Merkelin tulevasta vaalitappiosta syytetään jo ”Putin-trolleja”

Kuten tänään uutisoimme, pitää valtamedia kansallismielisyyttä jo ”Venäjääkin suurempana uhkana”. Saksan tulevissa vaaleissa lehdistön linja kuitenkin on, että maahanmuuttokriittisyys on epäisänmaallista ”putinismia”.

Juutalaisen Erkko-säätiön omistama Suomen johtava valemedia Helsingin Sanomat (HS) varautuu Saksan kohuvaaleihin artikkelillaan ”Sähköpostien anastamista, äärimielipiteiden lietsomista – Saksa huolestui Venäjän vaalivaleista”.

Saksan valtaeliitti on kaivanut oman poliittisen hautansa jo hyvissä ajoin ennen vaaleja vainoamalla maahanmuuttajataustaisten rikollisten sijaan toisinajattelijoita, jotka ovat levittäneet rehellistä tietoa avoimien rajojen politiikan vaaroista.

Angela Merkel on itse myöntänyt olevansa vastuussa Saksan monikulttuurisesta perikadosta. Tästä huolimatta hän tähtää seuraaviin vaaleihin tutulla teemalla: Saksan väestö on vaihdettava Afrikan ja arabimaiden elintasopakolaisiin.

Helsingin Sanomat ei kuitenkaan tahdo myöntää, että tavalliset saksalaiset olisivat todellakin kyllästyneet maahantunkeutujien jatkuvaan tulvaan. Jos Merkelin linja häviää, on se varmasti pahantahtoisen suurvallan agenttien salaliitto, HS vihjaa.

HS kirjoittaa artikkelissaan yleisesti ”Venäjän hybridivaikuttamisesta”, mutta ”sattumoisin” kaikki lehden listaamat esimerkkitapaukset liittyvät valkoisia raiskaaviin maahanmuuttajiin. HS kirjoittaa lisäksi:

”Saksassa kasvaa huoli siitä, miten Venäjä yrittää vaikuttaa Saksan ensi syksyn liittopäivävaalien asetelmiin. Saksan tiedusteluviranomaiset ja poliittinen johto ottavat Venäjän vaikutusyritykset vakavasti. […]

Venäjän tarkoituksena on horjuttaa poliittista ilmapiiriä ja luottamusta poliittiseen johtoon ennen syyskuun vaaleja, [liittovaltion perustuslakisuojaviraston BfV:n johtaja Hans-Georg] Maaßen sanoi viime viikolla. […]

Saksan viranomaisilla on Venäjän vaikutusyritysten lisäksi tekemistä myös kotimaisten valeuutisten kanssa.

Valeuutisilla propagoiminen kuuluu oikeistopopulistisen Vaihtoehto Saksalle -puolueen kannattajien ja äärioikeistolaisen Pegida-liikkeen toimintatapoihin.

Informaatiovaikuttamisen yksi tavoite on kärjistää saksalaisten mielipiteitä pakolaispolitiikasta, asiantuntijat arvioivat.

Myös venäläinen propaganda- ja valemediakoneisto keskittää koko voimansa heikentääkseen Merkelin suosiota väitteillä siitä, että tämä olisi henkilökohtaisesti syypää pakolaiskriisiin.”

HS osoittaa artikkelissaan olevansa paitsi Suomen johtava myös maamme röyhkein valemedia.

Lehti nimittäin antaa ymmärtää, ettei Merkel todellisuudessa olisikaan henkilökohtaisesti vastuussa pakolaiskriisistä, vaikka hän on itse vahvistanut tämän useaan otteeseen ja vieläpä kehunut asialla.

Valtamedian mukaan Merkel saa siis itse kehuskella maahanmuuttopolitiikallaan, mutta mikäli maahanmuuttokriitikko käyttää Saksan alennustilaa poliittisena lyömäaseena Merkeliä vastaan, on maahanmuuttokriitikko pelkkä ”Venäjän agentti”.

merkel-matut

”EU-liittovaltioprojektin on jatkuttava, koska Putin”

Saksan vaaleja käsiteltiin eilen myös Yleisradion Politiikkaradio-ohjelmassa, joka perinteiseen tapaan myötäili Sanoma-talossa päätettyjä poliittisen propagandan linjoja.

Politiikkaradion vieraina olivat europarlamentaarikot Anneli Jäätteenmäki keskustasta sekä Henna Virkkunen kokoomuksesta.

Virkkunen esimerkiksi valehteli, etteivät länsimaiset hallitukset tuota lainkaan propagandaa, vaikka todellisuudessa eliitin maahanmuuttopoliittinen viestintä on sidottu kokonaan George Sorosin kaltaisten kulttuurimarxistien talutushihnaan.

Ylen lähetyksessä käsiteltiin muun muassa Ruotsin kulttuurimarxistisen puolustustutkimuslaitos FOI:n toimintaa sekä europarlamentin sanan- ja kokoontumisvapautta uhkaavaa mietintöä, joista kirjoitimme artikkelissa ”Eliitti värvännyt armeijoita ’rasisminvastaiseen taisteluun’ – miksei Halla-aho vastusta tätä?”.

Yksi EU-parlamentin tökerön mietinnön allekirjoittaneista oli Jussi Halla-aho, vaikka mietintö hyökkäsi nimenomaan EU- ja maahanmuuttokriittisten kansalaisten perusoikeuksia vastaan.

Halla-ahon toiminta oli erityisen tökeröä siksi, että – kuten Jäätteenmäki kertoi Ylellä – suurin osa europarlamentaarikoista äänesti mietintöä vastaan, koska mietintö oli liian amatöörimäistä propagandaa jopa heille.

Mietinnössä EU:n vastaiset voimat rinnastetaan esimerkiksi terroristijärjestö Isisiin, minkä vuoksi jopa Anneli Jäätteenmäki piti tekstiä onnettomana.

Halla-aho kuului siis EU-parlamentissakin vähemmistöön jääneeseen äärisiipeen, joka puolusti mietintöä kaikesta huolimatta. Uskottavuudellakaan ei ole väliä – tärkeintä on, että todelliset nationalistit rinnastetaan keinolla millä hyvänsä Venäjään ja Isisiin!

Yle-lähetyksen alkuosan kriittisestä äänensävystään huolimatta Jäätteenmäki loivensi pian linjaansa ja vakuutteli toistuvasti, että julkisen vallan on viimein puututtava sosiaalisessa mediassa rehottavaan sananvapauteen, joka uhkaa jo eliitin ylivaltaa.

Virkkunen puolestaan uhkasi, että mikäli EU ei säily yhtenäisenä (eli mikäli nationalistit voittavat), Venäjä tulee valloittamaan sotilaallisesti aina uusia ja taas uusia maita.

Virkkusen uhkaus oli lapsellista valehtelua, sillä kukaan ei todellisuudessa usko, että Venäjällä riittäisi sotilaallista tai taloudellista kapasiteettia uusiin valloitusretkiin.

Esimerkiksi politiikantutkimuksen professori John Mearsheimer on todennut, että paras tapa tuhota Venäjä olisi itse asiassa sen kannustaminen valloitussotiin. Afganistanin, Irakin, Vietnamin ja monien vastaavien maiden opetukset nimittäin osoittavat, ettei perinteinen miehityspolitiikka onnistuisi vaan johtaisi talous-, sisä- ja ulkopoliittiseen kriisiin Venäjällä.

 

Lue myös:

Suunnitelma Euroopan tuhoavasta pakolaiskriisistä laadittiin jo 1940-luvulla
Venäjä: puolesta vai vastaan?

15 kommenttia

 1. http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/venaja_merkel-58795

  USA-lähde: Venäjä aikoo seuraavaksi tuhota Angela Merkelin ja tukea Saksan äärioikeistoa

  Yhdysvaltalaisviranomaisen mukaan Venäjä yrittää horjuttaa länsimaista demokratiakäsitystä puuttumalla muiden maiden vaaleihin.

  CIA:n tekemän selvityksen mukaan Venäjä olisi puuttunut kyberhyökkäyksillä Yhdysvaltain presidentinvaaleihin tavoitteenaan auttaa Donald Trump vaalivoittoon. CIA:n tutkinnan tunteva, nimettömänä pysyvä Yhdysvaltain viranomainen kertoo Expressin mukaan, että Venäjällä on aikomus puuttua myös Saksan tuleviin vaaleihin ja tukea äärioikeistolaisia ja nationalistisia puolueita.

  Viranomaisen mukaan Venäjä aikoo jatkaa hävityksen ja sekasorron aiheuttamista. Venäjä haluaa hänen mukaansa horjuttaa länsimaisen demokratian ideaa ja promota ääriehdokkaita.

  Venäjä pyrkii horjuttamaan Saksan liittokansleri Angela Merkeliä, joka on ilmoittanut hakevansa neljännelle kaudelle. Hän on sanonut, että Venäjän pyrkimystä sekaantua Saksan vuoden 2017 vaaleihin ei voi sulkea pois.

  Merkelin pahimpana haastajana vaaleissa pidetään maahanmuutto- ja eurokriittistä AfD-puoluetta.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Näin uutisoinu mm.Spiegel;
   http://www.spiegel.de/international/germany/german-populists-forge-deeper-ties-with-russia-a-1089562.html
   Moscow’s Fifth Column
   German Populists Forge Ties with Russia
   The right-wing populist, anti-refugee Alternative for Germany party is seeking ever-closer ties with Moscow. Now, the AfD’s youth wing is discussing an alliance with the youth movement of Putin’s party United Russia. The AfD is also courting Russian-German voters….

   Plusääni(0)Miinusääni(3)
  2. Tuolle pa**kapuheellehan tässä artikkelissa juuri naureskellaan. PPöyristyttävää valehtelemista. Tuskin Putin edes haluaa Merkeliä horjuttaa. Tämähän tuhoaa koko Saksan alta aikayksikön ja edesauttaa kokO Euroopan räjähtämistä käsiin. Lisäksi Putte ja Merkel ovat saman eliitin osasia. Saman tahon valtaan nostamia ja ohjeistamia.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
 2. Kaikki on Putinin syytä. Vaikka maitovelli kiehuu hellalle, sekin on tietenkin Putinin vika.
  Tämä paradoksaalisesti kertoo jotain Euroopan ja EU:n päättäjistä. Heidän oma politiikkansa, joka on noussut raketin lailla tyhmyyden atmosfääreihin, joka tullaan aina muistamaan malliesimerkkinä siitä, mikä on seurauksena poliitikkojen sokeudesta nähdä ja vieläpä myötää näkemänsä realiteetit sekä todellisuus mihin tämä kaikki on johtanut.
  Aivan kuten bussikuski, joka on ”aineissa” ja matkustajat huutavat kyydissä kauhusta kankeina.
  Mitä tulee mutti Merkelin ”katumusharjoituksiin”, se on mitä likaisinta valhetta ja vaalitaktiikkaa. Hän ei ole muuttanut mieltään piiruakaan. Hän vain haluaa 4. kaudelle kynsin hampain ja kaksihaaraisin kielin. Toivoa sopii, ettei kukaan Euroopassa lankea tähän ansaan ja erityisesti tämä koskee saksalaisia äänestäjiä. Merkel on tuonut ja luonut Saksaan sellaista tuhoa miljooninien muslimiterroristien päästämisellä maahan, että wanhaan kunnon aikaan häntä kutsuisi hirttolava ja riemuitsevat sekä loukkauksia syytävät kansanjoukot. Asiasta toiseen, kuolemantuomiossa ei ole mitään tuomittavaa. Kuollaan täältä kumminkin, eikä sitä tarvitsisi omenavarkauteen soveltaa. Yksi kruunupää kerran parissasadassa vuodessa pitää eliitin ”puiden välissä”.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 3. Lännen valevaltamedia ynnä muut globalistit ovat nyt keksineet tämän erittäin kehnon tarinan Putinin ja Venäjän pitkistä lonkeroista. Globalisteille on tyypillistä, että he syyttävät muita sellaisista rötöksistä, joita he itse harrastavat. Tämä Venäjä-hössötys on silkkaa foliota, mutta auta armias, jos nationalisti yrittää vihjata esimerkiksi NWO-agendan olemassaolosta. Globalistien agendat ja heidän älyvapaat loanheittokampanjansa ovat sitä paitsi itse niin ulkomaalaisvaikutteisia kuin olla ja voi. Mm. kiinalaisten intressien vaikutus on globalisteilla paljon suurempi kuin Venäjän osuus lännen kansallismielisissä liikkeissä.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 4. Sosiopaatti pystyy nukkumaan hyvin ja syyttämään toisia ilman että omaatuntoa pistelee yhtään.

  Mistähän kansan huono tuki Merkelille johtuu? Siitäkö että hän on ollut ukana suunnittelemassa autobahn-veroa?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. Virkkunen ja Jäätteenmäki… sursilleja molemmat, ihmekös ettei suomen kansan asioita ajeta kotiinpäin eu:ssa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Kohta Juhlitaan !!! Syöpä nimeltä EU tulee tuhoutumaan ja pian !!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Saksa on vajoamassa yhä syvempään paskaan ?

  http://www.nowtheendbegins.com/achtung-germany-creates-fake-news-prosecution-board/

  Pahinta Saksan tilanteessa on suuret massat ihmisiä joita on aivopesty syntymästään asti , ja myös heidän pelko tehdä mitään koska Saksassa jos ílmaisee/tekee jotain joka on vastoin virallista linjaa niin ihmiset voivat alkavat sanoa että olet nazi, kielteisellä sävyllä syyllistäen….koska heille on opetettu että nazi oli paha…

  Saksan kohtalo on nyt sen suuren aivopestyn kansanosan varassa, joko he ryhdistäytyvät ja kuoriutuvat ulos heille syötetystä aivopesusta tai he tuhoutuvat Saksan tullessa islamilaiseksi maaksi.

  Saksa ja Ruotsi kuuluvat totaali tyrijöiden sarjaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Saksassa kukaan ei uskalla julistautua ”oikeistolaiseksi”, edes vähäisimmässä määrin, koska heti pelko natsismista ja ihan todellinen vaara joutua vankilaan. Ihan pelkkien puheiden perusteella.

   Ja samaan aikaan ainoa mikä Saksan enää voisi pelastaa on löytää todellinen Natsismin ydin uudelleen ja vapautua lähes vuosisadan miehityksestä amerikan-juutalaisten vallan alta.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat