Korruptiotutkijat: Euroopan keskuspankin politikointi ja korruptio ylittänyt rajan!

Euroopan unionia eivät johda äänestäjien valitsemat poliitikot vaan pankkien etua korruptoituneesti ajavat lobbausjärjestöt, kuten ERT ja ESF. Korruptiota tutkiva Transparency International varoittaa, että myös EKP yrittää keskittää yhä enemmän poliittista valtaa itselleen.

Euroopan keskuspankki on tutkijoiden mukaan käyttänyt tehokkaasti hyväkseen finanssikriisiä seurannutta eurokriisiä. Pankkiirit ovat poikkeusolosuhteiden varjolla alkaneet käyttää valtaa, joka kuuluisi demokraattisesti valituille poliitikoille.

EU-kansalaisilla ei ole lainkaan sananvaltaa siihen, keitä EKP:n johdossa istuu. Tällä hetkellä pankkia ohjaa juutalaisen rikollispankin, Goldman Sachsin, kasvatti Mario Draghi.

Korruptiotutkijoiden mukaan Euroopan keskuspankin politisoituminen täytyy kumota irrottamalla se niin sanotusta troikasta, johon kuuluvat myös IMF ja Euroopan komissio. ”Troikka” on ajanut yksityisten megapankkien etua röyhkeästi samalla, kun miljoonat eurooppalaiset ovat kärsineet kriisin jälkeisestä rumasta lamasta.

Transparency International toteaa, että EKP:stä on kuin varkain tullut yksi Euroopan suurista poliittisista voimista. Tapaus on jälleen yksi osoitus siitä, ettei EU ole demokratia vaan pankkiirien hallitsema oligarkia.

Draghi on rikollisen Goldman Sachs –pankin kasvatti.
Draghi on rikollisen Goldman Sachs –pankin kasvatti.

Salaisia kiristyskirjeitä ja sisäpiiritietojen vuotamista keinottelijoille

Korruptiotutkijat löysivät esimerkiksi salaisia kirjeitä, joita EKP oli lähettänyt Espanjan ja Italian hallituksille. EKP pyrki kiristämään maiden johtajia, jotta nämä tekisivät finanssieliittiä miellyttäviä talouspoliittisia päätöksiä.

Tutkijat pitävät erityisen huolestuttavana sitä, että EKP:n virkamiehet ovat tavanneet vaikutusvaltaisia yksityisen sektorin pankkiireja ja rahastojohtajia ennen tärkeiden päätösten tekemistä. Tämä on selvä esimerkki siitä, että EKP ajaa yksityisen pankkisektorin etua virallisen tehtävänsä vastaisesti.

Vain muutamia päiviä ennen Transparency Internationalin ulostuloa EKP käytti poliittista valtaansa hyökkäämällä EU-vastaisia nationalisteja vastaan.

Peter Praet EKP:n hallituksesta antoi 24.5. lausunnon, jossa hän käytännössä kannusti eurooppalaisia olemaan äänestämättä EU-vastaisia puolueita. Financial Times tulkitsi, että Praet viittasi muun muassa Front Nationaliin, jota eurooppalaiset yksityiset pankit ovat boikotoineet jo vuosien ajan.

EKP on usein aiemminkin ollut korruptiovahtien tutkassa. Pankki on esimerkiksi vuotanut erittäin arvokasta tietoa sisäpiiriinsä kuuluville yksityisille suursijoittajille ja lahjoittanut sisäpiiriyrityksille salaisesti veronmaksajien rahaa.

 

Lue myös:

Merkel tahtoo pelastaa EU:n uudella veronmaksajien rahoittamalla megapankilla
Keskuspankki: yksityinen vai julkinen loinen?

1 kommentti

 1. Vaaleissa äänesi hukkuu valtasyövereihin.

  Samat puolueet jotka ovat ajaneet Suomen syvälle suohon esittävät nyt näissä(kin) vaaleissa, että he ovat ratkaisu heidän aiheuttamaansa tuhoon!

  Vihreät tarjoavat Helsingissä luonnonkuidusta valmistettua hirttoköyttä äänestäjälle. Typerä äänestäjä pujottaa hirttosolmukan kaulansa ympärille.

  Eikö kukaan kyseenalaista ääntenlaskentaa? Kun ei edes ulkomaisia vaalitarkkailijoita ole paikalla.

  Kuinka monella ehdokkaalla on puhelinnumero tai sähköposti mistä hänet tavoittaa? Ei tarvitse olla kun ei kiinnosta.

  Ehdokkaat vaikenevat todellisesta ongelmasta joka vesittää jokaisen vaalin lopputuloksen.

  Julkisuudessa vapaamuurarit pyritään esittämään suurelle yleisölle harmittomana herrakerhona, jolla on omituisia rituaaleja ja salaisuuksia jäsenilleen tuoman viihdearvon vuoksi. Tällainen kuva pyrittiin antamaan myös Yle:n MOT tv-dokumentissa (Hyvät veljet muurarit 18.01.2013).

  Dokumentin oleellisin anti olikin todiste siitä, että salaseurojen todellisia jäsenluetteloita varjellaan, eikä niitä anneta journalistien käsiin, vaikka muurarien jäsenmatrikkeli julkaistaan ja toimitetaan kansalliskirjastoon kahden vuoden välein. Syynä tähän on vain ja ainoastaan se, että jäsenlistoista löytyisi merkittäviä poliittisia ja yhteiskunnallisia vaikuttajia.

  Nyt ihmisten saatavilla on vain putsattuja Hymy-lehden julkaisemia jäsenluetteloita, joiden tarkoitus on harhauttaa kansaa luulemaan, että korkean tason poliitikot eivät ole mukana salaseuroissa, vaikka juuri hyvävelikerhojen eli salaseurojen avulla noustaan yhteiskunnan avainpaikoille.

  Tämä on juuri osoitus länsimaisen demokratian valheesta, jossa kansa ei tiedä ketä he todellisuudessa äänestävät ja todellinen päätöksiä tekevä puolue on kulissien takana toimiva salaseura, jossa on edustajia kaikista valtapuolueista. Tämä osaltaan selittää myös sen miksi kaikki suurimmat puolueet harjoittavat niin samanlaista politiikkaa pienistä kosmeettisista eroista huolimatta.

  Toimintansa luonteen puolesta vapaamuurarius on käytännössä yhteiskunnan esivallan korruption tukiranka ja sellainen toiminta pitäisi julistaa laittomaksi, mikäli Suomi olisi todellinen oikeusvaltio.

  Mutta yksikään valtuutettu tai ”kansan”edustaja ei tätä vaadi!

  Kansa ei tiedä ketä he todellisuudessa äänestävät ja todellinen päätöksiä tekevä puolue on kulissien takana toimiva salaseura, jossa on edustajia kaikista valtapuolueista.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat