21 kriittistä kysymystä rokotteista

Miksi lääketeollisuus suhtautuu niin vihamielisesti heille esitettyihin, kriittisiin kysymyksiin? Syy on selvä: mikäli ihmiset saisivat kysymyksiinsä rehelliset vastaukset, lääkemafian korttitalo romahtaisi täydellisesti.

Kriittiset kysymykset ovat suurin uhka rokoteteollisuudelle, minkä vuoksi niiden esittäjät tulee vaieta kuoliaaksi. Kriitikkoja uhataan joukkopidätyksillä ja vankeudella. Kuinka haavoittuvainen rokoteteollisuus onkaan, jos pelkät sanat voivat vahingoittaa sitä?

Millaisiin kysymyksiin lääketeollisuus ei halua vastata? Näitä 21 kysymystä valtamedia ei tule kuuna päivänä esittämään:

 1. Jos tuhkarokkorokote tarjoaa pysyvän immuniteetin tuhkarokkoa vastaan, niin miksi rokotettujen lasten tulisi pelätä tuhkarokon leviämistä?
 2. Jos rokotteet ovat niin tehokkaita kuin niiden väitetään olevan, miksi Merck-yhtiössä työskennellyt virologi teki ilmoituksen yrityksensä vilpillisestä toiminnasta, kuvaten kuinka yhtiö vääristeli rokotuskokeiden tuloksia johtaakseen Elintarvike- ja lääkevirastoa harhaan?
 3. Jos rokotteet eivät lisää autismin kehittymisen riskiä, miksi CDC:n huippututkija tunnusti julkisesti keskuksen syyllistyneen tutkimustulosten vääristelyyn, valikoimalla tutkimustuloksia siten, ettei mahdollinen yhteys autismitapausten ja rokotusten välillä tulisi ilmi?
 4. Hänen sanatarkka lausuntonsa julkaistiin lakitukiryhmän sivuilla:

  [box type=”shadow” align=”aligncenter” ]Nimeni on William Thompson. Olen työskennellyt Yhdysvaltojen tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskuksessa (CDC, Centers for Disease Control and Prevention) erikoistutkijana vuodesta 1998 lähtien. Pahoittelen sitä, että jätimme kollegoideni kanssa pois tilastollisesti merkittäviä tutkimustuloksia vuoden 2004 Pediatrics -julkaisun artikkelistamme. Pois jätettyjen tulosten perusteella autismin kehittymisen todennäköisyys kasvoi merkittävästi niillä miespuolisilla, afrikkalaisamerikkalaisilla vauvoilla, jotka saivat MPR-rokotuksen ennen 36 kuukauden ikää. Päätimme jättää pois osan tutkimustuloksista, mielestäni tutkimusta ei suoritettu protokollan mukaisesti.[/box]

 5. Mikäli elohopeayhdisteillä on neurotoksisia vaikutuksia (mitkä ovat kiistattomasti osoitettu), miksi niitä ruiskutetaan lapsiin ja raskaana oleviin naisiin rokotteiden lisäaineena? Miksi rokoteteollisuus ei poista kaikkea elohopeaa rokotteista, lasten terveyden vuoksi?
 6. Flulaval-influenssarokotteessa käytetään elohopeayhdistettä säilöntäaineena.
  Flulaval-influenssarokotteessa käytetään elohopeayhdistettä säilöntäaineena.
 7. Jos rokotteet ovat niin turvallisia kuin väitetään, miksi rokoteteollisuus tarvitsee vastuuvapautuksen tuotteidensa aiheuttamista haitoista?
 8. Jos rokotteet toimivat niin hyvin tautien ehkäisyssä, miksi joidenkin rokotteiden (kuten vesirokkorokotteen) pakkausselosteessa lukee, että rokote voi aiheuttaa virustartunnan?
 9. rokotteet_21_2varivax

 10. Jos rokotteet ovat kansanterveydellinen edistysaskel, miksi tilastojen mukaan tartuntatautitapausten määrän lasku hidastui rokotteiden käyttöönoton jälkeen?
 11. Jos rokotteet ovat niin turvallisia kuin väitetään, miksi Italiassa ainakin 13 kuoli 48 tunnin sisällä rokotteen ottamisesta?
 12. Jos rokotteet ovat niin luotettavia kuin väitetään, miksi rokotemyönteisen ryhmän jakamista, nuorille afrikkalaisnaisille annetuista rokotteista, löytyi raskauden keskeyttävää kemikaalia?
 13. Jos rokotteiden teho on todistettu tieteellisesti, miksi joissakin pakkausselosteissa myönnetään suoraan, ettei tuotteiden tehoa ole kliinisesti testattu?
 14. rokotteet_21_3

 15. Jos rokotteet ovat niin turvallisia kuin väitetään, miksi Gardasil-rokotteen pakkausselosteessa kerrotaan kohonneesta akuutin hengitystiesairauden riskistä vauvoilla, jotka käyttävät rokotetun äidin maitoa ravinnokseen?
 16. rokotteet_21_4

 17. Jos rokotteet ovat niin turvallisia kuin väitetään, miksi Gardasil-pakkauksen pakkausselosteessa myönnetään rokotteen voivan aiheuttaa ”kouristuksen omaisia oireita, päänsärkyä, kuumetta, pahoinvointia ja huimausta” tai pyörtymisen tai tilapäisen tajuttomuuden, joka voi johtaa vammoihin?
 18. rokotteet_21_5
  rokotteet_21_6
  rokotteet_21_7

 19. Jos rokotteet ovat täysin turvallisia, miksi joidenkin rokotteiden pakkausselosteissa on pitkä lista pelottavista ja omituisista sivuvaikutuksista, joita käyttö voi aiheuttaa?
 20. rokotteet_21_8
  Näitä oireita voi esiintyä flunssarokotteen ottamisen jälkeen:
  Kipu silmissä tai rinnassa
  Niveltulehdus
  Huimausta, vapinaa tai pyörtymistä
  Kouristuksia tai sairaskohtauksia
  Guillain–Barrén oireyhtymä
  Aivohermon tai raajan halvaus
  Aivojen turvotus
  Osittainen kasvohalvaus
  rokotteet_21_9

 21. Jos rokotteiden tehokkuus on todistettu tieteellisesti, miksi pakkausselosteissa usein myönnetään, ettei rokotteen tehosta ole aina tehty tutkimuksia niillä ihmisryhmillä, joiden hoitoon niitä käytetään?
 22. rokotteet_21_10

 23. Jos rokotteiden käyttö on turvallista raskaana oleville naisille, miksi joidenkin rokotteiden pakkausselosteissa myönnetään suoraan, ettei suurimman osan turvallisuutta raskaana olevien naisten hoidossa ole testattu millään tavalla? Osassa jopa kirjoitetaan, että ”rokotteen vaikutuksesta sikiön kehitykselle ei ole tietoa”.
 24. rokotteet_21_11
  rokotteet_21_12

 25. Jos rokotteet ovat niin turvallisia lapsille ja raskaana oleville naisille, miksi pakkausselosteissa myönnetään suoraan, että tuotteet sisältävät pieniä määriä myrkyllisiä kemikaaleja, kuten ”vasikan sikiön seerumia”.
 26. rokotteet_21_13

 27. Jos rokotteet tarjoavat pysyvän immuniteetin, miksi 97 % taudinaiheuttajalle altistuneista, varta vasten rokotetuista lapsista sairastui?
 28. Jos rokotteet ovat tehokkaita ja turvallisia, miksi tämä viisivuotias tyttö kuoli juuri siihen flunssakantaan, jota vastaan hänet oli rokotettu?
 29. Jos valtamedia julkaisee puolueettomasti uutisia rokotteista, miksi CDC:n kohuvuotajan lausunto rokotteiden ja autismin välisestä mahdollisesta yhteydestä vaiettiin kuoliaaksi?
 30. Miksi CDC väittää kaikkien rokotteiden olevan turvallisia ja tehokkaita, vaikka heidän verkkosivuillaan on luettelo rokotteiden myrkyllisistä lisäaineista?
 31. Jos rokoteteollisuus välittää lapsista niin paljon, miksi heidän lakeijansa vaativat rokottamattomien lasten huostaanottoa ja vanhempien vangitsemista?

Artikkeli julkaistu alunperin englanniksi Natural News -verkkosivuilla.

Aiheesta lisää:
Ovatko rokotteet turvallisia?
9 tapaa, joilla rokotteet heikentävät lasten immuniteettia
HPV-rokotteen saaneita tyttöjä vaivaa outo sairaus
Bill Gatesin poliorokoteohjelma aiheutti 47 500 halvaus- ja kuolemantapausta

39 kommenttia

 1. Hmmm… Hyviä kysymyksiä, kuka vastaa?
  Odotan innolla.

  Plusääni(26)Miinusääni(7)
 2. 1. Pääasiassa ei tarvitsekaan. Rokotus tuhkarokon tapauksessa on erittäin tehokas suoja. Ongelma ovatkin ne lapset, joita ei voida rokottaa esimerkiksi lääkeaineallergian takia. Joillekin rokotus taas ei jostain syystä tarjoa toivotun kaltaista suojaa. Lisäksi normaalit ihmiset tuntevat empatiaa niitä lapsia kohtaan, jotka ovat vaarassa idioottien vanhempiensa takia.

  2. Merck haastettiin oikeuteen virheellisten menetelmien käytöstä rokotteen tehon tutkimuksessa. Rokotteessa itsessään ei ollut vikaa lukuunottamatta sitä, että todellinen teho oli todennäköisesti jonkin verran markkinoidun alapuolella, ja se tarjosi edelleen ihan hyvän suojan. Kyse oikeusjutussa oli enemmänkin markkinoinnista ja sillä saavutetusta monopoliasemasta. Tervetuloa maailmaan, lääkeyhtiöt ovat yhtiöitä ja pyrkivät tekemään mahdollisimman paljon voittoa. Käsittääkseni tätä tapausta ei vielä ole oikeudessa ratkaistu.

  3. Autismia ollaan käsitelty ihan pirusti. Koko rokotus-autismi -keskustelu lähti liikkeelle Wakenfieldin tilaajansa tarpeiden mukaan väärentämästä tutkimuksesta, eikä minkäänlaista näyttöä ole onnistuttu saamaan rokotuksien ja autismin yhteydelle, vaikka asiaa on tutkittu monien tahojen toimesta. Mä haluan tässä huomauttaa, että natural news on suunnilleen yhtä luotettava lähde kuin magneettimedia. Se on ennenkin keksinyt väitteitä ja whistleblowereita omasta päästään. Tässäkin tapauksessa koko homma on ihan mielikuvituksen tuotetta, kehitetty asiayhteydestä irrotetusta yhteen tutkimukseen liittyneestä kommentista, jonka sisältöä ei ymmärretty oikein. Toisin sanoen: tuo kysymyksen lainaus on oikein, sen tulkinta jonkinlaiseksi cdc:n huijaustunnustukseksi ei ole oikein. Tuossa lyhyesti aiheesta: http://www.snopes.com/medical/disease/cdcwhistleblower.asp

  4. Tässäkin tapauksessa toistetaan vanhaa kemistien mantraa: Annostus tekee myrkyn. Happi on myrkyllistä liian suurina annoksina. Samoin vesi. Elohopea on myrkyllistä pienempinä annoksina, mutta ei läheskään niin pieninä kuin mitä joissain rokotteissa on käytetty. Vertailun vuoksi se teidän kakaranne saa yhdestä kala-ateriasta enemmän elohopeaa kuin koko rokotusohjelmasta. Tätä elohopeajuttu pitää yllä pari äänekästä idioottia, jotka kuvittelevat, että autismi on elohopeamyrkytys (vihje: autismi ei ole, eikä edes muistuta elohopeamyrkytystä).

  5. “Rokotusteollisuudella” ei ole minkäänlaista vastuuvapautta tuotteistaan muuta kuin joissakin erikoistapauksissa, joissa tuotteen kiireellisyyden takia kattavaa testausta ei ole ehditty suorittaa. Tällöin vastuun ottaa rokotteen tilannu valtio. Lääkeaineen testaaminen vie vuosikausia ja jos rokote tarvitaan nyt, täytyy tietyt turvallisuusnäkökohdat harkinnan mukaan ohittaa. Yksikään valmistaja ei suostu ottamaan vastuuta tuotteen turvallisuudesta, jos testaamiseen ei ole annettu tarpeeksi aikaa.

  6. Jotkin rokotteet (ei kaikki) on valmistettu heikentämällä tai muuntamalla virusta siten, ettei se enää pysty leviämään ihmisessä, mutta aiheuttaa kuitenkin immuunivasteen. Tällöin on olemassa pieni (hyvin pieni) riski siitä, että rokote joillakin ihmisillä voi aiheuttaa virustartunnan. Tämä ei ole mikään salaisuus, se lukee pakkauksissa ja lääkäritkin siitä kertovat.

  7. Höpönlöpön. Väärin tulkittua tilastoa ja suoraa valehtelua.

  8. Italiassa muutama vanhus kuoli hieman influenssarokotteen saamisen jälkeen. Varmuuden varalta siellä otettiin yksi erä rokotetta pois käytöstä. Minkäänlaista yhteyttä rokotteen ja kuolemien välillä ei kuitenkaan löydetty. Kyseessä ei siis ollut tapaus, jossa ihmiset yhtäkkiä vaan kuolivat johonkin rokotusmyrkytykseen (vihje: vanhuksilla on tapana ottaa influenssarokotus ja niillä on myös tapana kuolla muutenkin ennemmin tai myöhemmin). Jos mietitte, että suuri osa vanhuksista ottaa kausi-influenssarokotuksen ja joka päivä kuolee iso määrä vanhuksia, suomestakin löytyy jokatapauksessa kymmenittäin vahuksia, jotka ovat kuolleet pian rokotuksen ottamisen jälkeen.

  9. Mä en nyt lukenut tekstiä, mutta luulen, että jokaisessa rokotteessa ja varmaan jokaisessa lääkkeessä ja hyvin todennäköisesti jokaisessa syömässänne ateriassa on useampaakin kemikaalia, joka aiheuttaa raskauden keskeytymisen. Palataan taas takaisin siihen muistisääntöön: Annostus tekee myrkyn.

  10. Influenssa on laaja kausiluonteisesti vaihtuva tauti, jota vastaan ei voida saada pitkäaikaista suojaa yhdellä rokotuksella. Viranomaiset arvioivat etukäteen todennäköisimmät viruskannat seuraavalla kaudella ja rokotukset annetaan niitä vastaan. Tästä syystä rokotteiden teho testataan laboratorio-olosuhteissa oikeilla viruksilla, mutta tutkimuksen tekeminen rokotetuilla ihmisillä on lähes mahdotonta, kun pitäisi tietää, mitä monista influenssakannoista vastaan rokotetut on rokotettu ja milloin. Kyseessä on ihan puhtaasti käytännön ongelma. Ja se rokotteen teho on edelleen testattu, ei vaan käyttäjätestauksena.

  11. Monet rokotteet aiheuttavat oireita rokotteen saajille. Niistä mainitaan pakkauksessa ja varoitetaan etukäteen. Rokotteet eivät siis todellakaan ole aina täysin harmittomia, eikä niin ole väitettykään. Jotkin aiheutuneista oireista voivat vaikuttaa äidinmaitoon ja sitä kautta lapseen. Tuossa tapauksessa valmistaja varoittaa mahdollisuudesta oireisiin lapsella noin kuukauden aikana äidin rokotuksesta. Lääkäri varmaan sanoisi, että älä ota rokotetta imetysaikana, jos pakkaus kieltää niin tekemästä.

  12. Kuten sanoin yllä, joillekin aiheutuu rokotteista oireita. Niistä varoitetaan etukäteen. Tuo tajuttomuus johtaa vammoihin kohta tarkoittaa sitä, että tajuttomuus voi johtaa kaatumiseen, joka voi johtaa vammoihin. Nuo varoitukset eivät tarkoita, että on todennäköistä saada oireita. Tunnetuista sivuvaikutuksista pitää varoittaa vaikka vain yksi sadasta miljoonasta kärsisi niistä. Näin on myös kaikissa muissa lääkkeissä. Tarkistakaa huviksenne tavallisten päänsärkylääkkeiden mahdolliset sivuvaikutukset.

  13. Katso yllä.

  14. Käyttäkää aivojanne hyvät ihmiset. Joskus testaaminen jollakin ryhmällä on mahdotonta tai todella epäeettistä. Tässä tapauksessa tuo teksti sanoo, että “ei emme ole tökkineet piikkejä raskaana oleviin naisiin ja katsoneet mitä tapahtuu”. Mistä te kuvittelette niiden saavan koehenkilöitä testaamaan tapahtuuko sikiölle mitään? Varoituksessa vielä lisätään, että älä käytä raskaana ollessasi, ellei ole aivan pakko, joten mistä te oikein revitte tuon ”ei testattu niillä joiden hoitoon käytetään”? Piikin antava osapuoli yleensä pitää huolta noista rajoituksista ja raskaana olevien lääkehoito on hyvin säänneltyä yleensäkin.

  15. Katso yllä. Ärsyttää kun kysytte saman kysymyksen kahteen kertaan. Melkein mitään rokotteita ei suositella annettavaksi raskaana oleville naisille juuri siksi, että testaaminen on mahdotonta.

  16. Koska ne sisältävät. Sun syömä salaattikin sisältää huomattavasti suurempia määriä myrkyllisiä aineita. Edelleen se annostus tekee myrkyn.

  17. Rokotteet eivät tarjoa sataprosenttista suojaa eikä niin ole kukaan väittänytkään. Sairastuneista suurin osa on rokotettuja, koska lähes kaikki kyseisessä populaatiossa olivat rokotettuja. Joillakin rokote ei toimi niin tehokkaasti kuin olisi toivottavaa. Siksi sikotautiepidemioita esiintyy hetkellisesti silloin tällöin myös rokotettujen joukossa. Länsimaissa rokottamattomista sikotaudin saa vajaa prosentti. Rokote vähentää todennäköisyyttä noin 90%.
  Ihan oikeasti tyypit, tää data on vapaasti saatavilla, ei tarvitse poimia yksittäisiä anekdootteja ja huudella niitä netissä.

  18. Tutustumatta tarkemmin tapaukseen, katso yllä.
  Mä myös haluaisin huomauttaa sanan flunssa käytöstä. Influenssa ja flunssa eivät ole sama asia eikä flunssaan edes ole olemassa rokotetta (vaikeaa se olisikin kun erilaisia flunssaviruksia on satoja liikkeellä yhtäaikaa). Monia lukijoita hämmentää kun he sotkevat nenän vuotamisen ja kevyen kurkkukivun potentiaalisesti tappavaan hengityselinten kuumesairauteen.

  19. Koska mitään kohuvuotajaa ei ollut olemassakaan. Asiasta oli kohu ainoastaan naturalnewsin kaltaisilla huijaussivustoilla.

  20. Palataan taas siihen annostus tekee myrkyn -juttuun.

  21. Missä te olette nähneet lakiehdotuksen koskien rokottamattomien huostaanottoa? Mä en ainakaan ole. Australiassa ehdotettiin tukien leikkaamista niiltä, jotka ihan oma-aloitteisesti omasta typeryydestään sairastuttavat lapsensa, mutta huostaanotoista mä en ole kuullut.
  Tosin mä olen kyllä aika huolestunut siitä, että artikkelin kirjoittajalla on oikeus kasvattaa lapsia tähän maahan.

  Plusääni(86)Miinusääni(31)
  1. jaaH0M0va…..KUULUU NIIHIN PALKATTUIHIN ROKOT€MURHAAJIIIN….

   TUON KU$IPÄÄN PI€RUT VOI TODI$TAA VALH€IK$ P€LKÄ$TÄÄN $YV€NTYMÄLLÄ YHT€€N KOHTAAN….

   Dr. WAKEFIELD ON TODETTU OIKEAKS AUTISMI/ROKOTEYHTEYS LÖYDÖKSESTÄÄN ENGLANTILAISESSA TUOMIOISTUIMESSA….

   JOSSA PALJASTUI LISÄKSI ETTÄ ENGLANNIN VIRANOMAISILLA OLI JO ENNEN TÄTÄ Dr WAKEFIELDIN LÖYTÖÄ…JO KÄSISSÄÄN 2 OMAA TUTKIMUSTA JOTKA TODISTIVAT SAMAN ASIAN….MUTTA NE OLIVAT VAIENNEET TÄSTÄ ASIASTA TÄHÄN PÄIVÄÄN ASTI…

   JOTEN $€ $ITÄ KANSANKUSETTAJA KU$IPÄÄjaaH0M0va…

   Dr. Unloads On Safe Vaccines

   https://www.youtube.com/watch?v=R2XKRanrz28

   https://childhealthsafety.wordpress.com/2013/04/14/dr-andrew-wakefield-not-guilty-says-bbc-general-medical-council-wrong/

   https://childhealthsafety.wordpress.com/2013/04/14/2010/06/30/vaccination-causes-autism-%e2%80%93-say-us-government-merck%e2%80%99s-director-of%c2%a0vaccines/

   https://childhealthsafety.wordpress.com/2013/04/14/2009/06/03/japvaxautism/

   https://childhealthsafety.wordpress.com/2013/04/14/2009/01/13/secret-british-mmr-vaccine-files-forced-open-by-legal-action/

   https://childhealthsafety.wordpress.com/2013/04/14/2009/06/14/juliawinsmmrcase/

   https://childhealthsafety.wordpress.com/2013/04/14/2010/09/21/us20m-hannah-poling-vaccine-autism-case/

   https://childhealthsafety.wordpress.com/2013/04/14/2009/10/09/cbs-news-research-links-kids-vaccines-brain-damage/

   Plusääni(22)Miinusääni(32)
   1. Olen hämmentynyt oivallisesti muotoillusta vastauksesta. Jos vielä saisit faktat kuntoon ja opettelisit käyttämään muitakin lähteitä kuin salaliittoilijoiden päästänsä keksimiä sepustuksia. Valitettavasti en myöskään saa mitään tuloja rokotteiden valmistajilta. Helpottaisi suunnattomasti taloustilannetta jos saisin. Mutta jatka ihmeessä asioihin perehtymistä ja niistä netissä kirjoittelua. Ei tarvita montakaan kaltaistasi niin kukaan ei enää vastusta rokotuksia. Oivallista työtä ystävä hyvä.

    Plusääni(42)Miinusääni(25)
    1. jaaH0M0va
     22.4.2015 at 6.56

     Olet hämmästynyt oivallisesti muotoillusta vastauksesta. Jos vielä saisit faktat kuntoon ja opettelisit käyttämään muitakin lähteitä kuin noiltä rokote salamurhaajien perseesstään keksimiä sepustuksia. Valitettavasti et siis myöskään vielä saa tarpeeksi THL:än lahjusrahoja noiltä myrkkyrokotteiden valmistajilta. Helpottaisi varmasti suunnattomasti sitä veriraha tilannetta jos saisit. Mutta jatka ihmeessä asioihin perehtymistä eikä tätä netissä valehtelua. Ei tarvita montakaan kaltaistasi palkkamurhaajaa niin kukaan ei enää ota rokotuksia. Oivallista työtä lastenmurhaaja hyvä.

     https://www.youtube.com/watch?v=bGNn_prJXhg

     Plusääni(18)Miinusääni(17)
   2. Tuleva lähihoitaja täällä. Suuri osa rokotteista perustuvat siihen, että joukossa suurin osa ihmisistä on oltava rokotettuja niin että tämä toimisi. Jos taudinkantajia on liikaa, rokotteen vaikutus vähenee. On typerää JA VASTUUTONTA yhteiskuntaa vastaan jättää rokotteet ottamatta.

    Plusääni(16)Miinusääni(24)
    1. ÖLETKO MUUTEN VAIN TYHMÄ ”Tuleva lähitappaja” TAI OLETKO VAIN TIETOINEN VALEHTELIJA….TUO ns JOUKKOIMMUNITEETTI SAADAAN AIKAAN *PELKÄSTTÄÄN
     SAIRASTAMALLA* NIIHIN KYSEISIIN TAUTEIHIN..

     EIKÄ MILLÄN ROKOTEMYRKKYRUISKULLA….

     ELIKÄ TODISTIT JUURI VALEHTELEVAS SEKÄ ETTÄ NUO ROKOTETAPPAJIEN MYRKYT EIVÄT SUOJAAKAAN NIITÄ ROKOTtETUITA…..KIITOKSET PALJASTUKSESTA !!!!

     Plusääni(16)Miinusääni(15)
    1. jaaH0M0va
     22.4.2015 at 6.46

     Olet siiis vapaa vastaamaan esittämiini kohtiin.

     HPV Gardasil Vaccine Proves Lethal

     Uploaded on Feb 28, 2010

     As of 2014, more than 20,000 Adverse Events have been recorded with an estimated 200 plus girls dead worldwide due to the Gardasil and Cervarix vaccines. But they prevented many others from dying as a result of cervical cancer, right? Sadly, no. These vaccines have not actually been proven to prevent cervical cancer. Even worse, despite the FDA’s own research, Gardasil shots are being mandated by more and more gov’t agencies as a requirement for America’s young girls. How many more will be forced to suffer or die before this is stopped?

     https://www.youtube.com/watch?v=O7LH9TRCHuA

     Plusääni(19)Miinusääni(8)
    2. Kröhöm. Pitäkäähän foliohatuistanne kiinni, nyt tulee tiukkaa faktaa:

     1. Flulaval- rokotetta on tarkoitettu annettavaksi aikuisille eli yli 18 vuotiaille. Elohopeahan on tiedetysti terveyden ja ympäristön kannalta yksi pahimpia, ja tästä syystähän tiomersaalia vältetetään käyttämästä rokotteista, pienille lapsille annettavissa rokotteissa voi olla jäämiä tiomersaalista, mutta enemmän olisin huolissani äidin raskausajan elohopean saannista. Esimerkiksi metyylielohopeasta, jota on runsaasti kalassa. Tietyissä järvissä kasvavissa petokaloissa saattaa olla 1mg/kg elohopeaa. ”EU:n komission asetuksen (1881/2006) mukaan elintarvikkeena käytettävän kalan elohopeapitoisuus ei saa ylittää 0,5 milligrammaa kilossa kalan tuorepainoa kohti laskettuna (mg/kg tp). Petokaloille, kuten hauelle, pitoisuusrajaksi on asetettu 1,0 mg/kg tp.”
     Vertailun vuoksi, kohuttu Pandemrix rokote sisältää elohopeaa 5 mikrogrammaa per rokote. Eli petokalat 1 mg/kg, pandemrix rokote 0,005 mg per 0,5 ml rokote.
     2. Nykyään rokotteissa ei juurikaan käytetä elohopeyhdisteita.
     ”Tiomersaalia on Suomessa nykyisin merkittäviä määriä enää influenssarokotteessa ja japanin aivokuumerokotteessa. Yleisessä rokotusohjelmassa olevissa rokotteissa sitä ei ole. Entinen kolmoisrokote, joka sisälsi tiomersaalia, on tänä vuonna korvattu viitosrokotteella, joka antaa hinkuyskän, kurkkumädän ja jäykkäkouristuksen lisäksi suojan poliota ja hemofilus-b-infektioita vastaan. (2005)” Tänäpäivänä tiomersaalia ei enää ilmeisesti käytetä missään.
     3. Myrkyistä sen verran, että oletteko koskaan miettineet esimerkiksi mitä kaikkea kaikessa on? Kaikki on pahaksi jos sitä on liikaa, ja et voi nykypäivänä välttää pieniä määriä erilaisia kemikaaleja ja myrkkyjä. Tulisin hulluksi, jos pelkäisin jokaista myrkkyä, jota löytyy häviävän pieniä määriä oikeastaan kaikesta missä elämme ja hengitämme ja kosketamme sekä syömme:
     – Nitraatti (raja-arvo 50 mg/l):Nitraattipitoisia kasveja ovat kiinankaali, punajuuri ja pinaatti. Nitraatti muuttuu elimistössä nitriitiksi ja syöpävaarallisiksi nitrosoamiineiksi. Talousveden nitraattipitoisuus on 30-50 mg/l.
     -Uraani (pitoisuudet vaihtelevat kallioperän mukaan): Kallioperästä, radioaktiivinen, löytyy porakaivovedestä. Hajoamistuotteena Radon. Kemiallinen toksisuus, jolla vaikutuksia munuaisiin.
     – Arseeni (suurin sallittu pitoisuus talousvedessä 10 mikrogrammaa/l , suomessa on alueita, joissa pitoisuudet voivat olla 100-200 mikrogrammaa/l).
     – Otsoni, suojelee tai vahingoittaa riippuen millä korkeudella sitä ilmakehässä on. Lähellä maanpintaa ja hengitysilmassa kaikille vaarallinen ilmansaaste. Suomessa otsonipitoisuudet ovat korkeimmillaan aurinkoisena keväänä taajaman ulkopuolella. Aiheuttaa silmien, nenän ja kurkun limakalvojen ärsytystä, yskää ja hengenahdistusta ja lisääntynyttä kuolleissuutta ja sairaalahoitoja kun pitoisuudet ovat kohonneet.
     -Sisäilmaan haihtuvat yhdisteet (VOC). Muovimatto, parketti, linoleum, kumimatto, liima, lakka, maali, saumasaine, lastulevy. Kotona lattiamateriaaleina käytetyt PVC- ja tekstiilipinnoitteet on yhdistetty lisääntyneisiin hengityssairauksiin varhaislapsuudessa.
     – Kadmium: imeytyy kasviin juurien kautta, riistaeläinten maksa ja munuiaiset. Suuret altistukset heillä, jotka käyttävät paljon paikallisia juureksia,vihanneksia ja marjoja. Syöpävaarallinen, munuaistoksinen ja luiden haurastuminen.
     -Kadmium ja lyijy yrteissä ja rohdoskasveissa: ”Suomalaisten arvioidaan saavan vihanneksista 16 % kadmiumin ja 9 % lyijyn kokonaissaannosta. Yrttien kulutus tavanomaisessa ruokavaliossa on melko vähäistä, joten niistä saatavan raskasmetallialtistuksen riski on erittäin pieni.
     Runsaasti kasviperäisiä lääketuotteita tai yrttijuomia kuluttavien kohderyhmien altistus on kuitenkin arvioitava erikseen”
     http://www.mtt.fi/met/pdf/met66.pdf

     En itsekkään ota kausi-influenssarokotteita, mutta mielestäni on silti vastuutonta kieltäytyä rokottamasta lapsiaan….

     https://www.thl.fi/fi/web/ymparistoterveys/ymparistomyrkyt/tarkempaa-tietoa-ymparistomyrkyista/metyylielohopea
     http://www.tohtori.fi/?page=6771267&id=7916558
     https://www.thl.fi/fi/web/rokottaminen/kaytannon-ohjeita/usein-kysyttya/kausi-influenssarokotuksista-kysyttya
     http://www.drugs.com/pro/flulaval.html
     Ympäristöterveys (2007)

     Plusääni(21)Miinusääni(14)
     1. Ei suuriin tutkimuksiin enää voi luottaa. Valtamafia manipuloi ne. Toisenlaisia tutkimuksia ei yksinkertaisesti hyväksytä. Näin on päässyt käymään, että tiede on rikollisten petosväline. On kaasukammiotiedettä ja ilmastohuuhaata. Paskaa eikä mitään faktaa

      Plusääni(9)Miinusääni(5)
 3. Mikä sitten voisi olla vastaus jutun kirjoittajan mielestä? Miksi oltaisiin lähdetty näin valtavaan salailuoperaatioon? Raha? Rokotuksia isommat tienestit tulee pitkäaikaislääkkeistä. Salaliitto? Miten ihmeessä näin laaja salaliitto pysyy piilossa? Keskenään kilpailevilla lääkefirmoilla on yhteinen, salainen agenda? Kukaan whistleblowereista ei tunnu tietävän muuta, kuin pieniä yksityiskohtia sieltä täältä (esim. että rokoitteet aiheuttaa autismia) Miksei kukaan onnistu paljastamaan, että miksi ihmisiin sitten haluttaisiin näitä myrkkyjä pistää?

  Plusääni(10)Miinusääni(20)
  1. Jo pelkkä rahakin riittää rokote-liiketoiminnan motiiviksi: maailmassa on jo yli 7 miljardia ihmistä ja tavoitteena on rokottaa kukin ihminen kaikenkaikkiaan vähintään kymmeniä kertoja elinaikanaan – erilaisia todellisia ja keksittyjä uhkia vastaan. Lääketeollisuudessahan on kysymys liiketoiminnasta sairaudella kuten tutkijalääkäri Matthias Rath on jo vuosien ajan koettanut valistaa aivopestyjä ihmisiä.

   Plusääni(20)Miinusääni(9)
   1. Jussi K.: Kun yksinkertaisen peruskoulu-aritmetiikan mukaisesti kerrotaan 7 miljardilla vähintään muutaman kymmenen sentin lukuarvo, päästään jo varsin suureen lukuun. Todennäköisesti yhden rokoteannoksen keskimääräinen voittomarginaali onkin muutaman kymmenen sentin sijasta ainakin useita euroja, joten päästään maailmanlaajuisessa mittakaavassa todella suuriin rahasummiin eli liikevoittoihin.

    Tanskalaisen lääketieteen professori Peter C. Gøtzschen kirja ”Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus” vahvistaa tutkija-lääkäri Matthias Rathin jo vuosia sitten esille tuoman saman asian. – Tämän osoittaa myös kanadalainen lääkäri Guylaine Lanctot kirjassaan The Medical Mafia.

    ”Yhden bisnestä tekevän Rathin kommentti ei vakuuta. Tuo muuten rikas mies.” Tämä täysin tuulesta temmattu lausahdus ei ole pikku ’vinkki’, vaan viittaa vahvasti siihen, että Jussi K. joko on rikollisen Big Pharman trolli tai ainakin Big Pharman ’hyödyllinen idiootti’! (Jos Rath pystyy valistamaan suuret ihmisjoukot siten, että nämä oppivat käyttämään mikroravinteita (mm. puuttuvia vitamiineja ja välttämättömiä mineraaleja) sairauksiensa SYIDEN poistamiseen – sen sijaan että koettaisivat vain lievittää niiden oireita Big Pharman, useissa tapauksiasa uusia sairauksia tuottavilla valmisteilla – niin onhan hän silloin palkkansakin ansainnut!)

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
  2. Voi voi… elät pumpulissa. Kyllä vaan, salailua liittyy rokotuksiin ja maahanmuuttoon ja moneen muuhun asiaan. Siksi, ota itse selvää. Katso videoita tavallisilta ihmisiltä, joiden lapset muuttuvat rokotteen jälkeen reakoimattomiksi.
   Mä en osaa kuvitella edes, miten kamalaa se olis. Oma lapsi ei reagoi puheeseesi, ei vastaa hymyysi, ei katso silmiin.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Koska Talmud ja koska isot firmat ovat saman ryhmän omistuksessa ja kontrollissa koko maailman tapaan

  Plusääni(18)Miinusääni(14)
 5. `Lisäksi normaalit ihmiset tuntevat empatiaa niitä lapsia kohtaan, jotka ovat vaarassa idioottien vanhempiensa takia`.
  `Vertailun vuoksi se teidän kakaranne saa yhdestä kala-ateriasta enemmän elohopeaa kuin koko rokotusohjelmasta`.
  `Tätä elohopeajuttu pitää yllä pari äänekästä idioottia, jotka kuvittelevat, että autismi on elohopeamyrkytys (vihje: autismi ei ole, eikä edes muistuta elohopeamyrkytystä)`.
  `(vihje: vanhuksilla on tapana ottaa influenssarokotus ja niillä on myös tapana kuolla muutenkin ennemmin tai myöhemmin)`.
  `Käyttäkää aivojanne hyvät ihmiset`.
  `Mistä te kuvittelette niiden saavan koehenkilöitä testaamaan tapahtuuko sikiölle mitään?`
  `Ärsyttää kun kysytte saman kysymyksen kahteen kertaan`.
  `Ihan oikeasti tyypit, tää data on vapaasti saatavilla, ei tarvitse poimia yksittäisiä anekdootteja ja huudella niitä netissä`.
  `Tosin mä olen kyllä aika huolestunut siitä, että artikkelin kirjoittajalla on oikeus kasvattaa lapsia tähän maahan`.

  Edelliset sitaatit nimimerkki `jaavan` kommenttiosuudesta.

  Nyt kysyisinkin nimimerkki `jaavalta`: Oletko itse ottanut rokotteita, vienyt `idioottivanhempiasi` rokotettavaksi, rokotatuttanut `kakaroitasi` ja/tai vienyt isovanhempiasi rokoettavaksi, vaikka niillä `on tapana kuolla`?

  Jos vastauksesi on myöntävä, niin heittäisin lisäkysymyksen: Voiko jokin rokote aiheuttaa psykopatiaa, niin kuin edellä poimituista sitaateista voisi päätellä? Voihan psykopatiaa toki potea rokottamatonkin.

  Tosin mä olen kyllä aika huolestunut siitä, että kommenttiosuuden kirjoittaja olisi missään tekemisissä rokotebusineksen kanssa.

  Plusääni(10)Miinusääni(30)
 6. Tässä vastaukset mahdollisimman lyhyesti:

  1. Rokotettujen eikä etenkään lasten tulisi pelätä, vaan niiden jotka eivät rokota lapsiaan
  2. Tyypillisesti lääkkeen/rokotteen tekeminen ajasta ja paikasta riippumatta maksaa noin miljardin ja kestää 10 vuotta. On lukuisia syitä, miksi prosessia haluttaisiin nopeuttaa laillisesti tai laittomasti.
  3. Autismin ja rokotteiden yhdistäminen on jo vuosia tiedetty olevan maksullinen tutkimus, jonka rahoittajana toimi lakitoimisto, jolla oli maailman ensimmäinen tapaus, jossa haettiin korvauksia autistisen lapsen perheelle etsien jotakin ulkoisia syitä. Tämä lakitoimisto maksoi eräälle bioteknologille hyvin paljon vääristääkseen tuloksia. Toiseksi autismin kehitys rokotteesta olisi aivan liian nopeaa. Resident Evilissäkään ei mutatoiduta niin nopeasti. Väitteet asiasta ovat tuulesta temmattuja.
  4. Elohopeayhdiste rokotteissa on Thiomersaali, joka on antiseptinen aine. Tämä desinfioi rokotteen. Kyseistä ainetta käytetään esimerkiksi piilolinssien nesteessä.
  5. Biologisten kausaalisten suhteiden ennakoiminen on mahdotonta. Jos lääketeollisuus joutuisi vastuuseen rokoteohjelmista, luopuisivat ne rokoteohjelmista.
  6. Tämä johtuu siitä, että yleisin metodi rokotteessa on käyttää deaktivoitua virusta itsessään vaikuttavana aineena. Näin kehon immuunijärjestelmä tunnistaa viruksen proteiinit ja luo oman suojansa. Tämä ei ole poikkeus vaan sääntö. Kertoo enemmän listan laatijan tietämättömyydestä.
  7. Relaation väärintulkinta. Jos tautimäärät vähenevät, niin tautimäärien lasku vähenee myös. Tämä ei ole ongelma, vaan luonnollinen tilastollinen seuraus.
  8. 13 suhteessa kaikkiin rokotettuihin Italialaisiin lienee melko pieni. Arvioisin promillen tuhannesosaa. Ei tilastollista merkitystä.
  9. Väite on virheellinen. Linkki väittää, että kyseessä on HCG -kemikaali, mutta HCG on hormoni, tarkemmin sanoen istukkahormoni, joka päinvastoin mahdollistaa raskauden.
  10. Rokotteita voidaan testata in vitro ja in vivo, mutta varsinainen rokotteen testaus edellyttää rokotteen markkinoimista ja rokoteohjelman aloittamista. Kyse on siitä, että kyseessä ei ole lääke, vaan rokote. Normaali protokolla.
  11. Kts. kohta 6. Immuunijärjestelmän aktivoiminen voi joissakin rokotteissa nostaa esimerkiksi kovankin kuumeen.
  12. Kts. kohta 11.
  13. Kts. kohta 12.
  14. Kts. kohta 10.
  15. Kts. kohta 10.
  16. Kaikki on myrkyllistä suurina määrinä. Tätä kirjoittaessa hengitän radonia, eikä siitä mainittu vuokrasopimuksessa.
  17. Rokote ei ole lääke, vaan aktivoi ihmisen oman puolustusjärjestelmän. En usko prosentuaaliseen väitteeseen, mutta yksikään rokote ei lupaa mitään.
  18. Kts. 17.
  19. Koska se on paskaa.
  20. Kts. 16.
  21. Koska rokottamatta jättäminen ei vaaranna pelkästään lasta, vaan koko yhteisön.1. Rokotettujen eikä etenkään lasten tulisi pelätä, vaan niiden jotka eivät rokota lapsiaan.

  Plusääni(24)Miinusääni(20)
 7. En ole lääketieteen asiantuntija. Siitä huolimatta olen sitä mieltä, että vaikka ”Just just
  23.4.2015 at 14.50” on vakuuttavaan sävyyn kirjoitettu ja antaa kritiikittömälle lukijalle helposti vaikutelman asiantuntevuudesta, niin – ennenkuin ’purematta nielaisee’ kommentissa esitetyt väitteet – on hyvä verrata tekstiä esim. seuraaviin artikkeleihin:

  ”Suzanne Humphries ja vaikeneva Suomi”, http://elinahytonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/158249-suzanne-humphries-ja-vaikeneva-suomi

  ”Pakkorokotukset ja lääkemafia”, http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/17583-pakkorokotukset-ja-laakemafia

  ”Tri Buchwaldin todistajanlausunto Quebecin lääketieteen komitealle”, https://magneettimedia.com/tri-buchwaldin-todistajanlausunto-quebecin-laaketieteen-komitealle/

  Eikä tässä myöskään sovi unohtaa tanskalaisen lääketieteen professori Peter C. Gøtzschen kirjaa ”Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus”

  Artikkelit ovat melkolailla umpimähkään valittuja ja joku asioihin hyvin perehtynyt löytäisi varmastikininternetistä aiheeseen liittyviä huippu-ASIaNTUNTIJOIDEN artikkeleita varmasti nopeasti huomattavan joukon.

  Ellei tällä sivustolla olisi Big Pharman trolleja levittämässä disinformaatiota, niin missä sitten?!

  Plusääni(15)Miinusääni(10)
 8. En nyt käy läpi kaikkia noita alkuperäisen artikkelin kohtia ja pyri kumoamaan kohta kohdalta Jaavan vastineita, mutta kuvaavaa on kuinka hän hyppäsi notkeasti kohdan 9. yli vaikka siellä oli ihan painavaa asiaa Kenian tapauksesta. Laitanpa vain nyt nämä muutamat linkit ja perustelut kuitenkin.

  Molekyylibiologian professori Garth Nicolson on todennut esim. että laboratoriossa modifioituja mykoplasmakantoja on ainakin moderneissa influenssarokotteissa lisättynä. Nuo solukalvottomat mykoplasmat piiloutuvat terveen solun sisään jolloin immuunijärjestelmä ei tunnista niitä ja ne voivat sieltä käsin romuttaa terveyden salakavalasti. Hän myös noin kolmen ja puolen minuutin kohdilta eteenpäin mainitsee kuinka kroonisten infektioiden syntymekanismia ei enää edes opeteta lääkäreille vaikka asia oli toisin vielä 25 vuotta sitten(tilanne luennolla v. 2008) vaikka toisaalta monia sittemmin ilmenneitä uusia kroonisia sairauksia ei silloin edes ollut. Mutta yleisempiä kroonisia tauteja on toki ollut aiemminkin.

  https://www.youtube.com/watch?v=sT25HhAVhhU

  Ja Suomessa on kroonista väsymysoireyhtymää(CFS) raportoitu juuri 2009 vuoden sikainfluenssa rokotteen jälkeen. Sitä ennen tapauksia ei ollut lainkaan lasten keskuudessa. Mutta narkolepsia vei kaiken media huomion.

  http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/useat-laakarit-kieltavat-aadan-ja-pepin-sairauden-mystinen-cfs/

  http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/cfs-hoito-usein-verrattavissa-kidutukseen/

  http://yle.fi/uutiset/kiistanalainen_oireyhtyma_vei_mian_terveyden_enaa_ei_ole_paivaa_jolloin_heraisin_pirteana/7621065

  Lähtökotaisesti ajatus rokotteesta tautien poistamisessa on positiivinen mikäli niihin ei lisätä haitallisia aineosia, kehitettiinhän ilmeisesti myös 30/40 luvun Saksassakin rokotteita. Ja myös kiistat tyyliin, ”poliorokote aiheuttaa poliota” eivät kuulu tämän Nicolsonin asialistalle tai tuon luennon piiriin kuten hän jossain 11.00 minuutin jälkeen mainitsee, vaan kyse on ihan eri asiasta ja vielä paljon vaarallisemmasta bioaseiden kehittelystä. Muutenkin artikkelissa menee hieman eri haittanäkökohdat sekaisin.

  Itse en ole kokeut haittaa lapsuusajan rokotteista, joten olen ollut sillä kannalla että jos ei hyötyä niin ei juuri haittaakaan, mutta vaikuttaa vahvasti sille ja omaakin empiiristä kokemusta on, että ainakin näitä tiettyjä feikkipandemia rokotteita on modifioitu tarkoituksella myrkyllisiksi viime vuosi kymmeninä ja noiden perusrokotteiden lisäksi kaikki muut ovat vähintään potentiaalisesti ja usein todistetustikin vaarallisia bioaseita.

  Kuten juuri Gardasilin ja muiden vataavien lisäksi jotkut matkailijoille suositeltavat rokotteet ovat kyseenalaisia. Japanin aivokuume rokotekin on jopa terveydenhoitohenkilökunnan mukaan ei-suositeltu, tai jossa pitää hyödyt ja haitat puntaroida tarkkaan eikä sitä yleensä anneta kun sivuoireet voivat olla vakavia. Myös kolmessa erässä annettu hepatiitti B rokote voi olla kyseenalainen.

  En tosin ole tätä asiaa hirveän syvällisesti penkonut ja voihan olla, että ihan ne perusrokotteetkin voivat aiheuttaa oireilua vasta vuosikymmenien päästä, kuten polio tapauksessa ainakin teoriassa on mahdollista tulla kuolleesta viruksesta joku lihasheikkous relapsi jota on vaikea diagnosoida ja yhdistää siihen.

  Rokotteissa käytetty etyyli elohopea on vaarallisempaa hermostolle ja aivoille kuin ympäristömyrkkynä saatu orgaaninen metyylielohopea jota esim. kala-ateriasta saa. Ainakin tämä tutkimus niin viittaisi. Eli vaikka yleisesti ottaen metyylielohopean puoliintumisaika on pidempi, niin juuri aivoissa asia on päinvastoin ja rokotteissa tiomersaalin kautta saatu etyylielohopean puoliintumisaika on yli vuosi! Ja jostain syyste jyyri etyylielohopea hakeutuu enemmän aivoihin. Näin ollen kala-ateria vertaus ei ole sopiva malli minkään positiivisen korrelaation mittaamiseen vähätellessä haitallisuutta. Ja kun otetaan huomioon ruoansulatus järjestelmän ohittaminen myös.

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1280369/

  ”However, the proportion of inorganic mercury in the brain was much higher in the thimerosal group (21–86% of total mercury) compared to the methylmercury group (6–10%). Brain concentrations of inorganic mercury were approximately twice as high in the thimerosal group compared to the methylmercury group. Inorganic mercury remains in the brain much longer than organic mercury, with an estimated half-life of more than a year. It’s not currently known whether inorganic mercury presents any risk to the developing brain.”

  Jos olisin nainen niin en missään tapauksessa ottaisi mitään Gardasilia. Ja matkoillakin voi pitää mukana vaikka MMS/CDS(klooridioksidi) putelit niin ei tarvitse rokote vahvistuksia tai malaria estoja.

  Yleisesti ottaen nykyään rokotetutkimus on vanhentunutta tiedettä. On olemassa energialääketiedettä(esim. rife) jolla voisi poistaa ja ehkäistä lähes kaikki taudit jos sen tutkimukseen sijoitettaisiin tai olisi sijoitettu kaikki ne miljardit joita rokotteisiin käytetään.

  Plusääni(15)Miinusääni(5)
  1. Väsymysoireyhtymä on ollut aina ollut aika tuntematon sairaus, koska sen oireet on niin epäselvät joissain tilanteissa, eikä sitä osata diagnosoida kunnolla. Eli en välttis pitäis rokotteiden piikkiin. Mutta onhan ihmiskunta tehnyt aikaisemminkin huonoja päätöksiä senaikaisen tiedon mukaan, joten sittenhän sen näkee mitä pitkäaikaisvaikutuksia milläkin on. Meillä on vielä paljon opittavaa kaikesta!

   Mitä jos tehtäs niin, että ne jotka haluaa ottaa rokotteen niin ottakoon, ja ne jotka eivät halua niin eivät ota. Yksinkertaista. Turha näitä asioita on vänkätä missään, koska kaikki ovat jo valinneet oman ”puolensa”. Keep it simple! Ja magneettimedian kirjoittajat voisivat jättää tuon ylidramatisoinnin pois ja tutkia vähän enemmän lähteitään ennenku näitä ”uutisia” jaetaan ihmisille jotka ei hallitse lähdekritiikin jaloa taitoa. 🙂

   Plusääni(4)Miinusääni(8)
 9. MagneettiMedia kannattaa poistaa nämä ”peukutusjutut” täällä koska yks henkilö käy näköjään peukuttamassa omat kommentitinsa. Kuten esm. tässä:

  jaava
  21.4.2015 at 17.11

  Plusääni(5)Miinusääni(19)
 10. Vaadi lääkärin takuu rokotteen turvallisuudesta!

  Eikö tämä olisi oikeus ja kohtuus: Reilu peli molemmille osapuolille!

  `I have yet to meet a Physician that will sign this form now downloaded by hundreds of parents. The reason they won’t sign is two-fold: First, they do not want to place themselves in a vulnerable position of being negligent for not providing informed consent to thousands of other parents; and second, many of them realize after their own extensive research that the risks far outweigh any benefits when it comes to vaccination.

  It’s been over a year since hundreds of parents have downloaded this form and there are still no reports of any signatures. Many physicians won’t even look at the form while they dismiss a parent’s anti-vaccination stance as ridiculous. The behavior is a clear indication of a very misinformed Physician who does not have his or her patient’s best interests at heart. They are not willing to inform their patients of the risks, only the benefits they feel are acceptable. They are not open-minded to any other side of the debate except their own biased view passed down through the medical system.

  Then are those Physicians who have questioned the vaccination schedules and will pursue their own research. Many of them are now awakening themselves thanks to ongoing research and pressure from parents and even other colleagues to look at other perspectives besides their own indoctrination. If you are pressured by any Physician to vaccinate, please download and print this form (and send us a Physician signed copy if possible). Assertively state to your Doctor that it is the only way you will fully informed to consider vaccination, and that an analyses of the risks and benefits will better allow you evaluate the decision.

  PHYSICIAN’S WARRANTY OF VACCINE SAFETY

  I (Physician’s name, degree)_______________, _____ am a physician licensed to practice medicine in the State/Province of _________. My State/Provincial license number is ___________ , and my DEA number is ____________. My medical specialty is _______________

  I have a thorough understanding of the risks and benefits of all the medications that I prescribe for or administer to my patients. In the case of (Patient’s name) ______________ , age _____ , whom I have examined, I find that certain risk factors exist that justify the recommended vaccinations. The following is a list of said risk factors and the vaccinations that will protect against them:
  Risk Factor __________________________
  Vaccination __________________________
  Risk Factor __________________________
  Vaccination __________________________
  Risk Factor __________________________
  Vaccination __________________________

  I am aware that vaccines may contain many of the following chemicals, excipients, preservatives and fillers:

  * aluminum hydroxide
  * aluminum phosphate
  * ammonium sulfate
  * amphotericin B
  * animal tissues: pig blood, horse blood, rabbit brain,
  * arginine hydrochloride
  * dog kidney, monkey kidney,
  * dibasic potassium phosphate
  * chick embryo, chicken egg, duck egg
  * calf (bovine) serum
  * betapropiolactone
  * fetal bovine serum
  * formaldehyde
  * formalin
  * gelatin
  * gentamicin sulfate
  * glycerol
  * human diploid cells (originating from human aborted fetal tissue)
  * hydrocortisone
  * hydrolized gelatin
  * mercury thimerosol (thimerosal, Merthiolate(r))
  * monosodium glutamate (MSG)
  * monobasic potassium phosphate
  * neomycin
  * neomycin sulfate
  * nonylphenol ethoxylate
  * octylphenol ethoxylate
  * octoxynol 10
  * phenol red indicator
  * phenoxyethanol (antifreeze)
  * potassium chloride
  * potassium diphosphate
  * potassium monophosphate
  * polymyxin B
  * polysorbate 20
  * polysorbate 80
  * porcine (pig) pancreatic hydrolysate of casein
  * residual MRC5 proteins
  * sodium deoxycholate
  * sorbitol
  * thimerosal
  * tri(n)butylphosphate,
  * VERO cells, a continuous line of monkey kidney cells, and
  * washed sheep red blood

  and, hereby, warrant that these ingredients are safe for injection into the body of my patient. I have researched reports to the contrary, such as reports that mercury thimerosal causes severe neurological and immunological damage, and find that they are not credible.

  I am aware that some vaccines have been found to have been contaminated with Simian Virus 40 (SV 40) and that SV 40 is causally linked by some researchers to non-Hodgkin’s lymphoma and mesotheliomas in humans as well as in experimental animals. I hereby warrant that the vaccines I employ in my practice do not contain SV 40 or any other live viruses. (Alternately, I hereby warrant that said SV-40 virus or other viruses pose no substantive risk to my patient.)

  I hereby warrant that the vaccines I am recommending for the care of (Patient’s name) _______________ do not contain any tissue from aborted human babies (also known as ”fetuses”).

  In order to protect my patient’s well being, I have taken the following steps to guarantee that the vaccines I will use will contain no damaging contaminants.

  STEPS TAKEN: _________________________
  _______________________________________
  _______________________________________
  _______________________________________

  I have personally investigated the reports made to the VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) and state that it is my professional opinion that the vaccines I am recommending are safe for administration to a child under the age of 5 years.

  The bases for my opinion are itemized on Exhibit A, attached hereto, — ”Physician’s Bases for Professional Opinion of Vaccine Safety.” (Please itemize each recommended vaccine separately along with the bases for arriving at the conclusion that the vaccine is safe for administration to a child under the age of 5 years.)

  The professional journal articles I have relied upon in the issuance of this Physician’s Warranty of Vaccine Safety are itemized on Exhibit B , attached hereto, — ”Scientific Articles in Support of Physician’s Warranty of Vaccine Safety.”

  The professional journal articles that I have read which contain opinions adverse to my opinion are itemized on Exhibit C , attached hereto, — ”Scientific Articles Contrary to Physician’s Opinion of Vaccine Safety”

  The reasons for my determining that the articles in Exhibit C were invalid are delineated in Attachment D , attached hereto, — ”Physician’s Reasons for Determining the Invalidity of Adverse Scientific Opinions.”

  Hepatitis B

  I understand that 60 percent of patients who are vaccinated for Hepatitis B will lose detectable antibodies to Hepatitis B within 12 years. I understand that in 1996 only 54 cases of Hepatitis B were reported to the CDC in the 0-1 year age group. I understand that in the VAERS, there were 1,080 total reports of adverse reactions from Hepatitis B vaccine in 1996 in the 0-1 year age group, with 47 deaths reported.

  I understand that 50 percent of patients who contract Hepatitis B develop no symptoms after exposure. I understand that 30 percent will develop only flu-like symptoms and will have lifetime immunity. I understand that 20 percent will develop the symptoms of the disease, but that 95 percent will fully recover and have lifetime immunity.

  I understand that 5 percent of the patients who are exposed to Hepatitis B will become chronic carriers of the disease. I understand that 75 percent of the chronic carriers will live with an asymptomatic infection and that only 25 percent of the chronic carriers will develop chronic liver disease or liver cancer, 10-30 years after the acute infection. The following scientific studies have been performed to demonstrate the safety of the Hepatitis B vaccine in children under the age of 5 years.
  ____________________________________
  ____________________________________ _____________________________________

  In addition to the recommended vaccinations as protections against the above cited risk factors, I have recommended other non-vaccine measures to protect the health of my patient and have enumerated said non-vaccine measures on Exhibit D , attached hereto, ”Non-vaccine Measures to Protect Against Risk Factors” I am issuing this Physician’s Warranty of Vaccine Safety in my professional capacity as the attending physician to (Patient’s name) ________________________________. Regardless of the legal entity under which I normally practice medicine, I am issuing this statement in both my business and individual capacities and hereby waive any statutory, Common Law, Constitutional, UCC, international treaty, and any other legal immunities from liability lawsuits in the instant case. I issue this document of my own free will after consultation with competent legal counsel whose name is _____________________________, an attorney admitted to the Bar in the State of __________________ .
  _________________________ (Name of Attending Physician)
  ______________________ L.S. (Signature of Attending Physician)
  Signed on this _______ day of ______________ A.D. ________
  Witness: _________________ Date: _____________________
  Notary Public: _____________Date: ______________________

  I’m really anxious to hear back from any readers whose doctor decides to sign this document in an effort to satisfy your peace of mind. I also have a lengthy list of legal professionals who are very curious as well.

  Dave Mihalovic is a Naturopathic Doctor who specializes in vaccine research, cancer prevention and a natural approach to treatment.

  Comment: This form could easily be modified for presentation to an employer, school official, or anyone else attempting to force vaccinations on unwilling victims. If vaccinations are a condition of employment, school attendance, etc, then it is only fair that whoever is demanding the vaccinations take full responsibility and liability for them and any side effects that result`.

  Eipä taida löytyä allekirjoittaneita! Ainakin tähän mennessä 100 % lääkäreistä ei suostu allekirjoittamaan lääkärin takuuta rokotteiden turvallisuudesta.

  Lähde tällä otsikolla: `You Want To Vaccinate My Child? No Problem, Just Sign This Form`.

  Plusääni(8)Miinusääni(4)
 11. Tämä ei ole salaliittoteoriaa, tämä on salaliittofaktaa.

  Seuraavassa arkistollinen tutkittua tietoa rokotuksista.

  Puhukoot kuvat, tekstit ja videot puolestaan.

  Educate-Yourself:
  Vaccine Dangers:
  http://educate-yourself.org/vcd/

  Esimerkiksi tämä havainto:

  Four Thousand Two Hundred and Fifty Percent (4,250%) Increase in Fetal Deaths Following Flu Shot Vaccination of Pregnant Women:
  http://educate-yourself.org/cn/Four-Thousand-Two-Hundred-and-Fifty-Percent-Increase-in-Fetal-Deaths-Following-Flu-Shot-Vaccination-toPregnant-Women20mar15.shtml

  Flunssapiikki raskaana oleville naisille on lisännyt sikiökuolemien määrä lisääntyy 4250%. Vaikka nämä luvut ovat CDCn tiedossa, pidetään Thimerosalia (säilöntäaine?) tämänkin jälkeen raskaana oleville naisille turvallisena rokotuksena.

  4,250% Increase in Fetal Deaths Reported to VAERS After Flu Shot Given to Pregnant Women
  http://vactruth.com/2012/11/23/flu-shot-spikes-fetal-death/

  Mutta eihän CDC välitä, vaikka on vastuussa tahallisilla laiminlyönneillään tuhansien sikiöiden kuolemantapauksista. Influenssarokotetta markkinoidaan ja mainostetaan yhä raskaana oleville naisille turvallisena rokotteena, vaikka tämä massiivinen tilastopiikki on tiedossa.

  Ei ainoastaan CDC, vaan myös VSRAWG vilpistelee vuoden 2009 pandemian aikaisia tapahtumia. Jos mainitut valvontaviranomaiset pettävät niin on syytä olettaa, että myös asiantuntijat, `myrkkyhoitajat` ja `valelääkärit`, julistavat täyttä hevonkusta tälläkin keskustelufoorumilla, koska heidän puheenvuoronsa on ostettu.

  Onko lato palanut kun laudat täällä juoksentelee!

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
  1. Ja todellisuushan KAIKKIEN rokotusten suhteen on se, ettei niitä tarvita. Ihmisellä näet on sataprosenttinen puolustusjärjestelmä (immuunijärjestelmä), ja sen kaikenlainen sekoittaminen voi vain heikentää sitä, joskus jopa tuhota sen;

   Haastattelu: Rokotteet aiheuttavat vahinkoa

   Esimerkiksi rokotuspiikki mennessään ihon läpi sivuuttaa ihovälitteisen immuunijärjestelmän (IgA- eli immunoglobuliini A -järjestelmä) ja saa ihmisen koko immuunijärjestelmän järkkymään ja toimimaan väärin (elimistö voi alkaa hylkiä omia aineosiaan, esim. skvaleenia, ja aiheuttaa erilaisia sairauksia, jopa paljon rokotuksen jälkeen; monissa rokotteissa on skvaleenia, ja ihon läpi työnnettynä elimistö voi tunnistaa sen vieraaksi ja elimistö alkaa hylkiä omaakin skvaleeniaan).

   Kaikki rokotukset ovat taikauskoa, puhdasta taikauskoa. Ainoa, joka niistä hyötyy, on ahne lääketeollisuus ja puoskarointia harjoittavat lääkärit.

   Koska ihmisellä on omasta takaa täydellinen puolustusjärjestelmä, ei tarvita mitään rokotteita. Normaali terveyden ylläpito ja puhtaus riittävät, ja sielun rauha.

   Suuri osa lääketiedettä ON puhdasta puoskarointia (puhtaasti sitä on psykiatria).

   TOISTAN: Ihmisellä on jo täydellinen puolustusjärjestelmä! Ei tarvita muuta! Sitä EI voi vahvistaa, se on jo täydellinen.

   Vesa-Ilkka Laurio
   lääketiet. lis. (eläkk.).

   Plusääni(18)Miinusääni(6)
    1. Ehkä rokotepistokset ovat pahan mielesi syy, tiedä häntä. Ja edelleenkin voit vetää pistoksia niin paljon kuin huvittaa, enhän toki esteenäsi ole. Mutta miksi julkisella viestilläsi haluat pistätyttää muita? Jos asian ytimeen tässä mennään, niin ehkä kaikki paranee ja taivas aukenee, jos työnnät kerralla pistoksen suoraan sinne ytimeen, sydämeen: ”’Varmasti tietäköön siis koko Israelin huone, että Jumala on hänet Herraksi ja Kristukseksi tehnyt, tämän Jeesuksen, jonka te ristiinnaulitsitte.’ Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä” (Ap. t. 2:36-37). Ja tällä voit pistätyttää muutkin, jos huvittaa.

     Plusääni(14)Miinusääni(3)
 12. Ehdotan, että otetaan reilu meininki(tm) käyttöön. Suurten lääkefirmojen omistajat ja taustamogulit voisivat testata kaikki rokotteet, psyykelääkkeet ja muut kehittämänsä myrkyt ensin (n. 10 vuoden ajan) omassa kehossaan.

  Sama ohje tämänkin palstan rokotelobbareille.

  Plusääni(13)Miinusääni(3)
 13. olen itse rokotteen uhri nimeltään MPR vuodelta -87 siirryttyäni opiskelemaan hoitoalaa. Olin lapsuudessani sairastanut kyseiset 3 sairautta kuten oli yleistä 60-70 -luvuilla ilman jälkiseuraamuksia. Mutta opiskeluun pääsyn ehtona oli siitä huolimatta rokottaminen. Sillä seurauksella, että sai ensimmäisen anafylaktisen reaktion ja loppu elämäkseni vakavan kananmuna allergian.

  Immuniteettini on loppuelämäksi heikennetty ja saan monta kertaa päivässä tarkistaa jokan ikisen tuoteselosteen tai olla sitten nälissäni. Monta kertaa olen päivystykseen joutunut, kun selosteet tai vaikka ravintojan henkilökunnan tietämys onollut puutteellinen. Mitään korvauksia en ole koskaan saanut eikä niitä saa kukaan. Lääkefirmat irtisanoutuvat vastuusta tässäkohtaan.

  Mun puolesta uskokoon ken tahtoo mitä tahtoo.Kohtaan yhtälailla tämän työssä joka päivä, en käännyttele ketään, vaan jokainen tekee omat päätökset. Mutta painostaminen tulisi loppua.Ja niinden,jotka ovat viitsineet edes paneutua asioihin, pilkkaaminentulisi lopettaa. Tulee kuitenkinpäivä,jolloin kaikki selviää.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat