Lisäaineettomatkin rokotteet aiheuttavat autoimmuunisairauksia

Lääketeollisuuden ote osavaltioista kiristyy. Rokotteista kieltäytymisestä tulee vaikeampaa, ja lapsista ja vauvoista tulee maailman suurimman rokoteohjelman koekaniineja. Rokotteiden aiheuttamista vaurioista ei puhuta. Valitettavasti monet vanhemmat kuulevat riskeistä liian myöhään vasta kun heidän lapsensa on kuollut tai saanut pysyviä vammoja rokotteista.

Huolestuneet vanhemmat ovat päättäneet valita ”turvallisempia” rokotteita, eli sellaisia, jotka eivät sisällä myrkyllisiä lisäaineita kuten tiomersaalia (elohopea), alumiinia tai mitään monista muista lisäaineista, joita ei tulisi piikittää ihmisiin tai eläimiin.

Ilmeisesti läpitunkevien rokote- ja flunssapiikkikampanjoiden tarkoituksena oli levittää virheellistä tietoa niin sanotusta ”laumaimmuniteetista”.

He ovat väärässä. Parhaimmassakin tapauksessa kuviteltu suoja tartuntataudeilta vaihdetaan autoimmuunisairauksiin, ainakin jos Japanissa julkaistua tutkimusta on uskominen. Tutkimuksessa tarkasteltiin antigeeneja, joiden kanssa ei annettu lisä- tai säilöntäaineita.

Hälyyttävä tutkimus jäänyt pimentoon

Itsenäiset ruohonjuuritason epidemiologiset tutkimukset ovat vahvistaneet asian mitä monet ovat epäilleet. Rokotetut eivät ole pitkän aikavälin tarkastelussa yhtä terveitä kuin rokottamattomat. Nämä epidemiologiset (tilastolliset) tutkimukset ovat osoittaneet, että heikko terveydentila on yleisempi rokotetuilla jotka eivät saa vakavia vammoja kuin rokottamattomilla lapsilla.

Mutta kuinka ja miksi asiaa ei tutkittu eläinkokeissa ennen Japanin Koben yliopiston eläintutkimusta vuodelta 2009. Alla ote Japanin Koben yliopiston tutkimuksen johtopäätöskappaleesta:

”Systeeminen autoimmuniteetti vaikuttaa olevan isäntäeliön immuunijärjestelmän liiallisen stimulaation väistämätön seuraus, joka tapahtuu toistuvalla antigeeneilla immunisoinnilla, siinä määrin, että se ylittää elimistön mukautumiskyvyn.

Tämän itsenäisesti rahoitetun tutkimuksen tarkoitus oli ymmärtää kuinka autoimmuunisairaudet kehittyvät autoimmuniteetista. Ilmeisesti tutkimuksen tarkoituksena ei ollut todistaa rokotteita turvallisiksi tai vaarallisiksi, ainakaan tutkimuksen johdannossa mainitun mukaan:

… olemme odottamatta ja yllättäen havainneet, että immuunijärjestelmän mukautumiskyvyn ylittävä liiallinen stimulaatio johtaa väistämättä systeemiseen autoimmuniteettiin.

Tutkijat käyttivät hiiriä, jotka oli jalostettu vastustuskykyisiksi autoimmuunisairauksille, ja injektoivat niihin antigeeneja sisältävää liuosta, jotka eivät sisältäneet tavallisten rokotteiden sisältämiä myrkyllisiä yhdisteitä. Antigeenit saavat vasta-aineita muodostumaan, mikä suojaa kehoa uhkaavilta taudinaiheuttajilta. Jos vasta-aineita muodostuu liikaa, ne voivat hyökätä isäntäeliötä vastaan, mikä aiheuttaa autoimmuunisairauden.

He rasittivat hiirten immuunijärjestelmiä nähdäkseen, jos ja kun se ei enää taivu vaan murtuu, jotta he voisivat päätellä autoimmuunisairauksien taustalla vallitsevat solutason mekanismit. He käyttivät Stafylokokki enterotoksiini B:tä (SEB) antigeenina ilman lisä- tai säilöntäaineita.

Yleensä rokotteet sisältävät viljeltyjä heikennettyjen tai kuolleiden virusten antigeeneja, myrkyllisten lisäaineiden ohella, sekä eläinkudosten perimän kappaleita, jotka ovat peräisin viljelmistä.

Koben tutkijat injektoivat autoimmuunisairauksille vastustuskykyisiin hiiriin toistuvasti antigeeneja, samankaltaisesti kuin rokotteita annetaan imeväisille ja lapsille, tutkiakseen kuinka immuunijärjestelmä kääntyy itseään vastaan ja laukaisee autoimmuunisairauden.

Hiirille annettiin seitsemän pistosta viiden päivän välein, joista niiden immuunijärjestelmä palautui entiselleen. Mutta kahdeksannen pistoksen jälkeen alkoi ilmetä ongelmia tärkeimmissä immuunisoluissa.

Vahingoittuneita soluja tarkasteltiin mikroskoopilla, ja niissä havaittiin merkkejä varhaisesta autoimmuniteetista. Hiirten immuunijärjestelmät olivat alkaneet tuottaa vasta-aineita useiden antigeeniannosten jälkeen. Koko tutkimus on luettavissa täällä.

Mieti mitä tapahtuu kun lääkäri antaa viisi tai useamman myrkyllisiä lisäaineita sisältävän rokotteen pienokaiselle ”ohjelman mukaisesti”.

Toisinajatteleva lääkäri päätyi samaan johtopäätökseen

Tri Russell Blaylock, eläköitynyt neurokirurgi sekä rokotteiden ja keinomakeutusaineiden neurologisista vaaroista kirjoittanut kirjailija, on sanonut jo aiemmin että toistuvat rokotukset, kuten ne joita CDC suosittelee lapsille, aiheuttavat kroonisia terveysongelmia jos lapset selviävät ilman autismin spektrin oireita tai selviytyvät lainkaan.

Blaylockin näkemyksen mukaan tämä johtuu toistuvista neurologisista shokeista, joille erityisesti alle kuusivuotiaat lapset altistuvat, sillä heidän immuunijärjestelmänsä ei ole täysin kehittynyt. Pistosten aiheuttama toistuva tulehdustila aivoissa aiheuttaa pysyviä vaurioita. Jos vauriot eivät ole ilmeisiä tai muuten vakavia, ne voivat ilmetä yleisenä heikkona terveytenä.

Alla ote Vaxtruth.org-sivustolla julkaistusta kanadalaisneurologi Andrew Mouldenin haastattelusta. Hän vertaa rokotteiden aiheuttamia neurologisia shokkeja ”lieviin aivohalvauksiin”. Todistaakseen väitteensä hän tutki rokotettujen lasten aivoskannauksia:

”Se ei ole enää vaihtoehto, sillä olen kerännyt kiistatonta todistusaineistoa joka osoittaa että KAIKKI rokotteet aiheuttavat täysin samoja vaurioita täysin samaan tapaan kuin villi poliovirus aiheuttaa halvauksen, hengitysjärjestelmän romahtamisen … kuoleman, vuotoa aivoissa ja muuta. Se johtuu toistuvista, oikeaoppisesti erillään annetuista rokotuksista, jotka ovat yksi osa ongelmaa. Alumiini on toinen osa ongelmaa. Kaikki rokotteiden sisältämät vierasperäiset aineet ovat kolmas osa ongelmaa, joka on kuin heittäisi bensaa liekkeihin. (Lue lisää)

Auktoriteettiasemansa puolesta pelkäävät ja myrkyillä tienaavat henkilöt ovat leimanneet huolestuneet tutkijat puoskareiksi. On siis syytä sivuuttaa vihanlietsonta, jota he harjoittavat kaikkia lääkemafian rokotekäytäntöjä kritisoivia kohtaan.

Suhteellisen terveellisesti elävät äidit, jotka imettävät lapsiaan kahden ensimmäisen vuoden ajan, tekevät pienokaisten immuunijärjestelmästä vahvemman kuin mikään mitä rokoteteollisuus on luonut.

Rokotteet eivät synnytä täydellistä vastustuskykyä, mutta niillä on useampia haittavaikutuksia kuin monet tietävätkään.

Vaikka uskoisit siihen mitä CDC sekä suurin osa lääkäreistä ja muista maksetuista viranomaisista sanoo niistä jotka kyseenalaistavat rokotteiden tehokkuuden ja turvallisuuden, muista, että monet rokotteiden vastustajat suhtautuivat alkujaan myönteisesti rokotteisiin. Heidän mielipiteensä muuttui lasten tai muiden omaisten saatua vaurioita rokotteista. Osalle on saanut itse vaurioita.

Todellinen immuniteetti kehittyy toimivan immuunijärjestelmän myötä, ihmisellä on sisäisen kyky ”oppia” torjumaan sama taudinaiheuttaja tulevaisuudessa. Joskus henkilö sairastuu ja toipuu, ja hänelle kehittyy elinaikainen immuniteetti. Joskus taas erittäin terve henkilö käy läpi saman prosessin eikä minkäänlaisia oireita ilmene. Kävipä kummin tahansa, syntyy pysyvä immuniteetti.

Koben tutkimus asettaa kyseenalaiseksi niin sanotut turvallisemmat rokotteet, lisäaineettomat rokotteet tai rokotteiden hajauttamisen, ikäänkuin rokoteohjelman 60 rokotetta kuuden vuoden ikään mennessä olisi näin paljon hyväksytympää.

Autoimmuunisairauksien esiintyvyys ja määrä on kasvanut samalla kun lapsille annettavien rokotusten määrä on kasvanut, ja määrä kasvaa yhä. Jopa tartuntatauteja, joilta rokotteiden tulisi suojata, on esiintynyt rokotetuilla enemmän kuin julkisesti myönnetään.

Käsitys ”laumaimmuniteetin” synnyttämisestä ”turvallisemmilla” rokotteilla on muutakin kuin vain vaarallinen harhakäsitys. Myös nämä rokotteet ovat terveydelle haitallisia ja vaarallisia.

 

Lähde: Health Impact News

Lue myös:

Rokotteet aiheuttavat pitkäaikaisia häiriöitä immuunijärjestelmään
Rokotteiden haittavaikutukset voivat johtaa kuolemaan tai pilata elämäsi
Puolalaistutkimus: rokotteiden riskit suurempia kuin hyödyt
Rokottamattomat lapset ovat terveempiä
Tutkimus: Rokotteiden alumiini autoimmuunisairauksien syynä?
9 tapaa, joilla rokotteet heikentävät lasten immuniteettia
Rokotteet aiheuttavat sairauksia
Video: Rokotteet voivat aiheuttaa autismia
Hallituksen rokoteasiantuntijat myöntävät MPR-rokotuksen aiheuttaneen autismia
Autismin valheellinen tiede
Apinatkin saavat rokotteista autismin kaltaisia oireita
Autismin syynä elohopea ja rokotukset?

12 kommenttia

 1. Rajanveto on pakko tehdä. Muuta vaihtoehtoa ei ole.

  Suurin osa lammasmaisesti käyttäytyvistä alamaisista tietysti hyväksyy kaiken.

  Myrkkyrokotukset, käteisen rahan lopettamisen, seurantalaitteet, sensuurin, matut.

  Mutta me pienempi osa kansasta jotka emme hyväksy tällaista totalitarismia meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin vetää se raja.

  Rajanveto tarkoittaa yksinkertaisesti sitä että vaihtoehtoja on tasan YKSI. Ei enempää eikä vähempää.

  Ei seurantalaitteita, ei käteisen rahan lopettamista, ei myrkkyrokotuksia, ei sensuuria, ei matuja.

  Joka nämä asiat pakolla, eli väkivaltaisesti aikovat ajaa läpi on tähän vastattava väkivalla.

  Muuta vaihtoehtoa ei ole.

  Ei seurantalaitteita, ei käteisen rahan lopttamista, ei myrkkyrokotuksia, ei sensuuria, ei matuja.

  Tilannne on se että kaikki nämä viisi vapaudelle kuolemantuomaria ovat nyt toteutumassa.

  Lainsäätäjät ja viranomaiset ajavat kaikkia näitä viittä vapauskuolemaa.

  Toteutuessaan nämä ovat kuollettavia iskuja vapaudelle.

  Käteisen rahan lopetus tekee meistä orjia yhdessä yössä. Ilman sananvapautta olemme orjia. Seurantalaitteet tekevät meistä orjia. Myrkkyrokotukset johtaa meidän kuolemaan. Maahantunkeutujat valtaavat maan(lainsäätäjien ja viranomaisten avulla).

  Tässä ei auta tyhjänpäiväiset lässytykset ja iänkaikkinen paskanpuhuminen.

  Brexit ja Trump ei meitä pelasta yhtä vähän kuin eduskuntavaalit tai presidentti(joka on maanpetturi).

  Plusääni(18)Miinusääni(1)
  1. Eikö nimimerkin mieleen todellakaan ole juolahtanut, että myrkkyrokotukset, käteisen rahan lopettaminen, seurantalaitteet, sensuuri, matut, totalitarismi ja vapauden menettäminen ovat Jumalan rangaistuksia kansan syvän syntisyyden vuoksi (lastenmurhat aborteissa, homous ja sen hyväksyminen, jumalanpilkka, evankeliumin opetuksen lopettaminen kaikkialla, kirkkojen vesitys, Jumalan sanan vastainen naispappeus, perkeleen orjuudessa foorumeilla rehenteleminen jne.)? Ja siitähän esimerkiksi minä olen täällä saarnannutkin.

   Eikö nimimerkki suostu ymmärtämään, että on vedettävä se yksi ainoa oikea ja radikaali raja: on tuomittava katumuksessa oma syntinen minä ja TUOMITTAVA SE KUOLEMAAN. Tämä tapahtuu Jumalan sanan kuulemisen kautta: laki (käskyt) synnyttää sydämessä Jumalan sanassa vaikuttavan Pyhän Hengen voimasta hädän ja epätoivon (= katumuksen) syntien ja helvettiin hukkumisen uhan vuoksi ja evankeliumi synnyttää sydämessä uskon, samoin Pyhän Hengen vaikutuksesta. Tätä kaikkea sanotaan parannukseksi. Kun synnit ja syntinen minä (ns. vanha ihminen) näin pannaan pois ja vanhurskas uusi ihminen syntyy, kun Pyhä Henki (Jumala) tulee perkeleen sijaan sydämeen asumaan, yhteys Isään Jumalaan muodostuu. Silloin sydän alkaa rukoilla Pyhän Hengen vaikutuksesta, että kaikki nuo rangaistukset poistuvat. Jumala on luvannut kuulla omiaan, ja näin, tekemällä parannus ja rukoilemalla Jumalan Hengessä, vuorenvarmasti päästään rangaistuksista. Ei Jumala enää rankaise, jos rangaistusten syy, synti, poistuu. Ei ole muuta tietä kuin parannuksenteko. Silloin kaikkivaltiaasta Jumalasta tulee kaveri ja auttaja.

   Jos kansa lähtee syntien orjana väkivallan tielle, se vain hukkuu yhä syvemmin:

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion” (Room. 13:1-2).

   Nimimerkki ohjaa kansaa siis tuomion tielle, lopullisen tuhoutumisen tielle. Se on väärä tie, ja nimimerkki on ymmärtämätön opas.

   Siis vanha, syntien ihminen (se ns. oma minä ja oma voima ja oma ymmärrys – jotka, koska ovat ”omia”, eivät ole Jumalan eivätkä Jumalasta vaan perkeleestä; ihmisen ”oma” on perkele hänessä) on tuomittava Jumalan vihollisena kuolemaan ja uusi, vanhurskas ihminen on synnytettävä, ja se tapahtuu Jumalan sanan voimasta, ei ihmisen omasta voimasta. Perkeleen vapauden on poistuttava ja Jumalalle on annettava kaikki valta katumuksessa ja uskossa.

   Ei ole muuta tietä kuin Jumalan vihan lepyttäminen parannuksenteossa, Joh. 14:6.

   Väkivalta on syntisen ihmisen tie ja väärä tie.

   Toivottavasta minun kommenttini nyt luetaan ja edes yritetään ymmärtää.

   VILaurio

   PS. aistin jo hyvin mustan ja ahdistavan pilven tämän kansan yllä, ja lopullinen hirvittävä tuho on lähellä. Syy tuhoutumiseen on ihminen ja kansa itse, ei kukaan muu.

   Plusääni(7)Miinusääni(11)
   1. Onko Jumala mielestäsi niin heikko, että Hän tarvitsee pahoja jumalattomia ihmisiä ja itse asiassa perkelettä toteuttaakseen rangaistuksia? Raamatun mukaan Jumala ei tee yhteistyötä perkeleen kanssa. Jos Jumala rankaisee, se tulee Häneltä suoraan niin että kaikki sen ymmärtävät. Olet Laurio todella pahasti metsässä!

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
    1. Rangaistusten toteuttaminen ei ole Jumalan puolelta voima-kysymys vaan delegointia tilanteen mukaan. Vanhassa Testamentissa yhteistyötä pahojen henkien kanssa löytyy ainakin Jobin kirjan alkupuolella. 1. Kuningasten kirjassa 22. luvussa eräs henkiolento esiintyy valheen henkenä, jotta paha kuningas Ahab saisi rangaistuksensa.
     Ilmestyskirjassa on myös erilaisia olentoja, jotka rankaisevat niitä, jotka ovat ottaneet pedon merkin vastaan.

     Plusääni(1)Miinusääni(3)
    2. Ja sinua, perkeleen orjaa (Matt. 23:33), Jumala käyttää eksyttämiseen, tälle paatuneelle syntiselle kansalle ja sinulle itsellesi rangaistukseksi ja tuomioksi. Suorastaan syöksytte itsenne kautta helvettiin, ja sinäkin olet itse itsellesi lopullinen tuomio. Jos Jumala lähestyisi sinua suoraan, et pysyisi elossa (2. Moos. 33:3, 5, 20, 23; Tuom. 13:22; 1. Sam. 6:2, ja missä ovat kyrvän raamatunkohdat?). vil

     Plusääni(2)Miinusääni(5)
     1. Sekoitat pahasti Vanhan ja Uuden Testamentin keskenään. Elämme nyt Uudessa liitossa, emme vanhassa. Olet vaarallinen eksyttäjä ja tuomitsija. Tuomiovalta kuuluu Jumalalle – ei sinulle!

      Plusääni(4)Miinusääni(2)
     2. Tulen tuomitsemaan sinut aivan fyysisestikin:

      ”Vai ettekö tiedä, että pyhät tulevat maailman tuomitsemaan? Ja jos te tuomitsette maailman, niin ettekö kelpaa ratkaisemaan aivan vähäpätöisiä asioita?” (1. Kor. 6:2).

      Koska olen uudestisyntynyt kristitty, minussa asuu siis Jumala, en minä itse:

      ”Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” Gal. 2:19-20);

      ”Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani, ja minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan” (Joh. 14:23);

      ”Ettekö tiedä, että te olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä?” (1. Kor. 3:16) – – ”Vai ettekö tiedä, että teidän ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, joka Henki teissä on ja jonka te olette saaneet Jumalalta, ja ettette ole itsenne omat?” (1. Kor. 6:19).

      Kun minä tuomitsen sinut, Kristus tuomitsee sinut minun kauttani.

      Minussa asuu Jumala. Kenen kanssa siis kommentoit?

      Sinä taas elät syljestäsi (ts. käärmeenmyrkystä). Puhut, mitä sylki suuhun tuo, ja se tuomitaan:

      ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33) – – ”Joka katsoo minut (Jeesuksen Kristuksen) ylen eikä ota vastaan minun sanojani, hänellä on tuomitsijansa: se sana, jonka minä olen puhunut, se on tuomitseva hänet viimeisenä päivänä” (Joh. 12:48).

      Sinä et elä missään Uudessa liitossa vaan perkeleessä, kuten kaikki Kristuksessa uudestisyntymättömät ihmiset – ja missä ovat kyrvän raamatunkohdat?

      Sitä paitsi perkele on Jumalan luoma enkeli, joka sitten joutui lankeemukseen. Jumala kontrolloi kaikkia luotujaan, ja hän panee perkeleelle rajat (viimeisenä päivänä hänet heitetään helvettiin, Matt. 25:41). Jumala käyttää perkelettä jumalattomien rankaisemiseen ja myös hurskaitten koettelemiseen (koettelemukset vahvistavat uskoa, kun vanha ihminen entisestää kuolee ja uusi ihminen kasvaa).

      Missä ovat kyrvän raamatunkohdat? vil

      Plusääni(3)Miinusääni(4)
     3. Tämä Laurio on tyypillinen esimerkki kiihkoilevasta eksyttäjästä, joka kaiketi saa sairasta tyydytystä muiden tuomitsemisesta ja moittimisesta. Eli kaikkea muuta kuin Jumalan mies.

      Plusääni(2)Miinusääni(3)
 2. Presidentti Sauli Niinistön mukaan kansallismielisyys on tuhoisa ideologia joka on pysäytettävä. Ilman kansallismielisyyttä ei olisi olemassa Suomea ja sen presidenttiä. Sauli Niinistö on siis idiootti. Tätä idioottia oli pakko äänestää viime vaaleissa koska muuten julkihomosta, vihreästä marxilaisesta ”varakuvernööristä” olisi tullut Suomen presidentti. Oli siis pakko valita kahdesta huonosta vaihtoehdosta.

  Nyt äänestän Janitskinia.

  Plusääni(13)Miinusääni(8)
   1. Se on ääni Pan-Euroopalle. Samaa myrrkkyähän tuo Ruton linkki levittää. Isänmaallisia ihmisiä leimataan MV-lehden verukkeella. Jos on palsta jossain tunnetussa lehdessä, niin se on yhteistyötä. Eri toisinajattelijoiden liittoa. Joutuyihan Hitlerkin liittoutumaan Neuvostoliiton kanssa. Ääni Jantiskinille on ääni juutalaisbolshevismille. Siis samalle sakille kuin Soros. Kommunistien skaba tai juutalaisten. Kuten Stalinin ja Trotskin seuraajineen. Kuka uskoo?

    Nuo eurobolsut hinttimaanpuolustajat nyt vihoviimeisiä ratsastamaan isänmaa-kortilla.

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. Ihan mielenkiinnosta noihin vaikutuksiin…

  Alkaa miettimään omalla kohdalla vaikuttavaa tyypin 1 diabetesta, joka on autoimmuunisairaus, ja joskus aikanaan 90 luvulla teetettiin tutkimuksia lapsille (joissa olin itse ollut mukana) joissa kartoitettiin geneettisiä mahdollisuuksia sairastua diabetekseen.

  Tuloksien mukaan minulla ei pitäisi olla geneettistä mahdollisuutta sairastua ko tautiin, mutta vuodesta 1997 se on minulla ollut…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat