”Koko” Hubaran rasismikohu – painottaa kouluampujien valkoista rotua

”Koko”-taiteilijanimeä käyttävä juutalaisaktivisti Shirley Hubara on saanut viime viikkoina valtavasti ilmaista mainostilaa Suomen valtamedialta. Hubaran mukaan hänen julkaisunsa ydinteema on lyhyesti: ”Ei valkoisia miehiä!”

Hubara herätti keskiviikkona hämmennystä ottamalla Twitterissä kärkevästi kantaa Suojelupoliisin raporttiin. Poliisin mukaan Israelin tukemien ääri-islamistien muodostama terroriuhka Suomessa on kasvanut viime aikoina entisestään.

Juutalaisaktivisti raivostui siitä, että maahantunkeutujien terroripotentiaalista puhutaan julkisesti. Kuten olemme uutisoineet, juutalaiset pelkäävät usein muslimivastaista maahanmuuttokritiikkiä siksi, että heidän mielestään islam- ja maahanmuuttovastaisuus voivat kärjistyä lopulta antisemitismiksi.

Hubara ansaitsee nykyään elantonsa valittamalla suomalaisen yhteiskunnan ”rasismista”, mutta hänen vastineensa Suojelupoliisille ei ollut lainkaan sen suvaitsevaisempi – hän nosti esiin Suomen kouluampujat ja heidän valkoisen rodullisen taustansa!

Suomessa on sattunut 2000-luvulla kaksi kouluampumistapausta, ja totta tosiaan, molemmat ovat olleet valkoisten suorittamia. Huomattavasti suurempi ongelma on kuitenkin Hubaran syleilemän ”ruskean” kansanosan potentiaali väkivaltaan, joka on Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan raiskausrikoksissa jopa 17 kertaa suurempi kuin suomalaisten.

Suomessa on poliittisesti epäkorrektia puhua avoimesti raiskaajien rotutaustasta, mutta ”rasisminvastustajaa” esittävä Hubara katsoo oikeudekseen lyödä valkoista rotua kahdella kouluampumistapauksella.

hubara valittaa

”Ruskean tytön” sortoa: pörssiyhtiön rahoittaman kirjan mainostusta veronmaksajien rahoittamassa mediassa

Hubaran tulikivenkatkuinen sanoma on uponnut valtaeliittiin kuin kuuma veitsi voihin. Kirjaansa varten hän sai 18 880 euron tukisumman Koneen Säätiöltä.

Jotta kirja ei menisi keneltäkään suomalaiselta ohi, on jokainen suuri media tarjonnut Hubaralle näkyvästi palstatilaa.

Vaikka Hubaran rajut rotukannanotot on lakaistu mediassa kiltisti maton alle ja vaikka ilmaista rahaa on satanut hänen pankkitililleen vuolaammin kuin suurin osa valkoisista tytöistä osaisi edes uneksia, ei Hubara ole tyytyväinen.

Hiljattain Hubara valitti Twitterissä siitä, ettei poliisi ole lakkauttanut nimeltä mainitsematonta suomalaista vaihtoehtomediaa, joka on tuonut esiin hänen juutalaisen taustansa ja äärimmäisen kaksinaismoralisminsa.

Juutalaisaktivisti oli pöyristynyt poliisin vastauksesta, jossa häntä muistutettiin siitä, että julkisuuden henkilönä hänen on kestettävä kritiikkiä. Elämme vaihtoehtomedioiden aikaa, Shirley – kaikki julkisuus ei ole juutalaisen Erkko-säätiön rahoittamaa kulttuurimarxistista hattaraa.

Vastoinkäymisistä huolimatta Hubara jatkaa ristiretkeään. Eilen juutalaisaktivisti esiintyi veronmaksajien rahoittamassa Yleisradion Puoli seitsemän –ohjelmassa mainostamassa Koneen Säätiön rahoittamaa kirjaansa. Kaiken ilmaisen rahan ja julkisuuden keskelläkin hän pysytteli ”sorretun ruskean tytön” roolissaan.

Kun Hubaralta kysyttiin, mitä hän tarkoittaa julkaisunsa nimellä, ”ruskeilla tytöillä”, kertoi hän, että termi voi tarkoittaa käytännössä mitä tahansa, mutta ”ei valkoisia miehiä”.

”Ruskea tyttö” voi olla valkoinen nainen tai vaikkapa valkoihoinen virolainen. Kaikki ihmisryhmät, jotka voi usuttaa keinotekoiseen eturistiriitaan valkoisen miehen kanssa, kuuluvat kohderyhmään. Eikö se kuulosta vähän… rasismilta?

 

Lue myös:

”Koko” Hubara vaatii enemmän rahaa Suomen yliopistoilta ja puolueilta
Koko Hubara puhuu lapsille monikulttuurisuudesta – veronmaksajien piikkiin!

2 kommenttia

 1. Eikö tämä sama Höberö esittänyt mustaa mutta kun jenkkien oikeat negridit saivat selville asian todellisen laidan hänet potkittiin pois noista piireistä.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 2. Suomen turhimpia akkoja. Täällä juutalaisia nuoleskelevat valkoiset sionistit elättävät tuota turhaketta kuin käenpiika käkeä.
  Israelissa, jos hänen verensä edes sinne pääsyn sallii, kuolisi hän siellä nälkään. Armeijaan vielä yrittäisivät laittaa, mutta eihän tuosta nyt sinne ainakaan ole. Ruskea lahtivalas-.
  Voin kirjoittaa mitä haluan, koska olen valkoinen. Enhän täten voi tehdä yhtäkään sellaista ”rikosta”, josta ei meitä jo syytettäisi.
  Juutalaiset käyvät avointa rotusotaa valkoisia vastaan ja he ovat tehneet sitä aina. Valkoisten pitäisi se vähitellen käsittää. Kun tuo kajahtaa kaikkien valkoisten päähän. Juutalaisten päivät ovat luetut. Manipulointi ja lähtökohtainen huiputtaminen sekä epärehellisyys lakkaa tehoamasta ja silloin he ovat avoimessa maastossa.
  Tuo rotu vo puolestani asuttaa sitä osaa, joka on heille annettu, mutta me pidämme omamme ja päätämme omastamme itse. Tupajumit on ajettava rakennuksesta järsimästä sitä päivästä toiseen.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat