjärjestelmä luottaa harhautukseensa. He haluavat sinun uskovan, että heidän tulkintansa laista edustaa oikeaa lakia. Näistä tulkinnoista tulee totta, mikäli niitä ei vastusteta. Tosiasia on se, etteivät kaikki säännöt päde, ellet suostu osaksi yhteisöä tai järjestöä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että hyväksyt olevasi maan kansalainen tai asukas, mikä tarkoittaa että olet United States Inc. tai minkä tahansa muun hallituksen jäsen/työntekijä/franchisee. Sama pätee kun maksat veroja verovirastolle.

 

25. Valeoikeudet

Jokainen on syntynyt vapaaksi. Jokaisella on todelliset, luonnolliset, kiistattomat, Jumalan sanelemat ihmisoikeudet, riippumatta siitä, missä olet syntynyt. Sen sijaan että hallitus kunnioittaisi luonnollisia oikeuksiamme, hallitus on myöntänyt meille näennäisoikeuksia, jotka ovat vain verhottuja etuoikeuksia. Etuoikeudet voidaan tietenkin ottaa pois milloin tahansa, mikäli hallitsijat niin tahtovat. Kuten totesin artikkelissani “We All Have Inherent Rights – Regardless of Whether a Nation’s “Authority” Recognizes It”, meille on myönnetty “kansalaisoikeudet” ja YK:n “ihmisoikeudet”, mitkä eivät ole sama asia kuin meille luonnostaan kuuluvat oikeudet. Valeoikeudet tekevät meistä enemmänkin palvelijoita kuin isäntiä, suhteessa hallitukseen.

 

26. Sopimusvapaus on valhetta

Aivan kuten valelakien ja valeoikeuksien tapauksissa, meitä on huiputetaan “sopimusvapaudella”. Monet hallituksen tai suuryrityksen kanssa solmimistamme sopimuksista ovat yksipuolisia, joissa toinen osapuoli on erittäin vahvoilla suhteessa toiseen. Näihin lukeutuvat, mutta eivät rajoitu, sopimukset, DMV:n (ajokortit), IRS:n ja SSA:n kanssa, kuten myös sopimukset, jotka käsittelevät äänestäjien rekisteröintiä, pankkitilejä ja luottokortteja. Lain mukaan pätevä sopimus edellyttää, että kaikki osapuolet tietoisesti, vakaasta tahdostaan ja vapaaehtoisesti suostuvat kaikkiin ehtoihin. Jos eivät, niin sopimusta pidetään kohtuuttomana tai huijauksena. On olemassa tapoja irtautua yksipuolisista sopimuksista, mutta monet ihmiset eivät ymmärrä, että ovat antaneet suostumuksen tietämättään.

 

27. Valemoraali

Kerroin ensimmäisessä kohdassa kuinka valheellista valtamedian uutisointi on. Silti, kaikesta valheellisuudestaan huolimatta, he väittävät ilomielin edustavansa korkeaa moraalia ja esittävät olevansa eettisiä ja kunnollisia, samalla tietoisesti huijaten ja valehdellen päin naamaa. Valtamedia antaa mielellään anteeksi kolmannen maailman maiden pommitukset sekä esittää sodan parhain päin sotateollisuuden omistajien käskystä, mutta samalla kauhistelee alasti esiintyviä tai julkisesti kiroilevia ihmisiä. Tietyissä tapauksissa sensuuri menee pitkälle, esimerkiksi sionistisen Israelin suorittamassa Palestiinan hävityksessä esitetään, ettei Israel ole hyökkääjä tai että se on vakavan uhan alla.

 

28. Valehengellisyys

Todellista henkisyyttä on tietoisuus omasta jumalallisuudestaan ja yhteydestä kaikkeuteen. Järjestäytyneet uskonnot ovat anastaneet tämän ja asettaneet omat välimiehensä (papit, pastorit, rabbit, imaamit, jne.) yksilön ja äärettömän väliin, sekä alkaneet laskuttaa “jumalallisuuden tulkkauspalveluista”. Erään näkökulman mukaan jokaisessa uskonnossa piilee totuuden siemen, mikä pitää paikkansa. Kuitenkin, toisen katsantokannan mukaan kaikki uskonnot ovat juuttuneet dogmaattisuuteen, doktriineihin, satuihin ja mielettömiin uskomuksiin, tai ne ovat auringon ja saturnuksen palvonnan kierrätettyjä versioita, ja markkinoivat ihmisille tietä, joka on sekoitus lamauttavia uskomuksia ja satanistisia elementtejä. David Icke, Jordan Maxwell ja muut ovat esittäneet, kuinka uskonnot ovat lainanneet ja varastaneet piirteitä varhaisemmista uskonnoista, kuinka Lähi-Itä on uskontopaja, ja kuinka meitä yritetään johtaa harhaan uskontojen avulla.

 

29. Valepilvet

Ilmastonmuokkaus jatkuu vailla merkkejä laantumisesta, ihmiset eivät halua uskoa kemikaalivanojen olemassaoloon. Sen sijaan he haluavat uskoa valheeseen, jonka mukaan havaitut kuviot ovat päästövanoja. Huolimatta siitä, että kokeneet pilotit ovat vahvistaneet että päästövanat katoavat 10-12 sekunnissa, kun taas kemikaalivanat kestävät tuntien ajan. Näinä päivinä ilmastonmuokkaus on vaihtanut nimeään moneen kertaan (sitä on kutsuttu mm. Auringon säteilyn hallinnaksi ja ilmaston parantamiseksi). Todennäköinen pyrkimys on hämätä ihmisiä ja peitellä toiminnan karmeita tuloksia. Surullista kyllä, kun katsot taivaalle tänä päivänä, ei ole varmuutta siitä, että näkemäsi pilvet ovat aitoja. Mittavien sumutuksien ja pilvien kylvön vuoksi on huomattava todennäköisyys, että kyseessä on ilmastonmuokkauksella synnytetyt keinotekoiset pilvet, jotka levittävät myrkyllisiä sulfaatteja ja bariumin, strontiumin, alumiinin, raudan ja hopean jodisuoloja. Ilmastonmuokkaus on yhdistetty mehiläiskatoon. Samaan aikaan Big Biotech omistaa patentit alumiiniresistentteihin muuntogeenisiin viljelyskasveihin – mikä on varmaankin pelkkä sattuma.

 

30. Terrorismin vastainen sota on valhetta

Kun puhutaan valheista, terrorismin vastainen sota on listan kärkipäässä. Kuten australialaiskoomikko Steve Hughes sanoi, kuinka voit sotia sellaista asiaa vastaan, joka on seurausta sodasta itsestään? Terrorismin syynä on sota. Terrorismi on yksi kaikkein petollisimmista ja tehokkaimmista työkaluista, joilla Uusi maailman järjestys huijaa ihmiset hyväksymään vallan keskittämisen ja sellaisten lakien läpiviennin, jotka kajoavat oikeuksiimme ja kaappaavat vallan, ja joiden läpimeno ei olisi muuten mahdollista. Tarkastellaan Patriot Act –lakia, joka on jälleen yksi osoitus perustuslaillisia oikeuksia polkevasta lainsäädännöstä, mikä runnottiin kiireellä läpi vain siksi, etteivät pelokkaat poliitikot pysähtyneet lukemaan sitä, ja pelokas väestö nieli kaiken.

Kutenkin, meitä on varoitettu valeterrorismista. Palautetaan mieleen Aaron Russon tapaaminen Nick Rockefellerin kanssa, joka yritti valottaa hänelle NWO:n sisäpiirikuvioita, kanssa. Hän myös paljasti, että eliitti suunnitteli väärän lipun hyökkäyksiä ja globaalia terrorismin vastaista sotaa ennen kuin 9/11 tapahtui. Muistellaan myös Carol Rossin lausuntoa. Hän sai opetusta kansallissosialistisen Saksan ja NASA: sisäpiiriläiseltä, Werner von Braunilta, joka ennusti, että tavoitteena oli huijata ihmisiä valekommunismilla, valeterrorismilla, valeasteroideilla ja alieneiden valeinvaasiolla.

 

31. “Yksinäiset sudet” ovat valhetta

Eräs eliitin lempitaktiikoista on tappaa yhteiskunnallisesti merkittävät aktivistit ja julkisuuden hahmot, joilla on mahdollisuus muuttaa maailmaa (JFK, Bobby Kennedy, MLK, John Lennon ymn.), mielenhallinnan uhrien avulla. Näin valtamedia voi luoda mielikuvan yksittäisistä hulluista, jotka sattumalta tappoivat uhrin, joko henkilökohtaisten antipatioiden tai silkan hulluuden vuoksi. Lee Harvey Oswald, Sirhan Sirhan, James Earl Ray ja Mark Chapman olivat altistuneet mielenhallinnalle ja heitä käytettiin hyväksi osana suurempaa salaliittoa.

 

32. Valesyntipukit

Kuten edellä mainitut “yksinäiset sudet”, eliitti luo valesyntipukkeja, joita meidän on tarkoitus pelätä. Osalla on pelottavat parrat ja turbaanit, ja ne kykenevät ohittamaan kaikkein sotilaallisesti kehittyneimmän valtion (USA) kaikkein kehittyneimmän ilmapuolustusjärjestelmä NORAD:in, Afganistanin luolista käsin. Esimerkiksi Osama bin Laden on Bushin perheen, joka on yksi merkittävimmistä rikollisperheistä, läheinen tuttu. Kiitos Prescott Bushin, George Bush vanhemman (entinen CIA johtaja ja Yhdysvaltain presidentti oli sekaantunut JFK:n murhaan, sarjaraiskauksiin ja -pedofiliaan sekä on Carlyle Groupin jäsen), George Bush nuoremman (henkisesti jälkeenjäänyt Yhdysvaltain presidentti, joka ratsasti 9/11-tapauksella ja terrorismin vastaisella sodalla) ja kandidaatti Jeb Bushin, CIA:n kouluttama ja rahoittama Osama on hyvässä seurassa. Oletan, että oli vain sattuma, että bin Laden lounasti Bushien kanssa päivää ennen kuin 9/11 tapahtui

”Washington Postin mukaan Carlyle Group kokoontui Ritz Carlton hotellilla New Yorkissa päivää ennen 9/11. Kokouksessa olivat läsnä entinen presidentti George H. W. Bush ja Osaman veli, Shafiq bin Laden … ”

 

33. Väärän lipun operaatiot

Lavastettujen väärän lipun operaatioiden määrä, olipa kyseessä ammuskelut tai pommi-iskut, on ollut kasvussa. Näyttää jopa siltä, että keskimäärin kerran kuussa tapahtuu yksi isku. Kuten kirjan nimi totesi, Another Day, Another False Flag. Ehkäpä syynä on eliitin luottamus kykyynsä huijata ihmisiä ja pelästyttää heidät luovuttamaan oikeutensa sekä saamaan heidät tukemaan vallan keskittämistä. Tästä huolimatta kasvava määrä ihmisiä herää, ja ymmärtää tapahtumien todellisen luonteen. Loppujen lopuksi, olemmehan kaikki altistuneet monille niistä.

Lyhyt ja epätäydellinen lista 21. vuosisadan väärän lipun operaatioista, viimeisen 15 vuoden ajalta:

 • 9/11 vuonna 2001
 • Balin pommi-isku Indonesiassa 2002
 • 7/7 2005
 • Norjan ampumavälikohtaus 2011
 • Sandy Hookin ampumavälikohtaus 2012
 • Bostonin maratonin pommi-isku 2013
 • Los Angelesin kansainvälisen lentokentän ampumavälikohtaus 2013
 • Santa Barbaran ampumavälikohtaus 2014
 • Malesian lento 17 vuonna 2014 (josta syytettiin virheellisin perustein Venäjää)
 • ”Sydneyn pankkivankitilanne” Australiassa 2014
 • Charlie Hebdon ammuskelu Ranskassa 2015
 • Tunisian ammuskelu 2015
 • Charlestonin ammuskelu 2015

On olemassa monia muita tapauksia, joita ei lueteltu. InfoWars-sivuston Paul Watson huomautti, että sotilastermi false flag on löytänyt tiensä yleisön tietoisuuteen ja sillä tehdään yhä enemmän online-hakuja. Vaikuttaisi siltä, että kasvava tietoisuus saa ihmiset epäilemään eliittiä väärän lipun operaatioista, elleivät he vie toteutusta lähes täydellisyyttä hipovalle tasolle.

 

34. Valeuhrit

Väärän lipun operaatioiden yhteydessä käytetään valeuhreja, joilla valtamedia yrittää huijata ihmisiä. Vaihtoehtomediat ovat tehneet hyvää työtä paljastaessaan uhreja näytelleitä henkilöitä, kuten Sandy Hookin, Bostonin maratonin ja Charlestonin ammuskelun sekä monien muiden välikohtausten yhteydessä. Valtamedia on jopa käyttänyt samoja näyttelijöitä eri operaatioissa!

 

35. Valepandemiat

Vaikka eliitti on kallellaan ajatukselle väestön vähentämisestä bioaseilla, myös sellaisilla, jotka voidaan kohdentaa tiettyjä etnisiä ryhmiä, rotuja tai väestönosia kohtaan, äskettäin puhjenneet pandemiat ovat osoittaneet, erityisesti ebola-pandemia, että kyseessä on liioilteltu tai väärä uhka. Pisteet Len Horowitzille, joka on tutkinut vuosia bioaseita ja valepandemioita, ja myös Jon Rappoportille, joka piti päänsä kylmänä ja kyseenalaisti jokaisen osan ebola-pandemedian nimellä kulkenutta psykologisen sodankäynnin operaatiota, samalla kun monet muut uskoivat propagandaan. Eikö ole kuvaavaa ja lähes epätodellista, kuinka ebola-ilmiö yhtäkkiä hävisi kartalta sen jälkeen kun Yhdysvaltain hallitus antoi väitetysti käskyn valtamedialle uutisoinnin lopettamisesta?

 

36. Kuuhun laskeutuminen on huijausta

Kuuhun laskeutuminen on jälleen yksi osoitus huijauksesta, joka on päätynyt virallisiin historiankirjoihin tosiasiana. Kenties paras analyysi aiheen tiimoilta löytyy Jay Weinderin kirjasta Secrets of The Shining: Or How Faking the Moon Landings Nearly Cost Stanley Kubrick his Marriage and his Life sekä tästä haastattelusta. Weinder esittää kiinnostavan argumentin, jonka mukaan eliitti suostutteli Stanley Kubrickin lavastamaan kuuhun laskeutumisen vastineeksi salailusta ja tulevien elokuvien rahoituksesta. Kubrick itse oli hyvinkin tietoinen Uuden maailmanjärjestyksen aroista paikoista, tuottaen yhden kaikkein huomiota herättävimmistä elokuvista (Eyes Wide Shut), jossa paljastettiin yksi niistä. Kuuluisassa kohtauksessa kuvattiin satanistiset rituaaliorgiat ja uhraus eliitin kartanossa. Kubrick kuoli sydänkohtaukseen pian elokuvan julkaisun jälkeen, vaikka hänen kerrottiin olleen hyvässä kunnossa ja sydämensä vahva – silkka yhteensattuma, tietenkin.

On mahdollista että olemme käyneet kuussa – mutta emme tavalla, joka meille on esitetty. Jos tutkitaan NASA:n alkuperää, huomataan sen saaneen alkunsa Jack Parsonsin, joka on mustan magian harjoittaja ja Aleister Crowleyn seuraaja, perustamasta JPL-laboratoriosta (Jet Propulsion Laboratory). Myöhemmin, Operaatio Paperclipin yhteydessä maahan salakuljetetut natsitiedemiehet liittyivät NASA:an. Lisäksi monet vapaamuurarit työskentelevät NASA:n palveluksessa, mukaan lukien monet 1960- ja 1970-lukujen astronauteista.

 

37. Kansainvälinen avaruusasema ja avaruuskävelyt ovat valhetta

Avaruusvalheet eivät rajoitu kuuhun laskeutumiseen. On olemassa lukuisia videoita, liittyen Kansainväliseen avaruusasemaan ISS:ssään, jotka ovat selkeästi väärennettyjä. Yksi niistä on video, jonka astronautti Chris Cassidy myöntää kuvatun yhdysvaltalaiskaupungissa maan kamaralla. Myös kiinalaiset ovat julkaisseet erittäin epäilyttävän videon “avaruuskävelystä”, jossa nähdään kuplan kulkevan astronautin pään ohi! Toisessa videossa nähdään henkilö sukellusvarusteissa oletetussa avaruusaluksessa. En tiedä mitä avaruudessa tapahtuu, mutta nämä väärennökset on helppo havaita.

 

38. Valehistoria

Sanotaan, että voittajat kirjoittavat historian. Jos voittajien intresseissä on hallita ja taata valta vuosiksi eteenpäin, he voivat helposti kirjoittaa historian uudelleen tai luoda valehistorian, tarkoituksena legitimoida asemansa. George Orwell teki nerokkaan havainnon, ”Joka hallitsee menneisyyttä, hallitsee tulevaisuutta: joka hallitsee nykyisyyttä, hallitsee menneisyyttä”. Tällä hän tarkoitti, että valtaapitävät voivat sensuroida informaatiota (internetin palomuureilla, poistamalla tietoa, polttamalla kirjoja, ymn.) ja sitten kontrolloimalla sitä, mitä ihmiset ajattelevat tapahtuneen, voidaan menneisyyttä muokata haluamaansa suuntaan, jotta he pysyvät vallassa tulevaisuudessakin. Ilmeinen esimerkki on sionistien hallinnoimat tiedotusvälineet, jotka ovat kirjoittaneet toisesta maailmansodasta ja sen jälkeisistä tapahtumista.

Tämän vuoksi revisionistinen historia on tärkeää; ihmisten täytyy aktiivisesti tutkia menneisyyttä ja tarkkailla mitä on tapahtunut, jotta havaitsemme toistuvia kaavoja ja opimme virheistämme. Kuten George Santayana sanoi, “Ne, jotka eivät opi historiasta ovat tuomittuja toistamaan sitä”.

 

39. Väärät auktoriteetit

Kaiken huiputuksen kärjistymä on ollut vallan luovuttaminen väärille auktoriteeteille. Meidät on huijattu uskomaan auktoriteetteihin kyseenalaistamatta, ajattelematta kriittisesti, kyseenalaistamatta lähteitä tai eturistiriitoja, tai tekemästä päätöksiä itse. On helppo pukea ylle musta kaapu, valkoinen takki, kiiltävä virkamerkki ja asettua muiden yläpuolelle. On totta, että tuomarin, papin, tiedemiehen, lääkärin tai poliisin asema vaatii kovaa työtä, mutta olemme silti vain ihmisiä. He eivät silti tiedä kaikkea. Entä jos he vain opettelevat ulkoa liudan tosiasioita ja käytäntöjä, kyseenalaistamatta tai ymmärtämättä niitä itse, ja sitten he toistavat ne sinulle?

 

40. Valemaailmankaikkeus

Maailmankaikkeus, jossa elämme, ei ole “oikea”. Elämme valemaailmankaikkeudessa, siinä mielessä, että kyseessä on mittava hologrammi tai simulaatio. Ihmiset eri elämänaloilta ovat huomanneet tämän perustavanlaatuisen totuuden, olipa kyseessä vaikkapa muinainen hindulaisuus, jonka mukaan maailmankaikkeus on maya(illuusio). Tutkijat, kuten Michael Talbot, joka on kirjoittanut kirjan The Holographic Universe pyrkii osoittamaan, että viimeisimpien tieteellisten tutkimuksien mukaan holografinen malli kuvaa istuu paremmin yhteen havaitun tiedon kanssa kuin fysiikan standardimalli.

Monet länsimaiset tiedemiehet uhraavat aikaansa pyrkiessään murtamaan holografisen todellisuuden mysteerin. Myös valtamedia on käsitellyt aihetta:

Nick Bostromin ehdotti tutkimuksessaan (2003) että ainakin yksi seuraavista väitteistä on totta: (1) ihmislaji tulee erittäin suurella todennäköisyydellä kuolemaan sukupuuttoon ennen “posthumaania”-vaihetta; (2) on erittäin epätodennäköistä, että mikään posthumaani sivilisaatio pyörittäisi huomattavaa määrää simulaatioita heidän evoluutionaarisesta historiankulustaan (tai sen variaatioista; (3) elämme lähes varmasti tietokonesimulaatiossa. Tästä seuraa se, että oletus siitä että saavutamme erittäin suurella todennäköisyydellä posthumaanin vaiheen, jossa pyöritämme menneisyys-simulaatioita, on väärä. Ellemme elä tällä hetkellä simulaatiossa.

-Teoreettinen fyysikko Juan Maldacena ehdotti tutkimuksessaan (1997) että “rohkea universumimalli, jossa gravitaation aiheuttavat infinidesimaalisen ohuet, värähtelevät säikeet, joita voidaan esittää vakiintuneen fysiikan keinoin. Matemaattisesti monimutkaisessa mallissa maailma kostuu yhdeksästä tilaulottuvuudesta ja yhdestä aikaulottuvuudesta. Mallin mukaan maailma olisi hologrammi: asiat tapahtuisivat yksinkertaisemmalla, litteän maailmankaikkeuden pinnalla, missä ei ole gravitaatiota.”

Daniel Grumillerin et al. tutkimus (2014) puhui holografisen maailmankaikkeusmallin puolesta: “Nämä kenttäteoriat oletettavasti tarjoavat holografisen vastineen gravitaatioteorialle kolmiulotteisessa, asymptoottisesti litteässä aika-avaruudessa.”

 

Johtopäätös

Kun huomaamme kaiken olevan huijausta, näemme helpommin sen mikä on todellista.

 

Lähde: Waking Times

43 kommenttia

 1. ”5. Lääkkeet ovat huijausta”

  Tällä sivustolla on selvästi rikollisen Big Pharman palkkaamia trolleja, jotka suurella, vain trolleille ominaisella röyhkeydellä mitään FAKTA-perusteluja esittämättä mm. kyseenalaistavat tanskalaisen lääketieteen professori Peter C. Gøtzsche’n hyvin dokumentoidun kirjan ”Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus”.
  He yrittävät jatkuvasti maalata mustan valkoiseksi, mm. brutaaleja menetelmiä käyttävän allopaattisen lääketieteen ainoaksi todelliseksi, ’tieteelliseksi’ ja ’näyttöön’ perustuvaksi sairauksien parantamis-menetelmäksi, vaikka tällöin on yleensä kysymys vain oireiden vaimentamisesta POISTAMATTA SAIRAUDEN TODELLISTA SYYTÄ – ”NÄYTTÖÄ” on lueteltu riittämiin em. kohdassa 5.!!

  Plusääni(31)Miinusääni(4)
  1. Totta joka sana. Lisäisin tähän vale-artikkeliin heti kättelyssä sionistien käsissä olevan maailman suurimman rikollis-organisaation YK:n.. Se on oikea paholaisen ruumiillistuma – ei korppi korpin silmää noki. Synnin röykkiö ulottuu tuossa sionistien siunatussa valtakunnassa taivaaseen saakka ja pahin meillä ihmisillä on vasta edessä.

   Suomen tasolla hyväntekeväisyyden valheviittaan on pukeutunet rahanahne valeSPR.

   Plusääni(29)Miinusääni(3)
   1. Maailman suurin rikollis-organisaatio on Rooman Katolinen Kirkko, jonka käsissä nämä maailman satanistiset salaseurat ovat.. jesuit, muurarit jne… tavoitteena UMJ tietysti. Joka ikinen valtio on Rooman hallussa.

    Plusääni(9)Miinusääni(6)
    1. Maailman suurin rikollisjärjestö on ihmiskunta. Todistaahan sen jo käytännön kokemuksen lisäksi Raamatun Joh. 8:44: ”Te olette isästä perkeleestä, ja tämän isänne himoja te tahdotte noudattaa – – murhaajia – – valehtelijoita.” Jae koskee kaikkia, jotka hylkäävät Jeesuksen, ei vain juutalaisia.

     Maailmassa on jäljellä oikeita kristittyjä (Jeesuksessa KUOLLEITA ja hänessä ylös nousseita) hyvin vähän, joten käytännössä ihmiskunta on yksi valtava ja kihisevä rikollisjärjestö. Myös tänne kirjoittavat. Täynnä salaista ja julkista vihaa, petosta, murhaa, valhetta, sappea.

     Esimerkiksi Suomen kansa, osana maailman suurinta rikollisjärjestöä, on perkeleessä, valheessa, petoksessa, väkivallassa, murhassa ja pahantahdonnassa tuhonnut Suomen kokonaan. Nyt rikollisjärjestö on siirtymässä aivan avoimeen lahtaukseen ja kauhutyöskentelyyn ja kaikenlaiseen kauhuveivaukseen.

     Rikollisjärjestö tahtoo yhteisvoimin, yhteisessä paatoksessa, päästä päämääräänsä ja yhteiseen ikuiseen onneensa. Suuri yksimielisyys on saavuttamassa ihmiskunnan.

     Plusääni(13)Miinusääni(4)
     1. Olet oikeassa, Laurio; koko ihmiskunta on yksi iso paholaisen penikka lauma. Saatanan ei oikeastaan tarvitse tehdä paljoakaan saadakseen sieluja Helvettiin, sillä suurin osa ihmisistä ryntää sinne tieten tahtoen ja päätä pahkaa. Miksi ei ryntäisi, sillä langenneessa olotilassa olevan ihmiskunnan todellinen koti on Helvetti, ei suinkaan Taivas.

      Jotkut typerykset jopa kuvittelevat Helvetin olevan ikuisen orgioiden, juhlinnan ja muun synnillisen riekkumisen eikä kärsimyksen ja ikuisen rangaistuksen paikka. He huomaavat vielä kuinka väärässä ovat, sillä ei Saatana piittaa oikeasti edes uskollisimmista seuraajistaan, vaan kiduttaa heitäkin riemulla.

      Koko ihmiskunta on täysin ansainnut Helvetin tulen.

      Plusääni(6)Miinusääni(3)
   2. … Ai niin, unohdin mainita VALE-ASUMISTUEN, jonka avulla veronmaksajien rahoja ohjataan suoraan asuntokeinottelijoiden taskuun. VALE-HALLITUS ja VALE-OPPOSITIO ovat huijanneet kansaa vuosikausia muka auttamalla heitä vuokran maksussa. Paskan marjat, kansan auttaminen on todellinen emävale. Asuntotuki vääristää vuokramarkkinat ja Jokainen euro asuntotuesta siirtyy suoraan näiden ahneiden asunnon omistajien taskuun.

    Asuntotuki on lopetettava välittömästi ja JOKAISEEN KUNTAAN PITÄÄ ASETTAA VUOKRAKATTO!

    Plusääni(7)Miinusääni(1)
  2. Trollien syyttäminen on aika väsynyttä. Joku saattaa ihan oikeasti olla eri mieltä.

   Tulee mieleen ne lukuisat tapaukset jolloin ylen tai HS:n paskatoimittajat ovat arvioineet maahanmuuttokriittisiä/muuten totuusministeriön linjasta eriäviä kommentoijia trolliarmeijaksi.

   Plusääni(7)Miinusääni(2)
 2. ”…tällöin on yleensä kysymys vain oireiden vaimentamisesta POISTAMATTA SAIRAUDEN TODELLISTA SYYT…”

  Osaatko mainita jotain sairautta, jonka tieteeseen perustuva lääkehoito ainoastaan vaimentaa oireita, mutta ei syytä? Tiedän kyllä, että näitä on, mutta koska sinä rummutat tuota asiaa viestiketjusta toiseen, niin huvittaisi kuulla, mikä on tietämyksesi aiheesta ;).

  Plusääni(8)Miinusääni(4)
  1. Osteoporoosin tietääkseni ainakin aikaisemmin selitettiin johtuvan etenkin kalsiumin vähenemisestä luista, jolloin samalla luut käyvät hauraammiksi ja murtumille alttiimmiksi. Ja kas, hokkus-pokkus: Big Pharma tuli auliisti avuksi kehittämällä osteoporoosi-lääkkeitä, jotka tutkimus-NÄYTTÖÖN perustuen nostivat – otaksuttavasti lisäksi riittävästi kalsiumia (ja mahdollisesti myös D-vitamiinia) syöden – kalsiumin lisääntymisestä johtuvaa luiden tiheyttä. Johtopäätös oli, että osteoporoosi parani. Myöhemmin suuret tilastoluvut paljastivat kuitenkin, että luunmurtumien määrä ei näin hoidetuilla henkilöillä vähentynyt. Näin käsiteltyjen henkilöiden luita mikroskoopilla tutkittaessa paljastui, että luiden lisääntyneestä kalsiumpitoisuudesta huolimatta luiden mikroskoopilla havaittava rakenne ei muuttunut terveen luun rakennetta vastaavaksi. Toisin sanoen Big Pharman ’lääke’ oli vain korjannut yhden osteoporoosin oireen eli luun kalsiumpitoisuuden vähenemisen. – On hyvin tiedossa, että terve luu sisältää kalsiumin lisäksi mm. tietyissä suhteissa huomattavaa joukkoa muitakin mineraaleja, esim. magnesiumia ja lisäksi valkuaisaineita/aminohappoja. Näin ollen osteopororoosin todellisen parantamisen yksi välttämäton edellytys on näiden ainesosien riittävä saanti joko ravinnosta tai lisäravinteina – Big Pharman osteoporoosi-’lääkkeet’ eivät pysty niitä korvaamaan.

   Oma lukunsa ovat kolesteroliääkeinä käytetyt statiinit. Niiden haittavavaikutuksista ja yleisellä tasolla hyödyttömyydestä on niin paljon tutkimustuloksia, että viittaan vain dos. Matti Tolosen artikkeliin ”Totuus kolesterolilääkkeistä”, http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=2165 ja siinä mainittuun kirjaan ”Suuri Kolesterolihuijaus – Kolesterolilääkkeiden edut ja haitat”, kirjoittajina Tolonen ja tehtaanjohtaja, dipl.ins. Utriainen, jonka statiinit rampauttivat työkyvyttömäksi.

   Yleisemmällä tasolla viittaan kommentoitavan artikkelin 5. kohtaan:
   Amerikassa 106 000 kuolemantapausta, jotka johtuvat FDA:n hyväksymistä, oikein määrätyistä lääkkeistä. – FDA:nhan ymmärretään hyväksyvän vain ’tieteelliseen näyttöön ja tiukasti määriteltyihin testeihin’ perustuvat lääkkeet. (Monet sensuroimattoman median sivustoja seuraavat tietävät, että FDA on rikollisen Big Pharman täysin korruptoima virasto.)

   Plusääni(19)Miinusääni(1)
  2. eiköhän perusflunssa ole jo ihan hyvä esimerkki ja miksipä karies toinen, eipä migreeniä tms pystytä parantamaan, ei alzheimeriakaan, siihen kuten ei muihinkaan dementoiviin sairauksiin(Lewyn kappale, Pickin tauti jne) ole parantavaa hoitoa, Tai jos on, niin ei kerrota. Autismia. Lihasrappeumasairaudet. Reumaattiset sairaudet. Sydän-ja verenkiertosairaudet oikeastaan kaikenkaikkiaan sekä I tyypin Diapetes, vakavat allergiat(anafylaktinen) ja yliherkkyydet…oikein kui ajattelee,on se kumma, ettei parannuskeinoja todellakaan ole keksitty..oikein mihinkään?!

   Plusääni(8)Miinusääni(2)
  3. Hei nyt joku oikeasti pääsee asian ytimeen.

   ”…perusflunssa…”

   RNA-virus joka mutatiotuu nopeammin kuin siihen ehditään keksiä hoito. Paras tieteeseen perustuva oireenmukainen hoito ovat kipu- ja kuumelääkkeet tarpeen mukaan ja taudin levittämisen välttäminen (eli pysyy kotona siihen asti, että oireet loppuvat ja välttää liikkumista yhtä monta päivää kuin on sairastanut). Parempaan tulokseen ei pääse millään vaihtoehto-/uskomushoidolla, vai onko esiittää vasta-argumentteja?

   ”…migreeniä…”

   Tapauksesta riippuen oireet saa silti ihan hyvin hallintaan. Vähintään paremmin kuin millään vaihtoehto-/uskomushoidolla, vai onko esittää vasta-argumentteja?

   ”…alzheimeriakaan, siihen kuten ei muihinkaan dementoiviin sairauksiin(Lewyn kappale, Pickin tauti jne)…”

   Ovat itse asiassa tärkein syy siihen, miksi itse ryhdyin tutkijaksi. Tämän hetkiset hoidot todellakin parantavat lähinnä potilaan toimintakykyä, mutta eivät estä sairauden etenemistä. Vaikutus on kuitenkin parempi kuin millään vaihtoehto-/uskomushoidolla, vai onko esittää vasta-argumentteja?

   ”…Autismia…”

   Tähän ei ole olemassa lääkettä, jota potilaalle tyrkytettäisiin, jos Big Pharma -salaliittoteoria pitäisi paikkansa, vai tuleeko jotain mieleen? Paras hoito on toimintakyvyn tukeminen lääkkeettömästi. Vaikutus on parempi kuin millään vaihtoehto-/uskomushoidolla, vai onko esittää vasta-argumentteja?

   ”…Lihasrappeumasairaudet…”

   Toinen hyvä syy ryhtyä tutkijaksi. Valitettavan vähän huomiota kiinnitetään tähän, mikä näkyy myös ALS-potilaille määrättävien lääkkeiden kirjossa. Jos Big Pharma -salaliittoteoria pitäisi paikkansa, niin eikö ALS (ja muille lihasrappeumasairauksia sairastaville) potilaille kannattaisi myydä mahdollisimman paljon valelääkkeitä, koska kyseessä on epätoivoinen potilasryhmä? Kumma kyllä näitä ei näy markkinoilla. Ainoa markkinoilla oleva ALS-lääke toimii paremmin kuin mikään vaihtoehto-/uskomushoito, vai onko esittää vasta-argumentteja?

   Epäilijät voivat myös kysyä suoraan potilaalta (IMHO, oheisen nettisivun tekijän sisu on itsessään riittävä syy toivoa, että joku alan tutkija onnistuu tekemään läpimurron ennen kuin on liian myöhäistä):

   http://mattila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/mattila

   ”…Reumaattiset sairaudet…”

   Minä vuonna on synytynyt nuorin tuntemasi reumapotilas, jonka kädet ovat sairauden vuoksi jäykistyneet käyttökelvottomaan asentoon?

   ”…Sydän-ja verenkiertosairaudet…”

   Näihin kuolee vuosi vuodelta vähemmän ihmisiä, kiitos lääkityksen.

   ”…I tyypin Diapetes…”

   Ennen lääkkeen keksimistä tämä diagnoosi oli kuolemantuomio.

   ”…allergiat…”

   Vähemmän bakteeritulehduksiin kuolevia lapsia, enemmän aikuisikään selviäviä allergikkoja.

   ”…ettei parannuskeinoja todellakaan ole keksitty..oikein mihinkään?!”

   Paitsi keuhkokuumeeseen, nielurisatulehdukseen, ruusuun, kurkkumätään, pilkkukuumeeseen, isorokkoon, polioon, sikotautiin, tuhkarokkoon, ruttoon, kuppaan, klamydiaan, myyräkuumeeseen, borrelioosiin, virtsarakkotulehdukseen, pyelonefriittiin, krooniseen myelooiseen leukemiaan, sarkoomaan (tietyin edellytyksin), monimuotoiseen punavihoittumaan, atooppiseen ekseemaan, iriittiin, keratiittiin, konjunktiviittiin, keratokonjunktiviittiin, akuuttiin astmakohtaukseen, akuuttiin sydäninfarktiin, syvään laskimotukokseen, supraventrikulaariseen takykardiaan, Mortonin oireyhtymään, välilevytyrään, kilpirauhasen vajaatoimintaan, tyreotoksikoosiin, kilpirauhasen liikatoimintaan, lisäkilpirauhasadenoomaan, umpilisäketulehdukseen jne.

   Puhumattakaan sairauksista, jotka pysyvät lääkityksellä ja/tai tieteeseen perustuvalla ruokavaliohoidolla oireettomina, esim. epilepsia, refluksitauti, Crohnin tauti, haavainen paksusuolitulehdus, keliakia, diabetes, astma, jne.

   Plusääni(7)Miinusääni(4)
 3. ”Yritysten tukeminen ja vallitseva korporatokratia ovat selkeimpiä merkkejä siitä, että Yhdysvallat ovat fasistinen yhteiskunta – fasistinen samassa mielessä kuin Mussolinin aikana, kun hallitseva luokka kontrolloi asioita yhdistämällä valtion ja yritysten vallan.”

  Tätä olisi hyvä avata syvemmin. Käsittääkseni USA:n tilannetta, jossa juutalaisjohtoiset suurkonsernit ja pankkiirit hallitsevat kaikkea, ei ole Mussolinin Italian järjestelmä. Tietenkin vallanpitäjät voivat ”kontrolloida asioita” ja ”yhdistää valtion ja yritysten vallan”. Tämä voi tarkoittaa monenlaista asiaa. Minusta Mussolinin Italia oli terveempi systeemi kuin USA:n. Oman kansakunnan puolustaja ja hyvin idealistinen ja päättäväinen ryhmä oli ottanut vallan. Juutalaiskommunismia ei hyväksytty. Työkästen ja pienyrittäjien asiat olivat hyvin. Maalla oli terveet arvot jne. Kirjoituksessa syntyy käsitys, että pelkkä Mussoliniin viittaa,inen jo olisi joku argumentti j nimenomaan jotain vastaan.

  Plusääni(17)Miinusääni(2)
 4. http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195003975079/artikkeli/pakolaisten+protestista+syntyi+kommenttivyory+tallaistako+sananvapautta+vaalimme+.html

  TÄMÄ VALTAMEDIAN VIHA SUOMALAISIA KOHTAAN JOHTUU SIITÄ ETTÄ NE OVAT TEKEMÄSSÄ KUOLEMAA….KUN NIITTEN LUKIJAT OVAT SAANEET TARPEEKSEEN NIITTEN VALHEISTA…VÄÄRISTELYISTÄ….JA VAIKENEMISISTA.

  JA NIITTEN VIHANPURKAUKSET (VIHAPUHEET) KANSAA KOHTAAN TULEE VAIN NOPEUTTAMAAN NIITTEN LOPPUA………HYVÄ NIIN…!!!!!

  JA TÄMÄN JÄLKEEEN SUUNTAAN SITTEN TAKAISIN VAIHTOEHTOMEDIAN LUOKSE…..JOSSA JULKAISTAAN NE ASIAT JOSTA TÄÄ VALTA(VALHE) MEDIA VAIKENEE….JA JOSSA ERI MIELTÄ OLEVIEN IHMISTEN SUITA EI TUKITA VIHAPUHE SYYTÖKSILLÄ…..!

  TODELLA OKSETTAVAA (PALJASTAVAA) ON SEKIN ETTÄ TÄMÄ SAMA VALHE(VALTA)MEDIA SYYLLISTYY ITSE JATKUVASTI TODELLISEEN VIHAPUHEESEEN….JOSSA JOPA TOISTEN ITSENÄISTEN VALTIODEN VAPAISSA VAALEISSA VALITTUAJA JOHTAJIA KUTSUTAAN…..DIKTAATTOREIKS JA HIRMUHALLITSIJOIKS….!!!!!

  ON NÄKÖJÄÄN TÄLLÄ VALTA(VALHE)MEDIALLA ERI LAIT LUOTUNA ITSELLEEN…..KUIN MEILLE MUILLE KANSALAISILLE….!!!!!

  VAIN TYHMÄT EI HUOMAA TÄMÄN VALHE(VALTA)MEDIAN EPÄREHELLISYYDEN…!!!!

  PS. AION SITTEN SITTEN JULKAISTA TÄMÄN SAMAN KOMMENTIN MUUALLE NETTIIN…..LINKILLÄ TÄNNEPÄIN…..JOTTA KANSALAISET VOI SITTEN TARKISTAA OMIN SILMIN TÄMÄN (VALTA)VALHEMEDIAN EPÄREHELLISYYDEN….(=SENSUROINNIN)…..!!!!!!

  Plusääni(17)Miinusääni(1)
  1. To :

   Subject :
   Teidän paskanjauhantaa!

   Yks teidän paskalehden ääliöistä ripuloi tämmöistä teidän uusiovessapapaerissa !

   http://toimitukselta.aamulehti.fi/artikkelit/kommentoijille-tiedoksi-meilla-on-rasisimille-nollatoleranssi

   Tuo Paskanjauhaja antoi valheellisesti (tietenkin) kuvan kuten teidän piakkoin lopullisesti maatuva perspuolenpaperinne vain sensurois ns ”vihapuheita”…..

   Kyseinen Valehtelija voi sitten yrittää selittää niiillä omilla rectumaivoillan miten voi väittää kyseistä sensuroitua kommenttia ”Vihapuuheeksi”….

   Kaikki on huijausta: nämä 40 asiaa ovat huijausta

   PS. Aion julkaista kyseistä palautetta muualla netissä näyttääkseni teidän epärehellisyyttä uutisoinneissanne.

   PPS. Tiedän että tätä kritiikkiä (palautetta) vois luokitella jonkinlaiseks ”vittuiluks”…Mutta Voin vakuuttaa että se ei ”todellakaan” ole se tarkoitus…Vaan olen todellakin Tätä mieltä…..JA….se EI todellakaan tee siitä mitään ……”Vihapuhetta”

   Terveisin: kALmaMedian Paskanhaju

   Plusääni(11)Miinusääni(3)
  1. Näissä huijjauksissa tulisi olla hieman varovainen. Esim. tässä tällainen bussijuttu ja yleensäkin käsitellyt kuvat eli selkeästihän on käsiteltyjä kuvia ja ”jää kiinni” feikkiuhri tai silminnäkijä kahdesta mestasta. Eikö tämä ole jo liian räikeää? Miksi ei tehdä parempaa huijjausta? Ehkä tässä onkin tarkoitus, että sankarilliselta näyttä’vä valeoppositio juhlii paljastuneilla petoksilla. Ehkä iko tarkoituskin. Ehkä 99 % näistä sankareista on myös huijjareita. Olihan 911 -liikekin eli Totuus-liike jo valmiiksi märehditty ja suunniteltu ennen 11/9/2001 iskuja.

   Näin ollen emme siis tiedä, mitä on tapahtunut. Feikkikuvilla ym. luodaan paitsi materiaalia uutisiin, myös feikkitodellisuutta. Samoin valheellisilla totuus-ihmisillä. Ehkä osan on tarkoitus olla huijjausta. Ehlä siis nuo jutut on tarkoitettu juuri sinun huijjaamiseksi.

   Tähän ei tietenkään ole oikea reaktio alkaa uskoa virlliseen totuuteen tai jotain vastaavaa yhtä tyhmää ala Piper tai Spingola. Heidän juttunsa alkaa haista koko ajan enemmän. Tuntuu osala kuviota myös

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
  1. Tota Bostonin false flag pommia ei tarvitse edes tutkia, koska huijauksen – HOAX – nakee kuka tahansa meistä you tube videosta. Pommi oli pelkkää savua ja CIA roiski verta kaduille ja näyttelijöiden päälle siten, että valheen pystyy kuka tahansa näkemään. Henkilö, jonka jalat muka myöhemmin ”amputoitiin” oli lähes veretön, eli avustajilla EI MENNYT HOAX IHAN putkeen. Tämän jälkeen sitten alkoi poliisijahti, jossa toinen näistä vale-terroristeista ammuttiin ja toinen tuomittiin vale-oikeudenkäynnissä kuolemaan. Vale- oikeudenkäynti kesti kuukausia, näyttelijöitä käytettiin todistajina… kyyneleet valuivat pitkin vale-omaisten poskia.Tälläisiä ovat nämä ”false flag” terroristi-iskut USAssa, niillä yritään viedä läpi Gun Control laki, jotta amerikkalaisilta saadaan kerättyä aseet pois. Sama aseiden rajoitus laki on käsittelyssä ympäri eurooppaa, myös Suomessa.

   Samanlaisia false flag iskuja USAssa ovat myös mm.

   – Virginia Shooting HOAX
   – Oregon shooting HOAX
   – Sandy Hook HOAX

   Norjan todella outo Utoyan joukkomurha oli HOAX. On myös hyvin todennäköistä, että Ruotsin miekkamies on HOAX, eli kansalaismilisiä vastaan suunnattua propagandaa. You tubista löytyy valtavasti tietoa sekä näistä HOAX- iskuista, kuin myös maailmanhallitusta haluavista sionisteista ja sen taustapirusta; Rotshchild/Rockefeller. Globalistit ovat rikollisia, he ovat aikakautemme syöpä.

   Nyt alkaa oikeasti pelottamaan, koska yhä suurempi osa kansaa maailmanlaajuisesti on pääsemässä selville näistä poliittisen eliitin suorittamista HOAX iskuista. Tämä tietää piolestaan sitä, että vale-iskut tulevat muuttumaan oikeiksi, ja se on kauhistuttavaa.

   Elämme hämmästyttävää aikaa; sananvapautta rajoitetaan, mielipiteistä tehdään rikoksia, pakkolakeja säädetään, asiakirjoja julistetaan salaisiksi, armeijan/poliisin toimintaa koordinoidaan kansalaismielisiä vastaan ja kaiken lisäksi aseet halutaan kerätä ihmisiltä pois. Muslimi-invaasio on järjetön, eurooppaan on tunkeutunut tuhansia, tuhansia ja taas tuhansia jihad sotilaita. Ei tarvitse olla järjen jättiläinen tietääkseen mitä tälläinen globaali ’kaaos’ käytännössä tarkoittaa. Kaikki jäljet johtavat siionisteihin, sieltä ne EUn ja suomenkin hallituksen ohjeet tulevat. Saa jakaa 🙁

   Plusääni(13)Miinusääni(2)
 5. Hieno lista.

  Voisiko joku vielä kertoa, että mikä on sitten todellista valeXXX:n sijaan. Jos valtaeliitti hallitsee kaikkea (poliittinen päätöksenteko eli eduskunta, päätöksien toimeenpano eli hallitus, media ja oikeusjärjestelmä), niin miksi se käyttäisi julmetusti aikaa, vaivaa ja rahaa peitelläkseen tämän kaiken.

  Jos itse hallitsisin kaikkea, niin en uhraisi resursseja esim. valeruoan tuottamiseen. Myisin sitä ”aitoa ruokaa” samalla hinnalla. Saisin enemmän voittoa kun ei tarvitsisi uhrata suuria summia rahaa valtavan salaliiton rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Hallitsisin kuitenkin poliittista päätöksentekoa, mediaa ja tuomioistuimia, joten kenelläkään ei olisi rahkeita osoittaa että myyn ruokaa ylihintaan. Pystyisin suurtuotannon avulla kuitenkin myymään sitä ”aitoa ruokaa” halvemmalla kuin paikallinen tilallinen.

  Plusääni(8)Miinusääni(9)
  1. Sitä todellista täytyy hakea ennenkaikkea sensuroimattomasta mediasta internetissä ja kirjoista samalla vertaillen monista eri lähteistä saatua tietoa. Täytyy koettaa kehittää rationaalista arvostelukykyään ja lisäksi intuitiotaan pystyäkseen erottaamaan disinformaation ja suorat valeet sekä löytämään sensuroidut/salatut asiat – tehtävä ei aina ole helppo ja usein mahdotonkin.

   Korkeimmalla (poliittis-rikollisella) tasolla kulissien takaa naruista vetelevillä tärkein ase on Siionin viisaiden protokollissa viitattu mediakontrolli nykyaikaan sovellettuna – ilman sitähän nämä rikolliset maailmanvaltiaat paljastuisivat kohta ja heidän eliminoimisekseen tarvittava kriittinen ihmismassa löytyisi välittömästi. (Media-kontrolli toimii ja muut Protokollien kohdat ovat loistava KUVAUS kuinka ihmiskuntaa vedetään kohti talmudisti-juutalais-pankkigangsterien Uutta Maailmanjärjestystä kohti – siitä huolimatta, että mm. trollit ja pseudo-skeptikot (skepsis) väittävät protokollia väärennetyiksi!)

   Plusääni(17)Miinusääni(3)
  2. ”Täytyy koettaa kehittää rationaalista arvostelukykyään…”

   So far I’m with you…

   ”…ja lisäksi intuitiotaan…”

   Sigh.

   ”…pystyäkseen erottaamaan disinformaation ja suorat valeet sekä löytämään sensuroidut/salatut asiat…”

   Et ole vieläkään vastannut minulle, millä perusteella päättelet, mikä tieto on luotettavaa ja mikä ei. Yhdessä ketjussa kirjoittamasi perusteella päättelin, että luotat sellaiseen tietoon, minkä läheen et usko saavan ”lahjuksia”. Et kuitenkaan ole kyennyt vastaamaan minulle kysyessäni, että millä perusteella päättelet, kuka saa lahjuksia ja kuka ei. Linkki aikaisempaan ketjuun, var så god (viestini ajankohta oli 16.10.2015 at 9.02):

   Media pimittää totuuden rokotteiden tuhoisasta vaikutuksesta laumaimmuniteetille

   Eli: Millä perusteella päättelet, kuka saa lahjuksia ja kuka ei?

   Plusääni(3)Miinusääni(3)
 6. Erittäin hyvä artikkeli. Voisi otaksua, että sen luettuaan joukko niitä, jotka elävät propaganda-/viihdemedian ja koulujen takomassa ’matrixissa’ pääsisi murtautumaan siitä ulos. (Viittaan Steven Yatesin artikkeliin ””TAKING THE RED PILL” THE REAL MATRIX”, http://www.newswithviews.com/Yates/steven.htm)

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 7. ”Osteoporoosin…”

  Eli pystyt nimeämään yhden sairauden, jossa lääkkeillä hoidetaan oiretta eikä syytä, ja siinäkin menet metsään oikein rytinällä. Osuit toki siltä osin lähes maaliin, että osteoporoosin hoidossa on yksi lääkeaineryhmä, josta on nykytiedon valossa enemmän haittaa kuin hyötyä – bisfosfonaatit. Tarina on tosi, mutta sinulla on silti faktat pielessä. Annas, kun korjaan.

  ”…Big Pharma tuli auliisti avuksi kehittämällä osteoporoosi-lääkkeitä, jotka tutkimus-NÄYTTÖÖN perustuen nostivat – otaksuttavasti lisäksi riittävästi kalsiumia (ja mahdollisesti myös D-vitamiinia) syöden – kalsiumin lisääntymisestä johtuvaa luiden tiheyttä….”

  Bisfosfonaatit eivät lisää luun kalsiumpitoisuutta, vaan estävät osteoklastisoluja hajottamasta luuta ja vapauttamasta kalsiumia verenkiertoon. Luun kalsiumpitoisuutta lisäävä valmiste on lisäravinteena otettava kalsium (+ D-vitamiini, joka on edellytys sille, että ravinnon kalsium saadaan otettua käyttöön).

  ”Näin käsiteltyjen henkilöiden luita mikroskoopilla tutkittaessa paljastui, että luiden lisääntyneestä kalsiumpitoisuudesta huolimatta luiden mikroskoopilla havaittava rakenne ei muuttunut terveen luun rakennetta vastaavaksi.”

  Luun rakenne ei muuttunut terveen luun rakennetta vastaavaksi, sillä luun hajotus on tärkeä osa luun uudistumissykliä. Tämä ei ole Big Pharman vaiettu salaisuus, vaan on tullut esiin vertaisarvioiduissa tiedejulkaisuissa (jotka ovat kaikki metodeja myöten avointa tietoa) ja tämän vuoksi bisfosfonaattien käytöstä ollaan osittain luopumassa (käyttöä ei olla kokonaan lopettamassa, sillä niistä on lyhyen tähtäimen hyötyä tietyissä tapauksissa).

  ”On hyvin tiedossa, että terve luu sisältää kalsiumin lisäksi mm. tietyissä suhteissa huomattavaa joukkoa muitakin mineraaleja, esim. magnesiumia ja lisäksi valkuaisaineita/aminohappoja.”

  Luussa on valkuaisaineita ja magnesiumiakin, mutta unohdat tärkeimmän: solut.

  ”Näin ollen osteopororoosin todellisen parantamisen yksi välttämäton edellytys on näiden ainesosien riittävä saanti joko ravinnosta tai lisäravinteina…”

  Oikein ja väärin. Kalsium ja D-vitamiini ovat välttämättömiä luun terveydelle. Ravinnon magnesiumilla sen sijaan ei ole mitään tekemistä luun terveyden kanssa. Magnesiumin puute aiheuttaa väsymystä, oksentelua, lihasnykinää, vapinaa ja vaikeissa tapauksissa kouristelua, mutta ei osteoporoosia. Lisäravinteista ei ylipäätään ole mitään hyötyä sen jälkeen, kun niiden puute on saatu korjattua. Vertaa: talo ei rakennu sillä, että joku kasaa työmaalle nauloja. Naulat ovat toki välttämättömiä, mutta niiden lisäksi tarvitaan myös puutavaraa sekä kirvesmiehiä (jne.).

  ”…Big Pharman osteoporoosi-’lääkkeet’ eivät pysty niitä korvaamaan.”

  Big Pharman osteoporoosilääkkeet eivät pysty korvaamaan kalsiumia ja D-vitamiinia, mikäli näistä on pulaa. Sen vuoksi Big Pharma myy kalsium+D-vitamiinivalmisteita.

  ”…kolesteroliääkeinä käytetyt statiinit…”

  Täysin väärä vastaus. Statiineilla nimenomaan ei hoideta oireita, vaan ainoastaan taudin aiheuttajaa. Potilaat eivät yleensä halua käyttää niitä juuri siksi, että niillä ei ole mitään vaikutusta oireisiin.

  ”…Monet sensuroimattoman median sivustoja seuraavat tietävät, että FDA on rikollisen Big Pharman täysin korruptoima virasto…”

  Big Pharma salaliittoteoria on absurdi ja mittaluokassaan mahdoton toteuttaa. Perusteluni (joihin kukaan ei ole viitsinyt ottaa kantaa muutoin kuin asiaa kiertelemällä ja syytämällä minua trolliksi) löytyvät mm. näiden artikkelien viestiketjuista:

  HPV-rokotteet: lääkärit vaativat rokotusten lopettamista

  Media pimittää totuuden rokotteiden tuhoisasta vaikutuksesta laumaimmuniteetille

  Plusääni(6)Miinusääni(15)
  1. ”Lisäravinteista ei ylipäätään ole mitään hyötyä sen jälkeen, kun niiden puute on saatu korjattua.”
   Näin en väittänytkään – tarkoitin RIITTÄVÄÄ SAANTIA – ja olen samaa mieltä lisäravinteiden yliannostuksen hyödyttömyydestä.

   ”Monet sensuroimattoman median sivustoja seuraavat tietävät, että FDA on rikollisen Big Pharman täysin korruptoima virasto” – ’Big Pharma’-nimitystä käytetään ymmärtääkseni yleisnimikkeenä lääkkeitä valmistavista maailmanmittaluokassa suurista yrityksistä. Kuten mm. tanskalaisen lääketieteen professori Peter C. Gøtzschen kirjasta käy ilmi, tällaiset yritykset voivat yksittäinkin lahjoa viranomaisia voidakseen myydä yhtä tai useampaa valmistettaan. Tämä asia on keskeinen aihe myös kanadalaisen lääkärin Ghislaine Lanctotin kirjassa ”Medical Mafia” – Lanctot toimi lääkärinä Kanadassa, Ranskassa ja Yhdysvalloissa ennenkuin mafia kostona hänen kirjastaan riisti häneltä lääkärinoikeudet näytösoikeudenkäynnin perusteella.

   ”Eli pystyt nimeämään yhden sairauden, jossa lääkkeillä hoidetaan oiretta eikä syytä, ja siinäkin menet metsään oikein rytinällä.”
   Vastauksena tähän otan joitakin kohtia artikkelista ”Half of drugs prescribed in France useless or dangerous, say two specialists”, http://www.theguardian.com/world/2012/sep/14/french-doctors-drugs-useless-dangerous

   ”Half of all medicines being prescribed by doctors in France are either useless or potentially dangerous for patients, according to two eminent medical specialists. They blame the powerful pharmaceutical companies for keeping these drugs on sale at huge expense to the health system and the taxpayer.

   Professor Philippe Even, director of the prestigious Necker Institute, and Bernard Debré, a doctor and member of parliament, say removing what they describe as superfluous and hazardous drugs from the list of those paid for by the French health service would save up to €10bn (£8bn) a year. It would also prevent up to 20,000 deaths linked to the medication and reduce hospital admissions by up to 100,000, they claim.

   In their 900-page book The Guide to the 4,000 Useful, Useless or Dangerous Medicines, Even and Debré examined the effectiveness, risks and cost of pharmaceutical drugs available in France. Among those that they alleged were ”completely useless” were statins, widely taken to lower cholesterol. The blacklist of 58 drugs the doctors claimed are dangerous included anti-inflammatories and drugs prescribed for cardiovascular conditions, diabetes, osteoporosis, contraception, muscular cramps and nicotine addiction.” (Hyvin samansisältöistä tekstiä kuin em. Gøtzschellakin.)

   Siis huomaa: ””completely useless” were STATINS, widely taken to lower cholesterol” ja ” dangerous included anti-inflammatories and drugs prescribed for cardiovascular conditions, diabetes, OSTEOPOROSIS”.

   Enpä malta olla huomauttamatta, että on useita ns. luonnonmukaisiakin tapoja luiden vahvistamiseen, joista pari esimerkkiä:
   Jonkin tutkimuksen mukaan päivittäinen hyppely, n. 60 kertaa 10 sentin korkeudelle
   lisää osteoporootikolla luun tiheyttä – otaksuisin sen tervehdyttävän myös luun solurakennetta – olettaen tietysti että tarvittavat ravintoaineet ovat saatavilla.
   Eri urheilulajeista muistamani mukaan painonnosto ja jalkapalloilu kuuluvat parhaisiin luiden vahvistajiin.
   Mm. liikuntarajoitteiset tietenkään eivät voi käyttää tällaisia menetelmiä ja kaikenlaista liikuntaa inhoavat eivät suostu.

   Plusääni(1)Miinusääni(3)
  2. Linkkaamasi artikkeli on ihan asiallinen, mutta luulen, että olet ymmärtänyt sen osittain väärin. Tämä on ymmärrettävää, sillä lääkemaailmassa tutkimustulokset, hoitokäytännöt ja lakiasiat menevät helposti sekaisin, ellei ole perehtynyt taustoihin (esimerkiksi opiskellut lääketiedettä kuutta vuotta yliopistossa).

   ”…In their 900-page book The Guide to the 4,000 Useful, Useless or Dangerous Medicines, Even and Debré examined the effectiveness, risks and cost of pharmaceutical drugs available in France…”

   Kirjoittajat tarkastelevat noin 4000 lääkettä, joilla on Ranskassa myyntilupa.

   ”…The blacklist of 58 drugs the doctors claimed are dangerous…”

   Näistä 58 (vähän yli 0,1 %) on kirjoittajien mukaan vaarallisia.

   ”…included anti-inflammatories and drugs prescribed for cardiovascular conditions, diabetes, osteoporosis, contraception, muscular cramps and nicotine addiction.” (Hyvin samansisältöistä tekstiä kuin em. Gøtzschellakin.)…”

   Tuo ei tarkoita, että kaikki noiden tautien hoitoon tarkoitetut lääkkeet ovat tehottomia, vaan että noissa lääkeryhmissä on vaarallisia valmisteita, joilla on edelleen myyntilupa. Nämä lääkkeet saattavat olla huonotehoisempia kuin aikaisemmin on luultu tai sitten niiden tilalle on tullut parempia ja turvallisempia lääkkeitä. Ongelma, josta kirjoittajat puhuvat on se, että uusien lääkkeiden tullessa markkinoille vanhojen myyntilupa jää voimaan, jolloin sellaiset lääkärit, jotka eivät seuraa tiedettä, saattavat edelleen määrätä niitä potilaille, jolloin hoito vaarantuu. Esimerkiksi rohtosormustinkukasta eristettyä digoksiinia käytettiin aikaisemmin hyvinkin usein sydänlääkkeenä, mutta nykyisin tiedetään, että vaikka se auttaa potilaan oireisiin, se saattaa pitkässä juoksussa jopa huonontaa potilaan elinajanodotetta. Itse en ole määrännyt digoksiinia kenellekään, mutta tiedän, että varsinkin vanhemmat kollegat sitä edelleen määräävät (digoksiinille samaten kuin bisfosfonaateille on kuitenkin joitain harvinaisia käyttöindikaatioita edelleen, minkä vuoksi en lähtisi niitä kokonaan kieltämään).

   ”…Enpä malta olla huomauttamatta, että on useita ns. luonnonmukaisiakin tapoja luiden vahvistamiseen, joista pari esimerkkiä: Jonkin tutkimuksen mukaan päivittäinen hyppely, n. 60 kertaa 10 sentin korkeudelle lisää osteoporootikolla luun tiheyttä – otaksuisin sen tervehdyttävän myös luun solurakennetta – olettaen tietysti että tarvittavat ravintoaineet ovat saatavilla. Eri urheilulajeista muistamani mukaan painonnosto ja jalkapalloilu kuuluvat parhaisiin luiden vahvistajiin…”

   Voin ilokseni todeta, että nyt löytyi jotain, josta olemme yhtä mieltä. Jos kiinnostaa, niin tutkimusten perusteella tämä johtuu siitä, että tärinä aktivoi osteoblasti -nimisiä soluja, jotka muodostavat uutta (mikrorakenteeltaan tervettä) luuainesta. Osteoblastien aktivoimiseen on olemassa myös lääkkeitä, mutta niiden käytössä on oltava varovainen, sillä ne lisäävät pitkällä aikavälillä luusyövän riskiä. Tämäkin osoittaa, että lääketieteessä pitää aina punnita tarkasti hyödyt ja haitat ja pyrkiä niin kevyeen lääkekuormaan kuin mahdollista.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
 8. Rintasyöpädiagnooseista 75% on vääriä. Tästä on tehty tutkimus jota ei julkaista kuin harvoilla sivuilla. Vain 25% on todellista syöpää mutta loput 75% leikataan varmuuden vuoksi. Siksi että ei tehtäisi virhettä ja yhteiskunta maksaa homman. Hoitovirhe ei ole se että leikataan varmuuden vuoksi. Itse tiedän yhden naisen joka parani väärästä diagnoosista hivenaineilla.

  Plusääni(10)Miinusääni(3)
  1. Vaikka kaikki rintarauhasen kasvaimet eivät olekaan rintasyöpää niin voidaan ne kuitenkin tarvittaessa poistaa. Itse pidin pari vuotta hyvänlaatuiseksi arvioitua kasvainta rinnassa mutta kun se alkoi kasvaa yli 10 cm läpimittaiseksi, tulehtui ja särki yötä päivää niin päätin leikkauttaa sen. Ihan pieniä hyvänlaatuisia kasvaimia ei tarvitse poistaa.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. 7.
  Laumaimmuniteettiargumentti meinaa sitä että rokottautumisesta kieltäytyvät vaarantavat muut sellaiset jotka ovat rokottamattomia jostain syystä, allergia tms. Ei sitä että he vaarantaisivat rokotetut, joilla ei luonnollisesti ole vaaraa. Tarkkuutta 🙂

  Itse luotan kyllä siihen että rokote todella suojaa siltä mitä tautia vastaan se on. Toki kaupalliset lääkefirmat myös niillä hyötyy ja siksi kausiinfluenssarokotebisneskin on olemassa. Itse en rokotteita ottaisi kuin todella vakavia tauteja vastaan.

  Plusääni(3)Miinusääni(9)
  1. Tämä Nikkeli kuuluu näköjään niihin lipeviin Rokotetappajien kastiin. Lukekaa tarkkaan sen kommenttia huomaatte liudan ristiriitaisuuksia….Ja haluan kaikkien itse tutkivan tätä asiaa niin ne tulevat itse huomaamaan ne ristiriitaisuudet….

   Tässä annan yhden esimerkin tästä asiasta !

   http://www.yourspine.com/Chiropractic/Dr+Oz+Swine+Flu.aspx

   ja tästä se jutussa oleva video…

   https://www.youtube.com/watch?v=bGNn_prJXhg

   Plusääni(9)Miinusääni(4)
   1. No pistähän foliohattua vielä tiukemmalle. Missähän minä ristiriitaisuuksia latelin.

    Koko viestin pääpointti oli tarkentaa että mitä laumaimmuniteetti tarkoittaa. Magneettimedia oli nimittäin ymmärtänyt sen kohdan väärin.
    Saatte toki olla sitä mieltä että rokotukset on 100% salaliitto eikä millään asteella toimivia jos haluatte, mutta ennen kuin aletaan puhumaan siitä miten laumaimmuniteettiargumentti on ristiriitainen, olisi hyvä edes ymmärtää mitä se tarkoittaa.

    Plusääni(6)Miinusääni(10)
  2. Nikkeli: MM ei ole ymmärtänyt asiaa väärin. Syy miksi väitetään rokottamattomien vaarantavan rokotettujen terveyttä on kasvava infektiopaine koko populaation keskuudessa. Rokotteet antavat harvoin 100% suojan ja mitä suuremmalle määrälle taudinaiheuttajaa altistuu, sen suurempi riski sairastua, myös rokotetuilla. En ole varsinaisesti rokotteiden puolestapuhuja, mutta pelkään pahoin että suuressa mittakaavassa rokottamatta jättäminen aiheuttaisi suuria ongelmia.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
 10. 34. Valeuhrit.

  Tästä löytyykin kaikkea hassua videota Youtubesta. Yksi parhaimmista oli tämä missä Marcus Weaver on olevinaan uhri Coloradon Batman-elokuvan joukkomurhasta 20 heinäkuuta 2012. Ei tarvitse tietää asiasta mitään nähdäkseen, että uhri on täyttä valetta.

  Hepulla on käsi paketissa mutta tätä kohtaa kädessä ei selitetä millään lailla. Sen sijaan hän esittelee olkapäätänsä johon on muka ammuttu. Ammuttu käsi pitelee veristä paitaa ja käsi käy aivan kuin terveellä. Hän ei edes osaa näytellä, että käsi on kipeä ja olkapäässä olisi oikeasti sirpale. Heppu ei edes vaikuta millään lailla järkyttyneeltä vaan latelee valmiita vuorosanoja.

  https://www.youtube.com/watch?v=b9Ir2zpBltA

  Kun katsoo muita vidoita, kuten Bostonin maraton-pommituksesta, niin niissä on sama hopeahapsinen reportteri ja ne ovat yhtä feikkejä kuin tämäkin pätkä.

  Plusääni(4)Miinusääni(2)
 11. 7. Valeimmuniteetti

  Ei ole täysin totta.
  Joskus valeimmuniteetti voi olla ainoa keino säilyä hengissä.
  Esim. Ebola- tai Marburgvirusta ei noin vain sairasteta pois.

  Plusääni(3)Miinusääni(3)
 12. ”5. Lääkkeet ovat huijausta”

  Katsoin juuri elokuvan ”Kirje tuntemattomalta naiselta” (vuodelta 1948). En halua spoilata koko juonta, mutta jossain vaiheessa eräs poika menehtyy pilkkukuumeeseen. PILKKUKUUMEESEEN! Mihin helvetin pilkkukuumeeseen? Ai niin. Olen syntynyt 80-luvulla. En tietenkään tunne kaikkia niitä sairauksia, joihin kuolemista pidettiin normaalina ennen kuin niihin oli keksitty LÄÄKE!

  Plusääni(5)Miinusääni(8)
 13. Artikkeli kertoo juuri siitä mitä magneettimedia on.

  Plusääni(8)Miinusääni(11)
  1. ”What are Internet trolls? Psychology Today, in an article titled Internet Trolls Are Narcissists, Psychopaths, and Sadists provides this definition,

   An Internet troll is someone who comes into a discussion and posts comments designed to upset or disrupt the conversation. Often, in fact, it seems like there is no real purpose behind their comments except to upset everyone else involved. Trolls will lie, exaggerate, and offend to get a response.

   The same article referenced a Canadian research that studied the personalities of Internet trolls, wondering if there was a link with “the “Dark Tetrad” of personality traits: narcissism, Machiavellianism, psychopathy, and sadism”. Not surprisingly, the connection was a strong one. To quote the authors,

   Both trolls and sadists feel sadistic glee at the distress of others. Sadists just want to have fun … and the Internet is their playground! ”

   http://catholicdialogue.com/2015/03/26/dont-feed-the-trolls/

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 14. MAGNEETTIMEDIA ON HUIJAUSLEHTI LÄHES KAIKKI TUOSTA ON HUIJAUSTA VOI TEITÄ HYVÄUSKOISIA IHMISRAUKKOJA!!!!!!!! AJATELKAA NYT MANGEETTIMEDIA VÄITTÄÄ ETTÄ LÄÄKKEET HUIJAUSTA JA KANNABIS EI AIHEUTA SAIRAUSTA VOI SAATANAN SAATANA!

  Plusääni(6)Miinusääni(10)
 15. Tuo ”valemaailmankaikkeus” olisi voinut jäädä listalta pois. Se on saman sarjan juttu kuin, että Maa on sittenkin litteä eli Flat Earth huijaus. Molemmat osoittavat hyvin sen, että oli tarina tai teoria mikä tahansa, aina siihen joku uskoo. Ainakin väittämän mukaan NSA:n ja Googlen kaverit keksivät kokeilla ovatko ihmiset todellakin niin herkkäuskoisia, että nämä stoorit menisivät läpi kun ne ”tieteellisesti perustellaan”.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat