Madonna juhli juutalaista Purimia pukeutumalla ihmishirviöksi

Kansainvälinen media uutisoi tänään aikuisviihdetähti Madonnan demonimaisesta asusta, johon hän pukeutui New Yorkissa järjestetyssä juutalaisessa Purim-juhlassa.

Musiikin ohella irstailuvideoistaan tunnettu Madonna on vannonut uskollisuutta Amerikan viihdeteollisuudelle kääntymällä juutalaisuuteen jo 1990-luvulla. Hän onkin tuttu näky amerikanjuutalaisissa juhlatilaisuuksissa.

Madonna kertoi lehdistölle, että hänen tämän vuoden Purim-asu oli sekoitus Disney-elokuvan ”kaunotarta” ja ”hirviötä”. Seuranaan Madonnalla oli juutalainen valokuvaaja Steven Klein.

Iltalehden mukaan vauvanuken pukeminen sadomasokistiasuun on vain "juutalaista hulluttelua".
Iltalehden mukaan vauvanuken pukeminen sadomasokistiasuun on vain ”juutalaista hulluttelua”.

Valokuvista päätellen Klein on liittynyt Amerikan julkkispiireissä yleistyneeseen uuteen pedofiililobbyyn, josta kirjoitimme hiljattain. Kleinin kourassa oli vauvanukke, joka oli puettu aikuismaisiin sukkahousuihin ja kaulan ympärille kiedottuun metalliketjuun.

”Purim on juutalaisten juhla, johon kuuluu naamiaishulluttelu,” Iltalehti tiesi kertoa suomalaisille gojimille. Asu oli kuitenkin osuvampi kuin Iltalehti antoi ymmärtää, sillä Purimin aikana muistellaan ei-juutalaisten joukkotuhontaa. Olemme aiemmin uutisoineet:

”Juutalaiset kutsuvat palestiinalaissiviilejä ’Amalekiksi’. Amalek on heprealaisen Raamatun hahmo, joka samaistetaan Israelin viholliskansoihin. Juutalaiset ovat perimätiedon mukaan saaneet jumalaltaan käskyn ’tuhota Amalekin siemenen’, eli suorittaa viholliskansojen kansanmurhan.

Juutalaisessa Purim-juhlassa iloitaan Amalekin jälkeläisen johtamien kymmenien tuhansien ’pakanoiden’ joukkomurhasta, josta kerrotaan Esterin kirjassa. Nyt israelilaiset kutsuvat palestiinalaisia ’Amalekin kansaksi’, joka on pyyhittävä pois elävien kirjoista.”

Brysselin terrori-iskun jälkeen 2016 Israelin sosiaalisessa mediassa eurooppalaisiin kohdistunutta joukkomurhaa kutsuttiin joissain viesteissä juutalaisille osoitetuksi ”Purim-lahjaksi”.

 

Lue myös:

Israel kutsuu USA:n mukaan Iranin vastaiseen sotaan
Painajainen Gazassa jatkuu – juutalaiset mässäilevät teurastusuutisilla ja vaativat lisää

2 kommenttia

 1. Itse asiassa amalekialaiset olivat nykyisten talmudististen ”juutalaisten” esi-isiä. Amalekialaiset lukeutuivat edomiittikansoihin, jotka tunkeutuivat Juudean valtakuntaan etelästä käsin ja vuosisatojen kuluessa ”sulautuivat” Juudean heprealaiseen väestöön samalla kuitenkin pitäen kiinni todellisesta identiteetistään ja tehden myyräntyötä kantaväestön pään menoksi. Kuulostaako tutulta? Nämä edomiitit pinnallisesti omaksuivat monia tapoja heprealaisilta, mutta olivat todellisuudessa aivan eri porukkaa.

  Sille on syy, miksi nykyiset ”juutalaiset” eivät edes seuraa Vanhaa Testamenttia, vaan Talmudia, joka koottiin vasta 400-luvulla jaa. esi-isiltään perityn niin sanotun ”suullisen lain” perustuksille. Tämän päivän ”juutalaiset” eivät ole samaa kansaa kuin Raamatun heprealaiset, vaan juuri heidän vihollistensa perillisiä. Talmud ei ole luonteeltaan edes hengellinen, vaan pelkkä kokoelma juutalaisten maallisia päähänpinttymiä. Talmud esimerkiksi käsittelee pedofiliaa, lasten uhraamista Molochille, ei-juutalaisten vihaamista ja monissa kohdin rienaa Raamatun keskeisimpiä patriarkkoja ja väittää jopa Aatamin sekaantuneen eläimiin. Kaikki mitä Talmudissa opetetaan on täysin päinvastaista sille, mitä Raamattu opettaa. Tämän päivän saatanalliset juutalaiset eivät periydy heprealaisista, vaan pääosin edomiiteista ja ashkenaasien kohdalla esimerkiksi myös kasaareista sekä koko joukosta muita kansoja.

  Esimerkiksi Jeesusta piinannut Herodes Antipas oli edomiitti, kuten Raamattu kertoo. Ei siis heprealainen. Todelliset heprealaiset (kutistuva väestö jo tuohon aikaan) tunnistivat Jeesuksen siksi Messiaksi, josta aiemmat heprealaiset profeetat olivat vuosisatojen kuluessa puhuneet. Edomiitti ”juutalaiset” kuitenkin tapattivat Jeesuksen ripeästi, koska tämä oli vaarallinen heidän turmeltuneelle valtakunnalleen ja kovin sanoin tuomitsi edomiittien pahuuden, johon kuului esimerkiksi vanha kunnon koronkiskonta.

  Holokaustiakin suurempi valhe on olemassa; nimittäin väite, että juutalaiset periytyisivät Raamatun heprealaisista. Eräät juutalaiset itsekin myöntävät tämän valheeksi ja myöntävät periytyvänsä edomiiteista, joihin myös amalekialaiset lukeutuivat. Projisointi on tyypillistä juutalaisille. Ei olekaan yllättävää, että he kääntävät kaiken nurinkurin, omaksuvat itselleen heille kuulumattoman identiteetin, heprealaisuuden, vaikka sitäkin irvokkaasti ja vain pintapuolisesti kantavat. Nykyiset juutalaiset periytyvät edomiiteista/alamekialaisista, mutta nyt väittävätkin olleen heidän nujertajiaan! Samankaltaisesti juutalaiset väittävät Esaun perillisten olevan heidän ikuisia vihollisiaan, kun oikeasti juutalaiset itse periytyvät Esaun jälkeläisistä! Tyypillistä juutalaista proijsointia ja valehtelua siis.

  Eli, lopullinen ”red pill” ei ole vain se vääryys, mitä näemme juutalaisten suorittavan nykyisin ja sitä edeltäneessä lähimenneisydessä, vaan juutalaisten muinaisten ja valheellisten juurten tunnistaminen. Juutalaiset eivät periydy heprealaisista vaan Kanaanin edomiiteista, joita vastaan heprealaiset taistelivat. Niin kauan kuin uskomme juutalaisten Raamattuun liittyviin valheisiin, olemme heidän huijaustensa pauloissa. Juutalaiset valehtelevat aina, kaikessa mitä sanovat. Jos juutalaiset väittävät periytyvänsä heprealaisista, he valehtelevat. Kuka tahansa voi nähdä, miten paljon he hyötyvätkään tästä valheesta. Tällä tavoin heidän vihaamiansa kristittyjä saadaan aivopestyksi uskomaan juutalaisten ”valitun kansan” osaan ja näin kannattamaan näitä. Saman valheen turvin juutalaiset myös saivat tekosyyn vallata Israelin heidän rikostoimintansa pääkonttoriksi.

  Raamatusta löytyy sellaisia totuuksia, mitä ei ensisilmäyksellä voisi koskaan uskoa löytävänsä. Mutta siellä se piilee, totuus juutalaisten saatanallisuudesta.

  Plusääni(12)Miinusääni(4)
 2. Hyvä ”Fidus”! Olet perehtynyt asioihin, kuten minäkin, mutta onko meitä tässä aivopestyn kansan maassa tarpeeksi, joille koti, uskonto ja isänmaa ovat rakkaita. Epäilen, ettei ole, mutta haluaisin iloisesti pettyä epäilyssäni. Tajuaisivat ihmispolot, mistä Suomen kurja tilanne juontaa…

  Plusääni(6)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat